0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

لطفا اينترنتمان را نشوييد
 
 
ايتنا - اگر کمي و فقط کمي فکر کنيم بايد به اين نتيجه برسيم که اينترنت پاک پروژه جديدي نخواهد بود و مسلما همان عمليات فيلترينگ است که به صورت برعکس بيان شده است.
 
لطفا اينترنتمان را نشوييد

روزنامه خراسان - گلسا ماهيان

اينترنتي که قرار است پاک شود
بعضي وقت‌ها حرف‌هايي زده مي‌شود يا تصميماتي گرفته مي‌شود که تمام فکر و ذکرمان به اين معطوف مي‌شود که يا به‌اندازه کافي و به شکلي صحيح مشکلات در کشور ما ريشه يابي نشده‌اند يا اين که زمان آزاد ما به‌اندازه‌اي زياد شده است که به جاي پرداختن به مسائل اساسي و پيدا کردن مشکلات ريشه‌اي در زمينه‌هاي مختلف به صورت سطحي به تمامي موارد نگاه مي‌کنيم و ترجيح مي‌دهيم که زمانمان را با اهميت دادن به مواردي که اهميت زيادي ندارند، هدر دهيم.

همان طور که شما هم اطلاع داريد اينترنت در کشور ما هميشه داراي مشکلات اساسي بوده است و در هيچ دوره اي کاربران از کيفيت خدماتي که در اين رابطه به آنها عرضه شده است، به‌اندازه کافي رضايت نداشته‌اند. به خصوص در چند هفته اخير مشکلات اساسي در اين رابطه به وجود آمده است و قطعي‌هاي پياپي اينترنت و کم شدن محسوس سرعت آن صداي بسياري از کاربران را درآورده است.
با اين وجود اعتراض فايده اي نخواهد داشت زيرا به جاي درست کردن مشکلات پايه اي هميشه به فکر تعيين پروژه‌هاي جانبي هستيم که ممکن است با توجه به هزينه اي که صرف آن ها مي‌شود، هيچ گاه به بازدهي کافي دست پيدا نکنيم.
هميشه اينترنت حواشي مخصوص به خود را داشته است و شايد بتوان گفت که هيچ گاه کسي نفهميده که چرا بايد اين همه مشکل در رابطه با اين موضوع وجود داشته باشد و در ظاهر اقدامي هم براي حل آنها صورت نگيرد. به جاي اين موارد تا دلتان بخواهد به فکر پروژه‌هاي جديدي هستيم که شايد هيچ کدامشان به درستي به سرانجام نرسيده باشد و هميشه اما و اگرهاي بسياري در اجراي آنها به وجود آمده است که باعث به عقب افتادنشان شده باشد. در مورد اينترنت هم به طور حتم تا به حال اسامي عجيب و غريبي را از مسئولان کشور ما شنيده‌ايد که هيچ کدام دوايي براي درد بي درمان کاربران نبوده و نتوانسته است که رضايت آنها را به همراه داشته باشد. پروژه‌هايي چون اينترنت ملي، شبکه اينترانت، شبکه ملي ديتاسنتر، اينترنت حلال، اينترنت داخلي و تازگي ها هم اينترنت پاک که از اقسام جديد اينترنت در ايران به شمار مي رود. اين اسامي هميشه و هر از چند گاهي در گوشه و کنار بحثشان مطرح مي‌شود، اما باز هم همان بحث تصميم‌گيري غيرقطعي و پايه اي براي تمامي آن ها با توجه به شرايط به چشم مي خورد.
در اين هفته تصميم داريم که در موضوع ويژه نگاهي به پروژه اينترنت پاک در کشور داشته باشيم که چند وقتي است که بحث آن دوباره مطرح شده است.

بستني پاک بهتر از اينترنت پاک
ممکن است زياد هم غيرمنصفانه نباشد اگر بگوييم که اينترنت کشور ما به بدترين شکل ممکن به کاربران ارائه شده است. اينترنتي که يا قطع است يا سرعت آن محدود شده است و به همراه فيلترينگ بسيار زياد، مسلما بستر مناسبي براي افرادي که به صورت تخصصي از اينترنت استفاده مي‌کنند، نيست و نمي تواند نياز آن ها را برآورده سازد. در شرايطي که چند وقتي
 
اينترنت کشور ما به بدترين شکل ممکن به کاربران ارائه شده است. اينترنتي که يا قطع است يا سرعت آن محدود شده است و به همراه فيلترينگ بسيار.
 
است که واژه جديدي با نام اينترنت پاک را در جامعه فناوري اطلاعات مي بينيم، هنوز هم تعريفات متفاوتي را از نظر فني از زبان مديران و کارشناسان در مورد آن مي شنويم.
تا کنون چندين بار در مورد اين پروژه به صورت جدي صحبت شده است ولي توضيحات فني ارائه شده در مورد اين پروژه کافي نبوده و همه چيز در قالب هسته‌هاي اوليه کار بيان شده است و هنوز تا زمان اجراي اين طرح به صورت عملياتي ظاهرا زمان زيادي باقي مانده است. تنها نکته جالبي که در رابطه با اين طرح به نظر مي-رسد اين است که وزير ارتباطات و اطلاعات اين امکان را در اختيار کاربران عادي قرار داده است که در صورتي که در رابطه با پروژه اينترنت پاک ايده يا برنامه خاصي دارند، به سايت وزارت ارتباطات يا سازمان فناوري اطلاعات مراجعه کرده و نظرات خود را براي اين سازمان ها ارسال کنند. البته اين را هم بگوييم که هيچ تضميني براي اين که از نظرات شما در اين رابطه استفاده شود، وجود نخواهد داشت. تنها چيزي که به صورت بسيار مشخص در اين زمينه قابل بيان است اين است که پروژه ديگري به ليست پروژه‌هاي ناتمام کشور ما مانند اينترنت ملي اضافه شده است که معلوم نيست به چه سرنوشتي مبتلا شده و چه مقدار هزينه براي آن صرف شود.
البته اين را نيز بايد بگوييم که اين پروژه هم مانند ديگر پروژه ها در اين فاصله زماني از نظر اجرايي در زمان‌هايي قوت گرفته است و اقداماتي هم در رابطه با آن انجام گرفته است اما هنوز هم بسياري از کارشناسان اعتقاد دارند که اين پروژه عملياتي نخواهد شد و امکان اجراي آن وجود نخواهد داشت. شايد اين قطعي‌هاي اينترنت در حال حاضر و باز نشدن سايت‌هاي مهمي چون گوگل و ياهو از دستاوردهاي مهم اجراي اين پروژه براي کاربران باشد. با اين اوصاف بايد منتظر آن روز باشيم که پس از اتصال به اينترنت ديگر نتوانيم به پايگاه‌هاي مورد نيازمان دسترسي پيدا کنيم.

آيا پاک سازي اينترنت همان فيلترينگ است؟
با ارائه شدن طرح اوليه پروژه اينترنت پاک، ذهن بسياري از افراد متخصص و کاربران عادي به اين ماجرا مشغول شد که آيا مقصود از اينترنت پاک همين است که فيلترينگ بيشتر شود و در کل ما به تعداد کمتري سايت دسترسي داشته باشيم يا اين که قرار است تغيير و تحولات بهتري صورت گيرد و اوضاع از حالت نا به سامان فعلي کمي بهتر شود؟. اگر اين موضوع ذهن شما را نيز به خود مشغول کرده است بايد بگوييم که مسئولان محترم اشاره کرده‌اند که پروژه اينترنت پاک به صورت کلي با مبحث فيلترينگ تفاوت دارد. در واقع در مبحث فيلترينگ اينترنت از نظر فني تمامي سايت‌هاي نامناسب با معيارهاي مختلف شناخته مي‌شوند و در ليستي به نام ليست سياه قرار مي‌گيرند و ديگر کاربران قادر نخواهند بود که به اين سايت‌ها دسترسي داشته باشند. اما در پروژه جديدي که از آن با نام اينترنت پاک ياد مي‌شود، در مورد برخي از پايگاه‌هاي اينترنتي يا پروتکل‌هاي مختلف انتقال اطلاعات اين بررسي انجام مي‌شود و بعد از بررسي مشخص خواهد شد که اين سايت‌ها اجازه حضور در ليست سفيد را دارند يا نه. آن چه که ما از اين تعاريف فهميديم اين بود که در عمليات فيلترينگ تمامي سايت‌هايي که از نظر مسئولان دچار مشکل هستند از دسترس کاربران خارج خواهند شد و در ليستي به نام ليست سياه وارد خواهند شد
 
هميشه آمار وحشتناکي از وضعيت اينترنت در ايران گزارش شده است و کشور ما از نظر سرعت اينترنت خانگي، از ميان ۱۵۲ کشور جهان در رتبه ۱۴۴ قرار گرفته است و اين بدان معني است که تنها ۸ پله با آخرين کشور در اين زمينه تفاوت داريم.
 
اما در تعريفي که براي اينترنت پاک آمده است، تمامي سايت‌هاي باقي مانده در عمليات فيلترينگ در ليستي با نام ليست سفيد وارد خواهند شد و صرفا به کاربران اجازه دسترسي به اين سايت‌ها داده خواهد شد. خوب اگر کمي و فقط کمي فکر کنيم بايد به اين نتيجه برسيم که اينترنت پاک پروژه جديدي نخواهد بود و مسلما همان عمليات فيلترينگ است که به صورت برعکس بيان شده است و به جاي اين که به ما بگويند که اين سايت‌ها را اجازه نداريد که ببينيد، گفته شده است که تنها اجازه بازديد از اين دسته از سايت‌ها را خواهيد داشت. حالا خودتان تصور کنيد که ما به عنوان يک کاربر دائمي اينترنت در آينده چه اختياراتي براي تصميم گيري در مورد استفاده از پايگاه‌هاي اينترنتي مورد نيازمان خواهيم داشت.

اين ايده از کجا بود؟
آذر ماه پارسال براي اولين بار ايده اينترنت پاک از سوي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات مطرح شد و پس از آن بود که اين موضوع توسط کارشناسان و کاربران مختلف مورد بررسي قرار گرفت و تا مدت ها به بحث داغي براي رسانه ها تبديل شد. با توجه به صحبت‌هايي که در آن زمان صورت گرفت، ما به اين نتيجه رسيديم که اينترنت به صورت لکه سياهي در آمده است و بايد آن را از کسب و کار کثيفي که به وجود آمده است، جدا کرد و با ايجاد اين فاصله مردم کشورمان را از آسيب‌هاي جدي که ممکن است به آن ها برسد حفظ کرد. تنها يک ماه پس از اين صحبت ها بود که وزير فناوري اطلاعات از عملياتي شدن اين پروژه خبر داد و اعلام کرد که تمامي مقدمات مربوط به اجراي طرح اينترنت پاک فراهم شده است و به زودي در کشور ما اينترنت پاک از ناپاک جدا خواهد شد. خلاصه در اسفند ماه ۸۹ بود که شاهد اين موضوع بوديم که هسته‌هاي اوليه اين ايده در کشور شکل گرفته است و اتاق‌هاي فکر در حال فکر کردن روي اين طرح هستند و با اين اوصاف پروژه اينترنت پاک به صورت کاملا قطعي کليد خورده است و حتي با صراحت اعلام شد که اين پروژه قدرتمند در سراسر جهان گسترش پيدا خواهد کرد و ما بسيار به خود افتخار کرديم که شروع اين طرح جهاني در کشور ما بوده است و ما هم براي اجرايي شدن آن نظرات سازنده اي را به سازمان فناوري اطلاعات کشورمان ارسال کرده ايم. شايد در حالتي خوشبينانه به اين موضوع هم فکر کرديم که نظرات ما در قالب يک طرح جهاني به اجرا درخواهد آمد و مي توانيم بگوييم که در يک پروژه جهاني مشارکت داشته ايم. البته تمامي اين خيالات خوش با اين پيش فرض بود که تمامي سوابق منفي را در اجراي پروژه‌هاي نيمه تمام و بي هدف گذشته، کاملا ناديده بگيريم.

اينترنت را بشوييم؟
شايد براي بسياري از افراد اين سوال پيش آيد که واقعا منظور از اينترنت پاک چيست؟ شايد لازم باشد که براي تميز شدن اينترنت آن را شسته و روي بند پهن کنيم، براي آگاهي اين دسته از عزيزان بايد بگوييم که خير. در واقع اينترنت پاک حاصلي از افکار مسئولان محترم کشورمان است که در بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات، فعاليت مي‌کنند. البته تفاوت بزرگي که اين پروژه با پروژ ه‌هاي قبلي دارد اين است که در ابتداي بيان اين طرح صحبت‌هاي بسياري در مورد اجراي قطعي آن به عمل آمد اما اين پروژه هم مانند تمامي پروژه‌هاي اينترنتي ديگر به خصوص اينترنت ملي، همچنان در حد همان حرف باقي مانده است و هنوز هم هيچ حرکت ويژه اي در رابطه با آن انجام نگرفته است.
ما در حال حاضر در حدود ۲۳ ميليون کاربر داريم که اين ميزان، جمعيتي در حدود ۳۴ درصد از کل جمعيت کشور را تشکيل مي دهند و طبق آمار ارائه شده
 
شايد براي شما هم اين سوال به وجود آيد که مگر اينترنتي که به صورت جهاني به کاربران ارائه شده است، تا به حال سدي در برابر شکوفايي استعداد انساني بوده است؟
 
سهم تعداد کاربران کشور ما چيزي در حدود ۵۰ درصد از کل کاربران خاورميانه است و مي توان سال به سال رشد چشمگير تعداد اين کاربران را مشاهده کرد. اما هميشه آمار وحشتناکي از وضعيت اينترنت در ايران گزارش شده است و کشور ما از نظر سرعت اينترنت خانگي، از ميان ۱۵۲ کشور جهان در رتبه ۱۴۴ قرار گرفته است و اين بدان معني است که تنها ۸ پله با آخرين کشور در اين زمينه تفاوت داريم. با توجه به تعداد کاربران اينترنتي در کشورمان اين ميزان سرعت، ستم بزرگي به شمار مي آيد و حق است که هميشه به آن اعتراض بشود. با اين اوصاف اگر اين قطعي‌هاي مکرر و افت سرعت‌هاي ناگهاني وجود نداشته باشد باز هم کاربران زياد ناراضي نخواهند بود. اما مشکل اصلي اين است که حداقل‌ها هم از ما دريغ شده است.

اينترنت انساني يا اسلامي
ما که نفهميديم آخرش قرار است چه ترکيبي از اينترنت به ما ارائه شود، تنها چيزي که مشخص است، اين است که ما چاره اي به جز تحمل شرايط نداريم و بايد با سرعت و شرايط اينترنت فعلي کنار بياييم. در نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال که به تازگي برگزار شد، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات بيان کردند که در حال حاضر بسياري از کاربردهاي اوليه اينترنت با اينترنت فعلي توسعه يافته در تعارض است و اين موضوع باعث شده است که به اين نتيجه مهم برسيم که لازم است که توسعه پروژه اينترنت پاک در اولويت انجام قرار بگيرد. از جنبه ديگر هم بيان شد که منظور از اينترنت پاک اين نيست که محتواي اينترنتي که به کاربران ارائه مي‌شود اسلامي باشد، بلکه آن چه که در نظر گرفته شده است، اين است که محتواي انساني به کاربران عرضه شود. منظور از اينترنت انساني اين گونه بيان شده است که فضاي اينترنت بايد از آسيب‌هاي موجود تهي شده و باعث ايجاد شکوفايي و بالندگي استعدادهاي انساني شود.
شايد براي شما هم اين سوال به وجود آيد که مگر اينترنتي که به صورت جهاني به کاربران ارائه شده است، تا به حال سدي در برابر شکوفايي استعداد انساني بوده است؟. پاسخ اين سوال را بعد از اجراي اين پروژه دريافت خواهيم کرد. با همه اين توصيف ها اشتياق ما براي ديدن اين پروژه روز به روز بيشتر خواهد شد زيرا هنوز هم نفهميده ايم که دقيقا اين پروژه جديد، چه نفعي به حال ما خواهد داشت؟ در حالي که گفته مي‌شود که يکي از برنامه‌هاي اصلي که براي پروژه اينترنت پاک در نظر گرفته شده است اين است که پايه اصلي اين شبکه به دور از هر گونه کسب و کار کثيف باشد و تمامي آسيب‌هايي که ممکن است اينترنت فعلي، به بنيان خانواده ها وارد کند در اين پروژه از ميان خواهد رفت. مواردي مانند دفاع از حريم خصوصي کاربران در فضاي مجازي هم، در طرح اينترنت پاک ديده شده است. با اين حساب اين پروژه مانند يک پليس امنيتي عمل خواهد کرد که تنها به محتواي سفيد و سالم اينترنت اجازه وارد شدن و توسعه يافتن را مي دهد. با توجه به صحبت‌هاي مسئولان، اينترنت در کشور ما به يک ابزار اقتصادي بسيار با ارزش تبديل شده است و در شرايط فعلي اين ابزار بيشتر براي کسب و کارهاي کثيف مورد استفاده قرار مي گيرد و مسئولان کشور ما تصميم گرفته‌اند که اين بستر را به يک بستر پاک تغيير دهند و مطمئن هستند که اين پروژه توسط ديگر کشورهاي جهان هم اجرا خواهد شد و به صورت يک پروژه جهاني که پايه اوليه آن در کشور ايران بنيان گذاشته شده است، به
 
هميشه اينترنت حواشي مخصوص به خود را داشته است و شايد بتوان گفت که هيچ گاه کسي نفهميده که چرا بايد اين همه مشکل در رابطه با اين موضوع وجود داشته باشد و در ظاهر اقدامي هم براي حل آنها صورت نگيرد.
 
جهانيان معرفي خواهد شد. انساني يا اسلامي بودن بستر جديدي که به ما ارائه مي‌شود در بسياري از جهات براي آينده کاربران اينترنت در کشور ما بسيار مهم خواهد بود، اما اين که اين پروژه در حالت خوشبينانه به درستي اجرا شود و مانند ديگر پروژه ها در مرحله عملياتي شدن باقي نماند، موضوعي است که بسيار مهم تر است.

چه خبر از اينترنت ملي؟
با اين تعاريف دقيق و متفاوتي که از پروژه بزرگ اينترنت پاک تا به حال به ما ارائه شده است، مانده ايم که چرا اين پروژه اينترنت ملي به ثمر نمي رسد که يکباره خيال همه راحت شود. برخي از کارشناسان اعلام کرده‌اند که آن چه از ظاهر ماجرا مشخص مي‌شود، اين است که اگر همان شبکه ملي اطلاعات يا اينترنت ملي ايجاد شود پس از آن با محدوديت‌هايي که گذاشته مي‌شود و با ايجاد دسترسي‌هاي داخلي به راحتي مي توان به محقق شدن پروژه اينترنت پاک هم دست پيدا کرد. با اين اوصاف چه نيازي به اين بوده است که پروژه اينترنت پاک به صورت جداگانه تعريف شود و باز هزينه اي به صورت جداگانه براي اجراي آن اختصاص داده شود؟ اگر به خاطر داشته باشيد طرح اينترنت ملي براي اولين بار در زمستان ۱۳۸۵ مطرح شد و بودجه آن هم در سال ۸۶ اختصاص داده شد و چيزي در حدود ۱۰ ميليارد تومان براي اجراي پروژه اينترنت ملي تعيين شد که در ابتدا تصويب نشد اما در خرداد ۸۶ شرکت مخابرات ايران و کليه شرکت‌هاي مخابراتي وابسته در استان‌هاي مختلف، اجازه پيدا کردند که در طول سال‌هاي ۸۶ تا ۸۸ مبلغي در حدود ۵۶۶۰ ميليارد ريال را از منابع داخلي خود در جهت اجراي پروژه اينترنت ملي سرمايه گذاري کنند. در طول اين سال ها بارها براي اجراي اين پروژه بودجه‌هاي مختلفي تصويب شد و هر بار که خبري از اين پروژه بزرگ گرفته شد، مسئولان مرتبط گفتند که اين طرح به فلان مرحله رسيده است و در تاريخي نزديک به صورت کامل از اين پروژه پرده برداري خواهد شد. اما بسيار واضح است که هنوز هم اين وعده ها در حد يک حرف باقي مانده‌اند و هيچ گاه به مرحله تحقق نرسيده‌اند و نکته بسيار ناراحت کننده اي که در اين ميان وجود دارد اين است که هنوز هم بسياري از ما نفهميده ايم که اينترنت ملي چيست؟ يا چرا بعضي به آن اينترنت ملي مي گويند و برخي ديگر آن را اينترانت کشوري مي نامند و در نهايت چرا در برنامه پنجم توسعه اسم اين پروژه را با نام شبکه ملي اطلاعات خطاب کرده‌اند و در نهايت نام آن هر چه که هست در چه زماني قرار است بعد از گذشت ۵ سال نتايج کوچکي از اجراي آن به ما نشان داده شود. شايد هم هنوز بودجه اي که تا به حال به آن اختصاص داده شده است، کافي نبوده و نياز باشد که باز هم براي اين پروژه سرمايه گذاري شود. البته اين را هم بگوييم که ما تصميم گرفته بوديم که از کنار اين پروژه به آساني بگذريم و هيچ وقت هم سراغي از آن نگيريم، اما با بحثي که در مورد پروژه اينترنت پاک به ميان مي آيد، چه کنيم که مدام ذهنمان به اين سمت مي رود که مگر نبايد اينترنت پاک نتيجه اي از اجراي پروژه اينترنت ملي مي بود؟ وقتي که خبري از پروژه اينترنت ملي نمي‌شود و به جاي آن صحبت از پروژه نو ظهور اينترنت پاک مي‌شود، تنها نتيجه اي که عايد ذهن به هم ريخته ما مي‌شود، اين است که پروژه اينترنت ملي را فراموش کنيم و به اين فکر کنيم که اين پروژه به هيچ وجه آن گونه که در ابتدا بيان شده است عملي نشده و نخواهد شد. با توقف اين پروژه صحبت از طرح اينترنت پاک بدون در نظر گرفتن مباحثي که در مورد فيلترينگ گفتيم و مقايسه آن ها با هم، منطقي تر به نظر مي رسد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 21 آبان 1390  9:37 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آندرویید، محبوب ترین برای هکرها
 
 
ايتنا - سهم برنامه‌های مخرب مبتنی بر آندرویید در میان همه بدافزارهای تلفن همراه در حال حاضر بیش از ۴۶ درصد است و این میزان به سرعت در حال افزایش است.
 
 
آندرویید، محبوب ترین برای هکرها


نیمه دوم سال ۲۰۱۱ برای تبهکاران سایبری که به طور روزافزون به دنبال فرصت‌هایی برای طراحی نقشه‌های جدید کلاهبرداری در محیط تلفن همراه هستند، ایام پُرتکاپویی بوده است.

به گزارش ايتنا به نقل از موسسه دیده بان آی تی، مطابق گزارش آزمایشگاه کسپرسکی پلتفرم آندرویید سرانجام خود را به عنوان محبوب‌ترین پلتفرم برای برنامه‌های مخرب تلفن همراه تثبیت کرده است و از پلتفرم‌های دیگر و بدافزار «عمومی» جاوا نیز پیشی گرفته است.
تنها در سپتامبر سال ۲۰۱۱، تعداد بدافزارهایی که به تازگی برای دستگاه‌های مبتنی بر آندرویید کشف شده‌اند به میزان بیش از ۳۰ درصد افزایش یافت.

به موازات این روند، روند آشکار دیگری در زمینه بدافزارهای تلفن همراه در جریان است: برنامه‌های مخرب تلفن همراه به طور روزافزون اطلاعات شخصی کاربران را هدف قرار می‌دهند.
همچنین در اکتبر سال ۲۰۱۱، به طور ویژه سهم برنامه‌های مخرب آندرویید که اقدام به سرقت داده‌های شخصی می‌کنند به ۳۴ درصد افزایش یافت.

این روند قطعاً نگران‌کننده است؛ به‌خصوص اگر این مسئله را در نظر بگیریم که این نوع برنامه‌های مخرب تلفن همراه گاهی اوقات در بازار آندرویید ظاهر می‌شوند.

نمونه‌ای از یک برنامه مخرب که از طریق فروشگاهي رسمی توزیع شده است، Trojan-Spy.AndroidOS.Antammi.bاست.
این برنامه که به شکل یک برنامه ساده برای بارگیری زنگ گوشی در می‌آید، در بازار آندرویید ظاهر شد و فقط بعد از دادن اخطار از سوی آزمایشگاه کسپرسکی حذف گردید.
این برنامه «پوششی» برای کاربران روسی طراحی شده است که از آن برای ارسال پیام‌های متنی به یک سرویس پولی برای دریافت نواخت‌های مورد نظر استفاده می‌کنند.

این فعالیت کاملاً قانونی است، اما فعالیت تأثیرگذار مخرب به طور همزمان در پس زمینه جریان دارد. Antammi.b مانند بدافزار قديمي «دسکتاپ» تقریباً همه چیز را سرقت می‌کند: قراردادها، متون، مختصات جی‌پی‌اس و حتی عکس‌ها. سپس گزارش فعالیت‌‌ها از طریق یک نامه الکترونیکی ساده برای تبهکاری که نقشه کلاهبرداری را طراحی کرده است ارسال می‌شود و اطلاعات در یک سرور بارگذاری می‌شوند.

داستان عشق ناکامی که تبهکاران سایبری و پلتفرم آندرویید در آن نقش دارند، به دلیل سهم عمده این پلتفرم از بازار، انعطاف‌پذیری و قابلیت دسترسی آن و در عین حال نظارت مسامحه‌کارانه بر توزیع نرم‌افزاری آن غافلگیرکننده نیست.
نتیجه امر این است که سهم برنامه‌های مخرب مبتنی بر آندرویید در میان همه بدافزارهای تلفن همراه در حال حاضر بیش از ۴۶ درصد است و این میزان به سرعت در حال افزایش است.

مسئله نگران‌کننده‌تر این است که جدا از سرقت اطلاعات شخصی، ارسال متن و برقراری تماس با شماره‌های ويژه و پریمیوم، بدافزارهای تلفن همراه خدمات بانکی را نیز هدف قرار می‌دهند؛ به طوری که اغلب رمزهای عبور و رمزهای تأیید یک بار مصرف را برای تلفن‌های همراه ارسال می‌کنند.

تجزیه و تحلیل دقیق این برنامه مخرب، موسوم به Zeus-in-the-Mobile را می‌توانید اینجا در Securelist.com بیابید.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 21 آبان 1390  9:38 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

معرفي ظرفيت‌ها باعث برطرف كردن هراس از فناوري‌هاي جديد مي‌شود
 
 
ايتنا - نيازهاي جامعه از طريق نمايشگاه‌ها بهتر معرفي شده و سرويس‌ها و محصولات موجود در اختيار مردم قرار مي‌گيرد.
 
 
معرفي ظرفيت‌ها باعث برطرف كردن هراس از فناوري‌هاي جديد مي‌شود


بسياري از دست‌اندرکاران حوزه مخابرات در طول يک سال کاري، فرصت جست‌وجو و آگاهي از انواع خدمات ارتباطي و توليدات جديد و قابليت‌هاي صنايع داخلي و خارجي، تحقيقات در حال انجام و ظرفيت‌هاي بخش ارتباطات را ندارند اما در چند روز برگزاري نمايشگاه تلكام قادر به جمع‌آوري اطلاعات با ارزشي از قابليت‌ها، توانايي‌ها، ظرفيت‌ها و نوآوري‌ها در اين حوزه خواهند شد.

به گزارش ايتنا از ستاد خبري دوزدهمين نمايشگاه بين‌المللي ايران تلكام، ناصر يوسف‌پور عضو هيئت مديره شركت مخابرات ايران اظهار كرد: بازديد مسئولان دولتي از نمايشگاه تلكام از جمله حضور وزير ارتباطات بسيار مهم و موثر است و با توجه به شناختي كه ايشان نسبت به حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات كشور دارد، مي‌تواند شركت‌هاي حاضر در نمايشگاه را به سمت برطرف كردن نيازها جلب كند كه اين خود گام مهمي در اين زمينه محسوب مي‌شود.

وي گفت: براي همه برگزاركنندگان نمايشگاه تلكام آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم كه برگزاري چنين نمايشگاهي درنهايت به ارائه سرويس‌دهي بيش‌تر و بهتر به مردم منجر شود.

يوسف‌پور ابراز كرد: معرفي ظرفيت‌ها و توانايي‌هاي توليدي، خدمات فني و مهندسي ملي و بين‌المللي به كليه صاحبنظران، توليدكنندگان، اپراتورها و عموم مردم، نهادها و دستگاه‌هاي دولتي و غيردولتي باعث آشنايي، ارتقاء، آگاهي و گسترش بازار صنعت ارتباطات و برطرف كردن هراس از فناوري‌هاي جديد در ميان اقشار جامعه مي‌شود.

وي همچنين برگزاري نمايشگاه تلكام را زمينه‌ساز و فرصتي براي معرفي بهتر و بيشتر سرويس‌ها دانست و اظهار كرد: نيازهاي جامعه از اين طريق بهتر معرفي شده و سرويس‌ها و محصولات موجود در اختيار مردم قرار مي‌گيرد.

عضو هيئت مديره شركت مخابرات ايران گفت: مردم با حضورشان در نمايشگاه در وهله اول با پتانسيل‌هاي موجود و از طرفي قابليت‌ها و خدمات جديد آشنا مي‌شوند و درصورتي كه سيستم‌هايي كه در اين نمايشگاه ارائه مي‌شود، بتواند به‌صورت مناسب به مردم عرضه و توضيح داده شود، مسلما استقبال مردم و بكارگيري امكانات توسط آنها با توجه به برگزاري چنين نمايشگاه‌هايي سريع‌تر خواهد بود.

شايان ذكر است كه دوازدهمين نمايشگاه بين‌المللي صنايع مخابرات و ارتباطات(ايران تلكام ۲۰۱۱) از ۲۴ الي ۲۷ آبان ماه در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي ايران برگزار خواهد شد.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 21 آبان 1390  9:41 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

نمایشگاه تلکام امروز رسما افتتاح می‌شود
 
 
ایتنا - اعضای کمیسیون صنایع و معادن و نیز کمیته مخابرات و ارتباطات مجلس نیز در این مراسم شرکت خواهند داشت.
 
 
نمایشگاه تلکام امروز رسما افتتاح می‌شود



دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و ارتباطات، امروز به صورت رسمی با حضور مسئولین و رسانه‌ها در تهران افتتاح می‌شود.

به گزارش ایتنا از ستاد خبری نمایشگاه ایران تلکام ۲۰۰۱ با حضور رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به صورت رسمی بزرگ‌ترین رویداد صنایع مخابرات ایران افتتاح خواهد شد. 

مطابق این گزارش، مراسم مزبور ساعت ۱۴ روز دوشنبه در سالن ۱۱-۱۰ در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد گردید.
همچنین اعضای کمیسیون صنایع و معادن و نیز کمیته مخابرات و ارتباطات مجلس نیز در این مراسم شرکت خواهند داشت. 

گفتنی است دوازدهیمن نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و ارتباطات، از روز سه‌شنبه ۲۴ آبان ماه برای بازدید عموم گشایش خواهد یافت. این نمایشگاه تا ۲۷ آبان ماه برگزار خواهد شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 24 آبان 1390  9:33 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

بيش از 70 درصد تجهيزات مخابراتي از شركت‌هاي خارجي خريداري مي‌شود
 
ايتنا - دستغيب: وضعيت بدتر اين است كه ورود تجهيزات مخابراتي به داخل كشور بدون احتساب دانش فني انجام مي‌گيرد.
 


به گزارش خبرنگار ايتنا،  عضو هيئت رييسه كميسيون صنايع و معادن مجلس روز دوشنبه در حاشيه مراسم افتتاح دوازدهمين نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی (ايران تلكام) در جمع خبرنگاران و در پاسخ به خبرنگار ايتنا مبني براينكه چند درصد تجهيزات مخابراتي از شركت‌هاي خارجي تامين مي‌شود گفت: اين ميزان در كميسيون تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي به صورت دقيق مشخص مي‌شود و پس از بررسي لازم به عدد واقعي خواهيم رسيد؛ ولي اعتقاد ما بر اين است كه دست كم ۷۰ درصد خريد تجهيزات از شركت‌هاي خارجي صورت مي‌گيرد.

«سيد احمدرضا دستغيب» با بيان اينكه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات معتقد است كه ۷۰ درصد تجهيزات از داخل كشور تامين مي‌شود خاطرنشان كرد: «منظور مجلس شوراي اسلامي تامين «تجهيزات مخابراتي» است و اين در حالي است كه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات فونداسيون و ساختمان و تجهيزات اداري را نيز جزو تجهيزات محسوب مي‌كنند؛ اين در حالي است كه اين موارد در زمره تجهيزات مخابراتي نيست بلكه ساختمان است؛ ساختمان ممكن است ميلياردها تومان قيمت داشته باشد.»

نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي گفت: منظور ما دانش فني تجهيزات مخابراتي داخل كشور است كه با احتساب اين موارد به نظر مي‌رسد بيش از ۷۰ درصد از تجهيزات مخابراتي از خارج از كشور تامين مي‌شود.

وي خاطرنشان كرد: وضعيت بدتر اين است كه ورود تجهيزات مخابراتي به داخل كشور بدون احتساب دانش فني انجام مي‌گيرد و با اين كار عملا ايران تنها يك خريدار صرف و بدون دانش فني مبدل شده است.

دو شركت مخابراتي در شرف تعطيلي
دستغيب در بخش ديگري از سخنان خود گفت: شركت «صنايع مخابراتي ايران» و گروه كارخانجات مخابراتي «آي.تي.آي» دو شركت مخابراتي است كه در حال حاضر در شرف تعطيلي است.

وي افزود: شركت «صنايع مخابراتي ايران» با همكاري شركت‌هاي خارجي در سال ۱۳۵۰ در شيراز تاسيس شد و تامين كننده تجهيزات مخابراتي در ايران و خاور ميانه محسوب مي‌شد و گروه كارخانجات مخابراتي «آي.تي.آي» با هزار و ۸۰۰ پرسنل، به كارخانه‌اي با ۳۰۰ پرسنل تبديل شده است و در حال تعطيلي است.

عضو هيئت رييسه كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: اين دو شركت تامين كننده تجهيزات مخابراتي است و اين در حالي است با وجود الزام قانوني خريد بيش از ۵۰ درصدي تجهيزات مخابراتي از شركت‌هاي داخلي، دولت در راه‌اندازي اپراتور اول و دوم خريد مناسبي را از اين شركت‌ها انجام نداد.

وي گفت: تامين تجهيزات از شركت‌هاي خارجي و بدون در نظرگرفتن انتقال فناوري به داخل كشور صورت مي‌گيرد؛ حتي شركت زيرساخت – كه زيرنظر خود وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات فعاليت مي‌كند - نيز از اين رويه پيروي نمي‌كند.

نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: بنابراين عدم خريد تجهيزات مخابراتي از شركت‌هاي داخلي و طرح سوال از وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از سوي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي ارائه شده است و خريد از شركت‌هاي خارجي در نوبت تحقيق و تفحص قرار گرفته است.

چرا وزير ارتباطات در ابتدا از يك شركت چيني ديدن كرد؟
عضو هيات رييسه كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي همچنين اظهار داشت: تاسف مي‌خورم از اينكه در نمايشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی، اولين شركتي را كه مورد بازديد وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات قرار مي‌گيرد شركت «هوواوي» چين باشد.

وي افزود: شركت هوواوي عملا تامين كننده تجهيزات مخابراتي ايران است و كشور ما به عنوان يك كارپرداز انحصاري در اختيار اين شركت قرار گرفته است و بيشتر تجهيزات مخابراتي كشور از طريق اين شركت تامين مي‌شود.

وي اظهارداشت: من مخالف استفاده از تجهيزات خارجي نيستم اما استفاده از تجهيزات خارجي به شرط اين است كه تكنولوژي و دانش فني نيز به داخل كشور باشد صورت گيرد.

دستغيب ادامه داد: اگر شركت زيمنس آلمان در سال‌ها قبل با كارخانجات مخابراتي ايران و كارخانجات آي.تي.آي در شيراز همكاري مي‌كرد دانش فني را نيز وارد شركت مي‌كرد، اما اكنو شركت زيمنس مدت زمان يك سال است كه به دليل تحريم‌هاي موجود با جمهوري اسلامي ايران قطع ارتباط كرده است و اين در حالي است كه ايران فعاليت‌هاي خود را با شركت هواوي چين انجام مي‌دهد و با اين كار تنها خريدار بوده و دانش فني نيز وارد كشور نمي‌شود.

وي در پاسخ به خبرنگاران درباره اينكه آيا تا اين زمان از مسئولين شركت مخابرات در اين زمينه سوالي شده است گفت: بله، ما سوال از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات كرديم و سوال و تحقيق و تفحص در دستور كار است.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 24 آبان 1390  9:35 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

 محصول و خدمت جدید ایرانسل رونمایی شد

ایتنا -در آستانه آغاز به کار دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران تله کام ۲۰۱۱، ایرانسل از ۲۳ محصول و سرویس جدید خود در حوزه تلفن همراه و وایمکس رونمایی کرد.
 



به گزارش ایتنا به نقل از روابط عمومی ایرانسل، این محصولات و خدمات جدید علاوه بر آنکه برای نخستین بار در ایران به عرصه صنعت ارتباطات و مخابرات عرضه شده، با طبقه بندی بر اساس مشترکین عادی و مشترکین تجاری، رونمایی و معرفی شدند.

در این نشست خبری، محصولات و خدماتی جدید ایرانسل شامل پرتال برنامه‌های کاربردی یا Irancell App Store با نام تجاری چارسوی ایرانسل، افزایش اعتبار مبتنی بر موقعیت، تبلیغات هوشمند منطقه‌ای، اعلام دسترسی، پیامک صوتی، کیف پول همراه، تلفن اینترنتی وایمکس، تلفن نرم افزاری با نام تجاری آآوآآ، تماس تصویری، چ‌تر وایمکس، مودم بی‌سیم جیبی، سرویس جدید ارسال شارژ، وی‌ترین کالا، فروشگاه مجازی، سرویس اطلاعات شهری، شارژ از طریق تلفن گویا، بانکداری همراه مبتنی بر STK، رمز یکبار مصرف و سرویس سلامت همراه رونمایی شدند.

همچنین ایرانسل با معرفی خدمات جدید سازمانی شامل شبکه اختصاصی تلفن همراه، سرویس ارزش افزوده تلفن اینترنتی وایمکس، پیام پیشواز شرکتی، درگاه خدمات مبتنی بر موقعیت و سیستم ماشین به ماشین (M۲M)، در قالب بسته ویژه محصولات جدید خدمات مشترکین تجاری، از آخرین دستاوردهای خود در عرصه ارتباطات تجاری نیز رونمایی کرد.



Irancell App Store: چارسوی ایرانسل

این محصول که همزمان با موج استقبال روزافزون از گوشی‌های هوشمند در بازار تلفن‌های همراه ایران ارائه شده، قرار است تا پاسخگوی نیاز موجود در این بازار با هدف استفاده بهینه از امکانات گوشی‌های هوشمند باشد.

پرتال برنامه‌های کاربردی که با نام تجاری «چارسوی ایرانسل» عرضه شده، قرار است برنامه‌های کاربردی مبتنی بر سیستم عامل‌های رایج تلفن همراه از جمله Android، Symbian، Java را که در گروهای متفاوت و توسط تولیدکنندگان داخلی و خارجی تولید شده به کاربران ایرانسل عرضه کند و از این طریق افق نوینی را به سمت بازاری گسترده و بالقوه برای عرضه برنامه‌های موبایل در ایران بگشاید. چارسوی ایرانسل بستری برای کسب درآمد تولید کنندگان برنامه‌های موبایل از طریق عرضه برنامه‌های تولید شده خود به خصوص برنامه‌های فارسی زبان فراهم خواهد آورد.



سرویس افزایش اعتبار مبتنی بر موقعیت

این سرویس که به سادگی و تنها از طریق شماره گیری کدهای دستوری ویژه فعال می‌شود، قابلیت افزایش اعتبار متناسب با موقعیت مکانی مشترک را داشته و می‌تواند پیشنهادهای تشویقی و تخفیفی متنوع و جذاب را در قالب شارژ شگفت انگیز و طرح‌های نوین به صورت منطقه‌ای به مشترکین ارائه کند.





سرویس تبلیغات هوشمند منطقه‌ای

این سرویس می‌تواند به عنوان رسانه‌ای هدفمند و اثربخش در راستای اهداف تبلیغاتی و اطلاع رسانی بر بستر تلفن همراه عمل کرده و با ویژگی‌های منحصر به فردی چون امکان اطلاع رسانی با استفاده از از طریق پیام کوتاه یا پیام چند رسانه‌ای به مشتریان هدف در یک محدوده جغرافیایی خاص، ارسال تبلیغات موثر و بهگزینی جامعه هدف، ارسال به مشتریان بر اساس ویژگی‌های مختلف مثل سن، جنسیت، علایق و سطح درآمد، ارسال کوپن و کارت‌های تخفیفی شخصی سازی شده و همچنین با قابلیت استثنائی «مشاهده و تحلیل نتایج کمپین‌های تبلیغاتی»، فصل نوینی را در عرصه تبلیغات همراه رقم بزند.



سرویس اعلام دسترسی

این سرویس جدید نیز به سهولت و تنها با شماره گیری یک کد دستوری فعال شده و از طریق آن می‌توان به وسیله پیام کوتاه از زمان بازگشت به شبکه مشترکینی که خط ایرانسل آن‌ها خاموش یا خارج از شبکه بوده، مطلع شد. در فاز اول راه اندازی این سرویس، امکان استفاده آن برای مشترکین سیم کارتهای اعتباری ایرانسل فراهم می‌شود.



پیامک صوتی ایرانسل

پیامک کوتاه صوتی، خدمت جدید از ایرانسل است که برای استفاده از آن یک تلفن گویا در اختیار مشترکین قرار گرفته تا در ۶۰ ثانیه، پیامک صوتی خود را به سایر مشترکین ایرانسل و سایر اپراتور‌ها به روش‌های متنوعی چون پیام کوتاه، پیام چند رسانه‌ای و زنگ تلفن ارسال کنند.

این سرویس جدید ایرانسل، امکان پاسخ دادن به پیامک صوتی دریافتی و یا ارسال‌‌ همان پیامک صوتی برای مشترکین دیگر و نیز امکان دسترسی به صندوق پیامک صوتی از سایر خطوط و تلفن ثابت را نیز برای مشترکین فراهم کرده است.



تلفن اینترنتی وایمکس ایرانسل

سرویس تلفن اینترنتی ایرانسل یا VOIP که با تکنولوژی تبدیل سیگنالهای آنالوگ صوتی به داده‌های دیجیتال و انتقال آن از طریق بستر وایمکس عمل می‌کند، دیگر محصول نوین ایرانسل در مراسم رونمایی بود.

این سرویس با ویژگی‌هایی چون عدم نیاز به خط تلفن و یا سیم‌کارت و پرداخت هر گونه هزینه فعالسازی، امکان برقراری تماس‌های تلفنی داخلی و بین المللی مقرون به صرفه را برای کاربران وایمکس ایرانسل فراهم می‌کند.

VoIP علاوه بر امکان نصب بر روی گوشی تلفن ثابت، از طریق تلفن نرم افزاری ایرانسل (آآوآآ) نیز ارتباط تلفنی به همراه انتقال متن و تصویر را امکانپذیر می‌کند.

این سرویس دارای امکانات ارزش افزوده از جمله اختصاص شماره داخلی، کنفرانس تلفنی (تصویری، صوتی و متنی)، انتقال تماس، خط گروهی و انتظار مکالمه برای کاربران تجاری است.



تماس تصویری

سرویس تماس تصویری، بر بستر VOIP با آآوآآ ارائه شده و انتقال ساده تصویر تنها با استفاده از یک دوربین، کیفیت مناسب تصویر، هزینه کم جهت برقراری تماس، سرعت بالا برای برقراری ارتباط رودرو و کاهش هزینه‌های حمل و نقل و... تنها بخشی از مزایای ویژه آن محسوب می‌شود.

همچنین این سرویس، در مواردی چون برقراری جلسات موثر بدون نیاز به گردهمایی در یک محل، آموزش از راه دور و حتی درمان از راه دور کاربردی بوده و قابلیت استفاده دارد.



چ‌تر وایمکس ایرانسل

در میان محصولات مرتبط با وایمکس ایرانسل، رونمایی از محصولی به نام «چ‌تر وایمکس ایرانسل» خود نمایی می‌کرد.

به اعتقاد کار‌شناسان، این سرویس می‌تواند خلاء موجود در امکان دسترسی به اینترنت پر سرعت بی‌سیم در محیط‌های عمومی را برطرف کرده و گام جدیدی در توسعه شاخص‌های ارتباطی کشور بردارد.

چ‌تر وایمکس ایرانسل قرار است در محیط‌هایی چون رستوران‌ها و کافی شاپ‌ها، مراکز آموزشی و دانشگاهی، و حتی ادارات و بیمارستان‌ها، امکان اتصال به اینترنت پرسرعت را برای کاربران فراهم کند.

بر اساس اعلام شرکت ایرانسل، این سرویس به دو صورت اتصال از طریق حساب کاربری وایمکس و یا اتصال از طریق حساب شخصی که به شناسه و رمز عبور وایمکس نیاز دارد، امکان اتصال به اینترنت را بدون نیاز به خرید مودم وایمکس برای کاربران فراهم می‌کند



مودم بی‌سیم جیبی

بر اساس اعلام ایرانسل، این شرکت یک مودم جیبی که قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وایمکس بدون نیاز به برق شهری را برای کاربران فراهم می‌کند به بازار عرضه خواهد کرد.

این مودم با قدرت گیرندگی بالا، قابلیت استفاده همزمان چندین کاربر با استفاده از Wi-Fi، سهولت در حمل و نقل، قابلیت شارژ از طریق رابط USB و قدرت بالا در دریافت و ارسال اطلاعات در این مراسم رونمایی شد.



کیف پول همراه

یکی دیگر از محصولاتی که ایرانسل در آستانه نمایشگاه تله کام ۲۰۱۱ از آن رونمایی کرد، کیف پول همراه یا Mobile Wallet بود که می‌توان آنرا حساب و کارت متناظر با شماره تلفن همراه در بانک با امکانات کیف پول دانست.

این سرویس ایرانسل و در ادامه خدمات بانکی نظیر USSD، خرید امن با امپاد (مشابه سرویس جهانی PayPal) و با همکاری شبکه بانکی کشور، به کاربران این امکان را می‌دهد تا با انتقال وجه از دستگاههای ATM و کارت‌های عضو شتاب به شماره تلفن همراه خود، از فروشگاه‌ها خرید کرده و یا بلیط وسایل حمل و نقل عمومی یا سینما را تنها از طریق شماره گیری یک کد دستوری تهیه کنند.

تسهیل خدمات بانکی بدون نیاز به مراجعه حضوری، استفاده از فناوری کددستوری برای ثبت نام با سهولت بیشتر و امنیت بالا و کاهش ریسک برای خرید‌های اینترنتی از جمله دیگر مزایای این سرویس اعلام شده است.



سرویس ارسال شارژ

با این سرویس جدید که به گفته ایرانسل با هدف افزایش انعطاف پذیری روش‌های پرداخت و شارژ ارائه شده، مشترکین سیم کارت و یا کاربران وایمکس ایرانسل می‌توانند سیم کارت و یا حساب کاربری وایمکس خود و یا کاربران دیگر را تنها با شماره گیری یک کد دستوری شارژ کنند.



وی‌ترین کالا

استقبال گسترده مشترکین تلفن همراه از پرتال وی‌ترین ایرانسل، ایرانسل را بر آن داشته تا در راستای ارایه «خدمات بانکداری همراه» و با همکاری شبکه بانکی کشور، در آستانه نمایشگاه تله کام ۲۰۱۱، از توسعه و گسترش این سرویس خبر دهد.

سرویس وی‌ترین کالا امکان خرید به آسانی ارسال یک پیامک را با تامین امنیت خرید از طریق سیستم پرداخت امن و اطمینان از تحویل کالا ممکن می‌سازد. در این خدمت انواع کالای فزیکی و دیجیتال با امکان پیشنهاد بسته به مشخصات، محل و علایق کاربر ممکن می‌شود.



سرویس اطلاعات شهری

سرویس اطلاعات شهری، یکی دیگر از سرویس‌های جدید ایرانسل است که به شهروندان این امکان را می‌دهد تا از نزدیک‌ترین شرکت، فروشگاه یا موسسه ارائه دهنده، خدمات و محصولات مورد نظرشان را جستجو کرده و اطلاعات مربوط به آن‌ها را دریافت نمایند و یا با انتخاب یک نقطه بر روی نقشه، اطلاعات مربوط به شرکت‌ها و موسسات نزدیک به آن نقطه منتخب را کسب کنند.

جستجوی نقاط مورد علاقه از طریق کد دستوری، جستجوی اطلاعات ضروری از قیل مراکز درمانی، قابلیت جستجوی پیشرفته اطلاعات، دریافت نتایج جستجو شامل آدرس و یا نقشه محل و اطلاعات مورد نیاز از طریق پیام کوتاه و پیام چند رسانه‌ای و امکان افزودن نقاط مورد علاقه از دیگر امکانات این سرویس جدید ایرانسل است.



شارژ از طریق تلفن گویا

ایرانسل در ادامه گسترش شیوه‌های دریافت شارژ سیم کارت، تلفن گویایی را جهت این منظور راه اندازی کرده که مشترکین می‌توانند با پیگیری راهنمای این تلفن، سیم کارت اعتباری خود را شارژ کرده و یا صورتحساب سیم کارت دائمی خود را پرداخت کنند و از مزایایی همچون شارژ شگفت انگیز نیز برخوردار شوید.

در این سرویس امکان دریافت شارژ محدود به ارقام موجود بر روی کارت‌های شارژ نبوده و مشترکین می‌توانند رقم مورد نظر خود را بین ۱۰۰ هزار تا ۱میلیون ریال شماره گیری کرده و به عنوان شارژ دریافت کنند.



فروشگاه مجازی

سرویس «فروشگاه مجازی ایرانسل» از جمه دیگر محصولات نوین این شرکت بود که در آستانه نمایشگاه تله کام از آن رونمای شد.

بر اساس ایرانسل، این سرویس که با همکاری بانک پاسارگاد عرضه شده، به کاربران امکان می‌دهد تا با بهره‌گیری از روشی نوین و آسان و بدون نیاز به برقراری ارتباط با افراد یا دستگاه‌ها، تنها با ارسال یک کد ساده نسبت به خرید کالاهای مورد نیاز خود اقدام کنند.


انواع نوشیدنی‌ها، خوراکی‌ها، غذای آماده، محصولات فرهنگی گوناگون همچون کتاب، موسیقی، فیلم، اقلام و محصولات آموزشی، محصولات آرایشی و بهداشتی، لوازم التحریر و ابزار متفرقه و... از جمله محصولات قابل خرید در این فروشگاه اعلام شده است.



بانکداری همراه مبتنی بر STK

در ادامه گسترش ارتباط با بانک‌ها و سهولت تبادلات مالی و کالایی سرویس بانکداری همراه مبتنی بر STK به مشترکین ایرانسل معرفی شد.

آنطور که ایرانسل اعلام کرده، از این سرویس برای انجام تراکنش‌های بانکی با امنیت بالا از جمله پرداخت قسط، تراکنش‌های حساب‌های قرض الحسنه، انتقال وجه بین حساب‌های شخصی داخل بانک، افتتاح سپرده، انتقال وجه بین بانکی ساتنا، انتقال وجه بین بانکی پایا، مدیریت چک (درخواست، ثبت مبلغ، انسداد)، مدیریت حساب ارزی، پشتیبانی از حساب طلا و سفارش ارز آنهم بدون نیاز به حضور در بانک و تنها از طریق تلفن همراه استفاده خواهد شد.

رمز یکبار مصرف

ایرانسل از راه اندازی سرویس «رمز یکبر مصرف» خود برای مشترکینی که از تلفن همراه برای تراکنش‌های بانکی استفاده می‌کنند، خبر داد.

بر اساس اعلام ایرانسل، مشترکین ایرانسل می‌توانند برای دریافت کد امنیتی یکبار مصرف به وب سایت ایرانسل وارد شوند و با وارد کردن کد دریافت شده در سیم کارت خود، رمز ورودی معتبر برای ۵ دقیقه را دریافت کنند.



سرویس سلامت همراه

سرعت و دقت، که به عنوان دو عامل حیاتی برقراری ارتباط در دنیای پزشکی و سلامت مطرح هستند، به فهرست سرویسهای جدید ایرانسل با عنوان «سرویس سلامت همراه» اضافه شدند.

بنا بر این گزارش، این سرویس سلامتی، مهیا کننده بستری جدید برای برقراری ارتباطات در حوزه بهداشت و درمان بوده و با انتقال بسیاری از ارتباطات درمانی بر روی بستر موبایل می‌تواند سرعتی متفاوت و سطح خدماتی جدید را به شهروندان اهدا نماید.
از هماهنگی خدمات پزشکی و بیمارستانی گرفته تا نیازمندیهای شخصی و درمانی بیماران در خانه و ثبت اطلاعات بیماران حادثه دیده در آمبولانس تا مخابره در لحظه آن به مرکز، همگی از جمله نمونه خدماتی هستند که توسط سرویس سلامت همراه ایرانسل مهیا گشته است.



شبکه اختصاصی تلفن همراه

در بخش معرفی محصولات موجود در بسته خدمات شرکتی ایرانسل، اولین سرویس به نام «خدمات شبکه خصوصی مجازی تلفن همراه» رونمایی شد.

به گفته مدیران ایرانسل، این فناوری جدید، به سازمان‌ها و شرکت‌ها امکان می‌دهد که تلفن‌های همراه کارکنان خود را گروه بندی نموده و امکاناتی شبیه به امکانات سیستم تلفن داخلی شرکت به آن‌ها اضافه نمایند و بدین صورت قابلیت‌ها و مزایای فراوانی را در اختیار مدیران و کارمندان خود قرار دهند.

تعریف گروه‌های مختلف با هر عنوان، امکان جدا سازی هزینه تماس‌های کاری و غیر کاری و تعریف مراکز هزینه مختلف، تعریف مراکز هزینه مختلف برای نگهداری حساب‌های شرکت جهت کنترل هزینه‌ها، اضافه کردن تلفن‌های همراه شخصی افراد برای جداسازی هزینه تماس‌های شخصی و کاری، استفاده از طرح‌های تشویقی مختلف برای تماس‌های شخصی و کاری مشترکان مختلف، طرح شماره کوتاه متفاوت در هر گروه به اختیار مشترک، متوقف کردن محاسبه تماس‌های کاری در رومینگ، امکان تعریف سیاست‌های مالی و حسابداری (مراکز هزینه)، امکان کنترل هزینه‌های تماس‌های کاری وامکان تعریف انتقال تماس تا ۵ بار، از جمله مزایای ویژه این سرویس به شمار می‌رود.



سرویس ارزش افزوده تلفن اینترنتی وایمکس ایرانسل

رونمایی از خدمات ارزش افزوده بر بستر تلفن اینترنتی وایمکس ایرانسل به عنوان جایگزین سیستم سنتی تلفن داخلی شرکت‌ها، جنبه‌های تجاری نوینی از اینترنت بی‌سیم را در کانون توجه فعالان اقتصادی قرار داد.

بر اساس این سرویس، رفع نیاز مشترکین تجاری به خرید سخت افزارPBX، کاهش چشمگیر هزینه مکالمات، طبقه بندی شماره گیری داخلی، ارتباطات داخلی بین شعب و نمایندگی‌ها، تماس با شماره داخلی یا شناسه وایمکس و... جنبه‌های نوینی از قابلیت‌های تجاری و شرکتی وایمکس را به کاربران عرضه می‌کند.



پیام پیشواز شرکتی

در مراسم رونمایی از محصولات و خدمات جدید ایرانسل اعلام شد که به دلیل استقبال گسترده مشترکین از سرویس «آهنگ پیشواز»، هم اکنون نسخه شرکتی این سرویس نیز جهت استفاده مشترکین تجاری راه اندازی شده است.

بر این اساس، شرکت‌ها و موسسات می‌توانند با استفاده از سرویس «پیام پیشواز شرکت»،، آهنگ یا صوتی ویژه را متناسب با اهداف و ارزش‌های شرکت خود بر روی خطوط ایرانسل کارکنان کنند.



این آهنگ پیشواز مشابه رزومه صوتی شرکت یا کارت ویزیت هر یک از پرسنل عمل می‌کند و می‌تواند جایگاه برند شرکت مصرف کننده را ارتقاء دهد. به این ترتیب هنگامی که افراد، منتظر برقراری تماس با کارکنان بخش فروش، پشتیبانی و دیگر بخش‌های شرکت هستند و توجه آن‌ها معطوف به لحظه برقراری تماس است به جای صدای «بوق... بوق...» یکنواخت و همیشگی، آهنگ پیشواز شرکت را خواهند شنید و با جدید‌ترین محصولات، تخفیف‌ها یا طرح‌های ویژه آن شرکت آشنا می‌شوند.





درگاه خدمات مبتنی بر موقعیت

رونمایی از «درگاه خدمات مبتنی بر موقعیت» به عنوان سرویسی جهت آگاهی از موقعیت مکانی کارکنان، ماشین آلات، پخش کننده‌ها و دیگر منابع و افراد به همراه قابلیت تعریف سیستم‌ها و فرآیندهای شرکتی و تعریف خدمات جدید آخرین بخش از مراسم دیروز بود.

آنطور که ایرانسل اعلام کرد، افزایش شفافیت در مدیریت ناوگان، تسهیل و بهبود برنامه ریزی منابع، افزایش سرعت عکس العمل در موقعیت‌های اضطراری، ایجاد فرصت‌های جدید برای شرکت‌ها جهت ارائه خدمات نوین، افزایش وفاداری مشتریان با توجه به اطمینان آن‌ها از ارائه خدمات مورد نیاز در هر مکان، بازتعریف بهینه سیستم‌های داخلی شرکت با امکانات و فرآیندهای مبتنی بر موقعیت از جمله مزایای ویژه این سرویس بود.



سیستم ماشین به ماشین (M۲M)

شرکت ایرانسل در مراسم رونمایی از محصولات جدید خود از راه اندازی سرویسی به نام «سیستم ماشین به ماشین (M۲M)» خبر داد و اعلام کرد: بر اساس این سرویس جدید، امکان مدیریت یکپارچه و هوشمند ادوات و ماشین آلات از راه دور کارخانجات و شرکت‌های خدماتی فراهم شده است.

ایرانسل اعلام کرد که مدیریت ناوگان، قرائت دستگاه­های اندازه­گیری از راه دور، مدیریت امنیت شعبات دور و نزدیک یک سازمان، کنترل وندینگ ماشین­‌ها (vending machines)، مدیریت ابزارآلات مربوط به کنترل ترافیک شهری، سیستم­های هوشمند مدیریت ساختمان و مانیتورینگ تجهیزات صنعتی از جمله حوزه‌های کاربرد این سرویس محسوب می‌شود. بنا بر اطلااعات منتشر شده درباره این سرویس، با استفاده از آن، دسترسی به بسیاری از ماشین­آلات که در مناطق مختلف به صورت ثابت و متحرک قرار دارند، تسهیل شده و مدیریت آن‌ها به طور متمرکز و با هزینه­های بسیار پایین­‌تر امکان­پذیر خواهد شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 24 آبان 1390  9:36 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

معرفی رسمی سرویس ChatON
 
 
ایتنا - شرکت سامسونگ به تازگی از سرویس جدید تبادلات موبایلی خود با نام ChatON بصورت رسمی پرده برداشته است.
 
 
معرفی رسمی سرویس ChatON




این سرویس مولتی پلتفرم امکان برقراری ارتباطات آنی گسترده بین دستگاه‌های موبایل مختلف را فراهم آورده و از این طریق مواردی از قبیل چت گروهی را تسهیل خواهد کرد.

از نقاط قوت اصلی این سرویس جدید، امکان نصب و اجرای آن بروی پلتفرم‌های مختلف برای برقراری ارتباط با افراد مختلف در سراسر دنیاست.

از این طریق علاوه بر امکان ارسال پیام صوتی، گزینه‌های مولتی‌مدیائی مختلف از جمله پیام‌های چند‌رسانه‌ای نیز قابل ارسال و اشتراک‌گذاری هستند.

این سرویس جدید در فاز نخست، از امروز از طریق بازارچه Samsung Apps و اندروید مارکت در دسترس تمامی استفاده‌کنندگان این سیستم‌عامل در سرتاسر دنیا قرار می‌گیرد.

پس از این مرحله، سرویس ChatON برای پلتفرم bada و برخی از فیچرفون‌های فاقد سیستم‌عامل نیز از پایان ماه اکتبر به بازار ارائه شده و سایر پلتفرم‌ها و دیگر سیستم‌های ‌عامل‌ مهم بازار نیز تا پایان سال جاری میلادی، زیر پوشش این سرویس جدید ارتباطی قرار خواهند گرفت.

در رابطه با این سرویس جدید Kang Min Lee معاون ارشد بخش تجارت چند‌رسانه‌ای شرکت سامسونگ، ضمن اشاره به موفقیت و استقبال کاربران از ChatON در خلال معرفی آن در نمایشگاه IFA ۲۰۱۱، عامل اصلی محبوبیت این سرویس را حضور آن در تمامی کشورهای جهان و برای پلتفرم‌های مختلف عنوان نموده و ارائه این اپلیکیشن را سرفصلی جدید در صنعت ارتباطات موبایلی دانسته است.

استفاده از این سرویس به راحتی نوشتن یک پیغام جدید، افزودن صدا، انتخاب تصویر پس‌زمینه و سپس ارسال آن به مخاطب پیام است.

علاوه بر این در محیط نرم‌افزاری این اپلیکیشن محلی برای نگه‌داری پیغام‌های ارسال و دریافت شده نیز در نظر گرفته شده است.

سرویس ChatON با برقراری ارتباط و به اشتراک‌گذاری محتوا مابین پلتفرم‌های گوناگون نقشی مهم و اساسی در پر رنگ‌تر شدن هرچه بیشتر ارتباطات مابین کاربران و کنترل بیشتر بر روی محتوای خروجی شبکه‌های اجتماعی برجای می‌گذارد.

سامسونگ برای آشنائی بیشتر کاربران با قابلیت‌های و امکانات سرویس ChatON ویدئوی مهیج و جذابی از امکانات این اپلیکیشن را بر روی وب‌سایت جداگانه در نظر گرفته شده برای این سرویس قرار داده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 24 آبان 1390  9:38 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

فروش بالای ۳۰ میلیون دستگاه برای Galaxy S و Galaxy S II
 
 
ایتنا - شرکت سامسونگ در یک اطلاعیه رسمی میزان فروش جهانی دو اسمارت‌فون مهم این شرکت یعنی Galaxy S و Galaxy S II را اعلام نمود.
 
 
فروش بالای ۳۰ میلیون دستگاه برای Galaxy S و Galaxy S II


 بر اساس اطلاعات این شرکت، این میزان فروش به تازگی از مرز ۳۰ میلیون دستگاه نیز فراتر رفته است که رکورد فوق‌العاده‌ای در فروش محصولات این برند به حساب می‌آید.

به گزارش ایتنا‏‏‎‎ْ، در این میان Galaxy S II به تنهائی با گذر از فروشی معادل ۱۰ میلیون عدد در یک بازه زمانی بسیار کوتاه، پرفروش‌ترین محصول تاریخ سامسونگ نیز به حساب می‌آید که هیچ نمونه دیگری تاکنون به آن نزدیک نیز نشده است.

میزان فروش این محصول با توجه به طراحی فوق‌العاده، مشخصات سخت‌افزاری پیشرفته و ساختار پردازشی مدرن مطمئنا در روزهای آینده نیز با قدرت هرچه تمام‌تر ادامه پیدا خواهد کرد و به دوک شک رکوردهای تازه‌ای در این زمینه به مجموعه سامسونگ و Galaxy S II تعلق خواهد گرفت.

میزان فروش Galaxy S نیز با عبور از رقم ۲۰ میلیون عدد نه تنها بیشترین فروش یک محصول موبایلی سامسونگ به حساب می‌آید، بلکه در میان دیگر رقبا و در بازار جهانی موبایل نیز رکورد فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شود.

شهرت و محبوبیت Galaxy S با گذشت ۲ سال از زمان ارائه آن به بازار، به طور روزافزون در حال افزایش است، تا جائیکه از این مدل به عنوان یکی از شناخته‌شده‌ترین اسمارت‌فون‌های فعلی بازار یاد می‌شود.

ریاست بخش ارتباطات موبایلی در مجموعه سامسونگ، JK Shin، ضمن اشاره به گذشت تنها ۵ ماه از حضور Galaxy S II در بازارهای جهانی، فروش فوق‌العاده و محبوبیت بی‌نظیر این مدل را ادامهٔ موفقیت سوپر مدل پرفروش Galaxy S عنوان نموده و بر تاثیر گذاری این محصول در تغییر رویه ساخت اسمارت‌فون‌های مدرن، پس از ارائه آن در نمایشگاه CTIA ۲۰۱۰ تاکید نمود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 24 آبان 1390  9:39 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اولین جشنواره بازی‌های سه بعدی در تلویزیون‌های سه بعدی ال جی
 
 
ایتنا- اولین جشنواره بازی‌های سه بعدی ال جی آغاز شد.
 

به گزارش خبرنگار ایتنا، مراسم افتتاحیه صبح امروز در سالن هندبال فدارسیون هندبال با همت شرکت گلدیران و ال جی ایران آغاز شد.

این مسابقات ۲۴ تا ۲۷ آبان ماه ۹۰ برگزار می‌گردد که از ساعت ۱۴ تا ۲۰ بازدید برای عموم آزاد می‌باشد.

مراسم پایانی این مسابقات روز ۲۷ آبان برگزار می‌شود، که در آن به بازدید کنندگان به قید قرعه یک دستگاه تویوتا یاریس اهدا می‌گردد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 25 آبان 1390  8:38 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مرحله اول شبكه ملي اطلاعات تا پايان سال جاري بهره برداري مي شود
 
 
ایتنا - تاکید کرد که هنوز تصمیم نهایی در مورد تعرفه های تلفن ثابت اتخاذ نشده است.
 


وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: فاز اول شبكه ملي اطلاعات با هداف ارايه پهناي باند بيشتر به كاربران اينترنت تا پايان سال جاري راه اندازي تا پايان برنامه پنجم توسعه تكميل مي شود. 

به گزارش خبرنگار ايتنا، «رضا تقي پور» عصر روز دوشنبه در مراسم افتتاح دوازدهمين نمايشگاه بين المللي صنعت مخابرات و اطلاع رساني در يك نشست خبري در مورد ماهیت اپراتور چهارم نیز گفت: اپراتور چهارم داخل شبکه ملی اطلاعات است و تمام اپراتورها و حتی شرکت زیرساخت در قالب یک شبکه واحد که یک شبکه ملی اطلاعات است مدیریت واحد دارد.

تقی پور در پاسخ به خبرنگاران در خصوص طرح جدید مجلس شورای اسلامی در رابطه با پست بانک، گفت: جزییات طرح را نمایندگان مجلس و طراحان آن باید توضیح دهند ولی به طور کلی این طرح هم جهت و هم راستا با دیدگاه دولت و رئیس جمهور در رابطه با پست بانک است.

وی ادامه داد که رئیس جمهور سال گذشته با این موضوع که واگذاری پست بانک تا سال ۱۳۹۳ به تاخیر بیفتد موافقت کرده بودند؛ دلیل آن هم این است که توسعه دفاتر خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات در روستاها بدون وجود یک پست بانک دولتی ممکن نیست.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد حذف کدهای بین شهری توسط مخابرات گفت: دولت طرح حذف کدهای بین شهری و اجازه تامین هزینه مورد نیاز این طرح را از محل تغییر تعرفه ها به مخابرات داده است.

تقی پور گفت: بعد از یک سال ما یک راه حل نویی پیدا کردیم ، پیش از این دو نوع تعرفه تلفن ثابت داشتیم ، یکی تعرفه مکالمات شهری بود و دیگری تعرفه بین شهری که با توجه به مسافت شهرها متفاوت بود ، بعد از اجرای طرح هم کد سازی استانی توسط مخابرات ، تعرفه ها شامل دو نوع تعرفه استانی و تعرفه بین استانی خواهد بود.

وی تاکید کرد که هنوز تصمیم نهایی در مورد تعرفه های تلفن ثابت اتخاذ نشده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بار دیگر در مورد تغییر مرجع تصمیم گیر در مورد تعرفه‌های مخابراتی تاکید کرد که چارچوب و مقررات قیمت‌گذاری را شورای رقابت اعلام می کند و کمیسیون تنظیم مقررات در این چارچوب قیمت‌ها را تعیین می‌کند.

تقی پور در مورد تذکر برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به یک اپراتور تلفن همراه در زمینه استفاده از آهنگ‌های غیرمتعارف بعنوان آهنگ پیشواز گفت: یکی از اپراتورهای تلفن همراه، یک آهنگی در فهرست آهنگ‌های پیشواز خود داشته که البته آن آهنگ هم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز داشته ولی بعنوان آهنگ پیشواز مناسب به نظر نمی‌رسد، بر این اساس تذکر لازم داده شد و اپراتور مربوطه نیز این آهنگ را از فهرست خود حذف کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بزرگ‌نمایی این گونه موارد را بی‌جهت دانست وگفت: توصیه من به رسانه‌ها این است که اینگونه مسایل را بی‌جهت بزرگ نکنند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 25 آبان 1390  8:39 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

وزیر ارتباطات، آماج انتقادات
 
 
ایتنا - نماینده مجلس: تاسف مي‌خورم از اينكه در نمايشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی، اولين شركتي را كه مورد بازديد وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات قرار مي‌گيرد شركت «هوواوي» چين باشد.
 
وزیر ارتباطات، آماج انتقادات


همزمان با آغار بکار دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی، نحوه بازدید وزیر ارتباطات از این نمایشگاه مورد انتقاد قرار گرفت.

نمایشگاه ایران تلکام، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صنعت مخابرات کشور، مورد توجه شرکت‌ها، کارشناسان و دست‌اندرکاران این صنعت است و به صورت منظم و سالانه، بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان خویش را دارد و همواره با حضور وزیر ارتباطات گشایش می‌یابد.

به گزارش ایتنا، اقدام وزیر ارتباطات در مراسم افتتاحیه امسال، موجب بروز حواشی شد و با گذشت یک روز از این ماجرا، همچنان ادامه دارد.

رضا تقی‌پور در بدو ورود به سالن اصلی و پیش‌بینی شده برای بازدید، قبل از هر غرفه تولیدکننده، ایرانی و یا دولتی، بدون هیچ مقدمه‌ای به سوی غرفه شرکت هواوی رفت و سرگرم بازدید از آن شد.
این در حالی است که شرکت‌های ایرانی بسیار، و همچنین شرکت‌های دولتی، منتظر حضور وزیر در غرفه خود بودند.

گفتنی است شرکت چینی هواوی در چند سال گذشته حضور پررنگی در صنعت مخابرات ایران داشته که به زعم برخی کارشناسان، محل بحث بوده و به ویژه تولیدکنندگان داخلی را در شرایط دشواری قرار داده است.

انتقاد از این عمل وزیر ارتباطات، علاوه بر رسانه‌ها، در میان غرفه‌داران
و حتی غرفه‌های دولتی بازتاب داشته است.

انتقاد نماینده مجلس
به گزارش ایتنا، عضو هيئت رييسه كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي نیز در نمایشگاه تلکام از این موضوع انتقاد کرد.
سيد احمدرضا دستغيب اظهار داشت: تاسف مي‌خورم از اينكه در نمايشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی، اولين شركتي را كه مورد بازديد وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات قرار مي‌گيرد شركت «هوواوي» چين باشد.

وي افزود: شركت هوواوي عملا تامين كننده تجهيزات مخابراتي ايران است و كشور ما به عنوان يك كارپرداز انحصاري در اختيار اين شركت قرار گرفته است و بيشتر تجهيزات مخابراتي كشور از طريق اين شركت تامين مي‌شود.

وي اظهارداشت: من مخالف استفاده از تجهيزات خارجي نيستم اما استفاده از تجهيزات خارجي به شرط اين است كه تكنولوژي و دانش فني نيز به داخل كشور باشد صورت گيرد.

دستغيب ادامه داد: اگر شركت زيمنس آلمان در سال‌ها قبل با كارخانجات مخابراتي ايران و كارخانجات آي.تي.آي در شيراز همكاري مي‌كرد دانش فني را نيز وارد شركت مي‌كرد، اما اكنو شركت زيمنس مدت زمان يك سال است كه به دليل تحريم‌هاي موجود با جمهوري اسلامي ايران قطع ارتباط كرده است و اين در حالي است كه ايران فعاليت‌هاي خود را با شركت هواوي چين انجام مي‌دهد و با اين كار تنها خريدار بوده و دانش فني نيز وارد كشور نمي‌شود.

وي در پاسخ به خبرنگاران درباره اينكه آيا تا اين زمان از مسئولين شركت مخابرات در اين زمينه سوالي شده است گفت: بله، ما سوال از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات كرديم و سوال و تحقيق و تفحص در دستور كار است.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 25 آبان 1390  8:40 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آغاز اپراتور سوم از دوم آذر
 
 
ايتنا - ایرانیان در بهره‌برداری از نسل سوم موبایل که سال‌ها است در دیگر کشورها راه‌اندازی شده، معطل حمایت‌های وزارت ارتباطات از شرکتی شده‌اند که نه تجربه‌ای در این زمینه داشته و نه توانسته‌ به وعده‌های خود جامه عمل بپوشاند.
 
 
آغاز اپراتور سوم از دوم آذر


سونيتا سراب پور - سیم‌کارت‌های اپراتور سوم با قیمت ۱۲۴ هزار و ۸۰۰ تومان و با تعرفه دقیقه‌ای ۸۰ تومان عرضه می‌شود.
وزیر ارتباطات در مراسم افتتاح نمایشگاه تلکام سرانجام از تاریخ دقیق واگذاری سیم‌کار‌ت‌های اپراتور سوم خبر داد. اپراتوری که بیشترین تاخیر را در واگذاری سیم‌کار‌ت‌هایش داشته و تاکنون چندین بار عرضه سیم‌کارت‌های نسل سوم که صرفا به این اپراتور مجوز داده شده، به تعویق افتاده است.

رضا تقی پوردر تازه‌ترین وعده خود گفته است تا کمتر از ده روز دیگر سیم‌کارت‌های اپراتور سوم با قیمت ۱۲۴ هزارو ۸۰۰ تومان و با تعرفه مکالمه دقیقه‌ای ۸۵ تومان عرضه می‌شود.
سیم‌کار‌ت‌هایی که قرار است تکنولوژیک‌ترین شبکه موبایل را در کشور ارائه کنند و شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی– شستا- بدون سرمایه‌گذار خارجی پروانه بهره‌برداری از آن را در دست دارد.
اما شستای بی‌تجربه در راه‌اندازی اپراتور مخابراتی پیش‌بینی کارشناسان در بروز مشکلات فراوان در شروع کار این اپراتور را محقق کرد و نسل جدید موبایلی که قرار بود سال قبل در اختیار کاربران ایرانی قرار گیرد هنوز که هنوز است در دست کسی نیست.

این همه در حالی است که طبق پروانه اجازه بهره‌برداری از نسل سوم موبایل انحصارا تا دو سال فقط به این اپراتور تعلق دارد و اپراتورهای دیگر حق ارائه نسل سوم موبایل را ندارند و این در حالی است که هم همراه اول و هم ایرانسل از یک سال قبل توانایی ارائه نسل سوم موبایل را داشته‌اند این یعنی ایرانیان در بهره‌برداری از نسل سوم موبایل که سال‌ها است در دیگر کشورها راه‌اندازی شده، معطل حمایت‌های وزارت ارتباطات از شرکتی شده‌اند که نه تجربه‌ای در این زمینه داشته و نه توانسته‌ به وعده‌های خود جامه عمل بپوشاند.

پرسش‌هایی از جنس اپراتور سوم
در همین حال وزیر ارتباطات که در نمایشگاه تلکام در میان سیل سوالات خبرنگاران درباره اپراتور سوم و مشکلات اینترنت قرار گرفته بود،‌ گفته است که تفاوت نسل سوم ارتباطات سیار امکان مکالمه تصویری آن است.
رضا تقی پور که وزارت متبوعش یک تنه یک سال و نیم است در مقابل سیل انتقادها از اپراتور سوم و تاخیر در راه‌اندازی‌ آن ایستاده در همین حال زمان دوسال هم دوره حفاظت از این اپراتور را در نظر گرفته و این یعنی اپراتورهای دیگر تا سال ۱۳۹۲ اجازه بهره‌برداری از خدمات نسل سوم را ندارند.
این در حالی است که همه انتظار داشتند به دلیل تاخیر این اپراتور در راه‌اندازی این اجازه به دیگر اپراتورهای موجود در کشور داده شود تا نسل سوم را راه‌اندازی کنند.

وزیر ارتباطات همچنین یک دلیل عجیب برای قیمت بالای تعرفه مکالمات این اپراتور را اعلام کرده و آن بهره‌گیری از پهنای باند بالاتر است، این در حالی است که اپراتورها در بسیاری از کشورهای جهان تعرفه بالاتر را نه برای مکالمه که روی خدمات (‌اینترنت پرسرعت، مکالمه تصویری، دیدن فیلم و...) ارائه می‌دهند وگرنه بین مکالمه عادی یک سیم کارت با پهنای باند بالا و معمولی تفاوتی وجود ندارد.
هزینه هر دقیقه مکالمه با سیم کارت این اپراتور ۸۵ تومان است که تقریبا دو برابر هزینه مکالمه با سیم‌کار‌ت‌های اپراتورهای دیگر است و این هزینه به صورت خطی و نسبت به استفاده از پهنای باند هم افزایش می‌یابد.

به گفته وزیر ارتباطات، مشترک اپراتور سوم می‌تواند هزینه مکالمه را به صورت ثانیه‌ای یا دقیقه‌ای پرداخت کند.
در همین حال، ارائه این سیم کارت‌ها در حالی است که وزیر ارتباطات صحبتی از خدماتی که در ابتدا به کاربران ارائه می‌شود، نکرده است. بنا بر شنیده‌ها این اپراتور هم اکنون صرفا سرویس مکالمه عادی را ارائه می‌دهد و به مرور قصد دارد که سرویس‌هایی را به مشترکانش ارائه کند.

پرسش‌های دیگر از وزیر
رضا تقی‌پور از زمان به ریاست رسیدنش در وزارت ارتباطات حتی یک نشست خبری هم در جمع خبرنگاران برگزار نکرده بود، این نمایشگاه فرصتی شد تا خبرنگاران سوالات بی شمار خود را از وی آن هم در غرفه زیرساخت بپرسند. غرفه‌ای که شاید بعد از ترک وزیر ارتباطات، مسئولان غرفه مجبور شده باشند آن را دوباره مرتب کنند.

رضا تقی‌پور در پاسخ به سوال «دنیای اقتصاد» مبنی بر اینکه ایشان طی هفته گذشته خبر از برداشته شدن محدودیت اینترنت برای کاربران اینترنتی داده بودند اعلام کردند که این امکان تنها در صورت فراهم شدن امکان فنی قابل اجرا است و این طرح هم مربوط به شبکه ملی اطلاعات می‌شود.
از تقی پور این هفته نقل شده بود که قصد دارد محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی را بردارد و به نظر می‌رسد شایعه‌ای بیش نبود.
تقی پور حالا افزایش سرعت را صرفا منوط به شبکه ملی اطلاعات کرده است. شبکه‌ای که معلوم نیست چه زمانی قرار است راه‌اندازی شود و جزئیات آن چیست، این در حالی است که حالا موضوع سرعت اینترنت مورد پرسش نمایندگان مجلس هم قرار گرفته است.

حسین‌هاشمی، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، هم در پاسخ به سوالات خبرنگارن را در خصوص برنامه مجلس برای برداشتن محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی گفت: براساس سیاست کشور در حال حاضر کاربران خانگی با محدودیت سرعت اینترنت مواجه هستند که مجلس علاقه‌مند به برداشتن این محدودیت و افزایش سرعت اینترنتی است.
وی در ادامه اعلام کرد که تاکنون مجلس در این زمینه جلسه‌های بی‌شماری را با مسئولان وزارت ارتباطات داشته است و امیدواریم بتوانیم در این خصوص به نتیجه برسیم تا مردم به خواسته و حق واقع خود برسند.

رقابت همراه اول و ایرانسل
شاید بیراه نباشد اگر بگوییم یکی از دلایلی که باعث می‌شود بازدیدکنندگان زیادی به این نمایشگاه سر بزنند به دلیل مشاهده رقابت بین دو اپراتور کشور یعنی همراه اول و ایرانسل باشد.
ایرانسل در این دوره از نمایشگاه که به روال ۴ سال گذشته به عنوان «حامی‌ویژه» در برگزاری آن نقش داشته، در سالن دوهزار متری شماره ۲۷ نمایشگاه و در ۵ غرفه باز در محوطه نمایشگاهی، میزبان بازدیدکنندگان دوازدهمین نمایشگاه ایران تلکام است.

ایرانسل در این نمایشگاه از برخی محصولات جدید خود در عرصه تلفن همراه و اینترنت بی‌سیم(وایمکس) که پیش از برگزاری نمایشگاه آنها را معرفی کرده بود رونمایی کرد. البته در کنار این رونمایی بازدیدکنندگان امکان تست اولیه از این سرویس‌ها را هم دارند.
همچنین یکی دیگر از برنامه‌های ایرانسل در این نمایشگاه، رونمایی از خدماتی است که در عرصه بانکداری، خرید اینترنتی، شیوه‌های جدید پرداخت و... ارائه خواهد کرد. اما در سالن مجاور ایرانسل یعنی سالن ۲۵ آ، غرفه شرکت همراه اول قرار دارد.

یکی از دلایل اصلی که باعث جذب بازدیدکنندگان به غرفه این شرکت می‌شود رونمایی از سرویس جیرینگ اپرتور اول کشور است.
هرچند جیرینگ سال گذشته هم در این نمایشگاه حضور داشت، اما گویا امسال همراه اول با تمرکزش روی معرفی این محصول سعی می‌کند بازدیدکنندگان بیشتری را به سوی خود جذب کند.
غرفه جرینگ که با رنگ قرمز هم طراحی شده است درست در بخش میانی سالن اختصاصی همراه اول قرار دارد.

براساس اظهارات غرفه داران جیرینگ، برنامه کلی معرفی دوباره این سرویس به مشتریان آشنایی بیشتر آنها با این سرویس است.
با استفاده از کیف پول جیرینگ امکان خرید شارژ همراه اول، پرداخت قبوض، انتقال وجه و خرید وجود دارد.

بازدیدکنندگان با آمدن به غرفه جیرینگ می‌توانند کیف پولشان را شارژ کنند و از جوایزی هم که برایشان در نظر گرفته شده استفاده کنند. همچنین مشترکان می‌توانند مانند سال قبل از شرکت‌های پذیرنده کیف پول جیرینگ خرید کنند.

غرفه‌هایی برای بازی و لمس تکنولوژی جدید
شرکت نوکیا هم در این نمایشگاه جدیدترین محصولات و نوآورانه‌ترین خدماتش را به نمایش گذاشته است. امسال نوکیا با حضور در غرفه اختصاصی خود در سالن ۱۳-۱۲ از ایستگاه‌های مختلفی برای نمایش محصولات و خدماتش استفاده می‌کند.
در ایستگاه نوکیا N۹، بازدیدکنندگان این شانس را دارند که با محیط کاربری روان و تجربه لمسی Swipe گوشی نوکیا N۹ از نزدیک آشنا شوند.همچنین بازدیدکنندگان می‌توانـند نسخه جدید سیمبین Belle و کار با منوهای جدید و رابط کاربری روان آن را تجربه کنند.

در ایستگاه نوکیا، فضایی هم به بازی جذاب Angry Birds اختصـاص داده شــده اسـت.
بازدیدکنـندگان علاقه‌مند می‌توانند این بازی را با گوشی نوکیا N۹ که به یک نمایشگر LCD متصل است، انجام دهند.

شمارش معکوس اپراتور سوم
دی ماه سال ۱۳۸۹: محمد کرم پور، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از راه‌اندازی آزمایشی شبکه اپراتور سوم تلفن همراه کشور در بهمن ماه همان سال خبر داد.
بهمن ماه سال ۸۹: ذبیح الله فیض آبادی، مدیرعامل شرکت تامین تله کام اعلام کرد که شبکه اپراتور سوم به صورت آزمایشی راه اندازی شده و این شبکه فعالیت شبکه خود را در موعد مقرر یعنی خرداد ۹۰ آغاز خواهد کرد.
اردیبهشت ماه سال ۹۰: شاهین آرپناهی، مدیرکل برند و ارتباطات تامین تلکام: سیم‌کارت‌های نسل سوم موبایل با یکی از کدهای ۰۹۲۰ و ۰۹۲۱ و قابلیت ارائه اینترنت پرسرعت ۵۱۲ کیلوبیتی و تلفن تصویری تا خرداد ماه می‌آیند.
اول خرداد سال ۹۰: محمد کرم پور خبر از واگذاری محدود سیم‌کارت‌های اپراتور سوم داد و اعلام داشت این سیم کارت‌ها به صورت قطره چکانی در تهران به کاربران عرضه می‌شود.
۱۷ خرداد سال ۹۰: تامین تله کام به دلیل عدم موفقیت در این پروژه ملی، نسبت به تغییر در هیئت مدیره اقدام کرد و به این ترتیب زمان عرضه سیم‌کارت‌های این اپراتور بار دیگر در‌هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.
تیرماه سال ۹۰: مدیرعامل صندوق تأمین اجتماعی که تنها مسئول اپراتورسوم موبایل است اعلام کرده که که نسبت به توزیع سیم‌کارت‌های ۳G در بین عموم تا پایان سال اقدام می‌شود.
۵ مرداد ماه سال ۹۰: مسئولان وزارت ارتباطات ارائه رسمی سیم کارت‌های اپراتور سوم را به آذر ماه سال‌جاری موکول کردند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 26 آبان 1390  9:23 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

موبایلی که بیشتر شبیه يك ماهی است
 
ايتنا - با HumanForm می‌توان تماس‌های تلفنی را شنید، حس و مشاهده کرد.
 
 
موبایلی که بیشتر شبیه يك ماهی است



اسپو، فنلاند- این محصول بیشتر شبیه موجودی است که آخرین پله از نردبان تکامل را طی می‌کند؛ یک بچه‌ماهی ژله‌ای که خودش را از دریا به ساحل انداخته تا به طور غریزی در جست‌وجوی محیط جدیدی برای حفظ دگردیسی نهایی و تبدیل شدن به یک موجود حساس است.

HumanFormبه گزارش ايتنا  راهکار بصری نوکیا و چیزی ماورای صفحه‌لمسی و ارتباط صوتی است. در این گوشی فناوری نامرئی شده و ارتباط حسی جای آن را می‌گیرد.
این راهکار تعریف تازه‌ای از تلفن همراه ارائه می‌دهد و تعامل با تلفن همراه بیشتر طبیعی شده و احساسات بشری انعکاس بیشتری پیدا می‌کنند.

گوشی مفهومیHumanForm یک گوشی مطابق با ویژگی‌های فیزیکی انسانی است که ساختار انعطاف‌پذیر جدیدی دارد و از تجربه فناوری نانو، صفحه‌نمایش فرانمای تاشو، واکنش به اشارات، کنترل انعطافی، پیچ دادن برای مرور، خم کردن برای بزرگنمایی، رابط کاربری طبیعی، حس تصویر، کنترل لمسی و لمس الکتریکی برخوردار است.

با HumanForm می‌توان تماس‌های تلفنی را شنید، حس و مشاهده کرد.
این گوشی مفهومی امکان برقراری ارتباط غیر زبانی را میسر کرده و حالات روانی کاربر را تشخیص می‌دهد.HumanForm برقراری ارتباط حسی پیشرفته را ممکن می‌کند.
در این گوشی شبکه‌های اجتماعی بسیاری شناورند که با لمس و قابلیت‌های انعطافی کنترل می‌شوند.

صدای مخاطب در HumanForm به صورت HD شنیده می‌شود.
این محصول به راحتی خود را با گوش کاربر تطبیق می‌دهد و نیازی به فشار دادن هیچ کلیدی برای پاسخگویی به تماس‌ها نیست.

این گوشی با قابلیت انعطاف‌پذیری که دارد بهترین تجربه شنیداری را مطابق با شکل هر کاربر ارائه می‌دهد.
به همین دلیل نام HumanForm به این نام خوانده می‌شود.

حتی اگر گوش شما شبیه شحصیت اسپاک در فیلم Star Trek هم باشد باز هم این گوشی خودش را با شکل گوش شما تطبیق می‌دهد.

وقتی چراغ داخل آن شروع به چشمک زدن می‌کند و تصاویر روی پوسته (صفحه) آن ظاهر می‌شوند، آنقدر واقعی به نظر می‌رسد که شاید شما هم دوست داشته باشید آن را فورا به اعماق اقیانوس برگردانید. اما با شنیدن ملودی زنگ آشنای نوکیا (di de le de, di de le de, di de le de, der) تصمیمتان عوض می‌شود.

بیشتر شبیه داستان‌های علمی تخیلی است. 
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 26 آبان 1390  9:27 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

تسهیلات ویژه برای امن سازی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی
 
 
ايتنا - این تسهیلات ویژه، در راستای طرح اتصال مدارس کشور به شبکه جهانی اینترنت، هوشمندسازی مدارس و ارتقای امنیت مراکز دیگر مانند دانشگاه‌ها و بخش های پژوهشی انجام می‌پذیرد .
 



شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده رسمی و انحصاری شرکت Panda Security در کشور از طرح ارائه تسهیلات ویژه برای امن‌سازی شبکه، وب سایت و پایگاه‌های اطلاعاتی مراکز آموزشی نظیر مدارس، دانشگاه ها و مؤسسات آموزش آزاد در کشور خبر داد.

به گزارش ايتنا این تسهیلات ویژه، در راستای طرح اتصال مدارس کشور به شبکه جهانی اینترنت، هوشمندسازی مدارس و ارتقای امنیت مراکز دیگر مانند دانشگاه‌ها و بخش های پژوهشی انجام می‌پذیرد که در آن اهمیت توجه به امنیت اینترنت، امنیت دسترسی به محتویات اینترنتی و اطلاعاتی و نیز حفاظت از تجهیزات رایانه‌ای ضروری و حتی حیاتی به نظر می‌رسد.

بر این اساس و در فاز نخست همکاری با مراکز آموزشی که از روز ۱۳ آبان سال جاری به مناسبت روز دانش آموز آغاز و تا روز ۱۶ آذر، مقارن با روز دانشجو ادامه پیدا خواهد کرد، کلیه خدمات قابل ارائه توسط شرکت ایمن رایانه نظیر امن سازی شبکه و وب سایت، آسیب شناسی و ردیابی نقص‌های امنیتی در شبکه و وب سایت، پیشنهاد و طراحی مدل حفاظتی برای نگهداشت امنیت مؤثر شبکه و نیز واکنش سریع در هنگام بروز فوریت‌های امنیتی با شرایط ویژه به مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارائه خواهد شد؛ ضمن این که نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای امنیتی شرکت Panda Security به عنوان یکی از برندهای مطرح در حوزه امنیت شبکه، تا سقف ۷۰ درصد شامل تخفیف‌های ویژه برای کلیه مراکز آموزشی سراسر کشور خواهند بود.

سید محمد مهدی شبیری، مدیر اجرایی شرکت ایمن رایانه، با بیان این مطلب که بسیاری از مراکز آموزشی کشور به علت شرایط خاص و حساس خود باید مورد حمایت شرکت‌ها و دستگاه‌های مختلف قرار بگیرند، اضافه کرد که طی مذاکرات انجام شده با دفتر مرکزی شرکت Panda Security در کشور اسپانیا، تمام مجوزهای لازم برای اعمال تخفیف‌های در نظر گرفته شده برای بخش آموزش کشور کسب شده است.
وی همچنین اظهار داشت در صورتی که استفاده از این تسهیلات در سطح ملی و کلان دیده شود و دستگاه‌های عامل که اتفاقاً نگاه پیشگیرانه و بازدارنده در حوزه امنیت اطلاعات دارند حامی این طرح امنیتی باشند، ما آمادگی گسترش شرایط فعلی همکاری با مراکز آموزشی و نهادهای تصمیم‌گیر را خواهیم داشت.

شايان ذکر است که راهکارهای امنیتی پاندا برای حفاظت مؤثر از شبکه‌های سازمانی، کامل‌ترین و متنوع‌ترین سبد محصولات امنیتی در کشور محسوب می‌شوند که شامل نرم‌افزارهای محلی ضدویروس برای امنیت کامل شبکه، سخت‌افزارهای پالایش محتوا، سخت‌افزارهای مدیریت یکپارچه تهدیدات، دستگاه‌های پالایش محتوا بر مبنای مجازی‌سازی و نیز ضدویروس‌های مبتنی بر اینترنت و فناوری ابر می‌باشند.

برای اطلاعات بیشتر به آدرس www.pandasecurity.ir مراجعه فرمایید.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 26 آبان 1390  9:28 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

نوکیا گوشی‌های سیمبین بل خود را معرفی کرد
 
 
ايتنا - این گوشی‌ها علاوه بر در اختیار داشتن یک سیستم عامل با واسط کاربری بسیار سریع و راحت از فناوری nfc نیز برخوردارند.
 
 
ترودی گایلاند، مدیر برنامه‌ها و رسته‌هاي نوكيا - آفریقا و خاورمیانه
ترودی گایلاند، مدیر برنامه‌ها و رسته‌هاي نوكيا - آفریقا و خاورمیانه


نمایشگاه ایران‌تله‌کام ۲۰۱۱ فرصتی است تا نوکیا قدرت خود را در ارائه جدیدترین و نوآورانه‌ترین خدمات نمایش دهد.
به گزارش ايتنا ۲۴ تا ۲۷ آبان ماه امسال نوکیا با حضور در غرفه اختصاصی خود از ایستگاه‌های مختلفی برای نمایش محصولات و خدماتش استفاده کرد.

نوکیا ایستگاه‌هایی برای معرفی نوکیا N۹، بخش فناوری NFC، گوشی‌های سری سیمبین Belle، خبرنامه و وبلاگ گفت‌وگوی نوکیا و خدمات پس از فروش (Nokia Care) جهت بازدیدکنندگان در غرفه خود مهیا کرده است.

فرهر فروتن، مدیر کل نوکیا در ایران گفت: «این فرصت بسیار خوبی برای ماست که در ارتباط مستقیم با کاربران خودمان قرار بگیریم و این شانس را داشته باشیم تا ضمن ارائه محصولات و خدمات بومی خود از بازخوردهای آنها به‌طور مستقیم بهره‌مند شویم. ما از این حضور در نمایشگاه تله‌کام بسیار خوشحال هستیم.»

یکی از تمرکزهای مهم نوکیا در این نمایشگاه ارائه سری گوشی‌های سیمبین بل است.
این گوشی‌ها علاوه بر در اختیار داشتن یک سیستم عامل با واسط کاربری بسیار سریع و راحت از فناوری nfc نیز برخوردارند.

ترودی گایلاند، مدیر برنامه‌ها و رسته‌های نوکیا در آفریقا و خاورمیانه كه در اين نمايشگاه حاضر شده بود، با حضور خود در غرفه نوکیا و ارائه عملکرد این گوشی‌ها برای بازدیدکنندگان گفت: «سیمبین، سیستم عاملی است که بخش مهمی از سبد محصولات نوکیا را حمایت می‌کند. این سیستم عامل در بسیاری از بازارهای دنیا از جمله ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است. بعد از symbian^۳ و به‌روزرسانی آن به سیمبین آنا نسخه بعدی این سیستم عامل، بل است که تجربه کاربری بسیار متفاوتی را برای کاربران فراهم می‌کند.»

او در ادامه گفت: «داشتن ۶ صفحه اصلی، امکان شخصی‌سازی این صفحات با ویجت‌های مختلف و جابجایی آنها، نوار بالای صفحه که با حرکت دست به‌راحتی به پایین باز می‌شود و امکان برخی تنظیمات متداول را به سرعت فراهم می‌کند فقط بخشی از ویژگی‌های دوست‌داشتنی این نسخه از سیمبین است.»

این نسخه هم‌اکنون روی گوشی‌های نوکیا ۷۰۱، ۷۰۰ و ۶۰۳ نصب است و در آینده نزدیک برای گوشی‌های دیگری که مجهز به سیمبین آنا هستند، به‌روزرسانی می‌شود.

ترودی در پایان گفت: «از حضور کاربران مشتاق ایرانی در غرفه نوکیا در تله‌کام ۲۰۱۱ بسیار خوشحال شدم و استقبال چشمگیر آنها از گوشی‌های سیمبین بل نشان داد که به آینده این نسخه از سیمبین در بازار ایران باید بسیار امیدوار بود.»
 

در باره ترودی گایلاند
(مدیر برنامه‌ها و رسته‌ها - آفریقا و خاورمیانه)
ترودی گایلاند از ژانویه ۲۰۰۸ به عنوان مدیر برنامه‌ها و رسته‌های خاورمیانه و آفریقا فعالیت می‌کند. ترودی در این سِمت مسئول اجرای عرضه گوشی‌های هوشمند سیمبین و همین‌طور Nokia business mobility در خاورمیانه و افریقاست.
ترودی از دفتر نوکیا در استکهلم سوئد به تیم MEA (آفریقا و خاورمیانه) نوکیا پیوست. وی در آنجا مسئول بخشNokia Enterprise Solutions در اسکاندیناوی بود. قبل از آن، در دفاتر فروش اسکاندیناوی با سمت‌های مختلفی مثل لُجستیک (تهیه و توزیع) و خدمات مشتری (Care) مشغول به کار بود.
ترود از دسامبر ۱۹۹۷ با سابقه چندین نقش‌مدیریتی مهم در Eurocard، Diners Club و SE-Banken Kort به نوکیا پیوسته است.
ترود متولد فنلاند است و ۶ سال است که در دوبی(امارات متحده عربی)زندگی می‌کند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 26 آبان 1390  9:29 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها