0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

طرح اينترنت رايگان برای همه جهان

یک شرکت غیردولتی فعال در حوزه اینترنت و اطلاع رسانی در آمریکا از طرح اینترنت رایگان برای مناطق مختلف جهان خبر داد و زمان اجرای مرحله آزمایشی این طرح را اواسط سال 2015 عنوان کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، صندوق سرمایه گذاری توسعه رسانه، که مقر آن در نیویورک قرار دارد نام طرح خود را «اوترنت» عنوان کرده است.

بر اساس اطلاعات به دست آمده از طرح اینترنت رایگان برای کره زمین، شبکه ای از ماهواره های کوچک در مناطق مختلف و در فاصله نزدیک به کره زمین مستقر خواهند شد. این ماهواره ها سیگنال های مختلف را از ایستگاههای مختلف زمینی دریافت و در مناطق مختلف جهان توزیع خواهند کرد.

هارلان ماندل مدیر اجرایی صندوق سرمایه گذاری توسعه رسانه درباره این طرح گفت:« این طرح به کاربران اجازه می دهد بدون نظارت شرکت و موسسه خاصی اطلاعاتشان را به دست آورند ضمن اینکه در این طرح از تمام اطلاعات خصوصی کاربران محافظت خواهد شد . با ارائه این طرح تمام نقاط کره زمین حتی دورافتاده ترین مکان های جغرافیایی هم می توانند از اینترنت استفاده کنند و سازمان ما علاقه مند است مجری این طرح باشد که در واقع انقلابی در عرصه رسانه است».

این طرح درمرحله اول فقط ارائه اطلاعات ازماهواره به کاربر را پشتیبانی خواهد کرد اما در مرحله دوم دوجانبه عمل خواهد کرد.

بر اساس اطلاعات این شرکت آمریکایی، در حال حاضر 60 درصد جمعیت کره زمین به اینترنت دسترسی ندارند که در این زمینه دلایل مختلفی نقش دارد. گرانی اینترنت و محدودیت دولتها در استفاده از اینترنت از جمله این دلایل به شمار می آید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 13 اسفند 1392  10:09 AM
تشکرات از این پست
09303495228
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 4155
محل سکونت : تهران

وعده وزیر برای افزایش سرعت اینترنت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مشکل اینترنت جزیره قشم با ارائه بسته پیشنهادی سازمان منطقه آزاد قشم، بخش خصوصی و شرکت مخابرات اوایل نیمه دوم امسال حل می‌شود.

به گزارش ایسنا، محمود واعظی در جمع خبرنگاران جزیره قشم اظهار کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آمادگی ارائه مجوزهای لازم برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در منطقه آزاد قشم را دارد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در منطقه آزاد قشم گفت: در دولت تدبیر و امید مناطق آزاد به ویژه قشم جایگاه ویژه‌ای دارند و تقویت زیرساخت‌های مخابراتی در این مناطق بر اساس سیاست‌های کلان دولت بسیار حائز اهمیت است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات راه‌اندازی شبکه ملی ارتباطات، انتقال خط اینترنت به مناطق محروم و واگذاری پروانه نسل سوم به اپراتورها را سه اولویت مهم این وزرارتخانه در سال جاری برشمرد و گفت: با راه‌اندازی برنامه‌های یاد شده پیش‌بینی می‌شود سرعت اینترنت برای استفاده افراد عادی به حداقل دو مگابایت و در مراکز تجاری بین 10 تا 20 مگابایت افزایش یابد.

به گفته وی دولت تدبیر و امید معتقد است: برای شکوفایی اقتصاد کشور از همه ابزارها و ظرفیت‌ها باید به نحو شایسته استفاده کرد و مناطق آزاد بویژه منطقه آزاد قشم در این فرآیند نقش مهمی به عهده دارند.

واعظی اظهار کرد: منطقه آزاد قشم به دلیل ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوان می‌تواند بطور جدی در حوزه مسائل تولید و صنعت کشور نقش آفرینی کند و برای این کار باید زیرساخت‌های لازم در این منطقه از جمله زیرساخت‌های مخابراتی تقویت شود.

وی گفت: با برقراری فیبر نوری بین قشم و بندرعباس و ارتباط آن با شبکه مخابراتی کشور، نیاز فعالان اقتصادی و بازرگانان و تجار فعال در قشم در زمینه ارتباطات تجاری از طریق مخابرات و اینترنت در سال 93 حل خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه بخشی از جزیره قشم هنوز با مشکل برقراری خط مخابراتی موبایل مواجه است، اظهار امیدواری کرد که طی چند ماه آینده این مشکل با توجه به میزان تردد گردشگر در قشم حل و فصل شود.

واعظی گفت: واگذاری بسترهای لازم به بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران در حوزه صنایع مخابراتی، از سیاست‌های مهم دولت تدبیر و امید و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 3 فروردین 1393  7:06 PM
تشکرات از این پست
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 3991

پاسخ به:اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

توصیه‌هایی برای تشخیص و درمان «خونریزی قلبی»

 

توصیه‌هایی به عموم کاربران اینترنت:

 

  • از استفاده و ورود به (Login کردن) در سایت‌های آسیب پذیر تا اطلاع ثانوی خودداری کنید.
  • در صورتی که قبلاً در حساب کاربری خود در سایت‌های آسیب‌پذیر وارد شده‌اید، بهتر است از هرگونه دسترسی به این سایت‌ها خودداری کنید و حتی از حساب کاربری خود خارج نشوید (Logout نکنید).
  • از وارد کردن اطلاعات حساس (مانند اطلاعات مالی و اطلاعات شخصی) در وب‌سایت‌های آسیب‌پذیر اکیداً خودداری کنید.
  • مشاهده‌ی سایت‌های آسیب‌پذیری که در آنها عضو نیستید، هیچ آسیبی به شما نمی‌رساند.
  • پس از رفع کامل مشکل سایت‌های آسیب‌پذیر، حتماً رمز عبور خود را در این سایت‌ها تغییر داده و یک‌بار از حساب کاربری خود خارج شوید.

ابزار تشخیص برخط این آسیب پذیری:

شرکت بیان سایتی را برای تشخیص این آسیب پذیری طراحی نموده است تا مدیران سایت‌ها بتوانند از وضعیت آسیب پذیری سایت خود مطلع شوند و در صورت وجود مشکل بتوانند فورا نسبت به رفع آن اقدام نمایند. کافی است آدرس سایت خود را در کادر مربوطه وارد کرده و آخرین تحلیل امنیتی سایت خود را مشاهده نمایید. 

amn.bayan.ir

 

توصیه به مدیران وب سایت ها سرور‌ها:

این آسیب رسانی نرم‌افزارهای استفاده کننده از نسخه‌های بخصوصی از کتابخانه OpenSSL (نسخه‌‌ی 1.0.1 تا 1.0.1g)  را که شامل موارد زیر است را تحت تاثیر قرار می‌دهد و امکان استخراج ناخواسته اطلاعات حساس را به حمله‌کننده می‌دهد:

 

  • وب‌سرورها  و فایروال‌های نرم‌افزاری با قابلیت ارتباط امن HTTPS و TLS
  • سرویس‌های انتقال داده و پیام رسانی استفاده کننده از HTTPS

توصیه می‌شود در این خصوص به اخبار امنیتی سیستم‌عامل و نرم‌افزارهای مورد استفاده خود مراجعه کنید و مطمئن شوید از به‌روزترین نسخه‌های نرم‌افزارها در سرور خود استفاده می‌کنید. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.



منبع:

bayan.blog.ir

چهارشنبه 20 فروردین 1393  12:48 AM
تشکرات از این پست
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 3991

پاسخ به:اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

«خونریزی قلبی» دو سوم وب را متأثر کرده است

 

امروز (۱۹ فروردین ۱۳۹۳ و ۸ آوریل ۲۰۱۴) یک آسیب پذیری بسیار مهم در OpenSSL کشف و راه حل اجتناب از آن نیز ارائه شده است.

این مشکل تقریبا به هر کس که به اینترنت دسترسی دارد، اجازه می‌دهد که اطلاعاتی از سرورهای آسیب پذیر را سرقت کند. این اطلاعات ممکن است رمز عبور کاربران یا حتی رمز عبور کل سرور باشد.

از آنجا که متاسفانه با گذشت چندین ساعت از اعلام عمومی این خطر بی سابقه در جهان، متاسفانه هنوز در ایران اطلاع رسانی لازم صورت نگرفته است و بسیاری از سایت‌ها و کاربران ایرانی در معرض تهدید و خطر جدی هستند، شرکت بیان اطلاعات مربوط به این آسیب‌پذیری را برای اطلاع و رفع سریع‌تر آن منتشر می‌نماید. متاسفانه تا لحظه‌ی انتشار این خبر مراکز دولتی و دانشگاهی کشور که خود وظیفه رصد و پیش‌گیری از وقوع این مشکل را دارند، این آسیب پذیری در آن‌ها مشاهده شده است.


این مشکل در پیاده سازی پروتکل TLS کشف شده است، و باعث می‌شود سرورهایی که از هر نوع ارتباط امن برای ارتباط استفاده می‌کنند، آسیب پذیر باشند. همه‌ی ارتباط‌ها از طریق https (که بیشتر سرویس‌های برخط ایمیل، و چت از آن استفاده می‌کنند) smtp و imap (که برای تبادل ایمیل استفاده می‌شود) و اتصال‌های امن VPN و SSH همه در معرض خطر هستند. این خطر ارتباط امن بانک‌های اینترنتی را نیز تهدید می‌کند.

این مشکل خطرناک در حقیقت اجازه می‌دهد که هر کاربری در ارتباط دو سویه‌ی امن (با TLS) بتواند (در هر اتصال) 64KB از حافظه‌ی رایانه سوی دیگر ارتباط را بخواند (با تکرار این عمل می‌توان مقدار بیشتر از حافظه را استخراج کرد). این مقدار از حافظه‌ی RAM خوانده شده ممکن است شامل کلیدهای رمز نگاری یا رمزعبورهای یا هر گونه محتوای مربوط به هر کاربری باشد. ضمنا این مشکل تنها به سایت‌های https محدود نمی‌شود، بلکه هر سروری که به عنوان کاربر به https دیگر سایت‌ها نیز متصل می‌شود، آسیب پذیر است.

بر اساس گزارش NetCraft در سال ۲۰۱۴ بیش از ۶۶٪ سایت‌ها از سرورهایی استفاده می‌کنند که بالقوه این آسیب پذیری را دارند. گستره و اهمیت این آسیب پذیری به حدی است یک سایت مستقل (heartbleed.com) برای توضیح جوانب مختلف آن ایجاد شده است.

 

چه اطلاعاتی واقعا لو رفته است؟

تیم‌های امنیتی مرتبط با این آسیب پذیری، تست‌هایی را انجام داده‌اند و (متاسفانه) در این تست‌ها موفق شده‌اند اطلاعات حساس مربوط به آن سرور را (که البته یک سرور واقعی نبوده) استخراج کنند. هنوز گزارشی از انجام موفقیت آمیز این حمله بر یک سرور واقعی و حساس گزارش نشده، اما مطمئنا اگر کسی این حمله را انجام دهد، اطلاعات آن را افشا نخواهد کرد.

 

آیا رایانه من نیز آسیب پذیر است؟

فقط رایانه‌هایی که از Linux یا BSD استفاده می‌کنند و نسخه‌ی سیستم عامل آن‌ها جدیدتر از دو سال گذشته است، شامل این آسیب پذیری می‌شوند. البته متاسفانه بیشتر سرورهایی که در وب استفاده می‌شوند، در این گروه جای می‌گیرند ولی برای کاربران خانگی که ویندوز استفاده می‌کنند این آسیب پذیری وجود ندارد.

سرورهایی که Ubuntu 12.04 به بالا یا Debian Wheezy  یا CentOS 6.5 یا Fedora 18 یا FreeBSD 8.4/9.1 یا OpenBSD 5.3 یا OpenSUSE 12.2 دارند آسیب پذیر هستند. البته سرورهای قدیمی‌تر که از نسخه‌های Debian Squeeze یا SUSE Linux Enterprise این آسیب پذیری را ندارند.

 

آیا ضربه‌ای به اطلاعات شخصی من وارد خواهد شد؟

اگر فکر می‌کنید چون رایانه‌ی شما آسیب پذیر نیست، پس خطری شما را تهدید نمی‌کند، سخت در اشتباه هستید. هر گونه اطلاعاتی از شما که در وب وجود دارد (رمزهای عبور ایمیل، بانکی و ...) در معرض خطر است و اگر سرویس‌دهنده‌های اینترنتی سرورهای خود را بروز نکنند، خطر داده‌های کاربران را تهدید خواهد کرد. گرچه احتمال استفاده عملی از این آسیب پذیری لزوما زیاد نیست، ولی تضمینی وجود ندارد که یک خرابکار از آن استفاده نکرده باشد.

 

این مشکل از کی و چگونه پیش آمده است؟

این مشکل اولین بار در سال ۲۰۱۱ ایجاد شده و با انتشار رسمی نسخه‌ی openssl 1.0.1 در ابتدای فروردین سال ۱۳۹۱ (۱۴ می ۲۰۱۲) عملا وارد دنیای وب شده است. از آن موقع تا کنون بیش از دو سال می‌گذرد و مشخص نیست که آیا در این زمان چه کس/کسانی از آن اطلاع داشته‌اند یا از آن سوء استفاده داشته‌اند.

این مشکل برای اولین بار در ساعت ۲۲ (به وقت تهران) در ۱۸ فروردین در سایت رسمی openssl منتشر شد، و تحت نام رسمی CVE-2014-0160 شناخته می‌شود. همچنین به صورت غیر رسمی، نام heart-bleed «خونریزی قلبی» به این آسیب پذیری داده شده است (همراه با لوگویی که در بالا مشاهده می‌شود). این نام گذاری به دلیل این بوده که مشکل در ماژول heartbeat (ضربان قلب) از openssl رخ داده است.

البته سرورهای بیان از قبل از افزونه‌ی heartbeat استفاده نمی‌کرده‌اند و بنابراین خطری کاربران و محصولات شرکت بیان را تهدید نمی‌کند.

 

چگونه باید با این آسیب پذیری مقابله کرد؟

کاربران و مدیران سایت‌ها در صورتی که از سیستم‌عامل‌های ذکر شده استفاده می‌کنند، باید هر چه سریعتر آن را بروز کنند. با توجه به این که امکان سرقت هر گونه اطلاعات در این مدت وجود داشته است، معمولا به مدیران سطح بالا پیشنهاد می‌شود که رمزهای عبور خود را تغییر دهند و همچنین بهتر است certificate های لازم برای راه اندازی سایت‌های https و ... دوباره ساخته شوند. این عمل گرچه احتمالا برای مدیران سایت‌ها سنگین خواهد بود، ولی برای تضمین امنیت کامل لازم است.

 

مثالی از امکان استفاده از این آسیب پذیری

در تصویر زیر که بر روی یک سرور واقعی داخل ایران تست شده است، داده‌های مربوط به یک کاربر ناشناس قابل نمایش است (با اینکه از ارتباط امن استفاده شده‌بوده است). (دو رقم آخر IP با xx جایگزین شده است)

 

در حال بروزرسانی

تیم امنیتی بیان تا کنون سرویس‌های بسیاری را یافته که این آسیب پذیری را هنوز دارند. برخی از مهمترین آن‌ها عبارتند است:

  •  yahoo.com
  • alexa.com
  • stackoverflow.com (البته stackexhange و همه سایت‌های مرتبط با آن)

 

  • صفحه اصلی بانک سامان (sb24.com)
  • شاپرک (shaparak.ir) شبکه الکترونیکی پرداخت کارت شاپرک
  • سرویس ایمیل ملی شرکت پست mail.post.ir
  • مرکز ملی ثبت دامنه .ir در nic.ir
  • مرکز آپای شریف (cert.sharif.edu)
  • باشگاه خبرنگران صداوسیما yjc.ir
  • ایمیل دانشگاه تهران utservm.ut.ac.ir
  • ایمیل دانشگاه امیرکبیر webmail.aut.ac.ir
  • همراه اول (mci.ir)
  • خبرگزاری ictna.ir
  • خبرگزاری jahannews.com
  • سایت barnamenevis.org
  • سامانه دفاتر پیشخوان دولت dpd.ir
  • معاونت آموزشی وزارت علوم emsrt.ir (و wiki.emsrt.ir)
  • راهنمای جامع صنعت فناوری اطلاعات ictkey.ir
  • شبکه مجازی ایرانیان (hammihan.com)
  • سازمان پدافند غیر عامل (paydarymelli.ir)
  • بیمه معلم (bimegar.ir)
  • پایگاه خبری صراط (seratnews.ir)
  • میهمن میل (mihanmail.ir)
  • ایمیل ملی ایرانی وطن میل (vatanmail.ir)
  • میل سرا mailsara.ir
  • بانک رفاه refah-bank.ir
  • اینترنت بانک بانک رفاه (rb24.ir)
  • ایمیل همراه اول mail.mci.ir
  • فروشگاه اینترنتی سروش مدیا (soroush.tv)
  • کافه بازار (cafebazaar.ir)
  • سیبچه sibche.ir
  • فروشگاه اینترنتی فینال (final.ir)
  • سایت قطره (ghatreh.com)
  • شبکه اجتماعی هم‌میهن (hammihan.com)
  • زومیت (zoomit.ir)
  • شرکت آسیاتک (asiatech.ir)
  • صراط نیوز (seratnews.ir)
  • ممتاز نیوز (momtaznews.com)
  • بازی عصر پادشاهان (kingsera.ir)
  • درگاه خرید اینترنتی بلیط اتوبوس (payaneh.ir)
  • تلوبیون (telewebion.com)
  • تهران کالا (tehrankala.com)
  • سایت عقیق (aghigh.ir)
  • روزنامه کیهان (kayhan.ir)
  • سایت مسابقه امنیت سایبری اسیس (ctf.asis.io)

ساعت ۱۵:۳۵: هنوز هیچ کدام از نهادی مسئول اطلاع رسانی نکرده‌اند

ساعت ۱۶:۱۰: هنوز هیچ کدام از نهادی مسئول اطلاع رسانی نکرده‌اند

ساعت ۱۶:۱۶: مشکل اینترنت بانک رفاه برطرف شده است. (البته مشکل refah-bank.ir برطرف نشده)

ساعت ۱۶:۲۰: آسیب پذیری stackoverflow.com برطرف شده است

ساعت ۱۶:۲۱: آسیب پذیری yahoo.com همچنان وجود دارد.

ساعت ۱۶:۲۱: آسیب پذیری بانک سامان sb24.ir همچنان وجود دارد.

ساعت ۱۶:۲۳: mail.post.ir آسیب پذیری را برطرف کرده است.

ساعت ۱۶:۲۵: مرکز آپا شریف آسیب پذیری را اصلاح کرده است.

ساعت ۱۶:۲۷: سایت همراه اول (mci.ir) هنوز آسیب پذیر است.

ساعت ۱۶:۲۸: سامانه دفاتر پیشخوان دولت (dpd.ir) نیز هنوز آسیب پذیر است.

ساعت ۱۷:۰۵: سرقت گسترده نام کاربری و رمز عبور ایمیل‌های yahoo.com کماکان ادامه دارد.

ساعت ۱۷:۰۸: بنابه دلایل امنیتی امکان مطرح کردن بسیاری از اتفاقات ناگواری که در کشور در حال رخ دادن است قابل انتشار نیست

ساعت ۱۷:۲۸: سایت همراه اول از دسترس خارج شده است.

ساعت ۲۰:۰۰: سایت همراه اول مجددا در دسترس قرار گرفته است ولی همچنان آسیب پذیر است!

ساعت ۲۱:۰۰: سایت‌های nic.ir و yahoo.com همچنان آسیب پذیر هستند، میلیون‌ها رمز عبور از سایت yahoo.com و صدها رمز عبور نیز از سایت nic.ir تا کنون به سرقت رفته است.

ساعت ۲۲:۰۲: سایت login.yahoo.com آسیب پذیری را مرتفع کرد، البته آسیب پذیری بر روی yahoo.com همچنان وجود دارد. به این ترتیب روند سرقت رمزعبورها متوقف شده است، اما سرقت ایمیل‌ها و ... هنوز امکان پذیر است.

ساعت ۲۲:۰۵: آسیب پذیری در سایت mail.yahoo.com نیز مرتفع شده است ولی همچنان در خود yahoo.com وجود دارد. کاملا مشخص است که اکنون در قاره‌ی آمریکا صبح شده است و تازه مسئولین امنیتی یاهو دست به کار شده‌اند.

ساعت ۲۲:۲۱: سرور سایت yahoo.com نیز بروز شد و آسیب پذیر نیست. البته سایت search.yahoo.com همچنان آسیب پذیر است. و همینطور en-maktoob.yahoo.com که صفحه پیش فرض کاربران ایرانی نیز هست.

 

منبع:

bayan.blog.ir

  *  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
********
چهارشنبه 20 فروردین 1393  12:49 AM
تشکرات از این پست
09303495228
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 4155
محل سکونت : تهران

گرانفروشی اینترنت در کشور

هر STM۱ پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور می‌شود به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی می‌رسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.

به گزارش فارس نتایج یک بررسی درباره گران‌فروشی و کم‌فروشی پهنای باند اینترنت در ایران نشان می‌دهد که هر STM۱ پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور می‌شود با خرید و فروش آن توسط واسطه‌های مختلف مانند شرکت‌ ارتباطات زیرساخت، شرکت‌های ندا، شرکت‌های مخابرات استانی و شرکت‌های فراهم‌آور خدمات اینترنت، نهایتاً با احتساب ضریب اشتراک‌گذاری به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی می‌رسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بررسی دلایل گران‌فروشی پهنای باند در کشور اعلام می‌کند: گران‌فروشی پهنای باند اینترنت در کشور علل زیادی دارد. اولاً شکاف زیادی میان عرضه و تقاضای پهنای باند به وجود آمده که ناشی از رشد فزاینده تقاضا و عدم تأمین میزان مورد نیاز است. ثانیاً دو مقررات‌گذار برای قیمت‌گذاری پهنای باند وجود دارد که هر یک ملاحظات خاص خود را دارند و مستقل از هم مقرراتی را برای تعرفه‌گذاری و قیمت‌گذاری پهنای باند وضع می‌کند. ثالثاً شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک شرکت دولتی در جایگاه متصدی، نقش ایفا می‌کند و به عرضه پهنای باند بین‌الملل می‌پردازد.
 

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

چهارشنبه 20 فروردین 1393  8:41 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

یک شنبه 31 فروردین 1393  8:20 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب***پردازنده های جدید اینتل ، تحول یا ارتقاء***

پردازنده های جدید اینتل ، تحول یا ارتقاء

به تازگی اخباری از سری جدید پردازنده های اینتل منتشر گردیده که اطلاعات نسبتا کاملی را به همراه دارد. البته شرکت اینتل این اخبار را رسما تایید یا تکذیب نکرده است و معرفی رسمی پردازنده های جدید خود را به اواخر اردیبهشت ماه موکول کرده است، اما اطلاعات درج شده در آن به نظر صحیح می رسند.

 

اینتل

پردازنده های جدید اینتل ، تحول یا ارتقاء

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، این نسل جدید که احتمالا سری ۹ خانواده P پردازنده‌های اینتل هستند و بر پایه سوکت LGA 1150 طراحی شده‌اند، با نام Haswell Refresh به بازارهای جهانی عرضه خواهند شد. این پردازنده‌ها که به نوعی نسل پنجم از پردازنده‌های Core اینتل به شمار می روند به شکل Core ix-4xxx نامگذاری می‌شوند.

قیمت تمامی پردازنده‌های این نسل نیز در این خبر منتشر شده و از ۴۲ دلار (ارزانترین مدل Celeron G1840) تا ۳۰۳ دلار (گرانترین مدل Core i7-4790) اعلام گردیده است. از آنجایی که معماری، قیمت و حتی نام این سری از پردازنده های بسیار شبیه به نسل قبل یعنی سری Haswell است، می‌توان پیش بینی کرد که تحول آنچنانی در کارایی این پردازنده‌ها ایجاد نخواهد شد و تنها با یک بهبود کارایی مواجه خواهیم بود. اما اینتل این وعده را به کاربران خود داده است که زمستان امسال سری پردازنده های Broadwell را با جهش بزرگی از نظر قدرت و بازده، عرض کند.

شرکت گیگابایت نیز به عنوان یکی از برترین شرکت های تولید کننده مادربرد در دنیا، همزمان با عرضه سری جدید پردازنده های اینتل، نسل جدیدی از مادربردهای خود را معرفی خواهد کرد که آن‌ها را در سری ۹ خود جای خواهد داد. تا کنون اطلاعات دقیقی از مدل‌ها، ویژگی‌ها و امکانات این سری از مادربردها به صورت رسمی منتشر نشده، اما واضح است که مادربردهای سری ۹ گیگابایت از پردازنده‌های Haswell Refresh اینتل در کنار Haswell‌های فعلی پشتیبانی کامل خواهند کرد.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

یک شنبه 31 فروردین 1393  8:21 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب***پخت و پز با CPU! (عکس)***

پخت و پز با CPU! (عکس)

تاپ ناپ: یک برنامه نویس کامپیوتر نهارش را نیز در کنار کامپیوتر میخورد. در این تصاویر نشان خواهیم داد که چطور میتوان غذا را هم با استفاده از کامپیوتر (یارانه) پخت. با برداشتن فن سی پی یو و تعدادی سکه مسی و یک فویل آلومینیومی میتوانید براحتی یک تخم مرغ نیمرو برای صبحانه و یا نهار طبخ کنید. البته شاید دیگر باید قید آن سی پی یو را بزنید.

 

 

دوستان من که هرچی کشتم عکس این رویداد رو ندیدم و پیدا نکردم . ببخشید 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

یک شنبه 31 فروردین 1393  8:25 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب***پخت و پز با CPU! (عکس)***

پخت و پز با CPU! (عکس)

تاپ ناپ: یک برنامه نویس کامپیوتر نهارش را نیز در کنار کامپیوتر میخورد. در این تصاویر نشان خواهیم داد که چطور میتوان غذا را هم با استفاده از کامپیوتر (یارانه) پخت. با برداشتن فن سی پی یو و تعدادی سکه مسی و یک فویل آلومینیومی میتوانید براحتی یک تخم مرغ نیمرو برای صبحانه و یا نهار طبخ کنید. البته شاید دیگر باید قید آن سی پی یو را بزنید.

 

 

دوستان من که هرچی کشتم عکس این رویداد رو ندیدم و پیدا نکردم . ببخشید 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

یک شنبه 31 فروردین 1393  8:25 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب***برنامه‌های مایکروسافت برای کاربران نسل سوم اینترنت***

برنامه‌های مایکروسافت برای کاربران نسل سوم اینترنت

مایکروسافت با اعلام استراتژی‌های خود در مورد نسل سوم اینترنت موسوم به اینترنت اشیا وعده داده با استفاده از سرویس آزور این شرکت می‌توان به شیوه‌ای کاملا ایمن از آن بهره برد.

به گزارش فارس به نقل از وی تری، مایکروسافت می‌گوید ویندوز تحت وب خود موسوم به ویندوز آزور و برنامه SQL Server 2014 را به گونه‌ای طراحی می‌کند که قادر به تجزیه و تحلیل و مدیریت حجم زیاد اطلاعات تولید شده در نسل سوم اینترنت باشند.

یکی از ویژگی های اینترنت نسل سوم یا اینترنت اشیا قابلیت اتصال تقریبا تمامی وسایل برقی و الکترونیک به دنیای مجازی است و به همین علت حجم بسیار زیادی از داده‌ها از طریق حسگرهای دیجیتال دستگاه‌های مختلف تولید شده و بین انسان و دستگاه و دستگاه های مختلف رد وبدل می شوند که با بررسی آنها می‌توان در مورد موضوعات مختلف تصمیمات بهتری گرفت.

مایکروسافت امیدوار است از ظرفیت انواع دستگاه‌های الکترونیک برای گوش دادن، واکنش نشان دادن، درک و فعالیت که نشانگر ورود به عصری جدید است نهایت بهره را ببرد. به این منظور این شرکت پلاتفورمی جامع راه اندازی کرده که شامل نسخه‌هایی به روزرشده از SQL Server، بینگ، آزور و ... است.

در همین راستا، سرویس جدیدی موسوم به خدمات نظام‌های هوشمند به آزور افزوده می‌شود تا از این طریق اتصال ایمن به دستگاه‌های الکترونیک متصل به اینترنت و تبادل داده با آنها ممکن شود. دریافت داده‌های حیاتی، تجزیه و تحلیل آنها و ارسال آنها برای سرویس‌های دیگر از جمله این خدمات است.

ابزار دیگری موسوم به Analytics Platform System (APS) نیز اطلاعات SQL Server را با ابزارهای دیگری همچون HDInsight ترکیب می‌کند. همکاری با شرکت های مشهور فناوری مانند Dell، HP و Quanta هم به همین منظور در دستور کار مایکروسافت قرار گرفته است.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

یک شنبه 31 فروردین 1393  8:45 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب***دختر 13 ساله با چهره ای 50 ساله (+عکس)***

دختر 13 ساله با چهره ای 50 ساله (+عکس)

تاپ ناپ: «زاراهارتشون» اهل شمال کشور انگستان است. او 13 ساله است و با چهره‌اي معصوم در برابر دوربين‌هاي کنجکاو خبرگزاري‌ها ايستاده است تا از زندگي خودش بگويد. او از يک بيماري کمياب ژنتيکي رنج مي‌برد که او را سال‌ها پيرتر از سن واقعي‌اش نشان مي‌دهد. صورت او در سن 13 سالگي پر از چين و چروک و ردپاي پيري است ولي با اين حال او مي‌گويد: «اگرچه ظاهري شبيه افرادمسن دارم ولي از درون احساس جواني مي‌کنم.» 

پدر و مادر او از کودکي متوجه بيماري او شده بودند و مادرش او را از کودکي از رفتن به مدرسه و حضور در ميان هم‌سالان‌اش بازداشت چون اعتقاد داشت که دختر کوچولوي او توانايي تحملنگاه‌هاي تحقيرآميز و حرف‌هاي توهين‌آميز ديگران را ندارد. او خودش مي‌گويد هنگامي که براي نخستين بار سوار اتوبوس مدرسه شده، اطرافيان‌اش او را به اسامي تحقيرآميزي صدا زده‌اند: ميمون، مادربزرگو ... و اين‌ قبيل اتفاق‌ها باعث شد که والدين او بيش از پيش از فرستادن او به مدرسه و حضور در جمع دوستان هم‌سن و سال‌اش امتناع کنند.

زارا بيش از همه از نگاه‌هاي کنجکاو و پچ‌پچ‌هاي‌شان ناراحت است و مي‌گويد درست است که من ظاهري پيرتر از سن‌ام دارم ولي اين دليل نمي‌شود که روحيه وشادي و نشاطي مانند هم‌سن و سالان‌ام نداشته باشم.

مادر زارا اکنون 41 ساله است. او نيز از بيماري مانند دخترش، ليپوديستروفي (lipodystrophy) ،رنج مي‌برد اما شدت بيماري او بسيار کمتر از شدت بيماري زارا است. او مي‌گويد که در لحظه‌هاي بعد از تولد زارا متوجه شده است که دخترش بيماري اورا به ارث برده و علايم بيماري‌اش را در چهره و بدن دخترش يافته است: «من در آن لحظات از دست خودم بسيار عصباني بودم که اين بيماري را به دخترم منتقل کرده‌ام! به خودم گفتم او حالا مجبور است يک عمر با دردسرهايي که من در طول عمرم کشيده بودم کنار بيايد و بسوزد و بسازد!».

 





 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

یک شنبه 31 فروردین 1393  9:29 AM
تشکرات از این پست
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 4155
محل سکونت : تهران

پهنای باند اینترنت تا آخر سال هزار گیگ می‌شود

معاون حقوقی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پهنای باند اینترنت کشور از 140 گیگ تا آخر سال به هزار گیگ افزایش می یابد.

به گزارش ایرنا، مرتضی براری شامگاه پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات و راه های توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات استان کردستان در سنندج افزود: پیش از این پهنای باند کشور 70 گیگ بود که با افزایش دو برابری، به 140 گیگ رسیده است.

وی اظهار کرد: ایران با توجه به جایگاه جغرافیایی خود می تواند به ترانزیت پهنای باند بپردازد.

وی گفت: در برخی از شهرستان های کشور یک حساب اینترنت به جای اینکه میان هشت مشترک تقسیم شوند، میان 40 مشترک تقسیم می شود که باید اصلاح شود.

براری در رابطه با توسعه itc در استان کردستان نیز گفت: تا پایان اردیبهشت امسال، 666 روستای استان به اینترنت ADSL متصل می شوند که بیشترین سهم در سطح کشور است.

وی افزود: هم کدسازی در استان کردستان تا دو ماه آینده اجرایی خواهد که با کاهش هزینه های تماس های داخل استان، خدمتی ارزشمند برای مردم استان ارائه خواهد شد.

وی با اشاره به وجود یک خط فیبر نوری در استان کردستان گفت: با یک کنده کاری کل اینترنت استان قطع می شود که برای رفع این مشکل به دنبال ایجاد خط پشتیبان هستیم.

براری ادامه داد: تا آخر سال 535 کیلومتر فیبر نوری برای ایجاد این خط پشتیبان به استان کردستان کشیده می شود.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

جمعه 5 اردیبهشت 1393  12:19 PM
تشکرات از این پست
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 4155
محل سکونت : تهران

اینترنت خوب از پایان 94

واعظی: اگر اینترنت مناسب می‌خواهید، تا پایان سال 94 صبر کنید.

 
اینترنت خوب از پایان 94


وزیر ارتباطات که پیش از این تاکید کرده بود برای تامین زیرساختهای مناسب برای دسترسی به اینترنت با کیفیت خوب کاربران باید ۱۸ ماه صبر کنند بار دیگر اظهار امیدواری کرد: شرایط در پایان سال ۹۴ به شرایط قابل قبول خواهد رسید.

محمود واعظی در این زمینه در صفحه خود در شبکه اجتماعی کلوب نوشت:«از شروع دولت تدبیر و امید، وزارت ارتباطات پروژه هایی را برای توسعه زیرساخت اینترنت کشور تعریف کرده است که از امسال شروع شد و اتمام آن دو سال طول خواهد کشید. امیدوارم که با پیشرفت این پروژه‌ها به تدریج گشایشی در افزایش پهنای باند رخ خواهد داد.

شایان ذکر است برخی از دانشجویان فکر می کردند که با زیرساخت موجود می توان سرعت اینترنت را بالا برد و پهنای باند را افزایش داد.

برای روشن شدن موضوع، زیرساخت اینترنتی موجود در کشور را به شبکه آبرسانی تشبیه کردم، برای آبرسانی بیشتر به خانه‌ها نیازمند افزایش مخازن آب و افزایش قطر لوله‌ها می باشیم. در این تشبیه افزایش مخازن آب به معنای پهنای باند و قطر لوله‌ها به معنای شبکه انتقال است. پس باید کمی صبر کنیم تا پروژه‌های زیرساختی به نتیجه برسد تا بتوانیم سرعت و پهنای باند مورد نیاز جوانان و مردم عزیز کشورمان را تامین کنیم. البته بنا داریم به تدریج گشایشهایی در وضعیت اینترنت به وجود آید، ولی انشاالله شرایط در پایان سال ۹۴ به شرایط قابل قبول خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، واعظی پیش از این نیز به کرات به انتقاد از وضعیت اینترنت کشور پرداخته و تلاش‌هایی نیز برای بهبود قیمت اینترنت کرده و در تامین پهنای باند شرکت‌هایی که ADSL را با تخفیف ۲۰ درصدی به کاربران خود ارائه می‌کنند وعده تخفیفی ۳۵ درصدی را داده است که البته این تصمیم او انتقادات متعددی را به دنبال داشته و بسیاری ارائه کنندگان اینترنت غیر از ADSL نسبت به این مساله معترض شده‌اند.

وزیر ارتباطات همچنین گفته بود: با توجه به شکایاتی که کاربران محترم اینترنت از وضعیت کیفیت و سرعت اینترنت دارند؛ جلسه‌ای با مدیران شرکت‌های ارائه دهنده سرویس‌های اینترنتی داشتم. در این جلسه به مدیران این شرکت‌ها گفته شد که اغلب شکایت‌های مردم در خصوص اینترنت به دو علت است یکی سرعت پایین و دیگری اختلال. از آنها خواستم که کیفیت خدمات ارائه شده را افزایش پیدا کند.

برای این کار با تلاش‌های همکارانم در حال حاضر هیچ محدودیتی برای واگذاری پهنای باند به شرکت‌ها نداریم و بنابراین باید شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت ضریب اشتراک یک به ۸ را اجرایی کنند و تا زمانی که شرکت‌ها برای درآمد بیشتر ضریب اشتراک یک به ۲۰ یا بیشتر عمل می‌کنند سرعت اینترنت بالا نمی‌رود و مشکلات باقی خواهد ماند لذا ما بنا داریم با شرکت‌هایی که این موصوبه را رعایت نکنند برخورد قانونی کنیم.

 

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

دوشنبه 8 اردیبهشت 1393  11:12 AM
تشکرات از این پست
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 4155
محل سکونت : تهران

طرح "وی.پی.ان" قانونی شکست خورد؟!

هر کشوری، با توجه به سیاستگذاری‌هایش فیلترینگ را اعمال می‌کند. که البته دور زدن همین فیلترینگ نیز می‌تواند باعث سودجویی شود.

 
طرح "وی.پی.ان" قانونی شکست خورد؟!


وی پی ان " VPN" نامی است که در چند سال اخیر در فضای مجازی بسیار مطرح بود و گاهی در لابه‌لای حرف‌های مسوولان از طراحی مدل بومی آن و گاهی دیگر غیرقانونی بودن آن سخن به میان آمد.


به گزارش ایتنا از ایسنا، طبق تعاریف ارائه شده اصولاً VPN به یک شبکه اختصاصی اطلاق می‌شود که از یک شبکه عمومی مانند اینترنت برای ایجاد یک کانال ارتباطی مخصوص بین چندین کاربر و دسترسی به اطلاعات بهره می‌برد؛ بهره بردن VPN از شبکه‌های عمومی مسافت را بی‌معنی می‌سازد و دردسر‌های استفاده از پروتکل‌های مختلف را کاهش می‌دهد.

حال بسته به اینکه از چه نوع VPN استفاده‌ شود، به برخی عناصر و تجهیزات مثل نرم‌افزار، سخت‌افزار، سرور اختصاصی برای سرویس‌های dial up و سرور دسترسی شبکه که برای کاربران راه دور از طرف خدمات‌دهنده ارائه می‌شود، نیاز وجود دارد.

پیش از این سرویس VPN به منظور ایجاد یک شبکه تلفن داخلی بدون نیاز به نصب تجهیزات مخابراتی در برخی شرکت‌ها، سازمان‌ها و یا نهادها مورد استفاده قرار می‌گرفت و به این ترتیب مثلا کلیه پرسنل یک شرکت می‌توانستند با یکدیگر و با پرسنل شرکت‌های تابع در یک شهر یا سایر شهرستان‌ها و با شماره‌گیری کوتاه‌تر به صورت یک شبکه در ارتباط باشند. اما مهرماه سال گذشته پورت PPTP در اینترنت ایران مسدود شد که در پی این اتفاق، VPNها در سراسر کشور قطع شدند.

عنوان وی پی ان بومی برای اولین بار از قول رییس سازمان پدافند غیرعامل مطرح شد. چندی بعد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت احمدی‌نژاد با بیان اینکه وی پی ان بومی و غیربومی ندارد این موضوع را رد کرد.
بعد از گذشت چند ماه بحث وی پی ان بومی دوباره از سوی دبیر عالی شورای فضای مجازی وقت مطرح و حتی سایتی در نظر گرفته شد تا بوسیله آن اشخاص حقوقی بتوانند در این سامانه ثبت نام کنند.

چندی نگذشته بود که بحث وی پی ان بومی در کما به سر می‌برد و هیچ حرکتی برای اجرایی شدن این طرح به چشم نمی‌خورد. درنهایت مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت - اعلام کرد که قرار است بحث وی پی ان در کشور به همان شکل گذشته باشد.

در این رابطه محمود خسروی تاکید کرد: قرار بر آن بود که براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی به واگذاری "وی‌پی‌ان" بومی بپردازیم، و به همین دلیل ما زیرساخت‌های لازم را فراهم کردیم و به تمام وزارتخانه‌ها، بانک‌ها و نهادهای حقوقی این موضوع را اعلام کردیم اما استقبال چندانی نشد.

در آن زمان حدود ۳۰ شرکت برای استفاده از "وی‌پی‌ان" قانونی ثبت نام کرده‌اند و خسروی در این رابطه تاکید کرد: «در زمینه اشخاص حقیقی، از آنجا که لازم است تشکیلاتی دراین زمینه وجود داشته باشد و مجوزها را ارائه کند، ما همه چیز را آماده کرده و اطلاع‌رسانی کردیم اما اکنون این بحث مطرح است که چطور ارائه "وی‌پی‌ان" به همان سبک سابق باشد.

در نهایت محمد حسن انتظاری - دبیر فعلی شورای عالی فضای مجازی - در نخستین روزهای آغاز فعالیتش در شوار درباره ارایه وی.پی.ان قانونی به متقاضیان حقیقی و حقوقی گفت: باید در این زمینه جلسات کارشناسی برگزار شود تا سیاست ها در این زمینه مشخص شود.

وی پی ان فروشان و یک علامت سوال
طبیعتا در همه کشورها بسته به نوع سیاستهایشان فیلترینگ اعمال می‌شود و همین موضوع عاملی است که مکان‌های غیرقانونی در شبکه مجازی به وجود آیند تا این محدودیت را دور بزنند.
این کسب‌وکار کاذب اگرچه از لحاظ قانونی چندان صحیح نیست اما سرمایه‌های بسیاری را به سمت خود جذب کرده است.

کافی است برای مشاهده این موضوع عبارت فیلترشکن یا وی‌پی‌ان را در اینترنت جست‌وجو کنید تا نتایج را به وضوح ببینید. در این بین سایت‌هایی پیدا می‌شوند که فیلتر نیستند و خدمات خود را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

سوالی که بعضا از سوی کاربران مطرح می‌شود این است اگر دسترسی به بعضی از تارنماهای غیر قانونی در کشور امکان پذیر نیست، چرا بسیاری از سایت‌های فروش انواع فیلترشکن باز هستند و به کاربرانشان خدمات ارائه می‌کنند.

بعضا بیشترین برخوردی که با چنین سایت‌هایی مشاهده شده فیلتر کردن آن‌ها است اما مسوولان اینگونه سایت‌ها به اسم شرکت‌های مختلف و یا حتی با نام حقیقی خود همچنان به فروش فیلتر شکن اقدام می‌کنند.

اگر چند سایت معروف در این زمینه را مورد بررسی قرار دهید متوجه خواهید شد که تمامی آن‌ها متعلق به یک فرد یا یک شرکت هستند. درحقیقت ردیابی این افراد برای مسوولان ذی ربط ساده است.

در رابطه با روش‌هایی که بوسیله آن‌ها فیلتر دور زده می‌شود باید گفت که اکثر آن‌ها کاربردی امنیتی دارند و در کنار امکان کد کردن اطلاعات کاربر می‌توانند دسترسی به سایت‌های فیلتر شده را به کاربرانشان ارائه دهند. کاربرد اصلی چنین پروتکل‌هایی در ابتدا کاربردی امنیتی بوده که نحوه استفاده آن در ایران دستخوش تغییر شده است.

در این میان تکلیف افرادی که از این امکانات استفاده درست می‌کنند مشخص نیست. کافی است کاربر به این موضوع توجه کند که ارائه دهنده فیلتر شکن با اعمال ترفندهایی امنیتی می‌تواند تمامی سایت‌هایی که وی به آن‌ها سر زده و اطلاعاتی را که رد و بدل کرده تحت کنترل داشته و آن‌ها را رصد کند.

به نظر می‌رسد اگر طرح وی پی ان ملی با جدیت دنبال می‌شد میتوانست نتایج مطلوبی را با خود به همراه داشته باشد. چرا که رصد شدن اطلاعات مردم در داخل یک کشور تقریبا امری منطقی‌تر از آن است که افتادن اطلاعات مردم به دست سازمان‌ها و افراد سودجوی خارجی می‌تواند خطری بسیار بزرگی به همراه آورد.

 

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

دوشنبه 8 اردیبهشت 1393  11:13 AM
تشکرات از این پست
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 4155
محل سکونت : تهران

باکیفیت‌ترین اینترنت سال 92 متعلق به‌کدام شرکت‌ بود؟

"متما" شرکت‌های برتر ارائه کننده خدمات اینترنتی در سال گذشته را معرفی کرده است.

 
باکیفیت‌ترین اینترنت سال 92 متعلق به‌کدام شرکت‌ بود؟


مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما) به معرفی کیفی‌ترین ISP‌ها (شرکتهای ارایه‌کننده خدمات اینترنتی) در سال ۹۲ پرداخته است.

براین اساس در سال گذشته در بخش اینترنت پرسرعت خانگی (ADSL) چند شرکت به عنوان ارائه‌کننده‌ی کیفی‌ترین خدمات معرفی شده‌اند که از این میان می‌توان به شرکت پردیس اطلاع‌رسان سپهر در حوزه ۱۲۸ کیلوبیت اشاره کرد.

در بخش اینترنت ۲۵۶ کیلوبیتی شرکت مخابرات همدان به عنوان برترین شرکت شناخته شده و پس از آن در حوزه اینترنت ۵۱۲ کیلوبیت از شرکت نداگستر صبا (صبانت) نام برده شده است.

هم‌چنین در حوزه‌های اینترنت یک و دومگابیتی به ترتیب به شرکت‌های روشنگران ارتباطات رایانه و پردیس اطلاع‌رسان سپهر اشاره شده است.

وایمکس
در حوزه وایمکس نیز در سرعت ۶۴ کیلوبیت شرکت ایرانسل به عنوان ارائه‌کننده‌ی کیفی‌ترین خدمات شناخته شده و علاوه بر آن از شرکت ارتباطات مبین نت به عنوان ارائه‌ی کیفی‌ترین خدمات در حوزه‌های ۱۲۸، ۲۵۶، ۵۱۲ کیلوبیت و یک مگابیت نام برده شده است.

در ارتباط با وایمکس دومگابیتی هم از شرکت رایانه دانش گلستان یاد شده است.

GPRS و دایل آپ
در خصوص اینترنت تلفن همراه (GPRS) نیز از ایرانسل نام برده شده و در ارتباط با اینترنت ۵۶ کیلوبیت دایال آپ هم شرکت ارتباطات فرهنگ آزما به عنوان ارائه‌کننده‌ی با کیفیت‌ترین خدمات شناخته شده است.

 

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

دوشنبه 8 اردیبهشت 1393  11:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها