0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

مموری کارت SD وای فای در الکامپ عرضه می شود

در نوزدهمین نمایشگاه الکامپ، مموری کارت SD وای فای معرفی شده است. با استفاده از این مموری در دوربین عکاسی، عکاس می‌تواند در لحظه، عکس گرفته‌شده را با افرادی که در مجاورتش قرار دارند، به اشتراگ بگذارد.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارس، در نوزدهمین نمایشگاه الکامپ، کارت حافظه SD وای فای معرفی شده است.

این مموری کارت وای فای بدون نیاز به اتصال فیزیکی، با دستگاه های مجاور ارتباط وای فای برقرار می کند.

برای مثال اگر از این کارت حافظه مموری در دوربین عکاسی استفاده شود، عکاس می تواند در لحظه عکس گرفته شده را با افرادی که در مجاورت اش قرار دارند به اشتراک بگذارد. این امکان قابلیت تفکیک و انتخاب مخاطب را نیز دارد.

این محصول در ظرفیت های بالا عرضه شده و آن طور که گفته شد قیمت تمام شده بالایی دارد.

برای مثال مدل ۶۴ گیگا بایتی این محصول ۱۲۸ دلار قیمت دارد.

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 16 آذر 1392  10:20 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h khodaeem1
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

حمل و نقل عمومی تهران به اینترنت بی‌سیم مجهز می‌شود

قائمی: در سرای محلات تهران نیز بسترهای آی.تی ارائه شده که می‌تواند علاوه بر فرهنگ‌سازی با برگزاری جشنواره‌های مرتبط باعث توسعه مهارت مردم در استفاده از خدمات فناوری اطلاعات شود.

 


رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران گفت: در صورت همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سامانه حمل و نقل شهرداری تهران مجهز به اینترنت بدون سیم با فناوری وای-فای می‌شود.


به گزارش ایتنا از مهر علی اصغر قائمی در حاشیه نمایشگاه الکامپ در جمع خبرنگاران گفت: در صورتی که وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با شهرداری تهران همکاری کنند می‌توانیم سرویس اینترنت پرسرعت بدون سیم در سامانه حمل و نقل شهرداری ارائه دهیم در این راستا با اپراتورهای ارائه دهنده این خدمات مذاکراتی داشتیم که آنها نیز از این طرح استقبال کرده‌اند اما باید نهاد حاکمیتی نقطه نظرات آن را روشن و قوانین آن را پیاده سازی کند.

وی در مورد پوشش اینترنت وای-فای در سرای محله‌ها و کتابخانه‌های تهران گفت: این تکنولوژی هم اکنون در این اماکن ایجاد شده و مورد استقبال قرار گرفته است.

قائمی درباره پرداخت الکترونیک در سیستم حمل و نقل شهری نیز با بیان اینکه این سیستم هم اکنون در مترو به صورت یکپارچه پیاده‌سازی شده است، گفت: سیستم پرداخت الکترونیک در تاکسیرانی جزو اهداف بلندمدت ما است اما از آنجایی که به طور رسمی بالغ بر ۸۰ هزار تاکسیران با سلایق متنوع و نگرش‌های متفاوت در تهران وجود دارند پیاده سازی این پروژه زمانبر خواهد بود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران درباره برنامه‌های این سازمان برای استفاده از تکنولوژی NFC گفت: از آنجایی که این تکنولوژی بر روی تلفن‌های همراه هوشمند قابل ارائه است با این موضوع سر و کار داریم که چند درصد از تلفن‌های همراه مردم به فناوری NFC مجهز است و اگر ما این سیستم را به کار گیریم آیا جامعه از این فناوری استقبال خواهد کرد یا خیر بر این اساس این پروژه در دست بررسی و مطالعات قرار دارد.

وی هوشمندسازی مدیریت شهری را از جمله اولویت‌های شهرداری عنوان کرد و گفت: ارائه خدمات شهری مبتنی بر سرویس‌های آی.سی.تی، مدیریت ایمنی و بحران‌های شهری از طریق ابزارهای ارتباطی و فناوری از جمله اهداف شهرداری تهران است.
به گفته وی شهرداری از نظر آمادگی الکترونیکی به بلوغ رسیده است.

قائمی با اشاره به راه‌اندازی دیتاسنتر شهرداری تهران که ۶۰۰ سرور را به منظور ارائه سرویس‌های یکپارچه و کنترل پروژه درون خود جای داده است، گفت: در سرای محلات تهران نیز بسترهای آی.تی ارائه شده که می‌تواند علاوه بر فرهنگ‌سازی با برگزاری جشنواره‌های مرتبط باعث توسعه مهارت مردم در استفاده از خدمات فناوری اطلاعات شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 19 آذر 1392  2:24 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

سرعت اینترنت ده برابر می‌شود

هر ۱۰ سال سرعت جابجایی داده‌ها ۱۰ برابر می‌شود.

 
سرعت اینترنت ده برابر می‌شود


ممکن است در ۱۰ سال آینده سرعت تبادل داده‌ها از طریق شبکه‌های فیبر نوری، به یک پتابایت (Petabyte) در ثانیه برسد.
هر پتابایت برابر با ۱۰۰۰ ترابایت است و هر ترابایت نیز، خود با ۱۰۰۰ گیگابایت برابری می‌کند.


«یوگنی دیانوف» مدیر مرکز شبکه‌های فیبر نوری در موسسه فیزیک عمومی آکادمی علوم روسیه، با بیان این مطلب خاطرنشان کرد که افزایش این سرعت به بیش از این مقدار، با محدودیت‌هایی روبرو است.

این موضوع یادآور نخستین تلاش‌های الکساندر گراهام بل است که ۴ سال پس از اختراع تلفن، دستگاهی به نام تلفن نوری ساخت که می‌توانست با استفاده از نور خورشید، صدا را تا چند صد متر منتقل کند.
هر ۱۰ سال سرعت جابجایی داده‌ها ۱۰ برابر می‌شود و در حال حاضر این رقم به ۱۰ ترابایت در ثانیه رسیده است.

این محقق در بخش دیگری از سخنانش گفت در شرایط آزمایشگاهی دستیابی به سرعت ۱۰۰ ترابایت در ثانیه نیز امکان‌پذیر است.
وی در عین حال اظهار داشت: گذر از این سرعت با استفاده از شبکه‌های فعلی مبتنی فیبر نوری غیرممکن است.

گفتنی است هر سال حجم تولید داده در جهان ۳۰ الی ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

افزایش تعداد کاربران اینترنت و نیز پیدایش و فعالیت سایت‌ها و سازمان‌هایی که به تولید محتوا در اینترنت روی می‌آورند، در این خصوص کاملاً دخیل است.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 19 آذر 1392  2:26 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

"تخفیف" اینترنت را ارزان نمی‌کند

بجاست راهکاری ریشه‌ای و غیرتکراری برای کاهش قیمت اینترنت ایران که گفته می‌شود در قیاس با ژاپن ۳۰۰ برابر گران‌تر است، اندیشیده شود.

 


علی شمیرانی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جدیدترین وعده‌ها برای افزایش کیفیت و کاهش نرخ اینترنت، اعلام کرد که "قصد داریم پهنای باند اینترنت را ۲۰ تا ۳۰ درصد به شرکت‌های ارایه دهنده اینترنت ارزان‌تر بفروشیم؛ به شرطی که نتیجه این ارزان شدن را مردم به عنوان مصرف‌کنندگان نهایی اینترنت احساس کنند."

حتما وزیر ارتباطات در جریان سرنوشت تخفیف‌های سال‌های گذشته هست.

پیش از این در دو مقطع تخفیف‌های دست و دلبازانه‌تری نیز از سوی وزارت ارتباطات به شرکت‌های اینترنتی ارایه شد که تخفیف‌های ۵۰ و ۳۰ درصدی قیمت اینترنت از آن جمله بود؛ تخفیفی که در نهایت چیزی عاید مصرف‌کنندگان نهایی نکرد و مشخص نشد که این کاهش قیمت‌ها به جیب چه کسانی رفت.

در آن مقطع مشخصا اعلام شد که کاهش بهای پهنای باند در حکم کاهش قیمت آیینه یک اتوموبیل است که اگر بهای آن نصف شود، مردم نباید منتظر تخفیف ویژه‌ای روی قیمت تمام شده ماشین‌ باشند!

شرکت‌های اینترنت همواره اعلام می‌کردند که هزینه‌هایی متحمل می‌شوند که پهنای باند بخش کوچکی از آن تلقی می‌شود. در نهایت نیز گفته شد که در صورت ارایه تخفیف ۳۰ درصدی پهنای باند، مردم باید منتظر پنج درصد ارزانی سرویس باشند که عدد قابل ملاحظه‌ای نبود و در نهایت نیز ارایه این تخفیف‌ها از سوی وزارت ارتباطات متوقف شد.

حالا نیز با اظهارات اخیر وزیر ارتباطات، داستان قیمت و تخفیف اینترنت در حال تکرار است و با توجه به تجربیات قبلی، بعید است که نتیجه‌ای دست مردم را بگیرد.

از سوی دیگر، اگرچه فعالان خصوصی واکنشی به این موضوع نشان نداده‌اند؛ اما برخی زمزمه‌ها حکایت از آن دارد که آنها نیز راه حل کاهش قیمت اینترنت برای مصرف‌کنندگان را تخفیف‌هایی از این دست نمی‌دانند.

به نظر می‌رسد ارتباط بخش خصوصی با وزارت ارتباطات قطع است و آنها در ماجرای خلف وعده وزیر ارتباطات برای عضویت یک نماینده از این بخش در کمیسیون رگولاتوری گله‌مند هستند.
البته خصوصی‌ها گله‌مندی خود در این مورد را با ارسال یک نامه به وزیر ارتباطات و نگارش یک مطلب طنزگونه اعلام‌ کرده‌اند.

تکلیف رابطه مخابراتی‌ها به عنوان یکی دیگر از بازیگران بزرگ بازار اینترنت هم که با وزارت ارتباطات مشخص است و این شرکت نیز فعلا با قهر و تحریم ارایه پهنای باند اینترنت مواجه است.
از این رو بجاست راهکاری ریشه‌ای و غیرتکراری برای کاهش قیمت اینترنت ایران که گفته می‌شود در قیاس با ژاپن ۳۰۰ برابر گران‌تر است، اندیشیده شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 30 آذر 1392  4:25 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب *** توقعات ما از دنیای فناوری اطلاعات در سال 2014 ***

توقعات ما از دنیای فناوری اطلاعات در سال 2014

توقعات ما از دنیای فناوری اطلاعات در سال 2014

فناوری کامپیوترهای پوشیدنی، پرینت سه بعدی، دنیای پسا-پی سی یا Post-PC و محاسبات کامپیوتری مبتنی بر متن یا Contextual Computing بخشی از توقعات و اتفاقات پیش روی دنیای فناوری اطلاعات در سال ۲۰۱۳ است.



سالی که پیش رو داریم برای کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و تکTECH، جذاب خواهد بود؛ چرا که به تعبیری شاهد تغییرات زمین ساختی در عرصه برخی مدیریت ها و رهبری ها در این حوزه خواهیم بود.

نویسندگان زد دی نت از سراسر جهان به این سوال که چه تحولاتی رخ خواهد داد، نظرات متنوعی را ابراز داشته اند که با هم خلاصه ان را در زیر می خوانیم:

لری دیگنان: ضربه محکم عصر پسا- پی سی
به عقیده من سرنوشت ویندوز ۸.۱ روشن خواهد شد. عذر و بهانه ها برای فروش تمام شده است. 
سیستم عامل ویندوز در این نسخه بهبود یافته و با این سوال مواجه می شویم که آیا مردم مانند گذشته محصولات مایکروسافت را خواهند خرید؟ آیا با خریدهای بزرگ ویندوزی روبرو می شویم؟ بالاخره این سوال در سال ۲۰۱۴ روشن خواهد شد. 

غول های فناوری باید گزارشهای روشن و دقیق خود را برای سهامداران و کاربران منتشر کنند. اما باید برای ویندوز نگران شد: کروم بوک خوب فروخته است، طرفداران مکینتاش قرص و محکم پشت سر سیستم عامل خود ایستاده اند (رایگان هم شده)، ما در عصر پسا-پی سی غرق می شویم و تنوع در سیستم عامل های پی سی و رایانه های شخصی را هر روز بیش از گذشته شاهد هستیم. آندروید را روی پی سی (در اینجا پی سی یعنی دسکتاپ و لپ تاپ)

خداحافظی با ویندوز ایکس پی در حالی که هنوز کاربران از ان استفاده می کنند نیز ضربه دیگری به پی سی سنتی خواهد بود.

اما در سایر موارد: پرینت سه بعدی و صنعتی پرینترهای سه بعدی نزج می گیرد و وارد چرخه اصلی دنیای فناوری می شود. زنجیره تامین محکم تر می شود و انقلاب سه بعدی توسعه می باید.

اپلیکیشن های بزرگ در سطح انترپرایز با دیتاهای بزرگ سال ۲۰۱۴ را رونق تجاری می دهند.

کمپانی های نرم افزاری در سطح انترپرایز، کاملا در محیط کلود و رایانش ابری می روند. کمپانی ادوبی روی سرویس کلود خود Creative Cloud می رود و بحث امتیاز و لایسنس را به صورت سنتی معدوم خواهد کرد.(بدا به حال کاربران ایرانی البته)

کمپانی هایی که استراتژی کلود را دیر پذیرفته اند با استاندارد SaaS به ادغام کامل می رسند.

ایلین یوو: چین در فناوری غول تر می شود و بازیگران محلی برای عرصه بین المللی رقابت سختی با هم خواهند داشت.

موج واحد پولی مجازی بیتکوئین فراگیر تر شده و تجارت الکترونیک را متحول می کند.(هر چند مقاومتهای حکومتی ادامه دارد). چین با هوآوی و علی بابا و Xiaomi بازیگران دنیای فناوری را به چالش جدی می کشاند. بازار چین رقابتی تر می شود و سیسکو و اپل و سامسونگ برای آن سر و دست می شکنند.

سرمایه گذاری دو میلیارد دلاری هوآوی در بازار اروپا جواب خواهد داد. Xiaomi بازیگر جوان در عرصه تجارت موبایل قوی تر می شود و با ۱۰ میلیارد دلار ارزش بازارهای بین المللی را در خواهد نوردید.

مشکل اتهام جاسوسی به شرکتهای چینی از جمله هوآوی همچنان وجود دارد.

در سال ۲۰۱۴ ارتباطات موسوم به ماشین به ماشین یا Machine-to-Machine و اینترنت اشیاء یا Internet of things توسعه می باید.

فناوری کامپیوترهای پوشیدنی را نیز نباید فراموش کرد و البته صاحبان تکنولوژی باید بیشتر در مورد خواسته های کاربران خود بدانند.


کریس داکت: سال تکه ای شدن موبایل
طرفداران تکه ای شدن فناوری با اقبال مواجه می شوند. ویندوز فون بازار بهتری را بدست می آورد، توسعه دهندگان پلتفورم اپ های بهتری را عرضه می کنند. هم زمان سیستم عامل فایرفاکس، جولا و تیزن سامسونگ سهم خود از بازار را طلب می کنند و به همین خاطر تکه تکه شدن بازار موبایل را شاهد خواهیم بود.

ماشین بخار گیم Steam Machine متعلق به Valve دنیای گیم و پی سی را متحول می کند که مبتنی بر لینوکس بوده و بسیاری از توسعه دهندگان منتظر آن هستند.

شاید مایکروسافت از دنیای گیم ناپدید شود (بحث فروش بخش ایکس باکس و ...)

استیو رنگر: فناوری کامپیوترهای پوشیدنی فاکتور اصلی ۲۰۱۴
امروز همه گوشی هوشمند داشته و قیمت تبلت ها کاسته شده است و سازندگان دنبال موج بعدی برای فروش هستند. 
عینک و ساعت و ... که به صورت فناوری پوشیدنی ظهور پیدا کرده اند حرف اصلی را در سال ۲۰۱۴ خواهند زد. تولید کنندگان سخت افزار تحت فشارند تا مشکل باطری را در این فناوری زودتر حل کنند.

اگر اپل بتواند iWatch خود را بدون مشکل عرضه کند، قطعا این صنعت متحول خواهد شد.(بسیاری تلاش کرده اند و نتوانسته اند. نمونه آخری آن سامسونگ است.)


جو بست: همه تغییرات در بخش مخابراتی
کمپانی های مخابراتی و بحث خرید و فروش آنها در سال ۲۰۱۴ تحول بزرگی را خواهند آفرید. E-Plus آلمان، Virgin Media در انگلیس و O۲ در چک کمپانی هایی هستند که دنبال مالک جدید می گردند.

EE در انگلیس و KPN در هلند دنبال خانه جدید می گردند. وودافون و AT&T نیز چیزی را مخفی نخواهند کرد. اگر سال ۲۰۱۳ سال ورود و توسعه LTE بود، در سال ۲۰۱۴ LTE-A در فرانسه و آلمان و انگلیس راه اندازی می شوند. 
سال ۲۰۱۳ سال پایان بیزینس نوکیا در اروپا بود و باید منتظر بازیگران جدید و اپراتورهای جدید در سال ۲۰۱۴ باشیم.

جیسون هاینر: ظهور محاسبات کامپیوتری مبتنی بر متن
تکنولوژی بیشتر از آنچه فکر می کنید، درباره شما می داند. مردمی در سال ۲۰۱۴ در این مورد بیشتر نگران می شوند و محاسبات مبتنی بر متن یا همان contextual computing با این نگرانی ها دامن می زند. 

این فناوری مثلث اطلاعات حول و درباره شماست که از روی سرویس های دیجیتال اخذ کرده، مکان شما را می داند و تاریخچه فعالیتهای شما را در خود نگهداری می کند و آینده رفتاری شما را حدس می زند. 

اطلاعات ذخیره شده از شما را در مورد خودتان بکار می برد و بعد از روی سابقه رفتاری تان وقتی از یک خیابان رد می شوید به شمت پیشنهاد می دهد که به فلان رستوران بروید و فلان کار را انجام دهید و ... یعنی بیشتر از شما درباره شما می داند و از روی اطلاعات جمع آوری شده رفتار شما را تنظیم می کند.

پرچم چنین تکنولوژی ای در سال ۲۰۱۳ در دستان Google Now بوده و اندروید ابداع کش، سال ۲۰۱۴ بدجوری این موضوع را شکل و شمایل خواهد داد

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 7 دی 1392  2:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mina_k_h
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب ***اینتل رایانه‌ی ادیسون را معرفی کرد***

اینتل رایانه‌ی ادیسون را معرفی کرد

پردازنده‌ی دو هسته‌ای با فناوری 22 نانومتری و اندازه‌ای برابر با یک کارت حافظه‌ی میکرو SD

این رایانه کوچک براساس فناوری ترانزسیتورهای 22 نانومتری اینتل توسعه داده شده است و قادر است تا سیستم‌عامل لینوکس را اجرا کند. ضمنا این رایانه از ماژول WiFi‌و بلوتوث بهره می‌برد. شاید خالی از لطف نباشد که بدانید این کامپیوتر قادر است به فروشگاه اپلیکیشن‌های اختصاصی خود نیز متصل شود. بی‌شک این ابزار برای توسعه‌دهندگان تولید شده است تا از آن به‌عنوان مرکز پردازشی گجت‌های پوشیدنی و ابزار‌های اتصالی با حجم بسیار کوچک استفاده شود. اینتل برای نشان دادن خصوصیات محصول خود، نمونه‌ای از کاربرد آن را در قالب محصولی با نام Nursery 2.0 نمایش داد. این محصول قادر است تا علایم حیاتی کودک را از طریق یک لیوان مجهز به LED یا ظرف شیری که با گریه‌ی نوزاد شروع به گرم شدن می‌کند، به والدین نشان دهد.

IntelEdisInt

اینتل برای ایجاد انگیزه‌ی لازم در بین توسعه‌دهندگان برای استفاده از این محصول در تولیدات خود، مسابقه‌ی Make it Wearable‌ را نیز معرفی کرد که براساس آن کمپانی اینتل جایزه‌ای 1.3 میلیون دلاری را برای توسعه‌دهندگانی که از این محصول در ابزار‌های پوشیدنی خود استفاده کنند در نظر گرفته است. هنوز جزئیات زیادی در مورد مشخصات و نحوه‌ی اجرای این مسابقه ارائه نشده است اما براساس گفته‌های کرازنیچ، اولین جایزه شامل مبلغی 500,000 دلاری خواهد بود.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

سه شنبه 17 دی 1392  3:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1390 
تعداد پست ها : 6297
محل سکونت : تهران

تنها یک و نیم میلیون ایرانی دسترسی به اینترنت پر سرعت دارند

تنها یک و نیم میلیون ایرانی دسترسی به اینترنت پر سرعت دارند

 
در ضعیف ترین منطقه دنیا از نظر ضریب نفوذ و همچنین سرعت اینترنت یعنی خاورمیانه، سرعت دسترسی به اینترنت 4 مگابیت در ثانیه است حال این که در کشور ما تنها 1.5 میلیون نفر به اینترنت پرسرعت البته از نوع 256 آن دسترسی دارند.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ دکتر قاسم زاده مدیرعامل یکی از شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی ایرانی در نشست خبری که در خلال برگزاری هجدهمین دوره نمایشگاه الکترونیک،کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ)در محل ستاد خبری این نمایشگاه برگزار شد با بیان مطالب فوق اظهار داشت: در دنیا و البته در کشورمان مشکلات دیتا سنتر بزرگترین ضعف تجارت ،کارآفرینی و ... است و با این توجه که دیتا سنترها نیز به دلیل استفاده از تکنولوژی ها و ابزارهای خاص جزو آلوده ترین تکنولوژی های دنیا است روی آوردن به پردازش ابری اجتناب ناپدذیر است.

وی اضافه کرد:کاربران اینترنت دردنیا به 2.5 میلیارد نفر رسیده است و رشد انفجاری در این زمینه در حال وقوع است .طبق گزارش سیسکو تا سال 2006 شصت درصد پردازش دیتا سننترها به سمت کلود خواهد رفت  و این موضوع در خاورمیانه به 79 درصد خواهد رسید.

وی در پایان با بیان این که کلود یک انفجار کارآفرینی است اظهار داشت:در پردازش ابری یک کارآفرین بدون این که متحمل هزینه های کمر شکن اولیه کسب و کار خود باشد کافی است تنها به میزان نیاز کسب و کارش هزینه دیتا سنتر دهد و در ادامه کار و رشد اقتصادی این هزینه ها را زیاد کند.بنا بر این پردازش ابری می تواند در کارآفرینی نیز یک راه حل بزرگ در این زمینه باشد./ط

 

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased
 
شنبه 21 دی 1392  3:39 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

چرا کاربران ADSL خود را پس می‌دهند؟/واگذاری اینترنت حجمی از دهه فجر

پس از موفقیتواگذاری اینترنت حجمی در استان البرز، از دهه فجر در تهران نیز این واگذاری آغاز خواهد شد.

 
چرا کاربران ADSL خود را پس می‌دهند؟/واگذاری اینترنت حجمی از دهه فجر


معاون شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: از ابتدای سال جاری حدود ۵۲۰ هزار پورت ADSL واگذار شده که تا ۲۵ دیماه امسال از میان خطوط ADSL که کاربران از مخابرات گرفته‌اند ۲۷۰ هزار خط لغو اشتراک شده است.


به گزارش ایتنا از ایسنا، محمدرضا بیدخام اظهار کرد: ما در حوزه واگذاری اینترنت و قیمت آن ملزم به اجرای مصوبات سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی هستیم. ضریب اشتراک ما طبق مصوبه ۱۵۲ سازمان تنظیم مقررات ارتباطات باید یک به هشت باشد که این موضوع در بسیاری از نقاط کشور اعمال شده اما در حال حاضر در برخی نقاط هم ضریب اشتراک یک به ۱۰ است.

وی درباره واگذاری اینترنت نامحدود مخابرات به کاربران هم گفت: در حال حاضر در تهران واگذاری اینترنت مخابرات به شکل نامحدود است اما در دستور کار است که تا پایان امسال واگذاری اینترنت به شکل حجمی شود.

معاون بازاریابی شرکت مخابرات استان تهران همچنین یادآور شد: در حال حاضر در استان البرز واگذاری اینترنت به صورت آزمایشی به شکل حجمی اتفاق می‌افتد که این آزمایش موفق بوده و قرار است در تهران هم از دهه فجر اینترنت مخابرات به شکل حجمی به کاربران واگذار شود.

بیدخام در ارتباط با دلیل بالا بودن حذف اینترنت مخابرات از سوی کاربران هم عنوان کرد: رقم‌هایی که ذکر شد در شرکت‌های PAP هم معمولا به همین شکل است و در کل بخش عمده‌ای از مشترکان به این دلیل اشتراک اینترنت خود را لغو می‌کنند که تصمیم به استفاده از وایمکس می گیرند.

معاون بازاریابی شرکت مخابرات استان تهران ‌ در ادامه دیگر دلایل تخلیه خطوط ADSL توسط کاربران را عدم نیاز، کیفیت و بحث پهنای باند ناکافی دانست و یادآور شد: بسیاری از کاربران ممکن است ترجیح دهند از وایمکس استفاده کنند. همچنین هرچه مسافت منازل از واحدهای مخابراتی بیشتر شود ممکن است کیفیت اینترنت آنها هم تا حدی دستخوش تغییر شود علاوه بر این نوع کابل و بستر انتقال هم در کیفیت اینترنتی که کاربر دریافت می‌کند تاثیری بسزا دارد.

بیدخام در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به سوالی مبنی بر علت عدم واگذاری ADSL در برخی مناطق گفت: امکان ندارد که در تهران منطقه‌ای باشد که بگوید ظرفیت واگذاری اینترنت به کاربران را ندارد اما ممکن است در برخی موارد محدود به دلیل مباحث فنی و مشکلاتی که در این زمینه ممکن است ایجاد شود یکی از مراکز امکان واگذاری اینترنت به کاربران را نداشته باشد.

وی همچنین عنوان کرد: در حال حاضر مناطق دو و هشت تهران جزو مناطقی هستند که در حوزه تلفن ثابت و اینترنت بیشترین میزان اشتراک را دارند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 3 بهمن 1392  8:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

سرانه سرعت ما یک کیلوبیت است؛ ترکیه ۵۰ برابر و قطر ۱۰۰ برابر ما

پایین‌ترین سقف اینترنت در دنیا، 2مگابیت است اما اغلب کاربران ایرانی رویای اینترنت 2مگابیتی را می‌بینند!

 
سرانه سرعت ما یک کیلوبیت است؛ ترکیه ۵۰ برابر و قطر ۱۰۰ برابر ما


معاون وزیر ارتباطات سرانه پهنای باند اینترنت ایران را یک کیلوبیت بر ثانیه از میزان ۱۰۰ ترابیت ظرفیت پهنای باند دنیا عنوان کرد و گفت: این در حالی است که سرانه کشور ترکیه در این حوزه ۵۰ کیلوبیت و کشور قطر ۱۰۰ کیلوبیت برآورد می شود. با این وضعیت چگونه انتظار داریم تا پایان برنامه رتبه دوم منطقه را هم به دست بیاوریم.


نصرالله جهانگرد در مراسم گردهمایی فعالان صنف فناوری اطلاعات کشور که توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران برگزار شد با تاکید بر سهم فناوری اطلاعات در افزایش تولید ناخالص داخلی کشورها و لزوم اجرای برنامه های توسعه ای برای افزایش این سهم در کشور اظهار داشت: روند تحولات در حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی از بکارگیری و کاربری فناوری اطلاعات در اصلاح این بخش ها حکایت دارد به نحوی که با اصلاح نظام صنعت، خدمات و کشاورزی و بکارگیری فناوری اطلاعات در این بخش ها، شاهد افزایش بهره وری و درآمد خواهیم بود.

ظرفیت پهنای باند در دنیا ۱۰۰ ترابیت؛ در ایران ۱۰۰ گیگابیت
وی با تاکید بر لزوم تغییر پارادایم در برنامه ریزی توسعه ملی گفت:در این میان افزایش سرعت دسترسی به اینترنت یکی از مقولاتی است که باید به آن توجه شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه میزان پهنای باند اینترنت برای سرعت دسترسی در دنیا بیش از ۱۰۰ ترابیت است که ما با حدود ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه ظرفیت یک صدم دنیا را داریم.

سرانه ۵۰ برابری ترکیه نسبت به ایران در پهنای باند اینترنت جهان
جهانگرد با اشاره به سرانه یک کیلوبیتی ایران از پهنای باند اینترنت جهان افزود: این در حالی است که سرانه کشور ترکیه در این زمینه ۵۰ کیلوبیت و قطر ۱۰۰ کیلوبیت است و با این وجود انتظار داریم تا پایان برنامه رتبه دوم منطقه را هم به دست بیاوریم. باید گفت که در این بخش خیلی عقب هستیم.

حجم کل اطلاعات دنیا بر روی اینترنت، ۴ زتابایت
رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور حجم کل اطلاعات بر روی اینترنت در دنیا را ۴ زتا بایت (۱۰۲۴ اکزابایت) عنوان کرد که تا دو سال آینده این حجم دو برابر می شود و افزود: در حوزه فناوری اطلاعات یک دلار سرمایه گذاری ۱۰ دلار برگشت سرمایه دارد و بررسی ها نشان می دهد که سرمایه گذاری در صنعت فناوری اطلاعات ۱۵ برابر برگشت سرمایه خواهد داشت.

سقف سرعت اینترنت در دنیا ۲۰ مگابیت؛ در ایران ۱۲۸ کیلوبیت
وی با انتقاد از وضعیت نامطلوب کشور در حوزه دسترسی به اینترنت گفت: در دنیا کف دسترسی به اینترنت ۲ مگابیت برثانیه و سقف سرعت اینترنت ۲۰ مگابیت در ثانیه است و ما هنوز صحبت ۲مگابیت را می کنیم.

ظرفیت پهنای باند اینترنت ایران به ۵ ترابیت می رسد
دبیر شورایعالی فناوری اطلاعات کشور ظرفیت موجود پهنای باند اینترنت را ۱۰۰ گیگابیت عنوان کرد که تا پایان سال به ۱۵۰ گیگابیت می رسد و گفت: نیازمند ۵ ترابیت ظرفیت در پهنای باند اینترنت بین الملل و ۴۲ ترابیت پهنای باند در زیرساخت داخلی کشور هستیم که ۱۸ میلیارد دلار سرمایه گذاری تا پایان برنامه پنجم دارد.

۱۰ درصد GDP کشور از آن فناوری اطلاعات می شود
وی افزود: با اصلاح سیاستها و رسیدن به این ارقام، تا ۳ سال آینده به حدود ۱۰ درصد از GDP کشور دست خواهیم یافت.

۳۴ ترابیت اطلاعات از کانال سوئز عبور می کند
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سهم فناوری اطلاعات در دنیا را ۲۷۰۰ میلیارد یورو برشمرد و با اشاره به ویژگیهای استراتژیک ایران که می تواند در ترانزیت اطلاعات و افزایش سهم خود در این بخش موثر واقع شود گفت: کانال سوئز ۳۴ ترابیت اطلاعات را از شرق به غرب دنیا عبور می دهد و ارزش اینترنتی این کانال از ارزش ترافیک آبی آن بیشتر است؛ این در حالی است که کشور ما نیز به دلیل موقعیت استراتژیک خود می تواند در انتقال ترافیک اینترنت دنیا سهم بسزایی داشته باشد و درآمد زایی ایجاد کند. براین اساس در سال آینده حرکت بزرگی در این حوزه انجام می شود.

انتظار پرش لگاریتمی داریم
وی با بیان اینکه ایران باید از مزیت این ترانزیت به خوبی استفاده کند خاطرنشان کرد: در این زمینه انتظار پرش لگاریتمی داریم.

کمیته فاوای دولت منحل شد
جهانگرد با اشاره به مصوبه دولت در آبان ماه مبنی بر فعالیت تمامی شوراهای قانونی در کشور گفت: در این راستا شورایعالی فناوری اطلاعات فعال و کمیته فاوا منحل شد. هم اکنون شورایعالی فناوری اطلاعات با مجموعه شورایعالی فضای مجازی کشور که وظیفه سیاستگذاری این بخش را به عهده دارد برنامه های اجرایی را تدوین کرده و به تصویب دولت می رسانند.

برنامه های دستگاههای اجرایی به تصویب شورایعالی فناوری اطلاعات می رسد

جهانگرد اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال تمامی برنامه های دستگاههای اجرایی به تصویب شورایعالی فناوری اطلاعات برسد و در بودجه سال آینده برنامه این بخش دستگاهها دیده شود.

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

چهارشنبه 9 بهمن 1392  1:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

وزارت ارتباطات ممنوعیت فروش اینترنت به مخابرات را لغو کرد

حجم پهنای باند جدید واگذار شده به مخابرات ۸۰ لینک STM1 است که این میزان واگذاری با توجه به افزایش اخیر ۴۰ گیگی ظرفیت اینترنت کشور انجام شده است.

تاکنون مخابرات ۵۰ میلیارد تومان از بدهی خود را به دولت پرداخت کرده بود، اکنون ۱۷۰ میلیارد از مجموع ۲۲۰ میلیارد بدهی را پذیرفته و پس از ارائه یک چک ۷۰ میلیاردی، وزارت ارتباطات بار دیگر فروش پهنای باند به مخابرات را از سر گرفت.

محمود خسروی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: توافق اولیه‌ای بین شرکت زیرساخت با شرکت مخابرات حاصل شده و مخابرات ۱۷۰ میلیارد تومان از مجموع ۲۲۰ میلیارد تومان بدهی به دولت را پذیرفته است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: پس از این توافق اولیه، با توجه به اینکه مشتریان شرکت مخابرات تحت فشار بودند، شرکت زیرساخت فروش پهنای باند به مخابرات را بار دیگر آغاز کرده است.

وی ادامه داد: به این ترتیب هم‌اکنون تمام پهنای باند مورد تقاضای مخابرات که برای آن قرارداده بسته بودند، به آنها واگذار شده است.

خسروی تصریح کرد: حجم پهنای باند جدید واگذار شده به مخابرات ۸۰ لینک STM1 است که این میزان واگذاری با توجه به افزایش اخیر ۴۰ گیگی ظرفیت اینترنت کشور انجام شده است.

از مبلغ ۱۷۰ میلیارد تومان بدهی که مورد پذیرش مخابرات قرار گرفته، ۵۰ میلیارد تومان پرداخت شده است، ۷۰ میلیارد تومان چک پرداخت شده و ۵۰ میلیارد تومان نیز باقی مانده است.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

چهارشنبه 9 بهمن 1392  1:26 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

چشم‌انداز پهنای باند اینترنت

چنانچه شرکت زیرساخت خانه تکانی و تحولی در ساختار مدیریتی و بدنه کارشناسی و چابک کردن سیستم‌هایش نکند بعید است بتوانیم به این اهداف برسیم.

 
چشم‌انداز پهنای باند اینترنت


صحبت‌های اخیر معاون وزیر ارتباطات در خصوص بسیار نامطلوب بودن وضعیت فعلی پهنای باند دسترسی به اینترنت اگرچه دیرهنگام است و مسئولین باید از سال‌ها پیش که کشورهای دور و بر، یکی یکی از ما جلو می‌افتادند و سال به سال در رتبه‌بندی‌های جهانی با کاهش و تنزل رتبه مواجه بودیم به فکر چاره ای می‌افتادند اما بازگو کردن آن و اذعان به آن و تلاش در جهت پر کردن این شکاف و عقب افتادگی خود، گام و بیان مثبت و سازنده‌ای است و باید آن را ارج گذاشت.

امید است که مسئولان رده اول و به ویژه تیم اقتصادی دولت نیز به خوبی اهمیت حوزه فاوا را در به پیش بردن اقتصاد و افزایش GDP و افزایش بهره‌وری و اشتغال و صرفه‌جویی‌های کلانی که از این ناحیه متوجه مردم و کشور می‌شود بشوند و به پتانسیل بالای سوددهی و بازگشت سرمایه ده الی پانزده برابری فاوا باور داشته باشند.

این که حداقل ظرفیت پهنای باند اینترنت بین‌الملل باید ۵ ترابیت شود که معادل ۵ درصد ظرفیت جهانی است مستلزم این است که ظرفیت ۱۰۰ گیگابیتی فعلی ۵۰ برابر شود که به خوبی پیداست چه حجمی از کار و سرمایه‌گذاری و مدیریت و توانمندی واقعی را متوجه تنها متولی فعلی اینترنت یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت می‌کند و این که این شرکت هم چه فرصت عظیمی برای سوددهی خواهد داشت و مهم‌تر از آن چقدر می‌تواند به سوددهی کشور کمک کند. شرکتی که متاسفانه به دلیل مشکلات و اغلب ضعف و بی‌ثباتی مدیریتی از برآورده کردن نیاز و خواسته اغلب مشتریانش ناکام مانده است.

اینجاست که باید گفت چنانچه شرکت زیرساخت خانه تکانی و تحولی در ساختار مدیریتی و بدنه کارشناسی و چابک کردن سیستم‌هایش نکند بعید است بتوانیم به این اهداف برسیم.
ضمن این که تا زمان رسیدن به چنین میزانی از ظرفیت پهنای باند احتمالا نیاز چند برابر خواهد شد.
شرکتی که متاسفانه برای سرمایه‌گذاری‌هایش حتی در دریافت بدهی‌ها و طلب‌هایش از مخابرات ایران و دیگر نهادها و ارگان‌های دولتی و نظامی با مشکل جدی روبروست.

نکته دیگر آن است که هر روز که می‌گذرد ضرورت وارد شدن بازیگران توانا و خصوصی به صحنه اینترنت بین‌الملل روشن‌تر می‌شود و بعید است شرکت زیرساخت با بدنه کاملا دولتی و نبود انگیزه کافی برای برداشتن گام‌های بسیار بلند و در غیاب رقابتی واقعی از پس این مهم برآید.

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 12 بهمن 1392  8:45 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

فروش اینترنتی اسباب بازی ممنوع شد

اسباب بازی و بازی های رایانه ای نقش مهمی در آموزش، رشد و تکوین شخصیت مودکان و نوجوانان داشته و واردات و عرضه محصولات بی کیفیت و نامناسب در کشور، یکی از دغدغه های مهم مسئولان فرهنگی و اقتصادی کشورمان محسوب می شود.

به گزارش صبحانه، برخی از انواع عروسک ها مانند آنچه که با ظهور باربی رخ داد، آنچنان تاثیر فرهنگی و اجتماعی دارند که مسئولان جوامع مجبورند برای مقابله با آن فعالیتهای فراوانی را انجام دهند. لذا ارائه و پیاده کردن راهکارهای مختلف برای تولید و رونق استفاده از عروسک های مناسب در کشور می تواند به رشد بهتر جسمی، روانی، عاطفی و اخلاقی کودک کمک کند.

هم اکنون بر اساس بررسی های نهادهای مسئول در کشور، میانگین سرانه اسباب بازی در جهان 34 دلار است و این میزان در ایران به حدود 3 دلار می رسد و در سال 1392، حدود 200 واحد صنفی تولید اسباب بازی در کشور وجود دارد و در بخش توزیع اسباب بازی نیز حدود 4 هزار واحد فعال هستند.

گفته می شود نیاز ایران به اسباب بازی، سالانه 100 میلیون دلار است که قاچاق، حدود 50 درصد این نیاز را تامین می کند و بر این اساس، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با صدور دستورالعملی با عنوان "ساماندهی، کنترل سطح عرضه و مهار قاچاق" به همه دستگاههای مربوطه، وظائف و دستورات مهمی را درباره واردات، تولید و عرضه اسباب بازی و بازی های رایانه ای صادر کرده است.

در این دستورالعمل، از مواردی چون تولید غیرکیفی اسباب بازی در داخل کشور، عدم تولید عروسک ملی در داخل کشور یا بدون تنوع تولید، تولید بازی های رایانه ای خارجی با پشتوانه تبلیغاتی وسیع، نظارت ضعیف بر واحدهای صنفی و ارزانی قیمت اسباب بازی های قاچاق به عنوان نقاط مهم ضعف در این موضوع یاد شده است.
 

فروش اینترنتی اسباب بازی ممنوع شد

در این دستورالعمل مقرر شده ناجا ضمن تشدید اقدامات کنترلی در مرزها برای جلوگیری از ورود اسباب بازی و بازی های رایانه ای قاچاق، از ورود این اقلام به عنوان کالای چمدانی و همراه مسافر جلوگیری کند.
 

فروش اینترنتی اسباب بازی ممنوع شد

همچنین نیروی انتظامی موظف شده اقدامات قانونی برای کنترل فضای مجازی معاملات و تبلیغ اسباب بازی ها و بازی های رایانه ای را به عمل آورد.

همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز موظف شده است موضوع کنترل اسباب بازی وارداتی در سطح عرضه را در دستور کار بازرسین خود قرار داده و در صورت ظن به قاچاق، مراتب را صورتجلسه و به سازمان تعزیرات حکومتی منعکس کند.

همچنین این وزارتخانه باید نسبت به جلوگیری از فروش اینترنتی اسباب بازی ها و بازی های رایانه ای توسط اشخاص فاقد پروانه و فروشگاه‌های مجازی جلوگیری کند.
 

فروش اینترنتی اسباب بازی ممنوع شد

این دستورالعمل، شرکت پست را نیز موظف کرده از پذیرش و جابجایی اسباب بازی های خارجی فاقد مدارک قانونی خودداری کند.

به نظر می رسد این دستورالعمل 19 ماده ای که طی هفته های اخیر به دستگاههای مسئول ابلاغ شده، به زودی تاثیرات اجرایی مناسبی به بار خواهد داشت و با انتشار بخش هایی از این دستورالعمل، رسانه ها می توانند به راحتی تمامی آنرا کسب و منتشر کنند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 26 بهمن 1392  11:04 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پهنای باند اینترنت 35 درصد ارزان شد

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر فناوری ADSL را با هدف کاهش هزینه اینترنت در سبد خانوار تا سقف 35 درصد کاهش داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ابتدای فعالیت دولت یازدهم، کاهش قیمت اینترنت و افزایش سرعت و کیفیت دسترسی به این پروتکل ارتباطی را به مردم وعده داده بود. هم اکنون و با گذشت 6 ماه از وعده های اولیه وزیر ارتباطات، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به ریاست محمود واعظی تعرفه های واگذاری اینترنت را برای شرکتهای ارائه کننده این خدمات تا سقف 35 درصد کاهش داد تا این کاهش قیمت برای کاربران نهایی نیز اعمال شود.

کاهش 35 درصدی تعرفه پهنای باند اینترنت

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره 181 خود موضوع تعرفه ارائه خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL را با هدف کاهش هزینه اینترنت در سبد خانوار با بررسی زنجیره هزینه های ارائه خدمات اینترنت بر مبنای قیمت عادله روز و مصوبات گذشته بررسی و تعرفه های جدیدی را مصوب کرد.

براساس این مصوبه، تعرفه پهنای باند اینترنت بین الملل برای ارائه خدمات اینترنت ADSL برای شرکتهای ارائه کننده این خدمات شامل شرکتهای PAP و شرکتهای مخابرات استانی 35 درصد کاهش یافت. به این ترتیب قیمت هر STM1 پهنای باند اینترنت که مبلغی حدود 38 میلیون تومان محاسبه می شد به حدود 24 میلیون تومان کاهش پیدا کرد.

 

سرعت بر مبنای بیت بر ثانیه تعرفه به ریال
64 کیلو 564200
128 کیلو 1128400
256 کیلو 1692600
512 کیلو 2821000
1024 کیلو 5077800
2048 کیلو 9027200
4 مگا 15233400
8 مگا 25389000
20 مگا 51342200
34 مگا 72217600
100 مگا 186186000
155 مگا برابر یک STM1 240349200


کاهش 20 درصدی تعرفه حجم اینترنت کاربران

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه حجم استفاده از اینترنت ارائه شده از طریق فناوری ADSL را برای کاربران نهایی نیز به میزان 20 درصد و به صورت یکنواخت در کلیه سطوح کاهش داد.

 

سطوح تعرفه بازه حجم ترافیک برمبنای گیگابیت تعرفه هر گیگابایت ملاحظات
سطح اول 5 > حجم> 1 36000 -
سطح دوم 10 > حجم> 5 28000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول و مابقی مطابق تعرفه سطح دوم
سطح سوم 20 > حجم> 10 24000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول، بیش از 5 تا 10 گیگابایت مطابق تعرفه سطح دوم و مابقی مطابق تعرفه سطح سوم
سطح چهارم 40 > حجم> 20 20000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول، بیش از 5 تا 10 گیگابایت مطابق تعرفه سطح دوم، بیش از 10 تا 20 گیگابایت مطابق تعرفه سطح سوم و مابقی مطابق تعرفه سطح چهارم
سطح پنجم 40<حجم 16000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول، بیش از 5 تا 10 گیگابایت مطابق تعرفه سطح دوم، بیش از 10 تا 20 گیگابایت مطابق تعرفه سطح سوم، بیش از 20 تا 40 گیگابایت مطابق تعرفه سطح چهارم و مابقی مطابق تعرفه سطح پنجم


کاهش 25 درصدی تعرفه خدمات شبکه انتقال

به گزارش مهر، در راستای این مصوبه، تعرفه خدمات انتقال برای تامین ارتباط دسترسی به شبکه شهری و بین شهری ارائه خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL برای شرکتهای pap و شرکت مخابرات ایران 25 درصد کاهش یافت.

به این ترتیب نرخ ارتباط نقطه به نقطه اختصاصی به ازای هر لینک براساس ارتباط شبکه داخل شهری، داخل استانی و بین شهری تا سرعت یک مگابیت بر ثانیه به ترتیب 191250 ریال، 300000 ريال و 600000 ریال درنظر گرفته شد؛ در همین راستا تعرفه خدمات شبکه انتقال برای سرعت 2 مگابیت بر ثانیه 10 برابر این قیمت، سرعت 8 مگابیت 25 برابر، سرعت 34 مگابیت 65 برابر، سرعت 155 مگابیت ( یک stm1 ) حدود 170 برابر این قیمت و یک stm4 و یک stm16 به ترتیب 510 برابر و 1530 برابر قیمت یک مگابیت بر ثانیه قابل محاسبه است.

کاهش 25 درصدی تعرفه ماهیانه تامین ارتباط IP-MPLS

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه ماهیانه تامین ارتباط برای دسترسی به شبکه ملی انتقال داده ها تحت پروتکل IP-MPLS را نیز صرفا برای ارائه خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL برای شرکتهای ارائه دهنده این خدمات تا سقف 25 درصد کاهش قیمت، تغییر داد.

برمبنای این تعرفه گذاری، نرخ عرض باند سرویس اینترنت تحت پروتکل IP به ازای هر لینک با سرعت 64 کیلوبیت بر ثانیه براساس تعرفه شهری، داخلی استانی، بین استانی و MPLS عادی به ترتیب 262500 ریال، 375000 ریال، 600000 ریال و 225 هزار ریال درنظر گرفته شده است. در همین حال نرخ پهنای باند این پروتکل براساس سرعت 128کیلوبیت 1.5 برابر این قیمت، سرعت 256 کیلوبیت 2.5 برابر، 512 کیلوبیت 4 برابر، یک مگابیت 6 برابر، 2 مگابیت 10 برابر، 4 مگا 16 برابر، 8 مگا 25 برابر، 20 مگا 38 برابر، 34 مگا 65 برابر، 100 مگا 109 برابر و 155 مگابیت بر ثانیه 170 برابر قیمت 64 کیلوبیت خواهد بود.

در همین حال این مصوبه، تعرفه ماهیانه تامین ارتباط دسترسی به شبکه ملی انتقال داده ها با سرویس اینترانت را نیز برای ارائه خدمات ADSL با 25 درصد کاهش تعیین کرد. در این زمینه قیمت اینترانت برای سرعت دسترسی 64 کیلوبیت بر ثانیه 15 هزار و 750 تومان تعیین شد و نرخ تعرفه های سرعت دسترسی های دیگر براساس ضرایب درنظرگرفته شده برای IPMPLS محاسبه خواهد شد.

کاهش 25 درصدی نرخ خدمات شبکه ملی IP

به گزارش مهر، در ادامه تعرفه های مصوب شده برای واگذاری خدمات اینترنت ADSL، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه ارائه خدمات VPLS شبکه ملی IP را نیز 25 درصد کاهش داد.

کاهش 40 درصدی تعرفه استفاده از برق و فضا در مراکز مخابراتی

تعرفه استفاده از برق در مراکز مخابراتی نیز صرفا برای ارائه خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL و نیز تعرفه استفاده از فضا در مراکز مخابراتی برای ارائه این خدمات به میزان 40 درصد کاهش یافت.

به این ترتیب شرکتهای ارائه دهنده خدمات ADSL بابت یک آمپر برق 220 ولت متناوب تک فاز بدون پشتوانه مبلغ 210 هزار ریال و با پشتوانه مبلغ 267 هزار و 600 ریال باید بپردازند. این تعرفه برای برق 220 ولت متناوب تک فاز 330 هزار ریال و برای 100 وات برق یک سویه با پشتوانه 315 هزار ریال تعیین شده است.

در همین حال تعرفه استفاده از یک متر مربع فضای مخابراتی بدون بنا ماهانه در تهران 42 هزار تومان و در سایر شهرها 30 هزار تومان درنظر گرفته شده است که این هزینه برای فضای مفید ساختمانهای مخابرات 180 هزار تومان در تهران و 90 هزار تومان در شهرهای دیگر در نظر گرفته شده است.

تضمین ارائه سرویس با ضریب اشتراک یک به هشت

براساس این مصوبه حداکثر ضریب اشتراک خط اینترنت یک به 8 تعیین می شود و ارائه کنندگان خدمات ADSL موظف خواهند بود حداقل نرخ بیت تضمین شده به میزان یک هشتم نرخ بیت خط را برای مشترکان خود تضمین کنند. همچنین کف تعرفه اینترنت برای کاربران نهایی 60 درصد سقف تعرفه حجمی تعیین شده در هر سطح به اضافه هزینه برقراری و نگهداری ماهیانه تعیین می شود.

شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موظف شدند خدمات مورد نیاز شرکتهای ارائه دهنده خدمات ADSL را ارائه کنند. در همین حال برای اتصالات داخلی همچون کابل کشی مسی و نوری در جهت اتصال تجهیزات تجمیع ترافیک شرکتهای PAP، شرکت مخابرات ایران صرفا می تواند در صورت اجرای عملیات کابل کشی هزینه ایجاد و برقراری اتصال و نگهداری آن را دریافت کند و دریافت تعرفه انتقال ماهیانه علاوه بر هزینه های مذکور برای این اتصالات ممنوع است.

به گزارش مهر، این مصوبه با ابلاغ به شرکت ارتباطات زیرساخت، مخابرات و شرکتهای PAP لازم الاجرا شده است.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 28 بهمن 1392  1:35 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

فعالیت همه ایرانی‌ها در اینترنت رصد می‌شود

رییس سابق سازمان فناوری اطلاعات و مجری شبکه ملی اطلاعات در دولت گذشته که اکنون رییس هیات مدیره اپراتور چهارم ارتباطی (شرکت ایرانیان نت)است، گفت: نوعی طرز فکر در میان کاربران و خصوصا قشر جوان جا افتاده است که در صورت استفاده از خدمات و سرویس‌های بومی رصد می‌شویم و از سوی کاربر نوعی ترس برای استفاده از این شبکه‌ها وجود دارد اما واقعیت این است که تمامی فعالیت‌های کاربران در هرجایی رصد می‌شود.

وی در گفت‌وگو با دانا افزود: راهکار من برای رفع معضل فیلترینگ که در حال حاضر کشور با آن مواجه است این است که هر کاربری برای خودش یک IP داشته باشد، این رصد کردن کاربران هم در اینترنت جهانی شدنی است و هم در شبکه ملی اطلاعات و از این طریق و با تحلیل رفتار کاربران مساله فیلترینگ منتفی می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که: یعنی با رصد شدن کاربران مخالفتی ندارید و آن را تجاوز به حریم شخصی کاربران تلقی نمی‌کنید؟ گفت: مطمئن باشید در حال حاضر هم کاربران و تمام فعالیت‌های آنان در فضای مجازی دیده می‌شود منتها افراد الان نمی‌دانند که در حال رصد شدن هستند. اما اینکه به عنوان شیوه اعمال نظارت نمی‌توان از آن استفاده کرد به این دلیل است که مشکل حقوقی دارد. از این رو یکی دیگر از مشکلات فضای مجازی کشورمان این است که در حوزه فضای مجازی قوانین حقوقی کم داریم. بنابراین به لحاظ حقوقی باید چارچوب‌ها تعریف شود و همچنین فرهنگ سازی کرد تا کاربران مطلع شوند که دیده می‌شوند. درواقع در بحث رصد کردن مشکل فنی وجود ندارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 1 اسفند 1392  10:06 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

تغییر محسوس در استفاده کاربران از اینترنت

دبیر شورایعالی فضای مجازی از تغییر محسوس در استفاده کاربران ایرانی از شبکه اینترنت با اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات از سال آینده خبر داد و تاکید کرد: در شبکه ملی اطلاعات برای کاربران، محدودیت سرعت دسترسی وجود ندارد.

محمدحسن انتظاری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد برنامه های سیاستگذاری شورایعالی فضای مجازی در حوزه اینترنت اظهار داشت: تمرکز اصلی ما در حوزه اینترنت، بر روی شبکه ملی اطلاعات است و امیدواریم با راه اندازی این شبکه، کاربران ایرانی شاهد تغییر محسوسی در سرعت دسترسی به سایتهای اینترنتی باشند.

برنامه های عملیاتی شبکه ملی تا هفته آینده ارائه می شود

وی با اشاره به تاخیر 2 ساله در راه اندازی پروژه شبکه ملی اطلاعات ادامه داد: خوشبختانه هم اکنون کلیات این شبکه در شورایعالی فضای مجازی به تصویب رسیده و ابلاغ شده است که در این راستا قرار است برنامه های عملیاتی شدن این پروژه ظرف هفته آینده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه شود.

انتظاری با تاکید براینکه برنامه های عملیاتی شدن شبکه ملی اطلاعات مربوط به کاربران خانگی و دستگاهی خواهد بود افزود: در سال 93 با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، ترافیک داخل کشور در داخل جریان پیدا می کند و شبکه ای یکپارچه اجرایی می شود که تاثیرش در سرعت کاربران به وضوح قابل مشاهده است.

دسترسی به سایتهای داخلی با سرعت نامحدود

دبیر شورایعالی فضای مجازی با بیان اینکه در شبکه ملی اطلاعات سرعت بالا، دسترسی امن و پایدار به اینترنت دیده شده است تصریح کرد: در شبکه ملی محدودیت سرعت دسترسی برای کاربران وجود ندارد و کاربران می توانند با سرعت بسیار بالا به سایتهای داخلی و ترافیک داخلی دسترسی داشته باشند. اما ممکن است در تجهیزات محدودیتهایی وجود داشته باشد که نیاز به ایجاد زیرساختهای مناسب است.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه با آماده شدن زیرساخت شبکه ملی اطلاعات، کاربران می توانند سرویس اینترانت داخلی را بسته به نوع سرویس از شرکتهای ارائه کننده خدمات دریافت کنند به مهر گفت: براساس برنامه های صورت گرفته بخش عمده ای از این شبکه در سال 93 قابل دسترسی خواهد بود.

سرویس های جدید بر بستر اینترنت ملی بزودی اعلام می شود

وی تمرکز اصلی شورایعالی فضای مجازی را ایجاد شبکه ملی اطلاعات و ارائه محتوای بر روی آن برشمرد و خاطرنشان کرد: زیرساخت شبکه ملی اطلاعات در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که انواع و اقسام سرویس های ارتباطی بر این بستر قابل ارائه خواهد بود اما شرکتهای متقاضی ارائه، باید از مرکز ملی فضای مجازی مجوز ارائه سرویس دریافت کنند.

مهندس انتظاری با تاکید براینکه هم اکنون کمیته های فرعی شورایعالی فضای مجازی در حال پرداختن به سرویس های مرتبط با شبکه ملی اطلاعات است تصریح کرد: این سرویس ها و خدمات تا قبل از پایان سال جاری در شورایعالی فضای مجازی تصویب شده و به تائید اعضا می رسد و پس از آن اطلاع رسانی رسمی در مورد آنها صورت می گیرد.

آخرین جلسه شورایعالی فضای مجازی در سال 92 برگزار می شود

دبیر شورایعالی فضای مجازی در مورد برگزاری آخرین جلسه شورایعالی فضای مجازی در سال 92 نیز گفت: برای برگزاری این جلسه قبل از پایان سال، درخواست خود را به دفتر رئیس جمهور ارائه داده ایم و پیش بینی می شود ظرف 2 هفته آینده جلسه شورایعالی فضای مجازی با حضور رئیس جمهور تشکیل شود که در این جلسه موضوع خدمات مدنظر بر روی شبکه ملی اطلاعات عنوان خواهد شد.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 10 اسفند 1392  3:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها