0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اذیت کاربران با اینترنت بی‌کیفیت

 اینترنت در دنیا، یک راه حل برای انجام برخی کارهای روزمره است. البته در ایران هم می‌تواند باشد اما با اعمال شاقه. مثلا شما تصور کنید سرعت کند و کلافه‌کننده اینترنت را. یا قطعی‌های مکرر. گاهی اینترنت در ایران معضل است.

 
اذیت کاربران با اینترنت بی‌کیفیت


یک کارشناس در کنار سرعت پایین اینترنت به کیفیت آن اشاره کرد و گفت: سرعت اینترنت مقوله‌ای جدا است و کیفیت مقوله‌ای دیگر حتی اگر سرعت هم بالا باشد ولی سرویس بی‌کیفیت، کاربر را اذیت خواهد کرد.

وارتانیان اظهار کرد: متاسفانه علاوه بر سرعت پایین سرویس‌های اینترنتی کیفیت چندان مناسبی ندارند. در این بین من کیفیت اینترنت را در POCKET LOSTها می‌بینیم که چندان در باز کردن صفحات اینترنتی مشخص نیست و خود را در تماس‌های اینترنتی نشان می‌دهد. برای مثال هنگام گفت‌وگو کاربر با قطعی‌های بازه‌ای و یا نویز روی صدا مواجه می‌شود و همین امر کیفیت را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.


وی در ادامه اشاره‌ای به انحصاری بودن ورود پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت داشت و گفت: متاسفانه در اساس‌نامه شرکت زیرساخت آمده است که این شرکت تنها باید متولی اینترنت باشد درحالی که نه این‌که امور اپراتوری را به دست گیرد ما بارها نسبت به این موضوع شکایت کرده‌ایم.


وارتانیان با اشاره به بالا بودن قیمت اینترنت نسبت به سایر کشورهای منطقه گفت:‌ اگر شرکت‌های خصوصی ورود پهنای باند به کشور را به عهده بگیرند رقابت افزایش خواهد یافت همین امر باعث کاهش قیمت خواهد شد.


این کارشناس در پایان راهکار کاهش قیمت و افزایش کیفیت را این گونه مطرح کرد: اگر به شرکت‌های خصوصی اجاره‌ داده شود که پهنای باند را وارد کنند و تعداد آن‌ها را هم چه در زمینه اینترنت و چه در زمینه تلفن اینترنتی افزایش پیدا کند شاهد کاهش قیمت‌ها و افزایش کیفیت سرویس‌های اینترنتی خواهیم بود.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 26 مرداد 1392  4:30 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

وزیر ارتباطات:سرعت اینترنت را افزایش می دهیم

پایگاه اطلاع رسانی دولت نوشت:

محمود واعظی گفت: با تقویت زیرساخت ها در آینده نزدیک شاهد افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت در کشور خواهیم بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره برنامه های دولت برای توسعه پهنای باند و افزایش سرعت اینترنت اظهار داشت: فناوری اطلاعات بستر توسعه کشور است و به طور حتم در ابعاد مختلف اقتصادی علمی و تجاری موثر است که در این راستا بحث توسعه پهنای باند و افزایش سرعت اینترنت در دستور کار وزارتخانه قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که زیرساخت ها را تقویت کنیم و به طور یقین با این اتفاق هم پهنای باند و هم سرعت اینترنت در کشور افزایش خواهد یافت.

واعظی همچنین درباره برنامه های وزارت ارتباطات در زمینه شبکه ملی اطلاعات گفت: قطعاً این برنامه را ادامه خواهیم داد اما با سرعت بیشتری این طرح به جلو خواهد رفت زیرا در گذشته سرعت اجرای آن بسیار کند بود.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 28 مرداد 1392  11:58 AM
تشکرات از این پست
qodrat ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

چین سرعت اینترنت خود را تا یک گیگابایت بر ثانیه افزایش می‌‏دهد

تصور اینترنت یک گیگابایتی، با سرعتی که برای ما کاربران ایرانی قابل باور نیست،‌بسیار لذت بخش است!

 
چین سرعت اینترنت خود را تا یک گیگابایت بر ثانیه افزایش می‌‏دهد


دولت چین تصمیم گرفته است تا سال ۲۰۲۰ اینترنتی با سرعت یک گیگابایت بر ثانیه را در اختیار مردم کشورش قرار دهد.


چین تصمیم گرفته است تا سال ۲۰۲۰ سرعت اینترنت در کشور خود را تا ۱ گیگابایت بر ثانیه افزایش دهد. دولت این کشور قصد دارد سرعت اینترنت خود در مناطق روستایی را به ۱۲ مگابایت در ثانیه و سرعت اینترنت مناطق شهری را به ۵۰ مگابایت در ثانیه افزایش دهد.

طبق این برنامه، سرعت اینترنت در شهرهای بزرگ و پیشرفته‏‌تر این کشور به ۱۰۰۰ مگابایت در ثانیه افزایش خواهد یافت.

بر اساس این گزارش، کشور چین بیشترین تعداد کاربر اینترنت در جهان را داراست. در حال حاضر متوسط سرعت اینترنت در این کشور ۷. ۱ مگابایت بر ثانیه است. این در حالی است که مثلاً در کره جنوبی متوسط سرعت اینترنت ۲. ۱۴ مگابایت بر ثانیه و در ژاپن ۷. ۱۱ مگابایت است. این رقم درباره آمریکا ۶. ۸ مگابایت است.

دولت چین اعلام کرده است قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ خدمات پهن‏‌باندهای اینترنتی را به خانه بیش از ۴۰۰ میلیون خانواده ببرد. مقامات این کشور همچنین تصمیم گرفته‌‏اند شبکه‏‌های همراه ۳G و ۴G را نیز در دسترس ۸۵ درصد جمعیت خود قرار دهند. در حال حاضر فقط ۲۷ درصد از جمعیت این کشور از شبکه ۳G استفاده می‌‏کنند.

مقامات چین چندی پیش نیز اعلام کرده بودند قصد دارند با اتخاذ سیاست‏‌هایی صنعت آی تی را در کشور خود گسترش دهند.

جلب سرمایه‏‌های بیشتر برای شرکت‏‌های آی تی از جمله راهکارهایی است که برای نیل به این هدف در نظر گرفته شده است.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 29 مرداد 1392  10:02 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
rezamzd
rezamzd
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 1848
محل سکونت : تهران

5 علامت اعتیاد به اینترنت

براساس یک تحقیق انجام شده توسط دولت ژاپن 518 هزار دانش آموز ژاپنی 12 تا 18 سال از نظر آسیب شناختی به اینترنت اعتیاددارند.

این تحقیق توسط دانشگاه نیهون با انجام نظر سنجی از 100 هزار دانش آموز انجام و مشخص شده است که در 8.1 درصد از آنها در وضعیت مشکوک به اعتیاد به سر می برند.

از میان افرادی که علائم ظاهری اعتیاد به اینترنت به ویژه فکر دائم فعالیتهای آنلاین در تمام ساعات روز، نشانه های افسردگی، کاهش عملکرد در مدرسه، ترومبوز سیاهرگی عمقی داشتند ، 23 درصد اختلال خواب و 15 درصد بیداری شب هنگام داشتند.

وزارت سلامت، کار و رفاه ژاپن برای مقابله با این وضعیت در نظر دارد با گسترش تحقیقات خود اردوهای بدون اینترنت راه اندازی کند که طی آن کودکان از رایانه ها، تلفنهای هوشمند و کنسولهای بازی قابل حمل خود جدا شوند.

این اردوها که دولت ژاپن از سال آینده آنها را راه اندازی می کند بر فعالیت در هوای آزاد و فعالیتهای گروهی تمرکز می کند تا بر ارزش ارتباطات چهره به چهره بیافزاید.

علاوه براین کودکان در جلسات مشاوره با روانپزشک و روان درمانگر بالینی شرکت می کنند تا علت و ریشه اعتیاد آنها به اینترنت مشخص شود.

مارک دی گریفیتس استاد روانشناسی دانشگاه ناتینگهام ترنت که کتاب "آیا واقعا اعتیاد به اینترنت وجود دارد" را نوشته اعلام کرده است که اعتیاد به اینترنت دارای پنج معیار کلیدی است.

این معیارها عبارتند از "قابل ملاحظه بودن" به معنای تبدیل شدن اینترنت به مهمترین و برجسته ترین فعالیت در زندگی فرد که بر احساسات، رفتار و تفکراتش تأثیر گذار است. "تغییر حالت" به معنای تحت تأثیرقرار گرفتن عاطفی با استفاده از اینترنت. "تساهل" به معنای صرف زمان قابل توجه در اینترنت برای گرفتن تأثیر عاطفی. "نشانه های ترک" به معنای ایجاد استرس عاطفی یا فیزیکی برای فردی که ناگهان فعالیتهای اینترنتی خود را متوقف می کند. "بازگشت" به معنای تمایل فرد معتاد برای بازگشت ساده به رفتار خود حتی پس از سالها کنترل.

با همه این توصیفات اعتیاد به اینترنت هنوز هم پدیده ای است که شناخت اندکی روی آن وجود دارد.

برخی از کارشناسان اعتقاد دارند که برنامه ژاپن می تواند به شهروندان خود و سایر معتادان به اینترنت در سراسر جهان کمک کند تا علتها و ریشه های درمان اعتیاد به اینترنت را بررسی کنند.

 

.... ..

                      

یک شنبه 10 شهریور 1392  5:50 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
rezamzd
rezamzd
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 1848
محل سکونت : تهران

چه چیز باعث به وجود آمدن wifi شد؟

‌با افزیاش تمایل کاربران  به استفاده از اینترنت پر سرعت در هر مکان اپراتورهای تلفن همراه با چالش های فنی ارائه خدمات  باند وسیع همراه به خیل  وسیع مشترکان مواجه شدند به همین دلیل اپراتورها با ارائه خدمات wifi  به صورت رایگان در مناطق مختلفی از محدوده تحت پوشش بار ترافیکی دنیای شبکه های خود را به سوی شبکه ثابت هدایت کرد  .

بنابر این  گزارش،  اگر چه ارائه رایگان wifi   بار شبکه اپراتورهای کاهش داد اما میزان در آمد اپراتورها از ارائه باند وسیع همراه را نیز تحت تاثیر قرار داده است همین دلیل انتظار می رود اپراتورهای تلفن همراه در سال 2013 نیز  با توجه به مزایای ارائه باند وسیع همراه کاربران را به این سمت سوق دهند و مسائل فنی خود را از طریق شیوه های دیگری برطرف نمایند.

باشگاه خبرنگاران

 

.... ..

                      

یک شنبه 10 شهریور 1392  5:53 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
rezamzd
rezamzd
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 1848
محل سکونت : تهران

روزه اینترنت در ژاپن

روزنامه ژاپن تایمز در این خصوص عنوان کرده است که وزارت آموزش ژاپن قصد دارد تا این کمپ‌ها را در سال آینده میلادی راه‌اندازی کند.

به گزارش جام نیوز؛
کمپ‌های ترک اعتیاد به اینترنت موسوم به روزه اینترنتی در ژاپن!

این طرحی است که دولت ژاپن برای بیش از نیم میلیون نوجوان معتاد به اینترنت ژاپنی راه‌اندازی کرده است!

ایسنا نوشت: دولت ژاپن برای معتادان به اینترنت کمپ روزه اینترنتی یا ترک اعتیاد راه‌ندازی می‌کند.

آمارها از آن حکایت دارند که در ژاپن بیش از نیم میلیون نوجوان معتاد به اینترنت وجود دارد و این موضوع نگرانی دولت ژاپن را به همراه داشته است.

در این راستا دولت ژاپن کمپ‌هایی را راه‌ندازی می‌کند که به "کمپ‌های روزه" مشهور شده‌اند، جایی که در آن کودکان و نوجوانان بدون استفاده از اینترنت باید در فعالیت‌های در فضای باز مشارکت داشته باشند.

 

.... ..

                      

یک شنبه 10 شهریور 1392  5:58 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

توپسی؛ امکان جستجو در همه توئیت‌های دنیا

این آرشیو قابل جست‌وجو شامل آن دسته از توئیت‌هایی است که کاربران آن را به صورت عمومی نوشته‌اند.

کمپانی توپسی (Topsy) از روز چهارشنبه امکانی فراهم کرده که کاربران عادی همانند تحلیلگران داده می‌توانند در توئیت‌های تولید شده در جهان جست‌وجو کنند.
توپسی را "گوگلی برای توئیتر" می‌خوانند.

جست‌وجوی آرشیو توئیتر می‌تواند کاری خسته‌کننده و در عین حال ناامیدکننده باشد زیرا بااین‌که توئیت‌ها بر وب‌سایت توئیتر آرشیو می‌شوند اما توئیت‌های قدیمی‌تر معمولا دفن‌شده محسوب ‌می‌شوند.
جست‌وجوی توئیت از طریق موتور جست‌وجوگر گوگل که معمولا گزینه اول کاربران برای جست‌وجوی هر چیزی‌ست نیز عملا غیرممکن است.
به گزارش ایتنا از دویچه وله، اکنون یک کمپانی دیگر که مثل بسیاری از غول‌های دنیای ارتباطات آنلاین در سانفرانسیسکو در آمریکا مستقر است روز چهارشنبه (۴ سپتامبر/ ۱۳ شهریور) اعلام کرد که همه توئیت‌های موجود از سال ۲۰۰۶ را دسته‌بندی کرده و از این طریق جست‌وجو در آنها را ممکن ساخته است.

این آرشیو قابل جست‌وجو شامل آن دسته از توئیت‌هایی است که کاربران آن را به صورت عمومی نوشته‌اند٬ نه آنهایی که به صورت خصوصی منتشر شده و کاربران با همگان به اشتراک نگذاشته است.

بر اساس امکانی که توپسی (Topsy) در اختیار گذاشته برای مثال به راحتی می‌توان دید که اولین توئیت باراک اوباما٬ رئیس‌جمهور٬ آمریکا چه بوده است. اکنون در حالی که آمریکا در آستانه حمله به سوریه است با جست‌وجو در توپسی معلوم می‌شود اولین توئیت اوباما این بوده است: «فکر می‌کنم تنها یک امضا تا پایان جنگ در عراق باقی است.»

جست‌وجو در آرشیو توئیتر از طریق Topsy.com برای همه کاربران رایگان است.
توپسی برای استفاده‌های حرفه‌ای و تجاری‌تر البته مبلغی دریافت می‌کند٬ برای مثال از افراد یا کمپانی‌هایی که می‌خواهند تاثیربخش بودن کمپین‌های تبلیغاتی در شبکه‌های اجتماعی را مورد ارزیابی قرار دهند.

اقدام نه چندان جدید توپسی
با این همه، این اقدامی نیست که توپسی به تازگی آغاز کرده باشد. این کمپانی که در سال ۲۰۰۷ پایه‌گذاری شده پیش از این نیز ابزاری برای یافت و تحلیل داده در بخش‌های پابلیک میلیون‌ها وب‌سایت ‌و شبکه‌های اجتماعی در اختیار می‌گذاشته است.
اما تا پیش از چهارشنبه توپسی تنها به ارایه توئیت‌ها از سال ۲۰۱۰ می‌پرداخت. در صورتی که با افزایش امکان جست‌وجو در توئیت‌های همه هفت سال گذشته در واقع کاربر به توئیت‌های نوشته شده از ابتدای تولد توئیتر دسترسی دارد.

وب‌سایت توئیتر (twitter.com) از مارس ۲۰۰۶ آغاز به کار کرده‌است، به کاربر امکان ایجاد شبکه‌ای از دوستان یا غریبه‌ها را می‌دهد که می‌تواند نوشته‌های کوتاه، عکس‌های خود یا لینک‌هایی را که برایش جالب است با دیگران به اشتراک گذارد.
هر توئیت با احتساب فاصله و میان‌فاصله‌ها و لینک‌های به کار رفته در آن، نمی‌تواند بیش از ۱۴۰ حرف باشد.

کمپانی توپسی از خدمات ارائه شده خود به عنوان راهی برای ارائه خدمات به آژانس‌های تحلیل محتوا نام می‌برد که در جست‌وجوی داد‌های شبکه‌های اجتماعی هستند. در عین حال دسته‌بندی آرشیو کامل توئیتر امکان جست‌وجو برای کاربران عادی را که به دنبال عکس‌ها٬ ویدیو‌ها و لینک‌های توئیت شده هستند هم ممکن می‌کند.

توپسی به جای گوگل و امکانات دیگر
"جست‌وجوی اجتماعی" به جست‌وجو در شبکه‌های اجتماعی اطلاق می‌شود و به جست‌وجو در وب‌سایت‌هایی نظیر فیس‌بوک اشاره دارد که دشوار است.
فیس‌بوک که هدف خود را جهانی متصل قرار داده است به علت غیرعمومی بودن بخش بزرگی از محتوای خود عملا امکان قابل جست‌وجو بودن از بیرون از سایت را از دست داده است. گوگل نیز پیش از این امکان جست‌وجوی داده‌های مربوط به توئیتر٬ فیس‌بوک و بلاگ‌ها را از مهیا می‌کرد که از ۲۰۱۱ این خدمات را قطع کرد.

اما حالا توپسی با ایجاد امکانی برای دریافت توئیت‌ها بر اساس کلیدواژه‌ها و زمان تولیدشان و تحلیل آنها موقعیت مطلوبی را نه صرفا برای تحلیل داده که برای ارزیابی‌های عمومی کاربران ایجاده کرده است.

توئیتر در سال‌های اخیر به پتانسیل بالایی در کمپین‌های اجتماعی برای بسیج نیرو و همچنین آگاهی‌رسانی(خبر رسانی/ اطلاع رسانی) دست یافته است.
عضویت در توئیتر به سادگی ممکن است. با وارد کردن اسم، یک آدرس ایمیل و انتخاب یک شناسه کاربری به عضویت سایت در می‌آیید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 16 شهریور 1392  3:23 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

برای ۴۰۰ هزار خانوار اینترنت از اینترانت جدا شد

با اتصال ۴۰۰ هزار خانوار در کشور و جداسازی اینترنت از اینترانت، وعده‌ای که مدت‌ها سر و صدا کرده بود به تحقق پیوست.

 
برای ۴۰۰ هزار خانوار اینترنت از اینترانت جدا شد



معاون وزیر ارتباطات گفت: پس از اعلام بی‌اشکال بودن ارائه پهنای باند ۲ مگابیت بر ثانیه به کاربران خانگی، اتصال نخستین گروه از کاربران خانگی به شبکه ملی اطلاعات آغاز شد و برای ۴۰۰ هزار خانوار اینترنت از اینترانت جدا می‌شود.



علی حکیم جوادی با اشاره به مراحل اجرایی شدن جداسازی اینترنت از اینترانت اظهار داشت: این کار به دو بخش دستگاه‌های دولتی و کاربران خانگی تقسیم شده است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در زمینه جداسازی اینترنت از اینترانت کاربران خانگی، نیز در سال گذشته پایلوت این کار با همکاری شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت پر سرعت و شرکت مخابرات ایران اجرا شد و کاملا موفقیت آمیز و انجام شدنی بود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران ادامه داد: بنابراین با توجه به نتیجه این آزمایش که نشان داد این کار برای کاربران خانگی کاملا قابل تحقق است و نیز تصویب آیین‌نامه مربوطه در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، آمادگی لازم برای جداسازی اینترنت از اینترانت کاربران خانگی در هر زمان ایجاد شد.

وی خاطر نشان کرد: برای این کار باید مجوز پهنای باند ۲ مگابیت بر ثانیه را اخذ می‌کردیم که با جداسازی اینترنت از اینترانت، پهنای باند اینترانت ۲ مگ به کاربران ارائه شود.

حکیم جوادی گفت: با توجه به اینکه مجوز افزایش پهنای باند باید از سوی شورای عالی فضای مجازی صادر شود، حدود یک سال پیش درخواست افزایش پهنای باند به ۲ مگابیت بر ثانیه را به این شورا ارائه‌ کرده بودیم تا به محض دریافت مجوز، بلافاصله اینترنت از اینترانت کاربران خانگی جدا شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: این کار موجب افزایش سرعت دسترسی به سایت‌های داخلی و در نتیجه رونق گرفتن سایت‌های ایرانی خواهد شد که در نهایت توسعه دیتاسنترهای (مرکز داده) را نیز در پی دارد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران ادامه داد: اکنون پس از صحبت دبیر شورای عالی فضای مجازی که گفتند با ارائه سرعت‌های بالا در پهنای باند داخلی مشکلی ندارند، کار را آغاز کردیم.

وی گفت: کار از یک ماه پیش آغاز شد. جلساتی را با اپراتورها و PAPها برگزار کردیم. در این جلسات به زمان‌بندی برای انجام کار رسیدیم و قرار شد طبق زمان‌بندی و مرحله به مرحله مراحل اتصال به شبکه ملی اطلاعات انجام شود.

حکیم جوادی افزود: در مرحله نخست اقدامات لازم برای اتصال ۴۰۰ هزار خانوار در سراسر کشور به شبکه ملی اطلاعات و جداسازی اینترنت از اینترانت آغاز شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 26 شهریور 1392  9:25 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

تغییر تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود مخابرات تهران از اول مهر

تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکین جدید مخابرات استان تهران در راستای انجام مصوبه ۱۵۲ سازمان تنظیم و مقررات رادیویی کشور از تاریخ اول مهرماه تغییر می یابد.

 
تغییر تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود مخابرات تهران از اول مهر



محمدرضا بیدخام - معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران - ضمن اعلام این مطلب گفت: با اجرای مصوبه مذکور ضریب اشتراک برای این دسته از مشترکان جدید از ۱ به ۱۰ به ۱ به ۸ تغییر می یابد.


وی در پایان گفت: تعرفه جدید خدمات اینترنت پر سرعت مطابق جدول زیر است؛


تعرفه‌های جدید خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر ADSL؛ قیمت‌ها به ریال

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 26 شهریور 1392  9:26 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اینترنت را باز هم گران کردند

اخیرا چند اتفاق در حوزه اینترنت پرسرعت در کشور رخ داده که شرکت‌ها مجبور شده‌اند هزینه‌هایشان را افزایش دهند.

 


مدیر یک شرکت ارائه‌ دهنده ADSL گفت: اخیراً قیمت برق و فضا روی هر پورت هزار تومان افزایش یافته و تخفیف ۲۰ درصدی اینترنت برای شرکت‌های PAP حذف شده است. در نتیجه این دو اتفاق، هزینه‌های شرکت‌های ADSL به یکباره افزایش یافته است.


به گزارش ایتنا احمد نخجوانی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: اخیرا چند اتفاق در حوزه اینترنت پرسرعت در کشور رخ داده که شرکت‌ها مجبور شده‌اند هزینه‌هایشان را افزایش دهند.

این فعال در بازار اینترنت کشور اظهار داشت: با مصوبه جدید شماره ۱۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، قیمت برق و فضا(محل نصب تجهیزات شرکت‌ها در مرکز مخابراتی) برای شرکت‌ها روی هر پورت ADSL هزار تومان افزایش یافته است. با ضرب تعداد مشترکان هر شرکت در مبلغ هزار تومان، محاسبه می‌شود که هزینه شرکت‌ها‌ به یکباره چند صد میلیون‌ تومان افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در گذشته برای هر پورت ADSL مبلغ ۳۰۰ تومان هزینه برق پرداخت می‌شد که با هزینه فضا در مجموع ۵۰۰ تومان می‌شد. اکنون این رقم به ۱۶۰۰ تومان افزایش یافته است. یعنی هزار تومان روی هر پورت ADSL افزایش داشته است.

نخجوانی اضافه کرد: همچنین تخفیف ۲۰ درصدی اینترنت زیرساخت که تاکنون برای شرکت‌های PAP (ارائه‌دهنده اینترنت پرسرعت) اعمال می‌شد، حذف شده است.

مدیر شرکت ارائه‌دهنده ADS تصریح کرد: یعنی در گذشته شرکت‌ها روی هر STM۱ (لینک اینترنت) حدود ۷ میلیون تومان تخفیف از شرکت زیرساخت می‌گرفتند که اکنون این تخفیف حذف شده است. با ضرب تعداد STM۱ ‌های هر شرکت در مبلغ ۷ میلیون، رقم‌های چند صد میلیونی بدست‌می‌آید که نشان‌دهنده میزان افزایش هزینه شرکت‌ از حذف تخفیف ۲۰ درصدی است.

این مدیرعامل شرکت PAP افزود: در نتیجه در مجموع مبلغی نزدیک به یک میلیارد تومان به یکباره به هزینه‌های شرکت‌های PAP اضافه شده است.

این فعال اینترنتی که بیشترین تعداد مشترکان ADSL را در بین شرکت‌های خصوصی دارد، با تشریح وضعیت بازار گفت: در این شرایط شرکت‌ها مجبور هستند تا برای ادامه فعالیت، درآمد خود را افزایش دهند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 28 شهریور 1392  9:22 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ظرفیت شبکه اینترانت افزایش می یابد

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفته است: تاکنون ظرفیت شبکه اینترانت کشور از ۱۴ گیگابیت بر ثانیه در سال ۸۷ به ۵۵۰ گیگابیت بر ثانیه توسعه یافته و در نظر است تا پایان امسال با افزایش بیش از دو برابری به ۱۲۰۰گیگابیت بر ثانیه برسد.

به گزارش ایسنا، محمود خسروی با اشاره به اینکه ظرفیت سیستم VOIP در سال 92 به 20 هزار مکالمه همزمان ارتقاء پیدا کرد، تاکید کرده است: سیستم VOIP که با ظرفیت 17هزار و 500 مکالمه همزمان در سال 91 راه اندازی شد، در سال 92 به 20 هزار مکالمه همزمان ارتقاء پیدا کرد.
وی با بیان اینکه ترانزیت ارتباطات بین الملل از حدود STM1 2 در سال 84 به 750 STM1 تا خرداد 92 افزایش یافته، خاطرنشان کرده است: پیش بینی می شود ترانزیت ارتباطات بین الملل به STM1 تا پایان سال 92 توسعه یابد.

او با اشاره به حضور موثر شرکت ارتباطات زیرساخت در عرصه ی ارتباطات منطقه ای و بین المللی درخصوص افزایش پهنای باند بین الملل نیز گفته است: پهنای باند بین الملل از Gbps 1/4 در شهریور سال 84 به Gbps 110 در ابتدای مرداد سال 92 افزایش یافته و پیش بینی می شود به Gbps 200 تا پایان سال 92 توسعه یابد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات گفته است: توسعه شبکه ملی زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات برخوردار از فناوری های نوین به منظور تامین پهنای باند و خدمات مورد نیاز متقاضیان مختلف کشور و بین المللی به صورت یکپارچه، پایدار، قابل اطمینان و ایمن جز اهداف کلان این شرکت دنبال می شود

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 30 شهریور 1392  9:24 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

کشورهایی که موتور جستجوی بومی دارند

برخی کشورها خودشان دست به کار شده‌اند و موتور جست‌وجوی بومی ان راه‌اندازی کرده‌اند که کاربران را تا حد زیادی از گوگل و یاهو بی‌نیاز کنند.

 
کشورهایی که موتور جستجوی بومی دارند



بسیاری از کشورها داری موتورهای جستجویی هستند که صرفا جامعه کاربران بومی خود را هدف گرفته است و نتایج جستجوی کاربر را از میان صفحات بومی عرضه می کنند، تعداد موتورهای جستجوی بومی شاید به اندازه کشورهای جهان متنوع باشد که در اینجا تنها برخی از مهمترین آنها آورده شده است.


 استفاده از موتورهای جستجوی بومی دارای مزایای بسیاری است که یکی از مهمترین آنها ارائه نتایج جستجو به زبانهای بومی است، اما گاهی این موتورهای جستجو به قدری در خدمات خود حرفه ای هستند که در کشورهای محل تولد خود از رقبای جهانی پیشی گرفته اند.

موتور جستجوی چینی پربازدید ترین سایت دنیا
Baidu.com موتور جستجوی خدمات گوناگون از جستجو تا شبکه‌های اجتماعی است، این وب سایت همچنین دارای قابلیت جستجو در اینترنت، عکس و فایل‌های صوتی است.
از دیگر قابلیت‌های این سایت نوشتن عبارت مورد نظر به خط پین یین و برگرداندن آن به طور خودکار به چینی نوشتاری و جستجو بر اساس آن است. این سایت در سال ۲۰۰۰ راه اندازی شد و در سپتامبر سال ۲۰۱۱ ششمین سایت پربازدید دنیا و پربازدید ترین سایت چین لقب گرفت. در اکتبر سال ۲۰۱۲ بایدو پنجمین سایت پربازدید در دنیا بود.

بایدو ۷۴۰ میلیون صفحه، ۸۰ میلیون عکس و ۱۰ میلیون فایل چند رسانه‌ای را به صورت فهرست راهنما دارد، بنابراین جای تعجبی ندارد که مردم چین به جای گوگل از بایدو استفاده می کنند و قسمت اعظم سهم بازار موتور جستجو را در چین بایدو به خود اختصاص داده است.

این کشور دارای موتورهای جستجوی دیگری چون Soso.com هم بوده که برای مثال در اکتبر ۲۰۱۲ این سایت در رده ۳۳ جهانی قرار داشته و در رده ۱۱ جدول سایتهای پربازدید چین جای گرفت.

محبوبترین وب سایت روسی
Yandex.ru یک شرکت فناوری اطلاعات روسی است که بزرگترین موتور جستجوی روسیه و هشتمین موتور جستجوی جهان را اداره می کند. همچنین این شرکت توسعه دهنده سرویس‌ها و محصولات اینترنتی بسیاری محسوب می شود.
صفحه خانگی Yandex.ru محبوب‌ترین وب سایت در روسیه به شمار می رود. یاندکس ۶۰ درصد از سهم بازار موتورهای جستجو را در روسیه به خود اختصاص داده است.
این موتور جستجو چهارمین موتور جستجوی بزرگ در جهان است به طوری که روزانه ۱۵۰ میلیون جستجو در آن صورت می گیرد و براساس آمار فوریه ۲۰۱۳ روزانه یاندکس ۵۰.۵ میلیون کاربر دارد. این موتور جستجو همچنین حضور گسترده ای در اکراین و قزاقستان دارد و حدود یک سوم از تمام نتایج جستجو در این بازرها و ۴۳ درصد از نتایج جستجو در بلاروس را به خود اختصاص داده است.

ژاپن و موتورهای جستجوی بومی
ژاپن یک بازار مهم اینترنتی است، این بازار مهم دارای سهم خاص خود از موتورهای جستجوی بومی است. کسب اطلاعات درباره موتورهای جستجوی ژاپنی بسیار چالش برانگیز است چرا که اکثر آنها کاملا به زبان ژاپنی نوشته شده و هیچ گزینه انگلیسی هم ندارد. در این کشور استفاده از یاهو نسبت به گوگل در اولویت قرار دارد.

سایت goo.ne.jp که نام آن هیچ ارتباطی به گوگل ندارد محصولی از آزمایشگاه های NTT ( تلگلراف و تلفن ژاپن) است. برخی از گزارشها سایت Goo را در رده سوم سایتهای محبوب و پربازدید در ژاپن طبقه بندی می کنند.

biglobe.co.jp از دیگر پورتالهای جستجوی مهم در میان سایتهای ژاپنی است. در حقیقت این سایت دارای برد وسیعی از اطلاعات و خدمات است.

sagool.jp، یک موتور جستجوی نیز است که در حقیقت نوآوری آزمایشگاه تیم لب در ژاپن است. این سایت تبلیغ کننده یک الگوریتم منحصر به فرد در جستجو بوده که نتایج را بر پایه علایق کاربر ارائه می کند.

jword.jp به عنوان یک موتور جستجو و پورتال خدماتی چون یاهو یا sagool.jp، search.interconnect.co.jp موتور جستجویی شبیه به گوگل از دیگر موتورهای جستجوی بومی ژاپن هستند که در دسترس کاربر ژاپنی قرار گرفته است.

Guruji.com موتور جستجوی هندی است که هدف خود را ارائه نتایج جستجوی بهتر برحسب اطلاعات صفحات هندی تعیین کرده است. این سایت همچنین ارائه کننده مقالات خبری درباره اتفاقات روز و اخباری درباره موضوعات روز و هنر و سرگرمی است.

Kwangmyong به معنای باغی که دور آن دیوار کشیده شده نام اینترنت ملی کره شمالی است که در سال ۲۰۰۰ راه اندازی شد، این سرویس دارای مرورگرهای وب، نامه الکترونیکی، گروه خبری و موتور جستجو است. در کره شمالی تعداد معدودی از افراد با مجوز دولتی به اینترنت جهانهی دسترسی دارند. از این رو Kwangmyong تنها شبکه رایانه ای در دسترس عموم بوده و استفاده از آن برای عموم مردم رایگان است.

Daum.net پورتال کره ای است که طیف گسترده‌ ای از خدمات و سرویس‌های اینترنتی را ارائه می‌کند، که خدماتی چون سرویس رایگان نامه الکترونیک، تالارهای گفتگوی اینترنتی، انواع خدمات خرید اینترنتی و اخبار روز را در برگرفته و به‌عنوان یکی از پورتال وبهای پربازدید در جهان شناخته می‌ شود.

موتورهای جستجوی آلمانی
کشور آلمان نیز مانند بسیاری از کشورهای دیگر دارای موتور جستجوی بومی است.

سایت abacho.de یک موتور جستجو و پورتالی شبیه یاهو استو این سایت دارای قسمت اخبار، علاقمندها، تالارهای گفتگو و نامه الکترونیکی رایگان است. این موتور جستجو به رغم آلمانی بودن خدمات خود را در کشورهایی چون اسپانیا، سوئیس، فرانسه و اتریش نیز ارائه می کند.

fireball.de موتور جستجوی آلمانی است که قسمت اعظم نتایج خود را تا پیش از تعطیل آلتاویستا از این سایت می گرفت از این رو امکان جستجو به زبان انگلیسی نیز در آن وجود داشت.
به رغم برخی موتورهای جستجوی ژاپنی امکان جستجو به زبان آلمانی و انگلیسی را فراهم کرده است.

علاوه بر این موتورهای جستجوی دیگر چون Sharelook.de که به عنوان یک فهرست راهنما با ۱۰۰ هزار مدخل کار می کند، Suche.freenet.de که پورتال اطلاعاتی شبیه به یاهو به زبان آلمانی است و Web.de از دیگر موتورهای جستجوی بومی در آلمان هستند.
این کشور علاوه بر این به موتورهای جستجوی جهانی دسترسی محلی دارد که در آن میان می توان به Google.de، Lycos.de، Yahoo.de اشاره کرد.

جستجوگرهای اسپانیایی زبان
اسپانیولی زبانها در دنیا پس از چینی ها دومین جمعیت بزرگ هستند که عمدتا در اروپا، آمریکای لاتین، جزایر کارائیب و ایالات متحده آمریکا زندگی می کنند، سایتهای اسپانیایی بسیاری وجود دارند که اطلاعات مورد نیاز را به این زبان ارائه می کند.

این فهرست تنها به سایتهایی اشاره کرده از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند.

Abacho.es که در حقیقت متعلق به یک شرکت آلمانی بوده دارای سایتهای Abacho محلی برای چند کشور اروپایی است.

mexicoweb.com.mx یک فهرست راهنما و تنها موتور جستجو مستقر در مکزیک است.

سایت ozu.es پورتال ارائه کننده خدماتی علاوه بر جستجو است، یکی از خدمات جالب این سایت اسپانیولی زبان علاوه بر ارائه اخبار، طالع بینی و امکان گفتگو ارائه اخبار روز به صورت فایل قابل دانلود PDF است.

terra.es از جمله سایتهای اسپانیایی است که توسط گوگل تغذیه می شود. سایت typicallyspanish.com نیز امکان جستجو به زبانهای اسپانیایی و انگلیسی را برای کاربران خود فراهم کرده است.

Seznam.cz موتور جستجوی بومی در جمهوری چک است که در سال ۱۹۹۶ به عنوان نخستین پورتال جمهوری چک تأسیس شد. این سایت به عنوان یک موتور جستجو و نسخه اینترنتی از کتابهای راهنما آغاز به کار کرد اما امروز این سایت بیش از ۱۵ نوع خدمات اینترنتی ارائه می کند.

ananzi.co.za نام موتور جستجوی بومی در آفریقای جنوبی است که نتایج جستجو کاربر را به سایتهای آفریقای جنوبی محدود می کند.
یکی از اهداف این موتور جستجو اطمینان حاصل کردن از هویت بومی و ملی در ارائه نتایج جستجو است. این سایت در سال ۱۹۹۶ تأسیس شد و نخستین موتور جستجوی آفریقای جنوبی محسوب می شود.
فهرست این سایت دربرگیرنده بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار سایت مختص آفریقای جنوبی است و این تعداد روزانه درحال افزایش است.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 1 مهر 1392  4:30 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب***کامپیوتر همه کاره ارزان قیمت ایسر***

کامپیوتر همه کاره ارزان قیمت ایسر

جایگزین های امروزی کامپیوترهای پر قدرت خانگی رومیزی یا لپ تاب های ۱۷ و ۱۸ اینچی می باشند یا سیستم های all-in-one 23 و ۲۷ اینچی، حال ایسر تصمیم گرفته با معرفی یک all-in-one 19.5 اینچی قرارداد ها را بشکند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، شکت ایسر یک سیستم همه کاره به نام Aspire ZC-605 را معرفی نمود که به گفته این شرکت علاوه بر جمع و جور بودن و سبکتر بودن ، ارزان قیمت هم هست.

این سیستم با قیمت پایه ۵۹۹ دلار جزء پایین ترین قیمت های رده کامپیوترهای all-in-one است و از طرف دیگر با نمایشگر ۱۹٫۵ اینچی از لپ تاپ های غول پیکر هم بزرگتر می باشد.

از نقاط قوت Acer Aspire ZC-605 می توان به حافظه ۱ ترابایتی ، دو پورت USB 3.0و دو پورت USB 2.0، وای فای و بلوتوث اشاره کرده. زوایه چرخش نمایشگر در داخل قاب ۱۰ تا ۳۰ درجه می باشد و می توان به راحتی زاویه دید را تنظیم کرد. وجود یک پورت HDMI نمایشگر را می تواند به راحتی تبدیل به یک تلویزیون کند

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

چهارشنبه 10 مهر 1392  8:31 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب***حکومت شرکت‌های فناوری اطلاعات در اقلیم برندها***

حکومت شرکت‌های فناوری اطلاعات در اقلیم برندها

Interbrand که بزرگ‌ترین شرکت مشاوره برند در جهان است، فهرست 100 برند برتر دنیا را در سال 2013 منتشر کرده است که در آن اپل مقام اول را از کوکاکولا پس گرفته و با ارزش برندی معادل 98 میلیارد و 316 میلیون دلار و با 28 درصد افزایش ارزش برند به تنهایی بر سکوی قهرمانی قرار گرفته است. بعد از اپل نیز گوگل قرار دارد. البته گوگل دو رتبه صعود کرده و از رتبه چهارم سال 2012 به رده دوم رسیده است.
ارزش برند گوگل نیز 93 میلیارد و 291 میلیون دلار تخمین زده شده که 34 درصد رشد ارزش داشته است.
در این فهرست، IMB چهارم و مایکروسافت پنجم است. اما نخستین شرکت غیرآمریکایی فهرست برترین برندها، شرکت کره‌ای سامسونگ است که با 20 درصد رشد ارزش برند در جایگاه هشتم و یک رتبه بالاتر از اینتل ایستاده است.
به این ترتیب سامسونگ با یک پله صعود، به رده هشتم در این لیست و رده پنجم در بین برند‌های آی‌تی دست یافته است. طبق گزارش اینتربرند، ارزش برند سامسونگ 6/39 میلیارد دلار است. سامسونگ توانسته است در مدت 11 سال یعنی از سال 2003 تا کنون برند خود را از رده 25 به هشت برساند. جالب است بدانید که متوسط افزایش ارزش 100 برند برتر دنیا هشت درصد و در بین برند‌های آی‌تی 15درصد بوده است. همان‌طور که در جدول می‌بینید، در میان 20 برند پرارزش سال 2013 نام 10 شرکت فناوری اطلاعات به چشم می‌خورد، به این معنی که IT نیمی‌ از جایگاه‌های این فهرست را اشغال کرده و اتفاقا دو رتبه مرغوب‌تر اول و دوم هم به فناوری اطلاعات رسیده است.

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

چهارشنبه 10 مهر 1392  8:33 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب***اپل برترین برند جهان شد***

اپل برترین برند جهان شد

اپل

براساس فهرست‌ بندی سالانه صد برند برتر جهان، اپل به یمن موفقیت آیفون و آی پد، به عنوان برترین برند جهان شناخته شد و بالاتر از گوگل، غول نرم‌افزاری جهان و کوکاکولا قرار گرفت.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، واحد مرکزی براساس این فهرست ارزش شرکت اپل بالغ بر ۹۸ میلیارد و ۳۲۰ میلیون دلار برآورد شده که نسبت به سال گذشته افزایش ۲۸ درصدی داشته است.

ارزش گوگل نیز با ۳۴ درصد افزایش به ۹۳ میلیارد و ۲۹۰ میلیون دلار رسید.شرکت کامپیوتری آی.بی.ام (IBM)، مایکروسافت، جنرال الکتریک، مک دونالدز، سامسونگ، اینتل ، تویوتا، مرسدس بنز ، ب.ام.و (BMW)، سیسکو ودیزنی و اچ.پی جزو ۱۵ برند برتر جهان بود.

فهرست برترین برندهای جهان از سال ۲۰۰۱ و براساس توان مالی شرکت ها و تاثیر برند آنها در خرید تهیه می شود.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

چهارشنبه 10 مهر 1392  8:34 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
دسترسی سریع به انجمن ها