0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

بازی رایگان با وایمکس ایرانسل

ایرانسل از امکان استفاده رایگان از سه بازی آنلاین ایرانی توسط مشترکین وایمکس خود خبر داد.

 


ایرانسل از امکان استفاده رایگان از سه بازی آنلاین ایرانی توسط مشترکین وایمکس خود خبر داد.


به گزارش ایتنا از روابط عمومی ایرانسل؛ مشترکین وایمکس ایرانسل که علاقه‌مند به بازی‌های آنلاین هستند، می‌توانند با عضویت در سایت‌های www.gorz.ir ، www.speedup.ir و www.asmandez.ir ، بدون احتساب در حجم ترافیک اینترنتشان، به صورت آنلاین و رایگان از این بازی‌های رایانه‌ای مهیج ایرانی بهره‌مند شوند.

براساس این گزارش، بازی"گرز" یک بازی استراتژیک و کاملا ایرانی است، بازی "آسمان دژ ۲" هم یک بازی آنلاین ایرانی با مبنایی استراتژیک و فضایی است که در سال ۲۸۰۸ اتفاق می افتد.

بازی "سرعت بیشتر" هم مسابقه ایرانی برخط دیگری است که برای شرکت در آن تنها کافیست به گاراژ آنلاین خودتان بروید ، درب ماشینتان را باز کنید، استارت بزنید و در این مسابقه شرکت کنید.
در این بازی اگر بتوانید از رقبای خود پیشی بگیرید برنده خواهید شد و به موجودی حساب شما افزوده می شود ، سپس می توانید یک ماشین اسپرت دیگر بخرید و با آن در مسابقات جدید شرکت کنید.

به سه نفر برتر بازی‌های گرز و آسمان دژ۲ براساس رتبه‌بندی و قوانین بازی، یک مودم همراه و یک سال اشتراک رایگان وایمکس از سوی ایرانسل اهدا خواهد شد.

علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقات سرگرم کننده، می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ایرانسل به آدرس www.irancell.ir مراجعه کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 15 تیر 1392  3:22 PM
تشکرات از این پست
a_sadri ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

قدیمی ترین کابل اینترنت کشور از مدار خارج شد

کابل جاسک-فجیره به تاریخ پیوست! همان درگاهی که هربار برای آن مشکلی پیش می‌آمد کل اینترنت کشور دچار اختلال می‌شد!

 
قدیمی ترین کابل اینترنت کشور از مدار خارج شد


کابل جاسک-فجیره که همه آن را به عنوان قدیمی‌ترین درگاه اینترنتی کشور می‌شناسند این روزها به دلیل فرسودگی، فاقد ترافیک اینترنت است.


به گزارش ایتنا از ایسنا، شاید همه ما زمان نه چندان دوری که قطعی و اختلالات گاه و بی گاه اینترنت به پاره شدن کابل هایی که زیر دریا قرار دارند ربط داده می شد را به یاد داشته باشیم.

کابل جاسک-فجیره که زمانی تنها درگاه اینترنتی کشور بود و هربار برای آن مشکلی ایجاد میشد کل اینترنت کشور دستخوش اختلال می شد این روزها به دلیل فرسودگی فاقد ترافیک اینترنت به شمار می رود و به عبارت دیگر می توان گفت که فعالیت های آن متوقف شده است.

پیش از این مسوولان شرکت ارتباطات زیرساخت که مسئولیت تامین پهنای باند اینترنت کشور را برعهده دارند اینگونه اعلام کرده بودند که این کابل عمر مفید خود را طی کرده است چرا که طی سال‌های گذشته بارها قطع شده و هر بار برای وصل مجدد مفصل جدیدی به آن اضافه شده که این مفاصل درنهایت موجب کاهش طول این کابل شده‌اند.
به دنبال اتصال این مفاصل طول این کابل کمی کاهش یافته و در نتیجه ارتفاع آن از کف دریا افزایش یافته بود. به همین دلیل در موارد متعدد ممکن بود زمان لنگر انداختن کشتی‌ها این کابل صدمه ببیند. در نتیجه تمام این موارد و در شرایطی که درگاه‌های متعدد دیگری نیز راه‌اندازی شده، مسوولان تصمیم به تخلیه این کابل گرفته‌اند.

مدیرکل مهندسی عملیات شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت درباره‌ی وضعیت این کابل به ایسنا گفته بود: به احتمال زیاد این کابل جمع نخواهد شد و اصلاحاتی در آن صورت گرفته و نوسازی می‌شود.

حسن کریمی همچنین یادآور شده بود: با توجه به این‌که این مسیر میان ایران و امارات مشترک است، لازم است در ارتباط با آن دو کشوربه توافق برسند.

وی با بیان این که تا حدود هفت ماه پیش تنها ۴STM۱ از ۴۶۷ STM۱ پهنای باند کشور از طریق این مسیر تامین می شده گفته بود: ممکن است بخش‌هایی که تعداد مفاصل در آنها بالا است را تغییر دهیم، اما در مجموع اگر بر سر قیمت و وظایف با طرف اماراتی به توافق برسیم، این مسیر فعالیت خود را ادامه خواهد داد.

اما آخرین اظهارات مسوولان شرکت ارتباطات زیرساخت گویای آن است که در حال حاضر مدتی است این مسیر فاقد ترافیک به شمار می رود و پهنای باند مورد نیاز کشور از طریق درگاه‌های دیگر تامین می شود.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 17 تیر 1392  2:59 PM
تشکرات از این پست
a_sadri ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

شرکت‌هاي اينترنتي کم‌فروشي نمي‌کنند

آزاده داننده: شرکت‏های فعال حوزه اینترنت مرتکب تخلف کم‏فروشی نیستند و این موضوع تحت نظارت از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.

 


رئيس سازمان نظام صنفي رايانه‌اي استان تهران اعلام کرد در شرکت‏های اینترنتی تخلف کم‏فروشی انجام نمی‏شود و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی روی این تخلف و تخلفات مشابه نظارت دقیق دارد.


به گزارش ایتنا از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‏ای استان تهران، آزاده داننده ادامه داد: شرکت‏های فعال حوزه اینترنت مرتکب تخلف کم‏فروشی نیستند و این موضوع تحت نظارت از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.

او با اشاره به اقدامات رگولاتوري در اين رابطه گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت‏های ISP را ملزم به تهیه پورتالی برای پاسخگویی به شکایات مشترکین کرده است که به فرد شاکی شماره پیگیری ۱۷ رقمی ارائه می‏کند و در صورتی که در موعد مقرر، شرکت ISP متشاکی نسبت به پاسخگویی و رفع تخلف اقدام نکند، شاکی میتواند به سامانه جامع پاسخگویی به شکایات در آدرس Complaint.cra.ir مراجعه و با وارد کردن کد ۱۷ رقمی شکایت خود را پیگیری کند.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران افزود: بخشی از این سامانه، مربوط به تفاهم‏نامه ۸ جانبه پایش و کنترل سرویس‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات است، که سازمان نظام صنفی رایانه‏ای در جایگاه دبیر اين تفاهم‌نامه فعالیت می‏کند و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان رئیس کمیته، سازمان حمایت مصرف‏کنندگان و تولیدکنندگان به عنوان نایب رئیس و سازمان‌های تعزیرات حکومتی، فناوری اطلاعات ایران، پلیس فتا، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا و شرکت ارتباطات زیرساخت از اعضای آن هستند.

به گفته داننده، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در بازدید و بازرسی‏های دوره‏ای از شرکت‌های ISP، شاخص‏های مرتبط با کیفیت سرویس را کاملاً مورد بررسی و نظارت قرار داده و نسبت به ارزیابی عملکرد آنها اقدام می‌کند و در صورت مشاهده تخلف وفق مفاد پروانه و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برخورد می‏نماید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 18 تیر 1392  9:09 AM
تشکرات از این پست
a_sadri ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

چرا مخابرات اینترنت حجمی نمی‌دهد؟

با وجود اظهارات مسئولان مخابرات درباره اینترنت حجمی، اما هنوز هم کاربران ایرانی امکان دریافت این سرویس مخابرات را ندارد.

 
چرا مخابرات اینترنت حجمی نمی‌دهد؟


مدتی از ابلاغ مصوبه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات درباره ارائه اینترنت حجمی می‌گذرد اما همچنان کاربران مخابرات در دریافت این سرویس ناموفقند.


به گزارش ایتنا از ایسنا، مدیرعامل شرکت مخابرات حدود دو ماه پیش از ارائه اینترنت حجمی در مخابرات خبر داده و اظهار کرده بود: از این پس براساس مصوبه‌ای که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ابلاغ کرده برای سرعت‌های مختلف براساس حجم آن‌ها قیمت‌های مختلفی اعمال خواهد شد.

مظفر پوررنجبر با بیان این‌که در حال حاضر تمام تعرفه‌ها برای اجرا به استان‌های مختلف فرستاده شده، درباره زمان اجرایی شدن این طرح گفته بود:‌ این طرح در حال اجراست و باعث می‌شود هزینه‌ها به مراتب کمتر از گذشته شود چراکه در شیوه جدید کارکرد و حجمی که افراد مورد استفاده قرار می‌دهند محاسبه خواهد شد و مشتری مجبور نخواهد بود مبلغ خاصی را به طور ثابت پرداخت کند و حتی مدتی از اینترنت هم استفاده نکند.

مدیرعامل مخابرات ایران ادامه داد: با استفاده از این شیوه کاربران حتی می توانند در صورتی که برای مدتی از اینترنت استفاده نکرده‌اند هزینه پرداخت نکرده و تنها تعرفه‌های اندک آبونمان را بپردازند.

اما با وجود این اظهارات مدیر عامل شرکت مخابرات کاربرانی که اینترنت خود را از این شرکت می‌گیرند همچنان در دریافت اینترنت حجمی با مشکل مواجهند و امکانی برای دریافت اینترنت به این شیوه ندارند.

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت‌وگویی با ایسنا در پاسخ به این که آیا سازمان تنظیم مقررات بر این موضوع نظارت ندارد گفت: این اقدام مخابرات به نوعی تخلف محسوب می‌شود اما با توجه به این که سیستم‌های این شرکت برای ارائه اینترنت حجمی در برخی استان‌ها آماده نشده، قرار بر آن است که تا آماده شدن مقدمات این موضوع، مخابرات اینترنت را با حجم دانلود نامحدود در اختیار کاربران خود بگذارد.

حسن رضوانی همچنین عنوان کرد: در واقع این شرکت برای ارائه اینترنت حجمی مدتی زمان خواسته است و قرار بر این است که پس از به پایان رسیدن این دوره اینترنت خود را به صورت حجمی در اختیار کاربران بگذارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 18 تیر 1392  9:16 AM
تشکرات از این پست
a_sadri ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

امکان واگذاری اینترانت ملی به کاربران خانگی

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آمادگی فنی و اجرایی این وزارتخانه برای واگذاری اینترانت ملی مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات به کاربران خانگی خبر داد و گفت: با واگذاری اینترانت ملی به کاربران خانگی، سرعت دسترسی به سایتهای داخل کشور به مراتب افزایش می یابد.
 
علی حکیم جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تصویب نرخ اتصال به شبکه ملی اطلاعات برای کاربران خانگی که هفته گذشته در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوب شد اظهار داشت: در واگذاری خدمات شبکه ملی اطلاعات باید 3 مرحله طی شود که در مرحله اول، طراحی این شبکه مدنظر بود تا امکان اتصال خانوارها به شبکه ملی اطلاعات فراهم شود که در این راستا اقدامات فنی و اجرایی این طرح با انجام فاز آژمایشی تست شد به نحوی که مقرر شد برخی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت، ارائه این سرویس را در فاز پایلوت آغاز کنند.
 
وی ادامه داد: یکی از مسائل اصلی در ارائه اینترانت ملی شبکه اطلاعات، نرخ اتصال به این شبکه بود که هم اکنون در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده است تا کاربران بدانند برای دسترسی به این شبکه چه قیمتی باید بپردازند.
 
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام آمادگی کامل این وزارتخانه برای ارائه خدمات در بستر شبکه ملی اطلاعات به کاربران خانگی تصریح کرد: مرحله سوم این پروژه ملی، مجوزی است که شورایعالی فضای مجازی باید در اختیار این وزارتخانه قرار دهد تا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بتواند پهنای باند 2مگابیت بر ثانیه را در اختیار مصرف کننده خانگی قرار دهد که اگر این مهم انجام شود عملا شبکه ملی اطلاعات، آماده ارائه سرویس به کاربران خانگی است.
 
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید براینکه اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت هم اکنون آماده ارائه سرویس به کاربران خانگی هستند، افزود: خوشبختانه شبکه آماده واگذاری است که اگر این مجوز از سمت شورایعالی فضای مجازی صادر شود به راحتی می توان سرویس دهی به کاربران خانگی را شروع کرد.
 
وی گفت: نزدیک به یک سال قبل ما درخواست کتبی خود را با امضای وزیر وقت برای ارائه سرویس شبکه ملی اطلاعات به شورایعالی فضای مجازی دادیم و عملا درخواست کردیم که این کار انجام شود؛ حتی این طرح در یک مرحله در شورای معین مطرح شد اما پس از آن متوقف شد و ما دیگر بازخوردی از این موضوع نداشتیم.
 
حکیم جوادی تصریح کرد که شبکه ملی اطلاعات برای ارائه به کاربران خانگی به موازات دستگاههای اجرایی آمادگی کامل دارد و بسترهای فنی آن نیز فراهم است که در صورت دریافت مجوز، ارائه این سرویس از طریق شرکتهای اینترنتی آغاز می شود.
 
وی در مورد شرایط واگذاری این سرویس به مهر گفت: در حال حاضر سرعت اتصال به این شبکه حداقل 2 مگابیت بر ثانیه گذاشته شده است که دلیل آن نیز وجود یک سری محدودیتهای فنی است که در بستر ADSL با آن مواجه هستیم اما با اراه افتادن پروژه فیبرنوری منازل این محدودیت نیز برداشته می‌شود و کاربران خانگی می توانند به سایتهای داخل کشور با 10 برابر این سرعت دسترسی داشته باشند.
 
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تفاوت سرویس اینترنت و اینترانت ملی برای کاربران خانگی را در سرعت و کیفیت دسترسی عنوان کرد و گفت: کاربران اینترانت ملی را به لحاظ سرعت و کیفیت لمس می کنند چرا که به محض اینکه اطلاعات در داخل کشور جستجو شود قطعا کاربران با سرعت بالاتری آن را دریافت می‌کنند و اگر اطلاعاتی خارج از کشور باشد سرعت مدنظر به پروتکل قبلی بازمی گردد.
 
وی تاکید کرد: بخش عمده ای از مصرف پهنای باند دریافتی کاربران در داخل کشور است و براین اساس ارائه سرویس های جدید مانند آموزش الکترونیک روی این بستر به راحتی امکان پذیر است.
 
به گزارش مهر، كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات هفته گذشته تعرفه اتصال به شبكه ملي اطلاعات از طريق فناوري ADSL را تصويب كرد.
 
براساس اين مصوبه برای مشتركاني كه از طريق فناوري ADSL به شبكه ملي اطلاعات دسترسي پيدا كنند، تعرفه دسترسي با سرعت 2 مگابيت برثانيه و حداقل 10گيگابايت حجم اطلاعات دريافتي، 107 هزار ريال تعيين شده و مشترک براي هر گيگابيت اضافي نيز حدود 4 هزار ريال پرداخت خواهد کرد.
 
درصورت دسترسي همزمان مشترك به شبكه ملي اطلاعات و شبكه اينترنت، علاوه بر تعرفه‌هاي مصوب استفاده از اينترنت، تعرفه دسترسي به شبكه ملي اطلاعات با سرعت 2 مگابيت بر ثانيه و حداقل 10 گيگابايت حجم اطلاعات دريافتي 55 هزار ريال تعيين شده است.
 
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده که امكان اتصال پرسرعت و با كيفيت مشتركان از طريق شبكه ملي اطلاعات فراهم است و تعرفه‌هاي تعيين شده دسترسي به شبكه ملي اطلاعات 80 درصد پائين تر از تعرفه‌هاي دسترسي به اينترنت با شرايط مشابه است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 25 تیر 1392  8:52 AM
تشکرات از این پست
a_sadri ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

چرا شرکت زیر ساخت، اینترنت 1 مگابیتی را 250 هزار تومان می فروشد؟

اینترنت 1مگابایتی که زیرساخت متولی فروش آن است و قیمت فروشش در منطقه حدود 15 دلار است، در نهایت قیمت این پهنای باند در ایران 250هزار تومان فروخته می‌شود!

 
چرا شرکت زیر ساخت، اینترنت 1 مگابیتی را 250 هزار تومان می فروشد؟


دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره شرکت زیرساخت بعنوان متولی پهنای باند تاکید کرد که در منطقه اینترنت یک مگابیت بر ثانیه در گران ترین حالت ۱۵ یا ۱۶ دلار است.


به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، اخوان بهابادی در پاسخ به این سوال که شرکت ارتباطات زیرساخت معمولا قیمت اصلی خرید پهنای باند را به رسانه‌ها اعلام نمی‌کند اما قاعدتا شما به عنوان دبیر این شورا در جریان قیمت‌ها قرار دارید کمی درباره این موضوع توضیح دهید، افزود : قیمت را من قبلا هم اعلام کرده‌ام. قیمت پهنای باند یک مگابیت برثانیه به صورت اختصاصی در منطقه در گران‌ترین حالت حدود ۱۵ یا ۱۶ دلار است، با این یک مگابیت حدود ۳۲۰ گیگابایت دانلود می‌شود و این در منطقه قیمتش ۱۵ یا ۱۶ دلار است. ما کاری به قیمت خرید شرکت ارتباطات زیرساخت نداریم اما در نهایت این پهنای باند در داخل کشور حدود ۲۵۰ هزار تومان فروخته می‌شود. حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را...

وی تاکید کرد شورا قرار نیست تکلیفی با زیرساخت داشته باشد (با‌خنده) اما درخواست ما از دوستان این است که فضا را برای ورود بخش خصوصی هموار کنند. نگران نباشند اتفاق بدی نخواهد افتاد.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 25 تیر 1392  9:41 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اینترنت کشور از کجا می‌آید؟

آیا می‌دانستید پهنای باند اینترنتی که ما استفاده می‌کنیم دارای 8 نقطه اتصال با دیگر کشورها است و مسئولان هم اظهار می‌دارند به دلیل افزایش امنیت پهنای باند مسیرها را افزایش داده‌اند.

 
اینترنت کشور از کجا می‌آید؟


طبق اعلام مسوولان شرکت ارتباطات زیرساخت که وظیفه تامین پهنای باند اینترنت را برعهده دارد، در حال حاضر ۲۰ درگاه بین الملل داریم که از هشت درگاه آن پهنای باند اینترنت کشور تامین می‌شود.


به گزارش ایتنا از ایسنا، مدیرکل مهندسی عملیات شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت در گفت‌وگویی اظهار کرد: طی سال‌های گذشته به منظور افزایش امنیت تامین پهنای باند، شمار مسیرها را افزایش داده‌ایم تا در صورت اختلال و یا قطعی در یک مسیر ظرفیت پهنای باند از دیگر مسیرها تامین شود.

حسن کریمی همچنین عنوان کرد: نقاط اتصال ما با دیگر کشورها برای تامین پهنای باند اینترنت هشت نقطه است که به ترتیب در سمت جنوب: چابهار(کابل فالکون و کابل پیشگامان)، جاسک و بندرعباس، ترکیه: سرو و بازرگان، آذربایجان: آستارا، ارمنستان: نوردوز را داریم و به زودی GBI در بوشهر نیز به این درگاه‌ها افزوده می‌شود و تعداد این درگاه‌ها به ۹ نقطه افزایش پیدا می کند.

بر اساس آخرین اعلام های رسمی تا آبان ماه سال گذشته، دو درگاه اینترنتی در مرزهای چابهار هر یک با ظرفیتی معادل STM۱ ۶۴ و درگاه بندر‌عباس با ظرفیتی معادل STM۱ ۵۵ فعال بوده اند.

درگاه آستارا نیز حدود STM۱ ۵۶ و نوردوز STM۱ ۶۴ از پهنای باند کشور را تامین می‌کردند و درگاه بازرگان با ظرفیت STM۱ ۹۶ فعال بود. درگاه‌های سه‌رود و جاسک نیز به ترتیب با ظرفیت‌های ۶۴ و STM۱ ۴ دیگر درگاه‌های اینترنتی کشور به‌شمار می‌روند که البته همان طور که گفته شد ظرفیت این درگاه‌ها بر اساس آنچه آبان ماه گذشته اعلام شد در این گزارش آمده است.

حسن کریمی در گفت‌وگویی که آبان ماه سال گذشته با ایسنا داشت یادآور شده بود که از طریق ۹ درگاه اینترنتی کشور ظرفیتی معادل STM1 ۴۶۷ تامین می‌شود و قرار است در آینده نزدیک ظرفیت مرز آستارا تا STM1 ۷۲ و نوردوز تا STM1 ۶۴ افزایش پیدا کند.

وی همچنین از آغاز به کار درگاه بوشهر در آینده ای نزدیک خبر داده و ظرفیت این درگاه را حدود STM1 64 دانسته و اظهار امیدواری کرده بود طی چند ماه آتی STM۱ ۲۰۰ به ظرفیت درگاه های کشور افزوده شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 25 تیر 1392  9:44 AM
تشکرات از این پست
a_sadri ali_kamali
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 6815
محل سکونت : خراسان

بدون رایانه ایمیل بزنید

پس از 30 سال تحقیق، پژوهشگران توانسته اند فناوری جدیدی ابداع کنند که به افراد بیمار و یا معلولی که نمی توانند حرف بزنند، کمک می کند با استفاده از امواج مغزی، ایمیل ارسال کنند.

 

 

"جاناتان ول پاو" مجری این تحقیقات از مرکز واسورت اداره بهداشت دولتی نیویورک می گوید: آنچه که مورد تصور نویسندگان داستانهای علمی و تخیلی بوده، اکنون به واقعیت رسیده است.

آنهایی که مبتلا به بیماری های آسیب نخاعی، سکته مغزی، ام اس و لو گرینگ هستند و توانایی خود را برای برقراری ارتباط از دست داده اند با این شیوه نوین امکان گفتگو می یابند. به گفته وی برقراری ارتباط کاملا بر اساس فعالیت مغزی صورت می گیرد.

 

پژوهشگران کلاهی را که بر روی آن الکترودهایی نصب شده بود بر روی سر بیمار قرار دادند. این الکترودها فعالیت الکتریکی مغز را از طریق سیم هایی به یک تقویت کننده و رایانه متصل کردند.

یک نمایشگر رایانه ای با یک صفحه سفید استاندارد و شبکه ای از الفبا، اعداد و دیگر ایتم ها جلوی بیمار قرار داده می شود. نمایشگر دیگری نیز امواج مغزی بیمار را نشان می دهد که از طریق الکتروانسفالوگرافی یا EEG ضبط شده است.

 

داوطلبان این مطالعه، بر روی حروف مورد نظر خود متمرکز می شدند و پس از 300 میلی ثانیه، EEG تغییراتی را در امواج مغزی ثبت می کرد و حرف انتخاب شده بر روی صفحه به نمایش در می آمد.

اگرچه این فرایند در مقایسه با پیامک زدن، بسیار کند است اما این سیستم قفل مغز بیمارانی را که نمی توانند با کسی ارتباط برقرار کنند، باز می کند.

 

این سیستم بر روی 40 کاربر آزمایش شده و ظاهرا برای استفاده گسترده آماده است. تنها مانع بر سر راه این فناوری، هزینه پنج هزار دلاری برای هر بیماری است که بخواهد این رایانه را در اختیار داشته باشد و همچنین آموزش افراد برای  استفاده از کلاه و الکترودهاست. این هزینه شامل عیب یابی برای اطمینان از کارکرد مطلوب سیستم نیز می شود.

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

جمعه 4 مرداد 1392  5:03 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پرسرعت ترین اینترنت دنیا در ۴ کشور

موسسه آمار و ریاضیات "آکامی" با بررسی نرخ سرعت اینترنت جهانی، کشورهایی را که دارای سریع ترین نرخ دسترسی به اینترنت هستند را معرفی کرده است.
 
به گزارش مهر، موسسه آکامی در گزارش جدید 2013 خود درباره وضعیت اینترنت جهانی آورده است که هنگ کنگ، ژاپن، رومانی و کره جنوبی در صدر پرسرعت ترین اینترنتهای دنیا قرار می گیرند و پس از این 8 مورد ایالات متحده آمریکا در جایگاه نهم قرار دارد که خدمات اینترنتی آن نسبت به سایر کشورهای دارای فناوری با قیمت بیشتر و سرعت کمتر عرضه می شود.در این گزارش هنگ کنگ بار دیگر با سرعت 63.6 مگابایت سرعت و افزایش 9 درصدی نسبت به سه ماه گذشته در صدر جدول قرار گرفت.
 
در سه ماه نخست امسال کره جنوبی با سرعت 44.8 مگابایت به رده چهارم سقوط کرد و از ژاپن و رومانی با سرعت اینترنتهای 50 و 47.9 مگابایت در ثانیه عقب ماند.
 
در جدول امسال جایگاه آمریکا و سوئد تغییر کرده است، سال گذشته سوئد در رده نهم و آمریکا در رده هشتم قرار داشت. آکامی برای ارائه این گزارش خدمات اینترنتی 243 کشور جهان را بررسی کرده است.
 
براساس این گزارش مشترکان در سه ماهه اول سال 2013 با 208 حمله DDoS ( محروم سازی از سرویس) رو به رو بوده اند که این میزان اندکی نسبت به سه ماه گذشته آن بیشتر است، چرا که تعداد این حملات در سه ماه چهارم سال 2012 به 200 مورد رسیده بود. از این تعداد حمله 35 درصد مشتریان تجاری، 22 درصد مشتریان رسانه ای، 7 درصد مشتریان با فناوری بالا، 4 درصد بخش عمومی را هدف گرفته بودند. این حملات توسط 154 سازمان مختلف گزارش شده است.
 
میانگین اوج سرعت اینترنت جهانی 18.4 مگابایت است که این امر نسبت به سه ماهه گذشته 9.2 درصد و نسبت به سال گذشته 36 درصد تغییر داشته است. میانگین اوج سرعت اینترنت در ایران کندترین مورد در سه ماهه نخست بوده که در این دوره به 3.2 مگابایت در ثانیه رسیده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 9 مرداد 1392  10:05 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ایران کندترین اینترنت دنیا را دارد

در این گزارش هنگ کنگ بار دیگر با سرعت ۶۳.۶ مگابایت سرعت و افزایش ۹ درصدی نسبت به سه ماه گذشته در صدر جدول قرار گرفت.

 



موسسه آمار و ریاضیات "آکامی" با بررسی نرخ سرعت اینترنت جهانی، کشورهایی را که دارای سریع‌ترین نرخ دسترسی به اینترنت هستند را معرفی کرده است.


به گزارش ایتنا از مهر، موسسه آکامی در گزارش جدید ۲۰۱۳ خود درباره وضعیت اینترنت جهانی آورده است که هنگ کنگ، ژاپن، رومانی و کره جنوبی در صدر پرسرعت‌ترین اینترنت‌های دنیا قرار می‌گیرند و پس از این ۸ مورد ایالات متحده آمریکا در جایگاه نهم قرار دارد که خدمات اینترنتی آن نسبت به سایر کشورهای دارای فناوری با قیمت بیشتر و سرعت کمتر عرضه می‌شود.

در این گزارش هنگ کنگ بار دیگر با سرعت ۶۳.۶ مگابایت سرعت و افزایش ۹ درصدی نسبت به سه ماه گذشته در صدر جدول قرار گرفت.

در سه ماه نخست امسال کره جنوبی با سرعت ۴۴.۸ مگابایت به رده چهارم سقوط کرد و از ژاپن و رومانی با سرعت اینترنت‌های ۵۰ و ۴۷.۹ مگابایت در ثانیه عقب ماند.

در جدول امسال جایگاه آمریکا و سوئد تغییر کرده است، سال گذشته سوئد در رده نهم و آمریکا در رده هشتم قرار داشت.

آکامی برای ارائه این گزارش خدمات اینترنتی ۲۴۳ کشور جهان را بررسی کرده است.

براساس این گزارش مشترکان در سه ماهه اول سال ۲۰۱۳ با ۲۰۸ حمله DDoS ( محروم سازی از سرویس) روبرو بوده‌اند که این میزان اندکی نسبت به سه ماه گذشته آن بیشتر است، چرا که تعداد این حملات در سه ماه چهارم سال ۲۰۱۲ به ۲۰۰ مورد رسیده بود.
از این تعداد حمله ۳۵ درصد مشتریان تجاری، ۲۲ درصد مشتریان رسانه‌ای، ۷ درصد مشتریان با فناوری بالا، ۴ درصد بخش عمومی را هدف گرفته بودند.
این حملات توسط ۱۵۴ سازمان مختلف گزارش شده است.

میانگین اوج سرعت اینترنت جهانی ۱۸.۴ مگابایت است که این امر نسبت به سه ماهه گذشته ۹.۲ درصد و نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد تغییر داشته است.

میانگین اوج سرعت اینترنت در ایران کندترین مورد در سه ماهه نخست بوده که در این دوره به ۳.۲ مگابایت در ثانیه رسیده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 9 مرداد 1392  10:28 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

***تولید دیسکی با ظرفیت ۳۶۰ ترابایت و بیش ۱ میلیون سال عمر ذخیره‌سازی***

تولید دیسکی با ظرفیت ۳۶۰ ترابایت و بیش ۱ میلیون سال عمر ذخیره‌سازی

آرشیو‌های دیجیتالی اصولا روی دی‌وی‌دی‌هایی که اختصاصا با هدف آرشیو فایل تولید شده‌اند ذخیره می‌شوند؛ حقیقتی که در آینده نزدیک دستخوش تغییر خواهد شد. محققان مرکز تحقیقات دانشگاه Southampton's Optoelectronics و همینطور محققان دانشگاه تکنولوژی Eindhoven، به یکدیگر پیوستند تا یک دیسک شیشه‌ای که قابلیت نگهداری ۳۶۰ ترابایت داده را برای ۱ میلیون سال دارد تولید کنند.

5D_optical_memory_610x423.jpg

این دیسک علاوه بر قابلیت ذکر شده، توانایی تحمل دما را تا ۱۸۳۲ درجه فارنهایت دارد، که این ویژگی به امنیت اطلاعات در مواردی چون بروز آتش‌سوزی کمک می‌کند. چنین پیشرفت غیرمنتظره‌ای در فناوری به هنگام استفاده از ماده‌ای شیشه‌ای شکل که از نانوساختارها و کوارتز ذوب شده ساخته شده است به دست آمد. داده‌ها روی این ماده با لیزر فمتوسکند (فمتوثانیه) نوشته می‌شوند.

این لیزر با شلیک پالس‌های نوری بسیار سریع به دیسک شیشه‌ای کار می‌کند و قادر است اطلاعات را در قالب "نقطه‌های نانوساختاری" در سه شکل لایه که تنها ۵ میکرون از هم فاصله دارند ذخیره‌سازی کند. به علاوه لیزر به هنگام ثبت داده‌ها به دلیل حضور نانوساختارها در پنج بعد عمل می‌کند؛ چیزی متشکل از جاینمایی سه‌بعدی، جهت‌یابی و اندازه.

در طول آزمایش این دیسک، محققانی که این فناوری را توسعه داده‌اند موفق به نوشتن داده روی این دیسک و سپس خواندن آن شدند. قابلیت ذخیره‌سازی این دیسک بسیار بالا است و می‌تواند ۳۶۰ ترابایت اطلاعات آرشیوی را در خود جای دهد. به محض ذخیره اطلاعات روی این دیسک می‌توان آن را برای ۱ میلیون سال و یا بیشتر نگه‌داری کرد؛ مقاومت در برابر تغییرات دمایی و عمر بیش از چند نسل (یا برابر کل یک تمدن).

پروفسور Professor Peter Kazandky در مصاحبه با ORC اظهار داشت: "بسیار هیجان‌آور است که فکر کنیم اولین سندی که احتمالا موجب ابقای نژاد بشر می‌شود ساخته‌ایم. این فناوری می‌تواند آخرین شواهد تمدن را ایمن سازد، بدان معنا که آنچه آموخته‌ایم بنا نیست به ورطه فراموشی سپرده شود". قدم بعدی چیست؟ تیم در حال تجاری کردن این فناوری است

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 12 مرداد 1392  12:28 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

وعده کاندیدای وزارت ارتباطات: دسترسی خانوارها به اینترنت پرسرعت افزایش می‌یابد

محمود واعظی، وزیر پیشنهادی روحانی برای تصدی وزارت ارتباطات، وعده افزایش سرعت اینترنت را که از معضلات کاربران ایرانی است، به همراه گسترش دسترسی کاربران به اینرتنت پرسرعت داده است.

 
وعده کاندیدای وزارت ارتباطات: دسترسی خانوارها به اینترنت پرسرعت افزایش می‌یابد



رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین برنامه‌ها و وعده محمود واعظی گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت یازدهم را افزایش سرعت اینترنت و تلاش برای گسترش دسترسی خانوار ایرانی به اینترنت پرسرعت عنوان کرد.



به گزارش ایتنا از مهر، رمضانعلی سبحانی فر با اشاره به جزئیات حضور محمود واعظی در کمیسیون صنایع و معادن مجلس و ارائه برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود به این کمیسیون اظهار داشت: وزیر پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بعدازظهر روز سه شنبه با حضور در کمیسیون صنایع و معادن مجلس برنامه ها و دیدگاههای خود را در این زمینه به صورت مکتوب ارائه کرد و توضیحاتی نیز در مورد برنامه‌هایش داد.

وی با بیان اینکه در این جلسه محمود واعظی به تمامی سوالات مدنظر نمایندگان کمیسیون صنایع پاسخ داد، افزود: نمایندگان از پاسخگویی این وزیر پیشنهادی راضی بودند و در کل به نظر می‌رسد کمیسیون صنایع مجلس در مورد این گزینه پیشنهادی اتفاق نظر مثبت دارد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه شواهد نشان می‌دهد که اکثریت نمایندگان مجلس به گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات رای مثبت دارد، خاطرنشان کرد: دیدگاه محمود واعظی برای توسعه بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور کاملا مثبت و هم صدا با نمایندگان کمیسیون صنایع است.

سبحانی فر با اشاره به مهم‌ترین مباحثی که در جریان حضور وزیر پیشنهادی کابینه تدبیر و امید مطرح شد، گفت: ساماندهی به وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی کشور و تصویب هرچه سریع‌تر نظام جامع فناوری اطلاعات کشور از جمله دغدغه‌های مطرح شده از سوی محمود واعظی بود؛ در همین حال وی در برنامه‌های ارائه شده خود در کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی بر تحقق اهداف مدنظر در قانون برنامه پنجم توسعه تاکید کرد.

رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی همچنین از وعده گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای افزایش سرعت اینترنت خبر داد و افزود: محمود واعظی وعده داده است که سرعت دسترسی خانوار به اینترنت پرسرعت گسترش می‌یابد و دولت برای اتمام فاز اجرایی شبکه ملی اطلاعات اهتمام به خرج خواهد داد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 20 مرداد 1392  10:54 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

دولت روحانی برای بهبود وضعیت اینترنت چه خواهد کرد؟

 رییس جمهوری پیش از انتخاب و در دوره کاندیداتوری خود واضح به انتقاد از وضعیت اینترنت کشور پرداخت.

 
دولت روحانی برای بهبود وضعیت اینترنت چه خواهد کرد؟


زمان زیادی از دوره‌ مناظره‌ها و روزی که حسن روحانی وضعیت اینترنت را در شأن ملت ندانسته بود نمی‌گذرد و حال با روی کار‌آمدن دولت او این سوال پیش می‌آید که دولت یازدهم برای این‌که اینترنت در شأن ملت شود، چه اقداماتی در دست دارد؟


طی سال‌های اخیر همواره از رشد چشم‌گیر ضریب نفوذ اینترنت گفته شده و حتی به تازگی اینگونه اعلام شده است که ۶۱.۰۶ درصد از مردم کشور کار بر اینترنت به‌شمار می‌روند و بالغ بر ۶۱ درصد مردم جامعه از اینترنت استفاده می‌کنند.

البته در این آمار خوش‌بینانه هیچ اشاره‌ای نشده است که ضریب نفوذ ۶۱ درصدی اینترنت به چه معناست و آیا این‌که صرفا هر فرد در طول سال حتی اگر یک بار مثلا برای رایانه‌های خود هم از اینترنت بهره گرفته باشد، کاربر حساب می‌شود یا خیر، اما با این وجود و در قالب همین آمارهای خوش‌بینانه هم بر این نکته اشاره شده که ۳۰.۱۱ درصد از این کاربران از طریق تلفن همراه خود به اینترنت دسترسی دارند که بی‌شک نمی‌توان GPRS را بهترین شیوه برای استفاده دائم از اینترنت دانست.

نکته دیگر آنکه حال با هر تعداد و آماری هم که بخواهیم در نظر بگیریم، وضعیت اینترنت و سرعت پایین آن و فیلتر‌شدن سایت‌های متعدد موضوعات دیگری است که نمی‌توان به سادگی از کنار آنها گذشت و شاید مجموعه همین موارد بود که موجب شد رییس جمهوری فعلی پیش از انتخاب و در دوره کاندیداتوری خود چنین واضح به انتقاد از وضعیت اینترنت کشور بپردازد.

البته انتقاد روحانی بی‌جواب هم نماند و با فاصله‌ای چند روزه محمد حسن نامی - وزیر ارتباطات دولت دهم - که اتفاقا مدت زیادی هم در این پست فعالیت نداشت، به پاسخ‌گویی به این انتقاد پرداخته و خاطر نشان کرد که از نظر او وضعیت اینترنت خوب است و ان‌شاء‌الله در آینده امکانات و خدمات بیشتر و بهتری نیز ارائه خواهد شد.

حال در اولین روزهای آغاز به کار دولت یازدهم، مدیر عامل شرکت مخابرات در سال‌های جنگ به عنوان وزیر پیشنهادی حوزه ارتباطات به مجلس معرفی شده است.
اما نکته قابل توجه آنکه آیا محمود واعظی که از سال ۶۵ تاکنون بیشتر فعالیت‌هایش در حوزه سیاست خارجه بوده و حداقل در منصب اجرایی حضور کمتری در بخش ICT داشت و آیا می‌تواند پس از ۲۷ سال با بازگشت مجدد این حوزه پاسخ‌گوی مشکلات متعددی که در حوزه اینترنت وجود دارد باشد!؟

وی تاکنون هنوز مصاحبه‌ای درباره برنامه‌های خود نداشته و معلوم نیست برای تصدی این پست چه برنامه‌هایی دارد، اما به هرحال تاکنون هم زمزمه‌ای مبنی بر فعالیت نمایندگان مجلس با وزارت او به گوش نرسیده و به احتمال زیاد او وزیر بعدی ICT خواهد بود و حال باید منتظر ماند و دید آیا در این دوره وضعیت اینترنت در شأن ملت خواهد بود یا هم‌چنان تاکید می‌شود که وضعیت اینترنت از نظر مدیران این حوزه خوب است؟

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 20 مرداد 1392  1:48 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

محدودیت سرعت اینترنت را حذف کنید

باید کف سرعت اینترنت به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی نیز دسترسی به یک مگابیت برثانیه تعریف شود.

 
محدودیت سرعت اینترنت را حذف کنید



عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مهمترین دغدغه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را وجود انحصار در تامین و توزیع پهنای باند اینترنت و نیز محدودیت سرعت دسترسی کاربران اینترنت عنوان کرد و گفت: یکی از درخواست‌ها از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که محدودیت دسترسی به اینترنت را به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی بردارد.


محمودرضا خادمی در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به درخواست فعالان این بخش از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وضعیت تامین و توزیع پهنای باند اینترنت در کشور است که از وزیر آینده ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌خواهیم به این انحصار خاتمه دهد و تامین و توزیع پهنای باند اینترنت با حفظ نظارت حاکمیت به بخش خصوصی سپرده شود و یا حداقل بخش خصوصی در کنار بخش دولتی بتواند در این فضا فعالیت و رقابت کند.

وی چالش دوم حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را مربوط به از بین رفتن جایگاه اولیه رگولاتوری عنوان کرد و گفت: برگرداندن سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به جایگاهی مقتدر و مستقل به نحوی که سایر نهادها نتوانند در کار این سازمان دخالت کنند از دیگر خواسته‌هایی است که در صورت تحقق بسیاری از مشکلات پروانه‌ای و صدور مجوز برای فعالیت بخش خصوصی مرتفع خواهد شد.

خادمی رفع محدودیت سرعت دسترسی کاربران اینترنت را از دیگر مواردی برشمرد که برای تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه و رسیدن به ۱۰ میلیون کاربر اینترنت پرسرعت الزامی است و تاکید کرد: با محدودیت سرعت اینترنت تا سقف ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه این اهداف محقق نخواهد شد.

عضو سابق هیئت رئیسه کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با تاکید براینکه باید کف سرعت اینترنت به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی نیز دسترسی به یک مگابیت برثانیه تعریف شود، خاطرنشان کرد: در این صورت می‌توان بسیار سریع‌تر به اهداف برنامه پنجم توسعه دست یافت.

وی با اشاره به دیدار نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با محمود واعظی گزینه پیشنهادی حسن روحانی برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در دیدگاه‌ها و برنامه‌های محمود واعظی نگاه مثبت به بخش خصوصی و اعتماد به این بخش دیده می‌شود؛ به طور کل، به نظر می‌رسد کم کردن تصدی دولت و سپردن امور به بخش خصوصی در کلیت دولت جدید وجود دارد.

خادمی با تاکید بر نگاه کلان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات به مقوله ICT و اینکه وی ICT را محور توسعه و اداره کشور قلمداد کرد افزود: نگاه وزرای دولت نهم و دهم در این زمینه محدود بود و بسیاری از مشکلات این بخش نیز به همین دیدگاه برمی‌گشت.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 20 مرداد 1392  1:51 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

***کاهش قیمت اقلام فناوری اطلاعات در بازار/برگزاری طرح پایش و نظارت بازار ICT در سراسر کشور ***

کاهش قیمت اقلام فناوری اطلاعات در بازار/برگزاری طرح پایش و نظارت بازار ICT در سراسر کشور

رگزاری طرح پایش و نظارت بازار ICT در سراسر کشور

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی از برگزاری مرحله اول طرح کشوری پایش و نظارت بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات در آینده نزدیک خبر داد.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسن رضوانی گفت: این طرح در راستای تحقق یکی از محورهای تفاهم‌نامه همکاری پایش و کنترل سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات که بین رگولاتوری و 7 دستگاه حاکمیتی و نظارتی از جمله شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا، پلیس آگاهی، سازمان فناوری اطلاعات و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مبادله شده، اجرا می‌شود.وی ارتقاء سطح هماهنگی در نظارت و کنترل خدمات ICT با رویکرد مردم محوری، حمایت و احقاق حقوق مصرف‌کنندگان این حوزه، کاهش تخلفات و جرایم حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح کشور و ارتقاء سطح آگاهی مردم و فعالین این حوزه را از اهداف طرح کشوری پایش و نظارت بازار ICT عنوان کرد.معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری گفت: در این طرح که به صورت هماهنگ و متمرکز در سطح کشور اجرا می‌شود ارایه‌دهندگان سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات در چهار محور رعایت تعرفه‌های ابلاغی مطابق با قوانین و مقررات، ارایه خدمات پشتیبانی مناسب به کاربران، بررسی وضعیت شبکه توزیع و فروش خدمات و ارایه سرویس با کیفیت مناسب و مطابق با قوانین و مقررات و مفاد قرارداد، از سوی بازرسین به صورت کمی و کیفی مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرند.

کاهش قیمت اقلام فناوری اطلاعات در بازار

رییس صنف فن‌آوران رایانه تهران از کاهش قیمت اقلام فناوری اطلاعات در بازار خبر داد.مهدی میرمهدی در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به کالاهایی که در اولویت 10 قرار گرفته‌اند اشاره و اظهار کرد:‌ با وجود قرار داشتن تعدادی از اقلام فناوری اطلاعات در اولویت 10 کالایی در گمرک قرار ندارد اما تعدادی از کالاهای ما به علت پرداخت نکردن پول توسط بانک مرکزی به فروشندگان در دبی مانده و به خریداران تحویل داده نشده است.وی در ادامه به نوسانات بازار ارز اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر تعداد بسیاری از افراد به علت نوسانات بازار ارز اعتماد خود را از دست داده‌اند و بسیاری از کالاها در دبی باقی مانده است در صورتی که توسط خریداران در اینجا پرداخت شده است.میرمهدی نسبت به کابینه معرفی شده برای دولت جدید هم ابراز امیدواری کرد و افزود:‌ تیم معرفی شده بسیار با سابقه و کارکشته هستند و با وجود مسائل کمبود بودجه امیدواریم قیمت‌ها در آینده و بعد از ماه رمضان کاهش یابد و مردم ارزانی را لمس کنند.رییس صنف فن‌آوران رایانه تهران در پایان به ارزش افزوده اشاره و خاطر نشان کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به ارزش افزوده شش درصد می‌گوید هیچ ارزش افزوده‌ای از مشتری دریافت نمی‌شود ولی هنگام ورود کالا شش درصد از واردکننده دریافت خواهد شد و هر کسی به مراتب این شش درصد را پرداخت می‌کند؛ در سال آینده شش درصد تبدیل به هشت درصد می‌شود و اگر در این زمینه چاره‌ای اندیشیده نشود شاهد افزایش قیمت‌ها خواهیم بود. امیدوارم دولت جدید خوب عمل کند چرا که در هشت سال گذشته کشور وضعیت اقتصادی خوبی نداشته است.

اجرای دو فاز خرید و توزیع تجهیزات اینترنت پرسرعت

مشاور مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از اجرای دو فاز خرید و توزیع تجهیزات اینترنت پرسرعت خبر داده است.به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، قضاتی - مشاور مدیر عامل شرکت مخابرات ایران - با اشاره به سیاست‌گذاری‌های شرکت مخابرات ایران مبنی بر مجهز‌ کردن استان‌های کشور به تجهیزات DSLAM برای ارائه‌ی اینترنت پرسرعت در سطح کشور، اظهار کرد: در فاز یک، پروژه توزیع و نصب و راه‌اندازی آن در 12 استان به پایان رسید.بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات، وی با بیان این‌که مشکلات نقدینگی استان‌ها از جمله مسائل حائز اهمیت در روند اجرای پروژه‌ها است، افزود: عملیات توزیع فاز دو این پروژه به ظرفیت 500 هزار پورت برای 15 استان در حال حاضر برای توزیع بین استان‌ها آماده است

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

دوشنبه 21 مرداد 1392  9:44 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
دسترسی سریع به انجمن ها