0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اتصال فیبرنوری به منازل از تیرماه 93

۲۰ درصد پروژه ایرانیان نت متعلق به شرکت ارتباطات زیرساخت است و ۸۰ درصد آن نیز متعلق به بخش خصوصی و تعاونی است.

 


سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با وصول حق الامتیاز پروانه فعالیت اپراتور فیبرنوری کشور، زمان لازم الاجرا شدن این پروژه و ايجاد و بهره برداري از شبكه هاي انتقال داده نوري برای اتصال فیبرنوری به منازل را تیرماه سال ۹۳ اعلام کرد.

به گزارش ایتنار از مهر، از آنجایی که امروزه توسعه فیبرنوری و دسترسی با ظرفیت بالا برای کسب و کارها و برای کاربران خانگی در همه دنیا به یک ضرورت تبدیل شده برنامه ۵ ساله پنجم توسعه نیز به دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت با سرعت بالا تاکید کرده که براین اساس وزارت ارتباطات بخش عمده‌ای از این تکالیف را قرار است با اجرای شبکه ایرانیان نت تامین کند.

خداحافظی با شیوه سنتی انتقال اطلاعات
اتصالات باندپهن فیبر به خانه یا همان اتصالات FTTH، معرف اتصالات کابل فیبرنوری برای اماکن به صورت اختصاصی است و این سیستم ها که براساس نور هستند توان انتقال انبوهی از اطلاعات به شکل کارآمدتری از قبیل تلفن، ویدئو، دیتا و غیره را در مقایسه با شیوه سنتی کابل‌های مسی دارا هستند.
فناوری Fibre To The Home به سرعت رو به گسترش است زیرا برتری هایی نسبت به فناوری های کنونی دارد که امکان اتصال پرسرعت تر و ظرفیت برد بیشتر نسبت به زوج های پیچیده رسانا از جمله آنها است.

اتصالات فیبر به خانه، تنها فناوری با پهنای باند کافی برای راه اندازی برنامه ریزی شده درخواست مشترکان با قیمت مناسب در دهه آینده است. به طوری که فیبر واقعا دارای پهنای باند نامحدودی است و علاوه بر اینکه فاصله دسترسی طولانی دارد ایجاد این شبکه به عنوان یک شبکه امن و یک رسانه استاندارد، زمان زیادی را سپری خواهد کرد.

اتصال فیبرنوری به منازل خانوار ایرانی از تیرماه ۹۳
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از وصول حق‌الامتياز پروانه بهره‌برداری از پروژه فیبرنوری منازل خبر داد و به مهر گفت: شرايط لازم‌الاجرا شدن پروانه ايجاد و بهره‌برداري از شبكه انتقال داده نوري و دسترسي كاربران با استفاده از فيبرنوري (FTTX) فراهم شده است.

حسن رضوانی با بیان اینکه اين اپراتور از نهم دي ماه ۹۱ به مدت ۱۸ ماه فرصت دارد تا شبكه فيبرنوري را در كشور پياده‌سازي و مورد بهره‌برداري تجاري قرار دهد، خاطرنشان کرد: براساس پروانه مدنظر، این اپراتور به مدت ۴ سال می‌ تواند به صورت انحصاری شبکه فیبرنوری منازل را در کشور نصب و راه اندازی کرده و ارائه سرویس کند.

وي دوره حفاظت چهار ساله براي ايجاد و بهره‌برداري از شبكه فيبرنوري را فرصت مناسبي برشمرد که می تواند شرايط لازم براي بهره‌مندي مردم از مزاياي فيبرنوري را محقق کند.

اینترنت با سرعت ۲۰مگابیت از طریق فیبرنوری
به گزارش مهر، پروژه اتصال فیبرنوری به منازل – FTTH – براساس شرایط و ضوابط پروانه تدوین شده برای آن امکان ایجاد دسترسی به اینترنت برای کاربر نهایی با حداقل سرعت ۲۰ مگابیت برثانیه و حداکثر ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه را فراهم می کند.

براین اساس مجری این پروژه با هدف توسعه اینترنت در کشور از حیث سرعت و دسترسی، در سال دوم فعالیت خود یک میلیون پورت پرسرعت، در سال سوم ۳ میلیون پورت و تا پایان سال هشتم تعداد ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار پورت فیبرنوری برای اتصال منازل به اینترنت پرسرعت راه اندازی می کند.

مبلغ ۵۰ میلیارد تومان به عنوان حق ضمانت اولیه برای این پروژه پرداخت شده است و کل مبلغ این پروژه نیز براساس اظهارات مسئولان این اپراتور، ۱۵۰ میلیارد تومان است که باید به صورت اقساط توسط کنسرسیوم ایرانیان نت، به دولت پرداخت شود.

به گزارش مهر، ۲۰ درصد پروژه ایرانیان نت متعلق به شرکت ارتباطات زیرساخت است و ۸۰ درصد آن نیز متعلق به بخش خصوصی و تعاونی است.

این پروژه یک برنامه ۸ ساله است که توسعه آن به طور قطع به تعداد کاربران و تمایل آنها به دریافت این سرویس بستگی دارد اما آنچه که مهم است این است که با اجرای اتصال فیبرنوری به منازل، امکان دریافت اینترنت پرسرعت و با کیفیت برای کاربران فراهم می‌شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 26 اسفند 1391  8:52 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اختلال در کسب و کار مردم با مشکل اینترنت

هم اکنون بسیاری از کسب و کارها از طریق شبکه اینترنت صورت می گیرد و نیاز مردم به این شبکه در حد مشاهده ایمیل نیست براین اساس بسیاری از کسب و کارهای مردم با وجود اختلات مکرر و کندی این شبکه مختل شده است.

رئیس کمیته فناوریهای نوین مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اختلالات چند روز گذشته شبکه اینترنت کشور، کسب و کار مردم را مختل کرده است گفت: به عنوان نمایندگان مردم، از مسئولان درخواست پاسخگویی در زمینه این معضل به وجود آمده را داریم.

محمد سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه اختلالات و قطع و وصلی های مکرر شبکه اینترنت کشور در هفته اخیر کاملا مشهود بوده است، اظهار داشت: کاربران اینترنت با مشکلات متعددی در زمینه دسترسی به این شبکه مواجه هستند و براین اساس تقاضای رسیدگی و پیگیری از مجلس دارند.

وی ادامه داد: هم اکنون بسیاری از کسب و کارها از طریق شبکه اینترنت صورت می گیرد و نیاز مردم به این شبکه در حد مشاهده ایمیل نیست براین اساس بسیاری از کسب و کارهای مردم با وجود اختلات مکرر و کندی این شبکه مختل شده است.

وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات از مسئولان و متولیان این بخش خواست که در این زمینه پاسخگوی مردم و نمایندگان آنها در مجلس باشند و مشکلات موجود در مورد شبکه اینترنت را برای کاربران تشریح و اطلاع رسانی کنند.

به گزارش مهر، دسترسی اغلب کاربران ایرانی به شبکه اینترنت و به ویژه سایت‌های پربازدیدی همچون گوگل و یاهو از هفته گذشته تا به حال با اختلالات بسیار همراه است و بسیاری از این کاربران امکان استفاده از اینترنت را ندارند؛ این در حالی است که تاکنون متولیان بخش اینترنت و فضای مجازی کشور اطلاع رسانی مشخصی در زمینه دلایل بروز این اختلالات نداشته اند به نحوی که معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با مهر، وجود اختلال در دسترسی به برخی سایت‌های اینترنتی را تایید نکرد و گفت: هیچ گزارشی در این باره به ما ارائه نشده است.

قطع ارتباط و اختلال در سایتهای بربازدید خارجی پیش از این نیز سابقه داشته به نحوی که در مهرماه امسال دسترسی به پست الکترونیک جی میل به مدت یک هفته در ایران غیرممکن شده بود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 26 اسفند 1391  2:34 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

قاضی آمریکایی: FBI حق ندارد اینترنت را رصد کند

دولت آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم، اینترنت را زیر ذره‌بین دارد.

 
قاضی آمریکایی: FBI حق ندارد اینترنت را رصد کند


یک قاضی آمریکایی با بیان این که نظارت بر اینترنت مخالف با قانون اساسی ایالات متحده است، از FBI خواست این کار را که اکنون به اسم مبارزه با تروریسم انجام می‌دهد، متوقف سازد.


به گزارش ایتنا، بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ دولت آمریکا قانونی به نام پاترویت (Patriot) یا همان قانون استراق سمع به تصویب رساند که طی آن ماموران اطلاعاتی دولت به بهانه مبارزه با تروریسم اجازه می‌یابند ارتباطات و ایمیل‌های شهروندان را زیر ذره‌بین برند.

طبق این قانون هر نوع استراق سمع و ضبط مکالمات تلفنی، اینترنتی و مخابراتی افراد به رسمیت شناخته می‌شود.

این در حالی است که اخیراً گوگل نیز اعلام کرد دولت آمریکا بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ صدها درخواست برای دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران به این شرکت ارائه کرده است.

«سوزان ایلستون» قاضی دادگاه سان فرانسیسکو این موضوع را خطری برای آزادی بیان می‌داند.

وی با صدور حکمی، پلیس فدرال را از این کار باز داشته است.

به گزارش ایتنا به نقل از بلومبرگ، دولت طی ۹۰ روز می‌تواند نسبت به این حکم درخواست تجدید نظر دهد.

گفتنی رای این قاضی به دنبال شکایت‌های یک گروه مدافع آزادی اینترنت به نام Electronic Frontier Foundation صادر شده است.

یکی از اعضای این گروه گفت: ما از این که دادگاه به وجود ایراداتی در قانون اساسی اعتراف کرده، بسیار خوشحالیم.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 27 اسفند 1391  1:11 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

خبرهاي دنياي ديجيتال ***» معرفی اسکنر حرفه ای به شکل ماوس «IRIscan» ***

 

» معرفی اسکنر حرفه ای به شکل ماوس «IRIscan»

 

با توجه به حجم بالای دستگاه های اسکنر و فضایی که اشغال می کنند و با توجه به قیمت نسبتاً بالای این محصولات، به تازگی یک موشواره ساخته شده که می تواند علاوه بر دارا بودن قابلیت های یک ماوس، به عنوان یک اسکنر نیز استفاده شود این محصول که برای سیستم عامل ویندوز طراحی شده می تواند اسناد را با رزولوشن ۳۰۰dpi اسکن کند. با استفاده از این موشواره می توان هر گونه متن و تصویر اعم از نشریات و یا روزنامه ها را اسکن کرده و بسیار سریع به محیط مجازی منتقل کرد. یکی از قابلیت های مهم این دستگاه اسکن یک بخش از اسناد و انتقال سریع آن به نرم افزار ویرایش متن از جمله word می باشد.  با این دستگاه می توان اسنادی بزرگ تر از سایز A3 را نیز اسکن نمود و پس از اسکن به طور خودکار با پسوند PDF ذخیره کرد. 

iriscan معرفی اسکنر حرفه ای به شکل ماوس «IRIscan»

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

دوشنبه 28 اسفند 1391  10:34 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

هند بزرگترین هرزنامه‌نویس جهان شناخته شد

در بین کشورهایی که بیشترین سهم را در انتشار هرزنامه‌ها داشته‌اند باید هند را در رتبه نخست قرار داد که گفته می‌شود بیش از 20 درصد هرزنامه‌های جهان از سوی این کشور ارسال می‌شود.

 

بر اساس نتایج حاصل از یک مطالعه جدید، سری هرزنامه‌های Bad Neighborhoods عامل انتشار بیش از ۵۰ درصد پست‌های الکترونیکی ناخوسته در جهان محسوب می‌شوند. 


به گزارش ایتنا، در بین کشورهایی که بیشترین سهم را در انتشار هرزنامه‌ها داشته‌اند باید هند را در رتبه نخست قرار داد که گفته می‌شود بیش از ۲۰ درصد هرزنامه‌های جهان از سوی این کشور ارسال می‌شود.
این هرزنامه‌ها از سوی ۴۲ هزار ISP در سراسر جهان منتشر شده است. 

کشور هند به عنوان بزرگ‌ترین ناشر هرزنامه در جهان محسوب می‌شود که پس از آن به‌ترتیب کشورهای ویتنام و برزیل قرار دارند که هر دوی آنها مسئول انتشار ۷ درصد از هرزنامه‌ها در جهان هستند. 

"جووانی سزار"(Giovane Cesar) نویسنده این گزارش توضیح داد: «این نتایج افزایش مهارت هرزنامه‌نویسان را نشان می‌دهد که با استفاده از روش‌های جدید و با تاکید روی آدرس‌های IP توانسته‌اند دامنه فعالیت‌های خود را نسبت به قبل گسترش دهند.»

سزار معتقد است که نحوه انتشار هرزنامه‌ها را باید بر اساس مناطق جغرافیایی بررسی کرد و راه‌های مقابله با آن را از این طریق ارایه نمود.
 

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 5 فروردین 1392  12:09 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

بهبود اقتصاد، نتیجه افزایش سرعت اینترنت

یک مهندس مصری عنوان کرد.

 


چهار برابر شدن سرعت پهنای باند اینترنت، صدها میلیون دلار سود برای اقتصاد مصر به همراه دارد. 


به گزارش ایتنا به نقل از روزنامه الیوم السابع، «خالد ربیع» مدیر روابط دولتی اریکسون در مصر، این مطلب را در جریان نشست «بازسازی جامعه شبکه‌ای» که در دهکده هوشمند قاهره برگزار شد عنوان کرد.

وی گفت اگر سرعت پهنای باند چهار برابر شود، تولید ناخالص داخلی مصر ۱.۳۷۷ میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

وی این موضوع را نشان‌دهنده اهمیت نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در اقتصاد مصر به شمار آورد.

خالد ربیع همچنین از علاقه شرکت متبوع خود به گسترش روابط با مشتریان و مقامات حکومتی محلی مصر خبر داد. 

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 5 فروردین 1392  12:11 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

شاهزاده دنیای هرزنامه‌ها برگزیده شد

 "سون اولاف کامفوییز" خود را "وزیر ارتباطات و امور خارجه جمهوری CyberBunker" معرفی کرد و دیگران به آن لقب "شاهزاده هرزنامه‌ها" را دادند.

 
شاهزاده دنیای هرزنامه‌ها برگزیده شد


"سون اولاف کامفوییز"(Sven Olaf Kamphuis) خود را با نام "وزیر ارتباطات و امور خارجه جمهوری CyberBunker" معرفی کرد و این در حالی بود که دیگران به آن لقب "شاهزاده هرزنامه‌ها" را دادند.


به گزارش ایتنا، CyberBunker در اصل یک سایت ارائه دهنده سرویس هاستینگ اینترنت محسوب می‌شود مدیریت آن را "سون اولاف کامفوییز" برعهده دارد و از مدتی قبل در لیست سیاه مرکز Spamhaus.com قرار گرفته است.

کامفوییز در این خصوص به مرکز Spamhaus در زمینه جلوگیری از انتشار هرزنامه‌ها فعالیت می‌کند توضیح داد که او توانایی قابل ملاحظه‌ای در تشخیص هرزنامه‌ها دارد و به راحتی می‌تواند جلوی انتشار هر مدل از آنها را بگیرد.

او که اصالتا هلندی است، هم‌اکنون در قلب مرکز بین‌المللی تشخیص و شناسایی بزرگترین حملات سایبری وابسته به دولت آلمان فعالیت می‌کند.

او تاکنون متهم به هیچ یک از حملات سایبری نشده است و تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر تخلف سایبری او کشف نشده است.
با این وجود، با توجه به اینکه او سخنگوی فدراسیون هکرها محسوب می‌شود، مقامات هلند و دیگر کشورها در پی آن هستند تا نقش او و یا شرکت‌های اینترنتی که وی در آنها فعالیت می‌کند را در اختلالات ترافیکی اینترنتی طی هفته‌های اخیر مشخص کنند.

او در سایت اینترنتی خود نوشته است که "مبارز آزادی اینترنتی" است و همگام با Julian Assange و WikiLeaks فعالیت می‌کند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 14 فروردین 1392  9:09 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

عضويت در شبکه‌هاي اجتماعي آزاد است

نماینده مجلس: صرف حضور و عضويت در شبکه‌هاي اجتماعي جرم محسوب نمي‌شود و نوع فعاليت آنها ملاک قرار مي‌گيرد.

عضو کميسيون حقوقي قضايي گفت: صرف عضويت در شبکه‌هاي اجتماعي جرم محسوب نمي‌شود و به نوع فعاليت شبکه و فرد وابسته است.
موسي غضنفرآبادي نماينده مردم بم در مجلس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، با بيان اين که فعاليت در شبکه‌هاي اجتماعي در قانون جرايم يارانه‌اي مشخص است، گفت: شبکه‌هاي اجتماعي که برخلاف ارزش‌هاي اسلام، انقلاب و اخلاقيات فعاليت کنند، فعاليت آنها غيرقانوني بوده و همکاري و عضويت در آن نيز جرم محسوب مي‌شود.

وي در ادامه اظهار داشت: صرف حضور و عضويت در شبکه‌هاي اجتماعي جرم محسوب نمي‌شود و نوع فعاليت آنها ملاک قرار مي‌گيرد.

عضو کميسيون حقوقي قضايي در پايان تصريح کرد: استفاده از فيلتر شکن و دور زدن فيلترينگ جرم محسوب شده و خاطيان براساس قانون جرايم رايانه‌اي مورد پيگرد قانوني قرار مي‌گيرند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 17 فروردین 1392  2:47 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

توئیتر سال آینده یک میلیارد دلار درآمد کسب می‌کند

در سال ۲۰۱۴ میلادی توئیتر تنها در بخش تبلیغات خواهد توانست یک میلیارد دلار درآمد کسب کند.

 


شبکه اجتماعی توئیتر که این روزها محبوبیت جهانی بین کاربران کسب کرده است در سال ۲۰۱۴ میلادی تنها از بخش تبلیغات یک میلیارد دلار درآمد کسب خواهد کرد.


به گزارش ایتنا، به دنبال افزایش علاقه‌مندی شرکت‌های موبایلی برای حضور در توئیتر و ارایه برنامه‌های خود از این طریق، شرکت بازاریابی هوشمند eMarketer اعلام کرد که در سال ۲۰۱۴ میلادی توئیتر تنها در بخش تبلیغات خواهد توانست یک میلیارد دلار درآمد کسب کند.

بر اساس پیش‌بینی‌های اولیه گفته شده است که مجموع درآمدهای جهانی توئیتر در بخش تبلیغات طی سال ۲۰۱۳ میلادی ۸/۵۸۲ میلیون دلار خواهد بود که ۵۳ درصد آن از طریق دستگاه‌های موبایلی حاصل می‌شود.

نکته جالب این است که درآمد شرکت توئیتر از بخش دستگاه‌های موبایلی در سال ۲۰۱۱ میلادی صفر بوده است در سال جاری ۵۳ درصد درآمدهای این شرکت را دستگاه‌های موبایلی ایجاد می‌کنند.

پیش‌ از این احتمال می‌رفت که در سال ۲۰۱۴ میلادی شرکت‌ها در مجموع آگهی‌های تبلیغاتی را به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار روی توئیتر منتشر کنند که این رقم هم‌اکنون به ۹۵۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

شرکت eMarketer همچنین اعلام کرد که در سال ۲۰۱۵ میلادی مجموع درآمدهای این شبکه اجتماعی به ۳۳/۱ میلیارد دلار خواهد رسید که و این در حالی خواهد بود که شرکت یاد شده در سال ۲۰۱۱ میلادی فقط ۵/۱۳۹ میلیون دلار درآمد داشته است.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 19 فروردین 1392  9:44 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

دستکشی برای تایپ در هوا

در این فناوری حسگرهایی متصل به یک دستکش، حرکات دست را ضبط می‌کند، آنگاه یک رایانه سیگنال‌های مربوط را دریافت و آنها را تبدیل به متن می‌کند.

 


تایپ کردن پیام‌ها با صفحه کلید کوچک تلفن‌های همراه، برای بسیاری از افراد کار سختی است.
به همین دلیل یک موسسه فناوری در آلمان روش جدیدی برای تایپ راحت‌تر ابداع کرده است.


به گزارش ایتنا از یورونیوز، در این فناوری حسگرهایی متصل به یک دستکش، حرکات دست را ضبط می‌کند، آنگاه یک رایانه سیگنال‌های مربوط را دریافت و آنها را تبدیل به متن می‌کند تا بتوان در ایمیل، پیامک یا هر نوع اپلیکیشن تلفن از آن استفاده کرد.

کریستوف آما، دانشمند، می‌گوید: «دستکش هوانویس ما در قسمت پشت دست قرار می‌گیرد و دارای حسگرهای حرکتی، شتاب سنج و حسگرهای سرعت زاویه‌ای است. این فناوری‌ها در تلفن‌های هوشمند وجود دارد. سیگنال‌ها ضبط و از طریق بلوتوث به رایانه منتقل می‌شود.»

وقتی حروف با دست طراحی شد، رایانه هر حرف را تشخیص می‌دهد. این برنامه شامل مدل‌های مختلف برای هر حرف است که سبک نوشتاری متعدد اشخاص را به حساب می‌آورد.

کریستوف آما، دانشمند، می‌گوید: «اکنون، گنجاندن سیگنال‌های حرکتی در دستکش، کاری به نسبت ساده است. مهم‌ترین وظیفه ما، یافتن روشی برای تبدیل سیگنال‌ها به حروف نوشته شده بود.»

در لغتنامه این سیستم، هشت هزار کلمه گنجانده شده است و میزان اشتباه آن یازده درصد است.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 19 فروردین 1392  9:47 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

۲۵۲ میلیون سایت اینترنتی در جهان ثبت شده است

در میان انبوه سایت‌های ثبت شده، هنوز هم پسوند com. محبوب‌ترین و پرتقاضاترین است. البته بسیاری از سایت‌های ثبت شده نیز هرگز به مرحله استفاده نرسیده‌اند!

 
۲۵۲ میلیون سایت اینترنتی در جهان ثبت شده است


بر اساس گزارش «خلاصه صنعت نام دامنه‌های اینترنتی» که از سوی مرکز Verisign منتشر شده است، تعداد دامنه‌های اینترنتی ثبت شده در جهان تا پایان فصل چهارم سال ۲۰۱۲ میلادی از مرز ۲۵۰ میلیون عدد گذشت.


به نقل از وب سایت techcrunch، در این گزارش آمده است که تنها در سه ماه پایانی سال گذشته بیش از ۶ میلیون دامنه اینترنتی ثبت شده ‌است تا در مجموع تعداد دامنه‌های اینترنتی جهان به ۲۵۲ میلیون عدد برسد.

دامنه اصلی و اولیه com. بیشترین تعداد ثبت را به خود اختصاص داده است و این طور که گفته می‌شود تا پایان دسامبر ۲۰۱۲ کاربران جهانی در مجموع ۲. ۱۰۶میلیون دامنه با پسوند com. را به ثبت رسانده‌اند.

همچنین گفته شده است که ۹. ۱۴ میلیون دامنه اینترنتی هم با پسوند net. ثبت شده است.

پسوندهای com. و net. به عنوان محبوب‌ترین پسوندهای اینترنتی (TLD) محسوب می‌شوند و بیشتر دامنه‌های جدیدی که ثبت می‌شوند، بر مبنای آن‌ها هستند.

گفته می‌شود که در مجموع ۸ ملیون دامنه اینترنتی com. و net. در فصل چهارم سال ۲۰۱۲ میلادی به ثبت رسیده است که این رقم از ۹. ۷ میلیون دامنه ثبت شده در مدت مشابه سال قبل از آن بیشتر است.

لازم به ذکر است که ۲۱ درصد سایت‌های اینترنتی با پسوند com. و net. جزء سایت‌هایی با یک صفحه هستند و ۱۵ درصد آن‌ها هم تنها ثبت شده‌اند و هرگز به عنوان یک سایت عملیاتی مورد استفاده قرار نگرفته‌اند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 20 فروردین 1392  4:15 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

امکان انتقال کارت به کارت از هر بانکی عملی شد

از این پس دارندگان کارت‌های اعتباری ۲۲ بانک عضو شتاب می‌توانند بدون تطابق بانک صادرکننده مبدا و مقصد اقدام به انتقال وجه نمایند.

 

بانک مرکزی از انتقال وجه سه جانبه در شبکه شتاب به عنوان خدمت جدیدی در راستای گسترش بانکداری الکترونیک خبرداد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای خدمات مطلوب‌تر بانکداری الکترونیک به هموطنان گرامی اقدام به فعا‌ل‌سازی خدمت انتقال وجه سه جانبه در شبکه شتاب نمود.


به گزارش ایتنا از روابط عمومی بانک مرکزی، از این پس دارندگان کارت‌های اعتباری ۲۲ بانک عضو شتاب می‌توانند بدون تطابق بانک صادرکننده مبدا و مقصد اقدام به انتقال وجه نمایند.

در حال حاضر ۲۲ بانک؛ شامل بانک های آینده، اقتصاد نوین، پاسارگاد، توسعه تعاون، توسعه صادرات، حکمت ایرانیان، دی، رسالت، رفاه کارگران، سامان، سپه، سینا، شهر، صادرات ایران، صنعت و معدن، قرض الحسنه مهر ایران، کارآفرین، گردشگری، مسکن، ملی ایران، موسسه اعتباری‌توسعه‌ و بانک کشاورزی خدمت انتقال سه جانبه را در شبکه بانکی به مشتریان ارائه می دهند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 24 فروردین 1392  9:31 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ما با توسعه غیرضرور اینترنت موجود مخالفیم

غفاری: نیازمند انقلاب اسلامی در حوزه ارتباطات هستیم

 
ما با توسعه غیرضرور اینترنت موجود مخالفیم



دکتر جلال غفاری، رئیس پژوهشکده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی، مدرس رشته مدیریت رسانه دانشگاه تهران و دبیر کمیسیون فرهنگ شورای عالی عتف(علوم، تحقیقات و فناوری) در گفت‌وگوی تفصیلی با فارس مزایای و معایب اینترنت را در فضای مجازی برشمرده است که متن کامل آن در پی می‌آید.

• با توجه به اینکه این روزها بحث راه‌اندازی اپراتور نسل سوم تلفن همراه مطرح است و با توجه به اینکه راه‌اندازی این اپراتور با مخالفت‌هایی روبه‌رو شد، خواستیم نظر شما را دربارة این مسأله بدانیم که آیا این نوع مخالفت‌ها، مخالفت با تکنولوژی به حساب نمی‌آید؟ و آیا این نوع برخوردهای سلبی با یک ابزار ارتباطی جدید کار درستی است؟
در کاربردی ترین فهم از تکنولوژی، اگر استفاده از آن در جهت منافع انسان‌ها باشد، می‌گوییم تکنولوژی و فناوری مثبت است مثل بسیاری از پیشرفت‌های پزشکی و غیر آن و اگر در جهت منافع انسان‌ها نباشد این تکنولوژی یک تکنولوژی منفی است مثل ساختن سلاح‌های میکروبی. برای ساخت این نوع سلاح‌ها از بسیاری از علوم پیشرفته و فناوری‌های جدید استفاده شده است. البته فهم دقیق ماهیت تکنولوژی نیازمند تاملات عمیق‌تری است و در سطحی وسیع‌تر به تعداد عناوین تکنولوژی‌ها هم، بحث موردی می‌خواهد و فناوری رسانه‌ای با سایر فناوری‌ها می‌تواند ماهیتی اساسا متفاوت داشته باشد ولی اجمالا به صرف اینکه در یک وسیله و ابزاری از فناوری‌های علمی روز استفاده شده است نمی‌توان گفت که این تکنولوژی و فناوری‌ها خوب یا مقدس هستند و مخالفت با آنها مخالفت با علم است. از این منظر، ساخت سلاح‌های میکروبی نه تنها مقدس نیست بلکه مخالف اهداف بشری و انسان‌ها نیز هست. در بحث از فناوری‌های رسانه‌ای در تمام دنیا این مفروض اساسی وجود دارد که توسعه این فناوری‌ها در سطح اجتماع و به لحاظ تاثیرات اجتماعی همواره با فرصت‌ها و تهدیدهایی همراه است. پس بخشی از فناوری‌ها، تکنولوژی‌هایی هستند که هم می‌تواند در جهت منافع انسان‌ها و هم در جهت ضرر رساندن به آنها از آن استفاده شود. ما در اینجا یک قاعدة عقلانی داریم که اگر یک وسیله‌ای در مجموع، فوائدش از مضرّاتش بیشتر باشد استفادة از آن را معقول و منطقی می‌دانیم و اگر در مجموع، ضررهایش بیشتر از منافعش باشد تولید آن وسیله و استفادة از آن کار غیر عقلانی محسوب می‌گردد. در سیاستگذاری فرهنگی در تمام کشورها بر اساس این قاعده عقلایی تلاش می‌شود فرصت‌ها جذب و تهدیدات کاهش یابد و البته بحث دیگر این خواهد بود آیا مدیریت و توسعه آن فناوری متمرکز است و نهاد و متولی آن ملی و دولتی یا وابسته به آنهاست یا توسعه غیر متمرکز و غیرقابل مدیریت دارد مثل توسعه ویدئو در ایران. اگر دقت شود ملاحظه می‌فرمایید که اپراتورهای نسل‌های مختلف تلفن همراه با حمایت و هدایت دولت مرکزی قابلیت توسعه دارد پس از منظر سیاستگذاری فرهنگی تفاوت ماهوی با ویدئو دارد و این امکان را بوجود می‌آورد که براساس قاعده عقلایی دیگری، توسعه این فناوری‌ها زمانی اجرایی شود که فرصت‌های فناوری بر تهدیدات ترجیح پیدا کند و البته منطق اجبار و تحمیل فناوری به جامعه مخاطب با این استدلال که آسیب‌ها را پس از جا افتادن حل کنیم، اصلی غیرعقلایی است که می‌تواند ضررهای عمیقی و دامنه‌داری به جامعه تحمیل کند. این قواعد، قواعد عام و عقلی است که تمام عقلای عالم آن را قبول دارند و بر طبق آن عمل می‌کنند و آنچه در آن اختلاف است، اختلاف بر سر مصادیق ضرر و نفع و تفاوت ارزش‌های مورد قبول هر جامعه است. پس در قسم سوم هم اگر مضرات یک وسیله و فناوری از فوایدش بیشتر باشد در این صورت مخالفت با آن امری عقلائی و منطقی به حساب می‌آید و اتفاقاً مخالفت نکردن با آن کاری اشتباه است زیرا تکنولوژی باید در خدمت انسان باشد نه انسان در خدمت تکنولوژی. متأسفانه این رودربایستی با تکنولوژی در بسیاری از روشنفکران کشورهای جهان سوم وجود دارد که گاهی اجازه طرح پرسش‌های منطقی از این دست را هم برنمی‌تابند.

اما در پاسخ به سؤال دوم شما ذکر این نکته لازم است که ما باید دقت کنیم که اسیر شعار‌گرایی و یا گرفتاری در دل بعضی از مشهورات نشویم. ما نباید صرفاً به دلیل اینکه یک کاری یک نوع مواجهه سلبی است آن را بد بشماریم. یکی از برخوردهای درست انسان‌ها برای به دست آوردن منافع و دفع ضرر، مواجهه سلبی است. برای مثال اگر شما مریض شوید و بخواهید با بیماری خود مبارزه کنید، این یک مواجهه سلبی و دفاعی است نه تهاجمی. آیا این اشتباه است؟ شما برای جلوگیری از دستبرد دزدها در خانه خود را قفل می‌کنید، این یک مواجهه سلبی است آیا اشکال دارد؟ ما هشت سال برای دفاع از کشورمان جنگیدیم و دفاع کردیم. آیا صرف دفاعی برخورد کردن و هجومی حمله نکردن کار اشتباهی بوده است؟ ما به وسیله این دفاع، مملکت مان را حفظ کرده‌ایم. ما با برخی از برخوردهای سلبی در قبال
 
اتفاقاً اشتباه(کمیسیون تنظیم مقررات) این بوده که بدون مشورت با علما و مراجع در یک مسئله فرهنگی که ارتباط مستقیم با دین مردم دارد تصمیمات خودسر گرفته‌اند. مسئولین وزارت ارتباطات کارشناسان فنی و اجرائی‌ هستند و درباره مسائل فرهنگی و دینی تخصص ندارند و در این زمینه حتما باید نظرات علما را جویا می‌شدند
 
پدیده‌های فرهنگی از فرهنگ خود دفاع می‌کنیم و این کار درست و خوبی است و در کنار آن باید حتما به صورت فعالانه نیز عمل کنیم. هر دو لازم است. هم مواجهه سلبی و هم مواجهه فعال. خیلی از جاها باید برخورد سلبی داشت. این مخصوص ما نیست. دشمنان ما هم در خیلی از مواقع برخورد سلبی می‌کنند. باید دقت کنیم که با این جور غلط‌های مشهور ما را عقب نرانند که برخورد سلبی نباید باشد. مواجهه سلبی یکی از ضرورت‌های زندگی ما است. اینکه باید مواجهه فعال داشته باشیم این حرف درستی است، این دو کنار هم هستند و هیچ کدام جای یک‌دیگر را نمی‌گیرند و برای به ثمر نشاندن مواجهه‌های فعال حتما باید از مواجهه‌های سلبی نیز استفاده کرد. به قول مولوی انسان اول باید در صدد دفع موش باشد و بعد از آن برای جمع‌آوری گندم کوشش کند زیرا اگر موش‌ها دفع نشوند، هر چه تا شب زحمت می‌کشی و می‌آوری یکدفعه همه آن را از بین می‌برند و زحمات شما همیشه هدر می‌رود.

• بسیاری از مراجع عظام تقلید مانند حضرات آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی، شبیری‌ زنجانی، سبحانی و علوی گرگانی با راه‌اندازی اپراتور نسل سوم مخالفت کرده‌اند، نظر شما دربارة این مسئله چیست؟
این سؤال شما از اساس غلط است. فتاوای فقها قابل نظرسنجی نیست. آنها متخصص فن دین هستند. پنجاه سال زحمات فراوان کشیده‌اند و نظر داده‌اند، این نوع نظرسنجی از مثل من، کاری غیرتخصصی و اشتباهی است. آیا ما سخنان یک متخصص در پزشکی را به نظرسنجی می‌گذاریم که بخواهیم سخنان متخصصین در دین را به نظرسنجی بگذاریم؟ قطعاً بهترین نظرها، نظر متخصصین است و حتما آقایان مراجع مستندات بی‌شماری دارند و بر طبق قواعد مسلم فقهی فتوا می‌دهند و بحث‌های امثال بنده در باره این موضوعات کاری غیرتخصصی می‌تواند باشد لذا پیشنهاد من این است که از منظر تشریح موضوع وارد بحث شویم که در تخصص من یعنی ارتباطات و رسانه است و نه حکم شناسی که کار تخصصی فقهای معظم است.

• منظور من این نبود بلکه منظورم این بود که آیا شأن مراجع این است که در این گونه مسائل وارد شوند؟ و آیا درست است که عده‌ای بخواهند پای آقایان مراجع را به این گونه مسائل باز کنند؟
هرجا که سخن از حلال و حرام بودن چیزی باشد فقط شأن مراجع است که وارد آن شوند. اتفاقاً کسی غیر از آقایان مراجع و علمای دین شناس و اسلام شناس نمی‌توانند در مورد مجاز یا غیر مجاز بودن آن اظهار نظر کنند. آیا شأن کمیسیون تنظیم مقررات وزارت ارتباطات است که در مورد مسئله به این مهمی که تأثیر کلانی بر دین، اخلاق و ایمان جامعه می‌گذارد تصمیم‌گیری کند و مجوز راه‌اندازی این کار را بدهد؟ و آیا شأن وزیر ارتباطات و یا شأن وزیر ارشاد است؟ اتفاقاً اشتباه این بوده که بدون مشورت با علما و مراجع در یک مسأله فرهنگی که ارتباط مستقیم با دین مردم دارد تصمیمات خودسر گرفته‌اند. مسئولین وزارت ارتباطات کارشناسان فنی و اجرائی‌ هستند و درباره مسائل فرهنگی و دینی تخصص ندارند و در این زمینه حتما باید نظرات علما را جویا می‌شدند. متأسفانه ما بارها شاهد بی‌دقتی در این گونه مسائل بوده‌ایم. طبق قانون مصوب برنامه پنجم توسعه، گسترش اینترنت باید بر مدار اخلاق و حدود اسلامی باشد که قطعا تعیین حدود اسلامی از تخصص وزیر ارتباطات و مهندسین فنی خارج است و باید در این موارد با علماء صاحب‌نظر مشورت شود.

من نمی‌خواستم درباره این مسئله حرف بزنم و حال که تاکید بر اظهار نظر درباره فتاوای مراجع عظام دارید، و با توجه به اظهارنظرهای شده متوجه بی انصافی‌های در مورد این فتاوا شدم، می‌خواهم چند نکته را بیان کنم. اولا آن روزی که فتاوای مراجع عظام تقلید را ملاحظه کردم، بسیار خوشحال شدم و دو احتمال دادم؛ یا اینکه آقایان، مشاوران بسیار خبره درباره رسانه و فناوری‌های ارتباطی دارند و یا اینکه خودشان مطالعات گسترده‌ای در این زمینه دارند و خوشحالی دیگرم از این جهت که دین اسلام قواعد و مسلماتی دارد که در هر زمان با به کار بستن آن قواعد می‌توان به بهترین و دقیق‌ترین نظرها و راهها رهنمون شد. نظرات آقایان تقریبا چکیده سال‌ها تحقیق ما و محققان داخلی و خارجی ارتباطات درباره رسانه و فناوری‌های رسانه‌ای است. من خدا را خیلی شکر می‌کنم که در این مسئله پیچیده، علمای دینی و مراجع معظم پرچمدار صیانت از فرهنگ جامعه دینیِ ما هستند. دوستانی که در فضای مجازی فعالیت می‌کنند و دغدغه‌های فرهنگی دارند از دیدن فتاوا بسیار مبتهج شدند، این نظرات حرف دل بسیاری از کارشناسان و متخصصان فضای مجازی که دغدغه دینی دارند می‌باشد.

چند نکته دقیق در فتاوای آقایان مراجع دیده می‌شود. اولاً اینکه: آقایان خواستار حذف ارتباط تصویری و اینترنت پرسرعت جهانی به صورت ارائه محتوای مدیریت نشده هستند و اگر اینترنت پرسرعت رایتل در خدمت سایت‌های داخلی به صورت White List قرار بگیرد و مکالمه تصویری آن حذف شود نه تنها با رایتل مخالفتی نمی‌کنند بلکه به عنوان یک فناوری جدید از آن حمایت نیز می‌کنند زیرا بیشترین حمایت در عرصه علم و تکنولوژی و تشویق جوانان به دست‌یابی به دانش‌های جدید و رسیدن به مرزهای جهانی دانش همیشه توسط مقام معظم رهبری و بعد از آن علما و مراجع بزرگوار صورت می‌گیرد.

نکته این است که علما و مراجع عظام در صورت اصلاح نشدن آن معایب با اصل راه‌اندازی اپراتور نسل سوم مخالفت کرده‌اند و این نکته بسیار حائز اهمیتی است. آنها تکلیف را به سمتِ مکلف نبرده‌اند چرا که مکلفی که در این حد ایمان دارد که مسائلش را می‌پرسد معلوم است که از این وسیله استفاده غلط نمی‌کند. آقایان
 
آن روزی که فتاوای مراجع عظام تقلید(در باره فناوری تلفن تصویری) را ملاحظه کردم، بسیار خوشحال شدم و دو احتمال دادم؛ یا اینکه آقایان، مشاوران بسیار خبره درباره رسانه و فناوری‌های ارتباطی دارند و یا اینکه خودشان مطالعات گسترده‌ای در این زمینه دارند...نظرات آقایان تقریبا چکیده سال‌ها تحقیق ما و محققان داخلی و خارجی ارتباطات درباره رسانه و فناوری‌های رسانه‌ای است
 
مراجع با واقع‌بینی و اطلاع از مفاسد خانمان‌برانداز آن، اصل راه‌اندازی آن را مضر به حال مجموع جامعه دانسته‌اند و این حرفِ تمام کارشناسان متدین و دلسوز فضای سایبری کشور است که از توسعه لجام گسیخته و بدون نظارت فناوری‌های جدید ارتباطی گله‌مند هستند. کمترین کار مشاوره خصوصا در سطح مدارس و خانواده‌ها و حتی دانشگاه‌ها درباره با فناوری‌های نوپدید مثل اینترنت و موبایل موید انحرافات و استفاده‌های نادرستی متعددی بوده که فرض استفاده کم با آسیب‌های زیاد را تائید می‌کند، کافی است با واقع گرایی و یک مطالعه میدانی پای سخنان پدرانی بنشینید که از آسیب‌هایی که به فرزندانشان در این محیط‌ها و بواسطه این فناوری‌ها رسیده گله که نه، گریه می‌کنند، بررسی گزارش‌های دادگاه‌های خانواده اطلاعات مناسب و دقیقی را از تاثیر این فناوری‌ها در سست شدن و از هم گسیختگی خانواده‌ها نشان می‌دهد، با اطلاع عرض می‌کنم حتی در محیط دانشگاه‌ها لزوما کفه فرصت‌ها حتی در رابطه با اینترنت پررنگ‌تر نیست. قبلاً این‌ چنین بوده است که یک ابزار ارتباطی را راه می‌انداختند و تأثیرات بسیار مخربی در جامعه به وجود می‌آورد و بعد از آن برخی از دلسوزان و کارشناسان توصیه‌هایی به مردم می‌کردند. این نوش‌دارو بعد از مرگ سهراب است و چنین سیاستگذاری در صورت که امکان مدیریت بهینه تر و در جهت منافع وجود داشته باشد خطاست یا بهتر بگویم خیانت است. مراجع بزرگوار ما با تیزبینی و دقت تمام، اصل سرمنشأ را نشانه گرفته‌اند و بحث را از دائرة مکلفین فراتر برده‌اند و بانیان این طرح را خطاب قرار داده‌اند. معلوم است که استفاده درست از این وسیله هیچ مشکلی برای جامعه درست نمی‌کند ولی تمام نگرانی علما امکان استفاده‌های غلط از این وسیله است که می‌تواند ضررهایی که به مراتب بیشتر از فوائد آن است بر پیکر جامعه وارد سازد که همانطور که عرض کردم ما و بسیاری از متخصصین رسانه این تحلیل را با آمار و واقعیت‌های جامعه منطبق می‌دانیم.

• به نظر شما وجود ارتباطات تصویری همزمان در رایتل چه مضراتی می‌تواند داشته باشد؟
امروز غالب محققین رسانه پذیرفته‌اند که تکنولوژی‌های رسانه‌ای، بالذات دارای فرهنگ یا ارزش‌هایی هستند. تعبیر مشهور مک لوهان که می‌گفت "رسانه، پیام است" همین پیوند را متذکر می‌شود. حال این فرهنگ و نظام ارزش‌های یک فناوری نوپدید در جامعه‌ای بر اساس نظام فکری و اعتقادی یک کشور مثلا لیبرال تعارضی ایجاد نمی‌کند ولی در یک جامعه دینی با هویت مذهبی که نظام ارزش‌های اسلامی مثل روابط محرم و نامحرم و اجتناب از اختلاط نابجای مردان و زنان و حفظ حریم خصوصی خانواده و ولایت و نظارت‌های ویژه پدر و مادر روی فرزندان تا سن ازدواج و حتی پس از ازدواج و......وجود دارد؛ ظهور یک چنین فناوری می‌تواند مخل نظام ارزشی حاکم بر جامعه باشد. ارائه گسترده ارتباط تصویری همزمان، حتی با طرح ایده امکان رد چنین ارتباطی توسط مخاطب یا امکان نظارت بر سواستفاده کنندگان؛ مصداق قرار دادن چاقو در دست تمام جامعه اعم از بالغ و نابالغ است. بازهم به عنوان کارشناس این حوزه عرض می‌کنم ارتباط تصویری مشکل و نیاز ارتباطی مهمی از کسی حل نمی‌کند ولی مستعد در ایجاد آسیب‌های جدی در سطح اجتماع است. در صورتی که امکان مکالمه تصویری روی کامپیوتر یا لب تاپ نیز برای هر کسی که اضطرار به مکالمه تصویری همزمان داشته باشد وجود دارد. پس عقل حکم می‌کند چنین امکانی اساسا در دسترس نباشد، نه اینکه نظارت ثانویه چه توسط مخاطب چه نهادهای نظارتی ایجاد شود. سرعت ارتباط در مکالمه تلفنی تصویری مقوله حجاب را بی معنا خواهد. به عنوان مثال به این فکر کنید کسی تماس بگیرد و بچه نابالغ مادری درخانه است و مادرش حجاب ندارد و قبل از اینکه مادر بپرسد تلفن را برایم بیاور، فرزند او مکالمه تصویری را انتخاب کند و امکان تماشای تمام حریم خصوصی خانوارده را ناخواسته فراهم کند. مثال‌هایی از این دست بسیار است. دختر نوجوانی فریب درخواست شیادی که به او اظهار عشق می‌کند را می‌خورد و حجاب و عفاف از سر بر می‌گیرد و یا دو دختر یا زوجی غیر مذهبی امکان مکالمه بی‌حجاب خودشان را بدون حساسیت در محیط‌های عمومی فراهم کنند و فراموش نمی‌کنیم این امکان، وساوس غریزی را هم تحریک می‌کند که فرمود اعوذ بالله من شر الوسواس الخناس و به ما دستور داده‌اند از فضای گناه و وسوسه‌های شیطانی بپرهیزید که یوسف علیه و علی نبینا و آله علیه السلام فرمود و ما ابرئ نفسی ان النفس لاماره بالسوء و البته مهم تر از همه اینکه امکان سواستفاده‌های تصویری گسترده تر را فراهم کردن برای لاابالی‌ها امری است غیرعقلایی. اینها که عرض می‌کنم مصادیق متعددی در مراجع قضایی و خانوادگی دارد. پس از منظر کارشناسی موضوع البته با دقتی به فرهنگ مذهبی و دینی جامعه عرض کردم؛ مکالمه تصویری همزمان، آسیب‌های غیرقابل جبرانی دارد و در وضعیت فعلی، مضرات قطعا بیشتری از منافع قطعا کمتری انهم غیر ضروری برای جامعه مخاطبین دارد. اما در بحث اینترنت پرسرعت رایتل، امکان توسعه فرصت‌ها در مقابل تهدیدها با تاکتیک‌هایی در شرایط موجود فراهم است که همانطور که عرض شد طبق نظر مراجع عظام اگر اینترنت پرسرعت رایتل در خدمت سایت‌ها به صورت White List قرار بگیرد، تشویق هم می‌کنند. والا در حالیکه شرکت مخابرات خدمات اینترنت با ترافیک بیش از ۱۲۸ کیلوبایت را در ازای ارائه کارت دانشجویی و ... اجازه می‌دهد، ترافیک ۲ مگ رایتل با رویه جاری کشور در مخابرات و سایر اپراتورها تعارض دارد و البته این بحث نیاز به بحث پایه‌ای‌تر درباره کلان سیاستگذاری اینترنت در ایران دارد در هر محمل و قالبی که
 
اگر اینترنت پرسرعت رایتل در خدمت سایت‌های داخلی به صورت White List قرار بگیرد و مکالمه تصویری آن حذف شود نه تنها با رایتل مخالفتی نمی‌کنند بلکه به عنوان یک فناوری جدید از آن حمایت نیز می‌کنند
 
یکی از آنها بر محمل و بستر تلفن همراه است.

• در مورد سیاستگذاری اینترنت در ایران توضیح می‌فرمایید؟
ظهور فضای مجازی و امکانات مبتنی بر دسترسی به فضای وب از دهه هفتاد به این طرف در کشور ما ایجاد شده است. در همین دوره تصمیم گرفته شد تا اینترنت را نیز به ایران وارد کنند، دوره‏ای که سیاستگذاری در خصوص اینترنت تقریباً منفعلانه است. این فضا ادامه یافت تا سال‌های ۸۰، ۸۱ و۸۲، که زیرساخت‏های دسترسی به اینترنت جهانی استقرار یافت. از سال ۸۱-۸۲ به شکل جدی، به نقص محتوایی در حوزه سیاستگذاری اینترنت پی برده شد و فعالیت‌هایی برای قانونگذاری این حوزه شروع شد. این به این معنی است که اول اینترنت را منفعلانه پذیرفتیم و سپس در سال‌های ۸۲ - ۸۳، عده‏ای از مسئولان دلسوز که احساس خطر کردند، در شوراهای مختلف، اولین تلاش‌ها را برای کارشناسی این حوزه آغاز نمودند. در واقع، ما همین اینترنت موجود را با منطق فعال و با نگاه فرصت محور وارد کشور نکردیم زیرا اینترنت هم یک خوبی‌هایی دارد و هم یک بدی‌هایی و ما متأسفانه از بدی‌های آن به خاطر انفعال در سیاستگذاری، کم ضربه ندیده‌ایم هرچند البته از فرصت‌های آن نیز استفاده کرده‌ایم. اینترنت در ایران بدون کمترین دقت سیاستگذارانه‏ای، توسعه پیدا کرد؛ شبکه گسترش یافت و دسترسی‌ها فراهم شد، به نحوی که اگر در سال‌های اخیر به روستاها رفته باشید، مشاهده می‏کنید که روستائیان نیز کاملا دسترسی به اینترنت دارند. این در حالی است که سیاست گذاری محتوایی اینترنت، شاید در سه، چهار سال اخیر تا حدودی جدی شده است و در دهه اول توسعه اینترنت، هیچ‏گونه فعالیت و رویکرد مدیریت فعال محتوا وجود نداشته است. بسیاری از کارشناسان نظرشان بر این است که مضرات اینترنت در ایران بیشتر از فوائد آن بوده است. حال ما در صدد این بحث نیستیم چرا که اینترنت وارد کشور ما شده‌ است، ما با توسعه افسارگسیخته و غیرضرور اینترنت موجود مخالفیم و اولویت کشور را در توسعه شبکه ملی و بومی اطلاعات می‌دانیم، که هم به لحاظ معماری اطلاعات و هم توجیه اقتصادی منطقی‌تر است. شاید کمترین نیازسنجی از عموم کاربران اینترنت، نشان دهد که ۹۵ درصد معماری گردش اطلاعات ما داخلی است و در اقشار خاص مثل نخبگان دانشگاهی ما می‌توانیم در فضاهای مناسب و حتی بسیار بیشتر و بهینه‌تر از وضع موجود خدمات بدهیم. ببینید آمریکا اینترنت دارد ما هم اینترنت داریم آمریکا از طریق اینترنت ارزآوری دارد، سودهای اقتصادی کلان دارد، فرهنگ خودش را بر کشورهای دیگر به ویژه بر دشمنانش مسلط می‌کند، از طریق اینترنت به اطلاعات مهم کشورهای دیگر مخصوصاً کشورهای دشمن دسترسی پیدا می‌کند. حال بیایید ببینیم اینترنت برای ما چه به ارمغان آورده است؟ اطلاعات تمام کاربران و بسیاری از اطلاعات مهم کشور از طریق اینترنت به دست دشمنان ما می‌رسد، تسلط فرهنگ غرب بر کشور ما سهل‌تر می‌گردد،‌ ایمان جوانان ما که یکی از مؤلفه‌های مهم امنیت ملی ما می‌باشد مورد تهدید قرار می‌گیرد و ... ما به خاطر ضعف دیدگاه و مرعوب بودن نسبت به فرهنگ غرب متأسفانه مواجهه بسیار منفعلانه با اینترنت و ابزارهای ارتباطی جدید داشته‌ایم در حالی که خیلی از کشورهای دیگر مانند فرانسه، انگلیس، آلمان،‌ روسیه و چین بسیار حساب شده‌تر و فعال‌تر عمل کرده‌اند. ایران جزء بی‌نظم‌ترین و مرعوب‌ترین کشورها نسبت به اینترنت پنتاگون بوده است. ما در مسأله اینترنت، منافع ملی و فرهنگی خود را به هیچ وجه لحاظ نکرده‌ایم.

• آیا شما برای دسترسی به فناوری‌های جدید ارتباطی و اطلاعاتی که با فرهنگ بومی ما هم‌خوانی داشته باشند پیشنهاد کاربردی و مشخصی دارید؟
بله، ما سال‌هاست که از نابسامانی‌ها در فضای مجازی و وسایل ارتباطی نوین گله‌مند بوده‌ایم اما متأسفانه در فضای شیفتگی و مرعوب بودن نسبت به فرهنگ و تکنولوژی غرب گوش شنوایی برای این حرف‌ها وجود نداشته است. با موضع‌گیری‌های صریح آقایان مراجع این نقطه امید در دل بسیاری از متخصصین و کارشناسان فضای سایبری ایجاد شده که با صدای رساتری پیشنهادات خودشان را بیان کنند. از نظر من ورود مراجع بزرگوار به این سنخ مسائل می‌تواند به یک نقطه عطف تاریخی در مقابله با تهاجم، شبیخون و ناتوی فرهنگی دشمن تبدیل شود و به شرط تداوم، و استقامت در تاریخ همچون نهضت تحریم تنباکو ماندگار شود.
پیشنهاد ما لبیک به یکی از خواسته‌های مکرر و مهم مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ می‌باشد که هیچ موقع به درستی به آن جواب داده نشده است. ایشان بارها از متولیان فرهنگی و مسئولان امر خواستار مقابله با تهاجم فرهنگی، ناتوی فرهنگی و شبیخون فرهنگی بوده‌اند و ما به خوبی می‌دانیم فناوری‌های جدید مثل ماهواره، اینترنت و موبایل از مهم‌ترین ابزار تسلط فرهنگ غرب بر کشور ما بوده است و متأسفانه ما در برخورد با آنها بسیار منفعلانه عمل کرده‌ایم. بیست و پنج سال است که گفته می‌شود یک روزی شبکه‌های ماهواره‌ای را می‌توان بدون بشقاب دریافت کرد. ما در این بیست و پنج سال برای جلوگیری از آن چه کار کردیم؟ متأسفانه هیچ برنامه جدی و درخور برای مقابله با آن خطر جدی‌ای که می‌دانستیم انجام ندادیم و از سنگرهایمان عقب نشینی کرده‌ایم. مقام معظم رهبری در سال‏۱۳۷۸ پس از بازدید از نمایشگاه کتاب
 
کوتاهی کردیم. چطور برای مقابله با کروزهای آمریکایی برنامه‌ریزی کرده‌ایم و موفق هم بوده‌ایم. ما پهباد فوق پیشرفتة آمریکایی را به زمین نشاندیم ولی در مقابل ماهواره این قدر منفعل بوده‌ایم. ناراحتی ما اینجا است که هنوز یک موشک کروز آمریکایی به ایران اصابت نکرده است ولی از ماهواره‌های آمریکایی هزاران جور آسیب فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، امنیتی و خانوادگی دیده‌ایم
 
فرمودند:
"امروز سلطه‏گران در همه جاى دنیا هرجایى به تناسب در فکر سلطه فرهنگیند؛ این منطق درست نیست که ما بگوییم چون تا پنج سال دیگر فناورى ماهواره‏ پیشرفت خواهد کرد و بدون بشقاب هم مردم ممکن است تصاویر ماهواره‏ را بگیرند، پس از حالا جلویش را باز کنیم! آن کسى که این منطق را مطرح مى‏کند، باید بگوید براى جلوگیرى از آن، چه کار تازه‏اى باید کرد. "
بعد فرمودند: "دشمن فناورى را پیشرفته مى‏کند. در مقابل، شما باید فکر کنید که با تطوّر و پیشرفت فناورى ماهواره‏، چه کارهایى را مى‏توانید انجام دهید تا از نفوذ ماهواره‏ جلوگیرى کنید. اما این استدلال، که چون دشمن پیشرفت مى‏کند، پس ما بیاییم هر مانعى را از جلو راهش برداریم، منطقى نیست. این مانع، على‏العجاله مانع است. مثل این است که دشمن تا مرزهاى ما پیش آمده، آن وقت بگوییم، ما که نمى‏توانیم بیشتر از دو ساعت مقاومت کنیم، پس برویم! نه آقا! این دو ساعت را مقاومت کنید، شاید پیروز شدید. این چه حرفى است؟! قانون ممنوعیت ماهواره‏ که مجلس شوراى اسلامى، چند سال قبل از این، آن را تصویب کرد یک قانون کاملًا درست و بجا بود. حدّ اقلش این است شما توانسته‏اید چند سال این نفوذ را به عقب بیندازید و إن شاء اللّه بازهم خواهید توانست."
بعد تاکید به مسئولین کردند که هرکس که در کشور مسئولیتى دارد باید طبق نظر و ایمان اسلامى و احساس تکلیفى که مى‏کند، قاطع و شجاعانه و قوى قدم بردارد و تاکید کردند: از این مسئله تأثیر بر روى ذهن‌ها و ایمان‌ها آسان نگذرید. این کار، از مبارزه با داروى فاسد و تاریخ منقضى شده و از مبارزه با پزشک قلّابى خیلى مهم‏تر است و این در هر جامعه‏اى، نقطه‏ى اساسى است.
پس ما می‌توانستیم همان موقع یک سازمان فنی تشکیل دهیم و برای مقابله با نفوذ ماهواره برنامه‌ریزی علمی و فنی بکنیم، اما کوتاهی کردیم. ما این کارها را در جاهای دیگر انجام داده‌ایم. چه طور برای مقابله با کروزهای آمریکایی برنامه‌ریزی کرده‌ایم و موفق هم بوده‌ایم. ما پهباد فوق پیشرفتة آمریکایی را به زمین نشاندیم ولی در مقابل ماهواره این قدر منفعل بوده‌ایم. ناراحتی ما اینجا است که هنوز یک موشک کروز آمریکایی به ایران اصابت نکرده است ولی از ماهواره‌های آمریکایی هزاران جور آسیب فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، امنیتی و خانوادگی دیده‌ایم.

تنها پیشنهاد درست این است که ما در وسیله‌هایی که ابزار‌های فرهنگی محسوب می‌شوند و همچنین می‌توانند ابزار تسلط فرهنگ غرب بر کشور ما گردند باید خودکفا شویم و قاعده نفی سبیل، قاعده مورد اتفاق همه فقهای عظام در تاریخ فقه شیعه است، ولن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا و لذا ما بایستی از فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی مطابق با فرهنگ کشور خودمان استفاده کنیم. آیا کسی از ارتش ما قبول می‌کند که بی‌سیمش را از پنتاگون بخرد؟ پس چطور ما ابزارهای فرهنگی جوانانمان را از دشمنانمان خریداری می‌کنیم؟! دشمنانی که بارها اذعان کرده‌اند که برای از بین بردن فرهنگ ما و بسیاری از کشورهای مستقل دیگر صدها جور نقشه پنهان و غیرپنهان دارند. ما به یک جهاد فنی و علمی در عرصه فناوری‌های اطلاعاتی ارتباطی نیاز داریم. اگر در این علوم مسلط نباشیم مجبوریم از ابزار دیگران استفاده کنیم ابزاری که با نیاز سنجی‌های کشور ما ساخته نشده‌اند بلکه با نیازسنجی‌های مردمان، سیاست‌مداران و یا کمپانی‌های اقتصادی کشورهای دیگر و متناسب با ارزش‌های آنها ساخته شده‌اند. فرهنگ ما با فرهنگ سازندگان این وسایل در تعارض و تباین است و قطعاً وسایل فرهنگی آنان نمی‌تواند در جهت رشد و تعالی فرهنگ مردم ما قرار بگیرد. ما باید در زیرساخت، شبکه، سخت‌افزار و نرم‌افزار خودکفا شویم. تولیدات ابزارهای اخلاق محور در کشور ما می‌تواند بازارهای خوبی در کشورهای اسلامی و شرقی داشته باشد و الگویی برای کشورهای مستقل باشد. ما یک بار برای همیشه باید این وابستگی‌ها را قطع کنیم و با جواب به ندای مقام معظم رهبری مبنی بر مبارزه با تهاجم فرهنگی زمینه‌هایی که باعث تسلط فرهنگ دشمنان بر ما می‌شود را از بین ببریم. ما نیازمند انقلاب اسلامی در فضای ارتباطی رسانه‌ای و فضاهای مجازی و تمام لوازم و ابزارهای آن هستیم.
ما در بسیاری از علوم پیشرفت داشته‌ایم. در دانش هسته‌ای، تکثیر سلول‌های بنیادین، تولید برخی از داروهای پیشرفته، نانو و هوافضا. اما تقریبا در تنها علوم و فناوری‌های ارتباطی رسانه‌ای که ارتباط با فرهنگ داشته است پیشرفتی جدی نداشته‌ایم. امیدواریم با تلاش‌هایی که در گوشه و کنار می‌بینیم این گفتمان مقدس شکل بگیرد و خواسته مقام معظم رهبری از طریق درست آن که تسلط علمی بر ابزارهای فرهنگی است به وقوع پیوندد. نکته دیگر که من روی آن تأکید دارم این است که ما در مسیر تحقیقات، زیرساخت‌ها و سخت‌افزارها باید به فعالان این عرصه‌ها و... کمک کنیم و با اعطای انواع مشوق‌ها به آنان، راه دست‌ یابی به این مهم را هموارتر نمائیم. معلوم است که بدون کمک دولت هیچ گاه بخش خصوصی به فکر نمی‌افتد چرا که از رقابت با کشور‌هایی که سال‌ها در این مسیر کار کرده‌اند بیم دارد. مسئولین باید با کمک مشوق‌های بسیار مسیر را هموار نمایند و نگاهشان به این مسأله یک نگاه صرفاً اقتصادی نباشد بلکه باید نگاه به این مسأله، نگاه اعتقادی، فکری، فرهنگی و امنیتی باشد. همانطور که در هزینه کردن در ساخت تجهیزات نظامی نگاه‌های اقتصادی حاکم نیستند بلکه حکومت‌ها بدون چشم‌داشت‌های اقتصادی و برای دفاع از کشورشان هزینه‌های زیادی را متحمل می‌شوند. البته ما اعتقاد داریم که با تولید فناوری‌های اطلاعاتی ارتباطیِ پاک، کشور ما می‌تواند به عنوان الگویی برای کشورهای مستقل دیگر، خصوصا کشورهای اسلامی باشد و بازار خوبی را در این کشورها از آن خود کند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 24 فروردین 1392  9:32 AM
تشکرات از این پست
fardamg
fardamg
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 156
محل سکونت : آذربایجان شرقی

معرفی سیستم ناوبری بدون جی پی اس: TIMU

نیروهای نظامی هم مانند میلیون ها کاربر تلفن هوشمند، از سیستم جی پی اس برای یافتن راهشان استفاده می کنند. اما اگر سیستم جی پی اس در میدان نبرد و هنگام عملیات نظامی از کار بیوفتد ممکن است مشکلاتی جدی رخ بدهد.

سیستم جی پی اس همیشه در دسترس نیست و ممکن است توسط پارازیت دچار اختلال شود، یا اینکه درون تونل ها و محیط های سربسته به خوبی کار نمی کند.

اما این چیپ که در تصویر می بینید، راه حلی است که توسط آژانس تحقیقات دفاعی پیشرفته در آمریکا تولید شده با ضخامتی معادل ناخن انسان می خواهد این اطمینان را در اختیار کاربرانش قرار دهد که هیچ وقت گم نمی شوند.


آنها سیستمی پیاده سازی کرده اند که نامش را TIMU گذاشته اند که مخفف timing & inertial measurement unit است و می تواند در مواقعی که جی پی اس به صورت موقت کار نمی کند، هدایت گر عملیات باشد.

درون این چیپ بسیار کوچک، ۳ عدد ژیروسکوپ و ۳ شتابسنج تعبیه شده و با یک ساعت بسیار دقیق کار می کند.

این چیپ اطلاعات حرکتی و زمانی را از آخرین نقطه ای که توسط جی پی اس علامت گذاری شده محاسبه کرده و بر اساس این اطلاعات به صورت بسیار دقیق محاسبه می کند که هم اکنون در کجا قرار دارید. درست مانند زمانی که می خواهیم یک مسیر را بر اساس یک نقطه آدرس دهی کنیم و با خودمان می گوییم: سه قدم به جلو، بعد دو قدم به راست و... این چیپ تمام حرکات را از آخرین نقطه مشخص، به صورت دقیق محاسبه کرده و مکان کاربر را مشخص می کند.

استفاده از سیلیس هم در ساخت این چیپ سبب شده که از مقاومت بسیار زیادی برخوردار بوده و آن را برای استفاده در شرایط محیطی مختلف مناسب کرده است.

ورود این چیپ به گجت های عمومی بازار می تواند مسیر یابی را بسیار دقیق تر کرده و با داشتن آن حتی در نقاطی که جی پی اس در دسترس نیست، می توان از موقعیت دقیق اطلاع داشت.

ناطق

wWw.Nateg.blogfa.com

ناطق،مهدویت و انتظار

یک شنبه 25 فروردین 1392  1:49 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

گزارشی تلخ از طرح نوروزی مبین‌نت

 این کاربر مغبون می‌گوید: «اگر این روزها اگر در تبلیغات شرکتی با عبارت «رایگان « مواجه شدید، مطمئن باشید که کاسه‌ای زیر نیم کاسه است و این کلمه اساسا در سیاست شرکت‌ها معنایی ندارد.»

 


«ارایه مودم وایمکس رایگان»، «اشتراک رایگان یک‌ساله»، «دنیا را جابه‌جا کن»، «در بزرگراه اختصاصی برانید»، «شبکه را به نام‌تان می‌زنیم» و......

تولد جملات اغواگر و استفاده فریبنده از واژه «رایگان» را می‌توان نتیجه تلخ بازار نابسامانی دانست که به دلیل محدودیت در ارتقای کیفیت خدمات، توان ارایه خدماتی خلاقانه را ندارد در نتیجه با ترفندهایی فریبنده تلاش می‌کند که ذهن خریداران را به خود متوجه کند. شرکت مبین‌نت، ارایه‌دهنده خدمات سراسری وایمکس، در آستانه نوروز امسال طرحی با عنوان طرح نوروزی به مشتریانش معرفی کرد. در این گزارش سرگذشت یکی از خریداران این طرح را می‌خوانید. با این توضیح که مشخصات این کاربر نزد روزنامه محفوظ است.


دو سال اشتراک رایگان، مودم وایرلس رایگان، نصب و راه‌اندازی رایگان و ۱۲ گیگابایت حجم دانلود در مقابل ۳۲۷ هزار تومان، فهرست خدماتی است که اپراتور سراسری وایمکس به مشترک طرح نوروزی‌اش وعده می‌دهد. تنوع خدمات و امکانات مناسبی که با این میزان هزینه ارایه می‌شود، توجه کاربر را جلب می‌کند و طرح نوروزی با کمال میل خریداری می‌شود. پس از نصب مودم، راه‌اندازی و استفاده، همه چیز بر وفق مراد است و کاربر هم کاملا راضی است. تا اینکه ۲۴ روز می‌گذرد.

کاربر طرح نوروزی وایمکس مبین‌نت می‌گوید: اشتراک من از روز ۱۷ اسفند ماه آغاز شد و در عصرگاه ۹ فروردین در کمال حیرت با پیغام «حجم ۱۲گیگابایتی دانلود شما به پایان رسیده است» مواجه شدم. وی می‌افزاید: مطمئن بودم غیرممکن است که در طول کمتر از یک ماه و بدون حجم دانلود بالا مثل موسیقی یا فیلم و از این قبیل، این حجم را مصرف کرده باشم. بنابراین با بخش «ارتباط با ما»ی شرکت مبین‌نت تماس گرفتم. پاسخ تمامی ‌اپراتورها این‌گونه بود: این حجم دانلود به شما اهدا شده و شما می‌توانید این حجم را یک‌ماهه یا در طول یک سال مصرف کنید. حجم استفاده شما هم روزبه‌روز در صفحه کاربری شما موجود است واگر برهه زمانی خاصی را هم مایلید بررسی کنید، این بازه را به سیستم ارایه دهید و میزان دقیق کاربری خود را دریافت کنید.
با این اوصاف جای اعتراضی وجود ندارد و بنا بر «محاسبه» مبین‌نت، کاربر در طول کمتر از یک ماه ۱۲ گیگابایت را مصرف کرده و برای آنلاین شدن، دوباره باید حجم خریداری کند؛ حجمی‌ که هر یک گیگابایت آن پنج هزار تومان هزینه دارد. بنا بر «محاسبه» مبین‌نت این کاربر ۱۲ گیگابایت پنج هزار تومانی را که ۶۰ هزار تومان می‌شود، در کمتر از یک ماه مصرف کرده است. راهکار پاسخگوی تلفنی مبین‌نت در مقابل اعتراض کاربر به درست نبودن محاسبه حجم مصرفی وی «ارایه پرینت اسکرین از صفحه حساب کاربری و ارسال آن به بخش رسیدگی به شکایات شرکت است». کاربر معترض همین کار را انجام می‌دهد و در نهایت متوجه می‌شود که به اعتراض وی پس از ۴۵ روز پاسخ داده می‌شود!

به این ترتیب کاربر طرح نوروزی با پذیرش متضرر شدن‌اش در خرید طرح نوروزی، با مراجعه به بخش «تغییر طرح» سایت شرکت مبین‌نت، به خرید طرح دیگری اقدام می‌کند. در صفحه تغییر طرح این شرکت سه طرح موجود است با عناوین:
«۱۲۸کیلوبیت، ۱۸ گیگابایت شش ماهه ۹۹۰۰۰۰ ریال»، «۱۲۸ کیلوبیت چهار گیگابایت یک‌ماهه ۱۸۰۰۰۰ ریال» و «۱۲۸ کیلوبیت نامحدود حجمی ‌یک‌ماهه ۳۹۰۰۰۰ هزار ریال» ظاهرا طرح ۱۲۸ کیلوبیت نامحدود حجمی‌ یک‌ماهه با قیمت ۳۹ هزار تومان مناسب به نظر می‌رسد. پس کاربر به صورت اینترنتی اقدام به خرید این طرح پیشنهادی می‌کند و اینجاست که داستان دیگری آغاز می‌شود.

به گفته مشترک مبین‌نت، پس از خرید این طرح سرعت اینترنت به حدی کند بود که حتی صفحه اشتراک مبین‌نت هم با ۱۰، ۱۵ دقیقه تاخیر لود می‌شد. جالب‌تر، پاسخ شگفت‌آور اپراتور شرکت مبین‌نت است که می‌گوید: «کاش قبل از انتخاب، از ما مشاوره می‌گرفتید. این طرح اصلا مناسب نیست و بنا به اجبار سازمان رگولاتوری، شرکت وادار به گنجاندن آن در فهرست خدمات خود شده است!» به عبارتی دیگر اساسا این سرویس غیرقابل استفاده است. البته با تماس چندباره کاربر طرح نوروزی مبین‌نت و اعتراض‌های مکرر، متوجه می‌شود که جدای از اینکه در آن برهه زمانی، شبکه با اختلال مواجه بوده است، در طرحی که خریداری کرده، ضریب اشتراک (Share ratio) یک به ۱۰ است و با وجود اینکه هزینه نسبتا بالایی پرداخته است، به گفته اپراتورهای تلفنی مبین‌نت، سرعتی کمتر از دایل آپ دریافت می‌کند. ضمن اینکه با تغییر طرح، به کل از طرح نوروزی و اشتراک رایگان دو ساله خارج شده و اگر بخواهد دوباره به طرح قبلی بازگردد، باید هزینه اشتراک و خرید حجم بپردازد.

قصه پر آب چشم کاربر نوروزی شرکت مبین‌نت همچنان ادامه دارد.
با خرید طرح یک ماهه یا باید از این طرح خارج شود و طرح دیگری را بخرد و یا تا پایان زمان یک ماهه، کندی غریب طرح اجباری رگولاتوری را تاب بیاورد و پس از آن اقدام به خرید کند.

در ضمن پروسه ۴۵ روزه پاسخگویی به اعتراض کاربر نیز باید سپری شود که شاید کسی برای معادله تلخ پرداخت ۳۲۷ هزار تومان بابت کمتر از یک ماه استفاده از اینترنت پاسخی بیابد و کاربر نوروزی را از حیرت، عصبانیت و احساس خسران برهاند.

این کاربر مغبون می‌گوید: «اگر این روزها اگر در تبلیغات شرکتی با عبارت «رایگان « مواجه شدید، مطمئن باشید که کاسه‌ای زیر نیم کاسه است و این کلمه اساسا در سیاست شرکت‌ها معنایی ندارد.»
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 27 فروردین 1392  12:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها