0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

Pirate Bay آواره شد

پایرت بی از سوئد به نروژ و اسپانیا می‌رود.

پایرت بی (The Pirate Bay) معروف‌ترین سایت به اشتراک‌گذاری فایل در جهان که محل جست‌وجو و تبادل هزاران فایل تورنت می‌باشد، با مشکلات و تهدیدات حقوقی مواجه شده است.
به همین دلیل مدیران این سایت قصد دارند میزبانی آن را که در حال حاضر در سوئد انجام می‌شود، به نروژ و اسپانیا منتقل کنند.

به گزارش ایتنا به نقل از وب‌سایت TorrentFreak، در ادامه فشارهای شدید قانونی که از سوی گروه‌های مدافع حق مولف (کپی رایت) علیه این سایت اعمال می‌شود، یک گروه محلی حقوقی به نام Rights Alliance، پایرت بی و چند شرکت اینترنتی همکار آن را به شکایت در دادگاه تهدید کرده است.

به همین دلیل این شرکت به اجبار فعالیت‌های میزبانی خود را در سوئد به حالت تعلیق درآورده است.
البته با توجه به تمهیدات قبلی، به نظر می‌رسد وقفه‌ای در سرویس‌دهی سایت به وجود نیامده است.

با توجه به قوانین اسپانیا و نروژ، ظاهراً این دو کشور بهترین گزینه برای جایگزینی سوئد به شمار می‌روند.

به گزارش ایتنا، هر چند هزاران شرکت و سازمان در جهان آماده میزبانی از سایت‌های تجاری هستند ولی شرکت‌هایی که خدمات میزبانی به یک «کسب و کار بدنام در سطح بین‌الملل» ارائه دهند، واقعاً کم است.

به همین دلیل در سال‌های اخیر پایرت بی در کشورهای مختلفی میزبانی شده است به این امید که اگر در یک کشور خاص، مشکلی پیش آید بتواند به حیات خود ادامه دهد.

با این حال با توجه به افزایش فشارهای حقوقی و سیاسی بر این سایت و حتی احتمال حمله نیروهای پلیس به دفاتر این شرکت، پایرت بی گزینه‌های زیادی در اختیار ندارد.
به طوری که در حال حاضر محل دقیق دفتر اصلی این شرکت جنجالی مشخص نیست.

گفتنی است سایت الکسا که به رتبه‌بندی پایگاه‌های اینترنتی می‌پردازد، سایت پایرت بی را هفتاد و چهارمین سایت محبوب جهان معرفی کرده است.

Pirate Bay آواره شد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 9 اسفند 1391  10:36 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

از «آلکسای ایرانی» چه خبر؟

حجت الاسلام سالاریان: الکسای ایرانی به مراتب قوی‌تر و کامل‌تر از الکسای خارجی فعالیت خواهد کرد.

قائم مقام شورای عالی اطلاع‌رسانی با بیان اینکه تست مقدماتی پروژه راه‌اندازی "وب سنج ماشینی" که با نام "الکسای ایرانی" شناخته می‌شود انجام شده است، گفت: درصورت تامین اعتبار این پروژه سال آینده راه اندازی عمومی می‌شود.

به گزارش ایتنا حجت الاسلام سعید سالاریان در گفت‌وگو با مهر با بیان اینکه الکسای ایرانی ملاک و معیار سنجش وبگاه‌ها است، در مورد آخرین وضعیت عملیاتی کردن این پروژه اظهار داشت: از آنجایی که "الکسا" در ذهن کاربران شناخته شده است پروژه وب سنج ماشینی با این نام شناخته می‌شود که هم اکنون تست‌های مقدماتی آن انجام شده و امید می رود در صورت تامین اعتبار، درسال آینده تکمیل شود.

وی با اشاره به برپایی ۳ دوره جشنواره ارزیابی وبگاههای حاکمیتی برای شناسایی و به دست آوردن شاخص‌های ارزیابی گفت: با ماشینی کردن نحوه ارزیابی وبگاه‌ها، امکان رتبه بندی وب‌سایت‌ها و وبگاههای حاکمیتی و غیرحاکمیتی براساس شاخص های کیفی و کمی فراهم شده است و به جرات می‌توان گفت الکسای ایرانی به مراتب قوی تر و کامل تر از الکسای خارجی فعالیت خواهد کرد.

سالاریان با بیان اینکه در سال ۹۱ هیچگونه اعتباری به شورای عالی اطلاع‌رسانی تخصیص نیافته است، خاطرنشان کرد: اعتبارات دولتی این بخش در سالی که گذشت صفر بوده و به همین دلیل این پروژه مانند بسیاری از پروژه های در دست اقدام مسکوت مانده است که براساس برآوردهای انجام شده، الکسای ایرانی با تخصیص اعتبار حدود ۳۰۰ میلیون تومان قابل بهره برداری است.

قائم مقام شورای عالی اطلاع رسانی، با تاکید براینکه وبگاه سنج الکسای ایرانی امکان سنجش وبگاهها را در دسته بندی های مختلفی همچون اطلاع رسانی، تعاملی و تراکنشی فراهم می کند، اضافه کرد: وبگاه‌های حاکمیتی و وبگاه‌های بخش خصوصی خارج از این سه مقوله نیستند و ساختار اصلی تمامی این وبگاه‌ها شامل این سه حوزه ارزیابی می‌شود.

وی با اشاره به تفاوت‌های الکسای خارجی با الکسای ایرانی نیز تاکید کرد: معیار اصلی الکسا در سنجش و ارزیابی وبگاهها و رتبه بندی آنها مربوط به میزان دسترسی کاربران و مراجعه آنها به وبسایت مدنظر است اما از نظر ما این معیار نمی تواند معیار کاملی باشد و در الکسای ایرانی سعی خواهد شد تراز برتری وبسایت‌ها در فیلدها و شاخص های متفاوت تری از نظر میزان دسترسی، کیفیت، خدمات و کمیت سنجیده شود.

قائم مقام شورای عالی اطلاع رسانی با بیان اینکه در راه اندازی سامانه سنجش رتبه بندی وبگاههای ایرانی، شاخص‌های بومی مدنظر است، افزود: از طریق این سامانه تمامی پرتالها می توانند از وضعیت نمره ارزیابی خود آگاه شوند.
وی با اشاره به راه اندازی این سامانه وب سنج و ارزیابی وبگاهها گفت: در الکسای ایرانی حدود ۶۰ شاخص از پرتالها و وبگاهها را مورد سنجش قرار می دهیم و گزارش نهایی رتبه وبگاهها را در آن ارائه خواهیم داد. شاخص های ما در الکسای ایرانی تخصصی تر و مرتب تر و بومی تر از الکسا خواهد بود.

سالاریان با بیان اینکه شناسایی و ارزیابی وبگاههای حاکمیتی براساس فراخوانی که از سوی معاونت سرمایه انسانی ریاست جمهوری اعلام شده بود تاکنون انجام پذیرفته است، ادامه داد: اما برای تکمیل این اطلاعات و شناسایی سایر وبسایتها به زودی و با همراهی شورایعالی فضای مجازی، فراخوان عمومی‌تری خواهیم داد.

قائم مقام شورای عالی اطلاع رسانی تاکید کرد: در محدوده وبگاههای حاکمیتی یکی از مقوله‌های مهمی که ارزیابی خواهد شد آمادگی الکترونیکی وبگاهها برای عرضه خدمات برخط به مردم است اما در وبگاه‌های خصوصی می توان مواردی از جمله نحوه دسترسی و امکان تراکنش های مالی و اطلاع‌رسانی را ارزیابی کرد.

الکسا یک وبسایت معتبر بین المللی است که با در نظر گرفتن پارامترهای مختلف اقدام به رتبه بندی وب سایتها می کند که خلاصه و چکیده این رتبه بندی عددی بین یک تا چند میلیون است و هرچه این عدد به یک نزدیکتر باشد رتبه وبسایت بالاتر خواهد بود.

سایت الکسا همانند سایتهای گوگل و یاهو دارای یک نوار ابزار مخصوص به خود است که کاربران می‌توانند با نصب آن، از امکانات سایت الکسا استفاده کنند. یکی از کارهایی که این نوار ایزار انجام می دهد این است که تمام بازدیدهایی را که کاربر انجام می دهد را به سایت الکسا گزارش می دهد و این سایت با توجه به این گزارشها، آمار ترافیک سایتها و رتبه آنها را ارائه می کند؛ با نصب این نوار ابزار در پایین مرورگر رتبه جهانی سایت مدنظر و نمودار آماری آن نمایان و رسم می شود.

از «آلکسای ایرانی» چه خبر؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 10 اسفند 1391  8:46 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

نسخه جدید بازی "پرندگان خشمگین" در راه بازار

خبر خوب برای طرفداران این پرنده‌های دوست‌داشتنی خشمگین!

شرکت Rovio تلاش می‌کند نسخه جدید بازی "پرندگان خشمگین" را بر اساس انیمیشن جدید The Croods ساخته شده در مرکز DreamWorks تولید و روانه بازار کند.

شرکت Rovio تولیدکننده بازی محبوب "پرنده‌های خشمگین"(Angry Birds) فرآیند عرضه نسخه جدید این محصول را به‌کندی جلو نمی‌برد و آخرین تلاش آن در این زمینه با همکاری استدیو بزرگ انیمیشن‌سازی DreamWorks Animation Studio انجام شده است.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از اسلش‌گیر، شرکت Rovio تلاش می‌کند نسخه جدید بازی "پرندگان خشمگین" را بر اساس انیمیشن جدید The Croods ساخته شده در مرکز DreamWorks تولید و روانه بازار کند.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است این بازی در تاریخ ۱۴ مارس یعنی حدود ۱۰ روز دیگر وارد بازار جهانی شود. این بازی یک هفته قبل از اکران انیمیشن Croods در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

دو شرکت Rovio‌ و DreamWorks این بازی جدید را برای دستگاه‌های الکترونیکی مجهز به سیستم‌عامل iOS و اندروید عرضه می‌کنند که البته یک کلیپ کوتاه انیمیشن نیز به همراه بازی عرضه می‌شود. لازم به ذکر است که ماجراهای این بازی هیجان‌انگیز در عصر حجر دنبال می‌شود.

نسخه جدید بازی "پرندگان خشمگین" در راه بازار

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 13 اسفند 1391  8:53 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

رژیم‌های عربی، دشمنان اینترنت

 اینترنت به وسیله‌ای برای پرده‌برداری از جنایت‌های دولتمردان عربی تبدیل شده است.

در گزارشی که اخیراً از سوی یک سازمان حقوق بشر عربی منتشر شده، تاکید شده که اغلب رژیم‌های جهان عرب با «اینترنت» سر دشمنی دارند.

 این گزارش که چندی پیش توسط شبکه عربی اطلاعات حقوق بشر (ANHRI) منتشر شده، تصریح کرده که دولتمردان عرب برای مقابله با اینترنت به شیوه‌های مختلفی متوسل می‌شوند که قطع کامل شبکه اینترنت و پیگرد فعالان اینترنتی به ویژه کاربران توییتر و فیس‌بوک از آن جمله است.

در بخشی از این گزارش آمده است اکنون اینترنت به وسیله‌ای برای پرده‌برداری از جنایت‌های اغلب دولت‌های عربی و رسواسازی دشمنان ملت‌ها تبدیل شده است.

گزارش ANHRI تعدادی آمار در محدوده زمانی دسامبر ۲۰۰۹ تا ژوئن ۲۰۱۲ نیز به دست داده است که بر اساس آن، در این زمان تعداد جمعیت کشورهای عربی حدود ۳۴۲ میلیون نفر بوده و از این مقدار، ۱۰۳ میلیون نفر آنها کاربر اینترنت بوده‌اند.

این گزارش تعداد کاربران عرب فیس‌بوک و توییتر را به ترتیب حدود ۴۳ و ۱.۵ میلیون نفر برآورد کرده است.

سودان تا پیش از جدا شدن جنوب این کشور از آن، کمترین کاربر توییتر را دارا بوده است چرا که از جمعت ۴۵ میلیونی آن فقط ۹۵۰۰ نفر عضو این شبکه هستند.

از آن سو، بحرین بیشترین تعداد کاربران توییتر را دارد.

از جمعیت ۱.۵ میلیون نفری این کشور جزیره‌ای و کوچک، حدود ۱۰۶ هزار نفر کاربر توییتر هستند.

تعداد کاربران اینترنتی امارات، مصر و سومالی نیز به ترتیب ۵.۷ میلیون، ۳۱ میلیون و ۱۱۰ هزار نفر برآورد شده است.

در این گزارش با اشاره به این که عربستان سعودی رکورددار بیشترین سایت‌های مسدود شده است، از حداقل بودن تعداد سایت‌های فیلتر شده در عراق، تونس و لبنان خبر داد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 13 اسفند 1391  11:37 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

استفاده از توییتر پس از مرگ

توییت‌کردن پس از مرگ، اتفاق بدی نیست اما قسمت نه‌چندان خوشایند قضیه این‌جاست که دریابیم زندگی انسان‌ها چقدر به شبکه‌های اجتماعی وابسته شده‌است!

بسیاری از افراد پیش از مرگ مواردی همچون سرانجام دارایی‌ها و نحوه‌ برگزاری مراسم خاکسپاری را برنامه‌ریزی می‌کنند، اما اهمیت شبکه‌های اجتماعی، نحوه مدیریت حیات مجازی را نیز به لیست وصایای افراد اضافه کرده است.

برای کسانی که نگرا‌نند سرانجام مدیریت حساب کاربری‌شان در شبکه‌های اجتماعی چه می‌شود، یک شرکت تبلیغاتی در لندن در تلاش است تا حساب کاربری افراد را با برنامه‌ای با عنوان ‪"‬LivesOn‪"‬ حتی پس از مرگ‌شان به روز نگاه دارد.

شعار این شرکت طراح این است: هنگامی که قلب شما از تپیدن باز می‌ایستد، همچنان توییت خواهید کرد.

به گزارش دویچه وله، وب‌سایت Mashable در گزارشی که درباره LiveOn منتشر کرده می‌نویسد: این برنامه برای کاربر متقاضی یک اکانت جدید می‌سازد که علایق، رفتار و موضوعات توییت‌های کاربر را تا زمانی که زنده است پیگیری و آنالیز می‌کند.

با گذشت زمان LivesOn با آشنایی با سبک کار کاربر توییت کردن را آغاز می‌کند. کاربر می‌تواند با بررسی توییت‌ها و ارسال بازخورد به بهبود کار سیستم کمک کند.

دیو بدوود از آژانس تبلیغاتی طراح این برنامه تصریح می‌کند که کاربران به توسعه و بهبود حساب کاربری LiveOn کمک می‌کنند.

وی می‌افزاید: آژانس با مشارکت دانشگاه کوئین مری در لندن مشغول کار بر روی این طرح است و به زودی مرحله آزمایشی آن آغاز می‌شود.

در حال حاضر اپلیکیشن‌هایی همچون Facebook‪'‬s If I Die و DeadSocial به کاربران اجازه می‌دهد پس از مرگ هم پیام‌هایی را بر روی شبکه اجتماعی ارسال کنند. اما LiveOn اجازه می‌دهد مطالبی که حتی از پیش نوشته نشده‌اند نیز برای ارسال به شبکه‌های اجتماعی تولید شوند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 13 اسفند 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

هرزنامه‌ها وارد سیستم Dropbox شدند

برخی کاربران سرویس اینترنتی Dropbox اعلام کردند که نوعی هرزنامه از طرف این شرکت به دست آن‌ها رسیده است.

 
هرزنامه‌ها وارد سیستم Dropbox شدند


برخی کاربران سرویس اینترنتی Dropbox اعلام کردند که نوعی هرزنامه از طرف این شرکت به دست آنها رسیده است و که این پست الکترونیکی ناخواسته شامل لینک‌های می‌شود که می‌تواند اطلاعات آن‌ها را سرقت کند.

Dropbox در اصل یک سرویس مبتنی بر فضای پردازش ابری محسوب می‌شود که امکان ذخیره‌سازی اطلاعات برای کاربران را فراهم می‌کند و بین عموم کاربران محبوبیت فراوان دارد.

یکی از کاربران در این خصوص توضیح داد: «من یک آدرس پست الکترونیکی دارم که از ۱۰ حرف انگلیسی نامرتب و اتفاقی درست شده است که این آدرس را برای سرویس Dropbox استفاده می‌کنم. طی هفته جاری از جانب سرویس یاد شده یک هزرنامه روی این پست الکترونیکی دریافت کردم.»

او در ادامه گفت: «اگر آنها قصد انتشار هرزنامه در حساب کاربری من را داشتند باید تعداد بیشتری از این نوع پست‌های الکترونیکی دریافت می‌کردم. اما آنها فقط یک آدرس به‌خصوص را مد نظر قرار داده بودند و آن‌هم Dropbox بود. من فکر می‌کنم که سرویس پست الکترونیکی Dropbox دچار مشکل شده است.»

لازم به ذکر است که طی هفته گذشته علاوه بر این کاربر تعداد زیادی از دیگر کاربران شکایت‌هایی را در این خصوص منتشر کرده‌اند.

شرکت Dropbox هنوز هیچ خبری در این زمینه منتشر نکرده است.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 16 اسفند 1391  11:50 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

سایت آتش نشانی هک شد

وب سایت آتش‌نشانی هک شد.

 
سایت آتش نشانی هک شد



به گزارش ایتنا از خبرآنلاین وب سایت ۱۲۵ دات آی آر {لینک} توسط هکری بنام Xpartino دیفیس شد.



بر اساس تصویری که مشاهده می کنید تنها کلمه درج شده روی سایت پس از هک نام هکری است که این کار را انجام داده است.


ظاهرا صفحه اول یا main page که متعلق به سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران است، دیفیس شده است.


گفتنی است تا لحظه انتشار این خبر در ساعت ۱۹:۵ سه شنبه ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۱ این هک همچنان برطرف نشده است.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 16 اسفند 1391  11:51 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

حمله به یک سایت خبری و افشای هزاران ایمیل

اطلاعات افشا شده در سایت Pastebin در معرض دید قرار گرفته است.

گروه هکری آنانیموس در ادامه سیاست حمله به منافع اسرائیل، یکی از سایت‌های خبری این کشور را هک کرد.

به نقل از نکست وب، پورتال Walla یکی از مهمترین و محبوب‌ترین منابع خبری اسرائیل محسوب می‌شود.

هکرهای آنانیموس اطلاعات ایمیل بیش از ۵۸۳ هزار کاربر این سایت را برملا کرده‌اند.

اطلاعات افشا شده در سایت Pastebin در معرض دید قرار گرفته است.

سایت Walla علاوه بر اخبار، سرویس جستجو و ایمیل نیز به کاربران ارائه می‌کند.

از کاربرانی که در این سایت ایمیل دارند، خواسته شده نسبت به تغییر کلمه عبور خود اقدام کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 16 اسفند 1391  11:56 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

خبرهاي دنياي ديجيتال *** مراسم افتتاحیه Cebit۲۰۱۳ در هانوفر ***

مراسم افتتاحیه Cebit۲۰۱۳ در هانوفر

آنگلا مرکل همراه با نخست وزیر لهستان دونالد تاسک ، CeBIT2013 را همراه با سایر مقامات علمی در هانوفرآلمان افتتاح کردند.

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در کنار دونالد تاسک نخست وزیر لهستان در مراسم افتتاحیه پروفسور دیتر کمپف پرزیدنت BITKOM اولین سخنران بود که همراه با دکتر توماس اندرس مدیر اجرایی EADS، دونالد تاسک نخست وزیر لهستان، دکتر آنگلا مرکل صدراعظم آلمان سخنرانی های افتتاحیه را انجام دادند.

پروفسور از دلیل وجودی CeBIT گفت و اینکه نمایشگاه یک job ecxhange یا تبادل کار بزرگ بین کسب وکارها است که کمپانی ها را بهم متصل کرده و آفرینندگان و توسعه دهندگان را دور هم جمع می کند. دکتر کمپف افزود چت در آینده نزدیک فراگیر تر از گذشته در کسب و کارها خود را نشان خواهد داد.

نکته جالبی که وی روی آن پافشرد گذار از Consumer  به سوی pro-sumer است. پروسیومر شخصی است که مثلا رانندگای می کند و کاربر اتومبیل محسوب می شود و از طرف دیگر توسعه دهنده اتومبیل نیز محسوب می شود چرا که با آفرینندگان و سازندگان کار می کند (در آینده همان نرم افزار می شوند) تا ابزار راحتی بهتر حین رانندگی را فراهم سازد. نکته دیگری که وی روی آن تاکید کرد مخابرات بود که به عقیده وی اقتصاد جهانی بدون این بخش به بیراهه می رود.

دکتر انگلا مرکل روی سن آمد و جوایز ابداعات را اهدا کرد. یکی از این جوایز مربوط به سازنده  AILA یا همان خانم روبات بود که قرار است به انسان در جستجوی فضایی کمک کند. این روبات را دانشگاه برمن واحد هوش مصنوعی ساخته است.
دکتر توماس اندرس از سازمان فضایی اروپا درباره آینده و نحوه به روز رسانی صنعت هواپیمایی صحبت کرد.

میان برنامه پخش شده نیز قابل توجه بود، جایی که روی نمایشگر بزرگ رنگین کمان دیجیتالی پخش شد و با موسیقی جالب از سوی کمپانی لهستانی به اجرا درآمد.

در پایان نیز دونالد تاسک نخست وزیر لهستان روی صحنه آمده و گفت برای لهستان باعث افتخار است که همراه با آلمانی ها نمایشگاه را مدیریت می کنند و این بزرگترین نمایشگاه مخابرات و آی تی جهان است که همه ساله در آلمان برگزار می شود.

وی گفت سالی 20 هزار دانشجوی آی تی و مخابرات در لهستان فارغ التحصیل می شوند و نیروی متخصص آی تی لهستان و آلمان در اروپا سرآمد است و متخصصین صنعت گیم و بخش ریزپردازنده های لهستانی به کمک صنعت و اقتصاد لهستان آمده اند.

وی افزود لهستان به سوی اقتصاد آگاهی محور به سرعت در حال حرکت است و ما در بخش آموزش، علم و تحقیقات رو به جلو هستیم.
همانطور که پیشتر گفته شد تمرکز نمایشگاه امسال روی shareconomy و رایانش ابری است

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

چهارشنبه 16 اسفند 1391  3:38 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

خوشحالم که یک نفر پیدا شد و یک سایت اسرائیلی رو هک کرد . فکرش رو بکنید 583 هزار کاربر سایت خبری . معلوم میشه سایت مهمی و بزرگی بوده که این تعداد کاربر داشته. به نظر شما اونا اطلاعات واقعی و شخصی خودشان را در سایت درج می کنند یا مثل ما ایرانی ها .... دیگه نمیگم

نقل قول mina_k_h

اطلاعات افشا شده در سایت Pastebin در معرض دید قرار گرفته است.

گروه هکری آنانیموس در ادامه سیاست حمله به منافع اسرائیل، یکی از سایت‌های خبری این کشور را هک کرد.

به نقل از نکست وب، پورتال Walla یکی از مهمترین و محبوب‌ترین منابع خبری اسرائیل محسوب می‌شود.

هکرهای آنانیموس اطلاعات ایمیل بیش از ۵۸۳ هزار کاربر این سایت را برملا کرده‌اند.

اطلاعات افشا شده در سایت Pastebin در معرض دید قرار گرفته است.

سایت Walla علاوه بر اخبار، سرویس جستجو و ایمیل نیز به کاربران ارائه می‌کند.

از کاربرانی که در این سایت ایمیل دارند، خواسته شده نسبت به تغییر کلمه عبور خود اقدام کنند.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

چهارشنبه 16 اسفند 1391  3:42 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

جنگ سایبری هکرهای مالزی و فلیپین

این درگیری‌های مجازی، در ادامه درگیری‌های نظامی بین نیروهای نظامی مالزی و شبه نظامیان سولو در روز جمعه شروع شده است.

 
جنگ سایبری هکرهای مالزی و فلیپین


هکرهای مالزیایی و فیلیپینی جنگ سایبری به راه انداختند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این حملات سایبری بین هکرهای مالزیایی و فیلیپینی در حالی صورت می‌گیرد دو کشور بر سر تملک بر ایالت صباح در شرق مالزی اختلاف دارند و این اختلافات از چند روز گذشته تشدید شده است.

گروهی از مردان مسلح فیلیپینی که خود را از پیروان پادشاه سلطان‌نشین سولو در جنوب فیلیپین می‌دانند، از حدود دو هفته گذشته منطقه‌ای از شرق مالزی را به تصرف خود درآورده‌اند.

هکرها که مدعی شده‌اند شاخه‌ای از گروه هکرهای ناشناس در مالزی و فیلیپین هستند وب‌سایت‌های مربوط به دوکشور را مورد هدف قرار داده‌اند.

به گزارش روزنامه استار چاپ مالزی، اعتقاد بر این است که اولین حملات سایبری از سوی هکرهای مالزیایی و تنها چند ساعت پس از آغاز درگیری‌ها نظامی بین نیروهای پلیس مالزی و شبه‌نظامیان سلطان‌نشین سولو در روز جمعه انجام شده است.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 اسفند 1391  8:37 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

توییتر منعکس‌کننده افکار عمومی نیست

با پست‌های توییتر نمی‌توان تحلیل عمیقی از افکار عمومی به دست آورد.

 
توییتر منعکس‌کننده افکار عمومی نیست


تحقیقات نشان می‌دهد توییتر وسیله خوب و دقیقی برای سنجش افکار عمومی محسوب نمی‌شود.

هر چند شبکه اجتماعی توییتر منبع مهمی برای انتشار اخبار و رویدادهای مختلف و نیز افکار و عقاید آحاد جامعه محسوب می‌شود ولی مشکلی که در این خصوص وجود دارد آن است که این نظرات، بعضاً با افکار عمومی همخوانی ندارد.

تحلیلگران معتقدند علت اصلی این موضوع اخلاقیات و سن کاربر است.


طبق بررسی‌های شرکت تحقیقاتی پیو (PEW) نظراتی که در توییتر مطرح می‌شود، بعضاً صبغه لیبرالی دارد و برخی نیز محافظه‌کارانه است ولی اغلب آنها منفی و سلبی است.

در این گزارش آمده است: به طور کلی واکنش به رویدادهای سیاسی ترکیبی است از خلق و خوی کاربر و نیز توانایی آن رویداد در جلب نظر افراد.

شرکت پیو در بررسی خود، برخی موضوعات برجسته سیاسی از جمله انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال گذشته، اولین مناظره باراک اوباما با میت رامنی و نیز تعدادی از سخنرانی‌های اوباما را زیر ذره‌بین برده است.

نظرسنجی صورت گرفته در سال ۲۰۱۲ نشان داد که نیمی از بزرگسالانی که با استفاده از توییتر خبر منتشر می‌کنند، کمتر از ۳۰ سال سن دارند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 20 اسفند 1391  3:15 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آقای حکیم جوادی! اینترنت کشور مشکل دارد

اگر به چند تن از دوستان خود زنگ بزنید یا از چند نفر از مردم نظرسنجی کنید به شما خواهند گفت که اینترنت مشکل دارد.

 
آقای حکیم جوادی! اینترنت کشور مشکل دارد


حمید ضیایی‌پرور - همشهری - اختلال در دسترسی به سایت‌های اینترنتی طی هفته اخیر همچنان ادامه دارد و در این میان متولیان فناوری اطلاعات و ارتباطات به جای پذیرش مشکل و تلاش در جهت رفع آن، به تکذیب‌درمانی روی آورده‌اند.

از‌جمله علی حکیم‌جوادی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با مهر، وجود اختلال در دسترسی به برخی سایت‌های اینترنتی را تأیید نکرده و گفته: هیچ گزارشی در این‌باره به ما ارائه نشده است!

آقای حکیم‌جوادی، بنده به‌عنوان یکی از کاربران اینترنت در ایران اکنون به‌طور رسمی و علنی موضوع را به شما گزارش می‌کنم:
حقیر دو اشتراک اینترنت پرسرعت در منزل دارم؛ یک اشتراک ۲۵۶کیلو بیت از طریق ‌ای‌دی‌اس‌ال مخابرات و یک اشتراک وایمکس ایرانسل ۵۱۲کیلوبایتی و این علاوه بر اینترنتی است که در محل کارم به آن دسترسی دارم.

شب گذشته نیاز به ارسال فایلی برای یکی از دانشجویانم داشتم. فایل مذکور ۴۰۰کیلو بود. جی‌میل باز می‌شد اما امکان ارسال فایل وجود نداشت. بیش از ۴۵دقیقه معطلی به نتیجه‌ای نینجامید.
به سراغ ایمیل‌های داخلی رفتم. بنده بعد از گذراندن هفت خوان رستمی که خودتان بهتر می‌دانید مدتی پیش موفق به اخذ ایمیل ملی ایران دات آی‌آر شدم.

در کمال تعجب با اینکه این سرویس که ایمیل ملی نام گرفته است و از پروتکل اچ‌تی‌تی‌پی‌اس هم استفاده نمی‌کند، امکان ارسال فایل مذکور را نداشت، به سراغ شناسه‌ام در سایت چی‌میل یا همان چاپار رفتم که اخیرا شورای‌عالی اطلاع‌رسانی راه‌اندازی کرده است. ارسال با این شناسه هم ممکن نشد.
چند ایمیل داخلی دیگر نیز داشتم که با همه آنها تست کردم و بعد از حدود دو ساعت معطلی و خرد شدن اعصاب موفق به ارسال یک فایل ساده از طریق اینترنت نشدم.

بنده نه قصد بازدید سایت خاصی را داشتم نه از وی‌پی‌ان یا فیلترشکن استفاده می‌کنم و نه دانلود یا آپلود سنگین داشتم، فقط یک ایمیل ساده! یک ایمیل دانشگاهی!
این بار اول نیست که چنین اتفاقی رخ می‌دهد، همین الان هم که این یادداشت را ملاحظه می‌فرمایید اگر به چند تن از دوستان خود زنگ بزنید یا از چند نفر از مردم نظرسنجی کنید به شما خواهند گفت که اینترنت مشکل دارد. اگر شما به‌عنوان متولی سازمان فناوری اطلاعات کشور از این مشکل مطلع نیستید باید به کانال‌های اطلاع‌گیری خودتان شک کرده و در آن تجدیدنظر کنید.
اگر اینترنت کشور مشکل دارد و به شما گزارش نمی‌کنند احتمالا مسیرهای ارسال گزارش به شما اشکال دارد.

آقای حکیم‌جوادی! برای حل هر مشکلی نخستین راهکار، پذیرش مشکل است. تا وقتی شما مشکل را نپذیرید احتمالا برای حل آن نیز اقدامی نخواهید کرد.
وقتی یک کاربر با حداقل دو اشتراک پرسرعت اینترنت نمی‌تواند یک ایمیل بزند تکلیف بقیه کاربرانی که بخش عمده آنها از طریق دایل‌آپ به اینترنت متصل می‌شوند روشن است.

من نمی‌دانم آن پشت چه خبر است؟ آیا قرار است اینترنت ملی را راه‌اندازی کنید؟ آیا دارید یک نرم‌افزار جدید را تست می‌کنید؟ یا اینکه واقعا قصد دارید تا اطلاع ثانوی اینترنت را به‌صورت قطره‌چکانی به مردم بدهید؟ اما می‌دانم که در مهر‌ماه گذشته نیز وقتی سرویس جی‌میل به‌طور کلی قطع شد مسئولان ذیربط در ابتدا به‌طور کامل نسبت به این مسئله اظهار بی‌اطلاعی می‌کردند اما بعدا مجبور شدند آن را بپذیرند و رفع مشکل کنند.

آقای حکیم‌جوادی! اکنون شما یک گزارش دریافت کرده‌اید. لطفا اقدام لازم را مبذول فرمایید.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 23 اسفند 1391  9:30 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

یک میزبان مقرون به صرفه

در صورت بی‌دقتی شما، یک میزبان ارزان می‌تواند به سرعت به یک غول گرانقیمت تبدیل شود. به همین دلیل بهتر است که قبل از هرگونه تصمیم‌گیری نهایی، چندین شرکت میزبانی را بررسی کنید.

یافتن یک میزبان مقرون به صرفه از ضروریات هر کسب و کار جدید یا نوپایی است که هنوز پول چندانی برای خرج کردن ندارد. البته به مانند خیلی چیزهای دیگر، صحبت کردن از این مسئله، بسیار آسان‌تر از وارد شدن به حیطه عمل است.

شمار زیادی از شرکت‌های میزبان بیرون از کسب و کار شما ایستاده‌اند و ادعا می‌کنند که طرح‌های رایگان یا ارزانی برایتان دارند اما باید بدانید که تعرفه‌های پنهان و خدمات بی‌کیفیت نیز جزئی از این داستان است.
لازم است این احتمال را در نظر داشته باشید که در صورت بی‌دقتی شما، یک میزبان ارزان می‌تواند به سرعت به یک غول گرانقیمت تبدیل شود. به همین دلیل بهتر است که قبل از هرگونه تصمیم‌گیری نهایی، چندین شرکت میزبانی را بررسی کنید.
اگر بتوانید میزبانی با این مشخصات و یا با حداقل هزینه ماهانه را بیاید، به طور حتم خیلی بهتر از سایر میزبان‌هایی که برای خدمات مشابه از شما پول طلب می‌کنند با آن کار خواهید کرد.
مقایسه هزینه‌
در صورتی که به دنبال یک میزبان ارزان قیمت باشید باید هزینه‌های پیشنهادی شرکت‌های میزبانی مختلف را مقایسه کنید.
هزینه‌های بخصوصی که باید به هنگام جست‌وجو برای یک طرح میزبانی مقرون به صرفه مدنظر داشته باشید شامل تعرفه‌های تنظیمات سایت، تعرفه‌های ماهانه و سالانه نگهداری و هرگونه تعرفه مرتبط با این طرح است. باید به یاد داشته باشید که برخی از شرکت‌های میزبانی برای تنظیمات وب تعرفه‌های پیشنهادی رایگان دارند.
مشخصه‌ها
هنگامی که به دنبال خدمات میزبانی ارزان قیمت هستید باید علاوه بر هزینه، به مقدار فضای ذخیره‌سازی، پشتیبانی از زبان برنامه‌نویسی توسط میزبان وب و میزان خدمات پشتیبانی مشتری‌ها نیز توجه کنید. برخی از شرکت‌های میزبانی تمامی این مشخصه‌ها در طرح‌های ارزان قیمت خود ذکر می‌‎کنند اما برخی دیگر این کار را انجام نمی‌دهند.
در زمان انتخاب میزبان وب، مسلما شما تمایل دارید از سایر خدمات پیشنهادی شرکت‌های میزبان اطلاع حاصل کنید. برخی از شرکت‌های ارائه کننده خدمات میزبانی ارزان قیمت خدماتی مانند ثبت نام دامنه و ابزارهای ایجاد وب را نیز ارائه می دهند. در صورتی که تاکنون نام دامنه را خریداری نکرده‌اید و یا برای ایجاد وب سایت خود نیازمند کمک هستید باید تطابق این خدمات با طرح‌های میزبانی مقرون به صرفه را بررسی کنید. این کار به نحو چشمگیری باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه شما خواهد شد.
سایر ملاحظات
حتی پس از یافتن یک طرح میزبانی وب که تمامی مشخصات مورد نیاز شما جهت ایجاد وب را دارا باشد، باز هم مسائل دیگری وجود دارند که قبل از اقدام باید در مورد آنها اطمینان حاصل کنید.
برخی از شرکت‌های میزبان که طرح‌های میزبانی مقرون به صرفه را ارائه می‌کنند یک نقطه ضعف بسیار مهم دارند: آنها برای همیشه قابل اعتماد نیستند. در واقع از آنجا که در دسترس بودن همیشگی وب سایت برای بازدیدکنندگان یکی از نیازهای اساسی شماست گزینه قابلیت اعتماد اهمیت فراوانی دارد. به همین دلیل لازم است که همیشه قبل از برقراری ارتباط با یک شرکت میزبان، درباره زمان خاتمه کار آنها پیگیری‌هایی به عمل آورید. در آخر باید مطمئن شوید که بواسط انتخاب یک شرکت میزبان کم هزینه از همه پشتیبانی‌های مورد نیاز برخوردار خواهید بود. یکی از مهم‌ترین مسائل در این زمینه، زمان پاسخگویی پشتیبانی فنی وپاسخگو بودن و در دسترس بودن بخش خدمات مشتری است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 23 اسفند 1391  9:34 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

جستجوگر عکس بینگ به‌روز شد

بینگ، خود را رقیب سرسخت گوگل می‌داند اما هنوز نتوانسته موفقیت غیرمنتظره‌ای به دست آورد.

 
جستجوگر عکس بینگ به‌روز شد


جست‌وجوگر بینگ در روزهای اخیر شاهد تحولات تازه‌ای بوده و خدمات جست‌وجوگر عکس آن ارتقا یافته است.


به گزارش ایتنا از فارس به نقل از وی تری، جستجوگر عکس بینگ از رابط کاربری تازه ای برخوردار شده و با این تغییرات نمایش عکس‌های جست‌وجو شده کاربران با سرعت و دقت بیشتری صورت می گیرد.


با استفاده از این رابط کاربری دسترسی به پیش نمایش عکس ها با سرعت بالاتری صورت می گیرد و عکس منتخب کاربران در میان عکس های جستجو شده در کنار تعدادی عکس کوچک تر مرتبط به نمایش درمی آید. همچنین در مورد هر عکس جزییات بیشتری نیز قید می شود.


امکان استفاده از صفحه کلید برای مشاهده عکس های مختلف و گزینه های مختلف برای مشاهده تمام صفحه عکس ها از جمله دیگر قابلیت های پیش بینی شده در این زمینه است. بازگشت سریع‌تر به صفحه جستجوی عکس ها هم توسط مایکروسافت مورد توجه قرار گرفته است.


در حال حاضر بینگ در کنار یاهو رقابت تنگاتنگی برای غلبه بر گوگل دارد، اما هنوز در این زمینه موفقیتی کسب نکرده است. در حال حاضر گوگل کماکان دوم سوم بازار جستجوگرهای اینترنتی را در اختیار دارد. ولی باید توجه داشت که سهم این شرکت به طور تدریجی رو به نزول بوده است.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 24 اسفند 1391  9:36 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها