0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال***گوگل گلس و تکنولوژی صدای القای استخوانی غیر مستقیم***

 

گوگل گلس و تکنولوژی صدای القای استخوانی غیر مستقیم

ما حصل پروژه Google Glass قرار است یک محصول کامل باشد و به این منظور گوگل می خواهد از تکنولوژی القای استخوانی برای انتقال صدا به گوش داخلی کاربر استفاده کند. اسناد به ثبت رسیده نشان می دهد که گوگل برای ماه های آینده سال میلادی، قصد معرفی سخت افزاری را دارد که از "القای استخوانی" برای رساندن صدا به گوش استفاده می کند و نه یک بلندگوی رایج. 

این تکنولوژی ارتعاشات را از طریق استخوان جمجمه به گوش داخلی می فرستد و البته چیز جدیدی نیست و به دفعات در سایر دستگاه ها به کار رفته. اخیراً در نمایشگاه CES پاناسونیک هدفونی با قابلیت القای استخوانی را معرفی کرد. 

اما القای استخوانی مورد نظر گوگل چطور کار می کند؟ قرار است یک المنت در داخل گوگل گلس، فریم عینک را به لرزه در آورد. این لرزش از طریق فریم به استخوان جمجمه کاربر منتقل می شود که رابط مناسبی برای رساندن صدا به گوش داخلی است. 

می پرسید چرا گوگل آن را "القای غیر مستقیم" ذکر کرده؟ زیرا در اینجا با یک انتقال دهنده که به طور مستقیم روی استخوان جمجمه لرزش کند (مشابه هدفون پاناسونیک) روبرو نیستیم. بلکه لرزاننده فریم عینک را به ارتعاش در می آورد و از آنجایی که فریم به هر حال در تماس با استخوان جمجمه و بینی قرار می گیرد، وظیفه انتقال لرزه را هم بر عهده دارد. بنابراین لرزه ها در نقاط مختلفی مثل پشت گوش، بالای بینی، نزدیک شقیقه یا نزدیک ابرو قابل دریافت هستند. البته معلوم نیست گوگل از یکی استفاده می کند یا همه. 

اما شاید بپرسید که لزوم استفاده از این فناوری در گوگل گلس چیست؟ واقعیت این است که القای استخوانی برای گجتی که می خواهد تمام طول روز همراه کاربر باشد، ضروری تر از آن چیزی است که فکر می کنید. قرار نیست گوگل گلس همیشه در گوش شما صدا پخش کند، پس بهتر است راه گوش را مسدود نکند. مثلاً تصور کنید در خیابانی شلوغ هستید، با باز بودن دریچه گوش تان، از سر و صداهای پیرامون آگاه خواهید بود و خطر تصادف به خاطر نشنیدن صداها شما را تهدید نمی کند. 

گویا گوگل پتنت مرتبط با القای استخوانی را در سال 2011 به ثبت رسانده و کمیسیون تجارت فدرال امریکا نیز اخیراً سند تأیید آن را منتشر کرده. چند روز قبل سرگی برین که توسعه این محصول را شخصاً هدایت می کند نیز با گوگل گلس خود در حال مترو سواریمشاهده شده بود که نشان از پیشرفت خوب پروژه است. 

گوگل گلس علاوه بر سیستم صدای غیر معمول، از وای-فای و بلوتوث، نمایشگری کوچک در جلوی چشم کاربر و یک کامپیوتر کوچک که پلتفرم را اجرا می کند و دستورات صوتی را تشخیص می دهند نیز برخوردار است و گوگل آن را جایگزین -یا لااقل رقیب جدی- تلفن های هوشمند در آینده نزدیک می داند. قرار است اولین نمونه تکمیل شده آن در سال جاری با قیمت 1500 دلار به دست توسعه دهندگان برسد و گوگل امیدوار به عرضه تجاری آن در سال 2014 است

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 21 بهمن 1391  9:45 AM
تشکرات از این پست
mina_K_h
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

خبرهاي دنياي ديجيتال ***نخستین صفحه نمایش تمام شیشه‌ای رونمايی شد***

نخستین صفحه نمایش تمام شیشه‌ای رونمايی شد

یک شرکت تایوانی با استفاده از فناوریهای ارائه شده برای صفحات نمایش نمونه اولیه یک دستگاه تلفن همراه شیشه ای را رونمایی کرد.


شرکت فناوریهای پولیترون یک دستگاه تلفن همراه ارائه داده که تقریبا نامرئی است و قطعات الکترونیک آن به قدری کوچک است که دیده نمی شود.

مدارهای این تلفن از سیمهای فوق باریک ساخته شده که بین دو لایه شیشه قرار گرفته است.

شرکت فناوریهای پولیترون دارای سابقه طولانی ارائه فناوریهای نمایشی است. محصول ارائه شده توسط این شرکت تحت عنوان " شیشه خصوصی" معرفی شده است.

مولکولهای کریستال مایع در این شیشه هنگامی که جریان قطع است نور از آن عبور نمی کند، اما زمانی که دستگاه روشن است این امکان وجود دارد که نور از میان آن عبور کند.

این تلفن زمانی که روشن می شود، نامرئی می شود. این شرکت اعلام کرده است که چندین شرکت سازنده تلفنهای همراه برای استفاده از این فناوری ابراز تمایل کرده اند.

گفته می شود که این تلفن در مراحل اولیه قرار گرفته و بخشهایی از این تلفن وجود دارد که نمی توان آنها را به صورت شفاف ساخت که در آن میان می توان به سیم کارت و باطری اشاره کرد.

ویدئوهای منتشر شده از این محصول جدید، کارکردن آن را با یک سیستم عامل خاص نشان نمی دهد.

این محصول در عین جذابیت بی تردید می تواند به عنوان نخستین ویژگی ضدخش ساخته شده باشد

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

دوشنبه 23 بهمن 1391  2:21 PM
تشکرات از این پست
mina_K_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آمازون روی دست اپل و گوگل بلند شد

آمازون بهترین شرکت آمریکایی شد.

شرکت آمازون توانست با کنار زدن اپل، عنوان بااعتبارترین و تحسین‌برانگیزترین شرکت آمریکایی را از آن خود کند.

بررسی اخیر موسسه هریس اینتراکتیو (Harris Interactive) نشان می‌دهد این عنوان باارزش قبلاً در اختیار اپل و گوگل بوده است.

به گزارش ایتنا به نقل از پایگاه خبری مش‌ابل، در این تحقیق میزان شهرت و اعتبار شرکت‌های برجسته آمریکایی بر اساس شش محور شامل پاسخگویی اجتماعی، جاذبه احساسی، محصولات و سرویس‌ها، محیط کار، عملکرد مالی، چشم‌انداز و مدیریت سنجیده می‌شود.

آمازون از مجموع ۶ امتیاز، پنج امتیاز و به عبارت دیگر ۸۲.۶۲ واحد را به دست آورده است.

امتیاز شرکت آمریکایی اپل، دارنده عنوان برتر در سال گذشته، ۸۲.۵۴ واحد و امتیاز گوگل نیز ۸۱.۳۲ واحد عنوان شده است.

این یافته‌ها بر اساس پرسش از بیش از ۱۴ هزار شهروند عادی به دست آمده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 28 بهمن 1391  9:21 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

قیمت بالای محصولات شرکت ادوبی و باقی ماجرا

مقایسه‌ای جالب!

شرکت ادوبی از کاهش قیمت محصولات خود برای کاربران استرالیایی خبر داد.

این شرکت چند روز پیش اعلام کرد هزینه اشتراک سالانه خود برای مجموعه نرم‌افزاری Creative Suite را از ۶۲ دلار و ۹۹ سنت به ۴۹ دلار و ۹۹ سنت در ماه کاهش می‌دهد.

ادوبی همچنین اعلام کرد هزینه اشتراک سالانه عادی این نرم‌افزارها نیز از حدود ۹۵ دلار به حدود ۷۴ دلار می‌رسد.

با این حال کارشناسان معتقدند این کاهش قیمت‌ها نمایشی و حتی نوعی فریبکاری است زیرا قیمت مجموعه Creative Suite Master ۶ در استرالیا ۴۳۳۴ دلار است ولی این محصول را می‌توان در آمریکا با پرداخت ۲۵۹۹ دلار خریداری کرد، یعنی ۱۷۳۵ دلار کمتر!

در ادامه این گزارش، نویسنده با اشاره به قیمت ۱۱۴۷ دلاری بلیط پرواز از استرالیا به لس آنجلس، گفته است: شما می‌توانید با یک پرواز به آمریکا بروید، نرم‌افزارهای مایکروسافت را بخرید، به استرالیا بازگردید و بعد از این همه، هزاران دلار نیز صرفه‌جویی کنید!

یعنی کل این هزینه ها روی هم برابر است با خرید محصول ادوبی در استرالیا.

یادآور می‌شود ادوبی یک شرکت آمریکایی سازنده نرم‌افزارهای رایانه‌ای است که معروفترین محصول آن، فتوشاپ نرم‌افزار ویرایش تصاویر است.

این شرکت در سال ۱۹۸۲ تاسیس شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 29 بهمن 1391  9:30 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

مایکروسافت، جیمل را مسخره کرد!

مایکروسافت: گوگل نامه‌های عاشقانه شما را می‌خواند!
به مناسبت فرا رسیدن روز ولنتاین، مایکروسافت یک ویدئوی تبلیغاتی منتشر کرده که در آن جیمیل، پست الکترونیکی گوگل را به سخره گرفته است.

مایکروسافت مالک پست الکترونیکی اوت لوک دات کام، یکی از رقبای گوگل به شمار می‌رود.

در این تبلیغ دو کامیون دیده می‌شود که یکی مخصوص سرویس اوت لوک است و دیگری متعلق به جیمیل.

مسئول ارائه محموله‌های پستی در کامیون جیمیل، قبل از آن که نامه‌های عشاق ولنتاین را در صندوق پستی گیرندگان قرار دهد، آنها را باز می‌کند و می‌خواند اما مسئول اوت لوک، محموله‌ها را بدون خواندن، تحویل می‌دهد!

مایکروسافت به این وسیله قصد دارد وانمود کند که گوگل با اهداف تبلیغاتی، ایمیل‌های کاربران را می‌خواند.

گفتنی است رقابت بین مایکروسافت و گوگل سر دراز دارد و این دو شرکت سرشناس آمریکایی در حوزه‌های مختلفی با یکدیگر جدال و منازعه دارند.

به عنوان مثال چندی پیش مایکروسافت کمپین ضدگوگل جدیدی راه‌اندازی کرد و در آن به سیاست‌های گوگل در خصوص مرتب‌سازی کالاها در فروشگاه اینترنتی این شرکت اعتراض کرد.

مایکروسافت با اشاره به این که کالای آن دسته از فروشگاه‌هایی که به گوگل پول بدهند، در رده‌های بالاتر نمایش داده می‌شود، این اقدام را غیرمنصفانه و مغرضانه خواند و از کاربران خواست به «سایت بی‌کلک» scroogled.com مراجعه کنند تا بتوانند محصولات را بر اساس کیفیت و قیمت‌های رقابتی انتخاب و خریداری کنند.

مایکروسافت، جیمل را مسخره کرد!

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 29 بهمن 1391  2:26 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

هرزنامه‌ای با سوء‌استفاده از شبکه اجتماعی LinkedIn

نکته‌ای که این اسپم خاص را خطرناک نموده است استفاده از تعداد زیادی SMTP سرور منحصر به فرد است. معمولاً، مجرمان اینترنتی هزینه این سرورها را با کارت‌های اعتباری به سرقت رفته پرداخت می‌کنند.

تیم فنی آویرا هرزنامه‌ای را شناسایی نموده است که از نام شبکه اجتماعی - کاری LinkedIn برای تبلیغ وب سایت داروخانه آنلاین سوءاستفاده می‌کند.

این ایمیل تظاهر می‌کند که از "بخش پشتیبانی فنی LinkedIn" یا "بخش مدیریت سایت LinkedIn" و یا از "بخش یادآوری LinkedIn" برای کاربران این شبکه اجتماعی ارسال شده است.

این اسپم جدید پیام کوتاهی برای کاربر شبکه اجتماعی Linkedin دارد و کاربر را به باز کردن لینکی که در ابتدای آن آدرس www.linkedin.com مشاهده می‌شود، ترغیب می‌نماید.
این هرزنامه بسیار مشابه اسپمی است که چندی پیش نیز چنین سوءاستفاده‌ای را انجام داده بود.

در همه ایمیل‌های بررسی شده مشاهده شد که این سیستم از آدرس ایمیلی استفاده می‌کند که جعلی نیست ولی IP آدرس‌های استفاده شده منحصربه‌فرد است، که این نشانه‌ای روشن است که متقلب بات‌نت بزرگی را برای ارسال این ایمیل ها در اختیار گرفته است.

این واقعیت حتی جالب‌تر این است که میزبان سرور SMTP تقریبا تمام دامنه‌ها بسیار مشکوک است و بسیاری از آنها را در روسیه (یا کشورهای روسی‌زبان) می‌باشد.
هر چند دامنه‌هایی دیده شده که آلمانی هستند و یا و از IP آدرس‌های آلمانی استفاده نموده‌اند.

چرا این اسپم برای ما مهم است؟
اگر مشاهده نمودید که آدرس ایمیلی واقعی با آدرس ایمیلی که در هدر ایمیل مشخص شده اختلاف دارد، پس به طور مشخص می‌توان گفت که فرستنده آن متقلب است و وانمود می‌کند که جای کس دیگری است. در این مورد، ما دقیقاً همین وضعیت را مشاهده می‌کنیم.

اما نکته‌ای که این اسپم خاص را خطرناک نموده است استفاده از تعداد زیادی SMTP سرور منحصر به فرد است.
معمولاً، مجرمان اینترنتی هزینه این سرورها را با کارت‌های اعتباری به سرقت رفته پرداخت می‌کنند، به طوری که معمولاً آنها را نمی‌توان ردیابی نمود.

در مورد بات‌نت‌ها بدانید:
بات‌نت مجموعه‌ای از کامپیوترهای آلوده متصل به اینترنت هستند که استحکامات امنیتی آنها توسط یک تروجان نقض شده و کنترل کامپیوتر به گروه مخرب واگذار شده است.
یک اپراتور بات‌نت، ایمیل‌های خود را به کامپیوترهای آلوده کاربران عادی می‌فرستد که دنباله آن یک برنامه مخرب است.

چنانچه کامپیوتر به برنامه مخرب آلوده شود بات به سرویس‌دهنده فرمان، گزارش ورود می‌دهد و از این به بعد کامپیوتر در اختیار اپراتور بات‌نت قرار می‌گیرد.
Spammer سرویس‌های بات نت را از اپراتور خریده و پیام‌های اسپم را برای اپراتور فراهم می‌کند. اپراتور با کنترل کامپیوترهای آلوده از طریق کنترل پنل روی وب‌سرور، باعث می‌شود پیام‌های اسپم فرستاده شوند.

طبق معمول، تیم فنی شرکت رایان سامانه آرکا نماینده رسمی آویرا در ایران به تمام کاربران توصیه می‌کند برای جلوگیری از کلاهبرداری مجرمان اینترنتی چنین ایمیل‌های مشکوکی را بلافاصله حذف نمایند.

هرزنامه‌ای با سوء‌استفاده از شبکه اجتماعی LinkedIn

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 29 بهمن 1391  3:08 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

"ADSL" تنها راه نجات مخابرات ایران است؟

یکی از کارشناسان ارشد شرکت هنگ کنگی Inventive که یکی از مدیران پیشین پنجمین اپراتور بزرگ جهان (Vimplecom) در کشور ارمنستان نیز بوده است، در این رابطه گفت: "دیدگاه تجاری ایجاب می‌کند که شرکت مخابرات ایران با توجه به در اختیار داشتن زیرساخت انتقال مسی در سطح تمامی شهرهای کشور، با تقویت همین زیرساخت خدمات باند وسیع را با استفاده از فناوری DSL به مردم ارائه کند.

مشاور راهبردی شرکت مخابرات ایران و مدیر پروژه تغییر ساز و کار کسب و کار، بازاریابی و ارتباط با مشتریان است، پتانسیل بازار اینترنت پرسرعت ایران را بسیار بالا ارزیابی کرد و ارائه اینترنت پرسرعت از طریق فناوری ADSL را یکی از الزامات موفقیت شرکت مخابرات ایران دانست.

یکی از کارشناسان ارشد شرکت هنگ کنگی Inventive که یکی از مدیران پیشین پنجمین اپراتور بزرگ جهان (Vimplecom) در کشور ارمنستان نیز بوده است، در این رابطه گفت: "دیدگاه تجاری ایجاب می‌کند که شرکت مخابرات ایران با توجه به در اختیار داشتن زیرساخت انتقال مسی در سطح تمامی شهرهای کشور، با تقویت همین زیرساخت خدمات باند وسیع را با استفاده از فناوری DSL به مردم ارائه کند.

ولیچکوف ادامه داد: البته باید در نظر داشت که با استفاده از زیرساخت مسی و فناوری DSL که نیاز مشترکان را برای استفاده از خدمات چندرسانه‌ای تأمین می‌کند، می‌توان سرعت‌های تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه را به مشترکین عرضه کرد.

سخنران همایش بین‌المللی مخابرات ایران (ITC ۲۰۱۳)، در ادامه افزود: البته ارائه خدمات اینترنت پرسرعت با فناوری ADSL، سریع‌ترین راه شرکت مخابرات ایران برای ارائه خدمات باندوسیع به خانوارها و مشترکین تجاری و ایجاد جریان‌های جدید درآمدی به منظور ارتقاء زیرساخت مسی است.

بنا بر اعلام کمیته اطلاع‌رسانی چهارمین همایش بین‌المللی مخابرات ایران (ITC ۲۰۱۳) این مدیر ارشد شرکت مشاوره‌ای Inventive در مورد پتانسیل بازار باندوسیع ایران نیز، با اشاره به ۲۸ میلیون خانوار ایرانی عنوان کرد:با هدف‌گذاری بین ۵۰ تا ۵۵ درصد خانوارها یعنی ۱۴ تا ۱۵ میلیون خانوار و مقایسه آن با میزان مشترکان موجود، می‌توان گفت که هنوز فرصت بسیار زیادی برای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت در ایران وجود دارد.

وی ادامه داد: البته باید در نحوه نگاه به بازار ایران تجدید نظر کرد. به طور مثال استان‌های کم‌جمعیت هم پتانسیل خوبی برای دریافت این خدمات دارند و به نظر من شرکت مخابرات ایران در راستای توجه به منافع تجاری خود باید به هر منطقه‌ای که نیاز به دریافت این خدمات دارد، وارد شده و سطح نفوذ خود را در کشور افزایش دهد.

ولیچکوف در پایان، یکی از فضاهای بکر کسب و کار در حوزه ICT ایران را ارائه محتوای چندرسانه‌ای دانست و افزود: سرعت، تنها چیزی نیست که مشترکین بدان نیاز دارند. چنانچه مقررات‌گذاری مناسبی در حوزه ارائه محتوا صورت پذیرد و فضا برای ورود بازیگران توانمند به این بازار، به خصوص به منظور ارائه محتوای بومی بر بستر باندوسیع فراهم شود، کسب و کار بسیار پر درآمدی در این حوزه شکل خواهد گرفت که نتیجه آن ایجاد نیاز و در نهایت توسعه کسب و کار باند وسیع در ایران خواهد بود.

چهارمین همایش مخابرات ایران (ITC ۲۰۱۳)، توسط گروه طیف در ۱۳ اسفندماه سال جاری و با حضور مدیران ارشد داخلی و خارجی در حوزه مخابرات برگزار خواهد شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 29 بهمن 1391  3:15 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اپراتور اینترنت ملی می‌آید

دبیر شورایعالی فضای مجازی با اعلام تغییر سیاستها و روشهای عملیاتی شدن پروژه اینترنت ملی در کشور گفت: در تعریف جدیدی از این پروژه به دنبال آن هستیم که با ورود یک تعداد اپراتور جدید و حمایت دولت بتوانیم میان ترافیک خارجی و ترافیک داخلی روی شبکه اینترنت برای کاربران تفاوت قائل شویم که در این راستا سرعت دسترسی کاربران داخل کشور به اطلاعات داخلی نسبت به ترافیک فعلی اینترنت، افزایش چشمگیری خواهد یافت.

مهدی اخوان بهابادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مسئولیتهای شورایعالی فضای مجازی از حیث سیاستگذاری، تصمیم گیری و راهبری و نظارت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و فضای مجازی تاکید کرد که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها مسئولیت اجرایی برخی از امور را در این حوزه عهده دار است و با این تعریف تداخلی در اجرای امور میان این وزارتخانه و شورایعالی پیش نخواهد آمد.

تعیین تکلیف پروژه های ملی وزارت ارتباطات

دبیر شورایعالی فضای مجازی در مورد تکلیف پروژه هایی که تا روی کار آمدن این شورایعالی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سیاستگذاری شده و بعضا نام ملی گرفته بود به مهر گفت: پروژه ها و طرح های کلان فضای مجازی در مرکز ملی فضای مجازی مورد بررسی و تصویب قرار خواهد گرفت؛ در این راستا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وظایفی دارد که با روال قبلی در حال انجام آن است اما به طور قطع چنانچه راجع به این پروژه ها تصمیم گیری متفاوتی در مرکز فضای مجازی اتخاذ شود از آن لحظه به بعد براساس تصمیمات جدید عمل و اجرا خواهد شد؛ با این وجود تا لحظه ای که تصمیم جدید اعلام نشده این پروژه ها با همان برنامه های قبلی ادامه خواهد یافت.

مخالفت با مفاهیم ملی در پروژه های ارتباطی

وي درباره تصمیم گیری شورایعالی فضای مجازی برای شبکه ملی اینترنت تاکید کرد: با این مفاهیمی که در این پروژه ها از آنها یاد می‌شود به صورت ملی مخالف و به صورت بومی موافق هستیم؛ اینکه محصولی در داخل کشور تولید و مورد استفاده قرار گیرد بومی محسوب می شود و ما از آن استقبال می کنیم؛ اما به کاربردن واژه ملی، نماد برند یا مارک یک کشور را به دنبال دارد که اگر در مورد آن درست کار نشود حاکمیت آن کشور زیر سوال می رود و نابود می‌شود. براین اساس بهتر است که پروژه های مدنظر را با نام بومی دنبال کنیم.

شبکه ملی اطلاعات مربوط به خدمات دولت الکترونیک است

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به برنامه های اجرای شبکه ملی اطلاعات به مهر گفت: وزارت ارتباطات براساس تکلیف، مشغول اجرای شبکه ملی اطلاعات بوده اما تلقی ما این است که آنچه در این برنامه آمده بیشتر مربوط به خدمات دولت الکترونیک است؛ به نحوی که طی برنامه پنجم توسعه وزارت ارتباطات مکلف شده تا انتهای سال دوم این برنامه، تمام دستگاههای دولتی را به این شبکه متصل و اطلاعاتشان را به اشتراک بگذارد و خدماتشان را ارائه دهد، اما آنچه که مردم راجع به اینترنت ملی فکر می‌کنند متفاوت از این دغدغه فعلی است.

مردم نگران عدم دسترسی شان هستند

اخوان گفت: آنچه که دغدغه ذهنی کاربران شده بحث خود اینترنت است و به نوعی مردم نگران عدم دسترسی شان هستند؛ براین اساس ما به دنبال آن هستیم که در تعریفی جدید از پروژه اینترنت ملی با ورود یک تعداد اپراتور جدید و حمایت دولت بتوانیم بین ترافیک خارجی و ترافیک داخلی روی شبکه اینترنت برای کاربران تفاوت قائل شویم به نحوی که اگر فردی در داخل کشور بخواهد به اطلاعاتی دسترسی پیدا کند که سرعت دسترسی به این اطلاعات که در داخل میزبانی می‌شود نسبت به سرعت اینترنت فعلی که ترافیک بین المللی است، بیشتر شود.

سرعت بالا و هزینه پایین برای اینترنت ملی

دبیر شورایعالی فضای مجازی این تفاوت سرعت را بسیار بالاتر از 10 درصد برشمرد و ادامه داد: در بحث هزینه دسترسی نیز برنامه های متفاوتی وجود دارد که برای تشویق به میزبانی داخل کشور، حاکمیت حمایت کند و اگر کاربری خواست به محتوایی دسترسی پیدا کند که این میزبانی در داخل کشور بوده، هزینه آن برای کاربر بسیار کمتر می‌شود.

تصویب مقدماتی طرح جدید اینترنت ملی

وی تصریح کرد: در همین حال برای ارائه دهندگان خدمات نیز شرایط به نحوی فراهم می شود که اگر خواستند داخل کشور این خدمات را ارائه کنند بتوانند با هزینه کمتری نسبت به خدمات میزبانی خارج از کشور سرویس خود را ارائه دهند.

دبیر شورایعالی فضای مجازی به مهر گفت: در این زمینه تصویب مقدماتی در کمیسیونهای عالی تخصصی و شورای معین صورت گرفته اما برای تصویب نهایی هنوز در شورایعالی فضای مجازی تصمیم گیری نشده است.

قیمتگذاری و سرعت متفاوت برای اینترنت کاربران خانگی

اخوان با تاکید براینکه با این مدل جدید بحث قیمتگذاری و سرعت متفاوت در اینترنت کاربران خانگی احساس می شود در مورد زمان بندی اجرای این طرح افزود: این امر بستگی به این موضوع دارد که اپراتورهای ارتباطی طی چه زمان بندی بتوانند این طرح را داخل کشور پیاده سازی کنند؛ براین اساس با اپراتورهای فعلی مذاکراتی صورت خواهد گرفت و در صورت نیاز از اپراتورهای جدیدی که وارد میدان شوند نیز استفاده خواهیم کرد.

اپراتور اینترنت ملی می آید

وی به مهر گفت: حداقل چیزی که می توانیم هم اکنون اعلام کنیم این است که یک اپراتور به عنوان CDN پروایدر در کشور تعریف می‌شود و از زمانی که پروانه فعالیت دریافت کند می تواند کار خود را نیز آغاز کند.

دبیر شورایعالی فضای مجازی تصریح کرد: پروانه این اپراتور آماده شده اما زمان انتخاب اپراتور از طریق مزایده یا هر سیکل دیگری اعلام می شود.

محدودیت سرعت اینترنت خارجی را برنمی داریم


دکتر اخوان در مورد سیاستهای شورایعالی فضای مجازی برای رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت بیش از 128 کیلوبیت بر ثانیه نیز گفت: فعلا برنامه ای برای رفع محدودیت سرعت اینترنت خارجی نداریم.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 1 اسفند 1391  10:02 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

بازار نسل جدید رایانه‌های شخصی رونق می‌گیرد

گویا ابتکار و خلاقیت به منظور جذب مشتری برای رایانه‌های لوحی ته کشیده است و چندان دور از ذهن نیست که کاربران باز هم به طرف رایانه‌های شخصی متمایل شوند.

تحلیلگران مرکز Citibank اعلام کردند که «نوآوری‌های محدود» اپل در حوزه رایانه‌های لوحی طی سال جاری موجب خواهد شد تا این شرکت در مقابل نسل جدید رایانه‌های شخصی جدید و پیشرفته آسیب‌پذیر باشد و این عرصه رقابتی را به رقبا واگذار کند.

در حالی که همه مراکز خبری و کار‌شناسان روز به‌روز اخبار مربوط به پیشرفت مالی اپل و نسل جدید محصولات آن را منتشر می‌کنند، تحلیل «گلِن یونگ» (Glen Yeung) از مرکز تحقیقاتی Citibank که اوایل هفته جاری منتشر شد متفاوت با تمامی این نگاه‌ها بوده است.

او در این خصوص گفت: «ما بر این باوریم که اپل رایانه لوحی کوچک iPad Mini Retina و همچنین مدل باریک‌تر و سبک‌تر iPad ۵ را در فصل سوم امسال روانه بازار می‌کند که هر دوی آنها همراه با پردازنده‌های جدید به دست کاربران می‌رسند. اما باید گفت که نوآوری‌های iPad در این زمینه به حدی نیست که بتواند جلوی از دست رفتن سهم این محصول در بازار جهانی را بگیرد.»


او همچنین توضیح داد: «ما در نیمه دوم سال جاری میلادی شاهد نوآوری‌های اندکی در حوزه رایانه‌های لوحی خواهیم بود و در مقابل نوآوری‌های رایانه‌های شخصی را مشاهده خواهیم کرد. افزایش تمرکز بازار بر محصولات لمسی، فوق‌باریک و نوت‌بوک‌های همه‌کاره همراه افزایش قیمت صورت خواهد گرفت که این روند رقابت در حوزه رایانه‌های لوحی ۱۰ اینچی را بیشتر خواهد کرد.»


در حالی که رایانه لوحی iPad طی سه سال گذشته باعث کاهش محبوبیت رایانه‌های شخصی شد، هم‌اکنون پیش‌بینی می‌شود که بار دیگر فضا برای رشد رایانه‌های شخصی باز شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 1 اسفند 1391  10:24 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

مخالفت با فیلتر شدن یوتیوب در مصر

این نهاد در بیانیه خود در این خصوص عنوان کرده است که از نظر فنی امکان توقف یک ماهه فعالیت یوتیوب در مصر بدون ایجاد اختلال در فعالیت موتور جست‌وجوی گوگل وجود ندارد و این امر می‌تواند هزینه‌های سنگینی در برداشته باشد.

یک نهاد قانونگذاری در مصر با فیلتر شدن یوتیوب در این کشور مخالفت کرد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، نهاد قانون‌گذاری مخابرات ملی مصر به حکم دادگاهی در این کشور مبنی بر فیلتر شدن سایت یوتیوب به مدت یک ماه اعتراض کرد.

این اعتراض در حالی صورت می‌گیرد که دادگاهی در مصر چندی پیش حکم داده بود که سایت یوتیوب به دلیل انتشار فیلم توهین‌آمیز به پیامبر اسلام (ص) به مدت یک ماه در این کشور فیلتر شود.

این در حالی است که نهاد قانون‌گذاری مخابرات ملی مصر خواستار توقف اجرای این حکم شده است.
این نهاد در بیانیه خود در این خصوص عنوان کرده است که از نظر فنی امکان توقف یک ماهه فعالیت یوتیوب در مصر بدون ایجاد اختلال در فعالیت موتور جست‌وجوی گوگل وجود ندارد و این امر می‌تواند هزینه‌های سنگینی در برداشته باشد.

به گزارش رویترز، این نهاد می‌افزاید که تنها کاری که دولت می‌تواند در این رابطه انجام دهد این است که فیلم توهین‌آمیز را در مصر فیلتر کند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 1 اسفند 1391  10:26 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

نامی: دیگر قطعی اینترنت نخواهیم داشت

سرپرست وزارت ارتباطات گفت: در حوزه اینترنت بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش ۳۰درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود و بدین ترتیب هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.
 
محمد حسن نامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: ظرفیت پهنای باند اینترنت و دیتای داخلی در مجموع به 128 گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته که این رقم در مقایسه با سال گذشته که 88 گیگابیت بر ثانیه بود، 45 درصد افزایش یافته است.


نامی افزود: در حوزه اینترنت بین الملل در شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش 30 درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود که از Gbps 63 در سال گذشته به 83 گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.


وی در ادامه در خصوص پهنای باند دیتای داخلی توضیح داد: پهنای باند دیتای داخلی شامل سرویس های MPLS، VPLS و اینترنت است که در این حوزه نیز ظرفیت پهنای باند واگذار شده از Gbps 25 در سال 90 به Gbps 45 در سال جاری افزایش یافت که بیانگر رشد 80 درصدی در این حوزه است.


سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این ظرفیت به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت اعم از شرکت های مخابرات استانی، شرکت های خصوصی و دولتی و PAP ها واگذار خواهد شد و این وزارتخانه آمادگی دارد تا نیازهای متقاضیان را در تمامی استان ها به هر میزان که مورد نیاز است پاسخگو باشد.


وی افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت با استفاده از شبکه گسترده 50 هزار کیلومتری فیبرنوری این شرکت خدمات مورد نظر این دسته ازمتقاضیان را در اقصی نقاط کشور ارایه خواهد کرد.


نامی افزود: علاوه بر این، مسیر های جایگزین و پشتیبان که در شبکه ارتباطات زیرساخت پیش بینی شده است، امکان واگذاری خدمات پایدار و  مطمئن را در شبکه این شرکت برای تمامی متقاضیان فراهم کرده است.


سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه تأکید کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت از طریق هشت درگاه بین الملل اینترنت کشورمان را تامین می کند و در صورت اختلال در هر یک از این درگاه ها، ظرفیت پهنای باند مورد نیاز از دیگر مسیرها تامین خواهد کرد و بدین وسیله هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 2 اسفند 1391  9:17 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

افزايش سرعت اينترنت براي دسترسي به سايت‌هاي داخل

اخوان: ما به دنبال آن هستیم که در تعریفی جدید از پروژه اینترنت ملی با ورود یک تعداد اپراتور جدید و حمایت دولت بتوانیم بین ترافیک خارجی و ترافیک داخلی روی شبکه اینترنت برای کاربران تفاوت قائل شویم به نحوی که اگر فردی در داخل کشور بخواهد به اطلاعاتی دسترسی پیدا کند که سرعت دسترسی به این اطلاعات که در داخل میزبانی می‌شود نسبت به سرعت اینترنت فعلی که ترافیک بین المللی است، بیشتر شود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اعلام تغییر سیاست‌ها و روش‌های عملیاتی شدن پروژه اینترنت ملی در کشور گفت: در تعریف جدیدی از این پروژه به دنبال آن هستیم که با ورود یک تعداد اپراتور جدید و حمایت دولت بتوانیم میان ترافیک خارجی و ترافیک داخلی روی شبکه اینترنت برای کاربران تفاوت قائل شویم که در این راستا سرعت دسترسی کاربران داخل کشور به اطلاعات داخلی نسبت به ترافیک فعلی اینترنت، افزایش چشمگیری خواهد یافت.

اخوان بهابادی، با اشاره به مسئولیت‌های شورای عالی فضای مجازی از حیث سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و راهبری و نظارت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و فضای مجازی تاکید کرد که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها مسئولیت اجرایی برخی از امور را در این حوزه عهده دار است و با این تعریف تداخلی در اجرای امور میان این وزارتخانه و شورای عالی پیش نخواهد آمد.

تعیین تکلیف پروژه‌های ملی وزارت ارتباطات
دبیر شورای عالی فضای مجازی در مورد تکلیف پروژه‌هایی که تا روی کار آمدن این شورای عالی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سیاستگذاری شده و بعضا نام ملی گرفته بود به مهر گفت: پروژه‌ها و طرح‌های کلان فضای مجازی در مرکز ملی فضای مجازی مورد بررسی و تصویب قرار خواهد گرفت؛ در این راستا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وظایفی دارد که با روال قبلی در حال انجام آن است اما به طور قطع چنانچه راجع به این پروژه‌ها تصمیم‌گیری متفاوتی در مرکز فضای مجازی اتخاذ شود از آن لحظه به بعد براساس تصمیمات جدید عمل و اجرا خواهد شد؛ با این وجود تا لحظه‌ای که تصمیم جدید اعلام نشده این پروژه‌ها با همان برنامه‌های قبلی ادامه خواهد یافت.

مخالفت با مفاهیم ملی در پروژه‌های ارتباطی
وي درباره تصمیم گیری شورای عالی فضای مجازی برای شبکه ملی اینترنت تاکید کرد: با این مفاهیمی که در این پروژه‌ها از آنها یاد می‌شود به صورت ملی مخالف و به صورت بومی موافق هستیم؛ اینکه محصولی در داخل کشور تولید و مورد استفاده قرار گیرد بومی محسوب می‌شود و ما از آن استقبال می‌کنیم؛ اما به کاربردن واژه ملی، نماد برند یا مارک یک کشور را به دنبال دارد که اگر در مورد آن درست کار نشود حاکمیت آن کشور زیر سوال می‌رود و نابود می‌شود. براین اساس بهتر است که پروژه‌های مدنظر را با نام بومی دنبال کنیم.

شبکه ملی اطلاعات مربوط به خدمات دولت الکترونیک است
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به برنامه‌های اجرای شبکه ملی اطلاعات به مهر گفت: وزارت ارتباطات براساس تکلیف، مشغول اجرای شبکه ملی اطلاعات بوده اما تلقی ما این است که آنچه در این برنامه آمده بیشتر مربوط به خدمات دولت الکترونیک است؛ به نحوی که طی برنامه پنجم توسعه وزارت ارتباطات مکلف شده تا انتهای سال دوم این برنامه، تمام دستگاه‌های دولتی را به این شبکه متصل و اطلاعاتشان را به اشتراک بگذارد و خدماتشان را ارائه دهد، اما آنچه که مردم راجع به اینترنت ملی فکر می‌کنند متفاوت از این دغدغه فعلی است.

مردم نگران عدم دسترسی‌شان هستند
اخوان گفت: آنچه که دغدغه ذهنی کاربران شده بحث خود اینترنت است و به نوعی مردم نگران عدم دسترسی شان هستند؛ براین اساس ما به دنبال آن هستیم که در تعریفی جدید از پروژه اینترنت ملی با ورود یک تعداد اپراتور جدید و حمایت دولت بتوانیم بین ترافیک خارجی و ترافیک داخلی روی شبکه اینترنت برای کاربران تفاوت قائل شویم به نحوی که اگر فردی در داخل کشور بخواهد به اطلاعاتی دسترسی پیدا کند که سرعت دسترسی به این اطلاعات که در داخل میزبانی می‌شود نسبت به سرعت اینترنت فعلی که ترافیک بین المللی است، بیشتر شود.

سرعت بالا و هزینه پایین برای اینترنت ملی
دبیر شورای عالی فضای مجازی این تفاوت سرعت را بسیار بالاتر از ۱۰ درصد برشمرد و ادامه داد: در بحث هزینه دسترسی نیز برنامه‌های متفاوتی وجود دارد که برای تشویق به میزبانی داخل کشور، حاکمیت حمایت کند و اگر کاربری خواست به محتوایی دسترسی پیدا کند که این میزبانی در داخل کشور بوده، هزینه آن برای کاربر بسیار کمتر می‌شود.

تصویب مقدماتی طرح جدید اینترنت ملی
وی تصریح کرد: در همین حال برای ارائه دهندگان خدمات نیز شرایط به نحوی فراهم می‌شود که اگر خواستند داخل کشور این خدمات را ارائه کنند بتوانند با هزینه کمتری نسبت به خدمات میزبانی خارج از کشور سرویس خود را ارائه دهند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی به مهر گفت: در این زمینه تصویب مقدماتی در کمیسیون‌های عالی تخصصی و شورای معین صورت گرفته اما برای تصویب نهایی هنوز در شورای عالی فضای مجازی تصمیم‌گیری نشده است.

قیمتگذاری و سرعت متفاوت برای اینترنت کاربران خانگی
اخوان با تاکید براینکه با این مدل جدید بحث قیمتگذاری و سرعت متفاوت در اینترنت کاربران خانگی احساس می‌شود در مورد زمان بندی اجرای این طرح افزود: این امر بستگی به این موضوع دارد که اپراتورهای ارتباطی طی چه زمان بندی بتوانند این طرح را داخل کشور پیاده سازی کنند؛ براین اساس با اپراتورهای فعلی مذاکراتی صورت خواهد گرفت و در صورت نیاز از اپراتورهای جدیدی که وارد میدان شوند نیز استفاده خواهیم کرد.

اپراتور اینترنت ملی می آید
وی به مهر گفت: حداقل چیزی که می توانیم هم اکنون اعلام کنیم این است که یک اپراتور به عنوان CDN پروایدر در کشور تعریف می‌شود و از زمانی که پروانه فعالیت دریافت کند می‌تواند کار خود را نیز آغاز کند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: پروانه این اپراتور آماده شده اما زمان انتخاب اپراتور از طریق مزایده یا هر سیکل دیگری اعلام می شود.

محدودیت سرعت اینترنت خارجی را برنمی‌داریم
دکتر اخوان در مورد سیاست‌های شورای عالی فضای مجازی برای رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت بیش از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه نیز گفت: فعلا برنامه‌ای برای رفع محدودیت سرعت اینترنت خارجی نداریم.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 2 اسفند 1391  9:35 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

فعالیت 15 هزار وب سایت در ایران

سهم ایران از دنیای مجازی،‌12 میلیون صفحه است که البته آمار خوشایندی نیست و پایین‌تر از آمار بسیاری از کشورها است.

دبیر اولین کنفرانس مدیریت منابع اطلاعاتی وب از فعالیت حدود ۱۵ هزار وب سایت ایرانی که در مجموع شامل ۱۲ میلیون صفحه می‌شوند خبر داد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، غلامعلی منتظر یادآور شد: ۷۵ درصد از این صفحه‌ها مربوط به اخبار می شوند و ما تنها حدود چهار میلیون صفحه با اطلاعات سازمانی داریم که این آمار اصلا خوب نیست و به خصوص در مقایسه با کشورهای دیگر آمار پایینی به شمار می رود.

وی با اشاره به کشوری مانند کره جنوبی که حدود صد میلیون صفحه وب در اختیار کاربران خود قرار داده اظهار کرد: برخی اطلاعات وب ایران گویای آن است که ۵۰ درصد از صفحات وب ما از جنس ایستا و تنها ۵۰ درصد آن‌ها از جنس پویا است.

دبیر اولین کنفرانس مدیریت منابع اطلاعاتی وب در بخش دیگری از صحبت‌های خود یادآور شد: در میان فایل های تصویری نیز حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد فایل‌ها از جنس زیپ است.

وی در عین حال عنوان کرد: طی سال‌های گذشته حجم انبوه اطلاعات در عرصه وب موجب شده است مفاهیمی مانند تولید اطلاعات، نشر اطلاعات و دریافت اطلاعات گوناگون از اهمیت فوق العاده برخوردار شوند و به این ترتیب با دستیابی به وب ما موفق به تولید و دریافت اطلاعات به شکلی ساده شده‌ایم.

منتظر همچنین عنوان کرد: حدود یک دهه است که بحثی با عنوان آرشیو ملی در کشورهای مختلف دنیا مورد توجه قرار گرفته و در این زمینه کتابخانه ملی ایران با همکاری پژوهشگاه علوم و فن‌آوری اطلاعات و دانشگاه‌های صنعتی کشور تصمیم به برگزاری کنفرانس مدیریت منابع اطلاعاتی وب گرفته‌اند.

دبیر اولین کنفرانس مدیریت منابع اطلاعاتی وب در ادامه عدم اطلاع داشتن از رفتار جویش کاربران ایرانی در وب را یکی از ضعف‌های اطلاعاتی دانست.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 3 اسفند 1391  8:54 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

یک میزبان ارزان و با کیفیت در اسرع وقت

یکی از بهترین امتیازات انتخاب خدمات میزبانی ارزان قیمت این است که بسیاری از میزبان‌های آنلاین وب بر سر ارائه خدمات با کیفیت، قابل اعتماد و مقرون به‌صرفه‌تر با هم رقابت می‌کنند.

مرواهاست - با کاهش قیمت کامپیوترها و افزایش سرعت ظهور فناوری‌های نو، مسئله گران قیمت بودن خدمات میزبانی وب به دست تاریخ سپرده شده است. شما می‌توانید در عرض چند دقیقه بسته‌ها و خدمات میزبانی وب ارزان و با کیفیت را از طریق آنلاین بیابید. با این حال به هنگام خرید خدمات یک میزبان فقط به قیمت پیشنهادی آن توجه نکنید.

زمانی که در حال بررسی خریداری خدمات میزبانی وب هستید بسیار مهم است که فضای کافی برای این منظور را در اختیار داشته باشید.

اگر قرار است که وب سایت شما ۱۵۰ مگابایت فضا را از آن خود کند شاید عاقلانه‌ترین کار انتخاب بسته‌‌های میزبانی وب با حداقل ۲۰۰ تا ۲۵۰ مگابایت فضا باشد.
این اقدام نه تنها باعث صرفه‌جویی هزینه‌ای می‌گردد بلکه تغییراتی که به فضای بیشتری نیاز دارند به آسانی در ‌سایت اعمال می‌شوند.

قانون خریداری فضای اضافه، بیش از آنکه پاسخگوی نیاز شما باشد در تعیین میزان باندپهن مورد درخواست شما از میزبان وب در هر ماه کاربرد دارد.
به هر میزان که وب سایت شما ترافیک و شلوغی بیشتری داشته باشد میزان اطلاعات انتقالی نیز بیشتر خواهد بود.

در صورتی که باندپهن خریداری شده از نیاز وب‌سایت بیشتر باشد، شما می‌توانید احتمال بازدید صدها بازدیدکننده بیشتر برای بررسی وب سایتتان را به این وسیله پوشش بدهید.

یک ترفند قدیمی آشپزی می‌گوید هر چقدر از شروع کار کمتر نمک بریزی بعدا می‌توانی هر چه خواستی اضافه کنی، اما این رویکرد در مورد میزبانی وب برعکس است و استفاده هر چه بیشتر از پکیج‌های خاص می‌تواند باعث افزایش تعرفه‌های مصرف ماهانه شود.

بنابر ماهیت وب‌سایت ممکن است شما به یک خدمات میزبانی ارزان قیمت که چندین آدرس ایمیل و اشتراک دامنه را شامل می‌شود نیازمند باشید.
استفاده از اشتراکی با چندین دامنه میزبانی معمولا ارزان‌تر از در اختیار داشتن یک اشتراک با یک دامنه است.

یکی دیگر از چیزهایی که باید در زمان انتخاب خدمات میزبانی وب به خاطر داشته باشد تنوع کاربری‌های متفاوت و قابل استفاده در وب سایت است.
همه میزبان‌های وب قادر نیستند از کاربری‌های نرم‌افزاری مختلفی که در وب سایت استفاده می‌شوند پشتیبانی کنند.

بسیاری از اوقات اتفاق می‌افتد که به دلیل استفاده از یک پایگاه داده یا کاربری که معمولا توسط شرکت میزبان وب پشتیبانی نمی‌شود هزینه‌های گزافی به شما تحمیل می‌گردد.

یکی از بهترین امتیازات انتخاب خدمات میزبانی ارزان قیمت این است که بسیاری از میزبان‌های آنلاین وب بر سر ارائه خدمات با کیفیت، قابل اعتماد و مقرون به‌صرفه‌تر با هم رقابت می‌کنند.

شما می‌توانید تمامی گزینه‌های ذکر شده در بالا را به دلخواه خود مورد تغییر قرار دهید و در کنار آن از خدمات میزبانی با کیفیت و ارزان قیمت نیز بهره مند شوید.
همین حالا دست به کار شوید و بسته‌های میزبانی که با جیب شما همخوانی داشته باشند را بیابید!

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 5 اسفند 1391  3:08 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

سیستم‌عامل موبایلی Firefox OS موزیلا سرانجام عرضه شد

شرکت موزیلا که ماه گذشته برای نخستین بار پیش‌نمایش نخستین نسخه از سیستم‌عامل موبایلی خود موسوم به Firefox OS را به نمایش گذاشت، آن را به زودی عرضه می‌کند.

شرکت موزیلا که ماه گذشته برای نخستین بار پیش‌نمایش نخستین نسخه از سیستم‌عامل موبایلی خود موسوم به Firefox OS را به نمایش گذاشت، اعلام کرد که در "کنگره جهانی تلفن‌همراه" که در بارسلونای اسپانیا برگزار می‌شود اولین گوشی‌های مجهز به این سیستم‌عامل به نمایش درخواهند آمد.

به گزارش ایتنا قرار است که در مرحله نخست فقط شرکت‌های چینی محصولاتی را مجهز به این سیستم‌عامل تولید کنند.
 این طور که گفته می شود، شرکت ZTE از جمله مراکزی خواهد بود که نخستین محصول با این سیستم‌عامل را در کنگره MWC ۲۰۱۳ عرضه می‌کند.

گوشی هوشمند این شرکت چینی مجهز به سیستم‌عامل موبایلی موزیلا ZTE Open نام دارد که برای آن پردازنده Qualcomm MSM۷۲۲۵A، ۲۵۶ مگابایت رم و ۵۱۲ مگابایت حافظه داخلی همراه با قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه microSD در نظر گرفته شده است.

این گوشی هوشمند نمایشگر لمسی ۵/۳ اینچی از نوع HVGA TFT دارد و می‌تواند از فناوری‌های ارتباطی بلوتوث، Wi-Fi، گیرنده ماهوراه‌ای GPS و ورودی Micro-USB پشتیبانی کند.
شرکت چینی ZTE اعلام کرده است که این محصول را به‌زودی وارد بازار جهانی می‌کند.

لازم به ذکر است که موزیلا تاکنون فقط مرورگر اینترنتی متن‌باز فایرفاکس را تولید می‌کرد و این نخستین باری است که شرکت یاد شده دست به تولید سیستم‌عامل می‌زند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 7 اسفند 1391  8:29 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها