0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

یخچالی با سیستم عامل اندروید/ یادآوری تاریخ انقضای غذا و فهرست خرید

فهرست خرید را می توان از طریق برنامه Evernote فراهم کرد، این برنامه با تلفن‌های هوشمند قابل همزمان‌سازی است تا کاربر هنگامی که خارج از منزل درحال خرید است از محتوای یخچال خود آگاه باشد.

در عصر فناوری‌های پیشرفته حتی یخچال‌ها هم هوشمند شده‌اند، به طوریکه یک مدل جدید که اوایل ماه جاری ارائه شده دارای برنامه‌های اجرایی برای کمک به کاربر در انتخاب دستور غذا، تهیه لیست خرید و مدیریت تاریخ انقضای مواد غذایی است.

به گزارش ایتنا از مهر، یخچال فریزر مدل T۹۰۰۰ که توسط شرکت سامسونگ ارائه شده دارای صفحه لمسی ۱۰ اینچی قابلیت اتصال به WiFi است و دربرگیرنده برنامه‌ای اجرایی چون Epicurious برای دستورات غذایی و Evernote برای یادداشت برداری است.

وارنر دوئل نایب رئیس بخش لوازم خانگی سامسونگ کانادا گفت: یخچال، قطب آشپزخانه و خانواده است و اکنون یک نقطه دسترسی دیگر بدون اینکه کاربر مجبور باشد تبلت یا تلفن هوشمند خود را همواره نزدیک آشپزخانه نگاه دارد فراهم شده است.

صفحه نمایش یخچال فریزر مدل T۹۰۰۰ سامسونگ این امکان را برای کاربر فراهم می‌کند که در جریان آخرین اخبار و وضعیت هوا قرار گیرد و همچنین یادداشت‌های دست نویس تقویم را با تقویم گوگل ادغام کرده و چون یک قاب عکس دیجیتال نیز عمل می‌کند.

فهرست خرید را می توان از طریق برنامه Evernote فراهم کرد، این برنامه با تلفن‌های هوشمند قابل همزمان‌سازی است تا کاربر هنگامی که خارج از منزل درحال خرید است از محتوای یخچال خود آگاه باشد.

دستورات غذایی را نیز می‌توان از طریق برنامه Epicurious به دست آورد، با این برنامه می‌توانید به یخچال بگویید، این مواد غذایی را دارم، چه غذاهایی را می‌توانم با استفاده از همین مواد درست کنم، در همین لحظه شما فهرستی از دستورات غذایی که می‌توانید با این مواد تهیه کنید، مشاهده خواهید کرد.

برای افرادی که با حفظ کردن تاریخ انقضای مواد مختلف یخچال مشکل دارند، این یخچال یک برنامه اجرایی درنظر گرفته است.

این یخچال با سیستم عامل اندروید ارائه شده اما نصب سایر برنامه های اجرایی اندروید روی آن امکان پذیر نیست. یخچال T۹۰۰۰ فصل بهار سال آتی با قیمت ۳۹۹۹ دلار وارد بازار فروش جهانی می‌شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 4 بهمن 1391  2:27 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آماری از دنیای مجازی در سال ۲۰۱۲

در سال ۲۰۱۲ تعداد کل کاربران اینترنت در سر تا سر جهان به ۴/۲ میلیارد نفر رسیده است که از این میان ۱/۱ میلیارد نفر در آسیا، ۵۱۹ میلیون نفر در اروپا، ۲۷۴ میلیون نفر در آمریکای شمالی، ۲۵۵ میلیون نفر در آمریکای لاتین و جزایر کارائیب، ۱۶۷ میلیون نفر در آفریقا، ۹۰ میلیون نفر در خاورمیانه و ۳/۲۴ میلیون نفر در استرالیا و اقیانوسیه بوده‌اند.

ندا لهردی - اینترنت حالا به شکلی واقعی به دنیایی بزرگ و گسترده اما به صورت مجازی درآمده است. هر روز تعداد کاربران آن در حال افزایش هستند و در سال‌های اخیر حتی در کشورهای نه چندان پیشرفته به یکی از پرطرفدارترین و بهترین راه‌های ارتباطی افراد با جهان تبدیل شده است.

درست به همین دلیل هم دنیای مجازی اینترنت مانند دنیای واقعی ما هر روز و هر سال آبستن تغییرات و اتفاقات مختلف است. این اتفاقات و تغییرات آنقدر سریع رخ می‌دهند و تعدادشان زیاد است که بررسی همه آنها کار بسیار سختی خواهد بود، اما مجله آنلاین Pingdom با همکاری Internet World Stats مطابق روال هر ساله‌اش به بررسی اجمالی و آماری وضعیت اینترنت در سال گذشته میلادی پرداخته و آن را به صورت گزارشی منتشر کرده است. بعضی از این آمار مربوط به مقطعی خاص از سال ۲۰۱۲ هستند و بقیه نگاهی کلی به وضعیت اینترنت در این سال دارند.

ایمیل‌ها، وب‌سایت‌ها و نام دامنه‌ها
آماری منتشر شده از سوی Pingdom نشان می‌دهد که به طور کلی ۲/۲ میلیارد نفر کاربر ایمیل‌های مختلف در جهان وجود داشته و میزان ترافیک ایمیل در هر روز در جهان به ۱۴۴ میلیارد رسیده است. جالب است بدانید که از این حجم ترافیک روزانه ایمیل‌ها ۶۱ درصد ایمیل‌های غیرضروری بوده‌اند. بر اساس این آمار ۸/۶۸ درصد از کل ایمیل‌های ارسال شده در سال ۲۰۱۲ اسپم بوده‌اند که از کل این میزان اسپم‌ها، ۷۶/۵۰ درصد به تبلیغات دارویی اختصاص داشته‌اند.

همچنین از کل ایمیل‌های ارسال شده در سال گذشته میلادی ۲۲/۰ درصد متعلق به حملات فیشینگ (حملاتی که برای به دست آوردن اطلاعاتی مانند نام کاربری، رمز عبو، اطلاعات حساب بانکی و... از طریق جعل یک وب‌ سایت یا آدرس ایمیل انجام می‌شود) بوده است. در سال میلادی گذشته سرویس ایمیلی گوگل یعنی Gmail تعداد ۴۲۵ میلیون نفر کاربران فعال در سرتاسر جهان داشته است که به این ترتیب این سرویس را به محبوب‌ترین و مهم‌ترین سرویس ایمیلی جهان تبدیل کرده است.

تا آخرین ماه سال میلادی گذشته تعداد وب سایت‌های جهان به ۶۴۳ میلیون رسیده است که از این میان ۵۱ میلیون وب سایت در سال ۲۰۱۲ ایجاد شده‌اند. از کل وب سایت‌های جهان ۴۳ درصد در ایالات متحده آمریکا میزبانی می‌شوند. همچنین از میان ۱۰ هزار وب سایت برتر جهان در سال گذشته میلادی ۷۵ درصد توسط نرم‌افزارهای متن باز ارائه شده‌اند.

در این سال تعداد بازدیدکنندگان‌سایت‌های متعلق به گوگل به ۱۹۱ میلیون نفر رسیده و به این ترتیب گوگل در ماه نوامبر گذشته به عنوان برترین ارائه دهنده خدمات وب در ایالات متحده آمریکا معرفی شد. از میان وبلاگ‌ها هم گویا وبلاگ‌های تحت شبکه WordPress با در اختیار داشتن سهم ۴۸ درصدی از میان صد وبلاگ برتر جهان، به عنوان محبوب‌ترین سرویس‌دهنده وبلاگ در جهان معرفی و انتخاب شده است.

در سال ۲۰۱۲ تعداد ۲۴۶ میلیون نام دامنه در سرتاسر تمام دامنه‌های برتر جهان به ثبت رسیده‌اند. در این سال همچنین ۹/۱۰۴ میلیون نام دامنه متلعق به کد کشورهای پرطرفدار جهان بوده‌اند. تعداد دامنه‌های برتر جهان در سال گذشته میلادی به رقم ۳۲۹ رسیده است. تا پایان سال ۲۰۱۲ تعداد نام دامنه‌های تحت com. به ۱۰۰ میلیون رسیده است. این میزان برای نام دامنه‌‌های تحت net، .org، .info. و biz. به ترتیب به ۱/۱۴ میلیون، ۷/۹ میلیون، ۷/۶ میلیون و ۲/۲ میلیون رسیده است.
سهم بازار GoDaddy.com که بزرگ‌ترین ارائه دهنده خدمات ثبت نام دامنه‌های جهان در سال گذشته به ۴۴/۳۲ درصد رسیده است. گران‌ترین نام دامنه جهان در سال ۲۰۱۲ متعلق به Investing.com بوده که با قیمت ۴۵/۲ میلیون دلار به فروش رسیده است.

کاربران اینترنت جهان و البته چین
در سال ۲۰۱۲ تعداد کل کاربران اینترنت در سر تا سر جهان به ۴/۲ میلیارد نفر رسیده است که از این میان ۱/۱ میلیارد نفر در آسیا، ۵۱۹ میلیون نفر در اروپا، ۲۷۴ میلیون نفر در آمریکای شمالی، ۲۵۵ میلیون نفر در آمریکای لاتین و جزایر کارائیب، ۱۶۷ میلیون نفر در آفریقا، ۹۰ میلیون نفر در خاورمیانه و ۳/۲۴ میلیون نفر در استرالیا و اقیانوسیه بوده‌اند. کشور چین با در اختیار داشتن ۵۶۵ میلیون نفر کاربر، بیشترین تعداد کاربران اینترنت جهان را در اختیار دارد. ضریب نفوذ اینترنت در چین تا آخر سال ۲۰۱۲ برابر ۱/۴۲ درصد بوده است.

رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی
فیس بوک گویا در سال ۲۰۱۲ هم همچنان محبوبیت و سهم خود را در میان کاربران شبکه‌های اجتماعی جهان حفظ کرده است. در این سال کاربران کشور برزیل با ۸۵ هزار و ۹۶۲ پست فیس‌بوک در ماه، فعال‌ترین کاربران فیس‌بوک جهان بوده‌اند. تعداد کاربران فعال فیس‌بوک تا پایان ماه اکتبر گذشته به صورت ماهانه به یک میلیارد نفر رسیده است.
به طور کلی ۴۷ درصد از کاربران فیس بوک زنان هستند و متوسط سن کاربران فیس بوک به ۵/۴۰ سال می‌رسد. تعداد کاربران فعال توئیتر تا پایان ماه دسامبر به صورت ماهانه به ۲۰۰ میلیون نفر رسیده است. توئیت‌های بعد از انتخاب مجدد باراک اوباما به ریاست جمهوری آمریکا به رقم ۳۲۷ هزار و ۴۵۲ رسید تا بیشترین تعداد توئیت‌ها در دقیقه را در سال ۲۰۱۲ به خودش اختصاص بدهد. متوسط تعداد توئیت‌هایی که در سال ۲۰۱۲ در هر روز ارسال شده است به ۱۷۵ میلیون پست می‌رسد.

متوسط سن کاربران توئیتر ۳/۳۷ سال است و تعداد توئیت‌های منتشر شده توسط هر کاربر توئیتر به طور متوسط به ۳۰۷ پست می‌رسد. تعداد کاربران شبکه اجتماعی LinkedIn تا پایان ماه سپتامبر گذشته به ۱۸۷ میلیون نفر رسیده است. متوسط سن کاربران LinkedIn برابر ۲/۴۴ ساله است. تعداد کاربران فعال Google+ در هر ماه برابر ۱۳۵ میلیون نفر است و در هر روز ۵ میلیارد کلید +۱ در شبکه Google+ خورده می‌شود.

درباره جست‌وجوی اینترنتی هم بد نیست بدانید که در سال ۲۰۱۲ تعداد کل جست‌وجوهای انجام شده در گوگل برابر ۲/۱ تریلیون بوده است. تا پایان ماه دسامبر گذشته گوگل با در اختیار داشتن ۶۷ درصد از سهم بازار، همچنان به عنوان برترین موتور جست‌وجوی اینترنت در ایالات متحده آمریکا شناخته می‌شود.

کاربران موبایل
تعداد کاربران موبایل‌های هوشمند در سطح جهان در سال ۲۰۱۲ به ۱/۱ میلیارد نفر رسیده است. این در حالی است که تعداد کل کاربران گوشی‌های موبایل جهان در این سال برابر ۵ میلیارد نفر بوده است. تعداد کل گوشی‌های موبایل جهان در این سال به ۳/۵ میلیارد دستگاه رسیده است. تعداد موبایل‌های هوشمندی که تا پایان سال ۲۰۱۲ در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار گرفته برابر ۳/۱ میلیارد گوشی بوده است که از این میان ۴۵۶ میلیون دستگاه متعلق به گوشی‌های آندرویدی بوده تا سهم بازار آنها را به ۶۶ درصد برساند. از میان کاربران اینترنت آمریکا، ۳۱ درصد از طریق تبلت‌ها یا کتابخوان‌های الکترونیک به اینترنت متصل می‌شوند.

به طور کلی سهم دستگاه‌های موبایل از ترافیک اینترنت جهان در سال ۲۰۱۲ برابر ۱۳ درصد بوده است. تعداد کاربران اینترنت پر سرعت از طریق دستگاه‌های موبایل در سال گذشته میلادی برابر ۵ میلیارد نفر در دنیا بوده است. به طور تخمینی میزان ترافیک دیتا از طریق دستگاه‌های موبایل در هر ماه در سال ۲۰۱۲ برابر ۳/۱ اگزابایت بوده که از این میزان ۵۹ درصد به محتوای ویدئویی اختصاص داشته است. متوسط جهانی سرعت اتصال به اینترنت از طریق موبایل‌های هوشمند در سال گذشته میلادی برابر ۱۸۲۰ کیلوبیت در ثانیه بوده است. این میزان برای کل گوشی‌های موبایل برابر ۵۰۴ کیلوبیت در ثانیه بوده است.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 4 بهمن 1391  2:29 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

افشای رازهای مایکروسافت: چگونه بالمر قدرت‌طلب رقبا را حذف می‌کند

گویا استیو بالمر دچار بدشانسی‌های عجیبی و غریبی می‌شود! از یک طرف عدم اقبال عمومی از نسخه جدید ویندوز و از سوی دیگر افشای چهره دیگر از وی توسط یکی از مدیران سابق مایکروسافت!

تازگی کتاب خاطرات یکی از مدیران ارشد سابق مایکروسافت منتشر شده که وی در آن اتهامات تندی را متوجه «استیو بالمر» کرده است.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از یاهونیوز، وی در این کتاب تصریح کرده که استیو بالمر شخص مناسبی برای ریاست و رهبری بزرگ‌ترین شرکت نرم‌افزاری جهان نیست و برای حذف قدرت خود به طور نظام‌مند تمامی مدیران خوش آتیه و در حال پیشرفت در مایکروسافت را که تلاش کنند قدرت او را به چالش بکشند، حذف می‌کند.

یوآخیم کمپین که بین سال های ۱۹۸۳ تا ۲۰۰۲ سمت های مختلفی را در این شرکت بر عهده داشته در کتاب خاطراتش نوشته: مایکروسافت برای اینکه بتواند به طور جدی به بازی برگردد، نیازمند تحول اساسی در مدیریت خود است. من به استیو بالمر احترام می‌گذارم ولی به نظرم در نهایت او هم باید بخشی از این تغییرات مدیریتی باشد.

کمپین که زمانی یکی از معاونان ارشد مایکروسافت بود و دسترسی مستقیمی به بیل گیتس داشت برجسته‌ترین مدیر این شرکت تاکنون است که در مورد مایکروسافت کتابی نوشته و از آن انتقاد کرده است. کارکنان سابق مایکروسافت عموما به علت وفاداری به این شرکت و رازداری قابل توجهشان حسن شهرت دارند.

وی در کتاب خود با عنوان Resolve and Fortitude: Microsoft's "secret power broker" مدعی شده که بالمر از سال ۲۰۰۰ تا به حال هر مدیر توانمندی که احتمال داشته در برابرش قدرت نمایی کند را کنار زده است.

به عنوان مثال می‌توان به ریچارد بلزو یکی از مدیران اجرایی سابق HP اشاره کرد که طراحی موفق کنسول بازی Xbox از توانمندی های او بود.

وی در نهایت به سمت مدیر عملیاتی مایکروسافت رسید ولی تنها پس از ۱۴ ماه مایکروسافت را ترک کرد.

وی آخرین فردی که به این سرنوشت دچار شده را استیون سینوفسکی مدیر واحد ویندوز مایکروسافت می‌داند که زمانی به عنوان جانشین بالقوه استیو بالمر مطرح شده بود، اما پس از مدتی از این شرکت جدا شد.

کمپین می گوید دو سال قبل با استیو بالمر در مورد شیوه مدیریت و جهت گیری‌های مایکروسافت صحبت کرده و از روش‌های او اظهار نگرانی کرده است، اما شاهد تحولی نبوده است.

وی که دو نسخه از کتابش را برای این دو نفر فرستاده امیدوار است پاسخی از آنان دریافت کند. مایکروسافت و بالمر هنوز در مورد این کتاب موضع گیری نکرده‌اند.

در یکی از بخش‌های این کتاب در مورد توانمندی ها و ویژگی های شخصیتی بالمر چنین آمده است: " استیو کاسب پیشه خوبی است، اما مناسب بر عهده گرفتن نقش مدیر عملیاتی یک شرکت است و نه مدیر عامل آن و با این وضعیت

نویسنده این کتاب اظهار عقیده کرده که بالمر به علت اشتباهاتی که داشته مایکروسافت را در برابر اپل و دیگر رقبا به ضعف کشانده و نتوانسته به موقع وارد بازار محصولات قابل حمل مانند تبلت و گوشی شود، این در حالی است که مایکروسافت از زمانی که ویندوز XP را عرضه کرده بود نوعی رایانه لوحی هم طراحی کرده و حتی نرم افزار خاص آن را نیز ساخته بود.

کمپین در این مورد می گوید: آنها در زمانی که من در مایکروسافت بودن، همه فرصت هایی که در موردش صحبت می کردند را از دست دادند. تبلت‌ها، گوشی‌های همراه ... برنامه‌هایی که بود هرگز به درستی به کار بسته نشد. وی همچنین مدعی شده که نزول جایگاه رایانه‌های شخصی تا حدی ناشی از سومدیریت مایکروسافت در بازارهای سخت افزاری است.

وی که خود در این زمینه در مایکروسافت مسئولیت داشته می گوید: فقط به توهینی که الان مایکروسافت به خود با عرضه تبلت و تقلید از اپل می کند، فکر کنید. اشاره وی به تبلت سورفیس مایکروسافت است که البته از نظر کمپین یک نوت بوک محسوب می شود و تصمیم مایکروسافت برای عرضه مستقل چنین محصولی با انتقادهای بسیاری از شرکت های سازنده تبلت و سخت افزار مواجه شد.

در بخش دیگری از این کتاب باز هم استیو بالمر هدف شدید ترین انتقادها قرار گرفته است: آیا او مدیر عامل بزرگی است؟ من این طور فکر نمی‌کنم. هیئت مدیره مایکروسافت هیئت مدیره‌ای عاجز و از کار افتاده است و همیشه همین طور بوده است. آنها افراد را استخدام می کنند تا به آنها در اداره این شرکت کمک کنند، نه اینکه مایکروسافت را رهبری و هدایت کنند. مشکل این است.

شاید آنها روزی به مدیری ۳۵ تا ۴۰ ساله نیاز پیدا کنند. شخصی جوان که نسلی که از شبکه‌های اجتماعی و تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند را درک کند. مایکروسافت به شخصی که روی صحنه بایستد و با نگاهی خشم آلود و پرخاشگرانه خبر عرضه نسخه جدید ویندوز را اعلام کند و تصور کند با این کار امتیازی به دست آورده، ندارند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 4 بهمن 1391  2:30 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

هک کردن پین کد مثل آب خوردن است!

ادیتورهای یاهو این مقاله را به عنوان مقاله محبوب سال 2012 انتخاب کرده اند. این مقاله ابتدا در ماه سپتامبر در بخش امور مالی یاهو قرار گرفت و یکی از محبوب ترین مقالات ماه بود.

 خوانندگان این مقاله شوخی هایی در مورد رایج ترین پین کد ها کرده بودند و پین کدهایی پیشنهادی خود را داده بودند. یکی از کاربران گفته بود: «پین کد من شماره کمدم در پایگاه نیروی هوایی بود یعنی سی سال پیش که در حال خدمت بودم، و این پایگاه دیگر وجود خارجی ندارد. اگر می توانید آن را هک کنید!» اگر کارت عابر خود را در خیابان گم کردید، فکر می کنید کسی که آن را پیدا می کند می تواند به راحتی پین کد آن را حدس بزند؟

نیک بری، کارشناس اطلاعات و بنیانگذار مؤسسه مشاوره فن آوری سیاتل به نام "ژنتیک داده ها" می گوید که این کار بسیار ساده ای است. آقای بری از روی رمزهایی که قبلاً کشف شده اند و کلاهبرداری های امنیتی صورت گرفته، نتایج را فیلتر کرد و فقط رمزهای چهاررقمی را تحلیل نمود. ده هزار رمز چهاررقمی می توان از ارقام صفر تا 9 ساخت. بری عددهایی که کمترین و بیشترین احتمال پیش بینی داشتند را مشخص کرد. او فکر می کند اگر کابران یک رمز چهاررقمی برای حساب آنلاین یا سایت دیگری انتخاب کنند، از همان عدد برای چین کد بانکی خود هم استفاده می کنند.

او می گوید چیزی که کشف کرده است، در واقع کمبود حس تخیل در مورد انتخاب رمز است. حدود 11 درصد از 3.4 میلیون رمزی که او تحلیل کرد 1234 بودند. دومین رمز محبوب و رایج 1111 بود (6 درصد کل رمزها) و رمز محبوب دیگر 0000 (2 درصد) بود. SplashData لیستی از رایج ترین رمز های حرفی و عددی را جمع آوری کرد و نشان داده شد که password و 123456 در صدر این لیست قرار گرفتند.

آقای بری می گوید: «حدود 26.83 درصد همه رمزها را می توان با امتحان کردن 20 رمز اول این لیست حدس زد. خیلی جالب است که افکار مردم اینقدر قابل پیش بینی است. ما دوست نداریم اعدادی انتخاب کنیم که حفظ کردنشان سخت است و هیچ کس به این فکر نمی کند که شاید روزی کیف پولش گم شود.» بسیاری از رمزها هم تاریخ تولد، سالگرد، سال تولد و غیره هستند. در واقع استفاده از سال که با 19 شروع می شود، به فرد کمک می کند تا رمز خود را فراموش نکند، ولی حدس زدن آن را خیلی ساده تر می کند. تحلیل ها نشان می دهند که رمزهای سال تولد در 20 درصد اولیه این لیست قرار دارند.

بری می گوید: «استفاده از سال تولد به عنوان رمز بسیار احمقانه است. زیرا کسی که کیف پول شما را پیدا می کند، حتماً گواهینامه رانندگی شما را نیز در کیفتان می بیند و سال تولدتان را پیدا می کند. حداقل از سال تولد یکی از والدینتان استفاده کنید. در رده 22 این لیست رمز 2580 قرار دارد. با اینکه این رمز تصادفی به نظر می رسد، ولی با نگاه کردن به صفحه کلید دستگاه عابر بانک می بینیم که تایپ کردن این عدد بسیار ساده است، این هم مدرک دیگری بر اینکه افراد غیرخلاق و تنبل هستند.

غیر قابل پیش بینی ترین رمز کم استفاده ترین رمز با تکرار 25 در هر 3.4 میلیون انتخاب، یعنی با 0.000744 درصد تکرار، عدد 8068 است. چرا از این عدد خیلی کم استفاده می شود؟ بری حدس می زند که علت آن این باشد: «چون الگوی تکراری ندارد، سال تولد نیست، سال کشف آمریکا توسط کریستف کلمب نیست.» به پایان این لیست که می رسیم می بینیم که اعداد انتهایی از نوع کمترین کمترین ها هستند. بری به این نکات جالب هم اشاره می کند: - محبوب ترین و رایج ترین پین کد 1234 است. - افراد در انتخاب رمزهای 5 رقمی تخیل کمتری دارند – 28 درصد از آنها از 12345 استفاده می کنند.

 - مردم دوست دارند از پین کدهایی با دو رقم تکرار استفاده کنند مانند: 4545 یا 1313 ... و به دلایلی دوست ندارند از جفت اعدادی استفاده کنند که بین ارقام آنها فاصله زیادی وجود دارد. مثلاً جفت ها 45 یا 67 را بیشتر از 29 و 37 بکار می برند. - هفدهمین رمز رایج در میان رمزهای 10 رقمی این عدد است: 3141592654 (برای آن دسته افرادی که نابغه ریاضی نیستند می گوییم، این عدد، ده رقم اول عدد پی است!)

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 5 بهمن 1391  10:33 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

سلطان توئیتر چه کسی است؟

جاستین بیبر، محبوب‌ترین فرد توئیتر شد.

جاستین بیبر، خواننده نوجوان و سرشناس جهان به عنوان سلطان توئیتر انتخاب شد.

آمارهای منتشر شده از سوی شبکه اجتماعی توئیتر نشان می‌دهد که شمار دنبال‌کنندگان جاستین بیبر، خواننده ۱۸ ساله کانادایی در توئیتر به ۳۳ میلیون و ۳۳۰ هزار نفر رسیده است و به این ترتیب وی محبوبترین فرد در شبکه اجتماعی نام گرفته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، جاستین بیبر در سال گذشته میلادی از سوی نشریه فوربس به عنوان سومین سلبریتی با نفوذ جهان انتخاب شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 6 بهمن 1391  6:47 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

*** پژوهشکده مجازی سلامت الکترونیک آغاز به کار می کند ***

 

پژوهشکده مجازی سلامت الکترونیک آغاز به کار می کند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر ˈحمید کشوریˈ خاطرنشان کرد : این پژوهشکده به منظور هماهنگی میان وزارتخانه های ارتباطات و فناوری اطلاعات و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای حل مشکلات در زمینه پزشکی از راه دور و انجام پژوهش های تخصصی در این حوزه ایجاد می شود.

کشوری یادآور شد که در این پژوهشکده متخصصان حوزه های پزشکی و مهندسی در کنار هم قرار می گیرند و به این ترتیب مجموعه هایی که در حوزه پزشکی از راه دور فعالیت می کنند یا از متخصصان پزشکی هستند که اطلاعاتی در حوزه مهندسی ندارند و یا مجموعه های مهندسی صرف هستند که اطلاعات پزشکی کاملی ندارند، در کنار هم فعالیت می کنند تا مسایل مربوط به حوزه تله مدیسین به صورت علمی بررسی شود.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: به منظور اجرای پروژه های تحقیقاتی در حوزه سلامت الکترونیک گروه های مختلفی چون پیشگیری، بهداشت، درمان و تشخیص در این پژوهشکده راه اندازی شده است

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 7 بهمن 1391  1:59 PM
تشکرات از این پست
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

تبلت مایکروسافت بزودی وارد بازار می‌شود

روی این رایانه لوحی برخلاف مدل‌های مشابه موجود در بازار پردازنده Core i5 نصب شده است.

شرکت مایکروسافت که امیدوار است نخستین تبلت آن مبتنی بر پردازنده اینتل مورد توجه شرکت‌ها و سازمان‌ها قرار گیرد،‌ به‌زودی این محصول که Surface Pro نام گرفته است را وارد بازار می‌کند.


به گزارش ایتنا روی این رایانه لوحی برخلاف مدل‌های مشابه موجود در بازار پردازنده Core i5 نصب شده است و سیستم‌عامل Windows 8 Pro که روی آن نصب شده، امکان استفاده از انواع ابزارها و نرم‌افزارهای معمولی و تخصصی را فراهم می‌کند.

این رایانه لوحی از روز شنبه نهم فوریه به صورت رسمی وارد بازار آمریکا و کانادا می‌شود و تمامی شعب مایکروسافت برای فروش محصولات سخت‌افزاری این شرکت در دو کشور یاد شده، رایانه لوحی جدید همزمان با دو شرکت Staples و Best Buy به‌دست مشتریان می‌رسانند.

این شرکت بزرگ نرم‌افزاری همچنین به صورت محدود سه مدل Touch Covers را در رنگ‌های قرمز، سرخ‌آبی و آبی با قیمت ۹۹/۱۲۹ دلار و همچنین ماوس Wedge Touch Mouse مدل Surface Edition را عرضه می‌کند.

شرکت مایکروسافت همچنین اعلام کرد که رایانه لوحی خود را به‌صورت همزمان در ۱۳ کشور اروپایی شامل اتریش، بلژیک، دانمارک، فنلاند، ایرلند، ایتالیا، لوگزامبورگ، هلند، نروژ، پرتقال،‌ اسپانیا، سوئد و سوئیس عرضه می‌کند.

رایانه لوحی Surface Pro در حالی وارد بازار می‌شود که مایکروسافت حدود دو هفته قبل آن را برای نخستین بار به صورت رسمی معرفی کرد.
شرکت مایکروسافت قصد دارد ظرف دوره زمانی ۹۰ روزه این محصول را وارد تمام کشورهای جهان کند.

تبلت مایکروسافت بزودی وارد بازار می‌شود

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 7 بهمن 1391  3:04 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

رايتل سرعت اينترنت را با جيب مشتريان تنظيم مي‌كند

اپراتور نسل سوم براي اعتباري‌ها محدوديت گذاشت.

رایتل برای واگذاری پهنای باند مبتنی بر فناوری نسل سوم تلفن همراه، میان مشترکان اعتباری، دائمی و دیتای خود تفاوت قائل شده است.

به گزارش عصر ارتباط، درحالی‌که این اپراتور بر اساس فناوری+HSPA به‌کار‌گرفته در شبکه نسل سوم تلفن همراه خود امکان واگذاری پهنای باند با سرعت دانلود بین ۵ تا ۸ مگابیت بر ثانیه را دارد، اما حداکثر پهنای باندی که این اپراتور واگذار می‌کند، یک مگابیت بر ثانیه است.
+HSPA یک نسخه بهبود‌یافته از شبکه‌های پرسرعت بی‌سیم نسل سوم است که در واقع نسل ۳.۵ فناوری تلفن همراه است و در شرایط ایده‌آل قادر به ارائه سرعت‌های مبتنی بر فناوری نسل چهارم (LTE) تلفن همراه نیز هست.

رایتل در حال حاضر پهنای باند حداکثر یک مگابیتی را به مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی خود و پهنای باند حداکثر ۵۱۲ کیلوبیتی را به مشترکان سیم‌کارت‌های اعتباری و دیتای خود واگذار می‌کند.

این درحالی است که این میزان پهنای باند ویژه جشنواره برف رایتل در فصل زمستان ۹۱ بوده و ممکن است میزان پهنای باند واگذار شده در طول جشنواره‌های دیگر آن تغییر کند.

لطف‌اله سبوحی، معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این باره گفت: «هیچ بندی در رابطه با تعیین محدودیت در میزان پهنای باند واگذار شده به مشترکان رایتل در پروانه این اپراتور گنجانده نشده است.»
او افزود: «تعیین میزان پهنای باند واگذار‌شده به مشترکان رایتل به اختیار این اپراتور و سیاست‌های اتخاذی آن قرار داده شده است.»

شاهین آرپناهی، مدیرکل برند و ارتباطات رایتل گفت: «میزان پهنای باندی که روی سیم‌کارت‌های اعتباری رایتل به مشترکان واگذار می‌شود، حداکثر یک مگابیت بر ثانیه است اما میزان پهنای باند قابل واگذاری روی سیم‌کارت‌های اعتباری رایتل حداکثر ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه است که بر اساس سیاست بازرگانی رایتل تعیین شده و واگذار می‌شود.
او در خصوص مباحث مطرح‌شده مبنی بر عدم امکان فنی این اپراتور برای عرضه پهنای باند بیشتر روی سیم‌کارت‌های دیتا و اعتباری، وجود دلایل فنی در خصوص اعمال این محدودیت را رد کرد و گفت: «میزان پهنای باند واگذار‌شده روی هر یک از سیم‌کارت‌ها بر اساس سیاست‌های بخش بازرگانی رایتل تعیین می‌شود که ثابت نیست و در بازه‌های زمانی مختلف تغییر می‌کنند.»

به گفته آرپناهی، در پروانه رایتل نیز قیدی مبنی بر تفاوت میان مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی با اعتباری و دیتا در سرعت‌های اینترنت مبتنی بر نسل سوم تلفن همراه نیامده است و طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، این متغیر تنها در خصوص تعرفه مکالمات میان سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری است که امکان افزایش تعرفه مکالمه سیم‌کارت‌های اعتباری تا ۲۰ درصد بیشتر از سیم‌کارت‌های دائمی فراهم شده است.
او گفت: «واگذاری پهنای باند بیش از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه به هر یک از مشترکان سیم‌کارت‌های اعتباری، دائمی یا دیتا، تابع قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است و مشترکان باید مدارک لازم را برای دریافت سرعت بیشتر ارائه بدهند.
آرپناهی افزود: «در جشنواره برف رایتل و تا پایان زمستان، سرعت بالاتر از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه به مشترکان اعتباری واگذار نخواهد شد و حوزه بازرگانی رایتل به‌طور مستقیم در این باره تصمیم‌گیری می‌کند.»

درحالی‌که رایتل باید قانون رگولاتوری را مبنی بر عدم واگذاري پهنای باند بیش از ۱۲۸ کیلوبیت به کاربران خانگی رعایت کند، اما امکان درخواست و خرید پهنای باند بیشتر از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه برای مشترکان فراهم است و این در سامانه مدیریت حساب مشترکان در دسترس است.
در این سامانه تنها قید شده است که متقاضیان سرعت بیش از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه لازم است مدارک مورد نیاز خود را از طریق لینک موجود در این سامانه ارسال کنند و بسته‌های خریداری شده پس از تايید مدارک ارسالی فعال خواهد شد.

این درحالی است که کسانی که این بسته‌ها را خریداری کرده‌اند، بدون ارائه مدارک خود، بسته درخواستی آنها فعال شده است و امکان دسترسی آن‌ها به سرعت‌های بالاتر فراهم است.

رایتل از فناوری +HSPA نسل سوم تلفن همراه بهره می‌برد و امکان ارائه سرویس‌های دیتا با سرعت بیشتر نیز برای آن ممکن است، اما هنوز اراده‌ای برای واگذاری پهنای باند بیش از یک مگابیت بر ثانیه در این اپراتور وجود ندارد و مشترکان از سرعت همین بسته‌های موجود و تجربه ۳G راضی به نظر می‌رسند.
عموما +HSPA نرخ سرعت بالاتری را در شرایط خیلی خوب رادیویی که آنتن‌ها به یکدیگر نزدیک باشند، در اختیار مشترک قرار می‌دهد، اما باتوجه به پوشش نامطلوب رایتل در سطح کشور هنوز این سرعت مطلوب برای کاربران فراهم نشده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 7 بهمن 1391  3:08 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

تعداد کاربران شبکه اجتماعی لینکدین از مرز ۲۰۰ میلیون نفر گذشت

کسب و کار ها حضور پر رنگی در شبکه‌های اجتماعی مخصوصا لینکدین دارند و این نشان‌دهنده اهمیت آنها به محیط های اآنلاین است.

تعداد کاربران شبکه اجتماعی لینکدین (Linkedin) در سراسر جهان از مرز ۲۰۰ میلیون نفر گذشت.

لینکدین قوی‌ترین شبکه اجتماعی ویژه کسب و کار‌ها و متخصصان آی تی است که در سال ۲۰۰۳ تاسیس شده است.
تعداد کاربران شبکه اجتماعی لینکدین در اوایل ماه ژانویه سال جاری از مرز ۲۰۰ میلیون نفر گذشت.

گروه تحلیلی پژوهشی کام اسکور که تعداد کاربران لینکدین را محاسبه می‌کند، تعداد کاربران فعال این شبکه اجتماعی در سراسر جهان را ۱۶۰ میلیون نفر اعلام کرده است.

بنا بر اعلام این گروه کاربران فعال لینکدین به طور متوسط ماهی یک بار با حساب خود وارد این شبکه اجتماعی می‌شوند.

بر اساس این گزارش، هر سال بر تعداد کاربران این شبکه اجتماعی افزوده می‌شود، اما افزایش کاربران در ماه‌های بین سپتامبر تا نوامبر سال ۲۰۱۲ شتاب بیشتری به خود گرفته است. تعداد کاربران لینکدین در این مدت ۲۰ درصد (سی میلیون نفر) افزایش یافته است.

شبکه اجتماعی لینکدین بیشتر تلاش خود را متوجه افزایش تعامل کسب و کار‌ها با یکدیگر کرده و برخلاف سایر شبکه‌های اجتماعی بر فعالیت‌های سرگرمی و تفریحی چندان تمرکز نکرده است.

متخصصان آی تی می‌توانند با ایجاد یک پروفایل اینترنتی از شرکت یا سازمان خود در لینکدین حضور خود را پررنگ‌تر کنند و تعداد مشتریان جدید خود را نیز افزایش دهند.

متخصصان آی تی عضو این شبکه می‌توانند گزینه «اشتراک گذاری در لینکدین» را به وب سایت شرکت یا سازمان خود بیفزایند و ترافیک اینترنتی وب سایت خود را از این طریق افزایش دهند.

افزایش و رشد شبکه‌های اجتماعی تخصصی حاکی از این است که حضور کسب و کارهای متوسط در محیط‌های آنلاین اهمیت بیشتری به خود گرفته است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 9 بهمن 1391  8:36 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

سوء استفاده از امکان فکس سایت تبلیغاتی Craigslist

فایل ضمیمه شده حاوی کد مخرب جاوا اسکریپت است که می‌تواند نرم‌افزارهای مخرب بر روی کامپیوتر شما دانلود کند.

تیم فنی آویرا از شناسایی بدافزاری خبر داد که به صورت ایمیل تبلیغاتی مدعی جعلی تحویل فکس است.

این ایمیل وانمود می‌کند که از سایت تبلیغاتی Craigslist به صورت پیام خودکار ارسال شده و در بخش موضوع عنوان «فکس شرکت» را یدک می‌کشد.

به پیشنهاد کارشناسان آویرا اگر شما چنین پیامی که شامل یک فایل ضمیمه HTML بود را دریافت کردید، باز نکنید.

جالب این که متقلبان حتی کد Java Script را ننوشته‌اند که تشخیص داده شود که HTML کد در مرورگر اینترنت اکسپلورر اجرا شود یا نه و در متن ایمیل ارسال شده دریافت‌کنندگان ایمیل را ترغیب می‌کنند که از مرورگر اینترنت برای نمایش فایل‌های فکس پیوست شده استفاده نماید.

از آنجا که جاوا اسکریپت این روزها با مشکل مواجه است، این بدافزارها در فایرفاکس به خوبی اجرا می‌شوند.
فایل ضمیمه شده حاوی کد مخرب جاوا اسکریپت است که می‌تواند نرم‌افزارهای مخرب بر روی کامپیوتر شما دانلود کند.

همه کاربران محصولات به‌روز شده آویرا قادر به تشخیص این تهدید به عنوان "HTML/Redir.EB.۸" و "JS/Column.EB.۱۸" می‌باشند و از سمت این بدافزاری تهدیدی را دریافت نمی‌کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 9 بهمن 1391  8:37 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

Panda Security، بهترین شرکت سال 2012، در حوزه تجارت الکترونیک و رضایت مشتریان

جوایز Best Customers Experience، بویژه از این جهت که تا حد زیادی به رضایت مشتریان در زمینه پشتیبانی و تعامل با شرکت‌ها بازمی‌گردد، اهمیت قابل توجه و ارزش فوق‌العاده ای دارد که دریافت آن می‌تواند نقطه عطفی در افتخارات یک شرکت تجاری محسوب شود.

ضدویروس Panda Security، تولید کننده مطرح راهکارهای امنیت و پشتیبانی شبکه‌های سازمانی، عنوان بهترین شرکت نرم‌افزاری سال ۲۰۱۲ در زمینه تجارت الکترونیک و پشتیبانی مشتریان را در وب سایت Best Customers Experience بدست آورد.

به گزارش رسیده به ایتنا بر اساس نتایج منتشر شده در پایگاه اینترنتی Best Customers Experience، بیش از ۵۰۰ شرکت برتر جهان در حوزه کیفیت محصولات، پشتیبانی و نوآوری در فروش در بیش از ۸۵ زیرگروه مقایسه‌ای انتخاب و معرفی شده‌اند. از جنبه های قابل توجه این دوره از جوایز Best Customers Awards، نظرسنجی مستقیم از بیش از ۲۰۰۰ مشتری در سرتاسر جهان و بکارگیری بیش از ۲۵۰ نوع آزمون مقایسه‌ای مختلف برای انتخاب و معرفی ۸۵ شرکت برتر در زیرگروه‌های مختلف اعلام شده است.

جوایز Best Customers Experience، بویژه از این جهت که تا حد زیادی به رضایت مشتریان در زمینه پشتیبانی و تعامل با شرکت‌ها بازمی‌گردد، اهمیت قابل توجه و ارزش فوق‌العاده ای دارد که دریافت آن می‌تواند نقطه عطفی در افتخارات یک شرکت تجاری محسوب شود.

Panda Security، بهترین شرکت سال 2012، در حوزه تجارت الکترونیک و رضایت مشتریان

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 9 بهمن 1391  8:41 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

موقعیت جغرافیایی عادات موبایلی کاربران را نمایان می‌کند

ساکنان آمریکای جنوبی بیش از دیگر کاربران علاقه‌مند به جست‌وجوهای اینترنتی هستند،‌ آسیایی‌ها فایل‌های ویدیویی تماشا می‌کنند و ساکنان اروپا ترجیح می‌دهند در تلفن‌همراه خود به گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی بپردازند.

"کارلو راتی"(Carlo Ratti) مدیر آزمایشگاه فناوری SENSEable City Lab در دانشگاه MIT و یکی از سرشناس‌ترین محققان فناوری جهان طی یک بررسی جالب دریافت که موقعیت جغرافیایی ما می‌تواند عاداتمان را در جریان استفاده از تلفن‌همراه نمایان کند.

به گزارش ایتنا او در این خصوص گفت: «ما فعالیت‌های روزانه کاربران با تلفن‌های همراه‌شان را از ارسال پست الکترونیکی گرفته تا انتشار مطالب مختلف روی شبکه‌های اجتماعی مورد بررسی قرار دادیم و آنها را در گروه‌های مختلف طبقه‌بندی کردیم.»

او و گروهش برای انجام این کار ۳۳ گیگابایت اطلاعاتی را از طریق شبکه مخابراتی شرکت اریکسون توسط ۷ میلیون ۷۲۷ هزار و ۳۵۸ کاربر در جهان مورد استفاده قرار گرفته بودند بررسی کرد و در پایان متوجه شد که ساکنان آمریکای جنوبی بیش از دیگر کاربران علاقه‌مند به جست‌وجوهای اینترنتی هستند،‌ آسیایی‌ها فایل‌های ویدیویی تماشا می‌کنند و ساکنان اروپا ترجیح می‌دهند در تلفن‌همراه خود به گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی بپردازند.
در آمریکای شمالی کاربر بیش از دیگر افراد روی کره خاکی از تلفن‌همراه خود استفاده می‌کنند.

راتی همچنین توضیح داد: «اعداد و ارقام به‌دست آمده از این بررسی در مقیاس لگاریتمی مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت مشخص شد که تلفن‌همراه این روزها به یک ابزار ضروری برای زندگی روزمره تبدیل شده است و بر اساس محل سکونت هر یک از کاربران می‌توان عادات موبایلی آن‌ها را مشخص کرد.»

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 9 بهمن 1391  8:44 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

چند درصد مردم کشور موبایل دارند؟

ضریب نفوذ و آمارهای ارائه شده از سوی مراجع رسمی بر اساس میزان سیم‌کارت‌های فعال در شبکه اعلام می‌شود.

هنوز فاصله زیادی از زمانی که تنها عده‌ای اندک از جمعیت کشور تلفن همراه داشتند نمی‌گذرد، اما این روزها براساس آمارهای وزارت ارتباطات بیش از ۹۲ درصد مردم کشور موبایل دارند.

کمتر از ۱۰ سال پیش بود که تلفن همراه تنها در دست برخی افراد بود که مشاغلی ارتباطی و خاص داشتند و لازم بود همواره در دسترس باشند، به‌طوری که طبق آمارهای منتشر شده هم این نکته تایید می‌شود که در سال ۱۳۸۴ از میان کل جمعیت کشور تنها ۱۲ درصد تلفن همراه داشتند، اما طی سال‌های بعد با روی کار آمدن تلفن‌های اعتباری و پایین‌آمدن قیمت سیم‌کارت به تدریج میزان استفاده از تلفن همراه در جامعه گسترش یافت و این رقم در سال ۱۳۸۵ به ۲۲ درصد رسید.

اما در سال ۸۶ با روی کارآمدن اپراتور دوم و عرضه‌ سیم‌کارت‌های ارزان قیمت ایرانسل به یکباره ضریب نفوذ تلفن همراه بیش از دو برابر افزایش یافت و از ۲۲ درصد به ۴۷ درصد رسید.

در سال ۸۷ این سیر صعودی هم‌چنان ادامه یافته و ۵۹ درصد از جمعیت کشور مجهز به موبایل شدند. ضریب نفوذ تلفن همراه در سال ۱۳۸۸ به ۶۹ درصد رسید و در سال ۸۹ این رقم تا ۸۰ درصد افزایش یافت.

سال گذشته نیز براساس آمارهای منتشر شده از سوی وزارت ارتباطات ضریب نفوذ تلفن همراه ۱۲ درصد افزایش پیدا کرده و بدین ترتیب ۹۲ درصد ایرانی‌ها صاحب تلفن همراه شدند.

اخیرا صحبت‌هایی از عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات سیار در رسانه‌ها منتشر شده که به تغییرات وضعیت پوشش‌دهی شبکه که در اثر نوسازی شبکه ایجاد شده اشاره کرد و گفته است: در حال حاضر آنتن‌های همراه اول حدود ۷۳ میلیون جمعیت کشور را تحت پوشش خود دارد.

به گفته ناصر یوسف‌پور در این راستا پوشش شهری کامل شده و ۴۵ هزار روستای کشور تحت پوشش همراه اول قرار گرفته‌اند. در همین حال ۱۲ هزار و ۶۰۰ روستا از طریق شبکه روستاییWLL زیر پوشش شبکه همراه درآمده‌اند.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران افزود: در شرایط حاضر ۶۰ هزار کیلومتر از جاده‌های اصلی، فرعی و ریلی تحت پوشش شبکه همراه اول قرار دارد.

تعداد مشترکان سیم‌کارت‌های ایرانسل به عنوان اپراتور دوم تلفن همراه کشور هم ۳۳ میلیون نفر است و ۸۲ درصد جمعیت ایران هم تحت پوشش خدمات این اپراتور قرار دارند.

لازم به توضیح است که ضریب نفوذ و آمارهای ارائه شده از سوی مراجع رسمی بر اساس میزان سیم‌کارت‌های فعال در شبکه اعلام می‌شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 9 بهمن 1391  8:46 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

جرایم سایبری ۴۶ میلیارد دلار خسارت روی دست چینی‌ها گذاشت

البته توجه داشته باشید که این رقم، مربوط به جرائمی است که گزارش می‌شود و تعدادی از آنها به دلیل کوچک بودن، ناچیز تلقی می‌شوند.

جرایم سایبری در سال گذشته میلادی ۴۶ میلیارد دلار هزینه روی دست چینی‌ها گذاشته است.

مطالعه‌ای که توسط دانشگاه امنیت عمومی چین انجام شده نشان می‌دهد در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزار پرونده برای جرایم اینترنتی در این کشور تشکیل شده است و این کشور در مجموع بیش از ۲۸۹ میلیارد یوآن (معادل ۴. ۴۶ میلیارد دلار آمریکا) از این راه متضرر شده است.

بر اساس این گزارش، روزانه ۷۰۰ هزار کاربر اینترنت در چین قربانی مجرمان سایبری می‌شوند، اما همه این جرایم گزارش نمی‌شود، چون برخی از آنها بسیار کوچک و ناچیز تلقی می‌شوند.

ارائه اطلاعات جعلی، سرقت اطلاعات شخصی و فعالیت‌های هرمی از مهم‌ترین جرایم سایبری در این کشور ذکر شده است.

علیرغم خسارت سنگین ناشی از فعالیت مجرمان سایبری در این کشور، مجریان قانون به خاطر عدم تصویب یک قانون مدون و جامع قادر نیستند به طور مناسب از کاربران حمایت کنند.

مثلاً اگر هکری به وب سایت یک بانک یا موسسه مالی حمله و مبلغی پول سرقت کند، در قانون چندان مشخص نیست مسئولیت نهایی سرقت این پول‌ها دقیقاً با چه کسی است.

البته مقامات چینی از ماه مارس سال گذشته سخت گیری‌های بیشتری را در این زمینه اعمال می‌کنند.
آنها در ماه اکتبر اعلام کردند توانسته‌اند ۷۰۰ باند متشکل از مجرمان اینترنتی را متلاشی کنند و ۸۹۰۰ نفر را در این زمینه دستگیر کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 11 بهمن 1391  1:38 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ارایه اینترنت پرسرعت رایگان در همه پارک‌های قطر

تاکنون هفت پارک عمومی در کشور قطر به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز شده‌اند و افرادی که برای تفریح به این پارک‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند با سرعت ۸ مگابیت در ثانیه از خدمات اینترنتی بهره‌مند شوند.

مرکز تنظیم مقررات مخابراتی و ارتباطی قطر موسوم به ictQATAR با همکاری شهرداری و وزارت برنامه‌ریزی شهری قطر طرحی را به مرحله اجرا می‌رسانند که به موجب آن تمام پارک‌های این کشور از اینترنت بی‌سیم پرسرعت رایگان برخوردار می‌شوند.

بر اساس این طرح قرار است که تا سال ۲۰۱۴ میلادی تمام پارک‌های قطر به اینترنت بی‌سیم پرسرعت مجهز شوند تا افراد حاضر در این مراکز بتوانند از این خدمات شهری به صورت رایگان بهره‌مند شوند.

این طرح جامع که ارائه اینترنت پرسرعت رایگان بخشی از آن محسوب می‌شود iPark نام دارد و طی آن تمام هفت منطقه بزرگ شهری در کشور قطر از سرویس یاد شده بهره‌مند می‌شوند.

تاکنون هفت پارک عمومی در کشور قطر به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز شده‌اند و افرادی که برای تفریح به این پارک‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند با سرعت ۸ مگابیت در ثانیه از خدمات اینترنتی بهره‌مند شوند.

این اینترنت رایگان تاکنون توسط هزاران نفر مورد استفاده قرار گرفته است و مردم بسیار از این سرویس راضی بوده‌اند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 11 بهمن 1391  1:49 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali majid_1391
دسترسی سریع به انجمن ها