0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

چرا نباید همیشه به نصایح امنیتی گوش داد؟

امنیت خوب است! اما آیا دقت کرده‌اید که گاهی اخبار امنیتی ما را سردرگم می‌کنند که واقعا کدام راه برای حل مشکل امنیتی نرم‌افزارها درست است؟
باید جاوای کامپیوتر خود را به روز رسانی کنید. یا نه، کاملا آن‌را پاک کنید و یا disable و غیر فعالش کنید! یا اصلا به آن دست نزنید چرا که مشکل مهمی نیست.
به هر حال به هر کدام از این نصایح امنیتی گوش کنید، شانس همراه با خطا بالاست!

خبر آمد که برنامه جاوا اسیر مشکل موسوم به zero-day-exploit شده است و ۸۵۰ میلیون کامپیوتر در دنیا در معرض خطر قرار گرفته است و ....
(Zero-day-exploit یعنی نوشتن کد مخرب از روی خطای کشف شده در کمتر از چند ساعت از کشف حفره تا جایی که صاحب برنامه تا بخواهد حفره امنیتی روی نرم افزار خود را بپوشاند، حمله کننده کامپیوترهای زیادی را آلوده کرده است.)

اگر یک لحظه به عقب برگردید، می‌بینید که هزاران نصیحت امنیتی را در مورد zero-day-exploit در باره جاوا در هفته اخیر شنیده و خوانده‌ایم.

اوراکل می‌گوید مشکل را رفع کرده و کاربران می‌توانند بدون مشکل ادامه دهند و بسیاری هم نتیجه نگرفته و از زبان اوراکل شنیده‌اند که آنرا کلا از روی کامپیوتر خود حذف کنند.

جاوا قطعه‌ای نرم‌افزاری است که برای اجرای برنامه‌های مختلف از آن استفاده می‌شود و بنابراین غیرفعال کردن آن بهتر از پاک کردن ان است و اوراکل آنقدر توان دارد که بخواهد با هکرها مبارزه کند و ...

دپارتمان امنیت داخلی امریکا به کاربران توصیه کرده تا جاوا را غیرفعال کنند (نحوه غیرفعال کردن جاوا در ویندوز و مک را در اینجا ببینید) در حالی که از رفتار کاربران هنگام مرور اینترنت و کلیک کردن خبر ندارد و به تعداد کاربران، نظرات متفاوت و رفتار متفاوت وجود دارد.

کسی نمی تواند از پشت خط تلفن موقعیتهای اضطراری کامپیوتری به شما بگوید دقیقا چه کار کنید، چرا که از محیط شما و کامپیوتر شما کاملا مطلع نیست.

حکومت امریکا در تازه ترین بیانیه خود گفته حتی جاوای به روز شده همچنان خطرناک است و از آن استفاده نکنید.(لینک)

{ به مجموعه‌ای از محصولات نرم‌افزاری و مشخصه‌ها از شرکت سان میکروسیستمز، یک زیر مجموعه از شرکت اوراکل، اطلاق می‌شود که به منظور ایجاد محیطی برای نوشتن نرم‌افزار هایی که به صورت چندسکویی اجرا می‌شوند به کار می‌رود.

جاوا در محدوده وسیعی از کاربردها، مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربردهایی را محدوده وسیعی از سکوهای محاسباتی، سامانه‌های توکار، تلفن‌های همراه که کاربردهایی در دستگاه‌های معمولی هستند تا دستگاه‌هایی از قبیل ابررایانه‌ها و رایانه‌های خدمتگزار را شامل می شود.

البته گستردگی جاوا به اندازه‌ای که در خدمتگزاران وب و نرم‌افزارهای اداری استفاده می‌گردد، نیست. جاوا اپلت، به عنوان بخشی از سکوی جاوا، برای فراهم آوردن عملیاتی توسعه یافته و ایمن، در وب استفاده می‌گردد.

نوشتن برنامه به زبان جاوا، راهی برای تولید کد این زبان است که در نهایت منجر به تولید بایت کد می‌گردد. هرچند مترجم زبان‌هایی مانند جاوا اسکریپت، روبی، پایتون نیز قادر به تولید بایت کد می باشند.

امروزه تعدادی از زبان‌های برنامه‌نویسی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که قابل اجرا روی ماشین مجازی جاوا باشند. از این میان می‌توان به اسکالا، کلوژور اشاره نمود.

نحو جاوا، بسیار شبیه به نحو زبان‌های سی و سی++ است. ولی شیء گرایی بکار رفته در آن مدل شده اسمالتاک و آبجکتیو-سی است.

جاوا با ساده سازی استفاده از تملک حافظه (با روش قرار گیری روی هیپ) و نیز حذف عناصر سطح پایینی چون اشاره‌گر و جایگزینی آن‌ها با مراجع ساده سازیی در زبان صورت پذیرفته است.

از سویی دیگر مدیریت حافظه با استفاده از بخش یکپارچه و خودکار با نام زباله روب (به انگلیسی: Garbage Collection)‏، وسیله ماشین مجازی جاوا صورت می‌پذیرد.

در ۱۳ نوامبر سال ۲۰۰۶(۲۲ آبان ۱۳۸۵)، شرکت سان میکروسیستم بخش عظیمی از جاوا را تحت پروانه عمومی همگانی گنو منشر نمود.

اگرچه بخش هایی از جاوا، هرچند اندک، هتوز به دلیل مسایل کپی رایت با مجوز سان و به صورت بایت کدهایی از پیش کامپایل شده، منتشر گردید؛ چرا که این بخش‌های متعلق به شرکت سان نیست.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 29 دی 1391  2:17 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami majid_1391
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال *** صنعت آی تی در سال 2012 ***

صنعت آی تی در سال 2012

فاوانیوز: پیش از این اگرچه صنعت تکنولوژی به عنوان صنعتی پویا شناخته می‌شد اما سال 2011، سالی پر از شوک و شگفتی بود و انتظار می‌رود شگفتی‌ها در سال 2012 از این هم فراتر رود. شرکت‌های سابق و قدیمی فعال در این صنعت در مقابل تکنولوژی‌های جدیدتر به شگفتی آمده‌اند در حالی‌ که شرکت‌های دیگر در حال تلاش برای استفاده از فرصت‌هایی هستند که این تکنولوژی‌ها به وجود آورده‌اند. بازیگران آسیایی این صنعت مانند هوواوی، سامسونگ و اچ‌ تی‌سی  در عین مواجهه با مشکلات زیاد هنوز هم به سرعت در حال رشدند، این در حالی است که بسیاری از شرکت‌های بزرگ جهانی با چالش‌های کلان مدیریتی روبه‌رو شده‌اند. علی‌رغم این صحنه آشفته عرصه تکنولوژی، هنوز هم تلاش‌ها برای ارتقای این صنعت ادامه دارد و انتظار می‌رود این تلاش‌ها در سال 2012 هم ادامه یابد.

تغییرات شدید تکنولوژی‌های ارتباطی مانند تلفن‌های همراه و محاسبات ابری (cloud computing) در حال دگرگون کردن کلیه روابط شرکت‌ها با مشتریان و تولیدکنندگان و تغییر وضیت جهانیشان است. با وجود تولیداتی مانند اسمارت‌فون‌های اپل و اندروید و تبلت‌ها، مصرف‌گرایی به شدت افزایش یافته و استفاده از شبکه‌های اجتماعی روز‌به‌روز بیشتر و بیشتر می‌شود چرا که با افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در این شبکه‌ها از آنها می‌توان به عنوان ابزاری برای بازاریابی و افزایش فروش استفاده کرد. جنبش به‌وجودآمده به ‌وسیله تکنولوژی محاسبات ابری (cloud computing) در حال متقاعد کردن صنعت آی‌تی و مشتریانش است که نحوه انجام امور تجاری خود را تغییر دهند و این صنعت در تلاش است بر چالش‌های به‌وجودآمده برای ارتقای سیستم کمتر کارآمد فعلی بر سیستم ابری غلبه کند.

 بر اساس تحقیق اخیر Booz & Company در آمریکا و اروپا 60 درصد فعالان عرصه تجارت‌های خرد هنوز برای مجهز شدن به تکنولوژی ابری مرددند. با این حال علی‌رغم مشکلات امنیتی در محاسابات ابری و مشکلات امنیتی سیستم‌های مبتنی بر نرم‌افزار، گذر از سخت‌افزارها به سوی مدل‌های تجاری مبتنی بر نرم‌افزار به سرعت در حال گسترش است.
شرکت‌های بزرگ‌تر در تلاشند با بلعیدن شرکت‌های کوچک‌تر فعال در این صنعت فرصت‌های جدید به‌وجودآمده در صنعت تکنولوژی را از آن خود کنند. این جنگ عملا خود را در عرصه کنترل تکنولوژی‌های تلفن همراه آشکار می‌کند و باعث شکل‌گیری موج جدیدی از ادغام شرکت‌ها شده است، نمونه اینها را می‌توان در خرید موتورولا توسط گوگل به قیمت 5/12 میلیارد دلار و تلاش‌های تاحدودی موفق اپل برای جلوگیری قانونی از فروش محصولات شرکت سامسونگ در آلمان و استرالیا مشاهده کرد. در این اثنا قانونگذاران هم تقریبا قسمت اعظم سال 2011 را به تصمیم‌گیری در مورد اینکه نقش آنها در این صنعت چه باید باشد گذرانده‌اند. بحث بر سر این است که آیا آنها باید به مدیریت یا تنظیم این صنعت بپردازند یا اصلا بالکل در آن دخالتی نداشته باشند، اینکه تصمیم آنها چه باشد به نگرانی بزرگی برای شرکت‌های فعال در صنعت آی‌تی تبدیل شده است.

مواجهه با آینده‌ای نامطمئن

رشد گسترده تکنولوژی به کمک «جهانی شدن» آمده و تکنولوژی برای شرکت‌ها بازارهای فروش جدیدی فراهم کرده و اکنون شرکت‌ها به ‌راحتی می‌توانند به جاهایی دسترسی یابند که پیش از این دور از دسترس‌شان بود. به نظر می‌رسد مسیر سرمایه‌گذاری‌ها در حال تغییر است و به سمت چین، هند و دیگر اقتصادهای نوظهور سرازیر شده است‌. در واقع رقم سرمایه‌گذاری‌ها در صنعت آی‌تی در چین به رکوردهای جدیدی رسیده است. این تغییر در منابع سرمایه در چگونگی نوآوری‌ها هم تاثیرگذار بوده و به نظر می‌رسد نو‌آوری‌ها و ابداعات در حال حاضر در زمینه‌ای خاص و به‌ صورت نظام‌مند شکل می‌گیرند و دیگر به‌ طور انحصاری در دست و قابل کنترل توسط یک نفر نیستند.

در عین حال باید توجه داشت که نتایج حاصله همگی مثبت نبوده‌اند؛ برای مثال زمین‌لرزه و سونامی غم‌انگیز سال 2011 در ژاپن نشان داد به‌هم‌پیوستگی و وابستگی زنجیرگونه تکنولوژیکی سرتاسر جهان بسیار شکننده است و به گونه‌ای پاشنه آشیل این صنعت محسوب می‌شود. نتیجه این وابستگی این بود که پس از به وجود آمدن آن حوادث بسیاری از تولیدات پرطرفدار تا مدتی نمی‌توانستند تولید شوند. در سال آتی شرکت‌های بزرگ در تلاشند این بدبیاری‌های را جبران کنند.

با این حال مجریان صنعت آی‌تی همچنان به در جریان بودن سیر صعودی و همراه با رشد در این صنعت اصرار می‌ورزند. مصاحبه‌های اخیر Booz & Company با مدیران صنایع تکنولوژیکی نشان می‌دهد این مدیران به رشد گسترده این صنعت باور دارند، آنها می‌گویند که محاسبات ابری و تکنولوژی‌های امنیتی نه تنها باعث رشد این صنعت شده که بر دیگر صنایع هم تاثیرگذار بوده است. در همین حال، این بحث هم مطرح می‌شود که صنعت آی‌سی‌تی نهایتا از این پیشرفت‌ها سودی نمی‌برد بلکه تمام این منفعت‌ها به جیب شرکت‌های جدید فعال در این صنعت می‌رود.

اهمیت شکل دادن توانمندی‌های جدید

با شکل‌گیری وضعیت جدید، شرکت‌های قدیمی صنعت آی‌تی کم‌کم درمی‌یابند که توانمندی‌هایی که پیش از این باعث موفقیت آنها می‌شد دلیل این نمی‌شود که در آینده هم باعث تکرار این موفقیت شود.

تغییری در حال تکوین است و همه شرکت‌ها مجبورند برای تطابق خود با این تغییر، در مورد توانمندی‌های خود دوباره فکر کنند و با شکل دادن توانمندی‌ها و امکانات جدید در عرصه رقابتی بازار جایی برای خود باز کنند. همین گزینه است که مرز بین برندگان و بازندگان آینده را در این صنعت مشخص می‌کند. در واقع اگرچه با توجه به زمینه فعالیت هر شرکت میزان اهمیت این مطلب نسبی است اما با این حال برای همه شرکت‌ها این مطلب به درجات مختلف حائز اهمیت است.

بررسی وضعیت مشتریان

اولین گزینه شکل دادن توانمندی‌های جدید می‌تواند بررسی وضعیت مشتریانی باشد که به سیستم دیجیتالی خو کرده‌اند، به خصوص نسل سوم (Generation C) [افراد متولد 1988 تا 1993] که تا دهه آینده وارد بازار کار و تجارت می‌شوند. در شرایط فعلی که سیستم‌های وایرلس همه‌ جا را به هم وصل کرده و خرید اینترنتی و دانلود و به اشتراک گذاشتن فایل‌ها به‌راحتی انجام می‌گیرد، این نسل می‌تواند به ارائه راهکارهای نوین در دل این شرایط بپردازد.تنوع فرهنگی و جغرافیایی نسل آینده مشتریان باید به عنوان موضوعی مهم مورد بررسی شرکت‌ها قرار گیرد. این شرکت‌ها باید با فهم نیازهای جدید مشتریان به ابداع روش‌ها و تکنولوژی‌های جدید در بازار رقابتی بپردازند اما این در صورتی قابل تحقق است که نیازهای نسل سوم هم به دقت مورد بررسی قرار گیرد.

توانایی نفوذ در اکوسیستم

شرکت‌های تکنولوژیکی همچنین باید از این امر آگاه شوند که چگونه دیجیتالی شدن در حال دگرگون کردن اکوسیستم صنعت آی‌سی‌تی است تا بتوانند خود را با آن وفق دهند و از فرصت‌های به‌وجودآمده استفاده کنند. همچنان که مکانیسم‌های تحویل کالا به مشتری تغییر می‌یابند، شرکت‌ها هم مجبورند به تغییر در تبادلات و تعاملات خود با تولیدکنندگان خرد و کلان، کانال‌های ورود به بازار، مشتریان و دیگر زنجیره‌های این پروسه بپردازند. توانایی برای مدیریت این محیط توسط شرکت‌ها می‌تواند به شکل‌گیری تجربه‌ای خوشایند از خرید برای مشتریان نیز بینجامد.

شکل‌گیری این توانمندی‌ها بدون اینکه محصولات و خدمات مناسب به سرعت وارد بازار نشوند بی‌فایده خواهد بود. در حال‌ حاضر چرخه توسعه تکنولوژیک سنتی که در آن شرکت‌های بزرگ نقش بسیار مهمی ایفا می‌کردند با ورود شرکت‌های کوچک‌تر و در عین ‌حال زیرک‌تر در حال عوض شدن است و بنابراین دیگر توانمندی مهم در این عرصه که مورد نیاز شرکت‌هاست، توانایی عمل در زمینه و موقعیتی جهانی و با وجود چندین رقیب و در شرایط ادغام سرمایه‌ها و شرکت‌هاست. همه این توانمندی‌ها در شرایطی شکل می‌گیرند که همه صنایع در حال دگرگونی به وسیله تکنولوژی‌های فراگیر، سیار، پلتفورم‌های جدید، خدمات و اپلیکیشن‌ها هستند. حجم عظیمی از اطلاعات مشتریان در دسترس موسسات خدماتی و فروشندگان قرار گرفته است، همه صنایع به سمت دیجیتالی شدن می‌روند و به ‌زودی دیگر نیازی به چیزی به نام کاغذ نیست.

شرکت‌های تکنولوژیکی باید آنقدر تدبیر داشته باشند که اثرات دیجیتالی شدن را در مورد خودشان هم به کار گیرند و با استفاده از امکانات و توانمندی‌های جدید به عملیات‌های کاری مختلف خود از عملیات‌های تکنولوژیک گرفته تا منابع انسانی و منابع مالی با دقت بیشتری نظارت کنند و توجه داشته باشند که دیجیتالی شدن چطور در خود آنها هم تاثیرگذار بوده است.

با توجه به سرعت دیجیتالی شدن در همه صنایع تعجبی نیست که دولت‌ها هم بخواهند در این پروسه تاثیرگذار باشند. اینترنت نقطه اصلی این مناقشه است؛ امکان وضع قانون در مورد حفاظت از حریم شخصی و قانون کپی‌رایت دلیل کافی برای دخالت در چگونگی جمع‌آوری و ارائه اطلاعات در اینترنت را برای دولت فراهم می‌کند و این می‌تواند بر تبلیغات، موتور اقتصادی اینترنت هم تاثیرگذار باشد.

در سایه چنین تاثیراتی، توانمندی مهمی که هر شرکت تکنولوژیکی باید داشته باشد این است که به ‌طور کامل از مواد قانونی و سیاست‌های حاکم بر فضایی که در آن فعال است آگاه باشد و بدون تخطی قانونی در این محیط به فعالیت بپردازد.

با توجه به بررسی روندهای بالا و تغییرات به‌وجودآمده در این صنعت، شرکت‌های تکنولوژیکی باید با بررسی دقیق خط‌مشی‌های حاکم بر فضای

تکنولوژیکی و فهمیدن احتیاجات این محیط و بررسی فواید ابداعات تکنولوژیکی و سپس شکل دادن به توانمندی‌های لازم، به عملکردی مثبت و فراگیر در بازار رقابتی جهانی بپردازند تا بتوانند در بازار بسیار پیچیدهو رقابتی تکنولوژی بقا داشته باشند.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 30 دی 1391  3:25 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h amz9924
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

رشد 18 درصدی سرمایه‌گذاری جهانی در جست‌وجوهای موبایلی

گوگل در سال گذشته ۸۶ درصد بازار جهانی جست‌وجوهای موبایلی را در اختیار داشته و میزان سرمایه‌گذاری آن در این بخش طی سال ۲۰۱۲ میلادی ۱۳ درصد بیشتر شده است.

کارشناسان بر پایه آخرین بررسی‌های خود به این نتیجه رسیدند که در فصل پایانی سال ۲۰۱۲ میلادی میزان سرمایه‌گذاری در بازار جهانی جست‌وجوهای موبایلی رشد ۳۰ درصدی داشته است.

به گزارش ایتنا این بررسی جدید در شرکت Covario انجام شد و "الکس فونک"(Alex Funk) مدیر اجرایی مرکز رسانه در این شرکت توضیح داد: «میزان سرمایه‌گذاری‌های سالانه در بخش خدمات جست‌وجوهای اینترنتی موبایلی به صورت سالانه در حال افزایش است و پیش‌بینی می‌کنیم که این روند برای سال‌های پیش‌رو نیز به همین صورت اتفاق بیافتد.»

طبق نتایج این بررسی، آمریکای شمالی شامل ایالت متحده آمریکا و کانادا طی سال ۲۰۱۲ میلادی در بخش یاد شده رشد ۲۱ درصدی داشته است که این رقم برای اروپا ۱۰ درصد محاسبه شده است.

در این بررسی مشخص شد که گوگل در سال گذشته ۸۶ درصد بازار جهانی جست‌وجوهای موبایلی را در اختیار داشته و میزان سرمایه‌گذاری آن در این بخش طی سال ۲۰۱۲ میلادی ۱۳ درصد بیشتر شده است.
جست‌وجوگرهای Yahoo/Bing وابسته به شرکت‌های یاهو و مایکروسافت درمجموع صاحب ۸ درصد این بازار بوده‌اند و سرمایه‌گذاری های خود در این بخش را ۲۳ درصد افزایش داده‌اند.
همچنین گفته شد که جست‌وجوگر Baidu نیز صاحب ۵ درصد این بازار بود و ۲۰ درصد به سرمایه‌گذاری‌های خود در این بخش افزود.

آمارها نشان داد که طی سال ۲۰۱۲ میلادی در مجموع ۱۸ درصد بر سرمایه‌گذاری بازار جهانی در بخش جست‌وجوهای اینترنتی موبایلی افزوده شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 30 دی 1391  8:33 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami amz9924 majid_1391
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

برنامه‌ریزی برای اینترنت فوق‌سریع در آمریکا تا سال 2015

در حال حاضر برترین کشور جهان از نظر دسترسی به اینترنت با سرعت بالا، کره جنوبی است و مقامات آمریکایی بارها به صراحت از اینکه در این زمینه رتبه خوبی ندارند، انتقاد کرده‌اند.

کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا از برنامه‌ریزی برای رسیدن سرعت اینترنت به چند گیگابیت بر ثانیه در برخی شهرهای این کشور تا سال ۲۰۱۵ خبر داد.

این کمیسیون که رگولاتوری اصلی آمریکا محسوب می‌شود اعلام کرده تا سال ۲۰۱۵ باید حداقل یک شهر اصلی در هر ایالت به اینترنت با سرعت حداقل یک گیگابیت در ثانیه دسترسی داشته باشند.

البته دستیابی به چنین سرعتی نیازمند ارتقای زیرساخت‌های موجود و صرف هزینه‌های کلان است و لذا مشخص نیست چنین ایده‌ای آیا واقعا تا دو سال دیگر در آمریکا عملی می شود یا خیر.

در حال حاضر تنها شهری در آمریکا که با چنین سرعتی به اینترنت متصل شده شهر کانزاس است.
در این شهر با همکاری گوگل یک شبکه پرسرعت فیبرنوری ایجاد شده که دسترسی به اینترنت با سرعت بالای یک گیگابیت در ثانیه را ممکن کرده است.
همچنین شرکت آمازون هم با استخدام ۳۷۰۰ نیروی کار جدید درصدد ارائه چنین خدماتی است.

در حال حاضر برترین کشور جهان از نظر دسترسی به اینترنت با سرعت بالا، کره جنوبی است و مقامات آمریکایی بارها به صراحت از اینکه در این زمینه رتبه خوبی ندارند، انتقاد کرده‌اند.

در حال حاضر هزینه دسترسی به اینترنت با سرعت یک گیگابیت در ثانیه در آمریکا ۷۰ دلار در ماه است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 30 دی 1391  8:37 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami majid_1391
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

طراحی تلفن‌های هوشمندی که به‌طور خودکار سایلنت می‌شوند

تصور کنید: موبایلتان آنقد هوشمند شود که خودش تفاوت خانه و سینما را متوجه شود و به صورت اتوماتیک سایلنت شود!

شرکت مایکروسافت قصد دارد تا تکنولوژی را طراحی کند که بر اساس آن تلفن‌های همراه به طور خودکار در سالن‌های سینما در حالت سایلنت قرار می‌گیرند.

تکنولوژی مایکروسافت به تلفن‌های همراه این امکان را خواهد داد تا خودشان به محض اینکه متوجه ورود به سالن سینما شدند به طور خودکار در حالت سایلنت قرار بگیرند.

سایت خبری Cnet نوشت که مایکروسافت حق امتیاز جدیدی را به ثبت رسانده است که در صورت تحقق امکان فوق را برای تلفن‌های همراه هوشمند فراهم می‌کند.

بر اساس این طرح، تلفن‌های همراه در صورت قرار گرفتن در موقعیت‌های خاص نه تنها صدای زنگ را قطع می‌کنند بلکه به طور اتوماتیک از شدت نور صفحه نمایش تلفن نیز کاسته خواهد شد.

جزئیات بیشتری در این خصوص منتشر نشده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 30 دی 1391  8:40 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami amz9924 majid_1391
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

هر ایرانی یک خط اینترنت پرسرعت

لازم است یک مغز قوی و متفکر در راس مخابرات وجود داشته باشد و کل مجموعه را هدایت و رهبری کند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: توسعه مخابرات باید به نحوی باشد که هر ایرانی در خانه خودش یک خط اینترنت پرسرعت داشته باشد.
به گزارش ایتنا از موبنا مظفر پوررنجبر با اشاره به تغییرات ساختاری و استراتژیک در شرکت مخابرات ایران گفت: مخابرات طی سال‌های گذشته در مسیری شفاف و دولتی حرکت می‌کرده ودر این دوره رشد مناسبی داشته، اما کافی نبوده است بر همین اساس لازم است این شرکت یکپارچه شود.

وی با بیان اینکه برای ارائه خدمت به مشتری نمی‌توان جزیره‌اي فکر کرد، ادامه داد: از این رو لازم است یک مغز قوی و متفکر در راس مخابرات وجود داشته باشد و کل مجموعه را هدایت و رهبری کند.

وی با تاکید براینکه مخابرات پول، نیروی انسانی توانمند، بازار، اعتبار، مردم، برند، پیشینه و غیره دارد، افزود: لذا ضروری است این شرکت با مدیریت و برنامه‌ریزی مناسب، همه نوع خدمات مردم را تامین کند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 30 دی 1391  8:41 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami majid_1391
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

هند «امنیت سایبری» را در برنامه درسی دانشگاه‌ها قرار می‌دهد

یکی از تمهیدات جالب هند در این زمینه، اهدای یک کتاب حاوی توصیه‌های امنیتی برای خریداران رایانه‌ها است.

کمیسیون بورس‌های دانشگاهی در هند از دانشگاه‌ها و دانشکده‌های فنی محلی در این کشور خواسته است در دوره‌های کار‌شناسی و کار‌شناسی ارشد خود درس امنیت سایبری را تدریس کنند.

کمیسیون بورس‌های دانشگاهی هند هدف خود از این درخواست را ارتقای نظام امنیتی در این کشور اعلام کرده است.

امنیت سایبری پس از آن در کانون توجه این کمیسیون قرار گرفته است که یک کارگروه دولتی بر این موضوع تاکید کرده بود.

این کارگروه در سال ۲۰۱۱ توسط مانموهان سینگ، نخست وزیر هند تاسیس شده بود.

بر اساس این گزارش، کمیسیون بورس‌های دانشگاهی هند طی مکاتباتی با دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی این کشور از آن‌ها خواسته است درس امنیت سایبری را در برنامه درسی دانشجویان دوره‌های کار‌شناسی و کار‌شناسی ارشد قرار دهد.

مقامات ایالتی هند نیز در ماه‌های گذشته تمهیدات مختلفی را برای ارتقای امنیت آی.تی در مناطق تحت مدیریت خود اندیشیده بودند، از جمله اینکه دستور داده بودند به ازای هر رایانه‌ای که فروخته می‌شود، یک کتابچه حاوی توصیه‌های امنیتی نیز در اختیار کاربران و خریداران قرار گیرد.

سازمان تحقیق و توسعه وزارت دفاع این کشور نیز در تلاش است تا یک سیستم عامل بومی را طراحی کند تا از این طریق وابستگی هندی‌ها به سیستم‌های عامل خارجی را کاهش دهد.

برخی از کار‌شناسان و تحلیلگران نیز پیشنهاد کرده‌اند درس‌های مربوط به امنیت سایبری باید در مقاطع قبل از دانشگاه نیز به دانش آموزان تدریس شود، چون دانش آموزان معمولاً کار با پیشرفته‌ترین فناوری‌های روز را از سنین پایین شروع می‌کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 30 دی 1391  8:42 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami amz9924 majid_1391
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

یک‌پنجم حساب‌های اینترنتی هک می‌شوند

این حساب اینترنتی شامل پست الکترونیکی، صفحه شخصی شبکه‌های اجتماعی، حساب اینترنتی بانکی و بخش ویژه بازی‌های رایانه‌ای می‌شده است.

"الی بورستِین"(Elie Bursztein) یکی از محققان شرکت گوگل است که در زمینه شناسایی و رفع حفره‌های امنیتی اینترنتی و همچنین مشکلات امنیتی کاربران فعالیت می‌کند.

او به‌تازگی مطالعه گسترده‌ای را روی ۱۰ هزار و ۴۰۶ کاربر در آمریکا انجام داد تا دریابد چه تعداد از حساب‌های اینترنتی شخصی از دسترس کاربران خارج می‌شوند و چگونه می‌شود که کاربران اطلاعات حساب شخصی خود را از دست می‌دهند.

او دریافت ۴/۱۸ درصد کاربران دست‌کم یک حساب اینترنتی داشته‌اند که به‌خطر افتاده است که این حساب اینترنتی شامل پست الکترونیکی، صفحه شخصی شبکه‌های اجتماعی، حساب اینترنتی بانکی و بخش ویژه بازی‌های رایانه‌ای می‌شده است.
این کارشناس گفت: «رقم به‌دست آمده از آنچه که تصور می‌کردم بسیار بیشتر است و نشان می‌دهد که حساب‌های اینترنتی به چه میزان در معرض خطر هستند.»

"الی بورستِین" در بررسی‌های خود رابطه مستقیمی بین میزان درآمد افراد و خطرات پیرامون حسابی اینترنتی آنها کشف کرد.
او به این نتیجه رسید که هرچه درآمدهای یک فرد بیشتر باشد حساب اینترنتی آن کمتر در معرض خطرات امنیتی قرار می‌گیرد.

طبق آمار به‌دست آمده مشخص شد که تنها ۱۳ درصد افرادی که درآمد آنها بین صفر تا ۲۴ هزار و ۹۹۹ دلار بوده است با خطراتی برای حساب اینترنتی خود مواجه شده‌اند که این رقم برای افرادی که درآمدشان بین ۱۰۰ تا ۱۴۹ هزار و ۹۹۹ دلار بوده فقط ۲/۵ درصد محاسبه شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 2 بهمن 1391  11:30 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami amz9924 majid_1391
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

کیم دات کام دست بردار نیست!

استقبال کاربران از سایت جدید کیم دات کام «بسیار بالا» گزارش شده است.

کیم اشمیتز، معروف به کیم دات کام، بنیانگذار و مدیر سایت مگاآپلود که سال گذشته به اتهام نقض کپی رایت تعطیل شد، از راه‌اندازی سایت جدید خود خبر داد.
این سایت که Mega.co.nz نام دارد، ۵۰ گیگابایت فضای رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

کسانی که مایل به دریافت فضای بیشتر هستند، می‌توانند با پرداخت حدود ۱۳، ۲۶ و ۴۰ دلار به ترتیب ۵۰۰ گیگابات، ۲ ترابایت و ۴ ترابایت فضا به دست آورند.

این در حالی است که چند ماه پیش کیم دات کام از شروع فعالیت سایت جدید خود به آدرس me.ga خبر داده بود، ولی دولت گابن این سایت را پیش از شروع به کار آن بلوکه کرد.

دامنه ga به کشور آفریقایی گابن تعلق دارد.

وزیر ارتباطات این کشور گفته بود فضای گابن نباید توسط افراد خلافکار مورد استفاده قرار گیرد!

کیم دات کام هم متقابلاً به آقای وزیر حمله‌ور شد و این اقدام وی را ناشی از بی‌تجربگی او دانست.

به گزارش ایتنا، در لحظات اولیه شروع به کار Mega.co.nz، این سایت با ترافیک بسیار بالای بازدیدکنندگان روبرو شده است.

کیم دات کام یک ساعت پس از اعلام خبر راه‌اندازی سایت مزبور، با اشاره به مراجعه بسیار زیاد کاربران به سایت، مدعی شد: اکنون در هر دقیقه، هزاران نفر در سایت ثبت نام می‌کنند.

دو ساعت بعد، وی در یک پیام توییتری دیگر به ثبت نام ۲۵۰ هزار کاربر اشاره کرد و گفت سایت با حداکثر توان خود کار می‌کند.

به نظر می‌رسد اگر دوباره مشکل خاصی در این زمینه بروز نکند و مسائل حقوقی و قانونی دامنگیر مدیر ثروتمند مگاآپلود نشود، احتمالاً اوضاع بر وفق مراد وی پیش خواهد رفت.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 2 بهمن 1391  11:31 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami majid_1391
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

نارضایتی کاربران از کیفیت وایمکس و پاسخ مبین‌نت

در اولین جست‌وجوهای اینترنتی دیده می‌شود که در سایت‌های متعدد نیز گلایه‌های مختلف کاربران این شرکت ارایه‌کننده خدمات وایمکس مطرح شده و کاربران شرکت ارتباطات مبین نت نسبت به اختلالات این شبکه، کندی سرعت آن در ساعات مختلف شبانه‌روز، عدم پاسخگویی مناسب بخش خدمات مشتریان و همچنین به پایان رسیدن حجم دانلود در مدتی کوتاه انتقاداتی دارند.

آلودگی هوا، ایجاد اختلال در یکی از درگاه‌های تامین پهنای باند و مسائلی از این دست مواردی بوده‌اند که طی هفته‌های گذشته موجبات کندی اینترنت و نارضایتی کاربران را فراهم کردند.
در این میان اگرچه برخی مسئولان این مشکلات را جدی ندانسته و اختلالات اخیر را موضوعی می‌دانند که رسانه‌ها آن را بزرگ کرده‌اند.

اما با این وجود برخی از مشترکان یکی از شرکت‌های ارائه‌کننده اینترنت طی تماس با ایسنا از مشکلاتی متعددی که در برهه‌های مختلف زمانی در ارائه خدمات این شرکت وجود داشته گلایه کردند.

در اولین جست‌وجوهای اینترنتی دیده می‌شود که در سایت‌های متعدد نیز گلایه‌های مختلف کاربران این شرکت ارایه‌کننده خدمات وایمکس مطرح شده و کاربران شرکت ارتباطات مبین نت نسبت به اختلالات این شبکه، کندی سرعت آن در ساعات مختلف شبانه‌روز، عدم پاسخگویی مناسب بخش خدمات مشتریان و همچنین به پایان رسیدن حجم دانلود در مدتی کوتاه انتقاداتی دارند.
انتقاداتی که تنها به چند هفته اخیر محدود نشده و این شرکت توضیحاتی درباره آنها برای ایسنا ارسال کرده است.

در متن توضیحات این شرکت آمده است:
«روابط عمومی شرکت ارتباطات مبین‌نت ضمن تشکر از خبرگزاری محترم ایسنا برای بیان مسایل و پرسش‌های مشترکان اینترنت پرسرعت وایمکس مبین‌نت، لازم می‌داند به نکته‌های مهمی برای آشنایی بیشتر مشترکان با خدمات مبین‌نت اشاره کند. پیش از هر چیز، رضایت مشترکان مهم‌ترین اصل در شرکت ارتباطات مبین‌نت به شمار می‌رود. به همین دلیل، روش‌های بسیاری برای ارتباط برقرار کردن مشترکان با مبین‌نت در نظر گرفته شده است که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.

- در مورد مشکل تماس با مرکز خدمات، مشترکان باید در نظر داشته باشند که تنها شماره‌ تلفن مرکز خدمات، ۰۹۶۷۹۰ است و مشترکان در هر شهری از ایران با استفاده از همین شماره تلفن می‌توانند با کارشناسان مبین‌نت گفت‌وگو کنند. هر روز، ۱۷۰ نفر کارشناس آموزش دیده در مرکز خدمات حاضر هستند تا به پرسش‌های مشترکان پاسخ دهند که این نسبت کارشناس به تعداد مشترکان، حتی از سطح استاندارد تعیین شده در جهان نیز بالاتر است.

همچنین سیستم پاسخ‌گوی هوشمند مرکز خدمات، بسیاری از پرسش‌های کسانی را که علاقه‌مندند بیشتر در باره مبین‌نت و خدمات آن بدانند، به‌طور خودکار پاسخ می‌دهد تا مشترکان فرصت بیشتری برای گفت‌و‌گو با کارشناسان داشته باشند. هم‌چنین، برای جلب رضایت مشترکان، کلیه‌ی مکالمات میان مشترکان و کارشناسان ضبط می‌شود تا اگر مشترکی از کارشناس پاسخ‌گو ناراضی بود، بتواند شکایت خود را همراه با شماره‌ی انحصاری پاسخ‌گو (که در ابتدای مکالمه اعلام می‌شود)، به مبین‌نت اعلام کند.
گذشته از شماره تلفن ۰۹۶۷۹۰، مشترکان می‌توانند پرسش‌ها و مشکلات خود را از طریق بخش صدای مشتری (VOC) در سایت رسمی شرکت ارتباطات مبین‌نت (www.mobinnet.ir) نیز مطرح کنند تا کارشناسان در اولین فرصت به آن‌ پاسخ دهند.

- تعدادی از مشترکان اینترنت پرسرعت اشتراکی وایمکس مبین‌نت گزارش داده‌اند مقدار حجمی که پس از خرید به حساب کاربری آن‌ها اضافه می‌شود، کم‌تر از میزان خریداری شده است یا این‌که حجم بیش‌تری نسبت به آن‌چه مصرف می‌کنند، از حساب کاربری آن‌ها کسر می‌شود. در این زمینه، مشترکان باید در نظر داشته باشند حجمی که تمام ارایه‌دهندگان اینترنت در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند، مجموع ارسال (Upload) و دریافت (Download) اطلاعات است. هم‌چنین این‌روزها بسیاری از سایت‌های اینترنتی از محتواهای چندرسانه‌ای بسیار پرحجم (مانند تبلیغات فلش یا حتی ویدیو) استفاده می‌کنند که در پس‌زمینه بارگذاری می‌شوند و به همین دلیل، بدون این‌که کاربر متوجه باشد، اطلاعات بسیار زیادی توسط مرورگر وب دریافت و در نتیجه از حساب کاربر کسر می‌شود.
مسایل بسیار زیاد دیگری نیز می‌توانند در افزایش حجم ارسال و دریافت اطلاعات دخیل باشند، از جمله باز بودن برنامه‌های مسنجر، ضدویروس، به‌روزرسانی ویندوز، فایروال و بسیاری برنامه‌های غیرمجاز و هم‌چنین آلوده بودن کامپیوتر به ویروس، برنامه‌های جاسوسی و تبلیغاتی.

مشترکان باید دقت داشته باشند که تک‌تک موارد ذکر شده و بسیاری موارد دیگر، می‌توانند منجر به ارسال و دریافت خودکار اطلاعات شوند که در نتیجه از حجم موجود در حساب کاربری کاسته می‌شود. با این‌ حال، مبین‌نت همواره در حال نظارت و پایش شبکه‌ی خود است تا در صورت شناسایی مشکل احتمالی، به سرعت آن را برطرف کند. به همین دلیل تمام مسایل مطرح شده از جانب مشترکان در اختیار بخش‌های فنی قرار داده می‌شود تا به دقت بررسی شوند.

هم‌چنین به مشترکان توصیه می‌کنیم با مراجعه به صفحه مشترکین در سایت مبین‌نت و وارد کردن شناسه و رمز عبور اختصاصی مودم خود، همواره میزان حجم و شیوه استفاده از اینترنت خود را تحت نظارت داشته باشند.

- سرانجام این‌که وایمکس فناوری جدیدی در کشور ما به شمار می‌رود و به همین دلیل طبیعی است که کاربران اینترنت نسبت به سایر روش‌های دسترسی به اینترنت، آشنایی کم‌تری با وایمکس داشته باشند.

روابط عمومی شرکت ارتباطات مبین‌نت برای بالا رفتن دانش عمومی مشترکان و پاسخ دادن به بسیاری از پرسش‌ها متداول آن‌ها، وبلاگی را تدارک دیده است که به‌طور مداوم خبرها، اطلاعیه‌ها، آموزش‌ها و مقاله‌های جدید مرتبط با مبین‌نت و خدمات آن را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد. به تمام مشترکان پیشنهاد می‌کنیم با عضو شدن در وبلاگ مبین‌نت در نشانی blog.mobinnet.ir، مطالب منتشر شده در وبلاگ را پیگیری کنند.
 
مقاله‌های آموزشی گوناگونی مانند یافتن بهترین مکان برای دریافت سیگنال در منزل، انتخاب مودم مناسب، روش پرداخت هزینه اشتراک، نظارت بر میزان حجم مصرف شده، یافتن مناطق تحت پوشش و ... در وبلاگ مبین‌نت موجود است.»

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 2 بهمن 1391  11:32 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami amz9924 majid_1391
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

هشدار جدی وزارت امنیت داخلی آمریکا بر عدم استفاده از Java

گروه ویژه وزارت امنیت داخلی آمریکا همچنین گفت که هم‌اکنون از یافتن راهکاری برای حل این مشکل عاجز است.

"گروه آمادگی‌های ضربتی رایانه‌ای آمریکا"(CERT) وابسته به وزارت امنیت داخلی این کشور در مورد استفاده از نرم‌افزار Java روی رایانه‌های شخصی هشدار داد.

 گروه CERT با انتشار این بیانیه به صورت کاملا جدی روی پایگاه اینترنتی خود هشدار داد: «نرم‌افزار Java ۷ Update ۱۰ و نسخه‌های پیش از آن شامل یک نقطه آسیب‌پذیر می‌شوند که می‌تواند دسترسی از راه دور هکرها به اطلاعات داخل رایانه‌‌ها را فراهم کند و شرایط لازم برای انجام حملات جدی اینترنتی را روی سیستم‌های آسیب‌پذیر فراهم آورد».

مرکز امنیتی یاد شده توضیح داده است که با این اتفاق یک هکر می‌تواند به تمامی رایانه‌هایی که نرم‌افزار Oracle Java Runtime Environment (JRE) ۱.۷ روی آنها نصب شده است، دسترسی داشته باشد.

در بیانیه وزارت امنیت داخلی آمریکا آمده است: «ابزارهایی که مبتنی بر مرورگر اینترنتی Internet Explorer اجرا می‌شوند و تمام محتویات اینترنتی که به واسطه آن به نمایش درمی‌آیند از جمله اطلاعات مبتنی بر نرم‌افزارهای Microsoft Office یا Windows Desktop Search می‌توانند به عنوان عاملی برای حملات اینترنتی از این طریق مورد استفاده قرار گیرند. باید توجه داشت که نرم‌افزار Oracle Java ۷ update ۱۰ و تمامی نسخه‌های پیش از آن مشکل یاد شده را به‌وجود می‌آورد.»

و با وجود تلاش‌های فراوان هنوز نتوانسته است با یک وصله امنیتی این مشکل را برطرف کند و به همین خاطر تنها روش مناسب آگاهی کاربران از این مسئله است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 2 بهمن 1391  11:33 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami amz9924 majid_1391
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

نیمی از پست‌های الکترونیکی در دستگاه‌های موبایلی باز می‌شوند

این بررسی نشان داد که پست الکترونیکی همچنان بخش قابل ملاحظه‌ای از ترافیک اینترنتی و درآمد شرکت‌های مرتبط را به خود اختصاص داده است و علاوه بر این، هنوز هم یک ابزار معمول نزد عموم کاربران محسوب می‌شود.

زمانی که به توسعه‌ فناوری‌های پست الکترونیکی فکر می‌شود باید دستگاه‌های الکترونیکی همراه را به عنوان یک رکن اصلی و اساسی در نظر گرفت، زیرا آخرین مطالعه صورت گرفته توسط مرکز Experian نشان داده است ۴۴ درصد پست‌های الکترونیکی به صورت روزانه در دستگاه‌های الکترونیکی همراه باز می‌شوند.

 "پیتر دینونزیو"(Peter DeNunzio) مدیر خدمات بازاریابی مرکز Experian توضیح داد: «ما این روزها شاهد هستیم بازاریابانی که از طریق پست الکترونیکی فعالیت می‌کنند، استراتژی‌های جدیدی را به‌ ورطه آزمایش گذاشته‌اند و این کانال را برای خود بهترین ابزار می‌دانند. بررسی در این زمینه نه‌تنها نشان داد که پست الکترونیکی همچنان به عنوان یک ابزار قوی و توانمند مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه ثابت کرد که این ابزار می‌تواند در کنار دیگر فناوری‌های نوین به عنوان یک کانال ارتباطی به کار گرفته شود.»

طبق یافته‌های این تحقیق، ۵۲ درصد مراکزی که مبتنی بر فناوری پست الکترونیکی بازاریابی می‌کنند توضیح داده‌اند که در ایمیل‌های ارسالی خود از فایل‌هایی با پسوند GIF استفاده می‌کنند.
همچنین، ۷۸ درصد آنها گفتند که از اطلاعات شرکت‌های فروش کالا استفاده می‌کنند تا آدرس‌های پست الکترونیکی کاربران را دراختیار بگیرند.

این بررسی نشان داد که پست الکترونیکی همچنان بخش قابل ملاحظه‌ای از ترافیک اینترنتی و درآمد شرکت‌های مرتبط را به خود اختصاص داده است و علاوه بر این، هنوز هم یک ابزار معمول نزد عموم کاربران محسوب می‌شود.

مرکز تحقیقاتی eMarketer نیز در یک بررسی مجزا دریافت که فروش کالاهای مختلف در دستگاه‌های موبایلی طی سال ۲۰۱۲ میلادی رشد ۸۰ درصدی داشته است که پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال ۲۰۱۳ با رشد ۵۵ درصدی همراه باشد.
کارشناسان بر این باورند که بازرگانی‌های موبایلی در پایان سال ۲۰۱۳ میلادی ۱۵ درصد از درآمد تجارت الکترونیکی جهان را به خود اختصاص دهند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 2 بهمن 1391  11:34 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami amz9924 majid_1391
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال *** دیدن این تصاویر خالی از لطف نیست ***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 امسال در نمایشگاه CES2013 ‌ 

 

 

 

دو کیس رایانه ای با شکل و شمایل جذاب، دل کاربران را ربودند. کیس D Frame که  به رنگ قرمز در تصاویر مشاهده می کنید تجربیات ساخت کیس هایی مانند Antec Skeleton ‌و Lanboy Air را یدک می کشد، 11 لوله مخصوص از آلومینیوم ساخته شده را در خوی جای داده و یک طرف دیگر آن کاملا شیشه ای و منحصربفرد طراحی شده است. در دو رنگ نارنجی و قرمز،  ضد شوک و ضد ضربه ساخته شده است. جعبه های مخصوص برای درایوهای 3.5 اینچی و 2.5 اینچی برای هارد در آن تعبیه شده است. 8 اسلات PCI و یک مرکز تغذیه انرژی نیز دارد.
 
اما کیس بعدی که تمام آلومینیومی است کمی رادیکال بوده و شکیل تر به نظر می رسد که تحت عنوان H Frameعرضه شده است. شامل چند پلات آلومینیومی با برش الماس گونه است. علی رغم داشتن شکل غیر معمول اش، دارای جعبه درایوهای 2.5 و 3.5 اینچی برای هارد است. یک طرف کیس کاملا خالی ساخته شده تا مادربورد و سایر قطعات روی آن سوار شوند. شبیه کیس موسوم به Hammerhead HMR989 است که چند سال پیش عرضه شد. این کیس ها محدودیت تولید داشته و در دسترس هر کاربری نخواهد بود چرا که هر کسی حاضر به پرداخت 399 دلار برای آن نیست. به گفته سازندگان فقط 500 کیس از نوع D Frame و 100 کیس از H Frame تولید شده است.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

چهارشنبه 4 بهمن 1391  1:49 PM
تشکرات از این پست
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

سوگند اوباما توییتر را از کار انداخت

این‌بار پای هکرها در میان نبوده‌است!‌ و البته توییتر هیچ توضیحی نیز در مورد علت این ازکار افتادن 3 ساعته، ارائه نکرده است.

تعداد زیادی از کاربران سایت توییتر از نقص فنی این سایت در زمان برگزاری مراسم تحلیف دور دوم ریاست جمهوری اوباما خبر دادند.

این نقص و عدم امکان دسترسی به توییتر از سوی مدیران این سایت تایید شده و به مدت سه ساعت ادامه یافته است.

در حالی که برخی کاربران علت این مشکل را افزایش ترافیک سایت توییتر دانسته‌اند، مدیران توییتر خود هیچ توضیحی در مورد علت این مسئله نداده‌اند و تنها به تلاش مهندسان این سایت برای رفع مشکل یاد شده اشاره کرده‌اند.

در عین حال به نظر نمی‌رسد مشکلات امنیتی یا حمله هکری موجب اختلال تازه توییتر شده باشد.

اگر چه دسترسی به توییتر از طریق رایانه‌های شخصی و ثابت امکان پذیر نبوده، برخی کاربران با استفاده از گوشی‌های همراه و برنامه‌های خاص آن توانسته‌اند به حساب کاربری توییتر خود دسترسی پیدا کنند.

سایت توییتر در سال ۲۰۱۲ بارها با مشکلات امنیتی مانند سرقت اطلاعات کاربران، هک شدن این حساب ها و ... مواجه شده بود و این اولین نقص جدی سایت یاد شده در سال ۲۰۱۳ محسوب می شود.

سوگند اوباما توییتر را از کار انداخت

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 4 بهمن 1391  2:23 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

دفاع سایبری روسیه تقویت می‌شود

نکته جالب این است که هکرها، بیش از 60 دامنه سایت در آلمان و روسیه ساخته بودند که به طریق پراکسی عمل می‌کرد و مکان واقعی سرورشان مخفی می‌ماند.

رییس‌جمهور روسیه به دنبال کشف رخنه یک شبکه جاسوسی به رایانه‌های دولت و سفارتخانه‌های این کشور، دستور حفاظت از رایانه‌های دولتی در برابر حمله‌های هکری را صادر کرد.

به گزارش ایتنا از ایسنا ولادیمیر پوتین فرمانی را در ۱۵ ژانویه امضا کرد که به سرویس امنیت فدرال (FSB) اختیار می‌دهد یک سیستم ملی برای شناسایی، پیشگیری و نابودی تاثیر حملات رایانه‌ای به منابع اطلاعات فدراسیون روسیه ایجاد کند.


شبکه جاسوسی که اکتبر سرخ نام گرفته از حملات فیشینیگ (ایمیل‌های ناخواسته به هدف‌های مشخص) برای آلوده‌کردن رایانه‌های سفارت‌ها و دیگر موسسات دولتی روسیه به یک برنامه جمع‌آوری اطلاعات و ارسال آنها به یک سرور استفاده کرده است.


طبق این حکم که در وب سایت کرملین منتشر شد، رایانه‌های دولتی و شبکه‌های مخابراتی که توسط سیستم امنیت سایبری محافظت می‌شوند باید شامل رایانه‌های داخل و سفارخانه‌ها و کنسولگری‌های خارج از کشور باشند.

شرکت امنیت اینترنت روسی Kaspersky Labs هفته گذشته اعلام کرد که شبکه‌ جاسوسی رایانه‌ای در اکتبر گذشته کشف کرده است.

این شبکه از سال ۲۰۰۷ به دنبال کسب اطلاعات از کشورهای اروپای شرقی و همچنین جمهوری‌های شوروی سابق شامل روسیه بوده است.

یک کارشناس ویروس‌های رایانه‌ای در کاسپرسکی اظهارکرد که بسیاری از سیستم‌های آلوده شده، متعلق به هیأت‌های دیپلماتیک بودند.

به گزارش رویترز این کارشناس هفته گذشته گفته بود که این شبکه جاسوسی همچنان فعال است و کشور‌های اروپایی متعددی در حال بررسی آن هستند.

طبق گزارش شرکت کاسپرسکی، رخنه‌گران بیش از ۶۰ نام دامنه در آلمان و روسیه ساخته‌ بودند که به عنوان پروکسی عمل می‌کردند تا مکان سرور‌ واقعی‌شان مخفی بماند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 4 بهمن 1391  2:26 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها