0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آی.بی.‌ام به جنگ آفیس ۳۶۵ و گوگل داک رفت

آی.بی.‌ام با عرضه راهکار اسمارت کلود قصد رقابت با محصولاتی مثل گوگل داک و آفیس ۳۶۵ را دارد که هر دو خدماتی شبیه نرم‌افزارهای آفیس را از طریق فناوری پردازش ابری به کاربران عرضه می‌کنند.

شرکت آی.بی.‌ام اخیراً راهکاری به نام اسمارت کلود (SmartCloud) را روانه بازار کرده که شبیه بسته نرم‌افزاری آفیس مایکروسافت و تحت فناوری پردازش ابری است.

به گزارش وب سایت searchconsumerization، شرکت‌ها و سازمان‌هایی که می‌خواهند استفاده از نرم‌افزارهای آفیس مایکروسافت را کنار بگذارند و از راهکارهای تحت پردازش ابری در این زمینه استفاده کنند، از این پس می‌توانند به راهکار عرضه شده از سوی آی بی ‌ام نیز فکر کنند.

آی.بی.‌ام با عرضه راهکار اسمارت کلود قصد رقابت با محصولاتی مثل گوگل داک و آفیس ۳۶۵ را دارد که هر دو خدماتی شبیه نرم‌افزارهای آفیس را از طریق فناوری پردازش ابری به کاربران عرضه می‌کنند.

به گزارش ایتنا از همکاران سیستم، راهکار اسمارت کلود آی.بی.‌ام شامل قابلیت‌هایی مثل پردازشگر واژگانی، برگ‌های گسترده، و ابزار ارائه و نمایش است و در واقع نسخه ارتقا یافته‌تری از بسته نرم‌افزاری اوپن آفیس آپاچی این شرکت است که قبلاً عرضه شده بود.

شرکت آی.بی.‌ام درباره هدف و نیت اصلی خود از عرضه این راهکار گفته قصد دارد قابلیت‌های مرتبط با ایجاد فایل‌های متنی و کارهای جمعی را از طریق فضای پردازش ابری در اختیار کاربرانی قرار دهد که نیاز چندانی به مجموعه‌های کامل آفیس ندارند.

اد بریل، مدیر بخش راهکارهای مربوط به کار جمعی و کسب و کارهای اجتماعی در شرکت آی.بی.ام در عین حال تاکید کرده است که راهکار اسمارت کلود برای وکلا و تحلیلگران مالی که برای تنظیم قرارداد‌ها و یا حسابرسی‌های خود از قابلیت‌هایی مثل اکسل استفاده می‌کنند، مناسب نیست.

بنا بر اعلام شرکت آی.بی.‌ام راهکار اسمارت کلود داک در حال حاضر برای مشتریانی که کاربر محصول اسمارت کلود ادونس هستند و برای استفاده از این محصول ماهیانه ۱۰ دلار پرداخت می‌کنند، رایگان است.
دیگر کاربران نیز می‌توانند با پرداخت ماهیانه ۳ دلار از این راهکار استفاده کنند.

گفتنی است شرکت گوگل برای خدمات گوگل داک خود سالانه ۵۰ دلار از کاربران دریافت می‌کند.

حق اشتراک آفیس ۳۶۵ مایکروسافت نیز برای هر کاربر در هر ماه ۸ دلار است.

آی.بی.‌ام به جنگ آفیس ۳۶۵ و گوگل داک رفت

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 11 دی 1391  3:55 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

نظارت چین بر اینترنت شدیدتر شد

نکته جالب در این اعمال سانسورها اینجاست که شهروندان چینی، هنگام عضویت در هر سایتی، موظف هستند با هویت اصلی خود به عضویت آن سایت درآیند.

دولت چین کنترل‌های بیش‌تری را برروی اینترنت در این کشور پهناور اعمال کرد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، بر اساس تدابیر جدید حذف مطالب و صفحاتی که در آن‌ها محتواهای غیرقانونی وجود داشته باشد، قانونی شده است.

در همین حال بر اساس قوانین جدید از اپراتورهای ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی درخواست شده است تا اطلاعات لازم در این زمینه را برای اعمال تنبیه به نهادهای مربوطه دولتی ارائه کنند.

این قوانین جدید نشان می‌دهد که رهبری جدید چین به ریاست شی جیپینگ، رییس حزب کمونیست این کشور، همچنان به کنترل‌های اینترنتی در پرجمعیت‌ترین کشور جهان ادامه خواهد داد.

در همین حال بر اساس قوانین جدید کاربران اینترنتی باید هنگام ثبت نام در شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی از هویت اصلی خود استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، نهادهای چینی و شرکت‌های اینترنتی همچون سینا کورپ مدت‌هاست که نظارت شدیدی بر اینترنت چین دارند و سانسور شدیدی اعمال می‌کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 11 دی 1391  3:57 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

حذف محدودیت سرعت و پرداخت تمام هزینه‌های پهنای باند 100 وب سایت برتر

هزینه میزبانی و پهنای باند 100 سایت برتر و پربیننده منتخب جشنواره رسانه‌های دیجیتال، توسط شورای عالی فضای مجازیانجام خواهد شد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی وعده داد این شورا تمامی هزینه‌های ۱۰۰ وب سایت برتر کشور را به صفر خواهد رساند و محدودیت سرعت را برای این سایت‌ها برخواهد داشت.

مهدی اخوان بهابادی در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌های دیجیتال گفت: بنابر لیستی که توسط مرکز رسانه‌های دیجیتال اعلام خواهد شد، ۱۰۰ وب‌سایت برتر و پربیننده معرفی می‌شوند و شورای عالی فضای مجازی هزینه‌های میزبانی و پهنای باند این ۱۰۰ سایت را به صفر می‌رساند.

وی با بیان اینکه پهنای باند مورد نیاز این ۱۰۰ وب‌سایت تامین خواهد شد، اظهار کرد: اگر نمی‌توانیم به صورت کلی رفع مشکل سرعت اینترنت را داشته باشیم برای این ۱۰۰ سایت، محدودیت سرعت را برخواهیم داشت.

او با اشاره به اینکه حمایت‌ها به دو نوع پیش از تولید و پس از تولید دسته‌بندی می‌شوند، گفت: برگزاری چنین جشنواره‌ها و نمایشگاه‌هایی در دسته حمایت‌های پس از تولید است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اینکه وزارت ارشاد در بحث فضای مجازی تبعیض قائل شده است، گفت: بعد از شورای عالی فضای مجازی، وزارت ارشاد یکی از فعال‌ترین دستگاه‌های کشور بوده که در توسعه فعالیت‌های فضای مجازی قوی ظاهر شده است.

وی در ادامه با اشاره به حمایت‌هایی که علاوه بر جوایز جشنواره توسط شورای عالی فضای مجازی برای برترین‌ها صورت خواهد گرفت، اظهار کرد: به غیر از ۱۰۰ سایت اینترنتی که در فضای اینترنتی هستند، در حوزه‌های غیراینترنتی از تولید نرم‌افزار تا بازی‌ها نیز ۱۰ شرکت برتر در ۱۰ حوزه معرفی خواهند شد که به این شرکت‌ها، تسهیلات کم بهره (با بهره ۴ درصد) داده خواهد شد تا بتوانند حداقلی از مشکلاتشان را برطرف کنند.

بهاآبادی با اشاره به کمیسیون عالی ارتقای محتوای فضای مجازی بیان کرد: این کمیسیون به زودی کار خود را شروع خواهد کرد و فعالان این حوزه می‌توانند پیشنهادات خود را برای تصویب به این کمیسیون ارائه دهند.

وی همچنین گفت: اگر پیش از ورود پدیده اینترنت به کشور علما می‌گفتند که بعد از ظهور اینترنت توسعه علم به حدی خواهد بود که هر آنچه قبلا بوده است در برابر آن ناچیز است، در حال حاضر با ظهور اینترنت، این پدیده و قبول آن، قابل درک شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 11 دی 1391  4:04 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آمازون، بهترین فروشگاه اینترنتی

کاربران از گشت و گذار در آمازون لذت می‌برند.

در تعطیلات کریسمس امسال، وب‌سایت شرکت اینترنتی آمازون عنوان «بهترین فروشگاه آنلاین» را از آن خود کرد.

به گزارش ایتنا از مرواهاست به نقل از رویترز، بر اساس نظرسنجی موسسه پژوهشی ForeSee، در هشت سال گذشته، سایت آمازون دات کام به دلیل ارائه طیف گسترده‌ای از کالاها و نیز سهولت کار با آن، صدرنشین لیست «بهترین وب سایت برای خرید» است.

موسسه ForeSee بر اساس فاکتورهایی چند، میزان رضایت‌مندی مشتریان از شرکت‌های مختلف از جمله کمپانی‌های خرده‌فروش را بررسی می‌کند.

وب سایت شرکت جی‌سی‌پنی (J. C. Penney) یکی از بزرگترین فروشگاه‌های پوشاک در آمریکا، از دید مشتری‌ها بیشترین افت را داشته و امتیاز آن از ۸۳ به ۷۸ سقوط کرده است.

همچنین سایت‌های Gilt.com و RueLaLa.com نیز جزو بدترین‌های این فصل معرفی شده‌اند.

ForeSee از مجموع ۱۰۰ امتیاز، ۸۸ امتیاز به آمازون داده، در حالی که این رقم برای Gilt.com و Fingerhut.com ۷۲ امتیاز عنوان شده است.

لری فرید (Larry Freed) رئیس و مدیر اجرایی ForeSee می‌گوید امتیاز ۸۰ به بالا به معنای عملکرد عالی شرکت‌هاست.

شرکت زنجیره‌ای L.L.Bean که در بازار خرده‌فروشی لباس و تجهیزات ورزشی فعالیت دارد، با کسب رتبه ۸۵ توانسته امتیاز خود را نسبت به سال گذشته ۴ درصد ارتقاء دهد و جایگاه دوم را به دست آورد.

امتیازات شرکت‌های اپل و دل نیز هر کدام سه رتبه کاهش یافته است.

بر این اساس اپل رتبه ۸۰ را به دست آورده و شرکت دل نیز به رتبه ۷۷ بسنده کرده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 11 دی 1391  4:25 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

چهار روش برای جلوگیری از جاسوسی سایبری

گاهی، بعضی از اتفاقات ناخوشایند که برای سیستم شما می‌افتد، ممکن است حتی توسط به‌روزترین ضدبدافزارها نیز قابل شناسایی نباشد. اما جای نگرانی نیست. راه‌های ساده و ارزان می‌تواند از این اتفاقات پیشگیری کند.

بدافزارها به سرعت در حال تغییراند و انواع جدید کدهای خرابکار مانند استاکس‌نت، دوکو و فلیم نشان‌دهنده این موضوع است.

دسته‌ای از بدافزارها که اخیرا زیاد ظاهر شده‌اند، بدافزارهایی مانند ACAD/Medre.A هستند که برای جاسوسی صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند و در آینده نیز بیش‌تر و بیشتر مشاهده خواهند شد.

البته این مسئله جدیدی نیست و چنین وضعیتی قبلا نیز رخ داده است. اما از آنجایی که با توجه به جریان اطلاعات در رسانه‌ها در مورد بدافزارهای حمایت شده توسط دولت‌ها، مردم به طور کلی نسبت به امنیت آگاه‌تر شده‌اند، اکنون این ناهنجاری‌ها به شکل قاعده‌مندتری مورد توجه قرار گرفته و بیش‌تر کشف می‌شوند.

اما برای محافظت از یک سازمان یا شرکت در برابر این حملات هدفمند چه می‌توان کرد؟
نخست باید توجه کرد که حملات هدفمند معمولا توسط معیارهای معمول امنیتی قابل مشاهده نیستند و حتی توسط به‌روزترین ضد بدافزارها نیز تشخیص داده نمی‌شوند.

البته این قطعا به معنای توقف استفاده از نرم‌افزار ضد بدافزار نیست، چرا که این نرم‌افزارها یک خط دفاعی مهم برای شناسایی و حذف تهدیدات هستند.

همچنین نرم‌افزارهای ضد بدافزار روز به روز هوشمندتر می‌شوند و ممکن است نسخه‌های جدید آن‌ها قادر به تشخیص تهدیدات بر اساس تشخیص رفتاری باشند، ولی حتی اگر اینطور نباشد، زمانی که پایگاه داده امضاهای ویروس‌ها به‌روز می‌شود، ممکن است ناگهان متوجه شوید که شبکه شما آلوده شده است.

حتی اگر سیستم شما مورد سوء استفاده قرار گرفته و داده‌ها نشت کرده باشند، با استفاده از این نرم‌افزارها حداقل شما متوجه می‌شوید که دچار مشکل شده‌اید و می‌توانید شروع به ترمیم خرابی و استفاده از پروتکل‌های بهبود کنید.

اغلب این حملات با استفاده از اطلاعاتی از درون سازمان ساخته شده‌اند که به مهاجمان اجازه می‌دهد ضربه خود را بهتر وارد کنند.

به همین دلیل برای محافظت بهتر از سازمان و دارایی‌های آن در مقابل این حملات جاسوسی سایبری که سعی در سرقت دارایی‌های معنوی سازمان شما دارند، باید پیش‌بینی‌های لازم را به عمل آورده و گام‌های مورد نیاز را به کار بندید.

خط مشی داده‌ها
شما باید مراقب باشید که چه کسانی مجوز دسترسی به اطلاعات حساس را دارا هستند. در بسیاری از موارد داده‌های حاوی دارایی‌های معنوی سازمان، بر روی شبکه در اختیار بسیاری از افراد قرار دارد و به راحتی در دسترس است.

از سیستم خود استفاده کنید
این روش ممکن است یک روش ارزان قیمت به نظر برسد، ولی در نهایت ممکن است بیش از ارزش خود برای شما دردسر درست کند.

شما نمی‌دانید که این سیستم کجا بوده است، چه نوع نرم‌افزارهایی بر روی آن نصب شده‌اند و غیره.

اگر از این روش استفاده می‌کنید، حداقل باید نصب نرم‌افزار مدیریت/نگهداری را اجبار کنید. همچنین اطمینان حاصل کنید که یک نوع مکانیزم کنترل سیستم وجود دارد که از نشت داده‌ها جلوگیری می‌کند.

به این ترتیب که وقتی این داده‌ها بعدا بر روی سیستم دیگری در محیط شرکت مورد استفاده قرار می‌گیرد، به سادگی بازگشایی می‌شود. اما زمانی که برروی سیستمی که دارای مکانیزم کنترل سیستم و متعلق به شرکت نیست قرار می‌گیرد، غیر قابل استفاده می‌شود.

از زیرساخت‌های حیاتی خود محافظت کنید
بنا بر اعلام مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای(ماهر)، شبکه دارایی‌های معنوی سازمان را از شبکه شرکت جدا کنید و مجوز دسترسی به این شبکه را فقط به افرادی بدهید که واقعا به آن نیاز دارند.

اینکه چه کسانی مجوز کار بر روی این شبکه را دارا هستند و دسترسی فیزیکی به محل‌هایی دارند که می‌توانند به این شبکه دسترسی داشته باشند، باید تصمیم‌گیری شده و به روشنی تعیین شود.

اما حتی اگر توصیه‌های واضح امنیتی برای کارمندانی که به این محیط‌ها دسترسی دارند ارائه داده و آنها را به خوبی کنترل کنید، آیا اطمینان دارید که کارمندان شرکت‌های پیمانکار شما که به این محیط‌ها رفت و آمد دارند نیز توسط شرکت خود مورد نظارت قرار می‌گیرند؟

یا اینکه از نماینده شرکت تولید کننده سخت‌افزار مورد استفاده خود که برای نگهداری و تعمیر آن به شرکت شما می‌‎آید، مطمئن هستید؟ یا بر لپ‌تاپی که این فرد برای بررسی کار سخت‌افزار شما به آن متصل می‌کند، نظارت دارید؟

رفتارهای غیرمنتظره را مورد نظارت قرار دهید
انجام این مورد از همه موارد قبل سخت‌تر است، چراکه در حقیقت شما نمی‌دانید باید منتظر چه چیزی باشید.

در یک مورد اخیر (ACAD/Medre.A) که مشکوک به جاسوسی صنعتی است، این بدافزار کپی‌هایی از طرح‌ها و اسناد صنعتی را از طریق SMTP برای ایمیلی در چین ارسال می‌کرد.

توجه داشته باشید که هیچ دلیلی وجود ندارد که هیچ کدی به جز عامل انتقال ایمیل (Mail Transfer Agent) شرکت، دارای قابلیت ارسال ایمیل باشد.

با تنظیمات صحیح فایروال (و سیستم هشدار)، این انتقالات باید مورد توجه قرار گرفته و از آن جلوگیری شود.

ده‌ها هزار طرح صنعتی لو رفته به روشنی نشان می‌دهد که پیاده‌سازی معیارهای اولیه نظارت در بسیاری از سازمان‌ها صحیح نیست. در شرایط دیگر، ارتباطات مداوم بر روی پورت‌هایی که چندان معمول نیستند با یک (یا یک مجموعه کوچک) آدرس آی‌پی یکتا نیز می‌تواند نشان‌دهنده اتفاقی غیر عادی باشد.

هیچ راهنمای واقعی وجود ندارد که به شما نشان دهد چگونه از خود در برابر حملات هدفمندی که سعی در سرقت دارایی‌های معنوی سازمان شما دارند محافظت کنید و واقعیت این است که در جایی که این حملات در مقیاس کوچک باشند، می‌توانند برای مدت‌های طولانی جلب توجه نکرده یا اینکه به طور کلی کشف نشوند.

اگر می‌خواهید امنیت خود را حفظ کنید و دارایی‌های معنوی سازمان خود را دور از دسترس هکرها قرار دهید، آگاه و هشیار بودن، مشاهده وب‌سایت‌های شرکت‌های امنیتی، مطالعه درباره نحوه عملکرد تهدیدات جدید و حصول اطمینان از به کار گیری راهکارهای محافظتی در برابر آنها، یک الزام است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 12 دی 1391  2:33 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ایرانسل وایمکس رایگان می‌دهد

یک خبر خوب اینترنتی برای کاربران ایرانسل!

ایرانسل به کلیه مشترکان جدید وایمکس ایرانسل در استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس یک ماه هزینه اشتراک رایگان ارائه می‌کند.

کلیه مشترکان جدید وایمکس ایرانسل در استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس که در جشنواره زمستان ۹۱ ایرانسل که از یکم دیماه آغاز شد و تا پایان سال ادامه دارد، به ثبت نام اقدام کرده و هزینه اشتراک ماه اول سرویس انتخابی خود را پرداخت کرده باشند، هزینه اشتراک ماه بعد را هدیه خواهند گرفت.

علاوه بر این کلیه مشترکان جدید وایمکس ایرانسل دراستان‌های فوق‌الذکر که در طول جشنواره زمستان ۹۱ ایرانسل نسبت به ثبت نام و فعال سازی سرویس وایمکس خود اقدام کرده باشند، در قرعه کشی بزرگ ۱۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه که در بهار سال آینده برگزار خواهد شد نیز شرکت داده می‌شوند.

در حال حاضر خدمات اینترنت پرسرعت بی‌سیم از طریق وایمکس ایرانسل، با پهنای باند بین ۱۲۸ کیلوبیت تا دو مگابیت بر ثانیه و براساس تقاضا، در ۳۷ شهر اصفهان، اندیشه، اهواز، تبریز، تهران، خمینی شهر، خوراسگان، نجف آباد، شاهین شهر، شورآباد، محمودآباد، شهر قدس، شهرک صنعتی اطلس، شهرک صنعتی چرمشهر، شهرک صنعتی طوس، شهریار، شیراز، فردیس، قرچک، کرج، اسلام شهر، ورامین، دزفول، گلستان، سردرود، کاشان، اندیمشک، ری، هشتگرد، شهر صنعتی جی، بهارستان، سبزوار، آبادان، لواسان، شهرک صنعتی بزرگ شیراز، مشهد مقدس و منطقه آزاد تجاری ارس ارائه می‌شود.

ایرانسل وایمکس رایگان می‌دهد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 12 دی 1391  2:34 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آیا دیتاسنترهای ایرانی آماده‌اند؟

به گفته مشاور معاون وزیر صنعت، بخش بزرگی از ظرفیت دیتاسنترهای ایرانی، هنوز خالی است و فقط 20 درصد از آنها مورد استفاده سایت‌های ایرانی قرار گرفته‌اند.


سونيتا سراب‌پور - «۶۰ درصد دیتاسنترهای دولتی، عجله‌ای و غیر‌حرفه‌ای ساخته شده‌اند.» این بخشی از اظهارات میرمحمد صادقی، مشاور معاون وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت، در همایشی با عنوان رایانش ابری است.

به باور وی در حالی که به دلیل شرایط خاص اقتصادی، امروز کشور در شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد و راه اقتصاد مقاومتی را در پیش گرفته، سرورها و دیتاسنترهای کوچک و بزرگی که در تمام ادارات و دستگاه‌های دولتی ایجاد شده‌اند، هزینه‌های گزافی را روی دست دولت می‌گذارند.

همچنین این در حالی است که بخش بزرگی از ظرفیت این دیتاسنترها خالی است و شاید در مجموع از ۲۰ درصد ظرفیت آنها استفاده شود.

به گزارش ایتنا از آی.تی آنالایز، بحث بر سر انتقال میزبانی سایت‌های ایرانی به داخل کشور طی سال‌های گذشته و با افزایش هک و نفوذ به سایت‌های ایرانی و همچنین برای حفظ امنیت و منافع ملی مورد توجه مسئولان دولتی کشور قرار گرفته است.

اما به باور بسیاری از کارشناسان در حالی مسئولان دولتی سازمان‌ها، نهادها، شرکت‌های دولتی و در مراحل بعد ارگان‌های خصوصی را به استفاده از میزبانان داخلی تشویق می‌کنند، که امکانات دیتاسنتر‌های داخلی با رقیبان خارجی‌شان قابل مقایسه نیست و در پاره‌ای مواقع نیز قیمت سرویس‌دهندگان داخلی این بازار ۴ تا ۲ برابر سرویس‌دهندگان خارجی است.

کوچ سایت‌های ایرانی
تصمیم ایجاد مراکز داده در ایران به دی ماه ۱۳۸۱ برمی گردد. از آن زمان تاکنون چندین مرکز داده در کشور ایجاد شده، اما اکثر این مراکز با مشکلاتی مانند ضعف زیرساخت ارتباطی، سطح پایین امنیت، کیفیت پایین خدمات و... روبه‌رو هستند.

به گفته برخی کارشناسان، مراکز داده ایجاد شده در کشور هنوز فاصله زیادی با استانداردهای مورد قبول جهانی دارند و جز تعدادی انگشت‌شمار، سایر این مراکز به سوی ارتقای سطح کیفی خدمات تحرکی ندارند.

آخرین آمارهای ارائه شده از سوی سازمان فناوری اطلاعات نشان مي‌دهد که ۹۰ درصد وب سایت‌های دولتی میزبانی خود را به داخل کشور منتقل کرده‌اند و مابقی دستگاه‌های حاکمیتی که هنوز میزبانی سایت‌ها و وبگاه‌های خود را به داخل کشور منتقل نکرده اند هشدار داده شده است.

در کنار این آمار، گزارش‌های غیر رسمی حکایت از این دارد که ۳۰ درصد وب‌سایت‌های حاکمیتی همچنان در کشورهای خارجی از جمله آمریکا، کانادا و آلمان میزبانی می‌شوند.

علاوه براین، اکثر وب سایت‌های غیردولتی ایران نیز در میزبان‌های خارج از کشور قرار دارند.

به باور کارشناسان، اگر شرکت‌ها یا سازمان‌ها بخواهند از داخل کشور خدمات مربوط به میزبانی را دریافت کنند با مشکلات زیادی از جمله کمبود پهنای باند، قطعی مدام اینترنت، قیمت بالای سرویس و... مواجه می‌شوند.

در واقع مجموعه این شرایط نیز باعث شده تا بسیاری از سایت‌های ایرانی که میزبانی خود را به داخل کشور انتقال داده‌اند بعد از مدتی از تصمیم خود منصرف و دوباره به خارج از کشور کوچ کنند.

فریدون قاسم‌زاده، مدیرعامل شرکت اینترنتی افرانت، در خصوص کیفیت دیتاسنتر‌های داخلی می‌گوید: «از نظر کیفی دیتاسنترها در ایران کیفیت مطلوب و استانداردی ندارند و ساخت دیتاسنتر در ایران به صورت اصولی شکل نمی‌گیرد.

دیتاسنترها شامل دوبخش هستند؛ بخش آی.تی که شامل سرور، فایروال و تجهیزات کلی یک دیتاسنتر است اما بخش دوم که اصلی ترین و پرهزینه‌ترین بخش یک دیتاسنتر است قسمت مربوط به تامین‌کننده برق، گاز و... است.»

وی در ادامه می‌افزاید: « اما متاسفانه در ایران هر کسی بدون در نظرگرفتن اصول ساخت یک دیتاسنتر و پیش نیازهای اساسی آن اقدام به راه‌اندازی دیتا سنتر کرده است و همین موضوع دلیل اصلی غیر استاندارد بودن و غیره حرفه‌ای بودن دیتا سنتر‌های داخلی شده است.»

به گفته وی، معمولا عده‌ای یک مکان مثل زیرزمین را خالی و آن را تبدیل به مکانی برای نگهداری دیتاسنتر می‌کنند بدون اینکه به حجم گرفتاری‌هایی که بعدها با آن روبه‌رو خواهند شد توجه داشته باشند.

اما در مقابل این اظهارات، علی حکیم‌جوادی، رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اعلام اینکه تمام دیتاسنتر‌های داخلی به صورت حرفه‌ای ساخته‌شده‌اند، می‌گوید: «‌ دیتاسنتر‌های داخلی با توجه به حجم‌کاری یک نهاد یا شرکت ساخته و روی آن سرمایه‌گذاری می‌شود.

همچنین تمامی این مراکز با رعایت نکات استاندارد و کامل حرفه‌ای ساخته شده‌اند.» وی تاکید می‌کند که تمامی دیتاسنترهای داخلی با نظارت این سازمان ساخته می‌شود و در حال حاضر کمتر دیتاسنترداخلی را می‌توان یافت که به صورت غیر‌حرفه‌ای ساخته شده باشد.

تغییر رفتار کاربران ایرانی
براساس آمار سایت الکسا، از ۵۰۰ سایت اول که ایرانیان آن را مشاهده می‌کنند، ۴۴۴ سایت با محتوای ایرانی و ۵۶ سایت با محتوای غیر ایرانی است.

در میان ۴۴۴ سایت با محتوای ایرانی، ۱۶۴ سایت در ایران میزبانی می‌شود و ۲۸۰ سایت در خارج از ایران میزبانی می‌شود.

یعنی ۵۶ درصد از ۵۰۰ سایت پر بیننده در ایران را سایت‌های ایرانی تشکیل می‌دهد که در خارج ایران میزبانی و تنها ۳۳ درصد از سایت‌هایی با محتوای ایرانی در داخل ایران میزبانی می‌شود.

همچنین ۱۱ درصد از سایت‌هایی هم که در این میان باقی‌می‌مانند سایت‌های خارجی هستند که در خارج هم میزبانی می‌شوند.

فریدون قاسم‌زاده، در خصوص رفتار کاربران ایرانی به استفاده از سرویس‌دهندگان داخلی می‌گوید:« به تازگی شاهد یک اتفاق نوین در حوزه خدمات دیتاسنتر هستیم و آن این است که تا چند ماه گذشته بیشترین سهم میزبانی سایت‌های ایرانی در آمریکا و دومین رتبه به کانادا اختصاص داشت. اما به تازگی و طی دو سه ماه گذشته آلمان با میزبانی ۱۰۱ سایت ایرانی جایگاه آمریکا را گرفته است. در رتبه دوم، سوم و چهارم نیز آمریکا با میزبانی ۷۳ سایت، کانادا با میزبانی ۶۲ سایت و هلند با میزبانی ۱۵ سایت ایرانی قرار دارد. »

وی در ادامه می‌افزاید:« علاوه بر این اتفاق نیز بسیاری از سایت‌هایی هم که در ایران میزبانی می‌شدند به دلایلی به سمت استفاده مجدد از سرویس‌دهندگان خارجی سوق پیدا کرده‌اند.»

براساس اظهارات وی، بهترین روش برای مدیران سایت‌های ایرانی این است تا برای داشتن سرعت بالاتر و ارائه سرویس بهتر به کاربرانشان در داخل ایران میزبانی شوند، اما با توجه به بالا بودن قیمت پهنای باند در کشور سایت‌های ایرانی هم که تا به حال در ایران میزبانی می‌شدند تغییر مسیر داده و به سمت سرویس‌دهند‌گان خارجی رفته‌اند.
به باور فعالان این بازار، یک سرویس دهنده ایرانی در بخش دیتاسنتر برای اینکه از پس هزینه‌های خود در زمینه خرید پهنای باند یا تجهیزات برآید، باید قیمتی بالاتر از آنچه که یک سرویس دهنده خارجی در اختیار مشتریانش می‌گذارد را برای کاربران ایرانی اعلام کند.

براساس اعلام مديرعامل شركت افرانت در حوزه خدمات دیتا سنتر قیمت ارائه سرویس دهندگان داخلی در حدود ۲ تا ۴ برابر رقیبان خارجی این بازاراست. برای مثال اگر یک شرکت خارجی هزینه‌ای برابر ۱۰۰ دلار را از یک کاربر ایرانی دریافت می‌کرد، این رقم با دلاری ۱۲۰۰ تومان در ماه چیزی در حدود ۱۲۰ هزار تومان برای کاربر ایرانی هزینه در بر داشت. اما همان سرویس در ایران با قیمتی برابر ۵۰۰ هزار تومان به کاربران ایرانی ارائه می‌شد. اما در حال حاضر با قیمت دلار فعلی کاربر ایرانی ۴۰۰ هزار تومان باید به سرویس دهنده خارجی پرداخت کند و این افزایش قیمت ارز تا حدودی باعث برابر شدن قیمت سرویس دهنده خارجی و ایرانی شده است. با این شرایط قیمتی و کیفیتی چندان به صرفه نیست که کاربران ایرانی از دیتاسنترهای داخلی برای میزبانی سایت‌های خود استفاده کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد مدیرعامل شرکت افرانت معتقد است برای خروج از این شرایط و سوق دادن کاربران ایرانی به استفاده از خدمات داخلی بهتر است که دولت به شرکت‌های خدمات دهنده در بخش دیتاسنتر پهنای باند ارزان‌تر ارائه کند تا این شرکت‌ها نیز به واسطه دریافت پهنای باند ارزان، قیمت خدمات خود به کاربر نهایی را کاهش دهند. اگر سیاست دولت این است که محتوای سایت‌های ایرانی در داخل ایران میزبانی شود باید تسهیلات و سیاست‌های مناسبی برای فعالان این بخش در کشور در نظر بگیرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 12 دی 1391  2:35 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

بازار رایانه کشور آشفته است

داننده: با وضعیت موجود به تدریج با کمبود کالا در سطح بازار روبه رو خواهیم شد.

رییس شورای مرکزی نظام صنفی رایانه‌ای کشور گفت: آنچه ما در نظام صنفی رایانه‌ای انجام می‌دهیم شامل تمام فعالیت‌های نظام مهندسی می‌شود و عمق بخشی به این وظایف در همین نظام باید تحقق یابد.


به گزارش ایتنا آزاده داننده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه وضعیت واردات و قیمت کامپیوتر و قطعات آن در بازار دچار آشفتگی شده است، اظهار کرد: عدم توسعه و رکود عامل این آشفتگی در بازار است.

وی با اشاره به اینکه بازرگانان با مشاهده عدم ثبات در بازار، واردات کالا را متوقف می‌کنند، اذعان کرد: ما فکر می‌کنیم با وضعیت موجود به تدریج با کمبود کالا در سطح بازار روبه رو خواهیم شد.

وی در خصوص جای خالی نظام مهندسی کامپیوتر در کنار نظام مهندسی‌های دیگر، تصریح کرد: باید منظورمان را از تشکیل نظام مهندسی مشخص کنیم ضمن اینکه نظام مهندسی نهادی است که در هر شاخه‌ای فعالیت‌های اشخاص حقیقی و حقوقی آن حوزه را ساماندهی می‌کند و در حال حاضر نظام صنفی کامپیوتر این کار را انجام می‌دهد.

رییس شورای مرکزی نظام صنفی رایانه‌یی کشور با اشاره به اینکه نباید خود را درگیر عناوین کنیم، افزود: ما تصورمان این نیست که در کنار نظام صنفی یک نظام مهندسی هم داشته باشیم زیرا آنچه که ما در این نظام انجام می‌دهیم شامل تمام فعالیت‌های نظام مهندسی می‌شود و عمق بخشی به این وظایف در همین نظام باید تحقق یابد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 17 دی 1391  9:47 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

چرا اینترنت نباید ارز مرجع داشته باشد؟!

این سوال پیش می‌آید که آیا واقعا اینترنت جزو زیرساخت‌های اساسی کشور به شمار نمی‌رود و در روند تولید هیچ تاثیری ندارد؟
اینترنت در تمامی جوامع و به ویژه کشورهای در حال توسعه یکی از زیرساخت‌های اساسی محسوب و سرمایه‌گذاری‌های متعددی برروی آن انجام می‌شود.
در کشور ما نیز تاکنون صحبت‌ها بر این اصل استوار بوده است اما اخیرا این سوال مطرح شده که چرا نباید برای خرید پهنای باند اینترنت ارز مرجع اختصاص پیدا کند؟

به گزارش ایتنا از ایسنا، اواسط آذرماه بود که سخنگوی مبادلات ارزی کشور خبر داد که مقرر شده بانک‌های عامل بتوانند برای ۲۰ گروه خدماتی ارز را به نرخ مبادله‌ای ارائه دهند.
چندی پس از این صحبت‌ها نیز سایت کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات از تعرفه‌های جدید در زمینه پهنای باند اینترنت خبر داد و بدین ترتیب قرار بر آن شد که قیمت پهنای باند اینترنت حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد افزایش پیدا کند. موضوعی که به دنبال اعتراضات گسترده فعالان صنفی برای مدتی به تعویق افتاد و قرار شد بررسی‌های بیشتری بر روی آن صورت بگیرد.

آیا اینترنت اساسی نیست؟!
چندی پیش سخنگوی مرکز مبادلات ارزی کشور گفته بود: تمام تقاضاهایی که به عنوان بخش خدمات محسوب می‌شوند شامل نرخ مبادله‌ای خواهند بود.

صمد کریمی هزینه‌ خرید امتیاز پخش فیلم و دریافت شبکه ماهواره‌ای (اینترنت و...) و هزینه اجاره و اشتراک شبکه‌های اطلاعاتی (اینترنت و غیره) را از جمله خدماتی برشمرده بود که قرار است همانند تمامی انواع خدماتی از ارز مبادلاتی بهره‌مند شود.
وی همچنین از سفر، دانشجویان غیربورسیه (مقطع فوق لیسانس و بالاتر)، ماموریت‌های دولتی، فرصت‌های مطالعاتی و هزینه‌های درمانی اعضای هیئت علمی و... را از دیگر خدماتی دانسته بود که از این پس ارز مبادلاتی دریافت می‌کنند.

در این میان اگرچه چندی پیش حتی خودروهای لوکس نیز با ارز مرجع وارد شده‌اند اما بنا بر اعلام‌های رسمی در حالت کلی تنها کالاهای اولویت‌های ۱ و ۲ که کالاهای اساسی برشمرده شده و در روند تولید تاثیر دارند ارز مرجع می‌گیرند.
حال این سوال پیش می‌آید که آیا واقعا اینترنت جزو زیرساخت‌های اساسی کشور به شمار نمی‌رود و در روند تولید هیچ تاثیری ندارد؟

علاوه بر این در شرایطی که به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت حتی اولویت‌های گروه نهم هم ارز مبادله‌ای می‌گیرند، تفاوت زیرساختی با اهمیت اینترنت با مواردی مانند برخی اقلامی که در اولویت‌های ۸ و ۹ آمده‌اند، چیست؟


مراجع مرتبط اقتصادی باید بگویند...
مهدی خدایی - مدیرکل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت - که مسئولیت تهیه پهنای باند را برعهده دارد، در ارتباط با این موضوع می‌گوید: این‌که به اینترنت و پهنای باند چه نوع ارزی اختصاص پیدا کند تصمیمش با مراجع ذی صلاح اقتصادی مانند شورای اقتصاد است و این مراجع هستند که باید بگویند بر چه اساس این تفکیک‌ها را قائل می‌شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر آنچه به ما اعلام شده آن که خرید پهنای باند از خارج از کشور که در نهایت حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد هزینه کاربران نهایی محسوب می‌شود از این پس با نرخ ارز مبادله ای خریدای خواهد شد.

وی با بیان این‌که دلیل چرایی این کار را باید مراجع مرتبط اقتصادی تشریح کنند، یادآور شد: ما در شرکت زیرساخت پیگیری‌هایی داشتیم و هنوز این موضوع در دستور کار ما قرار دارد اما درنهایت ما براساس مصوبات دولت حرکت می‌کنیم و اکنون هم آمادگی کامل داریم که اگر ارز مرجع به پهنای باند اختصاص پیدا کرد و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هم تصویب کرد، بار دیگر تعرفه‌های خود را کاهش دهیم.

خدایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: شاید ۷۰ درصد هزینه‌ای که متولیان بخش خصوصی از کاربران نهایی می‌گیرند، بابت هزینه‌هایی است که شرکت‌هایشان دارد و تنها ۲۵ تا ۳۰ درصد این هزینه است که بابت پهنای باند دریافت می‌شود و حتی اگر دولت به سمتی برود که هیچ هزینه‌ای بابت پهنای باند از شرکت‌ها نگیرد، باز تغییر چشمگیری در قیمت نهایی کاربران ایجاد نخواهد شد در حالی که اگر این شرکت‌ها کمی هزینه‌های خود را پایین بیاورند و با توجه به شرایط بازار رقابتی هزینه کمتری را از مشترکان بگیرند، شاید اوضاع بهتر شود.

مدیرکل روابط عمومی شرکت زیرساخت همچنین عنوان کرد: ما پهنای باند را به صورت ارزی می‌خریم و با ریال می‌فروشیم و به همین دلیل این هزینه‌ها برای ما تاثیرگذار است اما شرکت‌های داخلی این بخش را با ریال خریده و با ریال هم می‌فروشند و به همین دلیل برای کاهش قیمت دست آن‌ها بازتر است.

اما خدایی همچنان از اعلام این‌که ماهانه چند STM۱ پهنای باند خریداری می‌شود و درنهایت برای خرید هر STM۱ چقدر هزینه می‌شود خودداری کرده و اظهار کرد: این آمارها تا حدی محرمانه به حساب می‌رود.

وی در عین حال عنوان کرد: نکته دیگر آن که پهنای باند ما از طریق هشت مسیر تامین می‌شود که هر یک از این مسیرها هزینه‌های خاص خود را دارد و آنچه که ما درباره این هزینه‌ها می‌گوییم، میانگین مجموع این هزینه‌ها محسوب می‌شود.


به گفته او به هر حال شاخص ارز یکی از شاخص‌های تاثیرگذار در بحث تعیین تعرفه پهنای باند محسوب می‌شود و طی سال‌های گذشته که افزایشی از نظر قیمت ارز نداشتیم؛ ما در دو نوبت سعی کردیم تخفیف‌هایی برای شرکت‌های اینترنتی در نظر بگیریم که این موضوع خود گویای آن است که سیاست‌ کلی شرکت ارتباطات زیرساخت بدین شکل است که تا جایی که امکان داشته باشد منافع مشتریان دنبال شود. البته در این میان لازم است که فعالیت‌های ما ضررده هم نباشد و هزینه آنچه خریداری می‌کنیم بازگردد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 17 دی 1391  10:01 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

وقتی که اینترنت، دی اکسید کربن تولید می کند!
 
 
پژوهشگران دریافته‌اند که فعالیت اینترنت، ویدئو و دیگر سرویس‌هایی که در مجموعه صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) قرار می گیرند، به انتشار سالانه بیش از 830 میلیون تن دی اکسید کربن منجر می شود.
وقتی که اینترنت، دی اکسید کربن تولید می کند!

 دی اکسید کربن اصلی‌ترین گاز گلخانه‌ای محسوب شده و میزان انتشار آن از صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات به تنهایی سهمی 2 درصدی از انتشار دی اکسید کربن جهانی را به خود اختصاص داده است. این رقم مشابه با سهم صنعت هوانوردی در انتشار این گاز  است.

بنابر ارزیابی‌های صورت گرفته از سوی "مرکز انرژی کارآمد ارتباطات راه دور" (CEET) و آزمایشگاه‌های بل، پیش بینی می شود سهم صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در انتشار گازهای گلخانه‌ای تا سال 2020 دو برابر شود. این در شرایطی است که به گفته پژوهشگران، کنترل و بررسی میزان انتشار از این صنعت به بررسی‌های دقیق‌تر از طریق مدل‌هایی که ترافیک داده، میزان مصرف انرژی و تولید دی اکسید کربن در شبکه و دیگر عناصر صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات را در نظر می گیرند، نیازمند است.

مدل‌های موجود از ارزیابی و دقت بالایی برخوردار نبوده و از این رو، پژوهشگران توسعه رویکرد و مدلی جدید که تغییرات تجهیزات و دیگر عوامل در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات را محاسبه می کنند، در دستور کار خود قرار داده‌اند.

به واسطه افزایش نگرانی‌ها درباره میزان قابل توجه گازهای گلخانه‌ای تولید شده به واسطه اینترنت و دیگر فعالیت‌های مخابراتی، پژوهشگران الگوهای جدید انتشار گازهای گلخانه‌ای و مصرف انرژی را معرفی کرده‌اند که می توانند به کاهش ردپای کربن در این بخش کمک کنند.

بنابر الگوهای به کار گرفته شده توسط پژوهشگران، م%

دوشنبه 18 دی 1391  3:24 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

170 میلیارد توئیت در کتابخانه کنگره آمریکا

کنگره آمریکا، تمامی توییت‌های کاربران را آرشیوبندی کرده و در اختیار کتابخانه این کنگره قرار داده است.

کتابخانه کنگره آمریکا عنوان کرده است که فرآیند جمع‌آوری تمامی توئیت‌های کاربران شبکه اجتماعی توئیتر را به اتمام رسانده است.

کتابخانه کنگره آمریکا همچنین گفته است که مرحله آرشیوبندی و سازماندهی بیش از ۱۷۰ میلیارد توئیت گردآوری شده را آغاز کرده است.

بر اساس توافق میان کتابخانه کنگره آمریکا و شبکه اجتماعی توئیتر در سال ۲۰۱۰، توئیتر موافقت کرده است تا تمامی توئیت‌های عمومی را در اختیار کنگره آمریکا قرار دهد.

در آن زمان توئیتر بیش از ۲۱ میلیارد توئیت را که در فاصله سال‌های ۲۰۰۶ تا آوریل ۲۰۱۰ به صورت عمومی منتشر شده بود را در اختیار کتابخانه کنگره آمریکا قرار داد.

به گزارش سایت خبری Cnet، اینک توئیتر عنوان کرده است که از آن زمان تاکنون بیش از ۱۵۰ میلیارد توئیت دیگر را نیز در اختیار این کتابخانه قرار داده است.

در همین حال کتابخانه کنگره آمریکا گفته است که ذخیره کردن دو نسخه از این ۱۷۰ میلیارد توئیت فضایی به میزان ۱۳۳ ترابایت را اشغال کرده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 18 دی 1391  6:22 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ارتقاء سيستم سرويس GPRS همراه اول

از ساعت ۸:۰۰ الي ۲۰:۰۰ روز سه‌شنبه ۱۹ دي ماه عمليات ارتقاء سيستم سرويس GPRS همراه اول انجام مي‌شود.

به منظور بهبود كيفيت سرويس GPRS همراه اول، فردا عمليات ارتقاء سيستم GPRS اين اپراتور انجام مي شود.

به گزارش ایتنا از روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ايران، از ساعت ۸:۰۰ الي ۲۰:۰۰ روز سه‌شنبه ۱۹ دي ماه عمليات ارتقاء سيستم سرويس GPRS همراه اول انجام مي‌شود.

بر اساس اين گزارش، در اين روز براي كليه كاربران GPRS و MMS، فعالسازي اين سرويس از طريق پيامك (SMS)، كد دستوري(USSD) و پرتال همراه اول متوقف شده و همچنين فروش كليه بسته‌هاي طلايي GPRS و بسته هاي تخفيفي MMS غيرفعال مي گردد.

همراه اول ضمن عذرخواهي بابت تبعات احتمالي اين ارتقاء سيستم، از كليه مشتركين خود خواسته است حتي الامكان در روز سه‌شنبه از سرويس GPRS استفاده نكنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 18 دی 1391  6:27 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

کنترل لحظه به لحظه سلامتی با ابزار 8 گرمی

وسیله‌ای سبک و مفید برای همه سنین و در هر شرایطی علی‌الخصوص سالخوردگان که حتی می‌تواند تعداد پله‌هایی که بالا رفته‌اید را هم به شما بگوید.

علاقه‌مندان به حفظ سلامت و کنترل دائمی وضعیت تندرستی با استفاده از یک محصول ۸ گرمی می‌توانند به طور دائم علائم حیاتی خود را کنترل کنند.


به گزارش ایتنا از فارس به نقل از سی.نت، این ابزار که ابعادی به اندازه یک حافظه فلاش دارد ضمن ثبت تمامی فعالیت‌های هر کاربر در زمان بیداری و خواب می‌تواند اطلاعات مربوط به ضربان قلب و ... وی را حفظ و نگهداری کند یا هر زمان که کاربر بخواهد این اطلاعات را اندازه گیری و ارائه نماید.

ابزار یاد شده که Smart Activity Tracker نام دارد، آمار قدم هایی که هر کاربر برداشته، تعداد پله‌هایی که بالا رفته و کالری‌هایی که سوزانده را نگهداری می‌کند و زمانی که کاربر انگشت خود را بر روی محل تعیین شده قرار دهد ضربان قبل او را اندازه گیری و اعلام می‌نماید.

این وسیله حتی در صورت وقوع سوانح هم به عنوان یک ابزار کمک‌های اولیه قابل استفاده است.

Smart Activity Tracker را می‌توان به طور بی‌سیم یا از طریق بلوتوث به آیفون یا گوشی‌های هوشمند مجهز به سیستم عامل آندروید متصل نمود و آمار جمع آوری شده از طریق آن را با استفاده از برنامه Health Mate تجزیه و تحلیل نمود.

قرار است این محصول در سه ماهه اول سال ۲۰۱۳ روانه بازار شود، هر چند قیمت نهایی آن هنوز اعلام نشده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 18 دی 1391  6:29 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

زلزله گرجستان دامن اینترنت ایران را هم گرفت/ اختلال مشهود در 2 استان

از مخابراتی‌ها خبر می‌رسد از هفته پیش اینترنت برخی استان‌ها از سمت زیرساخت با اختلال تامین می‌شود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.


به گزارش ایتنا از فارس بر اساس اطلاعات رسیده به خبرنگار فارس از یک هفته پیش اینترنت برخی استان‌های کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین می‌شود.


به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استان‌های کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوس‌تر از سایر استان‌ها است.


همچنین شنیده‌ها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هم‌اکنون نیز ادامه دارد.


مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید ‌کرد.


وی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: در هفته گذشته زلزله‌ای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.

اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاه‌های اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشنده‌های اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.


وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از ۷ تا ۸ درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمی‌کند.


به گزارش فارس با تمام صحبت‌های مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر می‌رسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 18 دی 1391  6:29 PM
تشکرات از این پست
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آمار متما تقلبی است

نخجوانی: تقلب از طریق نرم‌افزار سنجش سرعت به هیچ عنوان کار پیچیده‌ای نیست، چرا که خود سرویس دهندگان با استفاده از IPهای متنوع می‌توانند وارد سایت شوند و با امکانی که از کیفیت بالاتری برخوردار است، این تست را به کرات انجام دهند.

یک اپراتور ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت با انتقاد از نحوه عملکرد نرم افزار سنجش سرعت اینترنت مرکز توسعه مدیریت اینترنت کشور گفت: اگرچه این نرم‌افزار امکان تست سرعت واقعی به مشترکان را میسر می‌کند اما در واقعیت این تست سرعت با تقلب‌هایی همراه است.

به گزارش ایتنا احمد نخجوانی - مدیرعامل گروه شرکت‌های شاتل در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به آمارهایی که برای معرفی برترین شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت از سوی مرکز متما – مرکز توسعه مدیریت اینترنت- به صورت ماهیانه اعلام می‌شود، اظهار داشت: متما امکانی را برای کاربران فراهم کرده که آنها می توانند با دانلود نرم‌افزار سنجش سرعت اینترنت، سرویس اینترنتی مورد استفاده‌شان را تست کنند و اینترنت خود را به لحاظ متوسط سرعت و کیفیت دریافت و ارسال، بسنجند اما در واقعیت این تست سرعت با تقلب‌هایی همراه است.

وی با اشاره به اینکه در این ارزیابی، سرویس دهندگانی که دارای تعداد تست کمتر از ۱۰ از سوی کاربران خود باشند حذف می‌شوند و این سرویس دهندگان باید با تشویق کاربران خود به انجام تست، در این رده‌بندی قرار گیرند، اضافه کرد: براین اساس از طریق این نرم‌افزار تقلب‌هایی به راحتی قابل انجام است.

نخجوانی ادامه داد: تقلب از طریق نرم‌افزار سنجش سرعت به هیچ عنوان کار پیچیده‌ای نیست، چرا که خود سرویس دهندگان با استفاده از IPهای متنوع می‌توانند وارد سایت شوند و با امکانی که از کیفیت بالاتری برخوردار است، این تست را به کرات انجام دهند.

مدیرعامل شاتل گفت: در واقع از اساس منطق این قضیه مشکل دارد و بهترین قضاوت کننده در باره کیفیت سرویس، سهمی است که این شرکت‌ها در بازار مشترکان، به خود اختصاص داده‌اند و اگر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی سهم بازار، تعداد مشترکان جدید و حتی نسبت شکایات به کل کاربران را اعلام کند این تفاوت‌ها کاملا احساس می‌شود.

وی با ارائه راهکاری در این باره خاطرنشان کرد: بهتر آن است که متولیان مرکز توسعه مدیریت اینترنت، خود از سرویس دهندگان خدمات اینترنت پرسرعت به طور نامحسوس سرویس دریافت کرده و با این حساب کیفیت سرویس‌هایی که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد را بسنجند تا قضاوت‌ها در این زمینه عادلانه‌تر صورت گیرد.

به گزارش مهر، مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور با راه اندازی سرویس سنجش سرعت اینترنت، هر ماه شرکت‌های برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران ارزیابی می‌کند که در این زمینه از کاربران کمک می‌گیرد.
براین اساس کاربران اینترنت با تست و اطلاع از سرعت واقعی اینترنت خود که از طریق دانلود نرم‌افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت امکان‌پذیر است می‌توانند در این ارزیابی موثر واقع شوند.

در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم‌افزار سنجش با تبادل بسته‌های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بسته‌ها، متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه می‌کند که سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده(ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط کاربر دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.

این مرکز، جداول برترین ارائه دهندگان اینترنت دایل آپ، ADSL و وایمکس را ماهانه اعلام می‌کند اما میزان تست‌های انجام شده در این جداول نشان می‌دهد که استقبال کاربران از تست سنجش سرعت اینترنت نسبت به ماه‌های اولیه اجرای این طرح، در حال کاهش است.

آمار متما تقلبی است

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 19 دی 1391  1:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها