0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

حاشیه‌های نمایشگاهی که مصیبت بزرگ خوانده شد

از دیگر حاشیه‌های این نمایشگاه می‌توان به غرفه‌های متعدد رایتل و صف‌های مختلفی که جلوی آنها کشیده شده بود اشاره کرد چراکه با وجود سرمای آخرین روزهای پاییز و حتی بارندگی‌های فصلی بسیاری از افرادی که پیش ازاین برای دریافت سیم‌کارت‌های نسل سوم ثبت نام کرده بودند در این نمایشگاه در صف‌های طولانی می‌ایستادند تا بتوانند سیم‌کارت‌های خود را دریافت کنند.

حاشیه‌های نمایشگاهی که مصیبت بزرگ خوانده شد

 

هجدهمین نمایشگاه الکامپ چهارشنبه به کارش پایان داد و مانند تمام ۱۷ دوره گذشته شاهد انواع نشست‌ها، بازدیدها و وعده‌ها و البته حاشیه‌های جالبی همراه بود.

طی هفته گذشته اخبار متعددی از برگزاری و اتفاقات مختلف هجدهمین نمایشگاه الکامپ منتشر شد اما در این میان شاید حاشیه‌های این رویداد کمتر مورد توجه قرار گرفته باشند.

هنوز چند ماهی به برگزاری الکامپ مانده بود که دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با اشاره به وضعیت اقتصادی حاکم بر صنعت IT برگزاری این نمایشگاه را مصیبتی خوانده بود اما به هر حال با سرمایه‌گذاری بخش‌های مختلف هجدهمین دوره این نمایشگاه هم برگزار شد تا جمعیت علاقه‌مند به فناوری نوین اطلاعات بتوانند از آخرین دستاوردهای این حوزه آگاه شده و بتوانند در زمینه برطرف کردن نیازهای خود راهی مفید داشته باشند.

درحالی که بسیاری به دنبال یافتن اینترنت ارزان و یا تخفیف‌های اینترنتی راهی این نمایشگاه شده بودند، در ستاد خبری الکامپ هجدهم سرعت اینترنت به شدت پایین بود.

اما از دیگر حاشیه‌های این نمایشگاه می‌توان به غرفه‌های متعدد رایتل و صف‌های مختلفی که جلوی آنها کشیده شده بود اشاره کرد چراکه با وجود سرمای آخرین روزهای پاییز و حتی بارندگی‌های فصلی بسیاری از افرادی که پیش ازاین برای دریافت سیم‌کارت‌های نسل سوم ثبت نام کرده بودند در این نمایشگاه در صف‌های طولانی می‌ایستادند تا بتوانند سیم‌کارت‌های خود را دریافت کنند و بدین ترتیب شاید اگر بگوییم شلوغ‌ترین بخش نمایشگاه مقابل این غرفه‌ها بود، اغراق نباشد.

تبلت‌های ایرانی هم از دیگر حاشیه‌های جالب این نمایشگاه بودند که اتفاقا با استقبال خوب مردم مواجه شدند. البته این‌که این تبلت‌ها تا چه اندازه از تکنولوژی داخل بهره گرفته باشند بحثی است که جای بررسی دارد. اما به هرحال یکی از معدود شرکت‌های تولید کننده این تبلت‌ها حتی نامش هم برگرفته از دو برند معروف لپ‌تاپ در دنیا بود که این موضوع در همان ابتدای امر موجب اظهار تعجب و حتی خنده بازدیدکنندگان می‌شد.

یکی دیگر از حاشیه‌های الکامپ هجدهم مسابقه و قرعه‌کشی‌های متعددی بود که جوایز چشمگیری هم داشتند و بسیاری را بر سر ذوق می‌آورد که برای دریافت جوایزی از جمله خودروی سواری، سکه، ۸۰ روز اینترنت پرسرعت رایگان و یا پنج میلیون تومان پول نقد شانس خود را امتحان کرده و در این قرعه کشی‌ها شرکت کنند.

اما در الکامپ هجدهم و تلاش‌های متعدد شرکت‌ها برای ایجاد بازار و جلب مشتری،غرفه‌هایی هم بودند که با این که در نمایشگاه حضور داشتند علاقه چندانی به صحبت نشان نمی‌دانند و حتی این گونه عنوان می‌کردند که ترجیح می‌دهند سکوت کنند چرا که کارشان جنبه امنیتی دارد.

همچنین در کنار شرکت‌های مختلف فعال در زمینه فناوری‌ اطلاعات و ارتباطات، هفته‌نامه‌ها، مجلات و ویژه‌نامه‌های فعال در این بخش هم غرفه‌های متعددی داشتند و هر روزه چندین نشریه در این زمینه منتشر می‌شد.

چند غرفه هم در زمینه بازی‌های رایانه‌ای آنلاین وجود داشت که این غرفه‌ها نیز مورد توجه بسیاری از بازدیدکنندگان قرار می‌گرفتند. شرکت‌های مختلفی که در زمینه ارسال پیامک‌های انبوه فعالیت داشتند هم از دیگر بخش‌های جالب توجه این نمایشگاه بودند.

اما یکی از جالب‌ترین موارد این نمایشگاه این بود که با وجود حضور کمرنگ کودکان دراین نمایشگاه تخصصی خیلی از شرکت‌ها اقدام به اهدای بادکنک‌هایی با آرم خود کرده بودند که اتفاقا در بعضی موارد صف بادکنک‌ها از صف بازدیدکنندگان آن شرکت به مراتب انبوه‌تر بود.

علاوه بر این در این نمایشگاه از غرفه‌های آموزش زبان و آشپزی گرفته تا شرکت‌هایی که به ارائه بن‌های تخفیف ۳۰ درصدی رستوران‌ها می‌پرداختند هر یک به نوعی به جذب برخی از مخاطبان این نمایشگاه پرداخته بودند.

همچنین شرکت‌هایی که در زمینه ارائه ایمیل‌های ایرانی فعالیت می‌کنند هم تلاش داشتند که مخاطبان خاص خود را پیدا کنند و در این میان برخی جوایز از جمله افزایش حافظه از یک به دو گیگابیت از جمله راهکارهای برخی ازاین شرکت‌ها برای جذب مخاطب بود.

اما از دیگر مواردی که می‌توان درباره الکامپ هجدهم به آن اشاره کرد، حضور مسئولان مختلف در این رویداد است که در این میان از مسئولان بخش اقتصادی کشور گرفته تا مسئولان بخش فناوری اطلاعات همه در این نمایشگاه حضور داشتند.

با این وجود جای خالی علی نیکزاد، سرپرست جدید وزارت ارتباطات تا آخرین ساعت در این نمایشگاه پر نشد و سرپرست جدید ترجیح داد به اموری که احتمالا باید مهمتر از این نمایشگاه بوده باشند رسیدگی کند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 25 آذر 1391  2:08 PM
تشکرات از این پست
hadi_eslami ali_kamali amz9924
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

بررسي وضعيت خريد ديجيتالي و فروشگاه‌هاي اينترنتي

به نظر كارشناسان آينده اين صنف با توجه به دشوار شدن دسترسي‌ها و هدفمندي يارانه ها، روشن است و بالاخره مردم مجبور مي‌شوند به اين سمت بيايند.

ماهنامه تحليلگران عصر اطلاعات - زهرا غلامي - مقدمه اتصال شبكه‌ها به هم بزرگ‌ترين دستاورد بشر در اين سال‌هاست. به طوري كه پس از آن تغييرات عمده اي در تمام شئون زندگي ما رخ داده است، از تحصيل گرفته تا خريد.
به اين ترتيب مي‌توان گفت، خريد اينترنتي خريد زمانه ماست. خريدي كه كاملاً الكترونيكي صورت گرفته و از خريدهاي سنتي كه روزگاري فرد را مجبور مي كرد يك روز خاص با هزار بدبختي خود را به مركز خريد رسانده و پس از مدت‌ها گشتن و چانه زدن، بالاخره خريدي انجام دهد، فرق دارد؛ و شايد دور نباشد روزي كه تنها ياد و خاطره اي از آن را بر جا بگذارد. آمارهاي جهاني هم مويد اين مطلب اند. به خصوص در كشورهاي پيشرفته كه استقبال خوبي از آن شده است.
به هر حال، هر چه كه باشد نياز زمانه ما و كمبود وقت و هزينه بر بودن خريدهاي سنتي، دير يا زود ما را با خريد از فروشگاه‌هاي مجازي آشنا و مانوس مي‌كند. همان گونه كه در زماني نه چندان دور، وقتي صحبت از كارت‌هاي بانكي مي‌شد، همه نسبت به آن بي اعتماد بودند و اينك از ضروريات زندگي ما محسوب مي‌شود، اين نوع خريد نيز جاي خود را در زندگي ما باز خواهد كرد. در ايران، اين نوع خريد بسيار نوپا است، اما، در همين مدت كم نيز گسترش فراواني يافته است كه مي‌تواند نشات گرفته از نياز جامعه، بالا رفتن سواد اطلاعاتي، كمبود وقت و صرفه جويي در هزينه‌ها باشد. اين فروشگاه‌هاي مجازي، از ابتداي شروع به كار تا استقرار و ادامه حيات مراحلي را طي مي‌كنند كه در هر مرحله داراي مسايل و مشكلات خاصي هستند. در اين مجال، نيم نگاهي داريم به اين مسايل.

تولد
در حالي كه طبق فلسفه تجارت الكترونيك بايد بين تامين كنندگان و خريداران پيوند ايجاد كنند، شايد يكي از ايرادات فروشگاه‌هاي مجازي، سعي اين پايگاه‌ها بر شبيه سازي تجارت سنتي در فضاي آنلاين باشد. به عقيده مافي مدير عامل فروشگاه مجازي بهسان، فروشگاه‌هاي ايران، فروشگاه‌هاي مجازي نيستند، بلكه شبيه سازي شده فروشگاه سنتي هستند كه به دنياي مجازي آمده اند. اگرچه به نظر وي، با توجه به اين كه فرهنگ خريد آنلاين هنوز جا نيفتاده و اگر غير از اين هم باشد جواب نمي دهد، پس براي شروع خوب است.
همچنين در اين زمينه مي‌توان به نبود ديدگاه كارشناسانه در زمان راه اندازي اشاره كرد. مشكلي كه به تامين نيروي متخصص دانشگاهي برمي گردد و نشان از دوري برنامه ريزان از نيازهاي جامعه دارد. به عنوان مثال، با توجه به اين كه تازه يكي دو سال از راه اندازي رشته اي به نام تجارت الكترونيك در دانشگاه‌ها مي گذرد، چگونه مي‌توان انتظار داشت فروشگاهي كه چند سال پيش راه افتاده، از كارشناس تجارت الكترونيكي براي تحليل و راه اندازي سيستم‌ها استفاده كند؟ و انگار چاره اي نيست جز استفاده از ديد سنتي و بازاري.

راز بقا
پس از تاسيس هر فروشگاه، چه مجازي چه غير مجازي، مهم ادامه حيات و استقرار است. اما چه بسيار فروشگاه‌هايي كه آمدند و مدتي بودند و بعد ناچار به رفتن شدند. لذا، از آن جا كه فروشگاه مجازي در فرايند خريد و فروش، بين تامين كنندگان و خريداران قرار دارد، درك شرايط دو سوي اين تجارت ضروري است. به ويژه كه در اين نوع تجارت هيچ كدام از طرفين يكديگر را ملاقات نمي‌كنند و جلب رضايت طرفين واجب است.
حبيبي مديرعامل هيراد در زمينه مشتري مداري با اشاره به دشوار بودن امر مي گويد: هيچ شركت يا سازماني نيست كه مشتريان صد درصد از آن راضي باشند. ولي حداقل مي‌توانند مشتري را دلخور نكنند. در حالي كه، غالباً فروشگاه‌هاي اينترنتي، به فكر فروش جنس هستند و به محض ايجاد مشكل، پاسخگو نيستند. مدير سايت تنقلات نيز معتقد است: لازمه رشد و پيشرفت در هر بخش، حمايت نهادهاي مختلف است. فروشگاه اينترنتي هنوز به عنوان يك صنف رسمي‌شناخته نمي‌شوند و وقتي حمايتي در كار نباشد و به مزاياي فروشگاه‌هاي اينترنتي پي برده نشود، پيشرفت بسيار مشكل خواهد بود. وي افزود: در يك سايت برتر اينترنتي، قيمت، نوآوري در كار و دسترسي سريع باعث پيشرفت است.
همچنين، به روز بودن، دقيق بودن و كامل بودن اطلاعاتي كه از محصولات يك فروشگاه مجازي به مشتري ارائه مي‌شود، عامل موفقيت يا شكست يك فروشگاه مجازي است. اجتناب از كلي گويي و جملات اغواكننده و تمركز بر ارائه اطلاعات صحيح از محصول، از عوامل اعتماد مخاطب و تمايل به خريد اينترنتي محسوب مي‌شود. از آن جا كه خريدار كالا را از نزديك مشاهده نمي‌كند، اگر فروشنده، كالايي كه در سايت تبليغ كرده را با همان كيفيتي كه مدعي شده براي او ارسال كند، طبيعتاً دفعه ي بعد با اطمينان بيشتري به سراغ خريد اينترنتي مي رود. در صورتي كه در حالت عكس، خاطره خوبي در ذهن او نمانده و با ترديد به آن مي نگرد. لذا، از نظر كارشناسان، اصلي ترين مشكل در زمينه خريد آنلاين، عدم اطمينان مردم و عادت و اعتماد به روش سنتي است. از آن جا كه اعتماد حرف اول را در جذب مشتركان مي زند، فروشگاه‌هاي مجازي بايد راهكاري در پيش گيرند تا بتوانند توجه و اعتماد خريداران را جلب كنند. اين در حالي است كه، بيش از ۵۰ درصد فروشگاه‌هاي اينترنتي با مردم صادق نيستند و حداقل جنسي را كه مردم مي خواهد به دست آنان نمي رسانند يا اگر مي رسانند با كيفيت مد نظر مردم نيست و بدتر از همه پاسخگو نيستند؛ و اين گونه خاطره خوبي در ذهن مردم نمي ماند و پشيمان مي‌شوند و نسبت به خريدهاي بعدي بي اعتماد مي‌شوند.

اين مسايل به يك طرف، بحث تامين كالا نيز خود حكايت ديگري است. حبيبي مديرعامل سايت هيراد تاثير افزايش نرخ ارز را بر قيمت خريدها مستقيم دانسته و مي گويد: از ابتداي سال حجم فروش خيلي پايين آمده است. البته الآن به علت وضعيت فعلي مردم محتاط شده و دنبال لوازم ضروري و مايحتاج اصلي زندگي هستند. مدير سايت تنقلات نيز با اشاره به مشكلات زياد در تامين اجناس در يك سال اخير مي گويد گاهي كالا هست، گاهي نيست. اما وي معتقد است با اين كه رابطه با اروپا، مشكل ساز شده، جايگزين‌هاي زيادي براي تحريم هست و به ويژه مي‌توان از محصولات با كيفيت داخلي استفاده كرد. اما مافي مدير عامل شركت بهسان، نظر متفاوتي دارد و معتقد است اگر فلسفه اصلي تجارت الكترونيكي اجرا شود نبايد مشكل داشت. اين بحث زماني رخ مي دهد كه با روش سنتي كار شود. چون وقتي من كالاي توليد كننده را به دست مصرف كننده برسانم نگران تحريم نيستم چرا كه واسطه ام.
اين‌ها به كنار، مشكلات مربوط به زيرساخت‌ها نيز مزيد بر علت است. زيرساخت‌هاي مخابراتي، زيرساخت‌هاي ارسال كالا و در نهايت زيرساخت‌هاي پرداخت پول سه عامل اصلي در موفقيت تجارت الكترونيكي هستند. هرچند كه ما در كشور هر سه زيرساخت مورد نظر را در اختيار داريم، اما اين زيرساخت‌ها كافي نبوده و نمي‌توان كيفيت تجارت آنلاين داخلي را با موارد مشابه خارجي مقايسه كرد.
قطعي‌هاي مكرر اينترنت، فيلتر شدن ايميل، قطع بودن شبكه شتاب و در كل مشكلات مربوط به دسترسي كاربران به اينترنت و كيفيت پايين اين سرويس از اصلي ترين دلايلي است كه فروش اينترنتي در كشور را با مشكل مواجه كرده است. در حالي كه با افزايش پهناي باند كشور، استقبال از خريد اينترنتي نيز چند برابر خواهد شد.
به گفته كارشناسان، زيرساخت مهم است. مثلاً در انگليس كه ۶۰ درصد خريدها اينترنتي است، همه نوع زيرساخت در اختيار اين فروشگاه‌ها هست. اينجا چون زيرساخت‌ها ضعيف است، در كل به ۵ تا ۴ درصد نمي رسد. مافي مدير عامل شركت بهسان در اين خصوص با اشاره به مشكلات متعدد از نظر اقتصادي و فني مي گويد: در بحث فني و زيرساختي مهم ترين مشكل سرعت پايين و قطعي زياد اينترنت است. اين سرعت و كيفيت پايين باعث مي‌شود نتوان اطلاعات را كامل به مشتري رساند و در فروش به مشكل برخورد. همچنين انجام تراكنش‌هاي مالي در بستر وب نيز مشكلات خاص خود را دارد. به گفته مدير سايت تنقلات، هنگام خريد، سرور بانك داون است، چيزي كه در دنيا نادر است. عظيمي مدير واحد فروشگاه‌هاي اينترنتي شركت پارس آنلاين با اشاره به كمتر شدن مشكلات بانك‌ها و امكان پرداخت الكترونيكي توسط همه بانك‌ها گفت: مشكل عمومي اين است كه وب سرويس بانك‌ها كار نمي‌كند و تراكنش‌ها برگشت مي خورد.
مدير عامل شركت بهسان همچنين با اشاره به نبود قوانين كمك كننده مي گويد: حمايت‌هاي دولت و اصناف مي‌تواند در مورد قوانين مالياتي، عوارضي و گمركي كمك كند. مثلاً صحبت از تبادلات الكترونيكي تجاري بين ايران و كشورهاي ديگر شده كه اگر وضع شود خيلي كمك كند. اگر قوانين گمركي بر داشته شود يا سريع تر انجام شود، خوب است. يا مثل كشورهاي ديگر كه فروشگاه‌هاي اينترنتي شامل يكسري قوانين مالياتي نمي‌شود، قوانين مالياتي سبك تر شود مي‌تواند رشد سيستم را سريع تر كند.

ساماندهي فروشگاه‌هاي مجازي
با توجه به گسترش روز افزون فروشگاه‌هاي مجازي، ورود آن‌ها به جريان داد و ستد در بازار داخلي و ارايه كالاها و خدمات گوناگون از طريق اينترنت، بحث ساماندهي و قانونمند كردن فعاليت‌ها در اين حوزه و نظارت بر آن‌ها كليد خورد. به ويژه كه هر گونه اقدام و بسترسازي قانوني در اين حوزه، عامل مهمي در توسعه و گسترش خريد و فروش‌هاي اينترنتي به شمار مي رود.
با توجه به اين كه، ايرانيان مثل كشورهاي ديگر به سايت‌هايي فروش اينترنتي اعتماد ندارند و اكثر فعالان اين حوزه، بزرگ ترين مانع بر سر فعاليت خود را، نبود اعتماد خريداران مي دانند، با اين حال، ضرورت زندگي در جامعه مدرن و افزايش مشكلاتي چون ترافيك و آلودگي هوا، سبب مي‌شود شاهد گرايش به خريد از فروشگاه‌هاي مجازي باشيم. حبيبي مديرعامل هيراد در اين زمينه با تاكيد بر علاقه ايرانيان به خريد سنتي مي گويد: مهم ترين مساله و مشكل فروشگاه‌هاي اينترنتي در ايران، عدم اعتماد مشتري است. براي حل اين مشكل خريد پستي پيشنهاد شده است. كه اين هم خالي از مشكل نيست. چرا كه كالا در بسته به مشتري تحويل مي‌شود و معلوم نيست همان چيزي باشد كه مشتري سفارش داده است و متاسفانه خسارتي در كار نيست. اما موضوع ساماندهي فروشگاه‌هاي اينترنتي در سال‌هاي اخير به صورت جدي در دستور كاري دولت قرار گرفته است و الحاقيه آيين نامه اجرايي ضوابط لازم براي صدور پروانه كسب فروشگاه‌هاي الكترونيكي از آن جمله است. اين الحاقيه كه در ۱۱ ماده شرايط تشكيل فروشگاه‌هاي الكترونيكي را مشخص كرده است در جلسات مشترك مركز توسعه تجارت الكترونيكي با نمايندگان وزارت اطلاعات، پليس فناوري و تبادل اطلاعات و ارتباطات ناجا، بانك مركزي و مركز امور اصناف و بازرگانان نهايي و بالاخره با ابلاغ دستورالعمل اصلاحيه اين آيين نامه به دستگاه‌هاي اجرايي ذي ربط و اتحاديه‌ها ختم شد.

دكتر محمودي رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكي وزارت صنعت معدن و تجارت در زمينه ساماندهي فروشگاه‌هاي مجازي به خبرنگار ما گفت: طراحي نماد اعتماد از يك طرف و راه اندازي اتحاديه فروشگاه‌هاي اينترنتي از طرف ديگر، كارهايي است كه در اين زمينه صورت گرفته است. وي افزود: نماد اعتماد به صورت كامل راه اندازي شده است. به لحاظ فني كار تا دو ستاره انجام شده است. حدود ۱۰۰ شركت هم نماد را گرفته اند. در مورد اتحاديه هم تمام مسايل و آيين نامه‌ها طراحي شده است، در حال حاضر بايد متقاضيان بروند و عضو صنف رايانه اي تهران شوند، وقتي تعداد به ۱۰۰ نفر داراي پروانه رسيد، مي‌توانند اتحاديه تشكيل دهند. وي افزود: در دو هفته گذشته براي اين كه اتحاديه زودتر راه اندازي شود، حدود ۱۷۰ نماد اعتماد موقت صادر شد كه جمعاً ۲۵۰ شركت نماد اعتماد گرفتند. سه ماه هم مهلت داديم كه ظرف آن كسري مدارك را تكميل كنند.
وي اظهار داشت: لازمه گرفتن پروانه كسب، دريافت نماد اعتماد است. براي دريافت نماد يك چك ليست ۱۰۰ موردي است كه بايد رعايت شود. در صورت تكميل بودن مدارك پس از ۲۴ ساعت نماد اعتماد اعطا مي‌شود. در سال گذشته عليرغم كار زياد تنها ۶۰ پروانه كسب الكترونيكي براي فروشگاه‌هاي مجازي صادر شد. وي گفت: در فرايند نماد موقت سعي شد همه آيتم‌هاي بحراني را در نظر نگيريم. علت هم اين است كه سعي كرديم برخي شرايط را به عقب بيندازيم تا فرصت داشته باشند، بيايند و اقدام كنند. وي در عين حال گفت: ۲۹ نفر پروانه كسب گرفتند و منتظريم باقي فروشگاه‌هايي كه نماد اعتماد دارند، عضو اتحاديه شوند و بعداً اتحاديه مستقل كشوري فروشگاه‌هاي اينترنتي را راه اندازي كنند. به نظر وي در حالي كه تعداد كل فروشگاه‌هاي اينترنتي قابل احصاء در كل كشور، هشت هزار است. علت عدم استقبال از نماد اعتماد را مي‌توان به اجبار نبودن آن مربوط دانست. چرا كه، وضعيت فني فروشگاه‌ها اكثراً نا به سامان است و در مرحله ضعيفي به سر مي برند. اعتبار نرم افزاري اكثريت بسيار پايين است و نمي‌توانند چك ليست‌ها را بگيرند. براي رفع اين مشكل بايد هزينه كنند و شايد بعضي‌ها اگر اجبار نباشد مايل نباشند داوطلبانه اقدام كنند.
وي در عين حال تصريح كرد: فعلاً اعتبار نشان اعتماد يك ساله است چون هنوز فروشگاه‌ها وضعيت با ثباتي پيدا نكردند ولي ثبات بيشتري كه پيدا كنند اين زمان قابل تغيير است. به اين ترتيب با تلاش‌هايي كه براي قانونمند شدن فعاليت اين فروشگاه‌ها صورت گرفته است (مانند تشويق فروشگاه‌ها براي كسب نماد اعتماد الكترونيكي، اهداي پروانه كسب به فروشگاه‌هاي الكترونيكي و ايجاد اتحاديه) فعاليت آن‌ها شكل رسمي تري به خود گرفته و خريداران مي‌توانند با خيال راحت تر از اين فروشگاه‌ها خريد كنند. هر چند در اين خصوص نيز نظرات متفاوتي موجود است.

حبيبي مديرعامل هيراد مي گويد: نماد ارزش دارد اما نه آنقدر كه چشمگير باشد. ما يك سال است كه نماد گرفتيم ولي تنها يك درصد مشتري‌هاي ما به آن اشاره كردند يا نياز بود مسئله نماد را به آن‌ها بگوييم. عظيمي مدير واحد ISP و ip Voice over، و فروشگاه‌هاي اينترنتي شركت پارس آنلاين نيز پيش از هر چيز معتقد است بايد به مردم در مورد كاركرد نماد اطلاع رساني شود. به ويژه الآن كه هنوز چيزي نشده برخي سايت‌ها با قرار دادن نماد جعلي دست به تقلب زده اند. نياز هست حتماً به مردم آموزش داد تا سايت‌هايي داراي نماد تقلبي از واقعي جدا شوند. وي در عين حال طراحي و چيدمان سايت را نشان دهنده اعتبار آن دانسته، مي گويد: راه اندازي يك فروشگاه اينترنتي هزينه بر است. كسي كه براي سايت از نظر ساختار و فني هزينه كند، مرتكب خلاف نمي‌شود. پس نماد اگر درست مميزي شود مي‌تواند به مردم كمك كند.
وي همچنين بحث ساماندهي را خوب ارزيابي نموده و مي افزايد: اگر نماد مسير درستي پيش برود، درست است كه هزينه شركت‌ها بالا مي رود اما باعث جلب اعتماد مشتري‌ها مي‌شود تا از شركت‌هاييي كه موجهند خريد كنند. در اين زمينه مدير سايت تنقلات نيز با اشاره به نا آشنا بودن كاربر ايراني با بحث خريد اينترنتي مي گويد: هر نوع گواهي كه از طرف سازمان‌هاي متولي باشد و قوانيني كه شرايطي براي فروشگاه‌هاي اينترنتي بگذارد را استقبال مي‌كنيم. به خصوص ضمانت اجرايي داشته باشد و اجازه ندهد سايت‌هايي متخلف نماد اعتماد بگيرند. به گفته وي نماد اعتماد در همه كشورها پياده شده و تاثير مثبت داشته است. اينجا هم مي‌تواند تغييرات خوب به همراه بياورد. مافي مديرعامل سايت بهسان نيز معتقد است، ساماندهي خوب است اما بايد فرهنگ خريد آنلاين بين مردم جا بيفتد. با نماد اعتماد سازي مي‌شود. هر چند به نظر مي رسد با دريافت اين نماد اعتماد و پروانه كسب اعتماد خريداران نسبت به اين بازار مجازي افزايش پيدا مي‌كند، حبيبي مديرعامل سايت هيراد تنوع فروشگاه‌هاي اينترنتي را موجب سخت شدن كنترلشان برشمرده، مي گويد: دولت مي خواهد فروشگاه‌هاي اينترنتي را سامان بدهد اما هر دقيقه تعداد زيادي فروشگاه اينترنتي در كشور افتتاح مي‌شود كه كنترل را سخت مي‌كند. به نظر وي فيلتر هم جوابگو نيست و سريعاً يك فروشگاه جديد با يك دامين جديد افتتاح مي‌شود.
البته با وجودي كه تلاش‌هايي براي معرفي فروشگاه‌هاي مجازي بدون مجوز به خريداران شده است، اما باز هم شاهديم تعداد زيادي از اين فروشگاه‌ها بدون مجوز فعاليت مي‌كنند. حبيبي مي گويد: ۹۰ درصد فروشگاه‌هاي اينترنتي بدون نماد در حال فعاليت هستند. شركت پست هم علي رغم ادعاي خود با آن‌ها همكاري مي‌كند. هر چند مسوولان اين نظر را قبول ندارند. دكتر محمودي رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكي نيز با اشاره به اجباري نبودن نشان اعتماد گفت: در حال حاضر، داوطلبانه است ولي كم كم آن‌ها را از خدمات دولتي محروم و سپس به سمت فيلترينگ آن‌ها در سايت‌هاي داخل مي رويم. مدتي است كه شركت پست رسماً به تمام شركت‌هاي طرف قرارداد اعلام كرده به كساني كه نشان اعتماد ندارند، سرويس نمي دهد. بعد از اقدام پست ۱۷۰۰ شركت به ما مراجعه كردند كه در چك ليست ثبت قرار دارند.

همچنين، مركز امور اصناف و بازرگانان به درخواست دستگاه‌هاي امنيتي آيين نامه فعاليت فروشگاه‌هاي اينترنتي را اصلاح كرد و طبق آن، فعاليت اين فروشگاه‌ها را در اماكن مسكوني ممنوع شد. مهدي ميرمهدي رئيس اتحاديه فناوران رايانه تهران، گفت: اين اصلاحيه در واقع چكيده اي از پيشنهادهاي اتحاديه رايانه به منظور اصلاح شرايط صدور جواز فروشگاه‌هاي اينترنتي بود. اتحاديه هفت ايراد مشخص را به متن آيين نامه اجرايي ضوابط لازم براي صدور پروانه كسب فروشگاه‌هاي الكترونيكي وارد كرده بود كه از بين آن‌ها موضوع الزام فعاليت فروشگاه‌هاي اينترنتي در اماكن تجاري مهم ترين بند پيشنهادي به شمار مي رفت. حبيبي با موافقت با اين تصميم فرق فروشگاه اينترنتي داراي نشاني و شماره تلفن ثابت با ديگر فروشگاه‌ها را، فرق بين مغازه دار و دست فروش دانسته مي گويد: اتفاقاً اين نياز وجود داشت. داشتن نشاني مشخص، خريد را امن مي‌كند. فرق بين فروشگاه اينترنتي كه نماد را مي گيرد با آن كه نمي گيرد هم همين است.

ضمانت اجرايي
در حال حاضر قانون تجارتي كه در كشور وجود دارد در آن هيچ نگرشي نسبت به بازار اينترنتي ديده نمي‌شود. دكتر محمودي مركز توسعه تجارت الكترونيكي را متولي پياده سازي قانون تجارت الكترونيكي برشمرده مي گويد: در حال تهيه آيين نامه‌ها هستيم، چند تا آيين نامه هم تهيه شده و بقيه هم در حال اجرا است. در اصلاحيه ماده ۶۸ قانون تجارت الكترونيك، فروشگاه‌هاي اينترنتي را گنجانديم. متاسفانه برخي اصناف، اين صنف جديد را به راحتي نمي پذيرد، كه كار ما را سخت تر مي‌كند. اين در حالي است كه رنگاور معاون مركز توسعه تجارت الكترونيكي از اتخاذ سياستي براي درج اعتراض افرادي كه از فروشگاه‌هاي مجازي داراي نماد اعتماد الكترونيكي كالا خريده و آن كالا ايراددار است، در سايت www.enamad.ir خبر داد و گفت ما به موضوع رسيدگي كنيم.

آخرين وضعيت تشكيل اتحاديه فروشگاه‌هاي مجازي
تشكيل اتحاديه فروشگاه‌هاي اينترنتي در تهران كه سال‌ها از وعده تشكيل آن مي گذرد، همچنان در پرده ابهام است و درگير امروز و فردا‌هاي فراوان.
فرايند تشكيل اتحاديه با دريافت نماد اعتماد آغاز مي‌شود. بعد بايد به اتحاديه فناوران رايانه تهران مراجعه و از اين اتحاديه پروانه كسب دريافت كنند. سپس با رسيدن تعداد فروشگاه‌هاي الكترونيكي داراي پروانه كسب به حد نصاب لازم، حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ فروشگاه، انتخابات جهت تاسيس اتحاديه مستقلي تحت عنوان اتحاديه كشوري صنف فروشگاه‌هاي الكترونيكي با حضور فروشگاه‌هاي داراي پروانه كسب، برگزار شود. رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكي گفت: تمام مسايل و آيين نامه‌هاي اتحاديه طراحي شده، در حال حاضر بايد متقاضيان بروند و عضو صنف رايانه اي تهران شوند، وقتي تعداد به ۱۰۰ نفر داراي پروانه رسيد، مي‌توانند اتحاديه تشكيل دهند. وي افزود: در دو هفته گذشته براي اين كه اتحاديه زودتر راه اندازي شود، حدود ۱۷۰ نماد اعتماد موقت صادر شد كه جمعاً ۲۵۰ شركت نماد اعتماد گرفتند. پس از تشكيل اتحاديه فروشگاه‌هاي اينترنتي، اخذ نماد اعتماد الكترونيكي و همچنين عضويت در اين اتحاديه براي فروشگاه‌هايي كه مايل به فعاليت در فضاي مجازي اند اجباري مي‌شود. مفتح معاون توسعه فناوري اطلاعات و تجارت الكترونيكي وزارت بازرگاني، در اين زمينه گفت: پس از تشكيل اتحاديه فروشگاه‌هاي مجازي، بر اساس آيين نامه دولت، خدمات بانكي منحصر به اعضاي اين اتحاديه مي‌شود و حتي سايت‌هايي كه عضو اتحاديه نشده باشند نيز فيلتر خواهند شد.

شبكه توزيع
راه‌هاي مختلفي براي ارسال كالا به خريدار وجود دارد. يكي از اين گزينه‌ها پست است. شركت پست تاكنون در سايت e-bazar با ۳۰ شركت خصوصي و نزديك به هشت هزار و ۵۰۰ فروشگاه قرارداد دارد. اين شركت سال گذشته به واسطه قرارداد با فروشگاه‌هاي اينترنتي ۷ ميليون كالا معادل ۸۰۰ ميليارد ريال را جابه جا كرد. جواد كيواني، مديركل پست مستقيم و سرويس‌هاي نوين پستي شركت پست گفت: هم اكنون حدود ۸ هزار و ۵۰۰ فروشگاه اينترنتي در كشور با پست در حال همكاري بوده كه با توجه به ۲۳ شركت بخشي خصوصي فعال در عرصه خريد و فروش اينترنتي طرف قرارداد، پست از سال ۸۶ تا پايان خرداد ۹۱، نزديك به ۷ ميليون كالا در سراسر كشور در قالب هدايا و كالاهاي سبك را جابجا كرد.
كيواني همچنين از راه اندازي سرويس پيك شهري خبر داد و گفت: سرويس بازار پست (e-Bazar) را راه اندازي كرديم كه در فضاي آن به فروشگاه‌ها و شركت‌ها غرفه اختصاص داده مي‌شود. وي امتياز اين فروشگاه‌ها را اطمينان مردم و فروشنده ها، برشمرد و گفت: با توجه به قرارداد با رسانه‌هاي ديجيتالي بستر امن براي خانواده‌ها به وجود آمده تا با اطمينان از سامانه خريد كنند. گفتني است تفاهم نامه همكاري و فعاليت مشترك مركز توسعه ي رسانه‌هاي ديجيتال و شركت پست براي مدت ۳ سال به منظور ايجاد و گسترش زمينه‌هاي همكاري دوجانبه در بخش ارائه ي خدمات پستي در بخش‌هاي الكترونيكي، فيزيكي و مالي به توليدكنندگان و فعالين رسانه‌هاي ديجيتال منعقد شد. مهندس كرباسيان مديرعامل شركت پست نيز گفت: در سال گذشته نزديك به دو ميليون كالا بدين صورت خريد و فروش شد و استقبال خوبي نيز در روستاها شد. اميدواريم با كمك مركز توسعه ي رسانه‌هاي ديجيتال و گسترش محصولات آن خانواده‌ها با امنيت بالايي محصولات خود را سفارش دهند. مديركل پست مستقيم و سرويس‌هاي نوين پستي شركت پست در ادامه با اشاره به ۱۰ هزار دفتر ICT روستايي در كشور گفت: با فراگير شدن فروشگاه‌هاي اينترنتي از اين پس حتي روستاييان نيز مي‌توانند از اين روش براي خريد مايحتاج و فروش محصولات بهره مند شوند. وي همچنين سرويس وب آگهي روستايي را موجب حذف واسطه‌ها برشمرد و گفت: وب آگهي پست تحولي در دست عرضه كنندگان روستايي ايجاد مي‌كند تا محصولات خود را از طريق دفاتر ICT روستايي در معرض عرضه قرار دهند و بين توليد كننده و عرضه كننده ارتباط مستقيم بر قرار شود. همچنين در بخش ابزارآلات و تجهيزات روستايي هم به صورت مستقيم به اطلاع روستاييان برسد. وي با تاكيد بر توانايي پست در پوشش تمام اين موارد، خاطرنشان كرد: لجستيك در ۵ استان كشور تجهيز شده است. وي با تاكيد بر فرهنگ سازي گفت: محصولات از طريق ما ظرف ۲۴ ساعت و حداكثر ۶-۵ روزه در دورترين نقطه توزيع مي‌شود. خوشبختانه در نقطه اي ايستاديم كه رضايت خوبي هم در بحث شركت‌ها و هم مشتريان است. اين در حالي است كه مسوولان سايت‌هايي فروش مجازي از پست راضي نبوده و معتقدند پست درست همكاري نمي‌كند. مدير سايت تنقلات معتقد است يكي از مشكلات بزرگ اين است كه بجز پست دولتي، پست ديگري نداريم.
به نظر حبيبي مدير عامل هيراد نيز پست از نظر كيفيت خدمات دهي اصلاً قابل قبول نيست. چرا كه كالا را بيمه نمي‌كند، خيلي دير تحويل مي دهد، دو ماه بعد از تحويل كالا به مشتري، با فروشنده تسويه حساب مي‌كند، در صورت خسارت زدن به جنس پاسخگو نيست و هزار مسئله ديگر كه ترجيح مي دهيم مشتري پول را مستقيم به حساب ما بريزد و كالا را رايگان ارسال كنيم كه در صورت شكستن كالا، بيمه دارد و پاسخگو هستند.

افق آينده:
به نظر كارشناسان آينده اين صنف با توجه به دشوار شدن دسترسي‌ها و هدفمندي يارانه ها، روشن است و بالاخره مردم مجبور مي‌شوند به اين سمت بيايند. البته با توجه به آيين نامه‌هايي كه براي اين دسته از سايت‌ها تدوين و ابلاغ شده و تاسيس اتحاديه اي كه در حال شكل گيري است، به زودي شاهد توسعه مثبت اين نوع تجارت خواهيم بود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 25 آذر 1391  4:47 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آخرین اصلاحیه‌های امنیتی مایکروسافت در سال 2012 منتشر شد

این ماه ۷ اصلاحیه برای ترمیم ۱۲ نقطه ضعف امنیتی در انواع محصولات این شرکت ارائه شده است.

شرکت مایکروسافت اصلاحیه‌های امنیتی جدید برای ماه میلادی دسامبر را منتشر کرد.
این ماه ۷ اصلاحیه برای ترمیم ۱۲ نقطه ضعف امنیتی در انواع محصولات این شرکت ارائه شده است.

به گزارش ایتنا از روابط عمومی شرکت مهندسی شبکه گستر، از هفت اصلاحیه منتشر شده، پنج اصلاحیه دارای درجه اهمیت “حیاتی” (Critical) هستند.
دو اصلاحیه نیز دارای درجه اهمیت “مهم” (Important) می باشند.

اصلاحیه‌های این ماه برای مرورگر IE، سیستم عامل Windows و نرم‌افزارهای Word و Exchange می‌باشند.

از بین هفت اصلاحیه امنیتی (شماره های MS۱۲-۰۷۷ الی MS۱۲-۰۸۳)، اصلاحیه MS۱۲-۰۷۷ که نقاط ضعف در مرورگرهای IE9 و IE10 را ترمیم می‌کند و همچنین اصلاحیه MS۱۲-۰۷۹ که تقاط ضعف نرم‌افزار Word (نسخه‌های ۲۰۰۳,۲۰۰۷,۲۰۱۰) را برطرف می‌نماید، از همه مهم‌تر هستند و مدیران شبکه باید در اسرع وقت نسبت به نصب آنها اقدام نمایند.

این دومین ماه متوالی است که شرکت مایکروسافت مجبور می‌شود سیستم عامل جدید Windows ۸ را ترمیم کتد.
اصلاحیه‌های MS۱۲-۰۷۸ و MS۱۲-۰۸۲ این سیستم عامل جدید را نیز شامل می‌شوند.

مطابق معمول، اصلاحیه‌های امنیتی مربوط به مرورگر IE از اهمیت خاصی برخوردار است.
مرورگرها بطور گسترده و مستمر توسط کاربران مورد استفاده قرار می‌گیرند و به همین دلیل، نقاط ضعف مرورگرها بیشتر مورد توجه نفوذگران و بدافزارنویسان بوده و از آنها سوءاستفاده می‌شود.

اصلاحیه MS۱۲-۰۷۷ دو نقطه ضعف در مرورگر IE۹ و یک نقطه ضعف در مرورگر IE۱۰ را ترمیم می‌کند.
همچنین بخش‌های آسیب‌پذیر در نسخه‌های قدیمی IE۷، IE۶ و IE۸ را به نوعی تغییر می‌دهد که امکان سوءاستفاده از آنها کاهش یابد.

اصلاحیه MS۱۲-۰۷۷ اولین اصلاحیه برای مرورگر جدید IE۱۰ است که حدود دو ماه قبل به همراه سیستم عامل جدید Windows ۸ به بازار عرضه شد.
مرورگر IE۱۰ علاوه بر این اصلاحیه، یک اصلاحیه دیگر نیز از شرکت Adobe بابت نرم‌افزار Flash Player که در این مرورگر گنجانده شده، دریافت کرد.

ماه گذشته، شرکت Adobe اعلام کرد که از این پس همراه با اصلاحیه‌های شرکت مایکروسافت، در دومین سه شنبه هر ماه میلادی، اصلاحیه لازم برای Flash Player را منتشر خواهد کرد.
اصلاحیه این ماه Adobe دهمین اصلاحیه برای این نرم‌افزار در سال میلادی جاری است که سه نقطه ضعف را برطرف می‌کند.

اصلاحیه مهم دیگر این ماه، اصلاحیه MS۱۲-۰۷۹ است که یک نقطه ضعف را در بخش پردازش فایل‌های نوع RTF ترمیم می‌کند.
با توجه به استفاده از این نوع فایل در بسیاری از سازمان‌ها و موسسات، اصلاح فوری این نقطه ضعف ضروری است.

اصلاحیه‌های دیگر این ماه، سه نقطه ضعف در نرم‌افزار Exchange، دو نقطه ضعف در بخش پردازش فونت در Windows، یک نقطه ضعف در بخش آدرس دهی فایل‌ها در Windows، یک نقطه ضعف در DirectPlay و یک نقطه ضعف در پودمان IP-HTTPS را برطرف و ترمیم می‌کنند.

اطلاعات بیشتر درباره اصلاحیه‌های امنیتی برای ماه میلادی دسامبر را می‌توانید در اطلاعیه شرکت مایکرسافت مطالعه کنید.

آخرین اصلاحیه‌های امنیتی مایکروسافت در سال  2012 منتشر شد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 26 آذر 1391  11:45 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

مایکروسافت نرم‌افزار پردازش ابری HPC خود را به روز کرد

مهم‌ترین ویژگی در اختیار قراردادن منابع مورد نیاز مهندسان و دانشمندان برای اتخاذ تصمیمات بهتر است.

شرکت مایکروسافت نسخه جدیدی از نرم‌افزار پردازش ابری HPC خود را روانه بازار کرده است که پشتیبانی از سیستم عامل‌های ویندوز ۸ و ویندوز سرور ۲۰۱۲ از مهم‌ترین ویژگی‌های آن است.

شرکت مایکروسافت نسخه جدید یکی از محصولات خود را که نرم‌افزار پردازش ابری با کارایی بالا (HPC) نامیده می‌شود، در دسترس کاربران قرار داده است.

وب سایت مایکروسافت در توضیحی که درباره این نرم‌افزار منتشر کرده، نوشته است: این نرم‌افزار منابع مورد نیاز را در اختیار مهندسان، تحلیل‌گران و دانشمندان قرار می‌دهد تا بتوانند تصمیمات مناسب‌تری را اتخاذ کنند، فرایندهای تحقیق و توسعه را با سرعت بیشتری انجام دهند و زمان دستیابی به بازار را برای خود کاهش دهند.

ساخت فیلم‌های انیمیشن، تحلیل مخاطرات مالی و حل مشکلات پیچیده از جمله کاربری‌های این نرم‌افزار است که مایکروسافت در وب سایت خود به آن اشاره کرده است.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این نرم‌افزار این است که مجموعه‌ای از سرور‌ها و پایگاه‌های داده را به صورت شبکه‌ای واحد در اختیار کاربران قرار می‌دهد که در اصطلاح به این کار خوشه‌بندی منابع داده می‌گویند.

سرورهای هر خوشه، عملیات ویژه‌ای را برعهده دارند و کاربران با استفاده از نرم‌افزارهای HPC می‌توانند عملیات پردازشی پیچیده خود را بر روی داده‌ها انجام دهند.

نسخه جدید این نرم‌افزار که مایکروسافت آن را در چهاردهم دسامبر سال جاری وارد بازار کرده است، به کاربران اجازه می‌دهد کل عملیات مربوط به یک خوشه را از طریق فناوری‌های پردازش ابری انجام دهند.

این نرم‌افزار از سیستم عامل‌های ویندوز ۸، ویندوز سرور ۲۰۱۲ و نیز ماشین مجازی‌سازی ویندوز آزور پشتیبانی می‌کند.

این ویژگی‌ها به کاربران یا فروشندگان نرم‌افزاری اجازه می‌دهد تا با تامین زیرساخت‌های سخت‌افزاری و صرف هزینه‌های حداقلی، عملیات خوشه بندی پایگاه‌های داده و پردازش ابری با کارایی بالا را از طریق ویندوز آزور که مهم‌ترین پلت فرم تحت پردازش ابری مایکروسافت است، انجام دهند.

مایکروسافت نرم‌افزار پردازش ابری HPC خود را به روز کرد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 26 آذر 1391  11:46 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

سرویس اپلیکیشن‌های اجتماعی آغاز به کار کرد

اگر شما در یکی از رسانه‌های اجتماعی مثل توییتر، فیس‌بوک، گوگل‌پلاس یا فوراسکیور عضو باشید، این سرویس به شما کمک می‌کند تا فعالیتتان حرفه‌ای و کاربردی باشد.

سامانه (سرویس) اپلیکیشن‌های اجتماعی به صورت آزمایشی آغاز به کار کرد.

به گزارش ایتنا "اپلیکیشن‌های اجتماعی"، یک پلتفرم اجتماعی مبتنی بر رسانه‌های اجتماعی است که هدف آن کاربردی کردن فعالیت‌ها در این رسانه‌هاست.

از طریق این سامانه شما می‌توانید فعالیت حرفه‌ای و مبتنی بر داده‌های آماری انجام دهید تا کیفیت ارتباطات و فعالیت‌تان در رسانه‌های اجتماعی افزایش یابد.

به زبان ساده، اگر شما در یکی از رسانه‌های اجتماعی مثل توییتر، فیس‌بوک، گوگل‌پلاس یا فوراسکیور عضو باشید، این سرویس به شما کمک می‌کند تا فعالیتتان حرفه‌ای و کاربردی باشد.

مطابق این گزارش تیم اپلیکیشن‌های اجتماعی شامل متخصصان علوم اجتماعی(علوم ارتباطات و جامعه‌شناسی) و فنی(کامپیوتر و طراحی صنعتی) است که نگاه علمی به پیاده‌سازی اپلیکیشن‌های مختلف در این پلتفرم دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه "معرفی ما" و "تماس با ما" بروید. و برای شروع کار وارد صفحه اپلیکشن‌های توییتر شوید.

سرویس اپلیکیشن‌های اجتماعی آغاز به کار کرد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 27 آذر 1391  8:43 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ترافیک بی‌سابقه هکرها روی سایت‌های بانکی آمریکا

این‌بار طعمه هکرها، بانک‌ها و موسسه‌های مالی آمریکایی هستند و با بالارفتن ترافیک سایت‌های این‌بانک‌ها، می‌توانند برای چندین ساعت این سایت‌ها را از دسترس خارج کنند.

تخصیص پهنای باند بسیار بالا و ایجاد ترافیک بی‌سابقه برای انجام برخی حملات هکری علیه سایت‌های بانکی و مالی آمریکا باعث نگرانی‌های جدی شده است.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از نتورک ورلد، بررسی مؤسسه Arbor Networks نشان می‌دهد در برخی موارد حداکثر ترافیک ایجاد شده بر روی این سایت‌ها به ۶۰ گیگابیت در ثانیه رسیده است و هکرها از این طریق به سادگی وب‌سایت‌های بانکی و مالی ایالات متحده را برای دقایق متمادی و حتی چندین ساعت از دسترس خارج کرده‌اند.

حملات یاد شده که از ماه‌های سپتامبر و اکتبر آغاز شده هم سایت‌های بانکی و هم خدمات بانکداری همراه بر روی گوشی‌های هوشمند را مختل کرده و منابع آمریکایی برخی از آنها را به نیروهای فلسطینی نسبت داده‌اند.

علت انجام این حملات در ماه‌های قبل انتشار فیلم توهین به پیامبر اعظم (ص) در سایت یوتیوب بوده است.

در دور جدید این حملات بانک‌هایی مانند U.S. Bancorp، JPMorgan Chase، Bank of America،PNC Financial Services Group و SunTrust Banks هدف قرار گرفته‌اند و ترافیک ایجاد شده بر روی سایت‌های آنها در یک هفته اخیر دسترسی به خدماتشان را بسیار دشوار نموده است.

این حملات که تا چندی قبل در حد ۱.۶۷ گیگابیت در ثانیه بوده‌اند هم اکنون به ۶۰ گیگابیت در ثانیه هم رسیده‌اند و بیم آن می‌رود که از این هم قدرتمندتر شوند.

ترافیک بی‌سابقه هکرها روی سایت‌های بانکی آمریکا

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 27 آذر 1391  8:44 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

معنای BYOD در دنیای آی.تی یعنی چه؟ / دائرة المعارف فناوری اطلاعات

تکنولوژی‌های جدید و پیشرفته، ناخوآگاه همراه خود فرهنگ لغات جدید را نیز به کاربرانشان تحمیل می‌کنند.

اصطلاح BYOD مخفف واژگان Bring Your Own Device است. آوردن ابزارهای شخصی، گجت‌های متصل به شبکه، لپ‌تاپ و تبلت شخصی به محل کار معنی می‌دهد.

فرهنگ ورود ابزارها و گجت‌های شخصی و اتصال آنها به شبکه‌های اداری گاهی معضل نامیده شده است و گاهی فرصت.

از دید کارشناسان امنیت شبکه ورود هر نوع ابزار و اتصال آنها به فولدرهای به اشتراک گذاشته شده در شبکه معادل یک خطر کنترل نشده است.

از دید یک مدیر آی.تی جدید این عامل به صورت بالقوه می‌تواند در کاهش هزینه‌های سازمان موثر واقع شود.

فایل سرورهای سازمان، دیتابیس سازمان، سیستم ایمیل و چت داخلی سازمان و هر نوع اطلاعات اداری می‌تواند از این راه مورد سوء استفاده قرار گیرد.

به همین خاطر برخی شرکت‌های امنیتی برای این به اصطلاخ معضل چاره‌های امنیتی تعریف کرده که به‌عنوان پالیسی جدید در سازمان مورد نظر پیاده سازی می‌کنند.

اما با ورود کلود کامپیوتینگ و عصر رایانش ابری ، ممکن است تمام سخت‌‌افزار و اپلیکیشن‌ها در سازمان به صورت فیزیکی نصب نشده باشد و بنابراین مدیر اجرایی و مدیر آی.تی میزان خطر را با کلود به حداقل رسانده باشند.

پس فرقی ندارد کارمند اداره از خانه یا کافی شاپ یا از اداره به دیتابیس وصل شود چرا که اپلیکیشن‌ها و دیتا روی کلود بوده و در فضایی ثانوی موجود است.

حالا با این اوصاف خیلی از مدیران ترجیح می‌دهند پول برق و انرژی ناشی از رک‌های غول پیکر ندهند و دیتاهای حیاتی خورد را روی کلود و در سازمانی دیگر بیاورند و آوردن ابزار و لپ‌تاپ توسط کارمند و تکنسین خیلی دردسر ساز نباشد. (هر چند مدیران امنیت به این راحتی قانع نمی‌شوند.)

برخی واژه‌های مترادف نیر با BYOD تعریف کرده‌اند مانند BYOT یا Bring Your own Technology و یا BYOB معادل Bring your own behavior.
از دید مدیر اجرایی لپ‌تاپ شخصی کارمند، خود یک انتی ویروس دارد، ورد خریداری شده توسط کارمند دارد، مرورگر مورد علاقه کاربر روی آن نصب است و ... و این یعنی صرفه جویی در هزینه‌ها.

از سوی دیگر اغلب کارمندان از فناوری‌های مورد علاقه خودشان استفاده می کنند و بنابرانی بر اساس علاقه خود پول می‌دهند.
 
هنر مدیر آی.تی این است که بحث سینک را در اداره به اجرا بگذارد تا کارمند راحت و با رعایت مسائل امنیتی کارهای روزمره خود را انجام داده و البته مسائل بیزینس اداره خود را به بیرون ندهد و نتیجه اش خلاقیت بیشتر از سوی کارمند خواهد بود.

ابزار باید بوسیله صاحبش مراقبت گردد و می توان با پالیسی جدید اگر به سرقت رفت، اطلاعات آن پاک شود تا دست نا اهلان نیفتد. (مانند تنظیمات شبکه و وایرلس و ...)

اصطلاح دیگری نیز وجود دارد بنام Inverse-BYOD که اینبار کارفرما ابزار تعریف شده ای برای دسترسی خاص به اینترنت و موضوعات خاص را چه برای اداره و چه برای استفاده شخصی در دسترس کارمند قرار می دهد و برخی فیچرها در آن به نفع اداره تعریف شده است تا کاربر بدون دغدغه و غر زدن به کارهای اداری برسد و در ضمن کارهای شخصی را نیز به صورت محدود انجام دهد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 27 آذر 1391  8:48 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال *** دیگر هیچ کلمه عبوری امن نیست! ***

دیگر هیچ کلمه عبوری امن نیست!

هکرها معمولاً برای به دست آوردن کلمه عبور افراد از شیوه‌های مختلفی استفاده می‌کنند که حدس و گمان یکی از آنهاست. 


در این روش که ممکن است ساعت‌ها و حتی روزهای متمادی به طول انجامد، مهاجم با قرار دادن کاراکترهای اتفاقی، می‌کوشد در نهایت کلمه عبور کاربر را کشف کند. 

به گزارش ایتنا از شماران سیستم ، سایت ارز تکنیکا که به اخبار و موضوعات فناوری می‌پردازد، در خبری به رایانه تولید شرکت Stricture Consulting Group اشاره کرد و گفت این سیستم قادر است هر نوع کلمه عبوری را طی چند دقیقه و یا چند ساعت شناسایی نموده و به اصطلاح هک کند. 

این رایانه به ۵ سرور که در آنها ۲۵ پردازشگر گرافیکی AMD Radeon به کار رفته مجهز است و می‌تواند در هر ثانیه ۳۵۰ میلیارد کلمه عبور را حدس بزند. 

رایانه مزبور برای به دست آوردن کلمات عبور، از الگوریتم پیشرفته NTLM استفاده می‌کند. 

مایکروسافت از ویندوز سرور ۲۰۰۳ به بعد، این الگوریتم را در تمام نسخه‌های ویندوز به کار گرفته است. 

در یک آزمون، رایانه مورد بحث توانست یک کلمه عبور بسیار بزرگ ۹۵۸ کاراکتری را که شامل حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و نماد بود، در پنج ساعت و نیم کشف کند. 

شکستن همین کلمه عبور اگر توسط الگوریتم LM مایکروسافت نوشته شود، فقط شش دقیقه زمان می‌برد! 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

دوشنبه 27 آذر 1391  1:08 PM
تشکرات از این پست
mina_K_h hadi_eslami
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال ***تحولی در کنترل سلامت بدن با رایانه پوشیدنی ساخت محقق ایرانی***

تحولی در کنترل سلامت بدن با رایانه پوشیدنی ساخت محقق ایرانی

 

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر «روزبه جعفری» استادیار مهندسی برق دانشگاه دالاس بدلیل اختراع رایانه پوشیدنی بی سیم، جایزه بنیاد ملی علوم CAREER‌ سال 2012 میلادی را از آن خود کرده است.

 

رایانه پوشیدنی در ابعاد یک دکمه براحتی بر روی بدن نصب شده و می‌تواند وضعیت سلامت فرد را مورد بررسی قرار دهد. این دستاورد تحولی بزرگ در حوزه سلامت بویژه برای افراد سالمند محسوب شده و می تواند به عنوان دستیاری برای تعیین تغییرات در دوزهای دارویی مورد نیاز قرار گیرد.

 

کلید طراحی سیستم‌های قابل حمل کوچک تر، عدم استفاده از باتری های بزرگ و طراحی سیستم کلی با قابلیت صرفه جویی در مصرف انرژی است؛ در سیستم ابداعی جدید علاوه بر حذف داده‌های غیر ضروری، انرژی ذخیره شده تنها برای پردازش مفید ترین توابع و عملکردها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

دکتر «جعفری» تأکید می‌کند: فیزیک و حرکت شناسی بدن انسان باعث کاهش سیگنال های تصادفی بدن و حرکات می شود؛ بطور مثال اگر یک سیستم پوشیدنی برای پیش بینی احتمال افتادن سالمندان طراحی شود، دستگاه برای تعیین وضعیت نشستن و عدم وجود خطر افتادن فرد به انرژی زیادی نیاز ندارد.

 

در بین سیستم های رایانه ای پوشیدنی، عملکرد دستگاه هایی برای پیش بینی احتمال سقوط سالمندان و تنظیم دارو برای بیماران مبتلا به پارکینسون از موفقیت بیشتری برخودار بوده است.

 

دکتر «جعفری» خاطر نشان می‌کند: باتوجه به افزایش تقاضا برای دستگاه های نظارت بر وضعیت سلامت فرد، دانشجویان، مهندسان و کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت باید بدنبال طراحی و توسعه سیستم های پوشیدنی باشند و ما قصد داریم با همکاری فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه دالاس، نسل جدیدی از رایانه های پوشیدنی طراحی کنیم.

 

دکتر «جان هانسن» معاون تحقیقات مدرسه علوم مهندسی و رایانه اریک جانسون دانشگاه دالاس تأکید می‌کند: «روزبه جعفری» یک آزمایشگاه پویا و نوآورانه در حوزه مهندسی برق ایجاد کرده است که به مرتفع کردن چالش پیش روی تحقیقات در حوزه مغز رایانه ای کمک شایانی کرده است؛ در این محیط علاوه بر حضور یک گروه گسترده از فارغ التحصیلان ماهر، از نیروی خلاق دانشجویی و دانش آموزی نیز استفاده می شود.

 

برنامه پنج ساله این مرکز با بودجه 416 میلیون دلاری برای طراحی و توسعه رایانه های پوشیدنی از سال 2012 میلادی آغاز شده است.

 
 

 

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

دوشنبه 27 آذر 1391  1:15 PM
تشکرات از این پست
mina_K_h hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آغاز کارزار تبلیغاتی اینترنتی برای جانشین اوباما در سال 2016

از هم اکنون تنور رقابت‌های تبلیغاتی برای انتخابات سال 2016 آمریکا در حال گرم شدن است!

در حالی که همین چند هفته پیش با انتخاب باراک اوباما به عنوان چهل و پنجمین رئیس جمهور آمریکا، رقابت‌های داغ انتخاباتی در ایالات متحده به طور کامل فروکش کرد، از هم اکنون زمزمه‌های شروع کارزارهای تبلیغاتی برای انتخابات سال ۲۰۱۶ میلادی شنیده می‌شود.

قرار است در انتخابات این سال، جانشین باراک اوباما تعیین شود.

بر این اساس عده‌ای به ثبت برخی دامنه‌های اینترنتی روی آورده‌اند که به احتمال زیاد در رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۱۶ به کار گرفته خواهد شد.

برخی گمانه‌زنی‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا حاکی از آن است در این دوره، «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه دولت اوباما و «جب بوش» برادر رئیس جمهور پیشین به مصاف یکدیگر می‌روند.

از جمله سایت های ثبت شده می‌توان به ClintonCuomo.com و JoeBiden۲۰۱۶.com اشاره کرد.

ریک سنتوروم (Rick Santorum) سیاستمدار حزب جمهوری‌خواه و الیزابت وارن (Elizabeth Warren) سناتور ماساجوست، از دیگر نامزدان احتمالی این دوره هستند.

شاید به همین دلیل، ثبت زودهنگام دامنه‌های RickSantorum۲۰۱۶.com، RickSantorum۲۰۱۶.net و Santorum۲۰۱۶.net و نیز ElizabethWarren۲۰۱۶.com چندان عجیب به نظر نرسد.

دقیقاً مشخص نیست که این سایت‌ها به وسیله دلالان اینترنتی ثبت شده و یا توسط نزدیکان و هواداران شخصیت‌های سیاسی مزبور.

گفتنی است برخی افراد فرصت‌طلب با ثبت دامنه‌های خاص و به مزایده گذاشتن آنها در زمان مقتضی، سود سرشاری به جیب می‌زنند.

به عنوان مثال شخصی به نام کریس کلارک که در سال ۱۹۹۴ سایت پیتزا دات کام (pizza.com) را به قیمت ۲۰ دلار ثبت کرده بود، توانست ۱۳ سال بعد آن را به قیمت باورنکردنی ۲.۶ میلیون دلار بفروشد!

آغاز کارزار تبلیغاتی اینترنتی برای جانشین اوباما در سال 2016

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 28 آذر 1391  12:43 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آی.سی.تی وزارتخانه می‌خواهد؟

وزارت ارتباطات، وزارت پرماجرای‌ست. از تغییر نام، تا تغییر وزیر. از خصوصی سازی تا جنجالی‌ترین سرنوشت، یعنی ادغام با وزارت شهرسازی. این مقاله نگاهی دارد به فراز و نشیب‌های طی شده در چندسال اخیر این وزارت‌خانه.

آی.سی.تی وزارتخانه می‌خواهد؟

 

م.ر.بهنام رئوف- دو هفته پیش بود که رئیس جمهور طی نامه‌ای رضا تقی‌پور، وزیر ارتباطات و فناری اطلاعات را به بهانه ادغام وزارتخانه‌اش به عنوان مشاور خود در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزید و به جای او علی نیکزاد، وزیر راه و شهرسازی را تا زمان ادغام این وزارتخانه به عنوان سرپرست انتخاب کرد.


سرانجام یک سال گمانه‌زنی‌ها و شایعات و تکذیب‌ها پیرامون ادغام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به حقیقت پیوست و شمارش معکوس برای خاموش شدن چراغ‌های برج‌های سیدخندان آغاز شد.

دکتر رضا تقی‌پور، هشتمین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حالی صندلی خود را ترک کرد که حتی در مراسم تودیع خود حاضر نشد و همین امر باعث کنایه‌های آقای معاون اول و پررنگ شدن شایعات اختلافات او با هیئت دولت شد.

تقی‌پور در کنار محمد عارف، وزرایی بودند که عمر کاری آنها در این وزارتخانه تنها سه سال بود. این بار اما تقی پور در حالی از سیدخندان می‌رود که قرار است تابلوهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم برای همیشه از این محل جمع‌آوری شود.

وزارتی که در زمان احمد معتمدی از پست، تلگراف و تلفن به ارتباطات و فناوری اطلاعات تغییر نام داد.

با این حال تقی‌پور که شایعه ادغام وزارتش از یک سال پیش شنیده می‌شد و حتی در همان زمان نیز در کنار تکذیب این موضوع به دنبال رایزنی‌های گسترده با مجلسی‌ها و مطبوعاتی‌ها بود، همین یک ماه پیش میزبان وزرای ارتباطات کشورهای عضو اکو بود.

شاید او در آن زمان حتی تصور هم نمی‌کرد که یک ماه بعد جانشین و سرپرست وزارتخانه‌اش خبر از کلید خوردن طرح ادغام وزارت مسکن، راه و ترابری، آی.سی.تی و یک وزارتخانه دیگر را به خبرنگاران حوزه‌اش بدهد.

خبرنگارانی که در طول سه سال وزارت او حتی یک بار هم شاهد برگزاری یک نشست مطبوعاتی نبودند.

البته این موضوع یعنی ادغام چند وزارتخانه گویا در حال حاضر از دستور کار خارج شده است؛ چرا که محمود احمدی‌نژاد نیز چندی پیش و در حاشیه نشست هیئت دولت به خبرنگاران گفته بود مجلس خواستار ادغام و کوچک‌سازی دولت است و ما هم به دنبال اجرای برنامه مجلس هستیم که اگر این امر توسط مجلس ملغی اعلام شود ما هم این موضوع را از دستور کار خارج می‌کنیم.

او البته گفته بود که با خصوصی‌سازی‌های صورت گرفته در حوزه مخابرات و آغاز طرح خصوصی سازی پست و پست بانک عملا وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کاهش یافته و به جایی رسیده است که می‌تواند در قالب یک سازمان زیر مجموعه ریاست جمهوری یا نهادی مربوط عمل کند.

علی نیکزاد هم در حاشیه سومین نمایشگاه راه و شهرسازی در تهران در گفت‌وگو با «فارس»، در پاسخ به این پرسش مبنی بر مصوبه جدید مجلس شورای اسلامی در خصوص اینکه هرگونه ادغام وزارتخانه‌ها باید با مصوبه مجلس باشد، گفت: ما تابع دولت و مجلس هستیم. وی خاطرنشان کرد: بالاخره ما سرباز نظام هستیم و دولت و مجلس هر تصمیمی بگیرند، تا آنجایی که نفس در جان ما باشد، برای نظام مقدس جمهوری اسلامی کار خواهیم کرد.

بر همین اساس هم گفته می‌شود که نیکزاد در دو هفته گذشته چندین بار به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات رفته است و با تدوین یک برنامه زمان بندی شده با معاونین این وزارتخانه جلساتی برگزار کرده است. جلساتی که اما با تصویب طرح جدید مجلس بی‌نتیجه بوده؛ چرا که نیکزاد باید از این وزارتخانه برود.


قانونی که عطف‌به ماسبق ‌شد
با تصویب طرح ممنوعیت ادغام‌ها و نیز منع سرپرستی یک وزیر بر وزارتخانه دیگر، در مفاد قانون مذکور آمده که این قانون در خصوص وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز حاکم است.

محمد سلیمانی، رئیس کمیته فناوری‌های نوین مجلس در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: با تصویب نهایی طرح دو فوریتی ممنوعیت ادغام‌ها در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، ممنوعیت سرپرستی یک وزیر بر وزارتخانه دیگر به صورت قانونی به تصویب رسید.

 رئیس کمیته فناوری‌های نوین مجلس افزود: در مفاد این قانون ذکر شده، این قانون در خصوص وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز حاکم است.

وی ادامه داد: بنابراین اگر هم پیش از این، این طور برداشت می‌شد که این قانون عطف به ماسبق نمی‌شود، هم‌اکنون و با قید این بند، به صراحت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را نیز در برمی‌گیرد.

با تصویب این قانون اکنون به نظر می‌رسد که نیکزاد باید از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جدا شود مگر آن که رئیس جمهور او را از وزارت راه و شهرسازی جدا کرده و بعد حکم جدیدی مبنی بر سرپرستی او بر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منتشر کند.

البته در طرح تصویب شده جدید مجلس به این نکته که سرانجام این وزارتخانه باید با وزارتخانه دیگری ادغام شود یا نشود اشاره‌ای نشده است در نتیجه به نظر می‌رسد که همچنان راه برای ادغام این وزارتخانه باز باشد.

وزارتخانه بیکار
نکته‌ای که اما به نظر می‌رسد هم اکنون در موضع‌گیری‌های صورت گرفته توسط افراد و جناح‌های مختلف مغفول مانده است، بحث کارآیی و وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فعلی است.

وزارتی که هم اکنون و بعد از خصوصی‌سازی‌های صورت گرفته به نظر می‌رسد وظیفه آنچنانی دیگری در قالب یک وزارتخانه نداشته باشد.

با شروع خصوصی‌سازی، شرکت مخابرات ایران که سال‌ها عمده‌ترین دلمشغولی و کار مانده در ذهن مردم از وزارت ارتباطات بود، در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت و فارغ از حاشیه‌هایی که موضوع این گزارش نیست وارد بورس شد.

در دل شرکت مخابرات ایران غول دیگری قرار داشت که در سال ۸۶ و بعد از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و شرکت سایپا عنوان سومین بنگاه سودده اقتصادی کشور را به یدک می‌کشید.

شرکت ارتباطات سیار ایران که مردم آن را با نام برند این شرکت یعنی همراه اول می‌شناسند هم از وزارت ارتباطات جدا شد.

شرکت پست جمهوری اسلامی ایران هم که سودده نبود، به حکم خصوصی‌سازی از این وزارتخانه جدا شد و به دنبال سرنوشت خود رفت.

 عمده‌ترین بخش پول‌ساز باقیمانده در دست وزارت ارتباطات، شرکت ارتباطات زیرساخت بود که به واسطه برخی حساسیت‌ها این شرکت حاکمیتی شناخته شد و از مقوله خصوصی‌سازی کنار گذاشته شد.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حتی بانک هم داشت. پست‌بانک هم به شکلی عجیب و ظاهرا بدون اطلاع و هماهنگی‌ با وزیر ارتباطات خود به سمت خصوصی‌سازی رفت و بعد از کشمکش فراوان گویی انتقالش فعلا تا زمان انجام یکسری زیرساخت‌ها و تدوین قوانین و مقررات منتفی شده است. البته خصوصی سازی پست بانک به قولی دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد.

از سوی دیگر مجلس شورای اسلامی هم قصد لاغرکردن دولت را داشت و ماجرای حذف و ادغام وزارتخانه و ایجاد وزارتخانه‌های جدید در دستور کار بود.

وزارت ارتباطات هم کاندید ادغام در وزارت راه و ترابری و وزارت مسکن و شهرسازی بود؛ یعنی ادغام سه وزارتخانه در هم.

چندماهی از بحث خصوصی‌سازی و ادغام نگذشته بود و وزیر ارتباطات به دنبال بازسازی معاونان جدید و خدمات جدید بعد از خصوصی‌سازی بود که زمزمه‌های جدیدی آغاز شد.

به موجب خصوصی‌سازی نهاد تازه‌ای با اختیارات جامعی متولد شده بود به نام شورای رقابت. قرار بود در مقوله خصوصی‌سازی شورای رقابت وظیفه نظارت بر خصوصی‌سازی‌ها و تنظیم بازار بعد از این تغییرات را بر عهده بگیرد.

 شورای رقابت در حالی‌که هنوز عرقش خشک نشده بود بخشی در دل وزارت ارتباطات توجهش را جلب کرد. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جایی بود که شورای رقابت اعتقاد داشت در حال موازی کاری با ایشان بوده و باید به بخش کوچکی درون این شورا تبدیل شود.

در نتیجه جنگ جدیدی برای وزارت ارتباطات آغاز شد که هنوز هم ادامه دارد.

شورای رقابت، سازمان رگولاتوری وزارت ارتباطات را می‌خواهد. برای حرفش هم قانون و اختیاراتش را به میدان آورده است. لابی‌های سنگین از هر دو طرف دعوا آغاز شد.

اگرچه هنوز اطلاع موثق و رسمی در دست نیست، اما ظاهرا شورای رقابت اعلام کرده سرانجام توانسته نظر رئیس جمهور را برای جدا کردن رگولاتوری از وزارت ارتباطات جلب کند.

یک شورای جدید ‌آی.سی.تی
اما وزارت ارتباطاتی‌ها که فکر می‌کردند فقط با شورای رقابت طرف هستند به ناگاه با شورای جدیدالتاسیس دیگری به نام شورای عالی فضای مجازی مواجه شدند.

بر حسب اتفاق دبیر این شورا و رئیس مرکز فضای مجازی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس مرکز تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم بود.

اما در حالی‌که تصور می‌شد این انتصاب به حسن همکاری وزارت ارتباطات با یکی از معاونان سابق خود در شورای قدرتمند و تازه تاسیس فضای مجازی بینجامد، نه تنها چنین اتفاقی رخ نداد بلکه به نوعی تقابل نیز انجامید.

اختلافات در این قسمت هم شروع شد و سرانجام قرار شد که این شورا در همان محل مرکز تحقیقات مخابرات ایران تشکیل و از همان امکانات هم استفاده شود.

از سوی دیگر و بر اساس وظایفی که بر عهده این شورا گذاشته شده است عملا دیگر کار خاصی برای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نمی‌ماند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 28 آذر 1391  12:47 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

جایزه 36 هزار دلاری پلیس ژاپن برای دستگیری یک هکر

این هکر آنقدر خرابکاری به بار آورده که پلیس برای دستگیری وی جایزه کلانی را در نظر گرفته ا ست.

پلیس ژاپن برای دستگیری هکر خطرناکی که تاکنون موفق به شناسایی و دستگیری وی نشده، جایزه کلان ۳۶ هزار دلاری تعیین کرده است.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از پی. سی.ادوایزر، این اولین بار است که آژانس پلیس ملی ژاپن برای دستگیری یک هکر جایزه تعیین می‌کند و جزئیات فنی اقدامات خرابکارانه او را منتشر می کند.

مبلغ تعیین شده برای دستگیری این هکر حداکثر مبلغی است که بر اساس قانون می توان به این امر اختصاص داد.

در اوایل سال ۲۰۱۲ پلیس ژاپن به اشتباه چهار نفر را که رایانه‌هایشان توسط هکرها دستکاری شده و برای ارسال مطالب مختلف در اینترنت مورد سوءاستفاده قرار گرفته بود، دستگیر کرد.

پلیس به علت ضعف دانش فنی تصور می‌کرد این افراد خود هکر هستند، اما با بررسی‌های بیشتر مشخص شد این افراد هکر نبوده‌اند.

از آنجا که پیام‌های ارسالی شامل هشدارهایی در مورد به راه انداختن کشتار در یک مدرسه ابتدایی بود با واکنش گسترده‌ای مواجه شد.

هکری که برای دستگیریش جایزه تعیین شده، با استفاده از زبان برنامه نویسی C ویروسی به نام iesys.exe طراحی کرده و پیام هایی را در وب سایت‌های معروف ژاپنی ارسال کرده و انواع روش‌های جعل امضا و سند را توضیح می‌دهد.

ویروس وی ارسال پست‌های اینترنتی با سوءاستفاده از نام دیگر کاربران را هم ممکن می‌کند.

جایزه 36 هزار دلاری پلیس ژاپن برای دستگیری یک هکر

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 28 آذر 1391  12:49 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

افت محسوس تسلط مایکروسافت بر بازار سیستم عامل‌ها

روزگاری نه چندان دور، مایکروسافت، یک تنه بازار سیستم عامل را اداره می‌کرد. زمان که گذشت و آندروید و iOS و خیلی‌های دیگر، کار مایکروطافت،‌تا حدی از سکه افتاد.

تسلط مایکروسافت بر بازار سیستم عامل‌های رایانه‌ای به طور چشمگیری در حال کاهش است و علت این مساله گسترش استفاده از تبلت و گوشی‌های هوشمند است.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از آی.بی.تایمز، گزارش مؤسسه Goldman Sachs که به تازگی منتشر شده همچنین نشان می‌دهد در حالی که در آغاز سال ۲۰۰۰ سهم ویندوز در دنیای سیستم‌های عامل به ۹۷ درصد می‌رسید، اما سهم کلی مایکروسافت در بازار سیستم عامل در جهان تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

گزارش دیگری که توسط آی.دی.سی تهیه شده بود نشان می‌دهد که در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۲ تعداد گوشی‌های هوشمند عرضه شده در سطح جهان از مرز ۲۲۴.۵ میلیون واحد فراتر رفته که به معنای رشد سالانه ۳۹.۵ درصدی است.

این رشد به طور قطع فضا را برای سیستم عامل‌های رومیزی مانند ویندوز محدود خواهد کرد.

Goldman Sachs بر این باور است که سیستم عامل آندروید برنده اصلی این تحولات است و توانسته ۴۲ درصد از بازار سیستم عامل های همراه را از آن خود کند.

رتبه دوم در این زمینه فعلاً متعلق به سیستم عامل iOS اپل با ۲۴ درصد است.

سهم مایکروسافت از بازار سیستم عامل های همراه هم اکنون تنها ۲.۶ درصد است و تا سال ۲۰۱۶ به ۱۰ درصد افزایش خواهد یافت.

علیرغم عرضه ویندوز ۸ از سوی مایکروسافت با ویژگی‌های لمسی این وضعیت تا سال ۲۰۱۶ تغییر محسوسی نخواهد کرد.

بررسی Goldman Sachs نشان می دهد در حال حاضر از مجموع ۱.۵ میلیارد رایانه موجود در جهان تنها حدود یک درصد به سیستم عامل ویندوز ۸ مجهز هستند.

افت محسوس تسلط مایکروسافت بر بازار سیستم عامل‌ها

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 28 آذر 1391  2:58 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال *** پیش‌بینی‌آی‌بی‌ام از رایانه‌های 2018 با درک حس‌های پنج گانه ***

 

 

پیش‌بینی‌آی‌بی‌ام از رایانه‌های 2018 با درک حس‌های پنج گانه 

4-900.jpg

 

در پایان هر سال شرکت آی‌بی‌ام یک لیست از پنج فناوری قابل پیش‌بینی در پنج سال آینده را منتشر می‌کند که مبتنی بر هر چیز از روند بازار نوظهور تا رفتارهای فرهنگی و اجتماعی و فناوری‌های واقعی است که این شرکت در آزمایشگاه‌های خود در حال کار بر روی آنهاست.

 

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اگر پیش‌بینی‌های امسال این شرکت را باور کنیم، بسیاری از سیستمهای محاسباتی از تبلت و لپ‌تاپ گرفته تا تلفن همراه می‌توانند از حسهای بیشتری شامل دیدن، شنیدن، چشیدن و بوئیدن به شیوه دیجیتالی بهره‌مند شوند. 

 

به گفته محققان آی‌بی‌ام، سیستمهای محاسباتی شناختی به انسانها در شناخت پیچیدگی‌ها، همراهی با سرعت اطلاعات، تصمیم‌گیریهای آگاهانه‌تر، ارتقای سلامت و استاندارد زندگی، غنی‌سازی زندگی و شکستن تمام موانع از جمله فاصله جغرافیایی، زبان، هزیه و عدم دسترسی کمک خواهد کرد. 

این شرکت پیش‌بینی کرده که چیزهایی مانند دید رایانه‌ای می‌تواند حوزه محاسبات را بویژه در مراقبتهای بهداشتی متحول کند که در آن تصاویری مانند ام‌آرآی و سی‌تی‌اسکن تنها توسط یک پزشک برای تشخیص یک بیماری مشاهده نشده و داده‌های پزشکی زیادی مورد بررسی قرار می‌گیرند. 

در مورد حس شنود نیز آی‌بی‌ام پیش‌بینی کرده که تا سال 2018 سیستمهای حسگر توزیع شده عمل گرفتن و بررسی صدا را با شیوه‌های جدید برای مثال از طریق تعیین ارتباط با ویژگیهای غیرقابل شنود امواج صوتی برای انجام تمام کارها از آزمایش مواد برای نقاط ضعیف تا رمزگشایی صحبت کودکان آغاز خواهند کرد. 

همچنین سیستمهای رایانه‌ای تا آن زمان از حس بویایی برخوردار خواهند بود. رایانه‌هایی مانند گوشی هوشمند می‌توانند بیماری را بر اساس نشانه‌های زیستی موجود در تنفس فرد تشخیص داده، به جمع‌آوری داده‌های بیماریهای مسری کمک کرده و مقامات بهداشتی را جلوتر از شیوع بیماری نگهدارند. 

شاید جالبترین بخش این پیش‌بینی‌ها، چشم‌انداز رایانه هایی با قابلیت چشیدن و حس کردن است. شرکت آی‌بی‌ام پایان دوره سرآشپزهایی را پیش‌بینی کرده که ترکیب طعمها را از روی شهود بدست می‌آورند. این شرکت در حال حاضر در حال کار بر روی سیستمی است که ترکیبات طعم را تجربه کرده و از این داده‌ها برای ایجاد طعمهای ترکیبی و دستورالعملهای پخت غذا در یک سطح بسیار ابتدایی بر اساس شیمی غذا و روانشناسی انسان استفاده می‌کند. 

پیش‌بینی دیگر آی‌بی‌ام در مورد رایانه‌های پنج سال آینده به برخورداری آنها از حس لمس اختصاص داشته که به تصور آن انسانها خواهند توانست این ویژگی را از طریق نمایشگرهای گوشی هوشمند درک کنند. با استفاده از لرزشهایی با تنظیمات مشخص، اکنون می‌توان حس بافتی را که در آن وجود نداشته ایجاد کرد. در حال حاضر یک «لغتنامه بافتها» یا یک نوع لغت‌نامه الگوهای لرزشی مورد نیاز بوده که به انسان اجازه می‌دهد تا بطور مجازی هر نوع حس بافت را ایجاد کند. 

بنا بر پیش‌بینی این شرکت، این فناوری ایجاد خواهد شد که در حقیقت کارها بر روی آن آغاز شده و یک تجربه آنلاین کاملا جدید را خواهد ساخت. برای مثال با این فناوری در آینده می‌توان بافت پیراهنی را که بصورت آنلاین در حال خرید آن هستید، از طریق نمایشگر گوشی هوشمند لمس کنید.  

اگرچه پیش‌بینی‌های آی‌بی‌ام همیشه دور از خطا نبوده و هنوز برخی از پیش‌بینی‌های آن برای سالهای 2009 و 2011 بدست نیامده، اما بسیاری دیگر مانند ترجمه کلام بلادرنگ(2006)، فناوری ارتباطی پرداخت حوزه نزدیک برای تلفن همراه(2007)، فناوریهای کمک راننده مانند پارک خودکار و فرمانهای صوتی(2007) و دستگاههای خوانش ذهن بازار مصرفی(2011) همگی تا حدی موفق نشان داده‌اند.

 

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

سه شنبه 28 آذر 1391  3:18 PM
تشکرات از این پست
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

تجزیه و تحلیل تنها 0.5 درصد اطلاعات دیجیتال جهان

دنیای فناوری‌ها و داده‌های دیجیتال پهناور است. اما تصور کنید از این حجم اطلاعات، فقط نیم درصد تجزیه و تحلیل می‌شوند.

با وجود گسترش بی سابقه جهان دیجیتال و تولید حجم بالایی از اطلاعات تنها نیم درصد از این اطلاعات تجزیه و تحلیل و پردازش می شود.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از آی تی پی، یافته‌های آی‌دی‌سی نشان می دهد افزایش تولید اطلاعات به معنای افزایش تجزیه و تحلیل آنها نیست و این وضعیت در عمل میزان داده‌های خام را افزایش داده است.

از سوی دیگر همین بررسی نشان می‌دهد میزان رشد داده‌های خام تولید شده در شرق آسیا و به خصوص کشورهایی مانند چین، کره و ژاپن بیشتر است.

علت اصلی این رشد افزایش استفاده از تبلت و گوشی توسط عموم شهروندان و دسترسی گسترده همراه به اینترنت است که تولید اطلاعات را راحت‌تر کرده است.

البته اطلاعات دوربین‌های نظارتی و کارت خوان ها و ... هم در زمره این اطلاعات است.

حجم این اطلاعات تنها در دو سال گذشته به ۲.۸ زتابایت افزایش یافته است. هر زتابیات معادل یک میلیارد ترابایت است.

آی.دی.سی پیش‌بینی کرده حجم کل اطلاعات دیجیتالی موجود در جهان تا سال ۲۰۲۰ به ۴۰ زتابایت افزایش می‌یابد که این رقم ۱۴ درصد بیش از پیش‌بینی قبلی است.

برای اینکه تصویری از مفهوم این حجم از اطلاعات ایجاد شود باید گفت اگر ۴۰ زتابایت اطلاعات بر روی دی.وی.دی های بلو-ری ذخیره شود، وزن خالص این دی.وی.دی‌ها معادل ۴۲۴ ناو هواپیمابر غول پیکر در کلاس نیمیتز خواهد بود.

در سال ۲۰۲۰ از چهل زتابایت اطلاعات تولید شده ۵۲۴۷ گیگابایت اطلاعات به هر شخص اختصاص می یابد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 28 آذر 1391  3:27 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها