0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ضدویروس Bitdefender برای محیط‌های مجازی

شرکت مهندسی شبکه گستر با بیش از ۲۰ سال تجربه موفق در زمینه ضدویروس و بعنوان نماینده رسمی و توزیع کننده محصولات ضدویروس Bitdefender (نسخه‌های شبکه) در ایران، خدمات فروش و پشتیبانی این محصولات را ارائه می‌نماید.

شرکت ضدویروس Bitdefender همگام با بکارگیری فناوری‌های نوین در بخش فناوری اطلاعات (IT)، راهکارهای جدیدی برای تأمین امنیت این محیط‌های جدید ارائه می‌نماید.

به گزارش ایتنا محصول SVE یا Security for Virtualized Environments راه حل امنیتی جامعی برای ایستگاه‌های کاری و سـرورهـای مجـازی است.
محصـول Bitdefender SVE بـا تمـام فنـاوری‌ها و بستـرهای مجـازی سـازی نظیر VMware ESXi، Citrix Xen، Microsoft Hyper-V، Red Hat KVM، Oracle VM و... سازگار می‌باشد.

ضدویروس SVE از آخرین فناوری‌های مجازی سازی بهره می‌برد تا از حداقل منابع فیزیکی حافظه و دیسک استفاده نماید.
در روش‌های سنتی، نسخه کامل ضدویروس بر روی هر یک از ماشین‌های مجازی نصب می‌شود، در حالی که Bitdefender با استفاده از یک بخش مستقل مجازی بر روی میزبان فیزیکی، قادر است تمام عملیات لازم برای حفاظت از ماشین‌های مجازی را خارج از این ماشین‌ها انجام دهد.

با بکارگیری فناوری نوینی که مانع از انجام عملیات تکراری می‌شود و همچنین با پردازش عملیات ضدویروس بصورت متمرکز و خارج از ماشین‌های مجازی، عملکرد Bitdefender در مقایسه با دیگر ضدویروس‌های ویژه محیط‌های مجازی بیش از ۳۰ درصد سریع‌تر و بهینه‌تر است.

نصب و راه‌اندازی ضدویروس SVE به آسانی از طریق وارد کردن اجزای مجازی ضدویروس به هر نوع hypervisor صورت می‌گیرد.
مدیریت ضدویروس SVE نیز بصورت متمرکز و یکپارچه در یک بخش مجازی واحد انجام می‌شود.
مدیریت SVE شامل توزیع، تنظیم، نظارت و تهیه گزارش می‌شود.

شرکت مهندسی شبکه گستر با بیش از ۲۰ سال تجربه موفق در زمینه ضدویروس و بعنوان نماینده رسمی و توزیع کننده محصولات ضدویروس Bitdefender (نسخه‌های شبکه) در ایران، خدمات فروش و پشتیبانی این محصولات را ارائه می‌نماید.
شرکت مهندسی شبکه گستر محصولات ضدویروس Bitdefender (نسخه های سازمانی) را با شرایط بسیار ویژه در هجدهمین نمایشگاه الکامپ عرضه خواهد کرد.
خریدارانی که اقدام به خرید لیسانس یکساله ضدویروس‌های Bitdefender نمایند، بطور رایگان لیسانس و خدمات پشتیبانی سه ساله دریافت خواهند نمود.

علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیشتر درباره ضدویروس Security for Virtualized Environments و دیگر محصولات ضدویروس Bitdefender می‌توانند در مدت برگزاری نمایشگاه الکامپ (۲۲-۱۹ آذر) از غرفه شبکه گستر در سالن ۴۱ بازدید کرده و یا با دفتر فروش شرکت مهندسی شبکه گستر (۵۷ - ۵۳ ۸۲ ۶۵ ۸۸) تماس حاصل نمایند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 19 آذر 1391  12:00 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

جستجو در اینترنت 100برابر سریعتر می‌شود

شرکت رایانه ای IBM اعلام کرد تراشه ای تولید کرده که انتقال اطلاعات را از طریق امواج نور به جای سیگنالهای الکترونیکی تسهیل کرده است.
 
به گزارش مهر، شرکت رایانه ای بین المللی IBM اظهار داشت که باید راهی برای انتقال میزان قابل توجهی از اطلاعات بین پردازشگرها در سرورهای رایانه ای با سرعت بالاتر از سرعت کنونی ارائه می شد.
 
این تراشه ها ارائه کننده قدرت محاسباتی بالایی است. یک کارشناس اظهار داشت که اهمیت این نوآوری در این است که این نوآوری درمیان دیگر گزینه ها بسیار کم هزینه تر بوده است.
 
جزئیات تولید این تراشه قرار است در همایش بین المللی دستگاه های الکترون که در فلوریدا برگزار می شود به صورت مشروح ارائه شود.
 
گروه تولید کننده این تراشه اظهار داشتند که استفاده از نور به جای جریان الکترونها برای انتقال اطلاعات دو مزیت مهم دارد. یکی این که این اطلاعات را می توان به فاصله های دورتر بین بخشهای مختلف یک مرکز سرور فرستاد بدون این که نگران از دست رفتن اطلاعات باشیم.
 
مزیت دوم این که سرعت انتقال اطلاعات سریع تر می شود؛ چرا که نور برای انتقال اطلاعات بیشتر و به طور همزمان به کار گرفته می شود.
 
مراکز اطلاعات تاکنون استفاده از کابلهای نوری را برای تبادل اطلاعات میان شبکه های تراشه های رایانه ای به جای کابلهای مسی آغاز کرده اند، اما در حال حاضر آنها نیازمند تجهیزات خاصی برای تبدیل اطلاعات رمزگذاری شده نوری به نسخه الکتریکی نیاز دارند تا این پردازشگرها بتوانند از آنها استفاده کنند.
 
شرکت IBM این امر را برای فرآیند تبدیل و تغییر فراهم کرده است تا این فراید روی یک تراشه رایانه که دربرگیرنده مولفه های نوری کنارهم با جریانهای الکتریکی در همان قطعه از سیلیکون است، صورت پذیرد و این تبدیل و تغییر برای تولید انبوه با هزینه اندک قابل انجام است.
 
دکتر سولمون آصف دانشمند نانواوپتیک در مرکز تحقیقات IBM در رابطه با علت سومند بودن این امر اظهار داشت: وقتی که می خواهید یک جستجوی اینترنتی انجام دهید، اطلاعات شما به یک مرکز داده ها و اطلاعات ارسال می شود که تنها روی یک تراشه نیست بلکه روی شبکه ای از تراشه ها منتقل می شود.
 
وی افزود: این اطلاعات ممکن است میان این مرکز داده های بزرگ توزیع شود. پرسش این است که چگونه این تراشه ها با هم ارتباط برقرار می کنند و این ارتباط چگونه می تواند با تمام سرعت ممکن صورت پذیرد، چرا که شما که در آن درحال جستجوی اینترنتی خود هستید خواستار به دست آوردن سریع نتایج جستجوی خود هستند.
 
دکتر سولمون آصف یادآور شد: با فناوری کنونی انتقال اطلاعات بسیار زیاد در شبکه منتقل می شود بسیار دشوار است. با فناوری جدید می توان این جستجو را سریع تر کرد تا از نظر اقتصادی نیز به صرفه باشد.
 
هرکدام از این تراشه ها دربرگیرنده تعدادی کانال است که IBM تعداد آنها را به طور جزئی مشخص نمی کند و این کانال ها اطلاعات کدگذاری شده نوری را با سرعت بالای 25 گیگابایت در ثانیه منتقل می کنند.
 
این شرکت اظهار داشته است که انتقال اطلاعات از این طریق صدها برابر سریع تر از فناوریهای کنونی خواهد شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 آذر 1391  3:36 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

سال 2012، سال پلتفرم‌های جدید و بدافزارهای مدرن

در سال 2012 سایت‌ها معتبر و معروف، بی‌آنکه خود بدانند گاهی کاربران را به سمت سایت‌های مخرب هدایت کرده‌اند و البته پرخطرترین کشور از نظر امنیت سایبری در این سال نیز، هنگ کنگ بوده است.

سال 2012، سال پلتفرم‌های جدید و بدافزارهای مدرن

 

آخرین گزارش امنیتی شركت Sophos نشان می‌دهد كه ۸۰ درصد حملات بدافزارها در سال ۲۰۱۲ از طریق سایت‌های معتبر اتفاق افتاده‌اند و از این سایت‌ها به سایت‌های مخرب هدایت شده‌اند.

این شركت امنیتی برخی از مشاهدات كلیدی سال ۲۰۱۲ را برجسته سازی كرده و مشكلاتی كه در سال ۲۰۱۳ ممكن است اتفاق بیفتد را توضیح می‌دهد.

در این گزارش آمده است كه سال ۲۰۱۲، سال پلتفرم های جدید و بدافزارهای مدرن بوده است. با توجه به این گزارش، بدافزارهای مدرن با سوء استفاده از این روند، چالش‌های جدیدی را برای متخصصان فناوری اطلاعات ایجاد كرده‌اند.

در این مطالعه هم چنین پرخطرترین و امن‌ترین كشورها در برابر حملات بدافزارها مشخص شده است.

هنگ كنگ به عنوان خطرناك‌ترین كشور با ۲۳.۵ درصد در صدر این جدول قرار دارد.

كشورهای تایوان، امارات متحده عربی، مكزیك و هند در رده‌های بعدی قرار دارند.

نروژ با ۱.۸۱ درصد به عنوان امن‌ترین كشور شناخته می‌شود و كشورهای سوئد، ژاپن، انگلستان و سوئیس در رده‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

شركت امنیتی Sophos برای سال ۲۰۱۳ پیش‌بینی می‌كند كه حملات بدافزارها بیشتر بر روی پلت‌فرم‌ها باشد و كمتر از طریق سوء استفاده از سیستم‌های امنیتی قدیمی شركت‌ها صورت گیرد.

هم چنین به نظر می‌رسد با افزایش شدید در حملات مهندسی اجتماعی بر روی كلیه پلتفرم‌ها، شاهد كاهش سوء استفاده از آسیب پذیری‌های بازار باشیم. 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 آذر 1391  3:46 PM
تشکرات از این پست
amz9924 hadi_eslami ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ایرانی‌ها بیش‌تر به کدام کشورها زنگ می‌زنند؟

بیشترین میزان تماس خارجی از ایران، مربوط به افغانستان و در رده‌های بعدی، عربستان و عراق هستند.

افغانستان، امارات متحده عربی، عربستان و عراق کشورهایی هستند که بیش‌ترین میزان تلفن‌های خارجی کشور را به خود اختصاص می‌دهند.

پیش از این اعلام شده بود که حدود ۳۰ درصد از مکالمات بین‌المللی ایران به مقصد افغانستان است.

پس از این کشور در میان کشورهای منطقه، امارات بیش‌ترین تماس از ایران را دارد و پس از آن عربستان و عراق در رده‌های بعدی جدول قرار می‌گیرند که البته طبیعی است میزان مکالمه با این دو کشور بر اساس میزان حضور زائران ایرانی در آن‌ها متغیر است.

اما در میان کشورهای اروپایی، بنابر اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت کشور ترکیه بیشترین حجم تماس مشترکان ایرانی را به خود اختصاص داده است.

پس از این کشور انگلستان و آلمان در رده‌های بعدی قرار دارند و در میان کشورهای اروپایی بیش‌ترین تماس تلفنی کاربران تلفن ایران به این دو کشور مربوط می‌شود.

البته این‌ که مشترکان کشور با هر یک از این کشورها به چه میزان صحبت کرده‌اند آماری است که محرمانه خوانده می‌شود.

پیش از این اعلام شده بود که طی ایام حج امسال زائران ایرانی ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار دقیقه مکالمه تلفنی داشته‌اند و این میزان مکالمه از طریق هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تماس تلفنی برقرار شده است.

ایرانی‌ها بیش‌تر به کدام کشورها زنگ می‌زنند؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 آذر 1391  3:47 PM
تشکرات از این پست
amz9924 hadi_eslami ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

صف‌آرایی جدید در صحنه حاکمیت بر اینترنت

تعدادی زیادی از کشورهای جهان بویژه کشورهای درحال توسعه بر نامتوازن بودن توزیع منابع اینترنتی تأکید دارند و خواستار تغییر نظام حاکم بر اینترنت هستند.

کنفرانس WCIT شاهد دور جدیدی از صف آرایی‌ها و رویارویی‌های کشورها، نهادهای بین‌المللی و شرکت‌های خصوصی بر سر موضوع حاکمیت اینترنت است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مسئله حاکمیت اینترنت طی سال‌های اخیر تبدیل به یکی از حساس‌ترین و مناقشه برانگیزترین موضوعات مورد بحث در عرصه ارتباطات بین‌المللی شده است.
اگرچه در ابتدا این موضوع بیش‌تر جنبه فنی داشت، لیکن به مرور با اهمیت یافتن اینترنت و گسترش کاربردها و کاربرانش، این موضوع نیز بسیار مورد توجه قرارگرفته و ارزش استراتژیک یافته است.

در این بین تعدادی زیادی از کشورهای جهان بویژه کشورهای درحال توسعه بر نامتوازن بودن توزیع منابع اینترنتی تأکید دارند و خواستار تغییر نظام حاکم بر اینترنت هستند.

کنفرانس WCIT12 مجالی را بوجود آورده تا یکبار دیگر تا موضوع حامیت اینترنت و سلطه آمریکا بر این حوزه از سوی کشورهای زیادی مورد چالش قرار گیرد.
این گزارش اشاره‌ای به این رویداد بین‌المللی دارد که در حال حاضر در دوبی در حال برگزاری است.

تغییرات در فناوری، شامل رشد و گسترش شبکه‌های ارتباطی مبتنی بر IP و توسعه اینترنت در جهان و تحت تاثیر قرار گرفتن ارتباطات از این تغییرات از یک سو و رشد و توسعه ارتباطات سیار و بی‌سیم از سوی دیگر و هم‌چنین پدیده خصوصی‌سازی در مخابرات و ظهور اپراتورهای متعدد در سطح کشوری، منطقه‌ای و جهانی که صحنه ارتباطات را از حالت سنتی آن که شامل یک اپراتور مسلط عموما دولتی در سطح هر کشور بود تغییر داده و نیاز بود که متناسب با این تغییرات، قوانین مخابراتی نیز اصلاح گردند.
در سال ۲۰۰۵ نهایتا تلاش‌های انجام شده برای تصویب شروع اقدامات برای تغییر قوانین مخابراتی منجر به گزارشی به اتحادیه جهانی مخابراتی شد ولی در هر بار و با بهانه‌های مختلف و اعمال نفوذ کشورهای غربی، در روند اقدامات کارشکنی بعمل آمد تا قوانین مخابراتی دست نخورده باقی بمانند.
این گزارش حاکی است، نهایتا تلاش‌ها در سال ۲۰۱۰ در اجلاس سران مختار اتحادیه جهانی به ثمر نشست و مصوب شد در سال ۲۰۱۲ کنفرانسی برای اصلاح و بازنگری قوانین مخابراتی تشکیل شود.

علت عمده مخالفت آمریکا، نگرانی این کشور از خدشه دار شدن نفوذ و سلطه آن کشور بر اینترنت بود. ولی در نهایت آمریکا و کشورهای غربی توانستند بطور موقت رسیدگی به مسئله را به تاخیر اندازند. بعنوان اولین ترفند ICANN با تشکیل گروه مشورتی دولتی GAC‌ در زیرمجموعه خود و ارتقای جایگاه نظریات مشورتی GAC در تصمیم گیریهای هیئت مدیره، سعی کرد وانمود کند نظرات دولت‌های جهان تاثیری مهم در تصمیم گیری‌های آن سازمان دارد و نیازی به ورود سازمانی جهانی و بین دولتی نظیر اتحادیه جهانی مخابرات (ITU‌) به این مقوله نیست.

در ترفندی دیگر آمریکا با ایجاد موج خبری سعی کرد ورود کشورها به حاکمیت اینترنت را مخالفت با آزادی و ساختار عملکرد متعادل بخش خصوصی و به بند کشیدن اینترنت تصویر کند و در اقدامی دیگر با استمداد از کشورهای همسو و ایجاد جبهه‌ای واحد و وارد آوردن فشار بر کشورهای دیگر، مقاومتی همه جانبه در سطح WSIS برای حفظ حاکمیت خود به نمایش گذاشت. نهایتا کشورهای غربی توانستند با کمترین تلفات حاکمیت خود را بر اینترنت تحکیم کنند.

آمریکا و کشورهای غربی که تمام تلاش خود را برای عدم تغییر قوانین مخابراتی بعمل آورده بودند اگرچه توانستند این حرکت را با تاخیر چند ساله مواجه کنند در نهایت شکست خوردند در اینجا لازم به ذکر است که برای مثال قوانین ارتباطات رادیویی بطور منظم هر چهار سال یکبار بازنگری و اصلاح می‌گردند ولی برای تغییر قوانین مخابراتی (ITRs) دوره زمانی خاصی درنظر گرفته نشده ولی بطور معمول بعد از ۸ یا ۱۲ سال بازنگری می‌شدند ولی با توجه به موارد ذکر شده پس از سال ۱۹۸۸، برای مدت ۲۴ سال اصلاح نشده باقی مانده بود.

اکنون آمریکا و کشورهای غربی با صف آرایی و جبهه‌بندی قوی و استفاده از برخی ضعف‌های موجود در ITU‌ مجددا تلاش دارند که اقدام‌های در دست اجرا برای ایجاد تغییر در حاکمیت بلامنازع خود بر اینترنت را بسلامت پشت سر گذارند.

مهم‌ترین و حساس‌ترین جنبه در تغییر قوانین مخابراتی در بند پنج آن نهفته است که در شکل فعلی آن به مقوله ارتباطات اضطراری و کاربرد ارتباطات در مدیریت بحران و پایداری ارتباطات می‌پردازد. کشورهای متعددی نظیر کشورهای منطقه مشترک المنافع مخابراتی (گروه روسیه)، کشورهای عربی و کشورهای آفریقایی و بشکل کمرنگی کشورهای اتحادیه مخابراتی آسیاپاسفیک پیشنهاد کرده‌اند در این بند زیربندهایی در خصوص امنیت شبکه وارد شوند.

ورود ITU به بحث امنیت شبکه‌های ارتباطی که اکنون بطور فزایند عمدتا مبتنی بر IP و اینترنت است می‌تواند در بر دارند ورود ITU به مبحث حاکمیت اینترنت باشد و اولین نقطه اتکا این سازمان برای توسعه فعالیت خود در زمینه اینترنت تلقی گردد این تلاش به شدیدترین وجه مورد مخالفت آمریکا و کشورهای غربی است.

این کشورها مشابه با اقدامات خود در مقابله با WSIS از یک سو با ایجاد موج خبری سعی در محکومیت این اقدام با ایجاد تصویر غلط از آن دارند و بشدت تلاش می‌کنند این امر را به بند کشیدن اینترنت توسط دولت‌ها قلمداد کنند و از سوی دیگر با سوءاستفاده از ساختار بروکراتیک ITU سعی در به درازا کشاندن بحث‌ها در این سازمان دارند تا مانع تصویب تغییرات جدی در قوانین مخابراتی شوند و در اقداماتی دیگر نهایت تلاش خود را برای تاثیرگذاری بر تصمیم گیری‌ها با جبهه‌گیری منسجم توسط خود و کشورهای همسو و اعمال فشار بر کشورهای دیگر در عدم مخالفت با مواضع خود یا طرح مباحث جنجال برانگیز فرعی با هدف به درازا کشاندن بحث و به حاشیه کشاندن آن و اتلاف وقت کنفرانس دارند.

بر اساس این گزارش، جلسات آغازین با شروع مباحث مرتبط با بند پنج شاهد بحث‌های شدید و متعارض در خصوص موارد افزودنی به این بند بود.

بر اساس اعلام سایت سازمان فناوری اطلاعات ایران، فعالیت‌های فشرده‌ای توسط نمایندگان کشور ایران به همراه کشورهای عربی، گروه روسیه، چین و کشورهای آفریقایی از یک سو و آمریکا، کشورهای اروپایی، استرالیا و ژاپن از سوی دیگر در حال انجام است.


کنفرانس WCIT ۱۲ از۱۳ آذر تا جمعه ۲۴ آذر ۹۱ در شهر دبی، امارات متحده عربی در حال برگزاری است و به بازنگری قوانین مخابراتی می‌پردازد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 آذر 1391  4:11 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

قیمت اینترنت‌ 50درصد گران می‌شود

هزینه‌های انتقال از مرز تا مراکز استان، هزینه‌های مدیریت و فیلترینگ و سایر هزینه‌های سربار نیز اصولا ارزی محاسبه نمی‌شود و نباید آنچنان بر افزایش قیمت موثر باشد. به این ترتیب معلوم نیست کمیسیون تنظیم مقررات با چه استدلالی پای مصوبه افزایش ناگهانی قیمت پهنای باند را امضا کرده است.

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره ۱۵۳روز ۲۸آبان ۱۳۹۱، پیشنهاد تعرفه فروش پهنای باند اینترنت شرکت ارتباطات زیرساخت را بررسی کرد و در نهایت «سقف تعرفه پهنای باند اینترنت» را تصویب کرد.
این کمیسیون همچنین اعلام کرده که تعرفه‌های مذکور از ابتدای آذرماه قابل اجراست.

به نوشته بهار؛ براساس این سقف تعرفه، شرکت زیرساخت عملا بابت هر STM۱ معادل ۵۴‌میلیون و ۸۲۶‌هزار و ۲۰۰تومان از شرکت‌های توزیع‌کننده پهنای باند ISDP پول خواهد گرفت.
در عین حال براساس تبصره ۳ همین مصوبه، کلیه تخفیف‌های در نظر گرفته‌شده در بند ۲-۱ مصوبه جلسه شماره ۴۹ همین کمیسیون و بند ۲مصوبه ۸۶ حذف می‌شود. این تخفیف‌ها مواردی بود که قیمت پهنای باند را برای شرکت‌های ISDP از ۴۶‌میلیون تومان مصوب به ۳۷‌میلیون تومان می‌رساند.

به این ترتیب با ابلاغ و اجرای این مصوبه جدید توسط شرکت زیرساخت، ناگهان قیمت پهنای باند بین‌الملل از ۳۷‌میلیون تومان به ۵۵‌میلیون تومان رسیده است.
از سوی دیگر تخفیف ۲۰‌درصدی خاص شرکت‌های PAP هم با ابلاغ مصوبات جدید حذف شده است.

اما این همه ماجرا نیست.
در حالی که مقرر شده بود قیمت پهنای باند بالاتر از یک STM۱ به صورت پلکانی ارزان‌تر محاسبه شود، براساس مصوبه حتی اگر STM۴ یا STM۱۶ خریداری شود، خریدار باید به همان میزان (چهار یا ۱۶ برابر قیمت STM۱) به زیرساخت بپردازد؛ چون در در تبصره ۲ همین مصوبه به وضوح ذکر شده است که: «برای پهنای باندهای بالاتر از ۱۵۵ مگابیت بر ثانیه، تعرفه به صورت خطی و براساس مضارب STM۱ محاسبه خواهد شد.»

پیش‌تر محمود خسروی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده بود که افزایش قیمت ارز و منع شرکت دولتی زیرساخت از استفاده از ارز مرجع و حتی ارز مبادله‌ای، موجب افزایش شدید هزینه‌ها و بدهکاری این شرکت به طرف قراردادهای خارجی شده است.
خسروی اعلام کرده بود که در شرایط موجود باید قیمت پهنای باند افزایش یابد و با همین استدلال پیشنهاد سقف تعرفه به کمیسیون تنظیم مقررات ارایه شده است.

اما در سوی دیگر ماجرا، ارائه‌دهندگان پهنای باند هستند که ناگهان با افزایش کمرشکن ۵۰‌درصدی در هزینه پهنای باند مواجه می‌شوند؛ افزایشی که می‌تواند هزینه کلی ارایه خدمات این شرکت‌ها را ۱۵ تا ۲۰‌درصد افزایش دهد؛ افزایشی که مشخص نیست در سبد هزینه خانوار ایرانی وارد می‌شود، تحمل می‌شود یا به صورت حذف اینترنت نمایان خواهد شد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت خرید پهنای باند بین‌الملل در ورودی‌های کشور برای شرکت ارتباطات زیرساخت، به طور متوسط زیر هشت‌هزار دلار است. ضمن اینکه مدیران زیرساخت خود اذعان کرده بودند که با ورود شرکت‌های بخش خصوصی و تعاونی داخلی به عرصه تامین پهنای باند این هزینه‌ها نصف شده است.
بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که پهنای باند بین‌الملل تامین‌شده از طریق شرکت پیشگامان، برای زیرساخت زیر پنج‌‌هزاردلار به ازای هر STM۱ خرج برمی‌دارد. ضمن اینکه در مراسم آغاز به کار فیبر پیشگامان اعلام شد که این شرکت توان تامین پهنای باند تا ۶/۴ ترابایت را دارد.

با توجه به نیاز شرکت ارتباطات زیرساخت به تامین پهنای باند از مسیرهای مختلف به عنوان پشتیبان، با فرض اینکه به طور متوسط هفت‌هزار دلار هزینه تامین STM۱ می‌شود و با محاسبه هر دلار آزاد سه‌هزار تومان، قیمت پهنای باند ورودی نباید بیش از حداکثر ۲۱‌میلیون تومان برای زیرساخت تمام شود.

در این میان هزینه‌های انتقال از مرز تا مراکز استان، هزینه‌های مدیریت و فیلترینگ و سایر هزینه‌های سربار نیز اصولا ارزی محاسبه نمی‌شود و نباید آنچنان بر افزایش قیمت موثر باشد.
به این ترتیب معلوم نیست کمیسیون تنظیم مقررات با چه استدلالی پای مصوبه افزایش ناگهانی قیمت پهنای باند را امضا کرده است.

به گزارش فناوران، کارشناسان می‌گویند با توجه به اهمیت زیرساختی پهنای باند، کمیسیون تنظیم مقررات می‌توانست با مذاکره و باز کردن راه استفاده از ارز مرجع، علاوه بر حل مشکلات زیرساخت، وعده کاهش قیمت پهنای باند را عملیاتی کند و در این شرایط اقتصادی نامساعد، حداقل بخشی از بار افزایش قیمت‌ها را از روی دوش مردم بردارد و قیمت اینترنت را به متوسط منطقه‌ایش نزدیک‌تر کند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 آذر 1391  4:12 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اینترنت رایگان در تاکسی‌های پایتخت

تجهیز تاکسی‌های لندن به سیستم وای فای رایگان، یک سال تمام زمان برده است.

به زودی مسافران تاکسی‌های لندن می‌توانند در حین گشت و گذار در شهر، از اینترنت رایگان استفاده کنند.

یکی از شرکت‌های تاکسی‌رانی پایتخت انگلیس قرار است با همکاری شرکت Eyetease Media، وای فای رایگان ۱۵ دقیقه‌ای در اختیار مسافران تاکسی قرار دهد.

این برای اولین بار است که چنین سرویسی در وسایل نقلیه عمومی لندن ارائه می‌شود.

تجهیز تاکسی‌های لندن به این سیستم، یک سال تمام زمان برده است.

مسافران پیش از استفاده از این خط اینترنت رایگان، ابتدا باید چند آگهی تبلیغاتی را مشاهده نمایند.

ریچارد کوربت موسس شرکت Eyetease Media با اشاره به این که از ماه مارس آینده، ۵۰۰ تاکسی در لندن به اینترنت بی‌سیم مجهز خواهد شد، ابراز امیدواری کرد تا پایان سال آینده، تمام ۲۴ هزار تاکسی لندن به این سرویس تجهیز گردد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 22 آذر 1391  9:11 AM
تشکرات از این پست
amz9924 ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اوباما همچنان رکورددار توئیتر

اگر شما هم رییس جمهوری باشید که همه مردم دنیا پیگیر انتخابات و حواشی مربوط به شما باشند، باید هم توییترتان پرطرفدار باشد!

یکی از تویئت‌های رییس جمهوری آمریکا بیشترین میزان بازنشر را در شبکه اجتماعی توئیتر داشته است.

در حالی که کمتر از ۲۰ روز تا پایان سال ۲۰۱۲ باقی مانده است، شبکه اجتماعی توئیتر به رویدادهای مهم این سال پرداخته و عنوان کرده است که توئیت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا به هنگام برنده شدن مجدد در انتخابات ریاست جمهوری این کشور همچنان رکورددار است.

توئیت اوباما با مضمون "چهار سال دیگر" به همراه عکس خود و همسرش بیش از ۸۱۰ هزار بار بازنشر شده است و از این میزان رکورددار است.


به گفته توئیتر، این توئیت در عرض چند ساعت نه تنها به رکورد بالا دست پیدا کرد بلکه به توئیتی تبدیل شد که بیشترین میزان بازنشر را در تاریخ تاسیس توئیتر داشته است.


در همین حال رقابت‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن موضوعی بود که در سال جاری بیش از هر موضوع دیگری در مورد آن در توئیتر مطلب منتشر شد.


به گزارش خبرگزاری رویترز، از دیگر نکاتی که توئیتر به آن اشاره کرده این است که در سال ۲۰۱۲ بیشترین بار ترافیکی بر روی این شبکه اجتماعی هنگام شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بوده است به طوریکه در این روز در هر دقیقه ۳۲۷ هزار و ۴۵۲ توئیت ارسال می‌شده است.

اوباما همچنان رکورددار توئیتر

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 22 آذر 1391  5:31 PM
تشکرات از این پست
amz9924 ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

قمار بزرگ مایکروسافت با توسعه آفیس روی iOS اپل

یکی از مهم‌ترین و سودآورترین برنامه‌های عرضه شده توسط مایکروسافت، همین برنامه آفیس است و به همین دلیل عرضه این نسخه از آفیس می‌تواند ریسک بزرگی برای این غول نرم‌افزاری تلقی شود.

هنوز رسما اعلام نشده، اما از شواهد پیداست مایکروسافت در ادامه رشد کمی، نرم‌افزار آفیس خود را برای آیپد و آیفون تنظیم کرده و منتشر خواهد کرد.

به نظر می‌رسد مدیران غول نرم‌افزاری در ردموند قصد عرضه نسخه آفیس روی آندروید با تغییرات جدید را زودتر از آی.او.اس اپل تا اوایل ۲۰۱۳ دارند.

در این بین اگر این اتفاق رخ دهد نقش آیپد به‌عنوان یک تبلت بیزینسی برای تجار و افراد موبایل، دو چندان خواهد شد و مایکروسافت این فرصت را خواهد یافت که بعنوان بازیگر اصلی ایفای نقش کند و البته نقشی فرسایشی را برای ویندوز فون ۸ و علیه خود بازی خواهد کرد تا ارزش ویندوز آر.تی خود را غیر مستقیم پایین بیاورد.

نوع نگاه مایکروسافت به آیپد متفاوت است و استدلال مایکروسافت که آیپد مصرف محتوایی دارد را زیر آب می برد.

تلاش برای ایجاد این ذهنیت که آفیس با آی.او.اس بالا می‌رود نیز درک کارشناسان را سخت‌تر از قبل می‌کند.

بر اساس گزارش منتشره از سوی ورج برنامه‌هایی مانند ورد، اکسل و پاور پوینت و وان نوت به صورت رایگان روی آی.او.اس در دسترس خواهد شد.

این برنامه‌ها در واقع حالت read را به کاربر می‌دهد و برای نوشتن و ادیت اسناد مورد نظر کاربر باید تحت آفیس ۳۶۵ و ثبت‌نام در آن روی محیط کلود از خدمات ادیتینگ استفاده کند.

قاعدتا مایکروسافت به جنازه ویندوز آر.تی و تبلت سرفیس خود شلیک نخواهد کرد.

جنازه را از قبر خارج کرده، نبش قبر می‌کند و بعد به جای جنازه چند تن سیمان می‌ریزد تا خیالش راحت شود که خطری بیزینسش را تهدید نمی‌کند.

مایکروسافت با توجه به اینکه می‌داند برگ برنده تبلت سرفیس، آفیس نسخه بیزینسش هست و بدون آن تبلت بی‌معنا خواهد بود.

تمام امکانات آفیس معمولی روی نسخه ویندوز آر.تی روی تبلت موجود است که به صورت لمسی دکمه‌های آن تعبیه شده است.

روی ویندوز فون ۸ نیز منوهای بیشتری پشتیبانی شده و حتی بیشتر از ویندوز آر.تی کار استفاده کنندگان را پیش می‌برد.
 
هر محدودیتی هم که باشد به‌دلیل وجود خود سخت‌افزار اسمارتفون و ... است که دست‌های مایکروسافت را بسته است.

برای کاربرانی که به آفیس اهمیت می‌دهند شاید نسخه آی.او.اس روی اپل جوابشان را ندهد.

آفیس روی آیپد باید لمسی باشد اما آفیس ۲۰۱۳ این طوری تعبیه نشده است.

بنابراین آفیس برای مک متفاوت از ویندوز آر.تی و ... خواهد بود. آفیس نسخه مک دارد و باید نسخه جدید متفاوت از آن تعریف و عرضه شود.

آفیس قسمت عمده سود مایکروسافت را شامل می‌شود و ریسک عرضه نسخه آی.او.اس آن‌را مستقیم تهدید می‌کند.
 
در نبود آفیس روی اپل موبایل، رقبا بیکار ننشسته و سعی کرده‌اند محصولات مشابه را عرضه کنند اما مشکل بزرگ آنها گرانی محصولات است که مایکروسافت می‌تواند این ضعف را نداشته باشد.

دعواهای مایکروسافت و اپل بر سر به‌روزرسانی SkyDrive (فضای کبود و جزیی از آفیس ۳۶۵) نشان از قدرت اپل استور و قوانین اپل دارد.

از سوی دیگر اپل دلیل خاصی برای لغو معامله با مایکروسافت بر سر آفیس ندارد و پیش از هر چیزی دعوا بر سر قوانین اپل استور باید رفع و رجوع گردد.

قمار بزرگ مایکروسافت با توسعه آفیس روی iOS اپل

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 22 آذر 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
amz9924 ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

شبکه‌های اجتماعی در خدمت پزشکان

خواندن مطالب و تحقیقات پزشکی جدید در شبکه‌های اجتماعی، خالی از لطف نیست. البته پزشکان هم شبکه‌های اجتماعی مخصوص به خود را دارند.

استفاده از شبکه‌های اجتماعی در میان پزشکان شایع شده است.

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که از هر چهار پزشک یک نفر روزانه از شبکه‌های اجتماعی برای مطالعه مطالب پزشکی استفاده می‌کند.


در همین حال این بررسی نشان می‌دهد که ۱۴ درصد از پزشکان روزانه از شبکه‌های اجتماعی برای اشتراک مطالب جدید پزشکی استفاده می‌کنند.

در این بررسی که توسط مرکز سرطان جان هاپکینز در بالتیمور آمریکا انجام شده است ۴۸۵ پزشک حضور داشته‌اند و بر اساس آن ۶۱ درصد پزشکان به طور هفتگی در شبکه‌های اجتماعی اطلاعات پزشکی جست‌وجو می‌کنند و ۴۶ درصد آنها به طور هفتگی مطالب پزشکی به اشتراک می‌گذارند.

به گزارش سایت خبری Live Science، البته این بررسی نشان می‌دهد که شبکه‌های اجتماعی که پزشکان از آنها استفاده می‌کنند بیشتر شبکه‌های اجتماعی تخصصی است به طوریکه بیش از نیمی از پزشکان شرکت کننده در نظرسنجی گفته‌اند که تنها از شبکه‌های اجتماعی پزشکی بهره می‌برند و تنها هفت درصد آنها از توئیتر استفاده می‌کنند.

شبکه‌های اجتماعی در خدمت پزشکان

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 22 آذر 1391  5:35 PM
تشکرات از این پست
amz9924 ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

تا سال ۲۰۲۰ حجم کل داده‌های دیجیتال از مرز ۴۰ تریلیون گیگابایت خواهد گذشت

آیا می‌دانستید تا 8 سال آینده، حجم کل داده‌های دیجیتال، 57 برابر کل دانه‌های شن و ماسه سواحل دریاها خواهد شد؟! آیا شما هم سهمی در این داده‌ها دارید؟

مطالعه معروف به «جهان دیجیتال» که هر ساله توسط موسسه آی.دی.سی و به سفارش شرکت ای.‌ام.سی انجام می‌شود، نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۲۰ برای هر فرد بر روی کره زمین ۵۲۰۰ گیگابایت داده وجود خواهد داشت.

به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب سایت cio، نتایج این مطالعه حاکی از این است که در عرض هشت سال آینده حجم کل داده‌های دیجیتال تولید شده بر روی کره زمین از ۴۰ زتابایت فرا‌تر خواهد رفت و این بدان معناست که تا آن زمان هر فرد به طور متوسط ۵۲۰۰ گیگابایت داده تولید خواهد کرد.
 
۴۰ زتابایت داده معادل ۴۰ تریلیون گیگابایت است که به گفته پژوهشگران این رقم ۵۷ برابر کل دانه‌های شن و ماسه کل سواحل دریا‌ها بر روی کره زمین است.

پیش‌بینی تحلیلگران آی.دی.سی حاکی از این است که تا سال ۲۰۲۰ میزان داده‌های تولید شده بر روی کره زمین در هر سال دو برابر سال قبل خواهد بود.

البته آنها به صراحت اشاره کرده‌اند در این هشت سال اکثر این داده‌ها نه توسط انسان‌ها که توسط ماشین‌ها تولید خواهد شد.

حسگرهای دستگاه‌های مختلف و ابزارهای هوشمندی که با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند، از جمله مهم‌ترین ماشین‌هایی هستند که در افزایش حجم داده‌ها سهم بسزایی دارند.

در قسمت دیگری از این گزارش آمده است در آینده بخش زیادی از داده‌ها در پایگاه‌های پردازش ابری ذخیره خواهد شد.

داده‌های مورد اشاره در مطالعه «جهان دیجیتال» طیف وسیعی از اطلاعات را در بر می‌گیرد، از عکس‌ها و فیلم‌های ذخیره شده بر روی گوشی‌های همراه گرفته تا داده‌های مربوط به ترافیک بزرگراه‌ها، اسناد شرکتی، داده‌ها و اطلاعات بانک‌ها و خودپرداز‌ها و حتی داده‌های مربوط به رویدادهایی مثل بازی‌های المپیک.
بر اساس این گزارش، افزایش نجومی حجم داده‌ها بدین معنا نیست که همه این داده‌ها حائز ارزش و اهمیت هستند.

موسسه آی دی سی پیش‌بینی کرده است که تا سال ۲۰۲۰ فقط ۳۳ درصد از کل داده‌های موجود ارزشمند و مهم خواهد بود. البته این به شرطی است که این ۳۳ درصد نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.
نتایج مطالعات قبلی نشان داده است که مثلاً در سال ۲۰۰۵ حدود ۴۸ درصد از کل داده‌های دیجیتال از سوی آمریکا و کشورهای اروپای غربی تولید شده است و سهم بازارهای نوظهور از این داده‌ها کمتر از ۲۰ درصد بوده است.

سهم کشور‌ها و بازارهای نوظهور از جهان دیجیتال در حال حاضر ۳۶ درصد است که پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۰ به ۶۲ درصد برسد.

پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۲۰ حدود ۲۱ درصد از این داده‌ها فقط در چین تولید خواهد شد.
گفتنی است مطالعه «جهان دیجیتال» که با حمایت مالی شرکت ای.‌ام.سی، یکی از بر‌ترین عرضه کنندگان نرم‌افزارهای ذخیره داده، انجام می‌شود، برای اولین بار در سال ۲۰۰۵ صورت گرفت و از آن زمان هر ساله به‌روز می‌شود.

تا سال ۲۰۲۰ حجم کل داده‌های دیجیتال از مرز ۴۰ تریلیون گیگابایت خواهد گذشت

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 22 آذر 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
amz9924 ali_kamali hadi_eslami
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

*** اختراع کارتریج‌های نامرئی در ایران***

 

اختراع کارتریج‌های نامرئی در ایران

یک شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات، برای نخستین بار در دنیا موفق به تولید و ثبت اختراع کارتریج‌های نامرئی شد که این محصول قادر است تمامی اشکال را به صورت نامریی چاپ کند و تنها توسط اشعه ماوراء بنفش قابل رویت است.

به گزارش مهر، علیرضا کامکار - مدیرعامل شرکت سخت سیستم در حاشیه برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) با بیان اینکه این شرکت سال‌ها نماینده کارتریج های اچ پی در ایران بوده اظهار داشت: بعد از تحریم‌هایی که این شرکت بر علیه ایران انجام داد به فکر تولید کارتریج در کشور افتادیم.

وی ادامه داد: در خلال تولید کارتریج در کشور با مطالعه و تحقیقات بسیار بر روی تکنولوژی های مختلف پرینت در دنیا با تلفیق دو تکنولوژی روز به یک تکنولوژی منحصربفرد در دنیا رسیدیم که با ثبت اختراع در ایران و تاییدیه دانشگاه صنعتی شریف، این اختراع در کشور به ثبت رسیده است.

مدیرعامل شرکت سخت سیستم با بیان اینکه تکنولوژی کارتریج می تواند کاربردهای امنیتی و نظامی داشته باشد تصریح کرد: در حال بررسی شرایط بر روی بازخورد این اختراع هستیم و امکان دارد کاربردهای امنیتی این کارتریج ها را کاهش داده و به مسئله ویژه کارآفرینی روی بیاوریم.

وی گفت: در صورتی که تصمیم بر مبحث کارآفرینی این اختراع گرفته شد این کارتریج ها به شیوه بسته های کارآفرینی برای بیزینس های کوچک اما با ارزش افزوده بسیار بالا در اختیار کارآفرینان قرار خواهد گرفت.

اولین تولید کننده کارتریج های نامرئی در دنیا با بیان اینکه از هیچ گونه کمک های دولتی بهره نگرفته ایم، اظهار داشت: به دنبال بازخوردها و گرفتن ایده های مختلف برای کاربردهای مختلف این کارتریج ها هستیم و شرکت پتانسیل های لازم برای تولید انبوه این کارتریج ها را نیز در خود می بیند و در صورت اخذ هر تصمیم آمادگی کامل خود را اعلام می کند.

وی با بیان اینکه این محصول برای بانکها، مراکز نظامی و امنیتی و قضایی و دانشگاه‌ها و هر سازمان یا شرکتی که نیاز به اسناد محرمانه یا کاغذهای امنیتی داشته باشد قابل استفاده است، اظهار داشت: خرید این محصول برای عموم آزاد نیست.

کامکار تصریح کرد: پیشگیری از هرگونه تقلب در اسناد و اوراق مالی اداری و عدم محدودیت در حجم دیتا از جمله مزایای این کارتریج‌های نامرئی است.

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 25 آذر 1391  1:24 PM
تشکرات از این پست
mina_K_h hadi_eslami
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

مخترع بارکد درگذشت +عکس

نورمن وودلند، مبدع فرم ابتدایی بارکد در سال 1952 است.

نورمن وودلند (Norman Woodland) مخترع بارکد، در سن ۹۱ سالگی درگذشت.

مخترع بارکد درگذشت +عکس

 

سوزان وودلند، دختر این مخترع بزرگ گفت وی بر اثر عوارض ابتلا به بیماری آلزایمر درگذشته است.

هر چند بارکد در طی سال‌ها، به مرور تکمیل و بهینه شده است ولی از آقای وودلند به عنوان کسی که فرم ابتدایی بارکد را در سال ۱۹۵۲ اختراع نمود، یاد می‌شود.

اختراع وی در اکتبر سال ۱۹۵۲ در اداره اختراعات آمریکا به ثبت رسیده است.

بارکد نوعی نمایش تصویری اطلاعات بر روی سطوح است که اطلاعات آن را می‌توان با استفاده از دستگاه‌های مخصوص به نام بارکدخوان، بارخوانی کرد.

اگر چه این روزها وجود بارکد بر انواع کالاهای مصرفی، بسیار معمولی به نظر می‌رسد اما تا پیش از دهه ۱۹۷۰ میلادی از وجود بارکد بر روی کالاها نشانی نبود.

بارکد با سرعت بخشیدن به فرآیند خرید و فروش در فروشگاه‌ها و شرکت‌های مختلف در نقاط مختلف جهان، تاکنون میلیون‌ها ساعت از زمان فروشندگان و خریداران را صرفه‌جویی کرده است.

از بارکد به عنوان یکی از عوامل رشد تجارت جهانی یاد می‌شود.

اولین بارکدهای تجاری در سال ۱۹۶۶ میلادی مورد استفاده قرار گرفت.

در حال حاضر بارکد در بسیاری از شرکت‌ها و صنایع، از شرکت‌های هواپیمایی گرفته تا داروخانه‌ها، صنایع وابسته به حمل و نقل و هزاران فروشگاه خرده‌فروشی کاربرد دارد.

گفتنی است فرهنگستان زبان و ادب فارسی برای بارکد، واژه «رمزینه» را پیشنهاد کرده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 25 آذر 1391  1:46 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami amz9924
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

بازار لپ‌تاپ در تب و تاب

حتی برداشتن ممنوعیت واردات لپ‌تاپ و حذف نامش از لیست کالاهاس لوکس، نتوانست کمک شایانی به پایین آمدن قیمت این محصول کند و البته بیشترین ضررکنندگان نیز مشتریان این محصولات هستند.

گفته می‌شود تلفن همراه و رایانه از کالاهای لوکس تفکیک شده‌ و واردات آنها آزاد است. با این حال این روزها فعالان این عرصه گلایه‌های متعددی دارند و مشتریان این بازار هم بعضا با قیمت‌هایی بالاتر و شرایطی مبهم‌تر مواجه می‌شوند.

در پی نوسانات بازار ارز تصمیمات مختلفی برای کنترل بازار اتخاذ شد که از جمله آنها می‌توان از در نظر گرفتن اولویت‌های ۱۰ گانه توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت یاد کرد.

برای عملیاتی کردن این تصمیم مهدی غضنفری اینگونه اعلام کرده بود که در میان اولویت‌های ۱۰ گانه موردنظر، دو گروه آخر به کالاهای لوکس مربوط می‌شود و زین پس واردات این کالاها حتی با ارز آزاد هم ممنوع خواهد بود.

نکته جالب این که در لیست کالاهایی که جزو این گروه محسوب می‌شدند انواع گوشی‌های همراه و رایانه و لپ‌تاپ نیز در کنار مواردی مانند خودروهای گران قیمت و پرمصرف خارجی قرار گرفته بودند.

به همین دلیل خیلی نگذشت که خیل انتقادات به این تصمیم‌گیری، مسوولان را بر آن داشت که از قانون نانوشته منع واردات این اقلام منصرف شود و اینگونه اعلام کنند که زین پس ثبت سفارش اولویت ۱۰ از گروه کالاهای وارداتی ممنوع بوده و سایر اولویت‌ها آزاد است و واردکنندگانی که پیش از این به ثبت سفارش اقدام کرده اند، اجازه ترخیص کالای خود را از گمرک دارند و حقوق مکتسبه آنها براساس قانون صادرات و واردات رعایت می‌شود.

همچنین این گونه اعلام شد که انواع رایانه و تلفن همراه در اولویت ۹ واردات قرار گرفته و ثبت سفارش و واردات این نوع اقلام ممنوع نخواهد بود و فعالان این عرصه می‌توانند برای واردات کالاهای مورد نیاز خود اقدام به ثبت سفارش کنند.

اما پس از این تصمیمات و با توجه به کاهش نسبی قیمت ارز انتظار می‌رفت کاربران و مشتریان این کالاها شرایط بهتری را تجربه کنند تا پس از دوره‌ای یک ساله که قیمت این اقلام حتی تا دو برابر بالا رفته بود، شاید در این روزها کاهشی حتی جزئی در قیمت‌ها ایجاد شود.

با این حال این گونه به نظر می‌رسد که با وجود وعده‌های داده شده همچنان مشکل واردات این اقلام پابرجاست و همچنان ثبت سفارش در این زمینه درگیر اما و اگرهای متعدد است.

رییس اتحادیه فن‌آوران رایانه تهران به تازگی در گفت‌وگویی اینگونه عنوان کرد که اگرچه گفته می‌شود ممنوعیت ورود کالاهای آی.تی به کشور برداشته شده اما متاسفانه هنوز همکاران ما دراین زمینه با مشکلات متعدد مواجه هستند وهنگامی که برای ثبت سفارش مراجعه می کنند یا با سایت‌های بسته مواجه می شوند ویا موفق به انجام این کار نمی شوند.

محمد مهدی میرمهدی کمیجانی ادامه داد: دراین میان عده بسیاری هم کالاهای مورد نیاز خود را وارد کرده‌اند اما این کالاها به دلیل آن‌که با ارز مرجع خریداری نشده در گمرک مانده است.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: همچنان واردات برخی اقلام این عرصه ممنوع است و جالب این‌که این اقلام که از جمله می توان آنها به ریبون‌ها پرینتر اشاره کرد مصرف بسیاری هم در بازار دارند.

رییس اتحادیه فن‌آوران رایانه تهران در عین حال به تاثیر این اتفاقات بر قیمت انواع رایانه ها اشاره کرده و اظهار کرد: متاسفانه گاه با تصمیمات ناآگاهانه وضع بازار به هم می‌ریزد و موجب می‌شود کالایی که می‌توان آن را با چهار یا پنج هزار تومان تامین کرد، به قیمت ۲۰ هزار تومان برسد و با قیمتی چهار برابر فروخته شود. در این میان بیشترین ضربه راهم مشتریان این بازار می‌بینند.

وی ادامه داد: زمانی پیش از افزایش قیمت دلار ممکن بود با ۷۰۰ یا ۸۰۰ هزار تومان کاربران توان خرید یک لپ‌تاپ را داشته باشند اما پس از افزایش قیمت ارز، قیمت همان لپ‌تاپ‌ها به یکباره به یک میلیون و ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان رسید اما پس از مدتی ما تلاش کردیم و این قیمت تا حدود یک میلیون و ۲۰۰ الی ۳۰۰ پایین آمد و شرایطی ایجاد شد که وضعیت خرید مردم بهتر شد و تا حدی بازار داشت بر روی روال می‌افتاد و با وجود کم بودن تقاضا رقابت خوبی میان همکاران ما ایجاد شده بود و امید داشتیم که طی ماه‌های آتی یکبار دیگر قیمت این مدل‌ها را به زیر یک میلیون تومان برسانیم اما متاسفانه با این شرایط بار دیگر با افزایش قیمت‌ها مواجه شدیم.

میرمهدی همچنین عنوان کرد: درحال حاضر افزایش قیمتی که در این بخش ایجاد شده در بخش‌های مصرفی حدود پنج درصد و در بخش‌های سرمایه‌ای شاید بیش از ۱۰ درصد باشد.

پیش از این دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور هم در این باره به ایسنا گفته بود: ایجاد محدودیت در واردات نوت‌بوک به کشور زمینه را برای تشدید قاچاق و حضور نوت‌بوک‌های بی‌کیفیت و بدون نام و نشان در بازار داخلی فراهم می‌کند.

به گفته حمیدرضا قمی، وجود محدودیت در حجم واردات، تعدد و تنوع نوت‌بوک‌های وارداتی می‌تواند راه را برای ورود اجناس تقلبی و قاچاق باز کند.

وی در عین حال گفته بود: مدتی بود نوت‌بوک و آیفون‌ها در حال تبدیل شدن به یکی از ابزار‌آلات لازم در سبد خانواده‌ها بودند؛ در حال حاضر با این شرایط تقاضا کاهش پیدا کرده و نوسانات قیمت ارز شرایط را به گونه‌ای پیش می‌برد که دیگر واردات برای وارد‌کنندگان مقرون به صرفه نبوده و آن‌ها چنین عملی را موجه ندانند.

نگاهی به بازار واردات انواع نوت‌بوک (لپ‌تاپ) گویای آن است که به دنبال افزایش نرخ و نوسانات بازار ارز، در پنج ماه نخست سال جاری از نظر ارزشی بیش از ۱۰ درصد و از نظر وزنی نزدیک به ۲۷ درصد کاهش در این بازار مشاهده شده است.

براساس تازه‌ترین آمار گمرک ایران در پنج ماهه امسال بالغ بر ۱۷۶.۵ میلیون دلار انواع نوت‌بوک به وزن تقریبی ۱۳۲۰ تن وارد کشور شده است که این میزان واردات از نظر ارزشی نسبت به مدت مشابه در سال قبل کاهش ۱۰.۷ درصدی و از نظر وزنی کاهش ۲۶.۸ درصدی را نشان می‌دهد.


امارات مبدا اصلی نوت‌بوک‌های وارداتی به کشور بوده؛ به‌ طوری که بیش از ۹۰ درصد از واردات این محصول به ایران از طریق این کشور انجام شده است.

این در حالی است که واردات انواع نوت‌بوک در سال گذشته با رشد ۵۰ درصدی به بیش از ۴۸۷ میلیون دلار رسیده بود. وزن نوت‌بوک‌های وارداتی به کشور نیز با افزایش ۲۸ درصدی به بیش از ۴۵۰۰ تن رسیده بود.

نگاهی به آمار گمرک ایران نشان می‌دهد که در سال گذشته ارزش واردات موبایل ۹۵ میلیون دلار، نوت‌بوک ۲۲۰ میلیون دلاربوده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 25 آذر 1391  2:00 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami amz9924
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

راه‌اندازی مانیتورینگ بیمار مبتنی بر فناوری ابری

از آنجایی که اطلاعات به صورت الکترونیکی جمع‌آوری می‌گردد می‌توان با رعایت زیرساخت‌های امنیتی این اطلاعات را بین پزشکان و مراکز متعدد به اشتراک گذاشت.

امروزه مدل بیمار محور ایجاب می‌کند مراکز درمانی اطلاعات بیشتری از وضعیت بیمار در خارج از بیمارستان‌ها داشته باشند.

به گزارش پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اپراتور AT&T قصد دارد با ارائه تکنولوژی نظارت بر بیمار از راه دور(RPM)مبتنی بر فناوری ابری در جهت کاهش بیماری‌های مزمن، تسهیل در مدیریت بیماری‌ها و بهبود کیفیت سلامت گام بردارد.

این شرکت با استفاده از سرویس نرم‌افزار مبتنی بر خدمات(SaaS) و بهره‌گیری از نرم‌افزارهای پزشکی با همکاری شرکت اریکسون به ارائه خدمات مانیتورینگ بیماران می‌پردازد.
جزییات ویدئوهایی این سرویس به آماده سازی، یادآوری و آموزش های بهداشتی و درمانی کمک می‌نماید.

شرکت AT&T راهکار RPM SaaS را در سیستم بزرگ سلامت شامل مراکز پزشکی آکادمیک و مراکز مراقبت‌های خانگی گسترش خواهد داد. انتظار می رود در سال ۲۰۱۳ این سرویس به طور گسترده در دسترس قرار گیرد.

بیماران قادر خواهند بود با استفاده از گوشی‌های مجهز به بلوتوث وضعیت علائم حیاتی بدن را چک نمایند و اطلاعات بدست آمده را در اختیار مراکز درمانی قرار دهند.
این روش موجب ارتقای کیفیت مراقبت های پزشکی، صرفه جویی در زمان و هزینه‌ها می‌گردد.

با استفاده از دستگاه‌های پزشکی علائمی هم چون فشار خون، میزان وزن و اکسیژن خون اندازه‌گیری می‌شود و از طریق شبکه AT&T به سیستم مبتنی بر فناوری ابری شرکت اریکسون انتقال می‌یابد.

مراکز درمانی با استفاده از یک پرتال فوق‌العاده امن به اطلاعات دسترسی خواهد داشت.
این پرتال مطابق الزامات قانون امنیتی HIPAA طراحی شده است.

از آنجایی که اطلاعات به صورت الکترونیکی جمع‌آوری می‌گردد می‌توان با رعایت زیرساخت‌های امنیتی این اطلاعات را بین پزشکان و مراکز متعدد به اشتراک گذاشت.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 25 آذر 1391  2:06 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami amz9924
دسترسی سریع به انجمن ها