0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

سالن دولت الکترونیک در الکامپ منتفی شد
 


 
ایتنا - به گفته مدیر سالن دولت الکترونیک، علیرغم تلاش و پیگیری این معاونت برای اختصاص به موقع سالن، متاسفانه زمان از دست رفته و عملا فرصتی برای ادامه این موضوع وجود ندارد و بدین ترتیب امسال سالنی برای موضوع دولت الکترونیک نخواهیم داشت.



برپایی سالن دولت الکترونیک در نمایشگاه الکامپ هجدهم کنسل شد.

به گزارش ایتنا با وجود اخبار قبلی مبنی بر اختصاص سالنی مستقل برای حضور دستگاه‌های دولتی و
عرضه خدمات دولت الکترونیک، سرانجام تلاش‌های دست‌اندرکاران مربوط به نتیجه‌ای نرسید و این سالن تعطیل شد.

علی رضی رییس امور توسعه دولت الکترونیک معاونت توسعه و مدیریت انسانی رییس جمهور، در گفت‌وگو با ایتنا دلایل این امر را تشریح کرد.

به گفته رضی، با برنامه‌ریزی نمایشگاه الکامپ هجدهم، این معاونت دستگاه‌های دولتی را به حضور در آن تشویق کرد و در پی آن دستگاه‌های دولتی با رویکرد توسعه دولت الکترونیک از فراخوان برای حضور در آن استقبال کردند و بدبن ترتیب مقرر شد سالنی به موضوع دولت الکترونیک اختصاص یابد.

به گفته مدیر سالن دولت الکترونیک، علیرغم تلاش و پیگیری این معاونت برای اختصاص به موقع سالن، متاسفانه زمان از دست رفته و عملا فرصتی برای ادامه این موضوع وجود ندارد و بدین ترتیب امسال سالنی برای موضوع دولت الکترونیک نخواهیم داشت.

رضی علت موضوع را ناهماهنگی و عدم پیگیری مناسب از سوی مجریان برگزاری نمایشگاه دانست که دغدغه و پیگیری کافی برای این موضوع را از خود نشان نداده‌اند.
به گفته وی عدم وجود تجربه کافی مجری در برگزاری نمایشگاهی در این اندازه و نیز وجود دغدغه‌های دیگر آنها مانند مشکل ارزی ریالی، موجب کم‌توجهی به این موضوع شده است.

رضی در پایان افزود: با توجه به اهمیت موضوع دولت الکترونیک، به زودی و در فرصتی دیگر برنامه مستقلی برای نمایش برنامه‌ها و توانایی‌های دستگاه‌ها در این زمینه خواهیم داشت که جزئیات آن را اعلام خواهیم کرد.

سه شنبه 14 آذر 1391  8:39 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali sotehdelan mina_k_h hadi_eslami amz9924
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

خبرهاي دنياي ديجيتال***Google Panda: پنج نکته ای که می بایست بدانید***

 

***Google Panda: پنج نکته ای که می بایست بدانید***

چاره ای نیست، باید بدانید که می بایست با آن روبرو شوید! نامش پاندای گوگل (یا گوگل پاندا) است، آخرین الگوریتم جستجوی گوگل که هدفش ارتقای محتوای باکیفیت سایت ها به وسیله کاهش رتبه سایت های با محتوای پایین می باشد. پس از آن که پاندا منتشر و آپدیت شد، مشاهده شد بسیاری از سایت ها به شدت توسط این الگوریتم تحت تاثیر واقع شده اند، اما بدترین شایعه ای که وجود دارد این است که آن سایت ها تقریبا هیچ کاری برای بازیابی رتبه و ترافیک از دست رفته ی سایت شان انجام نداده اند!

Google Panda: پنج نکته ای که می بایست بدانید

 

نکته قالب توجه این است که در وب علاجی قطعی برای آپدیت پاندا وجود ندارد و طبق دانسته های ما پاندا تقریبا یک فیلتر کیفیت محتوا (content quality filter) محسوب می شود. تا کنون حتما این ضرب المثل را شنیده اید که می گوید “پیشگیری بهتر از درمان است”⃰ ، در این پست می خواهیم با توجه به این ضرب المثل پنج ترفند ضروری را به شما معرفی کنیم که به وسیله آن ها می توانید از این که توسط پاندای گوگل مورد قضاوت قرار بگیرید پیشگیری کنید.

⃰  Prevention is better than cure

۱٫ جداسازی محتوای با کیفیت پایین

احتمالا بهترین کاری که در گام ابتدایی می توانید انجام دهید جداسازیِ تمامی محتوایی که بطور خودکار ایجاد شده اند (auto-generated)، می باشد. برای این که رتبه ی کل سایت کاهش نیابد فهرست بندیِ محتوای کم کیفیت سایت را بلوکه نمایید. محتوای کم ارزش می تواند بطور ناگهانی به سقوط سایتتان بی انجامد حتی اگر حجم زیادی از محتوای سایتتان با ارزش و منحصر بفرد باشد.

Google Panda: پنج نکته ای که می بایست بدانید

برای اطلاع از این که محتوای سایت شما کم ارزش یا پر ارزش است توجه تان را به چند پرسش مفید که از وبمستر بلاگ اصلی گوگل پرسیده شده جلب می نماییم. این پرسش ها شما را در تعیین محتوای کم کیفیت یاری می رسانند:

  • آیا سایت دارای مقالاتی تکراری، کپی و یا با اشتراکات زیاد در تاپیک های مشابه یا یکسان که تنها در تعدادی از کلمات کلیدی با یکدیگر اختلاف دارند، می باشد؟
  • آیا مقالات، کوتاه، بی اساس و به عبارت دیگر فاقد جزئیات مفید هستند؟
  • آیا جزئیات صفحات با دقت و مراقبت زیاد تولید شده اند؟
  • آیا این مقاله ای که نگاشته شده دارای اشکالات املائی، ادبی و یا واقعی می باشد؟

نکته ی جالب توجه این است که در بسیاری از سایت های تجارت الکترونیک محتوای با کیفیت پایین یکسانی مشاهده می شود. به طور مثال چرا باید توصیفی متفاوت از یک جفت کابل صدا در هر سایت و یا هر صفحه از سایت شما موجود باشد؟ برای پرهیز از این که پاندا محتوایی را به عنوان “کیفیت پایین” برچسب بزند می بایست هر محتوا با توصیف و فهرست بندی منحصر بفردی مشخص شود. در واقع با این عمل در تئوری محتوایی یکتا خلق می کنیم.

۲٫ تمرکز بر محتوای منحصر بفرد

همانگونه که می دانیم هدف از بروز رسانی پاندا قضاوت در مورد محتوا و نیز سایت هایی است که به سرقت و کپی کاری می پردازند. یعنی برای این که جلوی اضافه شدن خود به بلک لیست پاندا را بگیرید می بایست دستبرد زدن به مقالات دیگران را متوقف نموده و واقعا بر روی تولید محتوای منحصر بفرد و با ارزش تمرکز کنید.

Google Panda: پنج نکته ای که می بایست بدانید

سعی کنید به موقعیت فعلی تان در صنعتی که در آن به فعالیت مشغولید نگاهی انداخته و به خودتان بگویید:

  • “خوانندگان من به چه موضوعاتی علاقه نشان خواهند داد؟”
  • “کدامیک از چیزهایی که به خوانندگانم پیشنهاد داده ام منحصر بفرد هستند؟ کدام محتوا تنها در سایت خودم هست و در هیچ جای دیگری وجود ندارد؟”

مقالات سایت های دیگر را کپی و تایپ مجدد نکنید، اما با اندیشه و موضوعات خودتان به خلق مقالات بپردازید. اگر در این رابطه به جزئیات بیشتری نیاز دارید به این مقاله مراجعه نمایید: how to run blogs that inspire.

۳٫ تمرکز کردن بر روی منابع معتبر و قابل اطمینان

در مقاله ای از ریچارد بکستر با عنوان وبسایت های با کیفیت بالا – فاکتور رنکینگ جدید گوگل، در آپدیت جدید پاندا عواملی همچون اعتماد و منابع معتبر با اهمیت تلقی می شوند. این عوامل می توانند در امتداد لینک ها، توئیت ها و منابع مرتیط با سایتتان گسترش یابند.


Google Panda: پنج نکته ای که می بایست بدانید

طبق نظر نویسنده (ریچارد بکستر)، فاکتور اطمینان را می توان با استفاده از لینک هایی که به مقاله مورد نظر اشاره می کنند سنجید. در این زمینه هر چه لینک ها معتبرتر باشند به همان نسبت مقاله نیز قابل اعتمادتر خواهد بود. اگر هنوز هم تعداد لینک ها به اندازه کافی نبود شاید یک روش کوتاه مدت تر همچون آنالیز شبکه های اجتماعی مثل توئیتر و فیسبوک بتواند مفید واقع شود.

ما اغلب در مورد لینک ها صحبت می کنیم اما نباید فراموش کنیم که این خودِ محتوای سایت است که به عنوان یک فاکتور حیاتی توانایی جذب لینک های معتبر را داراست و البته باز خودش است که توسط گوگل پاندا در زمینه موثق و معتبر بودنش مورد قضاوت قرار می گیرد. در این بخش چند پرسش را که توسط وبمستر بلاگ اصلی گوگل فهرست شده اند را به شما ارائه می کنیم، این پرسش ها می توانند به شما در زمینه آشنایی با آنچه که آن ها به عنوان “محتوای معتبر” می نامند یاری رسانند:

  • شما به چه میزان به اطلاعاتی که در این مقاله تان ارائه می نمایید اطمینان دارید؟
  • در این مقاله که توسط یک کارشناس یا یک علاقمند نوشته شده چه کسی مطلب را به خوبی درک می کند؟ آیا ماهیت آن سطحی و ظاهربینانه نیست؟
  • آیا سایت توانایی صحه گذاشتن بر مطالبش را دارد؟
  • آیا هنگامی که به نام سایت برمی خورید می توانید به عنوان یک منبع قابل اطمینان آن را مورد تصدیق قرار دهید؟
  • آیا این صفحه از نوع همان صفحاتی است که شما تمایل دارید آنرا بوکمارک کرده، با دوستانتان به اشتراک گذارده و یا آنرا به دیگران پیشنهاد دهید؟

خود شما نیز به خوبی می دانید که پاسخ به این پرسش ها مشکل نیست اما چالش واقعی هنگام پیاده سازی این مفاهیم و پاسخ هاست. این پرسش ها را در ذهن داشته و محتوایتان را ایجاد کنید، نتیجه این خواهید بود که محتوای شما هم برای گوگل پاندا و هم خوانندگانتان بسیار مناسب خواهد بود.

۴٫ ثابت نگه داشتن نسبت سلامت تبلیغات

مطمئنا همه ما تمایل داریم از طریق تبلیغات به کسب درآمد بپردازیم اما به کار بردن تبلیغات می بایست بجا و اندیشمندانه باشد. سه حامی مالی (اسپانسر) با $۱۰K بهتر از بیست تبلیغ با $۵۰۰ می باشد. پایین نگه داشتن میزان تبلیغات به منظور حفظ نسبت سلامت (healthy ratio) نه تنها از نظر گوگل پاندا خوب است بلکه باعث بهبود تجربه خوانندگانتان در استفاده از سایت شما نیز می شود.

Google Panda: پنج نکته ای که می بایست بدانید

همان گونه که شما نیز می دانید تبلیغات در نهایت مطلوب است اما نداشتنِ یک رویه مناسب در زمینه تبلیغات می تواند به سرعت تجربه کاربری خوانندگانتان را از بین ببرد. استفاده زیاد از تبلیغات بر روی تجربه دیداریِ خوانندگان و سرعت بارگذاری صفحات تاثیر سوء می گذارد. نسبت سلامت تبلیغات همان فاکتوری است که باعث می شود خوانندگان سایت شما را – در مقایسه با سایت هایی که دارای تبلیغات مزاحم و زننده هستند – دوست داشته باشند و آن را به دیگران نیز پیشنهاد دهند. رعایت موارد بالا به افزایش غیر مستقیم قابلیت اعتماد و اعتبار  سایت شما منتهی خواهد شد.

۵٫ تایید و تصدیق بروز رسانی های گوگل پاندا

سایت هایی که تحت تاثیر گوگل پاندا قرار می گیرندبا تغییرات زیادی در آمار مشاهده صفحاتشان روبرو خواهند شد و هنگامی که از سرویس Google Analytics استفاده می کنید افت شدیدی را در ترافیک سایت شاهد خواهید بود. این امر ممکن است نشانه ای از حظور پاندا باشد. محدود نمودن پارامترهای جستجو در Google Analytics در بازار ایالات متحده نتیجه آشکاری از حمله پاندا را نشان خواهد داد. اگر متاسفانه قربانی پاندا شدید می توانید یکی از اعمال زیر را انجام دهید:

۱٫ تغییراتی که در بالا بدان ها اشاره شد را به کار گیرید.

۲٫ از گوگل بخواهید که رنک سایت شما را به حالت قبل باز گرداند.

انتظار بهبود آنی را نداشته باشید زیرا که پاندا تنها به صورت دوره ای بروز رسانی می شود. اگر پس از مطالعه این مقاله هنوز هم به اطلاعات بیشتری نیاز دارید می توانید از مقالات زیر استفاده نمایید:

  • فهرست بَری شوارتز و آرشیوهای پاندا از سایت Seoroundtable.com
  • Google Panda Survival Guide از مارک نانی
  • Guidance of Building High Quality Sitesاز Google Webmaster Central Blog

همواره به یاد داشته باشید تمام چیزی که پشت این بروز رسانی های پانداست تنها یادآوری یک نکته می باشد: don’t be evil.



Read more: Google Panda: پنج نکته ای که می بایست بدانید - |علوم رایانه – IT News http://olomrayaneh.org/google-panda-%d9%be%d9%86%d8%ac-%d9%86%da%a9%d8%aa%d9%87-%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%87-%d9%85%db%8c-%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%af-2.html#ixzz2EA04dFb2 
Copyright © 2011 Olomrayaneh.Org. All rights reserved. 
Follow us: @Olomrayaneh on Twitter | OlomRayaneh.Org on Facebook

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

چهارشنبه 15 آذر 1391  11:00 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h sotehdelan nezarat_ravabet mohammad_43 hadi_eslami amz9924
reza5687
reza5687
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 297
محل سکونت : فارس

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

 

خطوط "ای وان" چیست؟
 
خطوط ای وان (E1)، نام خطوط مخابراتی مخصوصی است که در نقاط مختلف جهان از جمله ایران استفاده می‌شود و برروی هر خط آن تعداد 30 خط تلفن معمولی شبیه‌سازی می‌شود.
 
به نقل از ایسنا، در حال حاضر شرکت مخابرات ایران خطوط نامبرده را از طریق شرکت خدمات اول TCT در تهران و کرج این سرویس را ارائه می‌دهد که مدارک لازم برای متقاضیان شامل روزنامه رسمی که از تاریخ انتشار آن دو سال نگذشته باشد، اساسنامه شرکت، آگهی تاسیس، کد اقتصادی (گواهینامه ثبت نام مودیان مالیاتی)، شناسنامه ملی شرکت، معرفی‌نامه نماینده برروی سربرگ شرکت با امضاء صاحبان دارای حق امضاء به انضمام مهر شرکت است.
 
خطوط ای وان یکی از استانداردهای کلی برای خطوط دیجیتال (E1/T1) هستند که استانداردهای اروپایی و آمریکایی (E1 برای اروپاست و T1 استاندارد آمریکایی است) و فرق این دو تا در تعداد کانالهای آنهاست.
 
بنا بر اطلاعات موجود در سایت‌ها، ما در خط تلفن معمولی صرفا یه کانال برای ارتباط داریم ولی در این خطوط تعداد کانالها از یکی بیشتر مثلا T1 دارای ۲۴ کانال است یعنی اینکه اگر شما یک خط T1 داشته باشید می توانید ۲۴ ارتباط همزمان داشته باشید؛ تعداد این کانالها در E1 برابر ۳۲ تا است که ۲ تا از آن برای سیگنالینگ و همزمان سازی بکار میرود و باقی یعنی ۳۰ تا از آن قابل بهره برداری است.
 
هر خط E1 می‌تواند حامل Mb/s2 پهنای باند باشد. این خطوط نمی‌توانند همزمان هم Dialin باشند و هم Dialout در حال حاضر برخی از شرکت‌ها و سازمان‌های خصوصی در ایران از E1 برای ارتباط تلفنی خود استفاده می‌کنند که مشخصه‌ی این سیستم 4-5 رقمی‌ بودن شماره‌های این سازمان‌ها است.
 
هریک از خطوط چهار و پنج رقمی شامل 30 خط است و همچنین خطوط 4 رقمی توان ایجاد 999 شماره داخلی و خطوط پنج رقمی توان ایجاد 999 شماره داخلی را دارند.
 
به گزارش ایسنا، تیرماه امسال توسط محمود خسروی - رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت - اعلام شد که ظرفیت خطوط E1 کشور به 360 هزار رسیده است که این رقم باید تا پایان برنامه پنجم به 4 میلیون و 400 هزار E1 برسد.
 
فعالیت‌های صورت گرفته در شرکت ارتباطات زیرساخت در راستای افزایش میزان پهنای باند کشور بوده و از زمانی که نگهداری کابل فیبر نوری برعهده بخش خصوصی قرار گرفته است با افزایش کیفیت مواجه بوده‌ایم.
 
بنا بر اعلام مسوولان شرکت ارتباطات زیرساخت، ارائه SLA، افزایش 300 درصدی ظرفیت E1، اتمام فاز اول پروژه Isms حضور موثر در مجامع بین‌المللی از جمله مهم‌ترین اقدامات زیرساخت است.
پنج شنبه 16 آذر 1391  8:10 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali mohammad_43 hadi_eslami amz9924
mosi_bamaram11
mosi_bamaram11
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1159
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

 شرکت اچ.‌پی پرینتری عرضه کرده که از آن می‌توان برای به اشتراک‌گذاری اینترنت با استفاده از قابلیت وای‌فای استفاده‌‌کرد. این پرینتر در حال حاضر در کشورهای چین و هند به بازار عرضه شده است.

پرینتر جدید اچ.پی با نام تجاری HP Hotspot Laser Jet Pro M1218nfs MFP اجازه دسترسی همزمان تا ۸ نفر برای اتصال دستگاههای خود به اینترنت به صورت بی‌سیم را فراهم می‌کند و البته بعنوان یک پرینتر چند‌کاره این دستگاه قابلیت‌هایی از قبیل پرینت، کپی، اسکن را نیز برای شما به ارمغان می‌آورد.

این دستگاه گزینه‌هایی هم برای پرینت بی‌سیم دارد که شامل Apple AirPrint، HP ePrint و HP wireless direct می‌شود. اچ.پی برای آسانتر کردن روند راه‌اندازی و نصب این دستگاه آن را بی‌نیاز از نصب هر نوع نرم‌افزاری نموده است.

این چاپگر گفته‌ می‌شود محصول تحقیقات مشترک آمریکا و برخی کشورهای دیگر است برای استفاده در محیط‌هایی که به اصطلاح (SOHO (Small Office ,Home Office نامیده می‌شوند طراحی شده که عمدتا در این گونه کسب و کارها از یک تا نه نفر در یک مکان اشتغال دارند.

نیتین هیراناندانی مدیر دفتر شرکت اچ.پی در هند در این خصوص می‌گوید: این پرینتر، یک دستگاه همه‌کاره جدید است که با عرضه‌اش نقشی کاملا متفاوت برای پرینترهایی که در محیط‌های ذکر‌شده به کار گرفته‌ می‌شوند تعریف می‌کند. فروش این پرینتر در هند و چین با قیمتی معادل ۳۳۴ دلار آغاز شده است اما هنوز جزییاتی از زمان عرضه سراسری این محصول اعلام نشده است.

Source: Cnet

تا که بودیم نبودیم کسی                                                               کشت ما را غم بی هم نفسی

تا که رفتیم همه یار شدند                                                               خفته ایم و همه بیدار شدند

پنج شنبه 16 آذر 1391  9:15 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali mohammad_43 hadi_eslami amz9924
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

فروش اینترنت مخابرات صددرصد غیر حضوری شد

 

در ادامه تمایل مخابرات به ارائه هرچه بیشتر خدمات غیر حضوری، این شرکت در طرحی جدید، فروش و ارائه خدمات اینترنت را نیز صددرصد غیر حضوری کرد.
 مدتی است که مخابرات ارائه هرچه بیشتر خدمات غیرحضوری به مشتریان را یکی از اهداف جدی خود قرار داده و از این رو هر روز خدمت جدیدی به خدمات الکترونیک آن اضافه می‌شود.
 
به تازگی نیز در یکی از شرکت‌های مخابرات استانی، طرحی برای فروش اینترنت از صفر تا صد به صورت غیرحضوری ارائه شده است.
 
در این طرح، مشترک پس از تماس با شماره ۲۰۲۰ به یک سیستم IVR سپرده می‌شود.
 
این سیستم مرحله به مرحله مشترک را به جلو می‌برد؛ از معرفی سرویس‌ها گرفته تا انتخاب سرویس، سفارش نصب (۲۴ ساعت بعد) و پیگیری وضعیت سفارش در هر مرحله.
 
پس از انتخاب نیز مشترک هزینه سرویس‌های حجمی را با کارت شتاب پرداخت خواهد کرد و هزینه سرویس‌های غیرحجمی روی فیش منظور می‌شود.
 
به این ترتیب انتخاب و سفارش سرویس اینترنت مخابرات بدون دخالت شخص و به صورت کاملا غیرحضوری انجام می‌شود.
 
به گفته ثاقب عادل، مشاور مدیر عامل مخابرات خراسان رضوی، این طرح هم‌اکنون در خراسان رضوی در حال اجرا است و برای اجرای سراسری در سایر استان‌های کشور به هیئت مدیره مخابرات پیشنهاد شده است.
 
فارس
جمعه 17 آذر 1391  9:40 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h amz9924 ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

برترین‌های لینکدین در سال 2012

سایت لینکدین بیشترین کلمات استفاده شده در پروفایل‌های کاربران خود در سال 2012 را منتشر کرد.

برترین‌های لینکدین در سال 2012

 

شبکه اجتماعی لینکدین (LinkedIn) که از آن به پاتوق متخصصین و مهندسین یاد می‌شود، بیشترین کلمات استفاده شده در پروفایل‌های کاربران خود در سال ۲۰۱۲ را منتشر کرد.

رای دومین بار کلمه «خلاق» صدرنشین این لیست شده است.
سال گذشته نیز کاربران لینکدین از این کلمه بیشترین استفاده را نموده بودند.

کلمات «نوآورانه» و «ثمربخش» نیز از دیگر واژه‌های این لیست به شمار می‌رود.

ده کلمه برتر و پراستفاده‌ای که کارشناسان آمریکایی در پروفایل‌های خود به کار برده‌اند، به ترتیب عبارت است از: سازمان‌یافته، ثمربخش، باانگیزه، کارآزمودگی فراگیر، پرسابقه، نوآورانه، مسئولیت‌پذیر، تحلیلی و راهکاریابی (حل مساله).

در لیست سال گذشته کلماتی همچون «مهارت‌های ارتباطی» و «پویا» نیز مشاهده می‌شد ولی در لیست ۲۰۱۲ این واژه‌ها جای خود را به «مسئولیت‌پذیر» و «تحلیلی» داده است.

به نظر می‌رسد کارشناسان با استفاده از این کلمات قصد دارند نظر کارفرماها را به توانایی‌های خود جلب کنند تا از این طریق مشاغل و پروژه‌های جدیدی به دست آورند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 18 آذر 1391  2:39 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali mohammad_43 hadi_eslami amz9924
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاپ هم عضو توییتر شد

توئیت‌های پاپ به زبان‌های اسپانیایی، انگلیسی، ایتالیایی، پرتغالی، آلمانی، لهستانی، عربی و فرانسوی خواهند بود و به زودی زبان‌های دیگر نیز افزوده خواهند شد.

پاپ بندیکت شانزدهم به توئیتر پیوست.

به گزارش ایتنا از ایسنا واتیکان اعلام کرد: پاپ بندیکت شانزدهم به عضویت شبکه اجتماعی توئیتر درآمده است تا از این طریق بتواند با پیروان خود در سراسر جهان ارتباط بهتری برقرار کند.

پاپ بندیکت شانزدهم در حال حاضر بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون پیرو در جهان دارد و از هفته آینده قصد دارد تا پیروان جدیدی را تجربه کند، پیروانی از نوع توئیتری.

واتیکان گفته است که پاپ از روز ۱۲ دسامبر توئیت کردن را آغاز خواهد کرد.
بر این اساس حساب کاربری پاپ با شناسه @pontifex قابل دسترسی است.

به گزارش رویترز، گفته شده است که توئیت‌های پاپ به زبان‌های اسپانیایی، انگلیسی، ایتالیایی، پرتغالی، آلمانی، لهستانی، عربی و فرانسوی خواهند بود و به زودی زبان‌های دیگر نیز افزوده خواهند شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 18 آذر 1391  2:50 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali mohammad_43 hadi_eslami amz9924
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

با اینترنت 128 کیلوبیتی نمی‌توان تجارت الکترونیک را رونق داد

هم اکنون کیلومترها فیبرنوری کشده شده در استان‌های کشور مورد استفاده مردم قرار نمی‌گیرد.

مدیرعامل کانون تجارت الکترونیک ایران گفت: درحالی که طبق برنامه پنجم باید ۴۰ درصد تجارت خارجی ایران الکترونیک باشد، آمارهای غیررسمی سهم ایران را از معاملات اینترنتی دنیا ۲ صدم درصد اعلام می‌کند.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از دبیرخانه کنگره موبایل ایران، علیرضا درخشان مهم‌ترین مشکل عدم شکل‌گیری واقعی تجارت الکترونیک در ایران را محدودیت پهنای باند اینترنت عنوان کرد و گفت: تا زمانی که دسترسی به اینترنت چند مگابیت بر ثانیه در ایران میسر نشود، تجارت الکترونیک با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت معنایی ندارد و امکان پذیر نخواهد بود.

مدیر عامل کانون تجارت الکترونیک ایران اظهار داشت: براساس آمارهای غیررسمی، ایران ۲ صدم درصد از معاملات تجارت اینترنتی دنیا را انجام می‌دهد؛ این درحالی است که در برنامه پنجم باید حداقل ۴۰ درصد تجارت خارجی ایران به صورت الکترونیک انجام شود.

وی یادآور شد: هم اکنون کیلومترها فیبرنوری کشده شده در استان‌های کشور مورد استفاده مردم قرار نمی‌گیرد.

وی تصریح کرد: تجارت الکترونیک، سبب تغییر در قوانین تجارت و روش انجام معاملات شده و با حذف رابطه‌ها، واسطه‌ها، دلالان و توزیع کنندگان، تولید به مصرف به معنای واقعی تحقق یافته است.

درخشان با اشاره به اینکه تجارت الکترونیک و اینترنتی به معنای واقعی در ایران وجود ندارد، اظهار داشت: از جمله دلایل این نقیصه، عدم جلب اعتماد مردم نسبت به تجارت الکترونیک و حتی تجارت اینترنتی است؛ زیرا در بسیاری مواقع کالاهایی که از طریق اینترنت خریداری می‌شوند با مشکلات بسیاری مواجههند.

این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: در گذشته دلیل حضور ۲۵ درصد ارباب رجوع‌ها در شعب بانک‌ها، پرداخت قبوض بود که با الکترونیکی شدن فرآیندها، صف‌های طویل بانک‌ها کاهش یافت.

بر اساس این گزارش، کنگره موبایل ایران ۲۹ بهمن تا دوم اسفندماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود؛ کسب و کار خدمات همراه یکی از محورهای تخصصی این کنگره است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 18 آذر 1391  2:54 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali mohammad_43 hadi_eslami amz9924
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پرجست‌وجوترین‌های یاهو چه بودند؟

قرار گرفتن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در لیست جست‌وجوهای برتر یاهو تعجب متخصصان را برانگیخته است.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بیش از هر چیز دیگری در یاهو جست‌وجو شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا موتور جست‌وجوی یاهو در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در سال جاری میلادی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مهم‌ترین موضوعی بوده که از سوی کاربران این شرکت جست‌وجو شده است.

بر این اساس واژه "Election" به معنی انتخاب در صدر لیست جست‌وجوهای یاهو قرار داشته است.
در همین حال واژه "political polls" در رده هشتم لیست ۱۰ جست‌وجوی برتر یاهو قرار دارد.

قرار گرفتن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در لیست جست‌وجوهای برتر یاهو تعجب متخصصان را برانگیخته است زیرا اخبار مربوط به این انتخابات به طور مداوم از سوی رسانه‌های مختلف جهان به صورت لحظه‌ای پوشش داده می‌شد و در دسترس بود و نیازی به جست‌وجو در یاهو نداشت.

در این لیست واژه "آیفون ۵" در مکان دوم قرار داشت و این امر نشان از محبوبیت بسیار بالای این تلفن همراه هوشمند در جهان دارد.

به گزارش رویترز، در لیست محبوب‌ترین افراد در جست‌وجوی یاهو نیز کیم کارداشیان در مکان اول قرار گرفته است و گفته می‌شود طلاق وی از همسر سابقش یکی از دلایل توجه به این مدل آمریکایی بوده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 18 آذر 1391  2:55 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali mohammad_43 hadi_eslami amz9924
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آغاز اسباب‌کشی آدرس‌های اینترنتی

با اتمام ظرفیت نسخه ۴ در فضای مجازی، آدرس‌های عددی و استفاده از IPV6، آدرس‌های عددی اینترنتی ساماندهی می‌شوند.

نسخه ۴ آدرس‌های عددی اینترنتی تنها می‌توانست حدود ۴.۳ میلیارد آدرس اینترنتی ایجاد کند اما نسخه ۶ این پروتکل می‌تواند از دو هزار و ۱۲۸ میلیارد آدرس اینترنتی پشتیبانی کند و بر این اساس IPهای (Internet Protocol) بیش‌تری ایجاد شود.

به گزارش ایتنا از ایسنا، آدرس‌های عددی اینترنتی (IP Addresses) با هدف هدایت و نظارت بر خدمات اینترنت و اینترانت و کاهش وابستگی به شبکه جهانی اینترنت ساماندهی می‌شود.

با اتمام ظرفیت نسخه ۴ در فضای مجازی، آدرس‌های عددی و استفاده از IPV6، آدرس‌های عددی اینترنتی ساماندهی می‌شوند، این خبری بود که دی‌ماه سال گذشته وزیر ارتباطات وقت در توضیح آخرین وضعیت و ساماندهی آدرس‌های عددی اینترنتی اعلام کرد.

وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات در این باره گفته بود که در سطح جهانی برای دریافت دامین‌های جدید و سطح بالا در شرایط حاضر فضایی به صورت محدود ایجاد شده و طی چهار یا پنج ماه، اگر دستگاه‌های اجرایی چنین درخواستی دارند می‌توانند از طریق وزارت ارتباطات اقدام کنند.

تقی‌پور همچنین درباره ساماندهی آدرس‌های عددی اینترنتی بیان کرده بود که این موضوع یک مسئله جدی و مهم است که با افزایش تعداد کاربران ارتباطی و درخواست برای استفاده از خدماتی همچون وای فای، وایمکس، RFID و بلوتوث و نیز اتمام ظرفیت نسخه ۴ آدرس‌های عددی در دنیا، استفاده از پروتکل IPV۶ به‌عنوان بهترین راه‌حل با حداکثر ظرفیت در دستور کار قرار گرفته است.

پشتیبانی دو هزار میلیارد آدرس عددی با نسخه ۶
سیستم جدید آدرس‌دهی IPV۶ می‌تواند تعداد آدرس‌های اینترنتی را نسبت به IPV۴ تا چندین برابر افزایش دهد و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کشور نیز با اتمام توزیع نسخه ۴ آدرس‌های عددی اینترنتی در کل دنیا و مقدمات کار برای مهاجرت به نسخه ۶ این پروتکل ارتباطی، آئین‌نامه ساماندهی آدرس‌های اینترنتی IP Addresses را تصویب کرد.

شناسایی صاحبان کلیه IP آدرس‌های کشور
اخیرا معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران به شناسایی صاحبان کلیه IP آدرس‌ها به ایسنا خبر داد و گفت: در حال حاضر ۹ میلیون IP آدرس از طریق سازمان رایپ شناسایی و در اختیار قرار گرفتند.

علی‌اصغر انصاری در این باره اظهار کرده بود که کلیه LRIها براساس مصوبه ۱۰۶ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و مصوبه ۱۲۰ سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ابلاغ شده و متقاضیان به سامانه مراجعه کردند.

معاون توسعه IT سازمان فناوری اطلاعات ایران تصریح کرد: این فعالیت مهلت تمام شده ندارد و همچنین ظرفیت برای ثبت بی‌نهایت است و در حال مهاجرت به IP آدرس‌های نسخه ۶ به عنوان یکی از منابعی که زیرساخت کشور نیاز دارد هستیم، چرا که توزیع نسخه ۴ در سال ۲۰۰۹ تمام شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 18 آذر 1391  2:55 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali mohammad_43 hadi_eslami amz9924
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هشدار پلیس فتا به متصدیان کافی نت‌ها

 

بر همین اساس متصدیان کافی نت‌ها باید نسبت به ارتقاء امنیت سیستم‌های رایانه‌ای اقدام و از سیستم‌های پیشرفته اتوماسیون ویژه کافی نت‌ها استفاده کنند.

پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان خراسان شمالی، در راستای تأمین امنیت کاربران و استفاده کنندگان از سرویس‌های دفاتر خدمات اینترنت در کافی نت‌ها هشدار داد.

به گزارش پایگاه اطلاع  رسانی پلیس، بر اساس این اطلاعیه این مراکز برای شفاف سازی عملکرد، ساماندهی دفاتر، کاهش مخاطرات و آسیب‌ها و حمایت از فعالیت قانونی مدیران و صاحبان کسب و کار این دفاتر، موظف به رعایتی نکاتی هستند.

بر همین اساس متصدیان کافی نت‌ها باید نسبت به ارتقاء امنیت سیستم‌های رایانه‌ای اقدام و از سیستم‌های پیشرفته اتوماسیون ویژه کافی نت‌ها استفاده کنند.

ثبت شروع و خاتمه کاربران، ارتقاء امنیت سیستم‌های رایانه‌ای اقدام نموده و از سیستم‌های پیشرفته اتوماسیون ویژه کافی نت‌ها، نصب دوربین مدار بسته در محیط کافی نت فضا  ناامن کردن فضا برای مجرمان و کراکرها و پیشگیری از وقوع جرائم از خواسته‌های پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان خراسان شمالی از متصدیان کافی نت‌ها است.

در این اطلاعیه همچنین استفاده از سرویس‌های عبور از فیلتر شامل نرم افزارها، پرو کسی‌ها و.... نرم افزارهای جاسوسی و مخرب ،شنود غیرمجاز داده‌ها ممنوع اعلام شده و آمده است: برابر قانون این جرائم رایانه‌ای قابل پیگیری می‌باشد.

پلیس فتای خراسان شمالی اضافه کرده است:مدیران دفاتر خدمات اینترنت کافی نت‌ها موظفند نسبت به اجرای مفاد اعلام شده، اقدام نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف و اجرا نشدن مفاد این اطلاعیه، طبق تبصره‌های یک تا سه ماده هفت آیین‌نامه‌ دفاتر خدمات اینترنت و نیز سایر قوانین و دستورالعمل‌های مرتبط در صورت مشاهده‌ی هرگونه تخلف دیگر، اقدامات لازم انتظامی و معرفی متخلفین به مراجع قضایی را صورت خواهد داد.

 

شنبه 18 آذر 1391  6:40 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h hadi_eslami ali_kamali amz9924
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

سخنان توفانی تیم کوک: ۲۰۱۳ مک در امریکا ساخته می شود

تیم کوک جنجالی، این‌بار هم با سخنانش و تصمیم جدیدش جنجال آفرید. باید صبر کنیم و ببینیم جانشین استیوجابز فقید، روند موفقیت‌های وی را تکرار خواهد کرد یا نه.

سخنان توفانی تیم کوک: ۲۰۱۳ مک در امریکا ساخته می شود

 

یک روز بعد از سقوط شدید سهام اپل در بازارهای جهانی تیم کوک در مصاحبه‌ای طوفانی اعلام کرد اپل قصد دارد از سال ۲۰۱۳ برخی از لپ‌تاپ‌ها و دسک‌تاپ‌ها و لوازم خود را در کارخانه‌هایی در داخل امریکا تولید کند.

وقتی برایان ویلیامز از شبکه ان.بی.سی از تیم کوک پرسید آیا ممکن است اپل کمپانی made in America باشد؟ و تیم کوک نیز جواب داد ما سال‌ها در این فکریم و قرار است از سال آینده استارت واقعی با برخی محصولات مک در امریکا شروع شود.

تیم با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری در این مورد گفت فعلا به اسمبل کردن دستگاه‌ها خواهیم پرداخت و در مرحله بعد طرح ساخت کامل را خواهیم آورد.

مدیر اجرایی اپل به بلومبرگ نیز گفته به بازگرداندن کارخانه اپل به امریکا افتخار می‌کنیم.
البته وی تاکید کرد که این کار توسط اپل به تنهایی انجام نخواهد شد و نیاز به مردم و سرمایه گذاران وجود دارد.

تیم کوک البته نگفت منظور از مردم و سرمایه گذاران دقیقا چه کسانی هستند!

مشکلات فاکس‌کان بعنوان یکی از شرکای سازنده اپل در چین و یا کمپانی تایوانی که اخیرا برخی اخبار را تکذیب کرده می‌تواند در این راستا تعبیر شود که ممکن است منظور از مردم این شرکا باشند. (فاکس‌کان اخیرا صحبت از توسعه کارخانه‌ای در امریکا زده است.)

تیم کوک گفت منظور از ساخت کارخانه آوردن تعداد زیادی کارگر به کارخانه‌های جدید نخواهد بود چرا که این روش سنتی دیگر جواب نمی‌دهد.

وی به‌عنوان مثال از کسانی که برای اپلیکیشن‌های آی.او.اس کار می کنند نام برده و گفت این متد برای ما می‌تواند مفید باشد.

وقتی از تیم کوک در مورد هزینه ساخت آیفون در فاکس‌کان پرسیده شد و اینکه آیا هزینه ها در امریکا مشابه چین است گفت: صحبت در مورد قیمت و هزینه نیست بلکه صحبت در مورد مهارت افرادی است که ابزار را می‌سازند و چه بسا هنگام انتقال تکنولوژی از امریکا به سایر نقاط این مهارت بود که رفت.

تیم کوک وقتی در مورد اخراج اسکات فوراستال مورد پرسش قرار گرفت خیلی سعی کرد از این موضوع طفره برود اما در نهایت گفت تعامل برای ادامه ابداع در تکنولوژی‌های اپل باید به‌عنوان متغیر مستقل فرض شود.

همکاری برای نوآوری ضروری است و این اعتقاد همیشگی من بوده است که برای تعامل باید A+ باشید.

مصاحبه ۸ هزار کلمه‌ای تیم کوک با بیزینس ویک را حتما چند بار بخوانید تا عقاید کامل تیم کوک به‌عنوان جانشین استیو جابز فقید را دریابید.

(سایت 9to5mac هفته گذشته با نشان دادن شواهدی اعلام کرد آی‌مک جدید اپل در امریکا ساخته شده است و این مقدمه‌ای برای برگرداندن کارخانه‌های اپل به امریکا است...)

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 19 آذر 1391  9:05 AM
تشکرات از این پست
hadi_eslami ali_kamali amz9924
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

دعوا بر سر حاکمیت بر اینترنت بالا گرفت، سایت ITU حین کنفرانس هک شد

هک شدن سایت ITU در حین بحث بر سر لایحه‌ها وپیشنهادات مطرح شده از سوی کشورها بود.

دعوا بر سر حاکمیت بر اینترنت بالا گرفت، سایت ITU حین کنفرانس هک شد

 

دعوا بین حامیان اتحادیه جهانی مخابرات(ITU) یعنی چین و روسیه برای تسلط بیشتر دولت‌ها بر اینترنت از یک سو و امریکا و گوگل و حالا اتحادیه اروپایی علیه ITU بالا گرفته و امروز ششم دسامبر حین برگزاری کنفرانس، سایت ITU هک شد.

 دوبی از سوم دسامبر تا پانزدهم میزبان ۱۹۳ کشور دنیا برای کنفرانس سران اتحادیه جهانی مخابرات است و دعواها بر سر لوایح و پشنهادات مطرح شده از سوی کشورها بالا گرفته است؛ طوری که امروز پنجشنبه ششم دسامبر ۲۰۱۲ سایت این نهاد هک شده (http://www.itu.int/en/Pages/default.aspx) و نسبت به سانسور اینترنت بعد از به‌دست گرفتن حاکمیت احتمالی آن توسط کشورها، هشدار داده شد.

گروه هکرهای ناشناس اعلام کرده بودند به سایت این سازمان حمله خواهند کرد.

این هک زمانی که گروه یک کمیته شماره ۵ در حال بررسی تعرفه‌ها و مالیات جهانی بر اینترنت بود به صورت حمله DDOS صورت گرفته و سایت از کار افتاد.(ITU Website Hacked - 2012-12-06 15:19:16 )

برخی کشورها برای جبران کاهش درآمدهای مخابراتی خود جهت توسعه زیرساخت‌های پهنای باند پیشنهاد گرفتن مالیات کشوری شده‌اند که این موضوع به مذاق امریکا (فیل ورور نماینده امریکا در کنفرانس) و شرکت‌های بزرگ اینترنتی خوش نیامده است.

جاشوآ پپرا از غنا که مسئول کمیته شماره ۵ است به صراحت گفته برای توسعه پهنای باند کشورهای افریقایی می‌توانند از اپراتورهای بین‌المللی مالیات بگیرند و این مالیات را خرج توسعه پهنای باند خود کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 19 آذر 1391  9:06 AM
تشکرات از این پست
hadi_eslami ali_kamali amz9924
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

مایکروسافت بهای خدمات پردازش ابری خود را کاهش داد

برای عقب نماندن از قافله کاهش دادن قیمت خدمات پردازش ابری، مایکروسافت این‌بار چوب حراج به این خدمات خود زده و کمترین میزان قیمت را در بازار به خود اختصاص داده است.

پس از آنکه شرکت‌های آمازون و گوگل قیمت خدمات پردازش ابری خود را کاهش دادند، شرکت مایکروسافت نیز که نخواسته از این روند عقب بماند، اقدام به کاهش بهای خدمات پردازش ابری خود کرده است.

در اوایل نوامبر سال جاری شرکت آمازون از کاهش ۱۸ درصد بهای خدمات پردازش ابری خود خبر داد و مدتی بعد گوگل نیز اعلام کرد قیمت خدمات خود در این حوزه را تا ۵ درصد کاهش می‌دهد.

بعد از مدتی آمازون دوباره از کاهش ۲۵ درصدی قیمت این خدمات خبر داد و گوگل نیز روز بعد از آن بهای ذخیره داده در پایگاه‌های تحت پردازش ابری خود را به میزان بیشتری کاهش داد.

حالا شرکت مایکروسافت هم وارد میدان شده و از کاهش قیمت خدمات پلت فرم آزور (Azure) خود خبر داده است.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر شرکت گوگل به کاربرانی که تا یک ترابایت فضای ذخیره داده لازم دارند، به ازای هر گیگابایت ۰۸۵. ۰ دلار دریافت می‌کند که پایین‌ترین قیمت موجود در بازار است.

شرکت آمازون نیز برای ارائه این خدمات ۰۹۵. ۰ دلار دریافت می‌کند. شرکت مایکروسافت نیز اعلام کرده است مشتریان خدمات پردازش ابری این شرکت می‌توانند ۹۰ روز به صورت رایگان از این خدمات استفاده کنند و اگر قصد استفاده بلندمدت از خدمات آزور را داشته باشند، می‌توانند از تخفیف ۳۲ درصدی مایکروسافت در این زمینه برخوردار شوند.

هم‌اکنون شرکت‌های مایکروسافت و آمازون به کسب وکارهایی که ۴۹۵ ترابایت فضای ذخیره داده خریده‌اند، به ازای هر گیگابایت ۰۸. ۰ دلار دریافت می‌کنند.

گوگل نیز از کاربرانی که ۴۰۰ ترابایت فضای ذخیره خریداری کرده‌اند، در ازای هر گیگابایت ۰۶۳. ۰ دلار دریافت می‌کند.

شرکت مایکروسافت اعلام کرده است به طور متوسط در هر ثانیه حدود ۲۷۰ هزار درخواست ذخیره داده را از طریق پلتفرم آزور دریافت می‌کند که این رقم در اوج خود به ۸۸۰ هزار درخواست نیز رسیده است.

مایکروسافت بهای خدمات پردازش ابری خود را کاهش داد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 19 آذر 1391  11:56 AM
تشکرات از این پست
hadi_eslami ali_kamali amz9924
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اقبال شرکت‌ها به SaaS ادامه دارد

شرکت‌ها نسبت به SaaS نظر مثبتی دارند.

موسسه تحقیقاتی معتبر گارتنر در بررسی‌های اخیر خود، از اشتیاق شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف در نقاط گوناگون جهان برای استفاده از خدمات پردازش ابری و به ویژه SaaS خبر داده است.

گارتنر برای بررسی روند استفاده از SaaS به جای نرم‌افزارهای سنتی و مجوزدار، و نیز تحلیل نحوه تامین بودجه این کار، از ۵۵۶ سازمان در ۱۰ کشور مختلف جهان در چهار منطقه جغرافیایی شامل اروپا، شمال و جنوب آمریکا و منطقه آسیا - اقیانوسیه نظرسنجی به عمل آورده است.

در این بررسی که در ژوئن و ژوئیه سال ۲۰۱۲ صورت گرفته، مشخص شد که شرکت‌ها به استفاده از این گونه نرم‌افزارهای ابری علاقه و تمایل فراوانی دارند.

حداقل در سه سال اخیر ۷۱ درصد سازمان‌ها، سرویس های SaaS را به کار گرفته‌اند.

احتمالاً این اشتیاق در فصول آتی نیز ادامه خواهد داشت.

۲۷ درصد پاسخ‌دهندگان این نظرسنجی گفته‌اند که کمتر از یک سال است که به استفاده از SaaS روی آورده‌اند.

از جمله مزایای متعدد SaaS می‌توان به دسترسی به اطلاعات سازمانی از هر کجای دنیا و صرفه‌جویی در هزینه‌ها اشاره کرد.

بر اساس یافته‌های این بررسی، جدیدترین کاربران SaaS در برزیل استقرار دارند.

SaaS یا «نرم افزار به عنوان یک سرویس» به نرم‌افزارهایی اطلاق می‌شود که کاربران می‌توانند بدون خرید مستقل، با استفاده از سیستم پردازش ابری از آنها به صورت اشتراکی استفاده کنند.

این در حالی است که پیشتر یک مرکز پژوهشی دیگر به نام فورستر، با اشاره به این که در مورد رایانش ابری و به ویژه SaaS بیش از حد اغراق شده است، گفت این پلتفرم‌ها با نگرانی‌های امنیتی و مشکلات ادغام روبروست و این عوامل، استفاده از سرویس‌های مزبور را با چالش و ابهام مواجه می‌سازد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 19 آذر 1391  11:57 AM
تشکرات از این پست
hadi_eslami ali_kamali amz9924
دسترسی سریع به انجمن ها