0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

كاربران لینوكس هدف یك روت‌كیت drive-by

Snasko پس از تلاش برای دستیابی به اعمال مهم هسته و پنهان كردن thread های خود، سعی می‌كند كنترل سیستم هدف را در اختیار بگیرد.

محققان امنیتی یك روت‌كیت آزمایشی لینوكس را كشف كرده‌اند كه برای این طراحی شده است كه قربانیان منتخب خود را از طریق یك حمله drive-by هدف قرار دهد.

به گزارش ایتنا از مرکز ماهر، این موضوع كه نخستین بار روز سیزدهم نوامبر از طرف صاحب یكی از وب‌سایت‌های آسیب دیده مطرح شد، توسط CrowdStrike و آزمایشگاه‌های كسپرسكی تحت عنوان یك شكل نامتعارف از حمله تزریق iFrame تایید شده است.

این روت‌كیت كه به‌طور خاص كاربران Debian Squeezy ۶۴ بیتی (۲.۶.۳۲-۵) را هدف قرار داده است، توسط كسپراسكای با نام Rootkit.Linux.Snakso.a خوانده می‌شود.

Snasko پس از تلاش برای دستیابی به اعمال مهم هسته و پنهان كردن threadهای خود، سعی می‌كند كنترل سیستم هدف را در اختیار بگیرد.

علاوه بر طراحی و ساختار این بدافزار، چیزی كه اهمیت دارد این است كه این بدافزار از كجا آمده است.

در تحلیل‌های CrowdStrike این نكته بیان شده است كه احتمالا روسیه منشأ این روت‌كیت است.

به گفته CrowdStrike، با توجه به اینكه از این روت‌كیت برای این استفاده شده است كه به‌طور غیر انتخابی iframeها را به پاسخ‌های وب‌سرور nginx تزریق نماید، اینطور به نظر می‌رسد كه این روت‌كیت بخشی از یك عملیات سایبری عمومی است و نه یك حمله هدفمند.

بنا بر اظهارات یكی از اعضای آزمایشگاه‌های كسپراسكای، اگرچه این روت‌كیت هنوز در مرحله توسعه است، ولی نشان دهنده یك رویكرد جدید به دانلود drive-by است و ما قطعا می‌توانیم در آینده منتظر بدافزارهای بیشتری از این نوع باشیم.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 10 آذر 1391  9:15 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

با سایت‌هایی که اشتباه فیلتر شده چه باید کرد؟!

در نهایت شخص مسئول تارنما ضمن مراجعه به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی محل، فرم درخواست رفع فیلتر خطاب به دبیرخانه کارگروه مصادیق محتوای مجرمانه قانون جرایم رایانه‌ای (فرم پیوست)را پر کند و پس از احراز هویت شخص، اصل فرم پر شده توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به این مرکز جهت اقدامات بعدی ارسال شود.

امنیت فضای مجازی و به نوعی پاکسازی این فضا از جمله دغدغه‌های مهمی است که در اکثر کشورها مورد توجه قرار دارد.
در واقع می‌توان گفت تمام کشورها درتلاشند تا فضای اینترنت به محلی مناسب برای انتشار موضوعات نامناسب اخلاقی، سیاسی و ... تبدیل نشود.
در این میان برخی کشورها از فیلترینگ هوشمند بهره می‌برند اما با وجود شیوه‌های مختلف ممکن است برخی سایت‌ها اشتباهی فیلتر شوند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، نفوذ دنیای مجازی به زندگی افراد و گسترش استفاده از اینترنت در سال‌های گذشته، زمینه‌ای ایجاد کرده که طیف وسیعی از اطلاعات بدون محدودیت و فراتر از مرزهای جغرافیایی در سراسر دنیا در دسترس کاربران دنیای مجازی قرار گیرد و در سطحی گسترده به یک رسانه ارتباطی و اطلاعاتی تبدیل شود.

اکنون به واسطه سهولت انتشار مطالب و اطلاعات در اینترنت و همچنین راحتی دستیابی به انواع مختلف داده‌ها در وب اعم از متن، صوت و تصویر و داده‌های گرافیکی متنوع، گاه شاهدیم اطلاعات حاوی مطالب مخرب و زیانبار نیز در فضای وب منتشر می‌شوند و همین موضوع زمینه سوءاستفاده‌های مختلف را فراهم می‌آورد.

هرزه‌نگاری‌های جنسی به خصوص در زمینه سوءاستفاده از کودکان، ترویج خشونت و فساد، خرید و فروش مواد مخدر و زیانبار، اشاعه اطلاعات خصوصی افراد و سازمان‌ها، استفاده از اطلاعات وب در جهت اهداف تروریستی و صدها مورد از این دست شرایطی ایجاد کرده که امروز در بسیاری از کشورهای دنیا دسترسی به اینترنت با محدودیت‌هایی همراه باشد.

بحث فیلترینگ در کشورهای مختلف تا جایی پیش رفته که کشورهایی مانند سوئد، فرانسه و آلمان در قاره اروپا و کشورهایی مانند هند، عربستان، کره جنوبی، مالزی در مجموع آسیا به عنوان بزرگ‌ترین قاره دنیا و نیز کانادا دارای گسترده‌ترین میزان تنوع فیلترینگ به شمار می‌روند.
اما با این حال به گفته اکثر کارشناسان داخلی و بین‌المللی هیچ‌گاه نمی‌توان ادعا کرد که فضای اینترنت به طور کامل از مشکلات دور می‌ماند و در این میان شرکت‌های تجاری مختلف در دنیا تلاش می‌کنند تا هر روز شیوه‌ای نوین برای دسترسی به سایت‌های فیلتر شده ارائه کنند.

چرا سایت‌ها فیلتر می‌شوند؟
برای فیلتر یا پالایش یک سایت موارد متعددی مورد توجه قرار می‌گیرد و شورایی متشکل از نمایندگان بخش‌های مختلف به بررسی موضوع خواهد پرداخت.
در این زمینه مدیر عامل مجمع فعالان فضای مجازی انقلاب اسلامی (فرا) پیش از این با تاکید بر این‌ که وظیفه‌ای در کمیته‌ فیلترینگ برعهده ندارد و با تاکید بر این که به‌طور کلی نمی‌توان انتظار خیلی بالایی از فیلترینگ سایت‌ها داشت به ایسنا گقته بود: در واقع این اقدام بیشتر جهت این صورت می‌گیرد که به شکل عمومی مردم احساس امنیت نسبی کرده و حس کنند فضایی که در آن هستند، به‌ طور کلی سالم است.

مهدی صرامی در عین حال اظهار کرده بود که در واقع پالایش به دنبال سالم‌سازی فضا است. در این میان ممکن است عده‌ای موفقیت فیلترینگ را صرفا در این بدانند که محتوای مجرمانه و یا تبلیغ آن به هیچ عنوان در فضای مجازی رخ ندهد؛ البته این آرمان خوبی است اما با اینترنت موجود این حرف مانند آن است که بگوییم مواد مخدر به هیچ وجه در کشور عرضه نشود، اما آیا واقعا همین حالا مواد مخدر در کوچه و خیابان‌های شهر به فروش نمی‌رسد؟
به هر حال افرادی که به طور جدی دنبال انجام اعمال تخلف‌آمیز هستند، متاسفانه معمولا راهی پیدا می‌کنند و در این میان بحث دسترسی به محتوای مجرمانه هم مشابه همین است.
وی همچنین خاطرنشان کرده بود که درصد بسیار بالایی از سایت‌ها به واسطه درخواست مردم فیلتر شده‌اند که شاید آمار آنها به ۹۰ درصد برسد.

البته مدیر عامل فرا به این نکته هم اشاره کرده بود که در مواجهه با سایت‌های متخلف گاه از امر به معروف و نهی از منکر کار شروع شده و در مراحل بعدی به تذکر می‌رسد اما اگر مشکل برطرف نشود در نهایت سایت فیلتر می ‌شود..

کدام سایت‌ها فیلتر می‌شوند؟
عمده دلایل فیلتر کردن اینترنت در کشورهای مختلف را می‌توان در چهار گروه «مسائل سیاسی»، «مسائل اجتماعی»، «مسائل امنیتی» و «مسائل اخلاقی» خلاصه کرد. در ایران هم برای فیلتر کردن سایت‌ها قوانینی وجود دارد که بحث فیلترینگ بر اساس این قوانین شکل می‌گیرد.

زمانی که سیاست‌های کلی شبکه‌های اطلاع‌رسانی رایانه‌ای کشور صادر شد، شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب این قانون که فیلترینگ را هم دربرمی‌گرفت پرداخت و بدین ترتیب قرار بر این شد که کمیته تعیین مصادیق فیلترینگ یا پالایش سایت‌ها متشکل از نمایندگان صدا و سیما، وزارت اطلاعات و وزارت فرهنگ و ارشاد و وزارت ارتباطات اسامی سایت‌ها و وبگاه‌هایی که باید فیلتر می‌شدند را به ارگان‌های مسئول اعلام کند تا آنها مسئولیت فیلتر کردن این سایت‌ها را برعهده بگیرند.
بر اساس اعلام رسمی انتشار محتوا علیه عفت و اخلاق عمومی، مقدسات اسلامی، امنیت و آسایش عمومی، مقامات و نهادهای دولتی و عمومی از مصادیق فیلترینگ سایت‌ها محسوب می‌شود.
انتشار محتواهایی که برای ارتکاب جرایم رایانه‌ای به کار می‌رود (محتوا مرتبط با جرایم رایانه‌ای)، محتواهای تحریک، ترغیب یا دعوت کننده به ارتکاب جرم ، محتواهای مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی و محتوای مجرمانه مرتبط با انتخابات مجلس شورای اسلامی از دیگر مصادیق فیلترینگ در ایران به شمار می‌روند و بدین ترتیب سایت‌هایی که این مسائل را مورد توجه قرار ندهند در معرض فیلترینگ قرار خواهند گرفت.

با سایتی که اشتباهی فیلتر شده چه کنیم؟
اما در صورتی که اداره کننده تارنمای (وب سایت) فیلتر شده درخواست رسیدگی به مسئله خود را داشته باشد، باید ضمن پالایش تارنمای خود از محتوای مجرمانه، نسبت به ثبت تارنما در پایگاه ساماندهی به نشانی www.samandehi.ir اقدام کند. سپس با ارسال یک ایمیل به نشانی filter@dci.ir درخواست خود را مبنی بر رفع فیلترینگ خطاب به "کارگروه تعیین مصادیق پایگاه‌های اینترنتی" اعلام کرده و در نهایت شخص مسئول تارنما ضمن مراجعه به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی محل، فرم درخواست رفع فیلتر خطاب به دبیرخانه کارگروه مصادیق محتوای مجرمانه قانون جرایم رایانه‌ای (فرم پیوست)را پر کند و پس از احراز هویت شخص، اصل فرم پر شده توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به این مرکز جهت اقدامات بعدی ارسال شود.

اطلاع از چگونگی ادامه این روند هم از طریق شماره تلفن‌های ۴-۰۲۱۸۸۸۴۶۹۶۲ قابل پیگیری است.

البته مدتی است تارنمای جدیدی با آدرس internet.ir نیز در راستای رفع فیلتر به مدیران سایت‌ها و کاربران آنها کمک می‌کند اما مدیران این سایت‌ها برای رفع فیلتر سایت خود در نهایت باید نام کاربری و کلمه عبور خود در پایگاه ساماندهی را در این سایت وارد کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 10 آذر 1391  9:16 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هجدهمین نمایشگاه الکامپ با حضور بخش خصوصی برگزار می‌شود

حکیم جوادی: قرار است بخش خصوصی در نمایشگاه امسال با استفاده از ظرفیت‌های قانونی خود به صورت گسترده و پربار دراین نمایشگاه حضور یابد.

هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیکی تهران با حضور اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از تاریخ نوزدهم تا بیست و دوم آذر برگزار می‌شود.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مجمع تشکل‌های ICT ایران، کنسرسیوم فعالان صنفی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات وابسته به اتاق ایران که از ۱۳ سازمان، اتحادیه،انجمن و سندیکا تشکیل شده است مجری برگزاری هجدهمین نمایشگاه الکامپ هستند.

این نمایشگاه با توجه به محوریت فناوری اطلاعات در توسعه کشور با عنوان "فناوری اطلاعات محور توسعه اقتصادی و جامعه دانش بنیان" آغاز به کار می‌کند و قصد دارد توانمندی‌های بومی فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را به معرض دید قرار دهد.

نشست‌های شورای سیاست‌گذاری و کارگروه‌های برنامه‌ریزی هم با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطاعات، صنعت، معدن و تجارت، فرهنگ وارشاد اسلامی، مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، سازمان توسعه تجارت، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، فناوری اطلاعات شهرداری تهران، سندیکای افتا و مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در محل اتاق تهران تشکیل شده است.

محمدرضا طلایی - رئیس مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات - امروز در حضور خبرنگاران درباره برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: امسال ۱۷ هزار متر فضا در بخش ارزی و ریالی در اختیار ما قرار داده شده است که دو هزار متر آن در اختیار دولت الکترونیک، ۱۲ هزار متر در اختیار شرکت‌های خصوصی و ۲۰۳ متر فضای عرضه محصولات و برندهای شرکت‌های خارجی است.

وی ادامه داد: تاکنون ۱۰ جلسه شورای سیاست‌گذاری تشکیل شده و از اطلاعاتی که در این جلسات از بخش خصوصی و دولتی دریافت شده در راستای برگزاری هرچه بهتر نمایشگاه استفاده می‌شود.

طلایی با تاکید بر این‌که این نمایشگاه با حمایت اتاق ایران، تشکل‌ها و رایزنی‌های بازرگانان برگزار می‌شود خاطرنشان کرد: در طی این نمایشگاه برای اولین بار نمایشگاه مجازی برگزار می‌شود و هدف از برگزاری نمایشگاه‌ها، اطلاع رسانی و ایجاد ارتباط بین شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان است.

رئیس مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات ادامه داد: در باشگاه مجازی الکامپ افراد می‌توانند با کمترین هزینه یک مجموعه نمایشگاهی را برگزار کرده که هزینه شرکت در این نمایشگاه برای شرکت‌کنندگان با نمایشگاه واقعی قابل مقایسه نیست.

احمد بزرگیان - معاون نوسازی و تحول اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهوری - هم درباره برگزاری این نمایشگاه گفت: برابر روال سال‌های گذشته با مذاکرات انجام شده یک سالن ویژه به عنوان دولت الکترونیکی در هجدهمین نمایشگاه الکامپ در اختیار دولت قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: دستگاه‌های دولتی با سه محور در این نمایشگاه حضور می‌یابند.

بزرگیان با بیان این‌که سالن دولت الکترونیکی در این نمایشگاه نشان دهنده توانمندی دولت در ارائه خدمات الکترونیک به مردم است، تصریح کرد: همت دولت دهم بر این بوده است که یک دولت تماما دولت الکترونیک را هدفگذاری کرده‌اند و در این راستا ۳۵۰ خدمات تماما الکترونیک لیست شده است.

معاون نوسازی و تحول اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور تصریح کرد: ۲۰۰ خدمات تا سال ۹۱ آماده ارائه باید باشد که در حال حاضر ۶۰ درصد آن محقق شده است.

وی گفت: دستگاه‌های دولتی باید ازتوانمندی بخش خصوصی استفاده کرده و عرصه بازاریابی برای بخش خصوصی نیز باید دراین نمایشگاه فراهم باشد.

بزرگیان در پایان با تاکید بر این‌که در سال قبل ۳۰ دستگاه دولتی در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال این روند افزایش یافته و برای حضور گسترده‌تر دستگاه‌های دولتی سیاست‌های تشویقی را در نظر گرفته‌ایم.

علی حکیم جوادی - رئیس سازمان فناوری اطلاعات - هم با بیان این‌که برآورد ما این است که امسال حضور مراجعین و متخصصان افزایش قابل توجهی داشته باشد، تصریح کرد: از آنجایی که امسال قرار است از دستاوردهای این حوزه به طور گسترده رونمایی شود انتظار می‌رود حضور و استقبال گسترده‌ای از نمایشگاه امسال به عمل بیاید.

وی ادامه داد: ما الکترونیکی کردن تمامی خدمات دولتی را در برنامه‌های خود داریم و هدفگذاری ما این است که تمامی خدمات به صورت الکترونیکی به مردم ارائه شود.

حکیم جوادی در پایان با تاکید بر این‌که با الکترونیکی شدن خدمات حوزه کسب و کار دچار تحول شگرف می‌شود، بیان کرد: قرار است بخش خصوصی در نمایشگاه امسال با استفاده از ظرفیت‌های قانونی خود به صورت گسترده و پربار دراین نمایشگاه حضور یابد.

به گزارش ایسنا، از بزرگترین ویژگی‌های هجدهمین نمایشگاه الکامپ ایجاد نمایشگاه مجازی است که این سایت با توجه به محدودیت‌های پهنای باند اینترنت و اهمیت عدم بروز اشتباه و نیازهای یک مجموعه نمایشگاهی و اطلاع‌رسانی طراحی و پیاده سازی شده است.

در این طرح برای هر شرکت یک صفحه و فضای مجزا در نظر گرفته شده است و همزمان با اجرای نمایشگاه واقعی باشگاه مجازی الکامپ نیز افتتاح و راه اندازی می‌شود.

از جمله ویژگی‌های این باشگاه مجازی راه‌اندازی یک مجموعه نمایشگاهی بدون مشکلات یک نمایشگاه حقیقی، بازدید از یک مجموعه نمایشگاهی به صورت مجازی برای افرادی که امکان حضور در محل برگزاری نمایشگاه را ندارند، امکان معرفی و نمایش محصولات و خدمات شرکت‌ها با استفاده از امکانات تصویری و متنی و امکان مشاهده کاتالوگ شرکت‌ها به صورت pdf، امکان بازدید برای درخواست کنندگان کالا وخدمات به صورت گروه بندی کالایی با امکانات جست‌وجو و غیره است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 10 آذر 1391  9:17 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

وب دات کام، برند برتر

 از «وب دات کام» تقدیر شد.

شرکت وب دات کام(Web.com)، یکی از برترین شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی و راهکارهای بازاریابی آنلاین برای کسب و کارهای کوچک، بار دیگر به عنوان یکی از ۵۰۰ برند برتر در فناوری‌های سریع از طرف موسسه دلویت (Deloitte) انتخاب شد.

به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از The Hosting News، برندگان جایزه ۵۰۰ فناوری سریع بر اساس میزان رشد درآمد مالی سالانه بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ انتخاب شده‌اند.

موسسه دلویت ۵۰۰ شرکت برتر در زمینه سریع‌ترین رشد در حوزه‌های فناوری، رسانه، ارتباطات راه دور، علوم زیستی و فناوری‌های پاک را در آمریکای شمالی رتبه‌بندی و معرفی می‌کند.

دیوید براون (David Brown) رئیس هیئت مدیره و مدیر اجرایی وب دات کام می‌گوید: امروزه کسب و کارهای کوچک دریافته‌اند که حضور موثر در فضای اینترنت برای موفقیت‌های آنها ضروری است.

وی معتقد است این امر به ترویج محصولات وب دات کام منجر شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 10 آذر 1391  9:18 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

تهدید بزرگ هکرهای ناشناس

هکرهای آنانیموس گفته‌اند تمام سایت‌های وابسته به دولت سوریه را از اینترنت محو خواهند کرد.

هکرهای ناشناس (آنانیموس) که در عملیات تخریبی خود، مواضع سیاسی را مدنظر قرار می‌دهد، این بار دولت سوریه را تهدید کرده است.

 این گروه هکری گفته در پاسخ به قطعی اینترنت در سوریه، قصد دارد تمام سایت‌های متعلق به دولت بشار اسد را در مناطق مختلف جهان از کار بیاندازد.

از روز پنجشنبه دسترسی به سرویس‌های اینترنتی و خطوط تلفن همراه در سوریه امکان‌پذیر نیست.

دولت سوریه «تروریست‌ها» را مسئول حمله به خطوط اینترنتی معرفی کرده است ولی معارضان دولت و گروه‌های مدافع حقوق بشر معتقدند این کار توسط خود دولت صورت گرفته است تا به این وسیله جریان اطلاع‌رسانی میان مخالفان را مخدوش سازد.

معترضان به سیاست‌های بشار اسد از اینترنت به طور گسترده استفاده می‌کنند.

آنها برای پخش تصاویر و فیلم‌هایی از حملات هوایی و یا نمایش شهروندان کشته یا زخمی شده، از سایت‌های مختلف اینترنتی استفاده می‌کنند.

مخالفان همچنین در نبود مطبوعات آزاد، از شبکه‌های اجتماعی برای انتشار اطلاعاتی درباره حملات خود و نیز ارتباط با خبرگزاری‌های بین‌المللی بهره می‌گیرند.

هکرهای آنانیموس که هدف از قطعی اینترنت در سوریه را «ساکت کردن ندای مخالفان بشار اسد» می‌داند، گفته در تلاش است تمام سایت‌های وابسته به دولت سوریه را محو کند.

این هکرها گفته‌اند کار خود را با سایت‌های سفارتخانه‌های سوری آغاز می‌کنند.

پس از آن، سایت سوریه در بلژیک از سرویس‌دهی باز ماند ولی سایت این کشور در چین که هکرهای آنانیموس گفته بودند حملات خود را از آن شروع می‌کنند، همچنان فعال است.

بخش عمده‌ای از وب سایت‌های سفارتخانه‌های سوریه از کار افتاده است ولی احتمال می‌رود این امر از قطعی کلی اینترنت در این کشور ناشی شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 12 آذر 1391  4:49 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

تقی‌پور از وزارت ارتباطات برکنار شد

تقی‌پور از وزارت ارتباطات برکنار شد

وزیر راه با حفظ سمت خود سرپرست وزارت ارتباطات شد.

رضا تقی‌پور از سمت وزارت ارتباطات برکنار شد.

به گزارش ایتنا محمود احمدی‌نژاد طی حکمی وزیر ارتباطات را سمت خود برکنار کرد.

مطابق این حکم رییس جمهور آقای نیکزاد وزیر راه را با حفظ سمت به عنوان سرپرست وزارت ارتباطات منصوب کرد.

وی همچنین رضا تقی‌پور را به عنوان مشاور رییس‌جمهور در امور ارتباطات و فناوری اطلاعات منصوب نمود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 12 آذر 1391  4:50 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

حمله هکرها به پرینترهای سامسونگ

حمله هکرها به پرینترهای سامسونگ

پرینترها هم از دست هکرها در امان نیستند! حتی دوری راه هم نمی‌تواند باعث عدم دسترسی هکرها به پرینترها شود!

صاحبان برخی از پرینترهای سامسونگ متوجه شدند که دستگاه‌های آن‌ها هدف حمله هکرها قرار دارند.

پرینترهای سامسونگ و برخی پرینترهای Dell که توسط سامسونگ ساخته می‌شوند، دارای یک حساب کاربری هستند که افراد می‌توانند برای کنترل و دسترسی به اطلاعات دستگاه از آن استفاده کنند.

بنا بر اعلام تیم امنیتی US-CERT، این پرینترها حاوی یک رشته hardcoded SNMP هستند که دسترسی خواندن و نوشتن کامل دارد و حتی اگر پروتکل شبکه توسط کاربر غیرفعال شود این پروتکل فعال باقی می‌ماند.

تیم امنیتی US-CERT اعلام کرده است که یک مهاجم راه دور بدون احراز هویت می‌تواند با بالاترین حق دسترسی مدیر شبکه به دستگاه آلوده شده دسترسی یابد.

اثرات دیگر این حمله عبارتند از: توانایی تغییر پیکربندی دستگاه، دسترسی به اطلاعات حساس (اطلاعات دستگاه و شبکه، کارت‌های اعتباری و اطلاعات ورودی پرینتر) و توانایی انجام حملات بیشتر از طریق اجرای کد دلخواه.

بنا بر اعلام مرکز ماهر، شرکت سامسونگ از این نقض آگاه و اعلام کرده است که پرینترهای تولید شده پس از ۳۱ اکتبر امسال ضعف فوق را ندارند.

این شرکت قول داده است تا پایان سال این ضعف را برطرف کند.

در عین حال، تیم امنیتی US-CERT توصیه می‌کند که کاربرانی که تحت تاثیر این نقض قرار دارند، فایروال‌های خود را طوری تنظیم کنند که تنها به درخواست‌هایی که از شبکه‌ها و میزبان‌های مورد اعتماد فرستاده می‌شوند، اجازه ورود دهد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 12 آذر 1391  4:52 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

گردش "زمین" در شبکه ملی اطلاعات!

گردش "زمین" در شبکه ملی اطلاعات!

سیستم عامل وطنی که فقط سیستم عامل نیست. بلکه ارائه دهنده امکانات مجازی‌سازی و مخاطبان آن اغلب حرفه‌ای‌تر از کاربران خانگی هستند.

"زمین" نام طرحی است که در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران و با هدف کمک به توسعه فناوری سیستم‌ عامل در کشور در حال انجام است.

مدیر پروژه سیستم عامل زمین در این باره اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین محصولات این طرح، سیستم‌عامل سرور زمین است که با حمایت سازمان فناوری اطلاعات ایران از اواخر بهار ۹۰ آغاز شده و اواخر بهار ۹۱، اولین دستاوردهای خود را عرضه کرد.

کشتکاری افزود: در طرح زمین مدیریت پژوهش و تجاری‌سازی با اتکا به توان پژوهشی پژوهشگاه ICT انجام شده و برای تولید و پشتیبانی از محصول، تماما از بخش خصوصی کمک گرفته شده ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه تاکید کرد: در حال حاضر در طرح زمین نسخه اول و بتای محصول سیستم‌عامل سرور در قالب راهکار مجازی‌سازی، عرضه عمومی شده و در کنار این محصول، زیرساخت‌هایی جهت توسعه سریع نرم‌افزارهای کاربردی و سیستمی‌ مبتنی بر زمین نیز تولید شده و امیدواریم تا پایان سال بخش‌های تکمیلی این پروژه نیز راه‌اندازی شده و کاربران بتوانند از این محصول با اطمینان بیشتر استفاده کنند.

کشتکاری در توضیح این سیستم عامل بیان کرد: زمین یک راهکار مجازی‌سازی مبتنی بر هسته سیستم‌عامل لینوکس و چندین بسته‌ نرم‌افزاری متن‌باز شناخته شده است و راهکار مجازی‌سازی بدین معنا است که می‌توان یک سخت‌افزار را در اختیار چندین سیستم‌عامل قرار داد و اصطلاحا از یک ماشین واقعی چندین ماشین مجازی ایجاد کرد. بر این اساس زمین یک سیستم‌عامل است، اما فقط سیستم‌عامل نیست، بلکه ارائه‌دهنده امکانات مجازی‌سازی است و به کاربردهای سمت سرور و مراکز داده اختصاص دارد و لذا مخاطب آن کاربران با نیازهای معمول و خانگی نیستند.

مدیر پروژه سیستم عامل زمین تاکید کرد: از این جهت زمین با سیستم‌عامل‌های متعارف مثل ویندوزهای کامپیوترهای خانگی تفاوت‌های عمده‌ای دارد. در این سیستم‌عامل تاکید بر ارائه سرویس‌های نرم‌افزاری مبتنی بر شبکه، با کیفیت و کارایی مناسب است.

ارتباط زمین با شبکه ملی اطلاعات
وی در پاسخ به ارتباط و نقش این سیستم عامل در شبکه ملی اطلاعات اظهار کرد: قطعا مهم‌ترین بخش شبکه ملی اطلاعات برقراری خدمات نرم‌افزاری و محتوایی بومی است و زیرساخت فیزیکی آن از اهمیت کمتری برخوردار است، در این راستا اولین نیاز این شبکه سیستم‌عامل‌ و به ویژه نسخه سرور آن خواهد بود. امیدواریم مسوولان این شبکه هم بتوانند با اعتماد کامل از راهکار مجازی‌سازی زمین استفاده کنند.

وی در پایان، افق پیشرفت این سیستم عامل را اینگونه بیان کرد که طرح زمین هنوز در ابتدای راه خود قرار دارد و با توجه به روند اتفاقات حوزه فناوری اطلاعات در دنیا و شرایط داخلی کشور لازم است که مرتبا خود را به‌روز کند. در دنیای فناوری اطلاعات ابعاد تجاری محصولات و خدمات زیرساختی و پایه‌ای بسیار پیچیده و ظریف است و با انواع دیگر متفاوت است.

کشتکاری افزود: متاسفانه نه متخصصان داخلی تجربه خوبی در این مدل‌های تجاری دارند و نه مشتریان از دانش کافی در این حوزه برخوردار هستند و لذا هدف اصلی پژوهشگاه ICT در طرح زمین، تقویت و تشویق بخش خصوصی و دانشگاهی در جهت حل صحیح این نیاز واقعی کشور است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 12 آذر 1391  4:53 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

دلایل برکناری وزیر ارتباطات

محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران قبلا نیز مطرح کرده بود اعتقادی به وجود یک وزارتخانه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ندارد و موضوع ادغام این وزارتخانه را در وزارت راه سال گذشته مطرح کرده بود که این طرح در مجلس شورای اسلامی رای نیاورد.

جلسه شورای عالی فضای مجازی با حضور اعضای آن به منظور تصویب شرح وظایف این شورا برگزار شد که گویا در این جلسه بحثی جدی مابین دبیر شورای عالی فضای مجازی و رضا تقی‌پور وزیر ارتباطات در مخالفت با شرح وظایف این شورا صورت گرفت.


به گزارش ایتنا از نود آی سی تی، براساس شنیده‌ها نبود همکاری لازم از سوی وزارت ارتباطات با شورای عالی فضای مجازی و روابط نزدیکی که دبیر این شورا دکتر مهدی اخوان بهابادی با افراد نزدیک به رییس جمهور دارد و همزمانی طرح مباحث جدی که در جلسه شورا اتفاق افتاده، بی‌تاثیر در برکناری رضا تقی پور از سمتش نبوده است.

هر چند که گفته می‌شود این حکم در چندین ماه پیش صادر شده بود اما تاکنون از سوی رییس جمهور ابلاغ نشده بود.

البته گفته می‌شود در حکم پیشین قرار بود رضا فضلی، سرپرست سابق سازمان فضایی که قبلا در سازمان فضایی معاون رضا تقی پور وزیر فعلی ارتباطات بود جایگزین وی شود.

گفتنی است، محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران قبلا نیز مطرح کرده بود اعتقادی به وجود یک وزارتخانه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ندارد و موضوع ادغام این وزارتخانه را در وزارت راه سال گذشته مطرح کرده بود که این طرح در مجلس شورای اسلامی رای نیاورد.

براساس این گزارش با توجه به حکم رییس جمهور در خصوص سرپرستی علی نیکزاد وزیر راه، مسکن و شهرسازی به عنوان سرپرست وزارت ICT‌ احتمالا رییس جمهوری در چند روز آینده طرح ادغام این وزارتخانه را با وزات راه، مسکن و شهر سازی بار دیگر به مجلس شورای اسلامی خواهد برد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 12 آذر 1391  4:54 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مسئول اصلی چالش‌های پهنای باند اینترنت مشخص نیست

سلیمانی: اینترنت در ایران گران است. سهم این کالا در سبد هزینه‌های خانواده سهم قابل توجهی است که این سهم باید با توجه به درآمد خانوار بازتعریف شود.

مشکلات بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات از جمله چالش‌های عمیقی است که از بدو ورود فناوری‌های جدید به کشور همواره موجب نارضایتی مردم بوده است. اما گلایه‌های یک زن در جریان یک بازدید سرزده تلنگری به وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بود.
قضیه از این قرار بود که وقتی محمد سلیمانی در جریان بازدید سرزده‌ای که از یکی از مراکز مخابراتی شرق تهران در سال ۱۳۸۴ داشت با گلایه‌های تند یکی از ثبت‌نام‌کنندگان تلفن ثابت و انتظار دو ساله برای دریافت یک خط تلفن روبرو شد. به اذعان این مقام مسئول گلایه‌های این خانم تلنگری به وی بود تا عمق مشکلات مردم را به درستی درک کند.

او پس از این شکایت موضوع را بررسی کرد و تازه معلوم شد بیش از ۷۰۰ هزار نفر در تهران و کرج مشکل مشابهی دارند و این چنین بود که تیم مدیریتی وی بسیج شد تا فرآیندها،‌ رویه‌ها، فناوری‌ها و سرمایه‌گذاری‌های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور را مورد بازبینی اساسی قرار دهند.

برای اطلاع از کم و کیف چالش‌های نظام ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور و شیوه مواجهه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با این چالش‌ها متن مصاحبه خبرنگار پارلمانی ایسنا با محمد سلیمانی را در ادامه بخوانید.

• بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مهمترین و موثرترین وسیله برای کاهش هزینه‌ها و سرعت در کارها و از همه مهم‌تر مدیریت یکپارچه و متمرکز امور، در اجرای پروژه‌های ملی چه نقشی داشته است؟
ارتباطات و فناوری اطلاعات برای سایر بخش‌ها در حکم پیش‌رانه است به بیان دیگر برای تحول در بخش اقتصاد به وسیله ابزارهای سنتی در سطح بسیار محدودی موفقیت به دست می‌آید ولی با به خدمت گرفتن ابزارها و فناوری‌های جدید اطلاعاتی کارهای نشدنی، شدنی می‌شود. به طور مثال اگر قرار به پرداخت یارانه‌ها بدون استفاده از این ابزار جدید بود، به جرات می‌توان گفت که چنین طرح بزرگی اصلا قابل اجرا نبود. جمع‌آوری اطلاعات میلیون‌ها شهروند ایرانی، بررسی و پالایش اطلاعات بیش از ۶۰ میلیون نفر، پردازش اطلاعات دهک‌های درآمدی و پراکندگی جمعیتی در اقصی نقاط کشور فقط و فقط از طریق فناوری اطلاعات قابل انجام بود. در پرداخت یارانه‌های نقدی نیز بزرگ‌ترین حجم کاری انجام گرفت که اگر قرار بر استفاده از ابزارهای سنتی بود مدت بسیار زیادی طول می‌کشید.

نمونه دیگر ظهور استفاده از ابزارهای جدید ارتباطی، مدیریت کارت هوشمند سوخت و سهمیه‌بندی بنزین بود. تعداد جایگاه‌های عرضه سوخت در کشور بالغ بر ۲۳۰۰ جایگاه و تعداد نازل‌های سوخت کمی بیش از ۱۷ هزار نازل سوخت‌رسان است و مدیریت این تعداد جایگاه سوخت و نازل سوخت به صورت برخط و متمرکز تنها از طریق وسایل جدید ارتباطی قابل انجام بود.

• فراگیر شدن استفاده از فناوری‌ها و ابزار نوین ارتباطی چه کمکی به افزایش بهره‌وری و ارتقاء سطح مدیریت‌ها در بخش دولتی می‌کند؟
فناوری اطلاعات در بخش اقتصاد توان معجزه‌گری دارد. به طور مثال برای مدیریت بازار و اطلاع‌رسانی از وضعیت اصناف و بازرگانان و شناسایی انبارهای ذخیره کالا می‌توان از این ابزارها استفاده جدی‌تر کرد. علاوه بر آن مبارزه با قاچاق کالا و ارز از طریق ارتباطات و فناوری اطلاعات بسیار بهتر قابل انجام است، اما متاسفانه مسئولان از این ابزار کارآمد استفاده نمی‌کنند.
ارتباطات و فناوری اطلاعات فرامکانی و فرازمانی است و اطلاعات در عرصه اینترنت به سرعت نور قابل تبادل است فقط کافی است چند رایانه و کاربر مثلا در گمرکات و مبادی ورودی و خروجی کالا مستقر و فعال شوند تا اطلاعات از طریق شبکه داخلی اینترنت در اختیار مسئولان گمرک یا سایر مدیران اقتصادی قرار گیرد. اگر در ۳۰۰ گمرک کشور تعدادی رایانه به صورت شبکه به یکدیگر متصل شوند و کلیه اطلاعات مربوط به ورود و خروج کالا از طریق کاربر ثبت شود، مدیریت گمرک با حداقل هزینه امکان‌پذیر خواهد شد و یا اگر استفاده از ابزارهای ارتباطی و فناوری اطلاعات در محاکم قضایی، دادگاه‌ها و قوه قضاییه به صورت یکپارچه و هوشمند بکار گرفته شود و این بانک اطلاعاتی به سامانه پلیس متصل شود، افراد متخلف و سابقه‌داران به راحتی نمی‌توانند از دست قانون فرار کنند.

• وضعیت کشور از نظر توسعه فیبر نوری و تولید محتوای سایت‌های اینترنتی را در چه سطحی ارزیابی می‌کنید؟
فناوری اطلاعات نیازمند زیرساخت است و باید دانست که زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در ایران در منطقه خاورمیانه کم‌نظیر است. در پایان کار دولت هشتم در سال ۱۳۸۴ اعلام شد ۵۶ هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور کشیده شده است. این عدد در سال ۱۳۸۸ به حدود ۱۲۶ هزار کیلومتر افزایش یافت و فکر
” ADSL، منطقه‌ای کشف نشده یا کمتر کشف شده است. مشتریان اینترنت پرسرعت زمانی به صورت جهشی افزایش می‌یابد که هزینه استفاده از اینترنت به زیر ۱۰ هزار تومان در ماه کاهش یابد تا هزینه‌ها در سبد کالایی خانواده بگنجد “
می‌کنم این عدد در سال جاری به حدود ۱۶۰ هزار کیلومتر رسیده باشد.
 در حال حاضر علاوه بر دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها، فیبر نوری به شهروندان نیز ارائه می‌شود. زیرساخت کشور از نظر شبکه فیبر نوری قوی و گسترده، قابلیت بزرگی است و در این بخش مشکلی نداریم. در بخش تولید محتوا در فضای اینترنت و راه‌اندازی سایت‌های اینترنتی نیز شرایط خوبی وجود دارد. اکثر دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه کلیه اسناد و مدارک و کتب خود را دیجیتالی کرده و روی سامانه اینترنتی قرار داده‌اند.
 با این وجود هنوز در تولید محتوا ضعف وجود دارد و جا دارد از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های فناوری اطلاعات استفاده بهتری شود.

• آیا سرمایه‌گذاری برای توسعه فیبر نوری در بخش خانگی کافی است؟
ظرفیت فیبر نوری کشور در سطحی است که رادیو و تلویزیون کشور می‌توانند شبکه‌ها و برنامه‌های صوتی و تصویری خود را از طریق اینترنت در اختیار مشترکانشان قرار دهند اما دستگاه‌های اجرایی آن‌طور که باید وارد حوزه تولید محتوا در اینترنت نشده‌اند حتی شبکه‌های داخلی رایانه‌ای در برخی از سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی هنوز ایجاد نشده چه رسد به شکل‌گیری بانک‌های اطلاعاتی و در اختیار قرار گرفتن کاربران و مراجعان برخی دستگاه‌های اجرایی. فناوری اطلاعات برای رساندن اطلاعات به دستگاه‌های اجرایی، موسسات مالی و تجاری بزرگ، شهرداری‌ها، دانشگاه‌ها و سازمان‌ها در سطح خوبی است ولی این فناوری در بخش کاربران خانگی قابل قبول نیست به بیان دیگر ارائه خدمات اینترنتی از طریق ADSL و wireless به هزار دستگاه دولتی، در سطح خوبی است ولی برای فراگیر کردن دسترسی مردم به این خدمات باید در هر شهر حداقل ۶۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شود که این عدد برای کل کشور بالغ بر چند هزار میلیارد تومان است البته برای کشیده شدن فیبر نوری تا جلوی درب خانه‌های مردم پروژه‌ای در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طراحی شده است و مدیران این وزارتخانه در حال یافتن منابع مالی مورد نیاز برای تامین مالی این پروژه بزرگ ملی هستند اما اجرای این پروژه بزرگ به دلیل زمان‌بر بودن و محدودیت‌های مالی حتی طی چند سال آینده قابل تحقق نیست.

*با وجود نیاز مردم به اینترنت چه مسائلی در راه تامین این نیاز آنان وجود دارد؟
اینترنت در ایران گران است. سهم این کالا در سبد هزینه‌های خانواده سهم قابل توجهی است که این سهم باید با توجه به درآمد خانوار بازتعریف شود. هزینه دریافت پهنای باند حدود ۳۰۰ هزار تومان در ماه است که خانواده‌ها با حجم انبوه مشکلات اقتصادی و معیشتی خود نمی‌توانند از این سرویس بهره‌مند شوند در حالی که سیستم‌های ارتباطی وقتی به سودآوری می‌رسد که تعداد مشترکان از چند صد یا چند هزار نفر به چند میلیون نفر افزایش یابد در این صورت سرمایه‌گذاری و ارائه سرویس‌های جدید مخابراتی به صرفه می‌شود. وقتی صحبت از جمعیت ۷۵ میلیون نفری با بیش از ۲۰ میلیون واحد مسکونی می‌شود در حقیقت صحبت از ظرفیت عظیمی برای ارائه سرویس اینترنت مطرح می‌شود که نیازمند سرمایه‌گذاری کلانی است به بیان دیگر ارائه این سرویس مخابراتی باید دهک‌های بیشتری از جامعه را در بر بگیرد، سرویسی که در حال حاضر فقط به دهک‌های پر درآمد ارائه می‌شود. تا مادامی که مشترکان شرکت‌های pap در حد چند هزار نفر است، کاهش تعرفه‌ها به هیچ وجه صرفه اقتصادی نخواهد داشت و این شرکت‌ها به سرعت به مرز ورشکستگی می‌رسند چرا که هزینه سرمایه‌گذاری اولیه و هزینه نگهداری سیستم‌های مخابراتی بالاست.
هزینه نصب هر دستگاه BTS اپراتور سوم از ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان متغیر است. برای نگهداری هر BTS نیز حداقل ماهی ۱.۵ میلیون تومان به مردم، شهرداری‌ها و دستگاه‌های دولتی اجاره پرداخت می‌شود. اگر هر BTS به جای چند صد نفر به چند هزار نفر سرویس دهد تعرفه‌ها قابل تعدیل است. اگر بر تعداد BTS نیز افزوده شود به دلیل افزایش تعداد مشترکان باز هزینه‌ها قابل تعدیل است بنابراین باید دنبال انبوه مشتریان بود.

• چرا شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی عطش کاربران اینترنت را رفع نمی‌کنند؟
ADSL، منطقه‌ای کشف نشده یا کمتر کشف شده است. مشتریان اینترنت پرسرعت زمانی به صورت جهشی افزایش می‌یابد که هزینه استفاده از اینترنت به زیر ۱۰ هزار تومان در ماه کاهش یابد تا هزینه‌ها در سبد کالایی خانواده بگنجد. شرکت‌هایی که در فکر ارائه این سرویس پر تقاضا هستند باید برای جذب حداقل پنج میلیون مشترک برنامه‌ریزی کنند در این صورت هزینه ADSL برای هر خانواده به کمتر از ۱۰ هزار تومان در ماه کاهش می‌یابد که همراه قبض تلفن از مشترکان دریافت می‌شود اما این شرکت‌ها برای اینکه بتوانند از صف تقاضا بهره ببرند و ماهی ۳۵ میلیارد تومان و سالی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان سود کسب کنند، باید حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اولیه داشته باشند اما شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت بسته به دامنه فعالیت‌شان بین دو تا ۲۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده و به دلیل ناکافی بودن سرمایه‌گذاری‌ها مشکلات
” شرکت‌ها برای اینکه بتوانند از صف تقاضا بهره ببرند و ماهی ۳۵ میلیارد تومان و سالی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان سود کسب کنند، باید حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اولیه داشته باشند “
فراوان این حوزه پرتقاضا را به وجود آورده‌اند.

شرکت مخابرات ایران نیز به دلیل سرمایه‌گذاری اندک در اینترنت پرسرعت نتوانسته رضایت مشتریان و نیاز متقاضیان را پاسخ دهد بنابراین باید سرمایه‌گذارانی که توان سرمایه‌گذاری حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان را دارا هستند به جمع شرکت‌های موجود افزوده شوند. برای ارائه هر نوع سرویس از طریق اینترنت باید برای چند میلیون مشترک برنامه‌ریزی شود تا نرخ تعرفه سرویس‌های اینترنتی به کمتر از ۱۰ هزار تومان کاهش یابد در این صورت می‌توان به دهک‌های سوم تا دهم سرویس اینترنتی با محصولات متنوع ارائه کرد تا بدین‌ترتیب حداقل ۱۶ میلیون خانواده بر جمعیت دریافت‌کننده اینترنت پرسرعت افزوده شود. این میزان مشتری گردش مالی چند هزار میلیارد تومانی را برای سرمایه‌گذاران به دنبال خواهد داشت.

•  اختلافات شرکت مخابرات ایران و شرکت‌های pap چه تاثیری بر مشکلات اینترنت کشور دارد؟
در بخش ADSL با وجود صف خرید و عطش متقاضیان اینترنت پرسرعت، ضعیف عمل می‌شود. علت این موضوع نیز به اختلاف نظر و درگیری شرکت مخابرات ایران و شرکت‌های pap برمی‌گردد که باید هر چه سریع‌تر برطرف شود. باید گفت در واگذاری مجوز ADSL اشتباه شده است به بیان دیگر ۱۱ شرکت در دولت هشتم مجوز ارائه سرویس ADSL را دریافت کردند ولی به دلیل نداشتن سرمایه کافی و عدم مشارکت با سایر سرمایه‌گذاران وضعیت غیرقابل قبول اینترنت کشور را به وجود آورده‌اند.
 با این حال شرکت مخابرات ایران توان سرمایه‌گذاری حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان در این حوزه را داراست اما اینکه چرا شرکت مخابرات وارد کار نمی‌شود، باید گفت که شرکت‌های ارائه‌ دهنده ADSL با سیاسی‌بازی و استدلال‌های غیرفنی و غیراقتصادی کاری کرده‌اند که شرکت مخابرات نتواند ورود به کار را از دست بدهد شود به بیان دیگر شرکت مخابرات ایران به دلیل مانع‌تراشی‌های گسترده این ۱۱ شرکت، از ارائه اینترنت پرسرعت ناتوان است.
از سوی دیگر این ۱۱ شرکت نه توان کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت اینترنت را دارند و نه اجازه می‌دهند سرمایه‌گذاران جدید وارد کار شوند. برای رفع چالش‌های موجود در بخش فناوری اطلاعات و ارائه خدمات بیشتر از طریق اینترنت هیچ راهی جز افزایش سرمایه‌گذاری‌ها و توسعه سخت‌افزارهای مخابراتی نیست.

• مسئول اصلی چالش‌های پهنای باند اینترنت کشور کیست؟
ارائه‌دهندگان اینترنت در ایران چند لایه هستند. شرکت زیرساخت اینترنت را از خارج خریداری و بین چند شرکت بزرگ توزیع می‌کند و این شرکت‌ها اینترنت را از طریق شرکت‌های pap و ISPها در اختیار کاربران قرار می‌دهند. این فرآیند مدیریت، کنترل و نظارت بر فضای مجازی به ویژه رعایت مالکیت پهنای باند خریداری شده را بسیار سخت کرده است.
به طور مثال ممکن است پهنای باند مورد تقاضای کاربران از سوی شرکت‌ها ارائه شود ولی چند نفر دیگر نیز به این پهنای باند متصل شوند. وقتی این اتفاق می‌افتد سرعت دسترسی کاربر اصلی به اینترنت به شدت کاهش می‌یابد در حالی که اشتراک‌گذاری در فضای مجازی در سراسر جهان مرسوم است.

از آنجا که همه کاربران به صورت همزمان از اینترنت استفاده نمی‌کنند، موضوع اشتراک‌گذاری مطرح می‌شود. نرخ ۱۰ به یک اشتراک‌گذاری نرخ استاندارد پذیرفته شده‌ای است که در سیستم‌های مخابراتی دنیا رایج است اما این استاندارد در ایران رعایت نمی‌شود به همین دلیل کاربران اینترنت در ایران همواره ناراضی‌اند.
کاربر خانگی نمی‌تواند مسئول اصلی این مشکل را شناسایی و سهم شرکت زیرساخت یا شرکت‌های بزرگ توزیع‌کننده اینترنت یا شرکت‌های ISP را مشخص کند.

• آیا ردیابی عوامل بی‌توجه به مالکیت مجازی در فضای اینترنت امکان‌پذیر است؟
باید نظام کنترل و نظارت در فضای مجازی فعال شود به مفهوم دیگر در این نظام مصرف‌کنندگان باید بتوانند از ارائه‌دهندگان اینترنت و خدمات اینترنتی شکایت کنند. در این نظام کاربران خانگی باید بتونند از ISPها، ISPها از شرکت‌های بزرگ‌تر و شرکت‌های بزرگ ارائه‌ دهنده اینترنت از شرکت زیرساخت شکایت کنند اما در حال حاضر به کاربر نهایی گفته می‌شود مشکل اصلی از شرکت زیرساخت است و به این شیوه سعی می‌شود مسئولیت از دوش سایرین برداشته شود.
 بر اساس اطلاعات دریافتی از مراکز دانشگاهی و تست‌های میدانی باید گفت استاندارد اشتراک‌گذاری که در دنیا ۱۰ به یک است در ایران ۱۰۰ به یک و شاید بیشتر است.

• چرا با وجود پهنای باند با یک یا دو گیگ، مشکل کاهش سرعت همچنان وجود دارد؟
اگر به صورت اختصاصی به هر واحد مسکونی K ۱۲۸ پهنای باند اختصاصی داده شود سرعت دسترسی به اینترنت در ایران هم‌طراز با کشورهای حوزه خلیج‌فارس و حتی کشورهای اروپایی و آسیایی خواهد شد. ادعا می‌شود که پهنای باند K۵۰۰ یا یک یا دو گیگ به کاربران ارائه می‌شود ولی این سخن تنها در حد حرف است چون کاربران بسیاری از یک پهنای باند فروخته شده به یک کاربر استفاده می‌کنند در حالی که این کار اشتباه است.
باید امکان اشتراک‌گذاری
” شرکت مخابرات ایران به دلیل مانع‌تراشی‌های گسترده ۱۱ شرکت PAP از ارائه اینترنت پرسرعت ناتوان است “
اینترنت بین کاربران به وجود آید ولی به دلیل اینکه قابلیت عرضه ADSL در کشور ضعیف است، قیمت آن گران است، پهنای باند اختصاصی نیست و فاقد سرمایه‌گذاران چند صد میلیارد تومانی است به همین دلیل مشکلات عدیده دست از سر کاربران بر نمی‌دارند.

• برخی می‌گویند به دلیل ارزش افزوده بسیار بالا در این حوزه رانت وجود دارد، ارزیابی شما چیست؟
این نوع گفته‌ها، ادعاهایی غیررسمی و ثابت نشده است چرا که سرمایه‌گذاران با توان مالی چندصد میلیارد تومانی در کشور، انگشت‌شمارند. اپراتور دوم و سوم با پیروزی در مناقصات بین‌المللی توانستند وارد حوزه مخابراتی کشور شوند بنابراین ادعای رانتی بودن این حوزه را تایید نمی‌کنم ضمن آنکه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از جمله بخش‌های اقتصادی است که ارزش افزوده بسیار بالایی دارد. شرکت ایرانسل حدود سه میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرد و موفق شد حداکثر طی چهار سال معادل سرمایه‌گذاری انجام شده، درآمد کسب کند و در حال حاضر درآمد کسب شده در حکم سود خالص است پس افرادی در این حوزه موفق خواهند بود که سرمایه اولیه زیادی داشته باشند.

• با این اوصاف راهکار این مسئله چیست؟
بهتر است ۱۱ شرکت pap شرکت هلدینگ تشکیل دهند و با شرکت مخابرات ایران شریک شوند. در زمان وزارتم این موضوع را در دستور کار قرار دادم ولی به دلیل پایین بودن سطح نگرش اقتصادی برخی مدیران اقتصادی بی‌نتیجه ماند. پایین بودن سطح نگرش اقتصادی را در قالب مثالی تبیین می‌کنم. در سال ۱۳۸۴ شرکت تالیا (تعاونی رفسنجان) مجوز فروش ۶ میلیون سیم کارت را دریافت کرد ولی حداکثر ۳۰۰ هزار سیم کارت فروخت.
 با وجودی که کارکنان این شرکت، فعال و کاری بودند اما به دلیل سرمایه ناکافی نتوانستند بیش از این سیم کارت بفروشند. کل سرمایه این شرکت ۲۰ میلیارد تومان بود در حالی که برای داشتن ۶ میلیون مشترک باید حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شد در این صورت اگر هر سیم کارت را ۱۰ هزار تومان می‌فروخت ۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب می‌کرد اما شرکت تالیا به درآمد دو میلیارد تومان در ماه قناعت کرد.
 چنین وضعیتی نیز در خصوص ۱۱ شرکت pap وجود دارد و مدیران این شرکت‌ها حاضر به شراکت با هیچ فرد یا شرکت دیگری نیستند. با این شرکت‌ها به راحتی نمی‌توان برخورد کرد مگر اینکه مدیران این شرکت‌ها تحلیل و نگرش اقتصادی‌شان را تغییر دهند و به فکر برطرف کردن چالش‌های موجود در این حوزه بیفتند چرا که این شرکت‌ها نظام ارتباطی و مخابراتی کشور را معطل نگهداشته‌اند و این در حالی است که عطش خدمات مخابراتی در ایران بالاست و هیچ مسئولی نیست که راهی برای عرضه خدمات ارزان قیمت تدبیر کند.

• برای رفع چالش‌ها و مشکلات موجود در عرصه پهنای باند، سرعت، اشتراک‌گذاری، سرمایه‌گذاری و در یک جمله مدیریت قدرتمند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات چه توصیه‌هایی به وزیر وقت دارید؟
هنر بنده در بروزرسانی و ارزان کردن قیمت سیم کارت و تلفن ثابت، تغییر نگرش اقتصادی مدیران دولتی بود. در ماه سوم خدمتم در کسوت وزیر به ارزیابی بازار تلفن همراه و تلفن ثابت پرداختم. تلفن همراه کشور که در سال ۱۳۷۳ وارد کشور شد تا سال ۱۳۸۴ گرفتار مشکلات فراوانی بود. در بهمن سال ۱۳۸۴ ثبت‌نام تلفن همراه انجام شد و بالغ بر ۸ میلیون نفر هر کدام ۳۹۰ هزار تومان پرداخت کردند. این مبلغ برای سیم کارت مبلغ فوق‌العاده‌ زیادی بود ولی متقاضیان مجبور بودند برای دریافت همین سیم کارت بسیار گران قیمت چند سال در نوبت دریافت بمانند.
 عرضه قطره چکانی و تقاضای سیل‌آسا موجب شکل‌گیری بازار سیاه سیم کارت شده بود، بنده با بررسی‌ این وضعیت چاره و حل ریشه‌ای مشکل را تغییر نگرش مدیران تحت امر و سایر مدیران دولتی دانستم. با بررسی‌های انجام شده در سال ۱۳۸۴ متقاضیان سیم کارت بیش از ۳۰ میلیون نفر تخمین زده شد با این بازار بالقوه موضوع اپراتور دوم در دستور کار قرار گرفت با این شرط که نرخ سیم کارت به کمتر از ۱۰ هزار تومان کاهش یابد.
هیئت دولت و سازمان مدیریت وقت را متقاعد به سرمایه‌گذاری چندصد میلیارد تومانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کردم و اکنون همراه اول بیش از ۴۰ میلیون سیم کارت فروخته و اکنون بر اساس گزارش مدیران همراه اول، در سال ۱۳۹۰ بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان سود به دولت پرداخت کرده است در حالی که سود پرداختی این شرکت در سال ۱۳۸۴ حداکثر ۱۲۰ میلیارد تومان بود. اگر مدیران و شرکت‌های عرضه کننده ADSL نگرش اقتصادی‌شان را تغییر دهند مشکلات در هم تنیده اینترنت پرسرعت نیز مثل تلفن ثابت برطرف می‌شود.

• با این حال برای پایان دادن به وضعیت موجود چه باید کرد؟
سازمان تنظیم مقررات باید فکری اساسی برای این وضعیت کند. علاوه بر آن اپراتور سوم نیز می‌تواند بخشی از مشکلات موجود در پهنای باند و سرعت اینترنت به ویژه اینترنت wireless را بر دوش گرفته و حل کند اما روند حرکت اپراتور سوم بسیار کند و غیرقابل قابل است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 12 آذر 1391  4:55 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

۲۰ درصد سایت‌ها ممکن است اطلاعات شخصی شما را بفروشند

۲۰ درصد سایت‌ها ممکن است اطلاعات شخصی شما را بفروشند

چقدر به اینترنت اعتماد دارید؟ یا بهتر است بپرسم چقدر به افرادی که پشت صفحه مانیتور نشسته‌اند و جواب‌های شمارا در قبال عضو شدن در سایتشان می‌خوانند اعتماد دارید؟

بحث حفظ حریم خصوصی افراد آنلاین توسط سایت‌ها بحث داغ و تمام ناشدنی است خصوصا زمانی که بفهمیم ۲۰ درصد از سایت‌ها ممکن است اطلاعات شما را بفروشند.

کمپانی تحقیقاتی PrivacyChoice با بررسی ۴۰۰۰ هزار سایت و مطالعه قسمت Privacy آنها نتایج جالب توجهی را به‌دست آورده است.

به نوشته این کمپانی با بررسی دقیق ۲۵۰۰ سایت از ۴۰۰۰ سایت تا این زمان، بیش از ۶۰ درصد نوشته‌اند که اطلاعات شخصی کاربران را پاک نمی‌کنند.

همچنین ۲۰ درصد نیز در Privacy خود نوشته‌اند که ممکن است اطلاعات شخصی کسانی که از سایت آنها بازدید می‌کنند را بفروشند.

این کمپانی تحقیق خود را شمال دو قسمت کرده است. یک قسمت مربوط به معامله خود سایت با اطلاعات و حریم شخصی کاربران است و قسمت دیگر نحوه معامله کردن سایت‌ها با تبلیغات‌چی‌ها و سایت‌هایی است که در بحث تبلیغات اینترنتی کار می‌کنند.

در این تحقیق ۶۳ درصد سایتها قول داده‌اند اطلاعات کاربران را به اشتراک نگذارند.
 
۱۰ درصد نیز گفته‌اند اطلاعات را برای اهداف بیزینس به اشتراک نمی‌گذارند (اپل جزو این دسته است) و ۸ درصد هم گفته‌اند اصلا اطلاعات کاربران را جمع نمی‌کنند ولی بیست درصد هم گفته‌اند قول نمی‌دهند که اطلاعات کاربران مراجعه کننده به سایتشان را به سایر کمپانی‌ها نفروشند.

حالا تصور کنید مثلا اطلاعاتی که در فیس‌بوک می‌گذارید جزو کدام دسته است؟

و این چیزی است که هر چند مسئولان فیس‌بوک آنرا به صراحت بیان نکرده‌اند اما کمپانی PrivacyChoice امتیاز ۹۴ را از ۱۰۰ به فیس‌بوک داده است.
 
البته فشار سازمان‌های امریکایی برای حفظ حریم خصوصی افراد توسط فیس‌بوک و گوگل شاید دلیل غیر مستقیم آن باشد.

بحث پاک کردن اطلاعات شخصی کاربران نیز مهم است. بحث حسابرسی و نیز گرفتن نسخه پشتیبان از سایت در اینجا خودنمایی می‌کند.

۳۸ درصد گفته‌اند داده‌ها را نگه نمی‌دارند ولی ۶۰ درصد نیز قولی برای پاک شدن آنها نمی دهند (به همان دلایلی که گفته شد).

کمپانی PrivacyChoice تحقیق روی Privacy نوشته شده روی سایت‌ها را تازه شروع کرده و می‌خواهد در سطوح بعدی، ابعاد بیشتری از این بحث را بشکافد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 12 آذر 1391  4:56 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال ***سی پی یوهای آینده اینتل به مادربورد می چسبند ***

 

سی پی یوهای آینده اینتل به مادربورد می چسبند .

 

نسل بعدی سی پی یوهای دسکتاپ اینتل، به مادربورد چسبیده و قابل به روز رسانی به صورت سنتی نخواهند بود.

این خبر نه چندان خوشایند را منابع مستقل تایید کرده اند و می گویند سی پی یو ها به مادربورد لحیم خواهند شد و سنت به روز رسانی آنها توسط کاربران دسکتاپ بدست فراموشی سپرده خواهد شد.

سی پی یو های موسوم به haswell که قرار است روی دسکتاپ های سال 2014 آنها را مشاهده کنیم، شامل این ویژگی خواهند بود.

اینتل ظاهرا با تغییر نقشه راه توسعه فنی خود این تصمیم را گرفته و مصمم به اجرای آن است. برادول دسکتاپ ها بنا به تایید کارشناسان در زد دی نت  چنین خواهند بود. چسباندن سی پی یو به مادربورد البته چیز نویی نیست و اغلب لپ تاپ ها و دسکتاپ های all-in-one این مدلی بوده اند اما این اولین بار خواهد بود که سی پی یوهای دسکتاپ سنتی نیز چنین ویژگی پیدا خواهند کرد.

بیشتر کسانی که به صورت دستی سیستم جمع می کنند از این تصمیم سرخورده خواهند شد. البته دلیل دیگری هم آورده شده و اینکه ممکن است سی پی یو های برادول متناسب با دسکتاپ های تاور (tower desktop)نباشند.

در طول چند سال گذشته خط پردازنده های اینتل در یک برنامه قابل پیش بینی شده جهت مثبتی داشته است و این برنامه توسعه سالانه معروف به تیک توک بوده است که به طور مرتب دو سال به دو سال به اجرا گذاشته شده است که سندی بریج و بعد هاسول در این رنج قرار می گیرند.

تولید نسل جدید ریزپردازنده ها با توجه به صرفه جویی در مصرف انرژی ساخته می شوند در سیاست توک tok اینتل معمولا روی عملکرد سی پی یو ها کار می کند. در این بین باطری لپ تاپ ها نیز با مصرف کمتر انرژی عمر بیشتری خواهند داشت.

ممکن است تمرکز اصلی اینتل برای برادول روی لپ تاپ و نسخه های موبایل تنظیم شده باشد. از سوی دیگر سی پی یو های جدید نیز روی مادربوردهای نسل آینده نصب خواهند شد و این موضوع نیز بحثی دیگر است.

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

دوشنبه 13 آذر 1391  3:22 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

برطرف شدن نقض امنیتی در پرینترهای سامسونگ

هنوز زمان زیادی از انتشار خبر هک شدن پرینترهای سامسونگ نگذشته که این شرکت اعلام کرد این نقص برطرف شده و می‌توانید با خیالی آسوده از چاپگرهایتان استفاده کنید!

برطرف شدن نقض امنیتی در پرینترهای سامسونگ

شركت سامسونگ یك حفره امنیتی در میان‌افزار برخی از پرینترهای خود را با انتشار یك به‌روز رسانی در روز جمعه برطرف كرد و اعلام كرد كه كاربران می توانند از طریق غیرفعال كردن SNMP، دستگاه‌های خود را محافظت نمایند.

شركت سامسونگ یك حفره امنیتی در میان‌افزار برخی از پرینترهای خود را با انتشار یك به روز رسانی در روز جمعه برطرف كرد و اعلام كرد كه كاربران می‌توانند از طریق غیرفعال كردن SNMP، دستگاه های خود را محافظت نمایند.

تیم US-CERT اوایل این هفته در یك راهنمایی امنیتی گفت: پرینترهای آسیب دیده حاوی یك راه نفوذ مخفی در حساب كاربری مدیر شبكه بودند كه برای ورود نیازی به احراز هویت نداشتند و می‌توانستند از طریق واسط پروتكل SNMP قابل دسترسی باشند.

تیم پاسخگویی آمریكا اشاره كرد كه پرینترهای آسیب دیده سامسونگ و برخی از پرینترهای Dell كه توسط شركت سامسونگ ساخته شده‌اند، حاوی یك رشته hardcoded SNMP می‌باشند كه دسترسی خواندن/نوشتن كامل دارد و حتی اگر پروتكل شبكه توسط كاربر غیرفعال شود این پروتكل فعال باقی می‌ماند.

SNMP یك پروتكل اینترنت است كه معمولا برای نظارت و آمارگیری از دستگاه‌های متصل به شبكه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

US-CERT اعلام كرد كه مهاجمان می‌توانند به طور بالقوه پیكربندی یك پرینتر را تغییر دهند، اطلاعات شبكه را بخوانند یا مشخصات اعتیارنامه‌ها را ذخیره نمایند و به اطلاعات حساس دسترسی یابند.

این گروه توصیه می‌كنند پورتی كه برای دسترسی به پروتكل SNMP در شبكه مورد استفاده قرار می گیرد را مسدود نمایید.

شركت سامسونگ در بیانیه‌ای در روز چهارشنبه اعلام كرد كه این مشكل زمانی پرینترها را تحت تاثیر قرار می‌دهد كه پروتكل SNMP فعال باشد، برای حل این مشكل باید این پروتكل را غیرفعال نمود.

سامسونگ به مشتریان خود توصیه می كند تا پروتكل SNMP v1,2 را غیرفعال نمایند یا از حالت امن شده آن SNMPv3 استفاده نمایند.

به‌روزرسانی میان افزار پرینترهای سامسونگ بر روی تمامی مدل‌ها قابل اعمال است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 14 آذر 1391  9:47 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ارائه اینترنت پرسرعت یک مگ به مراکز علمی و پژوهشی

خبر خوب برای مراکز علمی و پژوهشی که نیاز به اینترنت پرسرعت دارند.

ارائه اینترنت پرسرعت یک مگ به مراکز علمی و پژوهشی

شرکت مخابرات استان تهران به متقاضیان علمی و پژوهشی اینترنت پرسرعت با پهنای باند یک مگ ارائه می‌کند.

شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: تمامی مراکز علمی و پژوهشی و یا متقاضیانی که در این راستا مشغول فعالیت هستند می‌توانند علاوه بر مراجعه به مراکز مخابرات مربوطه با شماره ۲۰۲۰ تماس حاصل کرده و درخواست اینترنت پرسرعت با سرعت ۱۰۲۴ بیت کنند.

بر این اساس ۲۰۲۰ مرکز خرید و پشتیبانی اینترنت پرسرعت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به متقاضیان اینترنت پرسرعت است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 14 آذر 1391  9:49 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

انتقام هکرها از مدیر یک سایت مستهجن

هکرهای عضو یک گروه ناشناس مدیر یک وب‌سایت مستهجن را که بدون اجازه عکس‌های خصوصی افراد عادی را منتشر می‌کرد، تهدید کردند.
 
هانتر مور به شیوه‌های مختلف به عکس‌هایی که بدون اجازه از روابط خصوصی افراد عادی در اماکن مختلف تهیه شده بود، دست می یافت و نه تنها آنها را در وب سایت خود منتشر می کرد، بلکه به شیوه های مختلف مانند لینک دادن به نمایه های این افراد در شبکه های اجتماعی کاری می کرد تا همه از هویت این افراد آگاه شده و آبرویشان به خطر بیفتد.

وب سایت قبلی این فرد چندی قبل تعطیل شده و او قصد دارد سایت مشابهی با همین مضمون راه اندازی کند. هکرهای گروه ناشناس می گویند این فرد باید مسئولیت اقداماتش را بپذیرد و در انتظار انتقام هکرها باشد.

آنان در بیانیه شان گفته اند ما از افرادی که قربانی سوءاستفاده اینترنتی بوده اند حفاظت خواهیم کرد و جلوی فعالیت سایت های مروج تجاوز، قتل و هرزه نگاری وقیحانه را می گیریم.

در مقابل هانتر مور می گوید اکثر تصاویر مستهجنی که وی در سایت قبلی خود منتشر می کرده از سوی افرادی که رابطه دوستیشان به پایان رسیده برای وی ارسال می شده و لذا وی مقصر نیست.

این فرد از طریق تبلیغات بر روی این سایت هرزه نگاری بیش از 20 هزار دلار در ماه درآمد داشت.

هکرهای ناشناس برای تهدید مور، در اولین گام اسامی اعضای خانواده وی و آدرس منزل وی را منتشر کرده اند. آنها همچنین ویدیویی را در وب عرضه کرده اند که نشان می دهد یکی از دخترانی که تصاویر نامناسبی از وی در سایت مور منتشر شده بود مرتکب خودکشی شده است. با این حال مور کماکان می گوید از راه اندازی چنین وب سایتی احساس گناه نمی کند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 14 آذر 1391  2:46 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali hadi_eslami
دسترسی سریع به انجمن ها