0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

جزییات تازه از شبکه ملی اطلاعات

 
معاون توسعه و مدیریت شبکه سازمان فناوری اطلاعات ایران جزییات تازه ای را درباره اقدامات مربوط به شبکه ملی اطلاعات و فواید آن تشریح کرد و گفت: یکی از شاخص های کیفی در این شبکه، ارزان شدن دسترسی به فضای مجازی است.
 
آقای علی اصغر انصاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبرگفت: در حال حاضر همه آدرس های اینترنتی کشور شناسنامه دار شده اند و به این خاطر که با این اقدام منشا ارتباطات و تبادلات درون شبکه قابل شناسایی است، جرایم اینترنتی به شدت کاهش می یابد.
 
وی افزود: علاوه بر این، شناسنامه دار شدن آدرس های اینترنتی این امکان را نیز فراهم می آورد تا به لحاظ مهندسی ترافیک هم طراحی خوبی اندیشید و حداکثر استفاده را از منابع شبکه برد.
 
انصاری درباره شبکه ملی اطلاعات هم با بیان اینکه این شبکه به دو بخش اختصاصی و عمومی تقسیم بندی می شود، گفت: بخش اختصاصی، زیرساخت دولت الکترونیک و بخش عمومی مربوط به کاربران عام خواهد بود.
 
معاون توسعه و مدیریت شبکه سازمان فناوری اطلاعات ایران افزود: این شبکه با اجزای مختلفی که دارد، امکان توسعه کاربری های مختلف را فراهم می کند و اینترنت یکی از خدماتی خواهد بود که در این شبکه با کیفیت بهتری در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
 
وی بدون ذکر آمار، از متصل شدن «بسیاری از دستگاه های اجرایی تا حد زیادی» به شبکه ملی اطلاعات خبر داد و گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه فشرده ای برای اتصال همه دستگاه های اجرایی به شبکه ملی اطلاعات تا پایان سال دارد. انصاری ادامه داد: با این حال موفقیت این برنامه فشرده منوط به همکاری دستگاه هاست.
 
معاون توسعه و مدیریت شبکه سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به تصویب آیین نامه التزام دستگاه های دولتی به استفاده از نرم افزارهای بومی نیز گفت: یکی از نیازمندی های بومی سازی فناوری اطلاعات، بومی سازی نرم افزاری است و بسیاری از تهدیدات برای منابع دولتی، تهدیدات ناشی از استفاده از نرم افزارهای غیربومی است. وی این آیین نامه را دارای سه بخش مهم توصیف کرد و توضیح داد: در بخش اول، نیازهای تولید نرم افزار به بخش خصوصی اعلام می شود؛ در بخش دوم، ارزیابی محصولات تولید شده، تایید استاندارد بودن آنها و ارایه فهرستی از نرم افزارهای مورد تایید به دستگاه ها صورت می گیرد؛ و در بخش سوم گزارش مربوط به اجرای این آیین نامه در دستگاه ها تهیه و اعلام می شود.
 
انصاری پیش بینی کرد اجرای بخش اول این آیین نامه موجب رونق و شکوفایی تولید نرم افزار در کشور به ویژه در بخش خصوصی خواهد شد و درباره بخش آخر هم گفت: با اجرای این بخش دستگاه ها ملزم خواهند شد تا مساله را جدی بگیرند و فرآیند ترمیم، تجهیز و بهره برداری از نرم افزارهای بومی را در برنامه های اصلی خود قرار دهند.
 
معاون توسعه و مدیریت شبکه سازمان فناوری اطلاعات ایران مدت زمان اجرای این آیین نامه را سه سال عنوان کرد و گفت: اجرای آیین نامه به صورت تدریجی انجام خواهد شد، اما انتظار این است که در سه سال آینده بخش عمده ای از نرم افزارهای کنونی جای خود را به نرم افزارهای بومی بدهند.
 
وی در پاسخ به این سوال که آیا با استقرار شبکه ملی اطلاعات هزینه های مردم برای دسترسی به اطلاعات مورد نیاز خود در شبکه نسبت به وضع فعلی کمتر می شود یا خیر؟ گفت: یکی از شاخص های کیفی که در شبکه ملی اطلاعات پیگیر آن هستیم، ارزان کردن دسترسی به شبکه است.
 
انصاری افزود: دسترسی به شبکه ارایه بستری است که موجب توسعه کاربری ها و خدمات الکترونیکی چه در فضای دولت الکترونیک و چه در فضای عمومی شده و سرآغاز ارایه خدمات ارزش افزوده به مردم می شود.
 
مطابق ماده 46 برنامه پنجم توسعه کشور وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف به ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات شده است. طبق این قانون، تا پایان سال دوم برنامه (1391) همه دستگاه های اجرائی و تا پایان برنامه، 60 درصد خانوارها و همه کسب و کارها باید بتوانند به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل شوند.
 
 
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
پنج شنبه 18 آبان 1391  7:09 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مجازات ورود به حریم خصوصی افراد در فضای مجازی

 

طبق ماده 16 قانون مجازات اسلامی برای جرایم سایبری، قانونگذار برای تجاوز به حریم خصوصی افراد در فضای مجازی و هرگونه سرقت و دسترسی به فایل‌های شخصی مجازات حبس تعیین کرده است.

رییس پلیس فتای خراسان رضوی از در نظر گرفتن مجازات حبس برای ورود به حریم خصوصی افراد در فضای مجازی خبر داد و گفت: افراد مراقب رمز و پسووردهای خود باشند.

 

سرهنگ سید محسن عرفانی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان مطلب فوق خاطرنشان کرد: حریم خصوصی در فضای مجازی معنای مشخصی دارد و هرکسی که به صورت غیرمجاز با هک کردن رمز و پسوورد اشخاص، ‌وارد حریم خصوصی آنها شود طبق قانون با اوبرخورد خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: طبق ماده 16 قانون مجازات اسلامی برای جرایم سایبری، قانونگذار برای تجاوز به حریم خصوصی افراد در فضای مجازی و هرگونه سرقت و دسترسی به فایل‌های شخصی مجازات حبس تعیین کرده است.

 

عرفانی یادآور شد: بارها و بارها به خانواده‌ها و مردم تاکید می‌کنیم مراقب رمز و پسوورد خود باشد و از کافی‌نت‌های مجاز و مورد اطمینان استفاده کنند.

 

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 21 آبان 1391  8:13 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال***دیتاسنتر ملی طرحی از دیروز تا فردا***


دیتاسنتر یا مرکز داده ملی از جمله طرح‌هایی است که از آن به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم شبکه ملی اطلاعات نام برده می‌شود اما به گفته مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با وجود ظرفیت ایجاد شده همچنان حجم بالایی از این شبکه بدون استفاده مانده است. 

به گزارش ایتنا از ایسنا، این پروژه که سرمایه اولیه مورد نیاز برای آن بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده بود به گونه‌ای طراحی شده که در قالب آن اطلاعات حساس مهم و دولتی در داخل کشور ذخیره و میزبانی ‌شود.

همچنین در راستای ایجاد این شبکه تمامی مراکز استانی نیز ملزم به ایجاد مرکز داده استانی شده‌اند تا بدین ترتیب اطلاعات تمامی استان‌های کشور نیز جمع آوری و ذخیره شود. 

این شبکه که ایجاد آن برعهده شرکت ارتباطات زیرساخت قرار داده شده اساسی‌ترین گام در راستای یکپارچه‌سازی و توسعه دولت الکترونیکی در کشور محسوب می‌شود و به منظور اجرای وظایف محوله مطابق اسناد بالادستی توسعه کشور تعریف شده و با استفاده از فناوری پیشرفته و تئوری مدل‌های کسب و کار مبتنی بر راهبردهای مربوطه در حوزه ارتباطات و مخابرات اجرا خواهد شد. 

در واقع پروژه دیتاسنتر یا مرکز داده، تکلیفی بود که دولت برعهده شرکت ارتباطات زیرساخت گذاشت تا مرکزی دولتی برای میزبانی سایت‌ها و به ویژه سایت‌های دولتی در کشور وجود داشته باشد که البته اکنون بخش‌های خصوصی در این زمینه دارای دیتاسنتر هستند. 

اما برای دستیابی به این شبکه مراکز استان‌های مختلف نیز ملزم به ایجاد مرکز داده استانی شدند که بنابر آخرین اظهارات وزیر ارتباطات تاکنون بحث راه‌اندازی این مراکز در ۹ استان کشور به مراحل پایانی نزدیک شده و امید می‌رود این بحث در ۹ استان دیگر هم تا پایان دهه فجر به سرانجام برسد، ۱۲ استان باقیمانده هم قرار است تا پایان سال ۹۲ این مراکز را ایجاد کنند تا بدین ترتیب تمامی استان‌های کشور به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند. 

البته ناگفته نماند که طبق اظهارات وزیر ICT در این میان اعتبارات و تامین آن موضوع مهمی است که می‌تواند نقش تسریع و یا کند کننده در پروژه‌های مختلف و از جمله شبکه IP داشته باشد. 

تقی پور سال گذشته درباره این شبکه گفته بود: در حال حاضر ۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه ظرفیت IP داخل شبکه است که می‌توان گفت در سال اول به کل اهداف برنامه پنجم در حوزه زیرساخت رسیده‌ایم و پیش‌بینی می‌کنیم که اگر بر اساس برنامه‌ریزی امسال مجوزهای لازم را دریافت کنیم، بتوانیم حداقل این ظرفیت را به هزار و ۲۰۰ گیگابیت بر ثانیه برسانیم که این کار از سال ۹۱ و در صورت گرفتن مجوز آن از دولت ظرف سال جاری آغاز خواهد شد. 

محمود خسروی - مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت - هم پیش از این درباره آخرین وضعیت این شبکه گفته بود: این شبکه پیش از این یک شبکه‌ سیسکوی ۴۳ گیگ بود که اکنون تا ۴۷۰ گیگ در حال بهره‌برداری است، البته این شبکه مانند اتوبانی است که راه‌اندازی شده اما ممکن است در داخل آن تنها چهار اتومبیل در حال حرکت باشد و به همین دلیل اکنون ما در تلاش هستیم تا با تشویق اپراتور‌ها کاری کنیم که به جای لینک‌های نقطه‌به‌نقطه که از این شبکه که به هیچ عنوان هم قطعی ندارد، استفاده کنند. 

وی هم‌چنین اعلام کرده بود: فکر می‌کنیم در حال حاضر تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد از این شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

دوشنبه 22 آبان 1391  2:14 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

ممنوعیت واردات رایانه و موبایل لغو شد

مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت نیز با اشاره به این‌که هم‌اکنون ثبت سفارش واردات نوت‌بوک و تجهیزات رایانه آزاد و بلامانع است، گفت: تنها ثبت سفارش آن دسته از تجهیزات رایانه مانند ماوس، کیبورد و کیس که تولید داخلی آنها وجود دارد متوقف شده است.

معاون مدیر کل دفتر مقررات واردات و صادرات سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: کالاهایی که نمونه داخلی ندارند منعی برای ثبت سفارش نخواهند داشت.

به گزارش ایتنا ساسان خدایی در گفت‌وگو با ایسنا، در باره آخرین تصمیم‌ها برای جلوگیری از واردات برخی کالاها گفت: تصمیم کلی این است که کالاهایی که نمونه مشابه داخلی ندارند یا تولید داخلی آنها کفاف نیاز مصرفی را نمی‌دهد، منعی برای ثبت سفارش نداشته باشند.

او با بیان این‌که ممنوعیت ثبت سفارش رایانه و موبایل برداشته شده است، گفت: هم‌اکنون برخی قطعات رایانه در داخل کشور تولید می‌شود که از جمله آنها موس و کی‌برد است، بنابراین ثبت سفارش این کالاها ممنوع است اما درباره بقیه کالاها محدودیتی وجود ندارد.

وی هم‌چنین با ابراز بی‌اطلاعی از چگونگی انتشار فهرست کالاهای ممنوعه وارداتی گفت: این فهرست را سازمان توسعه تجارت منتشر نکرده اما در حال حاضر این فهرست در حال پالایش است.

همچنین سعید عباسپور قزوینی، مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت نیز با اشاره به این‌که هم‌اکنون ثبت سفارش واردات نوت‌بوک و تجهیزات رایانه آزاد و بلامانع است، گفت: تنها ثبت سفارش آن دسته از تجهیزات رایانه مانند ماوس، کیبورد و کیس که تولید داخلی آنها وجود دارد متوقف شده است.

به گزارش ایسنا، به تازگی فهرستی از ۷۷ قلم کالا توسط سازمان توسعه تجارت اعلام شده که ثبت سفارش واردات آن‌ها متوقف است. خودرو، رایانه، لوازم خانگی، کیف و کفش، لوازم بهداشتی، و برخی محصولات کشاورزی از جمله این کالاها هستند.

پیش از این ۷۳ قلم کالا نیز در فهرست "صادرات ممنوع" و صادرات به شرط پرداخت عوارض قرار گرفته بودند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 23 آبان 1391  12:25 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آیا ویکی‌پدیا به آخر خط رسیده است؟

آیا ویکی‌پدیا به آخر خط رسیده است؟

یک پژوهشگر: ویکی‌پدیا دیگر اشباع شده است.

دایره‌المعارف ویکی‌پدیا اکنون به حدی خوب و کامل است که دیگر چیزی برای افزوده شدن ندارد.

سایت خبری تک‌آی به نقل از مجله تاریخ نظامی نوشت: ریچارد جنسن، پژوهشگر تاریخ، معتقد است اکنون ویکی‌پدیا بیش از هر زمان دیگری اشباع شده است.

این کارشناس به عنوان مثال به مدخل ویکی‌پدیا درباره جنگ سال ۱۸۱۲ اشاره کرد و گفت این پست کامل نشان می‌دهد که ویکی‌پدیا تا چه اندازه کامل است.

یادآور می‌شود جنگ ۱۸۱۲ بین آمریکا و امپراطوری بریتانیا روی داد.

در جریان این جنگ که حدود ۴ سال به طول انجامید، شهر واشنگتن به اشغال نیروهای بریتانیا درآمد و قسمت‌هایی از این شهر از جمله کاخ سفید، به آتش کشیده شد.

به گزارش ایتنا، ویکی‌پدیا در مقاله‌ای که درباره جنگ ۱۸۱۲ آورده جزئیات این رویداد مهم را به تفصیل بیان داشته و با درج عکس‌ها و نقاشی‌های قدیمی، وضعیت طرفین متخاصم را به تصویر کشیده است.

چندین نقشه و سند تاریخی، غنای این مقاله را تکمیل کرده است.

آقای جنس اظهار داشت: در روزهای اولیه افزوده شدن این پست به ویکی‌پدیا، یک گروه از کارشناسان تاریخ، در یک روز چندین بار آن را ویرایش کردند.

وی خاطرنشان کرد که تاکنون هزاران مقاله ویکی‌پدیا که به مفاهیم، رویدادها و شخصیت‌های مهم اشاره می‌کند، کمابیش ویرایش شده است.

جنسن مدعی شد: تعداد چیزهایی که می‌توان درباره یک موضوع نوشت، متناهی و محدود است.

تا تابستان امسال، ویکی‌پدیا دارای بیش از ۸۵ میلیون صفحه بوده که نزدیک به ۲۲ و نیم میلیون عدد از آنها مقاله است.

این کارشناس در عین حال تاکید کرد که هنوز هم کارهای زیادی وجود دارد که باید در ویکی‌پدیا انجام شود.

وی محلی‌سازی مقالاتی را که به زبان‌های دیگر نوشته شده، بخشی از این کارهای ناتمام دانست.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 23 آبان 1391  12:26 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

تاثیر مخرب نوفان سندی بر شرکت‌های اینترنتی

شرکت Datagram در سایت خود نوشت: ما همچنان در حال نبرد با توفان هستیم.

توفان سهمگین سندی (Sandy) چنان شرق آمریکا را در هم کوبیده که در صد سال گذشته سابقه نداشته است.

این توفان بسیار شدید که با وزش بادهای شدید، باران‌های سیل‌آسا و بارش برف همراه بود، باعث اختلال در مرکز داده Datagram شد.

به دنبال این امر، سایت برخی مشتریان این شرکت از جمله Gawker، Buzzfeed، Mediate و گیزمودو دچار مشکل و وقفه شد.

در صفحه اول سایت Datagram با اشاره به این که در نیویورک و کانتیکت برق قطع شده، آمده است: ما همچنان در حال نبرد با توفان هستیم.

کانتیکت یکی از ایالتی‌های ساحلی آمریکاست که در شرق این کشور واقع شده است.

بنا به گزارش Data Center Knowledge، علاوه بر Datagram شرکت‌های اینترنتی دیگری نیز آسیب دیده‌اند که Peer ۱ و Internap از آن جمله است.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 23 آبان 1391  12:32 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

***به‌کارگیری «مدرسه هوشمند» سامسونگ در یکی از مدارس کره‌جنوبی***

 

به گزارش ICTPRESS ؛ چندی پیش، این شرکت برنامه «مدرسه هوشمند» خود را در یکی از مدارس کره‌جنوبی، با نام Gyeseong، اجرا کرد.

مسئولان مدرسه ابتدایی Gyeseong در جستجوی راهی بودند تا بتوانند دانش‌آموزان را بیشتر و بهتر در فرآیند یادگیری درگیر کنند. آن‌ها همچنین به دنبال سیستمی می‌گشتند تا با بهره‌گیری از آن، دانش‌آموزان در بیرون از کلاس هم به مطالب درسی دسترسی داشته باشند و بتوانند به مطالعه و یادگیری ادامه دهند. بنابراین مسئولان مدرسه تصمیم گرفتند از فناوری‌های جدید سامسونگ برای دست‌یابی به این اهداف استفاده کنند.
پس از انجام مراحل اولیه، یکی از کلاس‌های چهارم Gyeseong که سی دانش‌آموز در آن تحصیل می‌کردند، برای شرکت در طرح «مدرسه هوشمند» سامسونگ انتخاب شد. این طرح، یک شیوه آموزشی چندرسانه‌ای و تعاملی است که با بهره‌گیری از دستگاه‌های برد الکترونیکی و موبایل سامسونگ انجام می‌شود. هدف از اجرای این برنامه، افزایش اشتیاق کودکان برای فراگیری مطالب از طریق شرکت در فعالیت‌های تعاملی در کلاس است.
سامسونگ برای اجرای سیستم «مدرسه هوشمند» در Gyeseong، از یک ‌برد الکترونیکی (صفحه لمسی) ۶۵ اینچی مدل  LFD TS-3به‌همراه تبلت‌های گالکسی ۱۰.۱ اینچ استفاده کرد. در این سیستم، نرم‌افزاری با نام MagicIMS به‌کار گرفته شده که آموزگار با آن می‌تواند همزمان با نوشتن یک مطلب یا رسم یک طرح روی برد الکترونیکی سامسونگ ، آن را با تبلت‌های دانش‌آموزان به اشتراک بگذارد. 
دانش‌آموزان هم می‌توانند از طریق تبلت‌های خود با معلم در ارتباط باشند و کارهایی نظیر: طرح فوری پرسش‌ها یا پاسخ‌دادن به سوال‌های معلم، حل تمرین‌ها، انجام تکالیف و انتقال آن‌ها به آموزگار و پاسخ‌دهی به امتحانات را با تبلت‌هایشان انجام دهند.
استفاده از سیستم مدرسه هوشمند، محیط آموزشی پویایی را در اختیار کودکان قرار می‌دهد و باعث بهبود تمرکز آن‌ها می‌شود. افزایش علاقه به یادگیری، غنی‌تر ساختن ارتباط دانش‌آموزان با آموزگار و … از دیگر مزایای سیستم مدرسه هوشمند سامسونگ است. همچنین امکان اشتراک‌گذاری دروس و ذخیره‌سازی آن‌ها برای استفاده‌های بعدی، رکورد کردن کلاس درس، قابلیت افزودن یادداشت به ویدئوها، فایل‌های فلش، پاور پوینت و … مواردی هستند که کار یادگیری را برای دانش‌آموزان، لذت‌بخش‌تر و آسان‌تر می‌کنند.
البته این تنها دانش‌آموزان نیستند که از امتیازهای «مدرسه هوشمند» بهره‌مند می‌شوند. مدیریت آسان‌تر امتحانات و ساده‌تر شدن نمره‌دهی و رسیدگی به تکالیف دانش‌آموزان، امکاناتی هستند که مسلماً معلمان از داشتن آن‌ها ناراضی نخواهند بود. معلمان همچنین می‌توانند با استفاده از سیستم مانیتورینگ، بر اطلاعات انتقال‌یافته به تبلت‌های دانش‌آموزان نظارت داشته باشند و با همکاری شاگردان‌شان، طعم انجام یک پروژه تیمی را تجربه کنند.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

سه شنبه 23 آبان 1391  1:42 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

***بیش از 10 سرویس شرکت مخابرات استان تهران معرفی مي شود***

 

ICTPRESS - مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران با اشاره به واگذاری خدمات پیامک تلفن ثابت در نمایشگاه ایران تلکام ، گفت : ارسال پيامك تلفن ثابت به سه روش انجام مي‌شود كه ...

شامل ارسال پيامك توسط تلفن‌هاي روميزي مخصوص و همچنين دستگاهي كه به تلفن‌هاي معمولي وصل مي‌شود و مي‌تواند پيامك ارسال كند و نوع دوم استفاده از سيستم "پياثا" با روش دايل آپ و روش سوم استفاده از اينترنت پرسرعت "آسانك" است.

به گزارش ICTPRESS ؛ فرزین همچنین از معرفی بیش از 10 سرویس شرکت مخابرات استان تهران در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران تلکام خبر داد و گفت: این نمایشگاه 24 تا 27 آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

سه شنبه 23 آبان 1391  1:47 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آی‌بی‌ام به کلاهبرداری متهم شد

شرکت آی‌بی‌ام در واکنش به این شکایت گفته است که شرکت آوانتور در تنظیم شکایت خود اغراق کرده است و از این اقدام متعجب است.
شرکت آی‌بی‌ام به کلاهبرداری و نقض تعهد در یک قرارداد متهم شد.

یک شرکت تولیدکننده با نام آوانتور پرفورمنس متریال از شرکت آی‌بی‌ام به دلیل کلاهبرداری و نقض تعهدات قرارداد یک پروژه نرم‌افزاری به دادگاه شکایت کرده است.
شرکت آی‌بی‌ام در واکنش به این شکایت گفته است که شرکت آوانتور در تنظیم شکایت خود اغراق کرده است و از این اقدام متعجب است.


آی‌بی‌ام در بیانیه‌ای عنوان کرد: ما معتقدیم که در این شکایت به نادرستی تنظیم شده و در آن اغراق شده است. ما از اینکه آوانتور تصمیم به شکایت در این خصوص گرفته متعجب شده‌ایم.


شرکت آی‌بی‌ام گفته است که به تعهدات خود در این پروژه عمل کرده و راه‌کاری را به شرکت آوانتور برای ادامه فعالیت پیشنهاد کرده است.

به گزارش رویترز، آوانتور که تولیدکننده محصولات شیمیایی و مواد خام برای تولیدات دارویی است روز پنج شنبه گذشته شکایت خود را از شرکت اپل تقدیم دادگاه بخش نیوجرسی کرد.

این شرکت معتقد است که شرکت آی‌بی‌ام ده‌ها میلیون دلار به این شرکت خسارت وارد کرده است. 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:52 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

شکایت بنیانگذار مگاآپلود از دولت آمریکا

مقامات آمریکایی، کیم دات کام را به ارتکاب جرائم مربوط به پورنوگرافی و نقض حق مولف متهم کرده‌اند.

کیم دات کام، بنیانگذار سایت مگاآپلود و چهره جنجالی دنیای اینترنت، قصد دارد پروژه اینترنت پرسرعت رایگان را در کشورش نیوزیلند، به مرحله اجرا بگذارد.

هزینه این طرح کلان از درآمدهای احتمالی پرونده‌هایی که وی قصد دارد علیه هالیوود و دولت آمریکا اقامه کند، تامین می‌شود.

این پروژه شامل نصب دومین فیبر نوری بزرگ در جهان است که از اقیانوس آرام به ایالات متحده می‌رسد و طی آن، حجم دسترسی به داده‌ها برای کاربران نیوزیلندی دو برابر می‌شود.

در حال حاضر وی می‌کوشد رضایت و پشتیبانی مقامات محلی را برای عملیاتی نمودن این پروژه به دست آورد.

گفتنی است مقامات آمریکایی، کیم دات کام را به ارتکاب جرائم مربوط به پورنوگرافی و نقض حق مولف متهم کرده‌اند.

وی در تلاش است مانع از استراد خود به آمریکا شود.

در همین رابطه یکی از دادگاه‌های نیوزیلند مدعی شد که حمله پلیس به کاخ کیم دات کام در اوکلند نیوزیلند که در ژانویه سال گذشته و همزمان با بسته شدن سایت وی رخ داده، مطابق قانون نبوده است چرا که می‌توانسته به موقعیت وی آسیب‌هایی وارد نموده باشد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 24 آبان 1391  5:35 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

ورود افراد کم‌درآمد ممنوع!

برای عضویت در این سایت، شرط پولدار بودن حرف اول را می‌زند.

امروزه شبکه‌های اجتماعی بسیار زیادی در اینترنت مشغول فعالیت هستند که هر یک سعی می‌کند به شیوه‌ای، تعداد مخاطبان و کاربران خود را افزایش دهد.

به گزارش ایتنا از شماران سیستم، فیس‌بوک با داشتن بیش از یک میلیارد کاربر، معروف‌ترین و شلوغ‌ترین شبکه اجتماعی اینترنتی به شمار می‌رود.

مدیران این سایت‌ها اغلب می‌کوشند با ترفندهای مختلف و با استفاده از انواع راهکارهای تشویقی، تعداد کاربران شبکه‌های خود را افزایش دهند و از این فاکتور به عنوان عاملی برای موفقیت و افتخار خود یاد کنند.

با این حال برخی شبکه‌های اجتماعی گمنام دیگری هم هست که با اهداف خاص پایه‌گذاری شده و «جذب مخاطب به هر شیوه ممکن» در دستور کار آنها قرار ندارد.

از جمله این سایت‌ها می‌توان به Affluence.org اشاره کرد.

برای عضویت در این سایت شرط پولدار بودن حرف اول را می‌زند.

در واقع فقط کسانی می‌توانند به عضویت این «باشگاه اختصاصی» درآیند که در سال حداقل ۲۰۰ هزار دلار درآمد داشته باشند و یا از سرمایه‌ای به ارزش ۱ میلیون دلار بهره‌مند باشند.

راه دیگری نیز برای عضویت در این سایت وجود دارد و آن، تایید پنج ثروتمند دیگری است که موافقت خود را با عضویت فرد مورد نظر در سایت اعلام می‌نمایند.

هدف از راه‌اندازی Affluence.org، ساده نمودن برقراری ارتباط بین افراد ثروتمند و متفکر عنوان شده است.

در واقع اعضای شبکه Affluence به سادگی می‌توانند میلیونرهای دیگر را شناسایی کرده و با آنها طرح دوستی بریزند.

به گفته دیجیتال ترندز، متوسط سرمایه خالص اعضای سایت Affluence.org، بالغ بر ۳۲ میلیون و هفتصد هزار دلار است.

دفتر مرکزی این سایت در شیکاگو واقع شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 24 آبان 1391  5:38 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال***مایکروسافت اعلام کرد: رئیس جدید ویندوز انتخاب شد***

به گزارش ICTPRESS به نقل از ZDNet  ؛ استیون سینوفسکی فقط کمی پس از راه اندازی ورژن جدید ویندوز 8 که خود آن را طراحی کرده بود از کار کناره گیری کرد و خانم جولی لارسن-گرین به سمت ریاست بخش مهندسی ویندوز منصوب شد. مایکروسافت اعلام کرد: رئیس جدید ویندوز انتخاب شد


جی گرینی (Jay Greene) از CNET گزارش داد:"کناره گیری سینوفسکی براساس یک توافق دوطرفه انجام شد. سینوفسکی پس از کناره گیری از شغل خود به دنبال سایر علاقه مندی های خود خواهد رفت."
مایکروسافت همچنین اعلام کرده است که پست خانم لارسن-گرین ارتقاء یافته و ایشان، همزمان با راهبری بخش مهندسی نرم افزار، راهبری بخش مهندسی سخت افزار را نیز به عهده خواهند داشت. 
این شرکت همچنین افزود: تامی رلر Tami Reller)) همچنان به عنوان رئیس امور مالی و بازاریابی در جایگاه خود باقی خواهد ماند و مسئولیت تجاری ویندوز را برعهده خواهد داشت. 
هر دو نفر می بایست گزارش عملکرد خود را مستقیماً به مدیرعامل شرکت مایکروسافت آقای استیو بالمر (Steve Ballmer) ارائه دهند.

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 27 آبان 1391  9:14 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_H
mina_k_H
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

جنگ اسرائیل و حماس به اینترنت کشیده شد

با شدت گرفتن تنش میان اسرائیل و حماس، این جنگ جنبه دیگری نیز یافته است.

همزمان با جنگی که در نوار غزه بین اسرائیل و حماس درگرفته است، فضای مجازی نیز به عرصه‌ای برای انتشار هزاران خبر، عکس و فیلم تبدیل شده است.

دو طرف می‌کوشند با استفاده از اینترنت، صدای خود را به جهان خارج برسانند و بر افکار عمومی جهان به نفع خود تاثیر بگذارند.

در همان لحظه‌ای که نیروهای اسرائیلی، اهدافی را در نوار غزه زیر آتش گرفتند، ارتش اسرائیل در توییتر خود نوشت: ارتش دفاع اسرائیل حمله گسترده‌ای را علیه مواضع (حامیان)تروریسم و سرشناس‌ترین فعالان حماس و جهاد (اسلامی) در نوار غزه آغاز کرده است.

چند لحظه بعد، ارتش اسرائیل یک فایل ویدئویی منتشر کرد که در آن، چگونگی ترور احمد الجعبری، فرمانده شاخه نظامی حماس، مشاهده می‌شد.

چند ثانیه بعد نیز حماس در حساب توییتر خود، با واکنش نشان دادن به این موضوع، کشته شدن فرمانده خود را به وسیله هواپیماهای بدون خلبان اسرائیلی تایید نمود.

بر اساس این گزارش، پس از هر ضربه‌ای که یکی از دو طرف به دیگری وارد می‌آورد، تعداد پرشماری پیام‌های توییتری، فایل‌های ویدئویی، اخبار، تصاویر و تحلیل‌هایی که هر یک می‌کوشد به نوعی، حادثه را تشریح کند، در اینترنت منتشر می‌گردد.

به نظر می‌رسد در گرماگرم تنش میان اسرائیل و حماس، اینترنت نیز وظیفه مهمی در هدایت افکار عمومی جهان بر عهده دارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 28 آبان 1391  3:18 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_H
mina_k_H
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

نرم‌افزاری برای بهبود عملکرد شبکه‌های وای‌فای عمومی

با استفاده از این برنامه می‌توان عملکرد وای‌فای را تا 700 درصد بهبود بخشید.

پژوهشگران دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی نرم‌افزاری ساخته‌اند که می‌تواند سرعت وای‌فای را در محیط‌های شلوغ تا ۷۰۰ درصد افزایش دهد.

 این نرم‌افزار وی‌فاکس (WiFox) نام دارد و قادر است کیفیت شبکه‌های وای‌فای در محیط‌های شلوغ از قبیل فرودگاه‌ها، کافی‌شاپ‌ها و کتابخانه‌ها را بسیار بهبود بخشد.

یکی از مشکلات شبکه‌های وای‌فای عمومی این است که حجم عظیمی از داده‌ها باید از طریق یک کانال جابجا شود.

به عبارت دیگر استفاده همزمان تعداد زیادی کاربر از وای‌فای، کند شدن سرعت اینترنت را به دنبال دارد.

وی‌فاکس ترافیک داده‌های سیال در وای‌فای را رصد می‌کند و در نقاطی که جریان داده‌ها با افت و کندی همراه باشد، یک نقطه دسترسی ایجاد می‌کند تا اطلاعات با سرعت بیشتری جابجا شود.

اندازه این نقاط دسترسی، به حجم داده‌های ارسال‌نشده و معطل‌مانده بستگی دارد؛ هر چه این اطلاعات بیشتر باشد، اولویت این نقاط کمکی بالاتر خواهد بود.

در واقع این برنامه عملکردی مشابه پلیس راهنمایی و رانندگی داشته و هدایت ترافیک داده‌ها را بر عهده دارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 28 آبان 1391  3:20 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_H
mina_k_H
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اولویت‌های کشور ما هیچگاه پیرامون IT نبوده است

جنجال اخیر درخصوص ممنوعیت واردات کالاهای مربوط به بازار IT باعث بروز حرف و حدیث‌های فراوانی در این بازار شده است. آزاده داننده، نظارت صریحی در این خصوص ارائه کرده است.

آزاده داننده رئیس شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور

خبر ممنوعیت واردات کالاهای IT به دلیل قرارگیری در ردیف کالاهای لوکس پیش از آنکه اواسط هفته پیش از سوی سازمان توسعه تجارت لغو شود با اعتراض اغلب تشکل‌های این حوزه مواجه شده بود.

این اعتراض‌ها در حالی ادامه داشت که به باور فعالان صنف، وزارت ارتباطات طی این مدت نسبت به سیاست‌های دولت درخصوصIT و انتقادهای بخش خصوصی بی تفاوت بوده است.

در میان هیاهوی رسانه‌ای که نسبت به این ممنوعیت به راه افتاده بود، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان بزرگ‌ترین تشکل صنفی فاوا به روال سابق، همچنان تلاش کرد مواضع انتقادی خود را با چراغی خاموش جلو برد.

در خصوص این سیاست سازمان و مواضعش با آزاده داننده رئیس شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور گفت‌وگوی کوتاهی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید.

 

• واکنش نظام صنفی رایانه‌ای در برابر ممنوعیت واردات رایانه‌ و قطع ثبت و سفارش این کالاها چه بود؟
به محض ممنوع شدن واردات، سازمان پیگیری‌ها و مکاتبات لازم را با وزارت ارتباطات و دفتر ریاست جمهوری انجام داد؛ ما برای رفع موانع کسب‌وکار همچنان به تلاشمان ادامه می‌دهیم.

البته باید به این نکته توجه کرد که صنف ما پیش از این ممنوعیت هم به دلیل نوسان ارز قادر به انجام ثبت و سفارش نبود؛ بنابراین این اتفاق هم چندان مانع جدیدی محسوب نمی‌شد.

• فکر نمی‌کنید در این شرایط از نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان بزرگ‌ترین تشکل مردم نهاد فناوری اطلاعات انتظار می‌رود اقدامات فراتر از مکاتبات انجام دهد؟
اگر منطقی نگاه کنیم متوجه می‌شویم اولویت‌های کشور ما پیرامون محورهایی به غیر از IT است و در تصمیم‌گیری‌های کلان دولت، به این موضوع توجه نشده است.

نمایندگان صنف همچون سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نیز وظایف و تلاش خود را تا به امروز انجام داده اما تا زمانی که جایگاه فناوری اطلاعات در نقشه راه کشور به درستی مشخص نشود چگونه می‌توان از تشکل‌های صنفی انتظار معجزه داشت.

• از دید شما موضع وزارت ارتباطات به عنوان حامی و مسئول ICT کشور در برابر این محرومیت انفعالی نبوده است؟
ما معتقد نیستیم که وزارت ارتباطات در این زمینه کاری انجام نداده یا نمی گوییم که موضع آنها خاموش بوده است درواقع نکته اینجاست که اگر اقدامی هم از سمت آنها صورت گرفته نتیجه‌ای حاصل نکرده است.
اما نگاهی به سکوت آنها در برابر جریان اولویت‌بندی ارزی نشان می‌دهد که اساسا کسب‌وکار فناوری اطلاعات کمتر جزو دغدغه‌های آنها بوده است...

ما بارها برای این وزارتخانه و به ویژه سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور نامه نوشتیم؛ مسائل و مشکلات شرکت‌ها را مطرح کردیم و بعید می‌دانیم آنها نسبت به این مسائل بی‌توجه بوده‌اند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 28 آبان 1391  3:21 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها