0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

افزايش ظرفيت اينترنت کشور

 

 

اين ظرفيت به تمامي مشتريان شرکت ارتباطات زيرساخت اعم ازPAPها ، شرکت هاي مخابرات استاني و سازمان هاي دولتي و

پارس آنلاین - ظرفيت اينترنت کشور ازSTM1 403 به STM1 467که برابر با Gbps 73مي باشد افزايش يافت.

ظرفيت اینترنت از روي کابلي که براي نخستين بار با سرمايه گذاري يک شرکت خصوصي داخلي صورت گرفته

يعني با استفاده از کابل ايران ـ عمان ـ پيشگامان (POI)،به پهناي باند کشور افزوده مي شود.

اين ظرفيت به تمامي مشتريان شرکت ارتباطات زيرساخت اعم ازPAPها ، شرکت هاي مخابرات استاني و سازمان هاي دولتي و

خصوصي که متقاضي ظرفيت با لاي 155 مگا بيت بر ثانيه برابر بايکSTM1هستند واگذار مي شود.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 3 آبان 1391  5:33 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

رتبه‌های ایران در اینترنت پرسرعت و موبایل

 

 

کشور قطر با 84 درصد رتبه اول زیرشاخص "نسبت خانواهای دارای دسترسی به اینترنت درخانه" را داراست. بحرین، امارات متحده عربی و عربستان در رتبه های بعدی قرار دارند . ایران در این زیرشاخص با 20.8 درصد در رتبه 13 ام بعد از کشورهایی مثل عمان ،قزاقستان و اردن قرار دارد.

آخرین آمارها از وضعیت ایران در زمینه دستیابی به جامعه اطلاعاتی در مقایسه با کشورهای منطقه در شاخصهای دسترسی، استفاده و مهارت، از رتبه 14 ایران در اینترنت پرسرعت، 10 در خانوارهای دارای کامپیوتر و 13 در دسترسی به اینترنت خانگی حکایت دارد.

به گزارش مهر بهترین روش برای کمک به پیشرفت جامعه اطلاعاتی در سطح جهانی، منطقه ای و ملی استفاده از شاخصی به نام IDI است که دربرگیرنده سه زیرشاخص دسترسی، استفاده و مهارتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات است به نحوی که از این شاخص به عنوان یک ابزار نیرومند در توسعه جامعه اطلاعاتی در کشورهای توسعه یافته و کشورهای درحال توسعه نیز نام می برند.
 
براساس این شاخص پیشرفتهای جامعه اطلاعاتی برحسب ویژگیهایی همچون دارا بودن خطوط تلفن ثابت، تلفن همراه، پهنای باند اینترنت بین الملل، نسبت خانوارهای دارای کامپیوتر، نسبت دسترسی خانوارها به اینترنت درخانه، تعداد کاربران اینترنت، مشترکین اینترنت باند پهن ثابت، مشترکین باندپهن موبایل، با سوادی بزرگسالان، درصد نام نویسی در راهنمایی و دبیرستان سنجیده می شود.
 
در این راستا رتبه ایران در شاخص های مدنظر در مقایسه با کشورهای منطقه خاورمیانه بررسی شده است.
 
رتبه اول ایران در دسترسی به تلفن ثابت

براساس شاخص های پیشرفت در جامعه اطلاعاتی در تعداد خطوط تلفن ثابت، ایران با 36.3 خط تلفن به ازای هر 100 نفر، دارای رتبه اول است و در رتبه های بعدی، قزاقستان، ترکیه و لبنان قرار دارند.
 
رتبه 11 ایران در دسترسی به موبایل

در خصوص مشترکان تلفن همراه، کشور عربستان سعودی با تعداد 187.9 اشتراک تلفن همراه به ازای هر 100 نفر در رتبه اول و یمن با 46.1 مشترک تلفن همراه به ازای هر 100 نفر، رتبه آخر بین کشورهای منطقه را دارد.
 
در این میان کشورهای عمان، امارات متحده عربی، قطر، ارمنستان و بحرین در رتبه های بعدی قرار دارند. با توجه به اینکه استفاده از تلفن همراه بین کشورهای با درآمد بالا زیاد است بنابراین باعث پیشرفت در این زیرشاخص می شود. این کشورها نیز در رتبه های بالای میزان درآمد سرانه قرار دارند.
 
در این شاخص، ایران دارای رتبه یازدهم بوده و تقریباَ دارای 91.2 اشتراک تلفن همراه به ازای هر 100 نفر است که بعد از کشورهایی چون اردن، آذربایجان و قرقیزستان قرار دارد.
 
پیشرفت در زمینه تعداد مشترکین تلفن همراه به ازای هر 100 نفر در ایران درسال 2010 نسبت به سال 2008 ،40 درصد افزایش یافته است که این میزان رشد از بیشتر کشورهای منطقه بیشتر است. به طوریکه در حال حاضر، علیرغم عدم سرمایه گذاری خارجی در زیربخش مخابرات و بویژه در خدمات تلفن همراه، ایران از لحاظ تعداد مشترکین تلفن همراه به ازای هر100 نفر در میانه جدول رتبه بندی قرار دارد یعنی نسبت به تقریبا نصف کشورهای منطقه در وضعیت مطلوبی قراردارد. با این حال کشورهای ارمنستان، قزاقستان، آذربایجان و قرقیزستان در رتبه های بالاتری نسبت به ایران قرار دارند.
 
رتبه پایین ایران در پهنای باند اینترنت بین الملل  

شاخص پهنای باند اینترنت بین المللی به ازای هر شخص از تقسیم میزان پهنای باند برحسب بایت بر میزان جمعیت بدست می آید. کشورهای امارات با 34135 بایت بر ثانیه برای هر نفر، عربستان با 28252 بایت بر ثانیه برای هر نفر و گرجستان با 21275 بایت بر ثانیه برای هر نفر در مکانهای اول تا سوم هستند. رقم بالای دو کشور امارات و گرجستان به دلیل میزان کم جمعیت این کشورها بوده که باعث شده مقدار شاخص چشمگیر باشد و در عربستان باید میزان انتقال ترافیک اینترنتی در مقایسه با جمعیت حدود 30 میلیون نفری بسیار بالا باشد که میزان پهنای باند اینترنت بین المللی بالا بدست آمده است که می تواند دلیل مساعدی برای میزان بالای انتقال ترافیک اینترنتی باشد.
 
از آنجایی که ایران از نظر جمعیت در رتبه سوم قرار دارد، میزان 3120 بایت بر ثانیه انتقال ترافیک اینترنتی برای هر شخص قابل توجیه است. قرقیزستان و ازبکستان کمترین مقدار را در این شاخص با مقدار 281 و 273 بایت بر ثانیه برای هر نفر، تجربه می کنند.
 
رتبه 10 ایران در خانوارهای دارای کامپیوتر

در خصوص زیرشاخص نسبت خانوارهای دارای کامپیوتر کشور قطر با 89.6 دستگاه کامپیوتر برای هر100 نفر در رتبه اول قرار دارد. کشورهای بحرین و امارات به ترتیب در رتبه دوم و سوم قرار دارند. ایران در این زیرشاخص در رتبه دهم بعد از کشورهای ترکیه، سوریه و مصر قرار دارد. بدترین وضعیت را در این شاخص کشور قرقیزستان و یمن با 4 دستگاه کامپیوتر بازای هر 100 نفر دارا هستند.
 
رتبه 13 ایران در دسترسی به اینترنت خانگی

کشور قطر با 84 درصد رتبه اول زیرشاخص "نسبت خانواهای دارای دسترسی به اینترنت درخانه" را داراست. بحرین، امارات متحده عربی و عربستان در رتبه های بعدی قرار دارند . ایران در این زیرشاخص با 20.8 درصد در رتبه 13 ام بعد از کشورهایی مثل عمان ،قزاقستان و اردن قرار دارد. رتبه آخر در این شاخص مربوط به ازبکستان است.
 
ایران و میزان کاربران اینترنت

بالاترین میزان کاربران اینترنت به ازای هر صد نفر را به ترتیب کشورهای امارات، قطر، عمان و بحرین داشته اند. ایران در این شاخص 32.8 کاربر به ازای صد نفر دارد و کشورهای یمن و ترکمنستان با میانگین 6.5 کاربر به ازای صد نفر، نامطلوب ترین وضعیت را دارند.   
 
رتبه 14 ایران در مشترکان اینترنت پرسرعت

درخصوص زیرشاخص "مشترکین اینترنت باندپهن ثابت بازای هر 100 نفر"، بحرین با 12.2 مشترک اینترنت باندپهن ثابت بازای هر100 نفر رتبه اول را دارد. کشورهای امارات، ترکیه و قطر در رتبه های بعدی قرار دارند.
 
رتبه چهاردهم این زیرشاخص متعلق به ایران است و کشورهای سوریه، قرقیزستان و یمن، رتبه آخر این زیرشاخص را به خود اختصاص داده اند. در مورد زیرشاخص "مشترکین باندپهن موبایل بازای هر100نفر" امارات متحده عربی با 58.4 مشترک باند پهن موبایل به ازای هر 100 نفر رتبه اول را در بین کشورهای منطقه دارد. کشورهای عربستان، قطر و بحرین در رتبه های بعدی قرار دارند.
 
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 3 آبان 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اپل به قول خود عمل کرد/ آی‌پد مینی از راه رسید

اپل به قول خود عمل کرد/ آی‌پد مینی از راه رسید

سرانجام انتظارها به پایان رسید و اپل مدل کوچک‌تر آی‌پد خود را در سیلیکون ولی رونمایی کرد.

اپل به قولی که داده بود عمل کرد و روز ۲۳ اکتبر از نسخه کوچکتر آی‌پد خود رونمایی کرد.

اما آنچه پس از رونمایی از این محصول خیلی‌ها را دلخور کرد، قیمت بالایی بود که اپل برای این محصول پیشنهاد کرده بود.

از آنجایی که اپل به منظور رقابت با تبلت‌های پرطرفدار کوچکی چون کیندل فایر آمازون و نکسوس ۷ گوگل دست به کوچکتر کردن آی‌پد زده بود، کسی فکرش را نمی‌کرد قیمت پایه این محصول از ۲۶۹ پوند آغاز شود.

این قیمت مربوط به مدلی از آی‌پد مینی می‌شود که ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی دارد و تنها راه‌ ارتباطی آن با دنیای خارج هم Wi Fi است.

در مقابل نکسوس ۷ گوگل با داشتن همین قابلیت‌ها قیمتی حدود ۲۱۰ پوند دارد و کیندل فایر آمازون با قیمت ۱۵۹ پوند عرضه می‌شود.

محصول جدید اپل با داشتن یک صفحه نمایش ۷.۹ اینچی تمام اصول و قواعد بنیانگذار قید این شرکت یعنی استیو جابز را زیر پا می‌گذارد.
چرا که جابز اصولا با این اندازه از صفحه نمایش به شدت مخالف بود و اعتقاد داشت نرم‌افزارها و امکانات مختلف در این ابعاد از صفحه نمایش محدودتر شده و کاربران را آزار می‌دهند.

این محصول ۳۰۹ گرم وزن دارد که نسبت به مدل قدیمی‌تر که بیش از ۶۰۰ گرم سنگینی دارد خیلی سبک‌تر شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 4 آبان 1391  9:12 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

فروش نیم بهای اینترنت پرسرعت مخابرات

در این جشنواره به ازای پرداخت تعرفه جاری شرکت مخابرات، می‌توان با عقد قرارداد یک ساله و بدون پیش پرداخت و به صورت پرداخت اقساطی روی قبض تلفن ثابت از دو برابر حجم قابل استفاده در ماه بهره‌مند شد.

یک مقام مسئول در شرکت مخابرات ایران از واگذاری نیم بهای اینترنت پرسرعت در ۸ استان کشور برای مدت یک ماه خبر داد.

به گزارش ایتنا داوود زارعیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به نخستین جشنواره فروش اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: این جشنواره ویژه استان‌های خراسان رضوی، فارس، اصفهان، قم، قزوین، یزد، کرمان و مرکزی است.

مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات ایران مدت زمان این جشنواره را یک ماه اعلام کرد و گفت: در این جشنواره به ازای پرداخت تعرفه جاری شرکت مخابرات، می‌توان با عقد قرارداد یک ساله و بدون پیش پرداخت و به صورت پرداخت اقساطی روی قبض تلفن ثابت از دو برابر حجم قابل استفاده در ماه بهره‌مند شد.

وی با بیان اینکه مشتریان فعلی شرکت مخابرات نیز می‌توانند در طول ایام جشنواره از تخفیف ویژه نیم بها بودن حجم دانلود مازاد استفاده کنند، خاطرنشان کرد: حجم دانلود خریداری شده در طول مدت جشنواره تا یک سال قابل استفاده خواهد بود.

زارعیان مرکز پاسخگویی اینترنت پرسرعت ۲۰۲۰ را برای دریافت اطلاعات بیشتر معرفی کرد و گفت: امکان استفاده از اینترنت با ۲ برابر حجم دانلود بیشتر و قیمت یکسان نسبت به طرح عادی در طول مدت یکساله قرارداد از مزایای این طرح به شمار می‌رود؛ به طوریکه در این طرح با همان میزان پرداختی امکان استفاده از ۲ برابر حجم دانلود فراهم شده که با توجه به این قیمت در موارد مشابه، شاهد صرفه جویی قابل توجهی برای مشتریان خواهیم بود.

وی در مورد تسهیلات مالی فراهم شده برای متقاضیان براساس پرداخت اقساطی بدون پیش پرداخت تصریح کرد: متقاضیان با درنظر گرفتن شرایط اعلام شده توسط شرکت مخابرات استان خود می‌توانند با در دست داشتن مدارک لازم نسبت به تقسیط مبلغ قرارداد اقدام کنند.

به گفته سخنگوی شرکت مخابرات ایران، پرداخت صورتحساب ADSL به صورت اقساطی روی قبض تلفن ثابت مشترکان اعمال می‌شود که این موضوع باعث مقرون به صرفه بودن استفاده از این سرویس خواهد شد.

براین اساس در این طرح برای رفاه حال مشتریان پیش‌بینی شده تا تمامی محاسبات هزینه‌ای ADSL پس از استفاده روی قبض تلفن ثابت دریافت شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 4 آبان 1391  9:13 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

ویندوز ۸ بهتر از آن چیزی که تصور می‌شود

نگاه مایکروسافت نسبت به ویندوز ۸ به مثابه گامی‌ کوچک برای بشریتی است که آینده را خواهند ساخت. آینده‌ای که در آن انواع لپ‌تاپ‌های لمسی و رایانه‌های رومیزی هوشمند همه‌ جا را گرفته‌اند.

کمتر از دو هفته به عرضه نهایی و رسمی‌ ویندوز ۸ باقی مانده و آنچه تاکنون از نقطه نظرات کاربران برداشت می‌شود آن است که تصور می‌کنند این سیستم‌ عامل کاملاً ناآشنا است. اما این فکر درستی نیست و هرچند قدری زمان لازم است، اما اغلب کاربران می‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، ویندوز ۸ در حقیقت سیستم‌عاملی دوگانه است که نه تنها می‌تواند به خوبی برروی رایانه‌های رومیزی ظاهر شود، بلکه در سیستم‌های مبتنی بر صفحات لمسی نیز خوش خواهد درخشید.
با این حال برای کاربران دل کندن از منوی استارت سنتی ویندوز کاری بس دشوار است و احتمالاً به دنبال تغییر وضعیت بین برنامه‌های مترو خواهند بود. پرسش اینجا است که آنها چگونه قادر خواهند بود تا به اهداف خود رسیده و نیازهایشان را برطرف کنند.

مطمئناً رونمایی از ویندوز ۸ همراه با ارائه مفاهیم جدید و نوآوری‌هایی بوده است که شامل رابط کاربری مترو است. اما می‌توانید از یک زاویه دیگر به این موضوع نگاه کنید. می‌توان ویندوز ۸ را مانند سرویس‌پک ویژه‌ای برای ویندوز پیشین ( ویندوز ۷) در نظر گرفت.

نگران نباشید! محیط میز کار دوست داشتنی ویندوز همان جا سر جایش است.
تازه، اگر آهسته بروید می‌توانید اغلب اوقات (حدودا ۹۹% موارد) بدون برخوردن به رابط مترو به کارتان بپردازید. و کاربر قادر خواهد بود تنها با یک کلیک بر روی هر یک از برنامه‌های رومیزی از رابط مترو خارج شده و به دسکتاپ عزیز و دوست‌داشتنی برسد.

پائول آلن یکی از بنیانگذاران کمپانی مایکروسافت، ویندوز ۸ را‌ ترکیبی توأمان از «زیبایی» و «پیچیدگی» قلمداد کرده است.
نخستین تجربه کاری با ویندوز ۸ در مجموع خوب است و به آن پیچیدگی‌ها که فکر می‌کنید نیست. مایکروسافت توانسته راهنمایی‌های لازم را پیرامون نحوه کارکرد هر یک از بخش‌ها به خوبی ارائه نماید.
بله، ویندوز ۸‌ ترکیبی دوگانه از قابلیت‌های رومیزی و سیستم‌عامل تبلت/لمسی است و بر خلاف جدیدترین به‌روزرسانی سیستم OS X که انعطاف‌پذیری بالایی دارد، در ویندوزهای تازه نمی‌توان به طور صددرصد از مترو دوری گزید.
اگر چه مترو در نگاه نخست و در مقایسه با محیط رومیزی بسیار متمایز است، اما در همان اوقات کوتاهی که با این محیط درگیر هستید، درمی‌یابید آنچنان که به نظر می‌رسد مترو بد و غیرقابل قبول نیست و می‌توانید پس از‌ اندکی کار به آن عادت کنید.

نگاه مایکروسافت نسبت به ویندوز ۸ به مثابه گامی‌ کوچک برای بشریتی است که آینده را خواهند ساخت. آینده‌ای که در آن انواع لپ‌تاپ‌های لمسی و رایانه‌های رومیزی هوشمند همه‌ جا را گرفته‌اند.

اگر سیستم‌های تبلتی را‌ ترجیح می‌دهید می‌توانید از این محصول لذت برده و از ویندوز ۸ درست مانند یک ویندوز ۷ دیگر بهره‌ ببرید.
شاید به نظر برخی ویندوز ۸ قماری بزرگ برای یاران استیو بالمر باشد، شخصی که ۱.۵ میلیارد دلار برای بازاریابی اختصاص داده که بخشی از آن نیز برای آموزش کاربران صرف می‌شود.

ویندوز ۸ به خوبی نشان داده که مایکروسافت در حال گذار از گذشته‌ای درخشان به سوی آینده‌ای استوار است.
اگرچه این سیستم‌عامل تازه وارد نمی‌تواند بهترین ویندوز آنها باشد، با این وجود بسیاری از کاربران در این چند ماه اخیر روزانه وقت بسیاری را صرف آن کرده‌ایم و مسلماً آنچنان به آن خو گرفته‌اند که دیگر ویندوز ۷ به دلمان نمی‌نشیند.

بر اساس اطلاعات سایت زوم­ایت اما ویندوز ۸ سریع‌تر بوت می‌شود، روان‌تر کار می‌کند، ثابت‌ قدم‌تر بوده و پایداری سیستمی‌ بالاتری دارد. از آن گذشته نمای ظاهری آن زیباتر شده و قابلیت‌های فراوان تازه‌ای به آن اضافه شده است.

ارتقاء به ویندوز ۸ اجباری نیست و اگر فکر می‌کنید در دنیای ویندوز ۷ خوش و خرم هستید در همان جا باقی بمانید. اما اگر به فردایی بهتر می‌اندیشید، (درست مثل تبلیغات ناتمام تلویزیونی) سوار اتوبوس ویندوز ۸ شوید تا با ما و خیلی‌های دیگر همسفر شده و از آینده پیش‌ رو لذت ببرید.

 یادتان باشد چند ساعت اولیه کار با ویندوز ۸ گیج‌کننده خواهد بود، اما به هیچ وجه خطر نداشته و کشنده نیست. زومیتی‌ها پایمردانه دوام بیاورید، چرا که آینده از آن ماست!

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 4 آبان 1391  9:16 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

ثروتمندترین مرد فناوری اطلاعات در چین

 


 
بنیانگذار سایت اینترنتی بایدو به عنوان ثروتمندترین فرد در صنعت فناوری اطلاعات چین انتخاب شد.
 
به گزارش ایسنا، لی یانهونگ که بنیانگذار بزرگترین سایت موتور جست‌وجوی چین است از سوی موسسه مطالعاتی هورن به عنوان ثروتمندترین فرد فناوری اطلاعات چین در سال جاری میلادی معرفی شد.
 
ثروت شخصی لی یانهونگ معادل چهار میلیارد و 600 میلیون یوان (هفت میلیارد و 300 میلیون دلار) برآورد شده است و از این نظر در صدر قرار دارد.
 
"ما هواتنگ"، مالک شرکت تنسنت (یک شرکت معتبر اینترنتی) و "دینگ لی" صاحب شرکت نت‌ایست نیز به عنوان دومین و سومین فرد ثروتمند در عرصه فناوری اطلاعات چین انتخاب شده‌اند.
 
به گزارش خبرگزاری شینهوا، گزارش سال 2012 موسسه مطالعاتی هورن نشان می‌دهد که میانگین ثروت 50 نفر بالای لیست برابر با هفت میلیارد و 100 میلیون یوان است.
 
 
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 6 آبان 1391  8:25 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

یک سوم خانوارهای جهان از باند وسیع ثابت استفاده می‌کنند

افزایش نفوذ دستگاه‌ها، برنامه‌های کاربردی و خدمات مبتنی بر باند وسیع محرکی برای توسعه باند وسیع در کشورها است.

با توسعه باند وسیع ثابت در مناطق مختلف جهان تا پایان سال ۲۰۱۲ تعداد مشترکین آن به ۶۱۸.۷ میلیون می‌رسد که نسبت به سال ۲۰۱۱ رشدی ۷.۳ درصدی را خواهد داشت.
از لحاظ میزان نفوذ، تا پایان سال ۲۰۱۲حدود یک سوم خانوارهای کل جهان مشترک باند وسیع ثابت خواهند بود.

به گزارش ایتنا از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، رشد باند وسیع ثابت در تمام زمینه‌ها شامل DSL، کابل و فیبر نوری است.
در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۲ مشترکین DSL با افزایش ۴.۳ میلیون مشترک جدید، نسبت به سه ماهه اول رشدی ۱.۲ درصدی را داشته‌اند، در حالی که رشد مشترکین در سه ماه نخست ۱.۵ درصد بوده است.

این کاهش نرخ رشد نشان از انتقال مشترکین DSL به سرویس‌های جایگزین مانند فیبر نوری است.
توسعه نسل بعدی باند وسیع فرصت‌های مناسبی را برای ارتقای مشترکین به فیبر نوری ایجاد می‌کند. انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۲ فیبر نوری ۱۳.۲ درصد از کل باند وسیع را به خود اختصاص دهد در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۱ حدود ۱۲ درصد بوده است.

آمریکای شمالی دارای بالاترین میزان نفوذ باند وسیع ثابت در جهان است که حدود ۷۲.۴ درصد از خانوارهای این منطقه از خدمات باند وسیع استفاده می‌کنند.
اروپای غربی با افزایش ۱.۲ میلیون کاربر جدید در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۲ و با نفوذ ۷۲ درصدی پس از آمریکای شمالی قرار دارد.

تعداد مشترکین اپراتورهای مطرح باند وسیع اروپای غربی مانند British Telecom،Deutsche Telecom و Iliad Telecom نسبت به سه ماهه اول ۱ درصد رشد داشته‌اند در حالی که در اکثر اپراتورهای آمریکای شمالی شاهد رشدی ۰.۸درصدی هستیم.

افزایش نفوذ دستگاه‌ها، برنامه‌های کاربردی و خدمات مبتنی بر باند وسیع محرکی برای توسعه باند وسیع در کشورها است.

اپراتورهای باند وسیع با ارتقای شبکه خویش امکان دسترسی به خدمات سریع‌تر را برای مشترکین فراهم می‌آورند.
در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۲ بیش از ۴۴ درصد از مشترکین باند وسیع به سرعت ۱۰ مگابیت در ثانیه و بالاتر متصل بوده‌اند.

یک سوم خانوارهای جهان از باند وسیع ثابت استفاده می‌کنند

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 7 آبان 1391  5:08 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مزایده دامنه‌های تک‌حرفی آغاز شد

 تعداد این دامنه‌ها 42 مورد اعلام شده و از جمله آنها می‌توان به a.org، 7.org و pj.org اشاره کرد.

شرکت Public Interest Registry موسوم به PIR که مدیریت دامنه .org را برعهده دارد، اعلام کرد با همکاری دو شرکت مهم و تراز اول ثبت دامنه، قصد دارد دامنه‌های کوتاه منتهی به «دات اورگ» را به صورت مزایده به فروش برساند.

به گزارش ایتنا از مرواهاست به نقل از سایت GreatResponder، این مزایده تاریخی، پس از اعلام موافقت سازمان آیکان و با با همکاری eNom و Godaddy صورت می‌گیرد.

این دامنه‌های کوتاه که یک یا دو حرفی هستند، پیش از این ثبت و رزرو شده است.

تعداد این دامنه‌ها ۴۲ مورد اعلام شده و از جمله آنها می‌توان به a.org، ۷.org و pj.org اشاره کرد.

طرح مزبور تحت عنوان «پروژه ۹۴» صورت می‌گیرد.

موضوع این پروژه، حراج دامنه‌های بسیار پرطرفدار اینترنتی است.

پاول نیکس یکی از مدیران شرکت GoDaddy در این خصوص گفت: در قرن بیست و یکم، نام‌های دامنه صرفاً یک آدرس در اینترنت نیست بلکه یک سرمایه واقعی و یک هویت آنلاین به شمار می‌رود.

گفته می‌شود دامنه .org سومین دامنه رایج در جهان محسوب می‌گردد.

مزایده دامنه‌های تک‌حرفی آغاز شد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 7 آبان 1391  5:09 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مدیر عامل مایکروسافت: ویندوز ۸ کسب و کار‌ها را شیفته خود خواهد کرد

مدیر عامل مایکروسافت: ویندوز ۸ کسب و کار‌ها را شیفته خود خواهد کرد

در تبلیغات ویندوز 8، بدون اشاره به کاربری‌های خاص این ویندوز، پیش‌بینی شیفتگی کسب‌وکارها برای استفاده از آن شده است!

استیو بالمر، مدیر عامل شرکت مایکروسافت در مراسم عرضه ویندوز ۸ گفته این سیستم عامل به خاطر ویژگی‌ها و قابلیت‌های امنیتی پیشرفته‌ای که دارد، نظر کسب‌وکارهای کاربر را نیز به خود جلب خواهد کرد.

مدیر عامل مایکروسافت در مراسم معرفی ویندوز ۸ اشاره چندانی به کاربری ویندوز ۸ برای کسب‌وکارهای تجاری نکرده و فقط به ذکر این نکته اکتفا کرده بود که این کسب‌وکار‌ها به خاطر قابلیت‌های امنیتی این سیستم عامل شیفته آن خواهند شد.

استیو بالمر در این باره گفته ویندوز ابزار منحصر به فردی به کسب‌وکار می‌دهد که برای محافظت از داده‌های خود بدان نیازمندند و این‌‌ همان چیزی است که آنها را به مایکروسافت متکی می‌کند.

دپارتمان‌های آی.تی کسب‌وکار‌ها به ما گفته‌اند ویندوز ۸ چیزی را که بدان نیازمندند بدان‌ها می‌دهد و در عین حال آنها را قادر می‌کند تا به کارکنان خود اجازه دهند ابزار تحت ویندوزی را که واقعاً بدان نیازمندند، انتخاب کنند.

بالمر درباره قابلیت‌های ویندوز ۸ توضیح بیشتری نداده است، اما مایکروسافت در طول یک سال گذشته مطالب جسته و گریخته‌ای درباره این قابلیت‌ها منتشر کرده که به نظر می‌رسد بی‌ارتباط با اظهارات استیو بالمر نباشد.

برخی از این قابلیت‌ها به شرح زیر است:
- راهکارهای احراز هویت دو عاملی که مبتنی بر پلتفرم‌های معتبری است که با پردازنده‌های دستگاه‌های تحت ویندوز ۸ همگام شده است.
- قابلیت‌های وی.پی.ان داخلی
- سیستم بوت امن که بر مبنای فناوری TPM کار می‌کند. این راهکار باعث می‌شود راه‌اندازی سیستم عامل از روی نسخه اصلی نصب شده دچار اختلال نشود.

سیستم بوت امن در واقع فرایندی است که نرم‌افزارهای ضدبدافزار را قبل از راه اندازی ویندوز فعال می‌کند و بدافزارهایی را که می‌کوشند این نرم افزار‌ها را غیرفعال کنند، از کار می‌اندازد.

- داده‌های ذخیره شده از طریق این سیستم عامل به صورت خودکار رمزگذاری می‌شود.
- رمزهای عبور تصویری. در این روش کاربر برای ورود به محیط ویندوز می‌تواند با تعیین نقاط خاصی از یک عکس از آن‌ها به عنوان رمز عبور استفاده کند.

فقط کافی است هنگام ورود به محیط ویندوز یا به اصطلاح لاگ این (log in) نقاط تعیین شده بر روی عکس را به‌‌ همان ترتیبی که قبلاً انتخاب کرده، لمس کند.

بر اساس این گزارش، استیو بالمر در مراسم معرفی ویندوز ۸ وعده داده بزودی راهکارهای جدید مایکروسافت در زمینه پلتفرم‌های مدیریت منابع سازمانی (ERM) و مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) این شرکت که به مایکروسافت دینامیک معروف شده، اطلاعات بیشتری منتشر خواهد کرد.

مدیر عامل مایکروسافت همچنین قرار است درباره نرم‌افزار شبکه‌بندی اجتماعی این شرکت که تحت فناوری پردازش ابری است و برای کسب‌وکارهای کاربر طراحی شده، اطلاعاتی ارائه کند.

این نرم‌افزار یامر نام دارد و مایکروسافت وعده داده آن را با پلتفرم‌های دینامیک، شیرپوئینت، آفیس و لینک یکپارچه خواهد کرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 8 آبان 1391  8:55 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

نیم میلیارد توئیت روزانه در توئیتر

نیم میلیارد توئیت روزانه در توئیتر

این گنجشک آبی محبوب، روزانه نیم میلیارد توییت با شما به اشتراک می‌گذارد!
شمار توئیت‌ها در شبکه اجتماعی توئیتر به نیم میلیارد در روز رسید.

دیک کوستولو، مدیر عامل توئیتر اعلام کرد که این شبکه اجتماعی در حال حاضر روزانه نیم میلیارد توئیت را پردازش می‌کند.

وی تصریح کرد: رسیدن شمار توئیت‌های روزانه به نیم میلیارد در حالی صورت می‌گیرد که آخرین آمار منتشره از سوی توئیتر از پردازش ۴۰۰ میلیون توئیت در روز خبر می‌داد.

کوستولو همچنین گزارش‌های اخیر در مورد آزمایش دکمه‌های لایک و استار(ستاره) را مورد تائید قرار داد.

به گزارش سایت خبری Cnet، این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که توئیتر تاکنون از اظهار نظر در این خصوص امتناع کرده بود و اکنون نیز درباره اظهارات مدیر عامل توئیتر سکوت اختیار کرده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 8 آبان 1391  8:57 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

واکنش‌ سرد کاربران در نخستین عرضه ویندوز 8

واکنش‌ سرد کاربران در نخستین عرضه ویندوز 8

کاربران ویندوز 8 می‌گویند آموخته‌های قبلی خود را دور بریزید! ویندوز 8 نیاز به آموزه‌های جدید است.

کاربرانی که نسخه‌های پیش نمایش ویندوز ۸ را بر روی رایانه‌های خود نصب کرده‌اند، می‌گویند استفاده از این سیستم عامل آنها را چندان هیجان‌زده نکرده است.

مایکروسافت با تبلیغات فراوان ویندوز ۸ را یک محصول انقلابی معرفی کرده، اما امکانات و ویژگی‌های این سیستم عامل چندان توجه کاربران را به خود جلب نکرده است.

نکته مهم تلاش مایکروسافت برای جلب توجه کاربران گوشی‌های همراه و تبلت‌ها است که این‌روزها به سرعت در حال افزایش است، اما این تلاش ممکن است به گیج کردن کاربران و کاهش کارآیی ویندوز منجر شود و توجه کاربران قبلی به این سیستم عامل را هم کمتر کند.

برخی کاربران پس از نصب ویندوز ۸ می‌گویند تغییری در سرعت بالاآمدن سیستم‌هایشان یا اجرای برنامه‌های مختلف به وجود نیامده و علاوه بر این با توجه به تغییرات بنیادین در این سیستم عامل مستلزم فراموش کردن آموخته‌های قبلی در مورد ویندوز و دریافت آموزش‌های جدید در مورد این سیستم عامل است.

کاربران میان‌سال و حرفه‌ای بیم دارند که مجبور شوند زمان زیادی را صرف یاد گرفتن نحوه استفاده از ویندوز ۸ کنند و ممکن است همین مسئله آنها را به طور کلی از به روز کردن ویندوزهایشان منصرف کند.

ویندوز ۸ از زمان عرضه ویندوز ۹۵ تا به حال مهم ترین نسخه به روز شده ویندوز با بیشترین تغییرات محسوب می‌شود، اما مشخص نیست با کاهش اهمیت رایانه های شخصی، کاربران گوشی‌ها و تبلت‌ها به اندازه کاربران قدیمی‌تر از این سیستم عامل استقبال کنند.

قرار است ویندوز ۸ یک هفته دیگر در دسترس علاقه‌مندان قرار گیرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 8 آبان 1391  8:58 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

ثروتمندترین مرد فناوری اطلاعات در چین

ثروت شخصی لی یانهونگ معادل چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون یوان (هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار) برآورد شده است و از این نظر در صدر قرار دارد.

بنیانگذار سایت اینترنتی بایدو به عنوان ثروتمندترین فرد در صنعت فناوری اطلاعات چین انتخاب شد.
لی یانهونگ که بنیانگذار بزرگ‌ترین سایت موتور جست‌وجوی چین است از سوی موسسه مطالعاتی هورن به عنوان ثروتمندترین فرد فناوری اطلاعات چین در سال جاری میلادی معرفی شد.

ثروت شخصی لی یانهونگ معادل چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون یوان (هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار) برآورد شده است و از این نظر در صدر قرار دارد.

"ما هواتنگ"، مالک شرکت تنسنت (یک شرکت معتبر اینترنتی) و "دینگ لی" صاحب شرکت نت‌ایست نیز به عنوان دومین و سومین فرد ثروتمند در عرصه فناوری اطلاعات چین انتخاب شده‌اند.
 
به گزارش خبرگزاری شینهوا، گزارش سال ۲۰۱۲ موسسه مطالعاتی هورن نشان می‌دهد که میانگین ثروت ۵۰ نفر بالای لیست برابر با هفت میلیارد و ۱۰۰ میلیون یوان است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 8 آبان 1391  8:59 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

یک سوم خانوارهای جهان از باند وسیع ثابت استفاده می‌کنند

افزایش نفوذ دستگاه‌ها، برنامه‌های کاربردی و خدمات مبتنی بر باند وسیع محرکی برای توسعه باند وسیع در کشورها است.

با توسعه باند وسیع ثابت در مناطق مختلف جهان تا پایان سال ۲۰۱۲ تعداد مشترکین آن به ۶۱۸.۷ میلیون می‌رسد که نسبت به سال ۲۰۱۱ رشدی ۷.۳ درصدی را خواهد داشت.
از لحاظ میزان نفوذ، تا پایان سال ۲۰۱۲حدود یک سوم خانوارهای کل جهان مشترک باند وسیع ثابت خواهند بود.

به گزارش ایتنا از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، رشد باند وسیع ثابت در تمام زمینه‌ها شامل DSL، کابل و فیبر نوری است.
در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۲ مشترکین DSL با افزایش ۴.۳ میلیون مشترک جدید، نسبت به سه ماهه اول رشدی ۱.۲ درصدی را داشته‌اند، در حالی که رشد مشترکین در سه ماه نخست ۱.۵ درصد بوده است.

این کاهش نرخ رشد نشان از انتقال مشترکین DSL به سرویس‌های جایگزین مانند فیبر نوری است.
توسعه نسل بعدی باند وسیع فرصت‌های مناسبی را برای ارتقای مشترکین به فیبر نوری ایجاد می‌کند. انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۲ فیبر نوری ۱۳.۲ درصد از کل باند وسیع را به خود اختصاص دهد در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۱ حدود ۱۲ درصد بوده است.

آمریکای شمالی دارای بالاترین میزان نفوذ باند وسیع ثابت در جهان است که حدود ۷۲.۴ درصد از خانوارهای این منطقه از خدمات باند وسیع استفاده می‌کنند.
اروپای غربی با افزایش ۱.۲ میلیون کاربر جدید در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۲ و با نفوذ ۷۲ درصدی پس از آمریکای شمالی قرار دارد.

تعداد مشترکین اپراتورهای مطرح باند وسیع اروپای غربی مانند British Telecom،Deutsche Telecom و Iliad Telecom نسبت به سه ماهه اول ۱ درصد رشد داشته‌اند در حالی که در اکثر اپراتورهای آمریکای شمالی شاهد رشدی ۰.۸درصدی هستیم.

افزایش نفوذ دستگاه‌ها، برنامه‌های کاربردی و خدمات مبتنی بر باند وسیع محرکی برای توسعه باند وسیع در کشورها است.

اپراتورهای باند وسیع با ارتقای شبکه خویش امکان دسترسی به خدمات سریع‌تر را برای مشترکین فراهم می‌آورند.
در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۲ بیش از ۴۴ درصد از مشترکین باند وسیع به سرعت ۱۰ مگابیت در ثانیه و بالاتر متصل بوده‌اند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 8 آبان 1391  9:01 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

موبایل و كامپيوتر؛ اولويت آخر؟

سخت بتوان تصور کرد دلیل غیرضروری دانستن موبایل یا کامپیوتر چه بوده و کسانی که چنین اولویت‌هایی را مشخص کرده‌اند(و مثلا دوربین عکاسی را در اولویت هفتم قرار داده‌اند) چه درکی از تغییرات دیجیتالی جامعه و نیازهای آن دارند!

شهرام شریف - اولویت بندی کالاها برای دریافت ارز و تسهیلات واردات هر چند مستقیما در عرضه و واردات برخی کالاهای رتبه‌های پایین‌تر تاثیر چندانی نداشته، اما به لحاظ انتخاب کالاهای ضروری، اثر غیرمستقیم روی قیمت نسبی کالاهای دیگر دارد.

در این اولویت‌بندی، موبایل و کامپیوتر در انتهای جدول و در کنار تخم پرندگان، مرغ، خروس، اسب و کاغذ سیگار قرار گرفته‌اند و هر چند قبلا اعلام شد که از همین انتهای جدول نیز کنار گذاشته شده‌اند، اما ظاهرا بر اساس تصمیمی دوباره به جای پیشین خود بازگشته‌اند.

سخت بتوان تصور کرد دلیل غیرضروری دانستن موبایل یا کامپیوتر چه بوده و کسانی که چنین اولویت‌هایی را مشخص کرده‌اند(و مثلا دوربین عکاسی را در اولویت هفتم قرار داده‌اند) چه درکی از تغییرات دیجیتالی جامعه و نیازهای آن دارند!

قطعا برای هیچ‌کس پوشیده نیست که موبایل و كامپيوتر امروزه به بخشی از زندگی روزمره مردم تبدیل شده است.
از پایین‌ترین اقشار تا مرفه‌ترین رده‌های جامعه امروز از موبایل استفاده می‌کنند.
گفته می‌شود هم اکنون حدود ۸۹ میلیون سیم‌کارت در کشور فروخته شده و ضریب نفوذ این وسیله ارتباطی به ۱۳۰ درصد رسیده است.
چنین رشدی تا چند سال پیش صرفا در اختیار چند کشور توسعه یافته بود حالا آیا می‌توان وسیله‌ای را که تقریبا همه ایرانیان از آن روزانه استفاده می‌کنند غیرضرور و لوکس دانست؟

واقعیت این است که تغییرات قیمتی برخی کالاها سنجش نسبی جامعه از تغییرات قیمتی در کل جامعه را تعیین می‌کند. به همین دلیل تعقیب دامنه قیمتی محصول پرمصرفی مانند موبایل زمینه روانی قابل‌توجهی روی قیمت دیگر کالاها(به خصوص در عرصه کالاهای دیجیتالی) ایجاد می‌کند و بی‌جهت نیست که جامعه این روزها به تغییرات قیمتی - و رشد سرسام آور قیمت دستگاه‌ها - در حوزه موبایل بیش از پیش توجه نشان می‌دهد.

همین وضعیت در مورد کامپیوتر و متعلقات مربوط به آن نیز قابل ذکر است.
صحبت کردن از جایگاه کامپیوتر و اهمیت آن به اندازه صحبت کردن از فواید اکسیژن و آب آشامیدنی غیرضروری است.
امروزه حذف کامپیوتر از بسیاری امور- مثلا ارائه خدمات در همین مرکز مبادلات ارزی - غیرممکن است. حال چرا چنین مواردی ابتدا از چشم اولویت‌دهندگان به اجناس و محصولات مغفول مانده مشخص نیست، اما دامنه وسیع تغییر قیمت‌ها در حوزه‌هایی چون موبایل و کامپیوتر یک زنگ هشدار است.

در جایی که تغییرات قیمتی محصولی بسیار پرمصرف می‌تواند ویترینی از دیگر تغییرات قیمتی باشد انتخاب یا اولویت‌بندی حساسیت بسیاری دارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 8 آبان 1391  9:05 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

عرضه نسخه جدید نرم‌افزار اتوماسیون اداری تحت وب همکاران سیستم

مدير محصول شركت همكاران سيستم، تسریع در گردش مکاتبات بین شرکتی و امکان ارجاع بین سازمانی را از دیگر امکانات این محصول برای شرکت‌های هولدینگ و سازمان‌های مادر دانست.

نسخه جديد نرم‌افزار اتوماسيون اداري تحت وب همكاران سيستم، با امكانات جديد به بازار عرضه شد.

به گزارش ایتنا فرید ظفر حیدری، مدير اين حوزه از محصولات شركت همكاران سيستم، با اعلام اين خبر افزود: ‌«اين نسخه از نرم‌افزار اتوماسیون اداری تحت وب با رويكرد سادگي هر چه بيشتر در كاربري و ارائه راهكارهاي مناسب براي شركتهاي هولدينگ و سازمان‌هاي بزرگ به بازار ارائه شده است.»

ظفرحيدري همچنين گفت: «امكان استفاده از پورتال مكاتبات الكترونيكي، از جمله امکانات تازه این محصول است که ضمن تسهيل ارتباط با مخاطبان، كاهش هزينه‌هاي سازمان را نيز به دنبال خواهد داشت.
همچنين، با استفاده از اين امكان ارباب رجوع، مشتريان و نمايندگان يا پيمانكاران، ميتوانند بدون مراجعه به سازمان مورد نظر، درخواست خود را از روی سایت ثبت و پيگيري كنند.»

مدير محصول شركت همكاران سيستم، تسریع در گردش مکاتبات بین شرکتی و امکان ارجاع بین سازمانی را از دیگر امکانات این محصول برای شرکت‌های هولدینگ و سازمان‌های مادر دانست.
به گفته وی در نسخه جديد اتوماسيون اداري تحت وب همكاران سيستم، امكان تعريف فرايندهاي سازمان و گردش كارها بر اساس فرايندهاي تعريف شده به صورت خودكار، وجود دارد.

از ديگر امكانات اين نسخه جديد مي‌توان به رابط كاربري آسان، امضاء ديجيتال، پشتيباني از انواع مرورگر و امكان كار با انواع رايانه‌هاي لوحي اشاره كرد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این محصول و دیگر محصولات همکاران سیستم میتوانند به سایت www.systemgroup.net مراجعه کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 8 آبان 1391  9:07 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها