0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

ثبت نام نمایشگاه ایران تله‌کام 2012 آغاز شد

امسال نيز سالن‌هاي ۶، ۷،۹-۸، ۱۰-۱۱، ۱۲-۱۳ و فضاي باز اين سالن‌ها جهت برگزاري نمايشگاه ايران تله كام ۲۰۱۲ پيش‌بيني گرديده‌اند.

ثبـت نام از متقاضيان داخلي مشاركت در سيزدهمين نمايشگاه بين‌المللي صنايع مخابرات و اطلاع‌رسانی( ايران تله‌کام ۲۰۱۲) از تاريخ ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ آغاز گرديد.

به گزارش ایتنا از ستاد اطلاع‌رسانی این نمایشگاه، استقبال جهت مشاركت در نمايشگاه ايران تله‌كام امسال نيز مانند سال‌هاي گذشته بسيار گسترده بوده بطوری که ظرفيت سالن‌هاي تحت پوشش نمايشگاه از روز اول ثبت نام به سرعت رو به تكميل است.

شایان لازم به ذكراست كه آخرين مهلت ثبت نام در تله‌کام ۲۳مهر۱۳۹۱ مي‌باشد.

مطابق این گزارش امسال نيز سالن‌هاي ۶، ۷،۹-۸، ۱۰-۱۱، ۱۲-۱۳ و فضاي باز اين سالن‌ها جهت برگزاري نمايشگاه ايران تله كام ۲۰۱۲ پيش‌بيني گرديده‌اند.

ستاد برگزاري نمايشگاه ایران تله‌کام از طریق پست الکترونیک palarsamaneh@gmail.com و با تلفن‌هاي تماس زير پاسخگوي سوالات متقاضيان مي‌باشد:
تلفـن : ۳۹-۸۸۷۹۸۷۳۸
فاكس : ۸۸۷۹۹۳۳۴

همچنین سایت رسمی این نمایشگاه به نشانی www.irantelecomfair.com در دسترس علاقه‌مندان است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 2 مهر 1391  11:10 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

دوره پنجم ذره بین طلایی به صورت رقابتی برگزار می‌شود

برخلاف مسابقات مشابه در کشورهای دیگر که همه شرکت کنندگان روی یک عبارت مشخص رقابت می‌کنند؛ ایران سئو عبارت خاصی تعیین نکرده است.

ایران سئو روند برگزاری دوره پنجم ذره بین طلایی را اعلام کرد.
بر این اساس و برخلاف دوره‌های گذشته، این دوره به صورت رقابتی خواهد بود.

حمید استادهاشمی دبیر اجرایی دوره پنجم ذره بین طلایی در گفت‌وگو با ایتنا در تشریح رقابتی بودن این دوره گفت: تمام متقاضیان بعد از ثبت نام در گروه‌هایی تقسیم بندی خواهند شد که هر گروه توسط یک متخصص باسابقه سئو آموزش داده می‌شود. این آموزش‌ها دو روز ادامه می‌یابد و در پایان، شرکت کنندگان باید سایت و عبارت مد نظر خود را انتخاب و اعلام نمایند. بعد از این مرحله، رقابت شروع خواهد شد و ۳ ماه بعد نتایج اعلام می‌گردد. در طول این ۳ ماه، افراد مشاوره‌های لازم را از مربیان خود دریافت می‌کنند تا رتبه‌های بهتری در نتایج گوگل کسب نمایند.

استادهاشمی همچنین افزود: برخلاف مسابقات مشابه در کشورهای دیگر که همه شرکت کنندگان روی یک عبارت مشخص رقابت می‌کنند؛ ایران سئو عبارت خاصی تعیین نکرده است.

وی ادامه داد: دلیل ما از این کار نه صرفا دادن جایزه، بلکه گسترش دانش سئو است. در حقیقت بسیاری از مدیران سایت‌ها یا با سئو آشنا نیستند و یا علیرغم آشنایی، آن را به کار نمی‌گیرند. با روندی که ما برگزیده‌ایم افراد ضمن شرکت در مسابقه، آموزش می‌بینند و این شانس را دارند تا سایت خود را زیر نظر متخصصان سئو برای رتبه‌های بالا در گوگل آماده کنند.

حمید استادهاشمی جزییات بیشتر این دوره را به نشست خبری پنجمین دوره ذره بین طلایی در تاریخ هشتم مهرماه که در کافه کتاب لاله زار برگزار خواهد شد، موکول کرد.

گفتنی است برگزاری مسابقه رتبه بین مدیران سایت‌ها در کشورهای مختلف رواج دارد و اولین دوره از این دست مسابقات به نوامبر ۲۰۰۲ در کشور آلمان برمی‌گردد که گروهی از مدیران سایت‌ها بر روی عبارت Schnitzelmitkartoffelsalat با هم به رقابت پرداختند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 3 مهر 1391  3:20 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مهرماه؛ آغاز راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات

كاربران و متخصصان حوزه فناوري اطلاعات بر اين اميدند كه با تكميل و راه‌اندازي اين شبكه از اين پس شاهد پائين آمدن تعرفه‌هاي اينترنت و در عين حال بالا رفتن سرعت و كيفيت باشند

آخرين اظهارات مقامات رسمي وزارت ارتباطات از راه‌اندازي فاز اول شبكه ملي اطلاعات در آينده‌اي نزديك خبر مي‌دهد. گفته مي‌شود اولين فاز اين شبكه كه تفكيك اينترنت از اينترنت را شامل مي‌شود در مهرماه عملياتي خواهد شد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، چند سالي از زماني كه ايده‌اي با عنوان اينترنت ملي مطرح شد مي‌گذرد و در اين دوران تغييرات مختلفي در اين طرح صورت گرفته و امروز ما با بحثي به نام "شبكه ملي اطلاعات" به عنوان يكي از مهمترين طرح‌هاي فضاي سايبري كشور مواجهيم.
طرحي كه اميد مي‌رود با اجرايي شدن آن آسيب‌هاي حملات سايبري به كشور به حداقل برسد و به گفته وزير ارتباطات تمام حملات سايبري به درگاه‌هاي كشور با آن مهار شود.
با اين حال همچنان صحبت روشني درباره تغيير سرعت و قيمت اينترنت نشده و حتي بسياري از اظهارنظرهاي مقامات رسمي از عدم تغيير قيمت اينترنت در ماه‌هاي آتي حكايت دارد.

دسترسي به اينترنت جهاني قطع نخواهد شد
اما از زمان طرح اين موضوع هراز چندگاهي يكبار اين گونه صحبت مي‌شد كه ممكن است با راه‌اندازي چنين شبكه‌اي دسترسي كاربران به اينترنت جهاني محدود شود كه البته اين موضوع بارها و بارها از سوي مسئولان تكذيب و اين گونه عنوان شد كه در واقع راه اندازي اين شبكه راهكاري است تا اطلاعات داخل كشور در كشورهاي ديگر ميزباني نشوند و مديريت اين اطلاعات در داخل كشور صورت بگيرد.

زيرساخت‌هاي لازم فراهم است؟
نكته ديگر آن كه براي استقبال از چنين شبكه‌اي بي شك لازم است امكانات مختلفي مانند موتور جست‌وجو و ايميل هم براي آن در نظر گرفته شود كه البته اين روزها بخش دولتي متولي اينترنت بيشتر در تلاش است مسئوليت اين قسمت را به گردن بخش خصوصي بيندازد با اين حال نبايد فراموش كرد كه شبكه ملي اطلاعات در صورتي مي‌تواند موفق عمل كند كه از زيرساخت‌هاي خوبي برخوردار باشد و كاربران آن حداقل با يك موتور جست‌وجو و ايميل قوي داخلي مواجه باشند.

علي حكيم جوادي پيشتر دراين باره به ايسنا گفته بود: تاكنون سه يا چهار ايميل ايراني معرفي شده‌اند و بخش خصوصي هم علاقه‌مند است ايميل‌هاي مدنظر خود را معرفي كند به هر حال اكنون برنامه‌ريزي‌هاي مختلفي صورت گرفته تا با توجه به امكانات موجود در كشور در اين روند تسريع و فشرده‌سازي‌هاي لازم صورت گيرد به همين دليل تلاش مي‌شود زيرساخت‌هاي لازم اطلاعات مهيا شوند كه البته بخش مهمي از اين زيرساخت‌ها به مراكز داده استاني مربوط مي‌شود.

معاون وزير ارتباطات در عين حال به برنامه‌ پنجم توسعه اشاره و اظهار كرده بود: بر اساس اين برنامه لازم بود كه تا دو سال ديگر تمام دستگاه‌ها‌ي اجرايي كشور به شبكه‌ ملي متصل شوند كه خوشبختانه با دستور شخص رئيس جمهوري اين مرحله‌ فشرده‌سازي شده و قرار بر اين است كه تمام دستگاه‌ها ظرف مدت دو ماه به اين شبكه متصل شوند.

از مراكز داده استاني چه خبر؟
بنا بر اعلام مسئولان وزارت ارتباطات يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات در فاز اول راه‌اندازي مراكز داده استاني است كه گويا تاكنون ۲۹ استان كشور به اين مراكز تجهيز شده‌اند و قرار است با تاسيس مركز داده در دو استان ديگر، اوايل مهرماه شاهد راه‌اندازي و بهره‌برداري رسمي از فاز اول شبكه ملي اطلاعات باشيم.

مروري بر فازهاي شبكه ملي اطلاعات
براساس پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته سه فاز براي اجرايي شدن اين شبكه پيش‌بيني شده كه در مرحله اول كه قرار است تا مهرماه امسال به نتيجه برسد، زيرساخت‌هاي كشور تفكيك شده و مابين اينترنت جهاني و شبكه ملي اطلاعات جداسازي مي‌شود.

پيش از اين وزير فناوري اطلاعات و ارتباطات در باره فازهاي مختلف اين شبكه گفته بود: براي راه‌اندازي اين شبكه لازم است اقدامات زيربنايي و اصلي را انجام دهيم و به موازات اين كار توسعه مراكز داده داخلي را نيز در برنامه داشته باشيم كه امروز مراكز داده در بسياري از استان‌ها آغاز به كار كرده و در برخي از استان‌ها هم به افتتاح رسيده‌اند.

تقي‌پور در ارتباط با فاز سوم اين شبكه هم گفته بود: در مرحله نهايي به بحث انتقال ميزباني‌ها به داخل كشور خواهيم رسيد و در اين بحث به تكميل مديريت بومي توجه خواهد شد و سعي خواهد شد كه همه نرم‌افزارها به خصوص نرم‌افزارهاي مديريت شبكه و نرم‌افزارهاي مديريتي به طور كامل در داخل كشور طراحي شوند.

وزير فناوري اطلاعات و ارتباطات در عين حال عنوان كرد: البته بسياري از اين موارد از زمان آغاز طرح شبكه ملي اطلاعات مورد توجه قرار گرفته‌اند و در اين فازها بيشتر نقطه تكميلي آنها مورد توجه قرار دارد.

از شبكه ملي اطلاعات چه انتظاري مي‌رود؟
اما درباره انتظاراتي كه از چنين شبكه‌اي وجود دارد هم معاون وزير ارتباطات اين گونه گفته است كه بيشترين انتظار ما از شبكه‌ ملي اطلاعات، ارائه‌ خدمات است.
اكنون مدتي است كه شبكه‌‌اي علمي در تهران ايجاد شده است و ما اميدواريم اين شبكه در شهرستان‌ها نيز راه‌اندازي شود تا به توليد محتواي لازم و مناسب براي كشور اقدام شود، چرا كه توليد محتوا يكي از نكات ديگري است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.

كاربران و متخصصان حوزه فناوري اطلاعات هم بر اين اميدند كه با تكميل و راه‌اندازي اين شبكه از اين پس شاهد پائين آمدن تعرفه‌هاي اينترنت و در عين حال بالا رفتن سرعت و كيفيت باشند و در كنار امنيت بيشتر كيفيت بالاتري را نيز تجربه كنند اما اينكه هر يك از اين خواسته‌ها تا چه اندازه محقق خواهد شد موضوعي است كه بايد منتظر ماند تا با تكميل اين شبكه درباره آن به قضاوت پرداخت.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 3 مهر 1391  3:22 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

خدمات بلک‌بری باز هم از کار افتاد

از کار افتادن خدمات بلک‌بری، برای دومین بار، بدون ذکر علت اصلی، مدیرانش را وادار به عذرخواهی کرد.

از کار افتادن مجدد خدمات گوشی‌های هوشمند بلک‌بری مدیران این شرکت را مجبور به عذرخواهی از کاربران کرد.
 
به گزارش ایتنا از فارس به نقل از تک کرانچ، توماس هینز مدیر عامل شرکت ریم سازنده گوشی‌های بلک‌بری از مشتریان خود به علت از دسترس خارج شدن خدمات یاد شده عذرخواهی کرده است.

خدمات یاد شده روز جمعه در سراسر اروپا قابل بهره برداری نبودند.

این مشکل به مدت شش ساعت به طول انجامید و از ساعت ۶ بعد از ظهر به وقت محلی آغاز شد.

حدود شش درصد از مشترکان خدمات بلک‌بری در اروپا طی این مدت از دسترسی به خدمات مورد نظرشان محروم شدند و به همین علت دریافت پیام‌های ارسالی کاربران در مواردی با بیش از سه ساعت تاخیر مواجه شده است.

مدیر عامل بلک‌بری قول داده با تجزیه و تحلیل مشکل یاد شده علت این حادثه مشخص شود.

وی تضمین داده که هیچ یک از اطلاعات شخصی کاربران به علت مشکلات یاد شده از بین نرفته یا پاک نشده است.

پیش از این در اواخر سال ۲۰۱۱ هم دسترسی به سرویس‌های مسنجر، ایمیل و ... بلک‌بری برای سه روز مختل شده بود.

در آن زمان هم رسماً علت این اختلال اعلام نشد.

خدمات بلک‌بری باز هم از کار افتاد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 3 مهر 1391  3:23 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آخرين وضعيت پست الكترونيكي چاپار

مدير مجموعه پست الكترونيك چاپار بيان كرد كه تعداد کاربران پست الکترونیک چاپار به ۲۰۰ هزار نفر رسید و اين تعداد كاربر طي شش ماه پس از راه‌اندازي اين سرويس پستي چاپار مشهود است.

چاپار اولین و تنها بخش خصوصی ارائه‌دهنده سرویس پست الکترونیکي بوده و مجموعه‌اي از سرويس‌هاست.

سلمان افشار  در گفت‌وگو با ايسنا بيان كرد: این مجموعه اولین و تنها سرویس‌دهنده بخش خصوصی پست الکترونیکي در کشور با استانداردها و ساختارهای گسترده است و در صورتی که حمایت‌های لازم در کشور صورت نگیرد، بخش خصوصی به تنهایی امکان رقابت با سرویس‌دهندگان بزرگ مانند یاهو و جی‌میل را ندارد.


وی ادامه داد: برای این منظور لازم است ارتباط بخش تجاری و دانشگاه‌ها به صورت فعال برقرار شود و در حوزه تحقیق و توسعه دانشگاه‌ها وارد عمل شوند.

برخورد قانونی با چاپارهای قلابی
مدیر مجموعه سرویس‌های چاپار از برخورد قانونی با افرادی حقیقی و حقوقی که با نام تجاری چاپار در فضای اینترنت مشغول به فعالیت هستند خبر داد.

افشار تاكيد كرد:به زودی از طریق نهادهای قانونی در این خصوص اقدام خواهد شد و افراد بايد در این نهادها پاسخگو باشند.

وي در ادامه از مردم خواست جهت استفاده از پست الکترونیک چاپار تنها به آدرس www.chmail.ir مراجعه كنند و فریب تبلیغات جاعلین را نخورند.

افزايش كاربران به ۲۰۰هزار نفر
مدير مجموعه پست الكترونيك چاپار بيان كرد كه تعداد کاربران پست الکترونیک چاپار به ۲۰۰ هزار نفر رسید و اين تعداد كاربر طي شش ماه پس از راه‌اندازي اين سرويس پستي چاپار مشهود است.

وي با اشاره به سرويس‌هاي اين پست الكترونيكي گفت: علاوه بر سرويس‌ ايميل به پيامك كه در آن در صورت ارسال ايميل براي كاربر پيامك مي‌شود، سرويس مكمل آن پيامك به ايميل هم به زودی ارائه خواهد شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 3 مهر 1391  3:24 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

فناوري nanoCDN، انقلابي در شبکه‌هاي تحويل محتوا

يکي از مهم‌ترين کاربردهاي اين فناوري اين است که مي‌توان عرضه برنامه‌هاي تلويزيوني زنده مبتني بر OTT را در زمان‌هاي اوج مصرف بهينه‌تر نمود.

يک شرکت فرانسوي با نام Broadpeak که عرضه‌کننده روش‌ها و تجهيزات تحويل محتواي ويدئويي به عرضه‌کنندگان محتوا است، فناوري جديدي با نام nanoCDN را معرفي کرده است.

به گزارش ایتنا از گروه علمي تحليلي طيف- فناوري nanoCDN يک فناوري جديد عرضه محتواي ويدئويي است که باعث ارتقاء عملکرد تجهيزات انتهايي سمت مشتري (CPE) همانند جعبه‌هاي مبدل (STB) يا درگاه‌هاي باندوسيع خانگي و در نتيجه، افزايش قابليت‌هاي عرضه ويديو در شبکه‌هاي تحويل محتوا (CDN) مي‌شود.

اين فناوري باعث مي‌شود تا از تجهيزات شبکه خانگي نيز به عنوان اجزاي شبکه تحويل محتوا استفاده شود و در نتيجه، فرايند انتقال و تحويل محتواي ويديويي به طرز قابل توجهي بهبود خواهد يافت.

يکي از مهم‌ترين کاربردهاي اين فناوري اين است که مي‌توان عرضه برنامه‌هاي تلويزيوني زنده مبتني بر OTT را در زمان‌هاي اوج مصرف بهينه‌تر نمود؛ در واقع، تعداد بينندگان هر چه قدر که باشد، به همان اندازه پهناي باند در شبکه مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

نحوه انتقال و تحويل محتوا با استفاده از فناوري nanoCDN و در شرايط عرضه برنامه‌هاي زنده OTT، بدين ترتيب است که محتوا از طريق يک سرور مخصوص به شبکه nanoCDN وارد مي‌شود که برخي تغييرات بر روي آن براي ارسال در شبکه اپراتور انجام مي‌شود.

در شبکه خانگي، با وارد کردن يک کد خاص، اين تغييرات خنثي شده و امکان پخش يکپارچه ويديو در تجهيزات کاربر نهايي فراهم مي‌شود.

شایان ذکر است که يکي از محورهاي اصلي همايش ملي "خدمات چندرسانه‌اي باندوسيع: از سياستگذاري تا اجرا" به موضوع روندهاي توسعه شبکه‌هاي تحويل محتوا (CDN) مي‌پردازد.
اين همايش به همت گروه علمي تحليلي طيف، در تاريخ ۸آبان ۱۳۹۱ در مرکز همايش‌هاي بين‌المللي صدا و سيما برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان به دريافت اطلاعات بيشتر مي‌توانند به سايت www.teyf.ir مراجعه کنند يا با شماره ۸۸۵۱۳۸۱۰ تماس حاصل نمايند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 3 مهر 1391  3:27 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

درآمد لری الیسون از اوراکل به ۹۶.۲ میلیون دلار رسید

درآمد لری الیسون از اوراکل به ۹۶.۲ میلیون دلار رسید

ثروت افسانه‌ای الیسون، مدیرعامل و از بزرگ‌ترین سهامداران اوراکل، هنو زهم او را در زمره ثروتمندترین‌های زمین قرار می‌دهد.

لری الیسون، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت اوراکل که یکی از ثروتمند‌ترین افراد بر روی کره زمین است، سال گذشته شاهد افزایش دستمزد خود به ۹۶.۲ میلیون دلار بود.

از همکاران سیستم به نقل از یاهو، حقوق لری الیسون در سال جاری حدود ۲۴ درصد بیشتر از حقوق پارسال اوست.

وی سال گذشته ۷۷.۶ میلیون دلار حقوق می‌گرفت. بخش زیادی از حقوق لری الیسون به صورت سهام پرداخت می‌شود که در ژوئن سال ۲۰۱۱ به وی اعطا شده است.
این سهام در آن زمان ۹۰.۷ میلیون دلار ارزش داشته است.

مدیران و سهامداران شرکت اوراکل طرحی را تصویب کرده‌اند که بر مبنای آن هفت میلیون سهم به لری الیسون تعلق می‌گیرد.

البته شرط واگذاری این سهام این است که قیمت هر سهم بیشتر از ۳۲.۴۳ دلار باشد.

جمعه گذشته سهام شرکت اوراکل با ۲۱ سنت افزایش به ۳۲.۴۷ دلار رسید.

شرکت اوراکل پاداش ۱۳.۳ میلیون دلاری لری الیسون را به ۳.۹ میلیون دلار کاهش داده است.

پاداش دیگر مدیران ارشد اوراکل نیز به همین نحو کاهش یافته است.

علت کاهش این پاداش‌ها این است که این شرکت به رشد درآمدی پیش بینی نشده خود دست نیافته است.

این در حالی است که در آمد خالص شرکت اوراکل در سال منتهی به ماه می‌ با ۱۷ درصد رشد به ۹.۹۸ میلیارد دلار رسیده است و در آمد ناخالص این شرکت نیز با ۴ درصد رشد به ۳۷.۱۲ میلیارد دلار رسیده است.

شرکت اوراکل برای رئیس و یکی از مدیران مالی ارشد خود نیز ۵۱.۷ میلیون دلار پاداش در نظر گرفته است.

بخش زیادی از پاداش این مدیران نیز به صورت اعطای سهام پرداخت شده است.

گفتنی است حقوق ثابت لری الیسون سالی یک دلار تعیین شده و از پارسال تا امسال هیچ تفاوتی نداشته است.

شرکت اوراکل در بیانیه‌ای اعلام کرده است: لری الیسون سهم منصفانه‌ای از اوراکل دارد، اما معتقدیم که او به خاطر نقش فعال و حیاتی‌اش در عملیات این شرکت مستحق دریافت پادش سالانه نیز هست.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 3 مهر 1391  3:28 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

ایده های بزرگی که جابز برای اسمارت‌فون‌ها داشت، چه شد؟

موبایل، در ابتدا تنها برای صحبت کردن ابداع شد. هنوز هم مهم‌ترین کارایی آن همین است.

گام‌های بلندی که اسمارت‌فون‌های تولیدی یکی پس از دیگری برمی‌داشتند اکنون به قدم‌های کوچک تبدیل شده‌است.

بزرگ‌ترین اتفاقی که قرار است در آینده برای گوشی‌های تلفن همراه رخ دهد چیست و ما چه زمانی با آن روبرو خواهیم شد؟
این روزها، هر از چند گاهی اسمارت فون جدیدی وارد بازار می‌شود. اما واقعا این همه گوشی جدید چقدر با یکدیگر تفاوت دارند؟

اسکات استرلینگ یکی از خبرنگاران حوزه فناوری دیجیتال ترندز، با این دیدگاه، سعی کرده به این سوال پاسخ دهد که چه اتفاقی برای ایده‌های بزرگی افتاد که جابز با رونمایی از اولین آیفونش در سال ۲۰۰۷ آغازگر آن بود؟

این مقاله را از زبان وی بخوانید:
چند روز پس از کنفرانس خبری بزرگ اپل برای معرفی آیفون ۵یکی از دوستانم را که از کارمندان قدیمی Motorola Droid بود ملاقات کردم.

او گوشی Blackberry قدیمی بنفش رنگ همسرش را در دست داشت. مسلما هیچ مردی گوشی بنفش دست نمی‌گیرد و هیچ زن حرفه‌ای هم مانند همسر او چنین گوشی ندارد.

ولی به هر حال گوشی بنفش روی میز بود. از آنجا که هم رنگ این گوشی خیلی نفرت‌انگیز بود و هم مدلش بسیار قدیمی، دوست من تصمیم داشت گوشی جدیدی برای خود تهیه کند. او بیشتر به لومیا ۹۰۰ نوکیا تمایل داشت، اما تصمیم قطعی نگرفته بود.

دوستم از من خواست که او را متقاعد به خرید آیفون ۵ کنم. من هم به لطف اخبار و شایعات فراوانی که درمود گوشی جدید آیفون در ماه‌های اخیر پخش شده بود، فقط اندکی به خاطرات خود رجوع کرده و ویژگی‌های آیفون ۵ را برایش شرح دادم.

در اثنای صحبت‌هایمان، او به این نکته اشاره کرد که لومیا ۹۰۰ بسیار شبیه به گلکسی اس ۳ سامسونگ است.

به همین خاطر من شروع به صحبت درباره سهولت استفاده از محصولات اپل کردم که این کمپانی در تبلیغاتش اخیرش خیلی روی این مسئله تاکید دارد.

امامن با کسی صحبت می‌کردم که خودش تا همین چند وقت پیش گوشی‌هایی با سیستم عامل ویندوزفون می فروخت.

با اینکه من تجربه زیادی در استفاده از ویندوزفون ندارم ولی باید بگویم، گوشی‌های مبتنی براین سیستم عامل هم به راحتی آیفون هستند. و شاید حتی راحت‌تر!

در نهایت این من بودم که از توهم بیرون آمدم. در واقع دوستم آنقدر به من فرصت داد که خودم به این نتیجه برسم که: هیچ چیز جدیدی در گوشی‌‌ها وجود ندارد.

از وقتی که او Droid اصلش را خریداری کرده تاکنون، تکنولوژی اسمارت‌فون‌ها تغییر آنچنان زیادی نکرده است.

سایز صفحه نمایش‌ها تقریبا یکسان است. (به استثنای سامسونگ) و پردازنده‌ها همین‌طور.

ویژگی‌هایی هم که در دیگر گوشی‌ها وجود ندارد بیشتر نرم‌افزاری و مربوط به اپلیکیشن‌هاست.

پس چه اتفاقی برای ایده‌های بزرگی که در مورد اسمارت‌فون‌ها وجود داشت، افتاده است؟ نکند منتظریم تا جابز زنده شود و با ارائه گوشی جدیدی دوباره این صنعت را نجات دهد.

من به گزارش‌هایی که درباره اولین آیفون نوشته شده بود رجوع کردم و سعی کردم دریابم که آن زمان کدام یک از ویژگی‌های آیفون ما را بسیار هیجان زده کرده بود.

اما این کار واقعا سخت و تقریبا غیر ممکن بود چرا که امروز این ویژگی‌ها همه جا حاضر است. که البته برمی‌گردد به همان مسائل حق تبث اختراع.

آیفون فقط به این لحاظ شاخص بود که تمام ویژگی‌ها و عملکردهای مورد انتظار را یک جا در خود داشت.
در واقع به نوعی ضرورت وجود دستگاه‌های دیگر را از بین برده بود.

مردم دیگر مجبود نبودند، گوشی، آیپاد، دوربین و حتی ( برای برخی از استفاده‌ها) یک لپ‌تاپ را با خود حمل کنند.

از آن موقع به بعد اسمارت‌فون‌ها فقط سبک‌تر و سبک‌تر شدند و امروز ما دستگاه‌های زیادی داریم که شبیه آیفون هستند.

شاید تا کنون کسی در این باره صحبت نکرده باشد اما این واقعیتی است که وجود دارد.

این روزها همه دستگاه‌هایی که ما حمل می‌کنیم تقربیا کارهای مشابهی انجام می‌دهند.

امروزه کمتر افرادی هستند که هم گوشی، هم تبلت و هم لپ‌تاپ داشته باشند. اگر هم اینطور باشد، کمتر پیش می‌آید که هر سه دستگاه را با هم حمل کنند.

هر کدام از این دستگاه‌ها برای محیط‌های مختلف مناسب است.

گوشی به درد مواقعی می‌خورد که در حرکت هستیم. تبلت بیشتر جلوی تلویزیون یا در رختخواب کاربرد دارد.

لپ‌تاپ هم برای محل کار است و باید طوری روی میز قرار بگیرد که سیب نیمه گاز زده‌اش حتما معلوم باشد!

نکته اینجاست، چیزی که اسمارت‌فون‌ها واقعا به آن نیاز دارند، یک خیزش دوباره است.

من تصور می‌کنم موبایل‌ها در آینده ترکیبی از پروژه عینک گوگل و کنترلرهای فیلم گزارش اقلیت است.

به هر حال من که فکر نمی‌کنم آن چیزی که مردم الان به آن نیاز دارند در کمپانی‌های فناوری ما وجود داشته باشد، پس تنها کاری که این کمپانی‌ها باید انجام دهند این است که نیازهای مردم را بفهمند و روی راه حل رفع آنها سرمایه گذاری کنند.

ایده های بزرگی که جابز برای اسمارت‌فون‌ها داشت، چه شد؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 4 مهر 1391  8:37 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

جایزه 20 هزار دلاری نصیب دختر 11 ساله شد

نوشتن برنامه‌ای برای غیرممکن کردن ارسال پیامک به هنگام رانندگی، نگاه شرکت AT&T را به خود جلب کرد.

یک نوجوان یازده ساله جایزه شرکت مخابراتی AT&T را به دست آورد.

این نوجوان برنامه‌نویس نرم‌افزاری نوشته که با اجرای آن، ارسال پیامک به هنگام رانندگی غیرممکن می‌شود.

استفاده از تلفن همراه و ارسال پیامک به هنگام رانندگی، یکی از خطرناک‌ترین کارهایی است که یک راننده می‌تواند انجام دهد.

تا کنون افراد بسیاری به دلیل تصادفات ناشی از این موضوع جان خود را از دست داده‌اند.

بر این اساس، شرکت AT&T به ویکتوریا واکر (Victoria Walker) به خاطر نوشتن این برنامه که Rode Dog نام دارد،بیست هزار دلار جایزه می‌دهد.

برنامه مزبور قرار است به صورت رایگان عرضه شود.

توسعه‌دهندگان امیدوارند بتوانند تا پیش از پایان سال جاری، این برنامه را در تلفن‌های همراه مجهز به سیستم عامل آی‌اواس، آندروید و ویندوز فون به کار گیرند.

جایزه 20 هزار دلاری نصیب دختر 11 ساله شد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 4 مهر 1391  8:38 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

دوسوم کاربران خطرات امنیتی را نادیده می‌گیرند

اعتماد کامل به تکنولوژی چندان هم عاقلانه نیست! ویرو‌س‌ها، تروجان‌ها و تهدیدات دیگر، در معرض آسیب‌زدن به رایانه‌های شما هستند!

مرکز تحقیقاتی O+K Research در بررسی جدید نشان داد حدود دوسوم کاربران معمولی رایانه‌ای تاکنون حتی یک‌بار هم نام Stuxnet، Duqu و Zeus که خطرناک‌ترین تهدیدات آنلاین محسوب می‌شوند را نشنیده‌اند.

در این میان گفته می‌شود که ۲۸ درصد کاربران فقط نام این سه بوت‌نت مخرب را شنیده‌اند و اطلاعات بسیار کمی در مورد آنها دارند.

به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از سایت itp، مرکز O+K برای دریافت این نتایج نظرسنجی جامعی را در ۲۵ کشور جهان انجام داد.

افرادی که در این نظرسنجی شرکت کردند همچنین هیچ اطلاعاتی در مورد مفهوم روز-صفر (Zerrro-Day) و خطرناک‌ترین بوت‌نت‌ها نداشتند.

گزارش نهایی این مرکز نشان داد ۸.۵ درصد کاربران بر این باورند که رایانه شخصی آن‌ها نسبت به آنچه که روی آن نصب شده است به هیچ ابزار امنیتی مکمل نیاز ندارد و در این میان حدود نیمی از افراد هم گفتند که اطلاعات آنها تقریبا ایمن است.

در بخش ابزار‌ها و دستگاه‌های الکترونیکی همراه ۱۶ درصد از صاحبان رایانه‌های لوحی و ۱۵ درصد صاحبان گوشی‌های هوشمند مدرن توضیح دادند که مطمئن هستند دستگاه الکترونیکی آنها در معرض هیچ خطری نیست.

این مطالعه نشان داد کمتر از نیمی از کاربران موبایلی بر این باورند که دستگاه‌های الکترونیکی آنها کم و بیش ایمن‌سازی شده‌اند که البته این افراد از وجود نرم‌افزارهای امنیتی برای تقویت امنیت دستگاه الکترونیکی همراه خود مطلع بوده‌اند.

دوسوم کاربران خطرات امنیتی را نادیده می‌گیرند

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 4 مهر 1391  8:40 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هکرهای ترکیه، رابین‌هودها یا مجرمان فضای مجازی؟

هکرهای ترکیه، رابین‌هودها یا مجرمان فضای مجازی؟

انتشار عکس‌های اردوغان همراه با بشار اسد و قذافی، حاصل نفوذ این رابین‌های ترک، به وب‌سایت وزارت خارجه ترکیه بود.

بعد از جنجال سایت‌های افشاگری مثل "ویکی‌لیکس" و گروه‌های هکری مثل "ناشناس"، گروه‌های هکری در سراسر دنیا اعلام موجودیت کرده‌اند.

گروه‌های هکری ترکیه حالا زیر ذره‌بین دولت قرار گرفته‌ و بلای جان دولت شده‌اند.

راه‌پله‌ باریکی که به اتاق کوچکی پر از میزهای چوبی در زیرزمین می‌رسد، فضای آشنای بسیاری از کافه‌نت‌های ترکیه است.

کافه‌نت‌های ترکیه حالا روزبه‌روز بیشتر به میدان جدل هکرهای جوان با ماموران و دستگاه‌های اجرایی و دولتی ترکیه تبدیل شده‌اند؛ آنقدر که حالا ماموران دولتی و امنیتی گاه به شکل ناشناس و گاه با لباس رسمی به کافه‌نت‌ها می‌روند تا به فعالیت کاربران نظارت کنند.

مقامات دولتی که از توقف فعالیت‌های گروه‌های کوچک و جوان هکری در ترکیه تاحدی ناامید شده‌اند، حالا استراتژی دیگری را پیش گرفته‌اند.

آنها هکرهای جوان را شناسایی کرده و به سراغ آنها می‌روند و از آنها دعوت به همکاری می‌کنند.

ایساک، هکر جوان ترک به دویچه‌وله‌ انگلیسی می‌گوید:« چند وقت پیش با عده‌ای از دوستانم در کافه‌ای نشسته و گپ می‌زدیم. ناگهان دو مامور پلیس سر میز ما امدند، کارت شناسایی‌شان را نشان دادند و رو به ما پرسیدند: دلتان می‌خواهد هکر دولتی شوید؟»

این هکتویست جوان که هکرهای دولتی را "نابلد" توصیف می‌کند و معتقد است آنها فقط ادعا می‌کنند که هکر هستند، می‌گوید این دام امنیتی دولت برای متوقف کردن فعالیت‌های هکتیویست‌ها است.

هک با دلایل سیاسی
معروف‌ترین گروه هکری ترکیه، گروه "Red Hack" یا همان هکرهای سرخ است.

اعضای این گروه هکرها، همه عقاید سیاسی چپ دارند و با بسیاری از سیاست‌های دولت ترکیه مخالف‌اند. آنها به وب‌سایت‌ها و ایمیل‌های شخصی مقامات ترکیه حمله می‌برند و هر اطلاعاتی را که به دست بیاورند، افشا می‌کنند.

اطلاعاتی که از هکرهای سرخ در دست است بسیار اندک است.

هیچ‌کس نمی‌داند این گروه هکری که حالا به بلای جان دستگاه‌های دولتی ترکیه تبدیل شده‌است چند عضو دارد، اعضایش در کجای ترکیه یا جهان سکونت دارند و چه کسی هدایت حمله‌های هکری گروه را برعهده دارد.

ایساک، هکر جوان ترک نیز در گفت‌وگو با دویچه‌وله انگلیسی مدعی است:« ما هم آنها را نمی‌شناسیم. فقط می‌دانیم آن‌ها یک عده دوست خوب هستند که کار درست و مفیدی انجام می‌دهند.»

وقتی دولت ترکیه اعلام کرد که احتمال دارد قانون سقط جنین در ترکیه تغییر کند و معلوم شد این تغییرات برخلاف خواسته‌های فمینیستی و حق زنان بر بدنشان بود، هکرهای سرخ وب‌سایت وزارت خانواده و برنامه‌ریزی اجتماعی را هک کردند.

این هکرها وب‌سایت پلیس آنکارا را هک و اطلاعات محرمانه‌ای از ایمیل‌های اداری را افشا کردند.

با هک کردن وب‌سایت وزرات امور خارجه، عکس‌های منتشر نشده رجب طیب اردوغان با بشار اسد و معمر قذافی نیز لو رفت و در انظار افکار عمومی قرار گرفت.

مردم ترکیه و کاربران اینترنت کشور نظرهای متضادی درباره "هکرهای سرخ" دارند.

عده‌ای آنها را با رابین هود مقایسه می‌کنند، برخی کاملا از آنها حمایت می‌کنند و برخی دیگر کار آنها را دزدی و مخل امنیت عمومی می‌دانند.

پاتوق هکرهای استانبول
بعضی هکرهای استانبول در کوچه‌ای خلوت در یکی از محله‌های پرت این کلان شهر دفتر کوچکی دست‌وپا کرده‌اند.

فورکان مصطفی که این دفتر را راه‌اندازی کرده است به دویچه‌وله می‌گوید که هدفش از تاسیس این دفتر، آموزش استفاده از فناوری و اینترنت به شهروندان عادی و گرد هم آوردن هکرها به دورهم بوده است.

هکرهایی که در این دفتر جمع می‌شوند، باید یک قاعده را رعایت کنند.

این گروه "هک سیاسی" نمی‌کند و به هک برای شیوه‌ای قانونی برای توسعه‌ فناوری و پیدا کردن حفره‌های امنیتی و تلاش برای رفع آنها معتقد است.

مورات، هکر جوان دیگری که در این دفتر کوچک فعالیت می‌کند، می‌گوید که بیشتر اطلاعاتی که گروه هکرهای سرخ منتشر می‌کند محرمانه است و حتی آنها که همواره اخبار را دنبال می‌کنند نیز این اطلاعات را برای اولین‌بار می‌خوانند.

به همین دلیل است که اهمیت سیاسی کار هکرهای سرخ جدی‌تر می‌شود.

دولت ترکیه ماه‌هاست که در تلاش است اعضای این گروه را شناسایی و بازداشت کند.

ماه گذشته دولت ۷ هکر را دستگیر و اعلام کرد که از اعضای هکرهای سرخ هستند.

اما هکرهای سرخ در توئیتر خود اعلام کردند این ۷ نفر هیچ ارتباطی با گروه آنها نداشته و بیگناه هستند.

اوزگور اورکان، استاد علوم سیاسی دانشگاه "بیلگی" استانبول به دویچه‌وله انگلیسی می‌گوید:« ممانعت از فعالیت یک گروه هکری به مراتب دشوارتر از توقف فعالیت‌های یک گروه سیاسی است. گروه‌های هکری مثل عنکبوت نیستند، مثل ستاره دریایی‌اند. اگر سر عنکبوت را بکنی، فعالیت بقیه اندام هم متوقف می‌شود. اما ستاره دریایی اصلا سر ندارد. هر بالش را که بکنی، دو تای دیگر جایش سبز می‌شود. یک اندام ستاره دریایی را که قطع کنی، پنج اندام تازه داری.»

این استاد دانشگاه معتقد است که دولت و جامعه باید حضور هکرها را به رسمیت شناخته و بپذیرند. او تاکید دارد که حضور او در نهایت برای توسعه‌ فناوری بسیار مفید است. او می‌گوید:« بدون هکرها فناوری تازه وجود نخواهد داشت. کنجکاوی، خلاقیت به همراه می‌آورد و خلاقیت، آزاد است و توسعه را به دنبال خواهد داشت.»

دولت ترکیه پیش از این نیز ۲۴ جوان ۱۵ تا ۱۹ ساله را در استان‌های مختلف کشور بازداشت و اعلام کرد که آنها با گروه هکرهای بین‌المللی "ناشناس" در تماس و همکاری هستند.

دولت اتهام آنها را "اقدام علیه امنیت ملی" عنوان کرد. بسیاری از آنها به دلیل این‌که به سن قانونی نرسیده‌اند، با قرار وثیقه آزاد شدند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 4 مهر 1391  8:41 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

 


Up Mouse، محصولی جدید برای کاهش آسیب های دست
 


یک محقق دانشگاه کلمبیا که در پی استفاده مداوم از ماوس معمولی دچار عارضه صدمات کشیدگی مکرر(RSI) شده بود، دست به ساخت نوع پیشرفته‌ای از این دستگاه زده که بجای فشار دست به پایین برای اجرای خواسته، انگشتن به سمت بالا حرکت می‌کنند.

 

"DeleAria Group www.delearia.com"



ماوس جدید دانیل بنامی "آپ ماوس" نام داشته که در آن دکمه‌های کلیک در بالای انگشتان قرار گرفته‌اند. در یک ماوس معمولی، نیروی فشار با استفاده از تاندونهای فلکسور ایجاد می‌شود. این عضلات منجر به بسته شدن دست می‌شوند.با آپ ماوس، نیروی مورد نیاز برای کلیک کردن توسط اکستانسورها تامین می‌شود که برای باز کردن دست مورد استفاده هستند. این کار باعث یک حرکت متفاوت شده و می‌تواند درد ایجاد شده توسط RSI را کمتر کند.



بنامی برای آزمایش این ایده دست به ساخت یک نمونه پیش‌ساخت زیبا از این ماوس زده است. ازآنجایی که وی از درد ایجاد شده توسط یک ماوس معمولی رنج می‌برد، توانست از شرایط خود برای آزمایش میزان کاهندگی درد توسط این دستگاه استفاده کند. وی پس از سه ماه استفاده از این دستگاه، کارکرد آن را عالی توصیف کرد. این مبدع آمریکایی برای آزمایش سودمند بودن این دستگاه برای افراد پیشنهاد کرده که انگست اشاره را بر روی یک ماوس معمولی تا ۱۰ بار بالا ببرند. اگر این شیوه برای آنها احسااس بهتری را به ارمغان می‌آورد، در آن زمان این جایگزین برای آنها جوابگو خواهد بود.

 

"DeleAria Group www.delearia.com"

"DeleAria Group www.delearia.com"



یکی از ویژگیهای غایب در این نمونه، چرخ اسکرول است که بنامی در حال کار بر روی آن است.این ماوس برای هر دو گروه راست و چپ دست قابل انطباق است.



منبع : ورلد آی تی

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 4 مهر 1391  8:50 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

 


ساخت برچسب ارزان قیمت برای انتقال اطلاعات بی سیم

 

"DeleAria Group www.delearia.com"



محققین کره ای روش جدید و ارزانی برای انتقال اطلاعات از اشیا به تلفن های همراه ابداع کرده اند. تا به حال اگر می خواستید چنین کاری انجام بدهید باید سراغ استفاده از "کیو آر کد" می رفتید. فناوری ان اف سی نیز مدتی است که از راه رسیده و سر و صدای زیادی به پا کرده اما تا به حال محدودیتی داشته که سبب می شده آنقدرها هم فراگیر نشود: قیمت گران برای برچسب های انتقال اطلاعات.
 


حالا محققین کره ای حلقه مفقوده را کشف کرده اند. آنها موفق شده اند برچسب های RFID بسازند که چاپ آنها بسیار ارزان تمام می شود و با گیرنده ان اف سی موبایل ارتباط برقرار می کند. در واقع هزینه ساخت هر کدام از این برچسب ها ۱ سنت (یک صدم یک دلار - معادل تقریبا ۲۰ تومان) است.
 


این برچسب حاوی یک آنتن از نوع Rectenna است که وقتی شما تلفن تان را نزدیک آن می برید، می تواند امواج ارسالی از فرستنده ان اف سی موبایل تان را دریافت و آنها را تبدیل به انرژی الکتریسیته کند. حالا این برچسب می تواند کار انتقال اطلاعات با تلفن را انجام دهد.
 


جالب تر اینکه این برچسب های نازک و قابل انعطاف هستند و می توان از آنها روی هر چیزی استفاده کرد. از علامت های سطح شهر و پوسترها گرفته تا برچسب قیمت روی لباس و مواد غذایی و ضمنا می توان چند کیلوبایت اطلاعات در آنها ذخیره کرد.
 


تصورش را بکنید در یک فروشگاه موبایل تان را روی یک ماده غذایی بگیرید تا تمام اطلاعات مربوط به آن ماده شامل کالری، تاریخ مصرف و… ظاهر شود. البته این تازه یک بخش کوچک ماجرا است و کاربردهای بسیار متفاوتی می توان برای این برچسب های کوچک متصور شد.
 


تیم کره ای ۴ سال را صرف ساخت روش جدید کرده اند تا بتوانند مدلی ارزان قیمت و کاربردی تولید کنند. آنها می گوید مزیت بزرگ تکنیک آنها این است که می توان اطلاعات دیجیتال را با جوهر الکترونیک روی برچسب حک کرد و تمام چیزهایی که برای یک ارتباط بی سیم نیاز دارید در یکجا جمع شده است. 
 


منبع : نارنجی

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 4 مهر 1391  8:52 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

 


Eyering به روشندلان کمک می کند تا اشیا اطراف را بهتر درک کنند

 

"DeleAria Group www.delearia.com"



این روزها با تولد اسمارت فون ها و سیستم عامل های دوست داشتنی شان خیل عظیمی از اپلیکیشن ها وارد زندگی کاربران شده که انجام بسیاری از امور ضروری و زمان بر را برای همه آسان کرده است. اما بی شک استفاده از این وسایل برای روشندلان و کسانی که با اختلالات بینایی مواجه هستند به آسانی دیگران نیست. آنها همیشه باید به دنبال ابزار و یا نرم افزار های واسطی باشند تا بتوانند اطلاعات را آن طور که برایشان قابل استفاده است در اختیار داشته باشند.
 


یک تیم از محققین سنگاپوری با کمک دانشگاه MIT ، یک ابزار پوشیدنی ویژه نابینایان را طراحی کرده اند. این وسیله که EyeRing نام دارد مانند یک انگشتر قابل پوشیدن است و به کمک دوربین اش از اشیا اطراف خود تصاویری را تهیه کرده و آنها را به یک اپلیکیشن اندرویدی ارسال می کند که در آنجا به اطلاعات شنیداری برای کاربر نابینا تبدیل می شوند.
 


این دستگاه مجهز به یک دوربین VGA کوچک است. یک میکروپروسسور 16 مگا هرتزی AVR فرایند کنترل نرم افزاری این مجموعه را بر عهده دارد. اطلاعات مربوط به تصاویر تهیه شده از این ابزار پوشیدنی به کمک بلوتوث به اسمارت فون کاربر ارسال می شود. همچنین یک باتری لیتیمی قابل شارژ نیز برای این مجموعه در نظر گرفته شده که برای سهولت فرایند شارژ در آن یک پورت مینی USB نیز تعبیه شده است. جالب اینجا است که آنها بدنه گجت جدید شان را هم با یک پرینتر سه بعدی ساخته اند.
 


تصاویر توسط لنز دوربین تهیه و به اسمارت فون بلوتوث می شوند. در آنجا به کمک الگوریتم اپلیکیشن پردازش می شوند و نتایج در دو فرمت متنی (برای نمایش بر روی صفحه نمایشگر اسمارت فون) و صوتی (برای شنیدن) آماده می شوند. اطلاعات صوتی از طریق هدفونی که در گوش کاربر است به او اطلاع داده می شود. این سیستم در حال حاضر قادر به تشخیص و پردازش اطلاعاتی پیرامون برچسب قیمت ها، واحد پول، رنگ ها و... است.
 


پروژه EyeRing فعلا در دست بررسی و توسعه است. تیم طراح در نظر دارد اپلیکیشنی نیز برای سیستم عامل iOS و همچنین ارتقا هایی در بخش سنسور ها، ماژول ها، لنز دوربین و اندازه و ظاهر این وسیله داشته باشد تا بتواند آن را به صورت یک ابزار کمکی همراه و منطبق با نیاز های یک فرد نابینا تبدیل و به زودی آن را به صورت انبوه وارد بازار کند. 
 


منبع : نارنجی

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 4 مهر 1391  8:53 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

 



با صفحه کلید مجازی در آینده زندگی کنید!

 

"DeleAria Group www.delearia.com"



داشتن یک صفحه کلید مجازی بیشتر شبیه به یک داستان تخیلی است اما در حال حاضر این داستان تخیلی ،به حقیقت پیوسته است.صفحه کلید مجازی لیزری ساخته شده از طریق بلوتوث به گجت های مختلف متصل شده و قابل استفاده است.صفحه کلید مجازی لیزری یاد شده در صورتی که بر روی یک سطح صاف پیاده شود به راحتی قابل استفاده بوده ومشابه تایپ با یک صفحه کلید فیزیکی خواهد بود.
 


این مکعب لیزری که یک کیبورد مجازی را نمایش می دهد ،ابتدا برای آیفون و آی پد ساخته شده بود که احتمالا خبر های مربوط به آن را در برخی سایت ها دیده و یا شایعات مربوط به استفاده از این کیبورد مجازی در آیفون ۵ اپل را مطالعه کرده باشید ، اما در حال حاضر این گجت برای لپ تاپ ها و یا هر دستگاه بلوتوثی نیازمند به کیبورد بهینه شده و قابل استفاده است.به صورت کلی این کیبورد مجازی برای آیفون ۴s ، تبلت های بلک بری ، آندروئید ۲ و بالاتر، ویندوز فون۷ ،سیستم عامل مک و ویندوز های XP-ویستا-۷ قابل استفاده است.قیمت این کیبورد مجازی در حدود ۱۸۰ دلار است.
 


برخی ویژگی های دیگر این کیبورد مجازی:

قابلیت تغییر به حالت ماوس و استفاده از آن به عنوان یک ماوس مجازی با انگشت دست
شارژ از طریق USB
باطری های قابل شارژ و استفاده از آن تا ۱۵۰ دقیقه در صورت تایپ مداوم
صفحه کلید QWERTY در اندازه ۱۹ میلی متر
 


منبع : وبلاگ فارسی

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 4 مهر 1391  8:53 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها