0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

نظارت یکپارچه لاگ سیستم عامل، یکی از الزامات واحد فناوری اطلاعات سازمان

در شبکه‌های بزرگ امروزی با توجه به تعداد زیاد سرورها و نرم‌افزارهای کاربردی و حجم بسیار زیاد لاگ، نظارت روزانه همه لاگ‌های سرورها بدون به کارگیری ابزارهای پیشرفته مانیتورینگ لاگ امکان‌پذیر نیست.

نظارت منظم و پیوسته لاگ‌های ویندوز بر روی سرورها یکی از وظایف اصلی راهبران و کارشناسان شبکه می‌باشد.
در بسیاری از مواقع تنها راه آگاهی از مشکلات و تهدیدات امنیتی نظارت دائمی و بدون وقفه لاگ‌های سیستم عامل است.

مطالعات اخیر نشان داده است بیش از ۷۰% نفوذهای امنیتی به کمک یک عامل داخلی در سازمان صورت گرفته است، این در حالی است که به کارگیری فایروال‌ها و سیستم‌های تشخیص نفوذ، تنها به افزایش ضریب امنیت در خصوص حملات خارج از سازمان کمک می‌کند و تنها راه شناسایی تهدیدات داخلی سازمان، نظارت یکپارچه لاگ های سیستم عامل می‌باشد.

در شبکه‌های بزرگ امروزی با توجه به تعداد زیاد سرورها و نرم‌افزارهای کاربردی و حجم بسیار زیاد لاگ، نظارت روزانه همه لاگ‌های سرورها بدون به کارگیری ابزارهای پیشرفته مانیتورینگ لاگ امکان‌پذیر نیست.

راهکار مانیتورینگ لاگ سیستم عامل شرکت داناپرداز که به صورت یک زیرسیستم اختیاری به سیستم مانیتورینگ بینا افزوده می‌شود، یک سیستم پیشرفته برای نظارت یکپارچه و متمرکز لاگ‌های همه سیستم عامل‌های ویندوز در سازمان‌ها می‌باشد.

با استفاده از این ماژول پیشرفته و کاربردی، مدیران فناوری اطلاعات و راهبران شبکه دیگر نگران عدم بررسی روزانه حجم انبوهی از لاگ بر روی سرورها نخواهند بود.

ماژول مانیتورینگ لاگ بینا، دارای مجموعه قابل توجهی از رویدادهای مهم از پیش تعریف شده است، از جمله رویدادهای پراهمیت امنیتی مانند تلاش‌های ناموفق ورود به سیستم عامل و یا تغییرات تنظیمات سیستم عامل.

چنانچه بینا هر یک از رویدادهای انتخاب شده بر روی لاگ سیستم عامل را شناسایی کند با ارسال اخطار و یا در قالب گزارش، افراد مسئول را از موضوع باخبر می‌سازد.

لاگ سیستم عامل (Event Logs) چیست؟
لاگ‌ها (Event Logs) حاوی اطلاعات بسیار حساس و حیاتی از همه رویدادهای مربوط به برنامه‌های کاربردی، سرویس‌ها و سیستم عامل می‌باشند.

از لاگ‌ها برای شناسایی خطاها، شناسایی تهدیدات امنیتی و آگاهی از تغییرات استفاده می‌شود. اطلاعات ثبت شده در لاگ به ما در عیب یابی خطاها کمک می‌کند.
در حقیقت بدون مطالعه لاگ‌ها امکان رفع بسیاری از خطاها وجود نخواهد داشت. لاگ‌های سیستم عامل ویندوز با فرمت باینری در فایل‌هایی با پسوند .Evt ذخیره می‌گردد.

به صورت پیش فرض سه لاگ در سیستم عامل‌های ویندوز وجود دارد که عبارتند از System، Securityو Application. در نسخه‌های سرور ویندوز، لاگ های دیگری مانند Active Directory، DNS و File Replicationوجود دارند.
علاوه بر اینها برنامه‌های کاربردی نیز می‌توانند دارای لاگ‌های اختصاصی باشند.

لاگ سیستم (System Log) شامل اطلاعات مربوط به عملیات و سلامت سیستم است؛ مانند روشن و خاموش شدن سیستم، خطای مربوط به سخت افزارها، استارت و استاپ شدن سرویس ها و مواردی از این قبیل.
لاگ امنیت (Security Log) دارای اطلاعات مهمی در خصوص اتفاقاتی است که از نظر امنیتی حائز اهمیت می‌باشند، مانند تغییر تنظیمات پالیسی‌های سیستم، تلاش‌های موفق و ناموفق ورود به سیستم، تغییر فایل‌های حساس و سایر موارد مشابه.
 

لاگ برنامه‌های کاربردی (Application Log) شامل اطلاعات مهمی در مورد نحوه عملکرد برنامه‌های کاربردی می‌باشد. برنامه‌های کاربردی خطاهای خود را در این لاگ ثبت می‌کنند.

شناسایی بلادرنگ تهدیدات/ افزایش ضریب امنیت شبکه
لاگ امنیت (Security Log) سرورهای ویندوز دارای اطلاعات حساس و مهمی است، و نظارت یکپارچه و دائمی آن یکی از الزامات راهبران شبکه می‌باشد که منجر به شناسایی تهدیدات امنیتی می‌گردد.

متاسفانه به علت حجم بسیار بالای لاگ بر روی هر سرور، امکان نظارت منظم این لاگ پر اهمیت در شبکه‌های بزرگ میسر نیست و تنها راه حل استفاده از سیستم‌های مانیتورینگ لاگ است.


راهکار مانیتورینگ لاگ شرکت داناپرداز دارای مجموعه قابل توجهی از رویدادهای (Events) از پیش تعریف شده است که با استفاده از آن می‌توان اتفاقات حیاتی را بر روی سرورها و کلاینت‌ها در شبکه به صورت متمرکز و یکپارچه تحت نظارت قرار داد.

با استفاده از این سیستم رویدادهای مهمی مانند تلاش ناموفق ورود به سیستم عامل، عدم موفقیت ورود به سیستم به دلیل رمز عبور اشتباه، اتصال به صورت ریموت به سرور، تغییر فایل‌های حساس، تغییر پالیسی‌های سیستم عامل و یا سایر موارد امنیتی به آسانی و بدون نیاز به دخالت فرد بر روی همه سرورهای سازمان تحت نظارت قرار می‌گیرد.

ژمانیتورینگ لاگ برنامه‌های کاربردی و سرویس‌ها
در بسیاری از مواقع تنها راه شناسایی مشکلات و خطاهای برنامه های کاربردی و سرویس‌های شبکه بررسی روزمره و دقیق لاگ های ثبت شده در سیستم عامل می‌باشد، ولی همه ما می‌دانیم این کار به طور معمول ممکن است یک نیم روز وقت ما را بگیرد و به دلیل حجم بالای لاگ، حتی ممکن است به نتیجه مطلوب نرسیم.

با استفاده از سیستم مانیتورینگ لاگ بینا شما می‌توانید به آسانی و بدون نیاز به صرف زمان لاگ‌های مهم برنامه‌های کاربردی و سرویس‌های شبکه مانند ISA Server, SQL Server, Exchange, IIS, Active Directory, DNS را تحت مانیتورینگ قرار دهید.

امکانات و مزایای سیستم مانیتورینگ لاگ بینا:
- حصول اطمینان از نظارت یکپارچه لاگ‌های سیستم عامل؛
- شناسایی تهدیدات امنیتی به صورت بلادرنگ؛
- کاهش خطای انسانی در بررسی موردی لاگ‌ها؛
- کاهش زمان و هزینه نظارت بر امنیت و لاگ سیستم عامل؛
- برخورداری از مجموعه کاملی از رویدادهای (Events) از پیش تعریف شده؛
- امکان تعریف رویداد‌های جدید؛
- امکان ارسال اخطار به روش‌های مختلف(SMS, Email, Popup) در صورت ردیابی لاگ‌های بحرانی؛
- داشبورد زنده مشاهده وضعیت لاگ‌ها؛

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 شهریور 1391  9:25 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هشدارهاي پليس فتا به كاربران اينترنتي

رمزهاي عبور خود را به صورت ترکيبي طراحي کرده و از کلمات متداول و شماره‌هاي شناسنامه، تلفن همراه براي اين موضوع استفاده نکنيد.
پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا به كاربران اينترنتي هشدار داد كه از فروشگاه‌هاي داراي نماد الکترونيک، خريد كنند.

به گزارش ايسنا، پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي در گزارشي ضمن ارايه هشدارهايي براي امنيت كاربران اينترنتي، اعلام كرد: رعايت توصيه‌هاي اين پليس توسط كاربران باعث كاهش وقوع جرايم در فضاي سايبري مي‌شود.

هشدارهاي پليس براي امنيت كاربران در فضاي سايبري به شرح ذيل است:

1. استفاده زياد از اينترنت باعث افسردگي مي‌شود.

2. از فروشگاه‌هاي داراي نمادالکترونيک، خريد كنيد.

3. فرزندان نياز به همراهي والدين در کليه امور زندگيشان دارند، اين امر در فضاي مجازي نيز بايد به خوبي صورت پذيرد.

4. از باز كردن ايميل‌هاي مشکوک خودداري کنيد.

5. اطلاعات ايميل خود را در هر سايت يا وبلاگي وارد نکنيد.

6. اطلاعات شخصي خود را به اشتراک نگذاريد.

7. بازي‌هاي رايانه‌هاي خارجي با سناريو ها و اهداف خاصي طراحي مي‌شوند از اين روز كودكان خود را به استفاده از بازي‌هاي ايراني تشويق كنيد.

8. هميشه پليس فتا را به عنوان دوست و مشاور درکنار خود ببينيد.

9. پليس فتا ناظر بر اعمال کليه کاربران اينترنتي است.

10. پليس فتا مرجع رسيدگي به جرايم رايانه‌اي ايران است.

11. رمزهاي عبور خود را به صورت ترکيبي طراحي کرده و از کلمات متداول و شماره‌هاي شناسنامه، تلفن همراه براي اين موضوع استفاده نکنيد.

12. رمز عبور خود را بصورت متناوب تغيير دهيد.

13. برخي راه‌هاي کسب درآمد اينترنتي براي منحرف ساختن ذهن شما و کلاهبرداري است.

14. از مرورگرها و موتورهاي جستجوي مناسب و تاييد شده استفاده کنيد.
 
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
سه شنبه 21 شهریور 1391  9:26 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

وزير ICT خبر داد: ارايه 400 خدمت الكترونيكي به مردم

تقی‌پور: پيشرفت‌هايي كه در سه دهه اخير در كشور داشتيم همه دنيا به توانمندي ملت ايران اعتراف كرده‌اند و همين امر باعث شده در تمام عرصه‌ها با ما وارد جنگ و دشمني شوند.

شبکه سراسری پرسرعت (مترواترنت) استان كرمان با هزينه بالغ بر ۱۰۵ ميليارد ريال با حضور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در كرمان افتتاح شد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مراسم افتتاح شبكه مترو اترنت كرمان گفت: در دهه اعتبار اطلاعات بحث اصلي در مديريت دانش است. اين امر امكان‌پذير نيست مگر اين كه از همه ابزارها و امكاناتي كه وجود دارد به صورت فشرده و در كنار هم استفاده كنيم.

رضا تقي‌پور با اشاره به توسعه فناوري‌ها در جهان امروزي گفت: با اين پيشرفت‌ها رقابت در عرصه‌هاي مختلف سخت شده اما انجام بسياري از اقدامات آسان شده است. پتانسيل‌ها و استعدادهاي بالقوه فراواني در كشور وجود دارد كه اگر قدري سريع‌تر حركت كنيم اين قابليت‌ها در تمام عرصه‌ها نمود خواهد داشت.

وي ادامه داد: پيشرفت‌هايي كه در سه دهه اخير در كشور داشتيم همه دنيا به توانمندي ملت ايران اعتراف كرده‌اند و همين امر باعث شده در تمام عرصه‌ها با ما وارد جنگ و دشمني شوند. اما با همه اين موضوعات روز به روز انقلاب ايران عزتمندتر مي‌شود.

تقي‌پور گفت: بايد همگام با تكنولوژي پيش برويم امروز امنيت فضاي تبادل اطلاعات دغدغه تمام كشورهاي دنياست و يكي از كارهاي اساسي ما نيز پرداختن به بحث‌هاي امنيتي است كه خوشبختانه امروز در كشور از سطح بالايي از امنيت در فضاي تبادل اطلاعات برخورداريم.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات راه‌اندازي شبكه مترو اينرنت در استان كرمان را اتفاقي بزرگ خواند و گفت: با اين پروژه زيرساخت‌هاي توسعه فناوري اطلاعات در كرمان مهيا مي‌شود. در حال حاضر ۴۰۰ خدمت الكترونيكي در كرمان عرضه مي‌شود كه بايد به صورت هفتگي اين آمار افزايش يابد.

تقي‌پور با بيان اين‌كه امروز خدمات زيادي در حوزه تجارت، اقتصاد، بانكداري و اجتماعي به صورت الكترونيكي ارائه مي‌شود، گفت: ايجاد ساختارها و نهادسازي براي توسعه خدمات الكترونيكي برنامه اصلي دولت دهم است. توسعه خدمات الكترونيكي با شعار «عدالت محوري و عدالت گستري» دولت را محقق مي‌سازد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات بر اجراي طرح دوركاري در استان كرمان تاكيد كرد و گفت: اجراي اين طرح نياز به زيرساخت‌هاي گسترده‌اي دارد كه انجام آن مي‌تواند در تسهيل امور مردم بسيار موثر باشد. مشكل اصلي ما اين است كه اعتماد به خدمات الكترونيكي وجود ندارد.

وي افزود: هدف نهايي ما در سطح استان اين است كه يك استان يكپارچه از نظر اطلاعات داشته باشيم چراكه يكپارچگي اطلاعات امروزه ابزار مهم مديريت است.

وي هدف اجراي اين پروژه‌ها رسيدن استان كرمان به يك استان يكپارچه اطلاعاتي دانست و تاكيد كرد: مديران كرمان با حمايت استاندار كرمان بايد تلاش كند تا خدمات الكترونيكي بيش‌تري به مردم ارائه دهند و ما نيز از اين مسئله حمايت مي‌كنيم. در سطح كشور هزار و ۴۰۰ خدمت الكترونيكي به مردم ارائه مي‌شود اما اين خدمات در استان‌هاي مختلف متنوع است.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: هدف ما اين است كه اين هزار و ۴۰۰ خدمت الكترونيكي را به صورت همگون در همه استان‌ها ارائه دهيم.

وي با اشاره به راه‌اندازي شبكه مترو اترنت در استان كرمان افزود: اين شبكه راه‌اندازي شده است اما بايد آموزش‌ها در اين زمينه افزايش پيدا كند تا بهره‌برداري از اين حوزه بيش‌تر و بيش‌تر شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 شهریور 1391  4:18 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مهم‌ترين مخاطرات اينترنتي دنيا

تهديدات اي‌ميلي، از كارافتادگي به دليل فعاليت بات‌نت‌ها و تهديدات وب از مهم‌ترين مواردي بوده‌اند كه در سه ماهه دوم سال 2012 ميلادي امنيت فضاهاي مجازي را به مخاطره انداخته‌اند.

اين روزها تهديدات و مخاطرات فضاي مجازي چنان گسترش يافته كه در سطح بين‌الملل از سال 2012 به عنوان سال جهنمي از نظر حملات سايبري نام برده شده است.

اين موضوع بي‌شك ايجاب مي‌كند كاربران اينترنت از اين پس توجه بيشتري نسبت به مباحث امنيتي خود نشان دهند و در آشنايي با روش‌هايي كه مي‌توانند ايجاد آسيب و صدمه كنند تلاش بيشتري به خرج دهند. همچنين نهادهاي مسوول هم در اين زمينه به تكاپوي مضاعف افتاده‌اند و هر از چندگاه يكبار توصيه‌هاي ايمني خود را به گوش كاربران مي‌رسانند.

شركت امنيتي مك آفي به تازگي نتايج بررسي‌هايي كه از نظر امنيتي برروي امنيت فضاي مجازي در سه ماهه دوم سال 2012 صورت داده را منتشر كرده و در قالب آن از تهديدات اي‌ميلي، از كارافتادگي بر اثر فعاليت بات‌نت‌ها و تهديدات وب به عنوان مهم‌ترين تهديدات امنيتي فضاي مجازي نام برده است.

بنا به اعلام مركز مديريت امداد و هماهنگي عمليات رخدادهاي رايانه‌يي(ماهر)، در گزارش اين شركت امنيتي توضيحاتي در اين زمينه ارائه شده كه مشروح اين توضيحات در اين گزارش منتشر شده است.

**روند رو به كاهش هرزنامه‌ها

با وجود افزایش هرزنامه‌ها در ماه اكتبر 2011 و ماه ژانویه 2012، هرزنامه‌ها فعلا در حال كاهش هستند و اگرچه در این سه ماهه تا حد محدودي افزایش داشته اند اما درنهايت اين افزايش اندك تغییر چشمگيری در روند نزولی هرزنامه ها ايجاد نخواهد كرد.

در حال حاضر انتشار و ارسال هرزنامه‌ها در برخی كشورها ثابت مانده و در برخی دیگر كاهش یافته و تنها در كشورهای كلمبیا، ژاپن، كره جنوبی و ونزوئلا شاهد افزايش تعداد هرزنامه‌ها بوده‌ايم. با این وجود هرزنامه‌ها هنوز به عنوان یك خطر محسوب می‌شوند و حملات هرزنامه‌های هدفمند در حال افزایش است.

**از كارافتادگي بر اساس بات‌نت‌ها

اما نكته ديگر آنكه در سه ماهه دوم سال 2012 شاهد رشد انواع بات‌نت‌ها بوده‌ايم (بات نت به مجموعه‌اي از كامپيوترهاي متصل به اينترنت گفته مي‌شود كه اغلب با هدف ارسال و انتشار هرزنامه‌ها فعاليت مي‌كنند).

در این سه ماهه آلودگی‌ها به بالاترین مقدار در 12 ماه گذشته رسیده و در همین زمان شاهد افزایش حجم جهانی هرزنامه‌ها بوده‌ایم. این تناظرات نشان دهنده شیوع بات نت‌ها در فعالیت‌های هرزنامه‌ای است. همچنین نشان می‌دهد كه فعالیت هرزنامه‌ها ادامه دارد و حجم كار بات نت‌ها افزایش یافته است.

به گزارش ايسنا، در این سه ماهه، رتبه كلی بات‌نت‌های برجسته در آلودگی‌های جدید نسبت به سه ماهه گذشته كمی تغییر یافته است. بات نت Grum و Lethic به ترتیب در رتبه‌های 2 و 3 باقی مانده‌اند و بات نت Cutwail هم چنان در بالاترین نقطه قرار دارد.

** تهديدات وب

اما گاه خود وب‌سايت‌ها هم مي‌توانند باعث ايجاد مشكلاتي شوند و به دلایل مختلف، شهرت بد یا خرابكارانه‌ای داشته باشند. این شهرت می‌تواند به كل دامنه اصلی یا برخی زیر دامنه‌ها و یا یك آدرس IP یا URL خاص مربوط باشد. شهرت خرابكارانه به دلیل میزبانی بدافزارها، برنامه‌های ناخواسته و یا سرقت هویت ایجاد می‌شود و اغلب ما شاهد تركیبی از كدها و عملكردهای سوال برانگیز هستیم.

در این سه ماهه آزمایشگاه‌های مك آفی به طور میانگین 2.5 میلیون سایت مضر را در هر ماه ثبت كردند. در ماه ژوئن این سایت‌های مضر مربوط به 300 هزار دامنه مخرب بودند كه معادل با 10 هزار سایت مضر در هر روز است كه اين رقم نسبت به سه ماهه گذشته اندكی افزایش یافته است.

بیشتر این سایت‌های مضر از بدافزارها، كدهای سوء استفاده یا كدهایی كه به طور خاص برای ارتباط ربایی كامپیوترها طراحی شده‌اند، میزبانی می‌كنند و سایت‌های مضر میزبان سرقت هویت و هرزنامه به ترتیب جهار و يك درصد از كل سایت‌های مضر را تشكیل می‌دهند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 25 شهریور 1391  9:26 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هواداران آمازون و اپل، کدامیک پیروز می‌شوند؟ کیندل فایر یا آیپد؟

هواداران آمازون و اپل، کدامیک پیروز می‌شوند؟ کیندل فایر یا آیپد؟

آمازون، با توانایی‌ها و ویژگی‌های خاص خود، می‌تواند خریداران اینترنتی و کاربران به هوادارانی بزرگ برای خود تبدیل کند.

شاید آمازون از لحاظ تکنولوژی به پای اپل نرسد، اما هرکس خرید کردن را دوست داشته باشد، عاشق این کمپانی می شود!

صرفنظراز اینکه شما چه احساسی راجع به اپل دارید، بیشتر موفقیت‌های این کمپانی در واقع برمی‌گردد به وجود طرفداران بسیار باوفایش.

طرفدارنی که نه تنها خریداران خوبی برای گوشی و تبلت‌های این کمپانی‌اند بلکه همواره مشتاق محصولات تازه هستند.

شاید روزی مایکروسافت بتواند با سرفیسش به چنین حجمی از هواداران مشتاق دست یابد اما فعلا که در همین سطح باقی‌مانده است.

آمازون هم از لحاظ هواداران در وضعیت مشابهی با اپل قرار دارد هر چند که بسیاری از آنها چندان علاقه‌ای به تکنولوژی این کمپانی ندارند.

بلکه آنچه که آنها عاشقش هستند خرید کردن است و آمازون به راحتی برایشان بهترین تجربه خرید آنلاین را فراهم می‌کند.

مسلما تعداد کسانی که واقعا به خرید علاقه دارند باید از هوادارن اپل بیشتر باشد.

اکثر خریداران آنلاین عاشق Amazon Prime، هستند. خرید کردن از آمازون بسیار آسان است، محصولات با دریافت هزینه‌ای جزئی به خریدار تحویل داده می‌شوند و اگر مشکلی وجود داشته باشد به راحتی می‌توان کالا را مرجوع کرد.

با این اقدامات آمازون حتی خریداران ناراضی را به بزرگ‌ترین هواداران خود تبدیل می‌کند.

بنابراین ما خیل عظیمی از هواداران مشتاق را برای این کمپانی می‌بینیم که اگر بخواهند می‌توانند سلطه اپل را در بازار تبلت‌ها سرنگون کنند.

و حالا که قرار است دوباره کیندل فایر جدیدی وارد بازار شود باید گفت اولین مهره‌ای که آمازون باید به آن توجه کند فقط یک چیز است:

eTextbook
این‌روزها هر کس فرزند دانشگاهی داشته باشد به خوبی می‌داند باید سالانه هزینه زیادی صرف خرید کتاب‌هایی کند که چاپ اولشان با چاپ بعدی تنها در نکات جزئی تفاوت دارد.

گاهی اوقات تغییرات فقط در همین حد است که چاپ قبلی قدیمی شده و دانشجو حتما باید نسخه به‌روز را تهیه کند.

چنین مشکلی سالانه سودهای هنگفتی را نصیب ناشران می‌کند. اما eTextbook هزینه چاپ را از روی دوش ناشر بر می‌دارند و بنابراین آنها می‌توانند همچون گذشته باز هم از فروش کتاب‌های خود سود ببرند.

آمازون هم می تواند برای ناشران این امکان را فراهم کند که توزیع کتاب‌های قدیمی‌شان را بر روی کیندل فایر محدود کنند.

وجود لینک‌های تعاملی و قابلیت‌های جذاب می‌تواند کیندل فایر آمازون را به تبلت محبوب دانش‌آموزان و دانشجویان بدل کند.

کیندل‌فایر جدید اجزایی دارد که تا پیش از این دانشجویان روی اسمارت‌فون‌هایشان از آنها استفاده می‌کردند، از جمله بلندگوهای استریو واقعی، قابلیت پخش ویدئو با کیفیت HD، و گزینه‌های اتصالات اجتماعی چندجانبه.

به علاوه آمازون به خریداران تبلت جدیدشGB ۲۰ فضای ذخیره ابری رایگان در Amazon Cloud می‌دهد.

چند سال پیش آمازون به دانشجویان این امکان را داد که به مدت ۶ ماه یا ۱ سال از Amazon Prime به صورت رایگان استفاده کرده و با پسوند edu. آدرس ایمیل برای خودشان بسازند.

Amazon Prime همچنین امکان دسترسی به ویدئو استریمینگ را برای آنها فراهم می‌کرد، پس از یک‌سال هم اکثر کاربران می‌توانستند به سادگی اشتراک آمازون را دریافت کنند و بنا به عادت مرتبا برای خرید به این سایت سر می‌زدند.

ترکیب همه این ویژگی‌ها ممتاز سبب شد، آمازون نسلی را پرورش دهد که انتظار داشتند همه سرویس‌های مورد علاقه خود را طریق همین وب‌سایت دریافت کنند.

هر چند حتی با وجود آسان کردن فرایند خرید کالا، باز هم برای آمازون آسان نیست که در عرصه فناوری به یک کمپانی بزرگ تبدیل شده و رتبه نخست را از آن خود کند.
 
اما اولین امتیاز این کمپانی در این است که برای اولین بار متقاضیانش را نه تنها برای تکنولوژی بلکه برای همه چیزهای جالب زندگی به سوی خود جذب کرده است.

در واقع آمازون توانسته درست مثل کاتالوگ‌هایی که به نسبت صد سال پیش عادات خرید مصرف‌کنندگان را تغییر دادند، بر رفتار یک نسل از آمریکایی‌ها در قرن بیست‌ویکم تاثیر بگذارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 25 شهریور 1391  10:17 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

رشد ۶ درصدی هزینه‌های صنعت آی تی در سال ۲۰۱۲

شاید بتوان در این دوران رکود اقتصادی جهانی، با توجه به رشد هزینه‌های آی‌تی علی‌الخصوص بخش نرم‌افزار، به این بازار امیدوار بود.

یافته‌های جدید‌ترین مطالعه موسسه پژوهشی آی‌دی‌سی نشان می‌دهد هزینه‌های صنعت آی‌تی در سال ۲۰۱۲ در مقایسه با سال قبل ۶ درصد رشد خواهد داشت.

آی‌دی‌سی در این مطالعه خاطرنشان کرده است عملکرد قوی دست‌‌اندر‌کاران صنعت آی‌تی در زمینه نرم‌افزار‌ها، فناوری ذخیره داده‌ها، شبکه‌های کسب‌وکار و بازار فناوری‌های همراه توانسته است بعضی از ضعف‌های این صنعت را جبران کند.

به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب‌سایت آی‌دی‌سی، صنعت آی‌تی توانسته علیرغم شرایط بی‌ثبات اقتصادی در سطح جهان رشد هزینه‌های خود را در سطح بالایی نگه دارد.

با این همه، رشد هزینه‌های صنعت آی‌تی در مقایسه با سال قبل حدود یک درصد کاهش داشته است.

این رقم در سال ۲۰۱۱ حدود ۶ درصد برآورد شده بود.

براساس این گزارش صنعت آی‌تی در سال جاری در برخی روند‌ها مثل بازار رایانه‌های شخصی، سرور‌ها و تجهیزات جانبی رایانه‌ها و ارتباطات راه دور عملکرد نسبتاً ضعیفی داشته اما عملکرد قوی این صنعت در بازار نرم‌افزار، فناوری‌های ذخیره داده‌ها و شبکه‌های کسب‌وکار این ضعف‌ها را جبران کرده است.

آی‌دی‌سی در این مطالعه نرخ رشد هزینه‌ها صنعت آی‌تی را ۶ درصد اعلام کرده اما خاطرنشان کرده است که با احتساب قدرت ارزش دلار آمریکا در نیمه اول سال جاری نرخ رشد هزینه‌ها را باید در حد ۴ درصد دانست.

برآوردهای این موسسه پژوهشی نشان می‌دهد کل حجم هزینه صنعت آی‌تی در سال جاری رقمی در حدود ۳. ۶ تریلیون دلار خواهد بود.

آی‌دی‌سی بازار رایانه‌های شخصی را در سال جاری راکد ارزیابی کرده و پیش‌بینی کرده است عرضه ویندوز ۸ باعث خواهد شد این بازار در سال آینده رونق بیشتری به خود بگیرد.

ارزیابی این موسسه همچنین حاکی از این است که علیرغم رکود اقتصادی در کشورهای اروپای غربی، بازار فناوری‌های همراه و نرم‌افزار‌ها در این کشور‌ها رشد قابل توجهی داشته است.

آی‌دی‌سی رشد بازار آی‌تی در کشورهای چین، هند، برزیل، روسیه و آفریقای جنوبی را نیز بالا برآورد شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 25 شهریور 1391  10:22 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

سیلزفورس در بازار راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری همچنان پیشگام است

سیلزفورس در بازار راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری همچنان پیشگام است

سیلزفورس، از جمله موفق‌ترین شرکت‌های ارائه دهنده راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری و خدمات پردازش ابری می‌باشد.

شرکت سیلزفورس اعلام کرده است برای چهارمین سال متوالی دو جایزه مجله سی آر‌ ام در حوزه‌های مربوط به بسته‌های نرم‌افزاری مدیریت ارتباط با مشتری و بسته‌های ویژه بخش‌های میانی بازار را از آن خود کرده است.


این شرکت همچنین توانسته برای هفتمین سال متوالی در بخش راهکارهای اتوماسیون این مجله برنده اعلام شود.

مجله سی آر‌ام (CRM) یکی از معتبر‌ترین نشریه‌های تخصصی در صنعت راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری است که هر ساله به معرفی و تجلیل بر‌ترین عرضه‌کنندگان در این صنعت می‌پردازد.

به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب سایت equities، کسب مجدد این عناوین از سوی مجله سی آر‌ ام بدین معنا است که سیلزفورس توانسته پیشگامی خود را در بازار راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری حفظ کند.

مجله سی آر‌ام هر ساله پنج عرضه‌کننده بر‌تر محصولات مرتبط با این راهکار‌ها را در ۱۰ شاخه مختلف معرفی می‌کند.

این مجله در ارزیابی‌های خود بر مبنای مولفه‌هایی از قبیل درآمد، رشد درآمدی، سهم بازار، رضایت مشتریان و غیره به شرکت‌های عرضه کننده امتیاز می‌دهد.

این مجله چندی پیش برگزیدگان امسال خود را در نشستی با عنوان «کنفرانس ارزیابی بازار راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری» که در نیویورک برگزار شد، معرفی کرد.

براساس این گزارش شرکت سیلزفورس در عرض ۸ سال گذشته در مجموع ۲۴ مورد از جوایز مجله سی آر‌ ام را از آن خود کرده است.

این شرکت همچنین برای هفتمین سال متوالی بر‌ترین عرضه‌کننده راهکارهای اتوماسیون شناخته شده است.

موسسه گارتنر نیز چندی پیش از شرکت سیلزفورس به عنوان یکی از پیشگامان بازار راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری نام برده بود.

شرکت سیلزفورس به خاطر خدمات پردازش ابری خود نیز جایزه سال ۲۰۱۲ این مجله در بخش خدمات را از آن خود کرده است.

این خدمات برای مشتریانی که از آن استفاده کرده‌اند، موفقیت‌های زیادی به همراه داشته است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 25 شهریور 1391  10:24 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

وزیر ارتباطات: قیمت اینترنت ایران در حد متوسط است

تقی‌پور: ما جلسه‌ها و تلاش‌هاي متعددي در زمينه كاهش قيمت اينترنت برگزار كرده‌ايم اما هنوز به نتيجه مشخصي نرسيده‌ايم كه بخواهيم اعلام كنيم كه اين تعرفه‌ها تا چه حد كاهش مي‌يابد.

رضا تقی‌پور وزیر ارتباطات و فناوري اطلاعات
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات كشور معتقد است: از نظر سرعت و قيمت، اينترنت ايران جايگاه به نسبت مناسبي دارد.
 در پاسخ به اين سوال كه ارزيابي‌اش از وضعيت كلي اينترنت و به ويژه قيمت و سرعت آن چگونه است، اظهار كرد: از آغاز دولت دهم هميشه تلاش بر كاهش قيمت داشته‌ايم و در يك يا دو مرحله تلاش كرده‌ايم كه در بخش‌هايي از جمله زيرساخت‌ها كه مربوط به دولت مي‌شود هزينه‌ها را كاهش دهيم و به گونه‌اي اقدام كنيم كه قيمت تمام شده براي كاربران پايين‌تر بيايد.

تمام دولت‌ها براي اينترنت يارانه نمي‌دهند
وي ادامه داد: در اين زمينه تاكنون مطالعات متعددي صورت گرفته و ما به طور قطع مي‌توانيم بگوييم آنچه در تمام دنيا در زمينه اينترنت صورت مي‌گيرد همواره همراه با يارانه‌هاي دولتي نيست و دولت كشورهاي مختلف يارانه‌اي بابت اين موضوع پرداخت نمي‌كنند بلكه اين توليدكنندگان محتوا هستند كه به كمك تامين‌كنندگان پهناي باند مي‌آيند و با همكاري يكديگر به گونه‌اي رفتار مي‌كنند كه با كاهش هزينه‌ها براي مخاطب بحث محتوا برجسته‌تر و به محور اصلي تبديل شود.

وزير ICT در عين حال عنوان كرد: متاسفانه اين پديده هنوز در كشور ما فراگير نشده و ما اميدواريم با راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات و افزايش توليد محتوا در كشور، اين همكاري‌ها مورد توجه قرار گيرد و هزينه‌هاي استفاده از اينترنت براي مردم كاهش پيدا كند.

تقي‌پور در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود خاطر نشان كرد: ما در حال حاضر جلسه‌ها و تلاش‌هاي متعددي در زمينه كاهش قيمت اينترنت برگزار كرده‌ايم اما هنوز به نتيجه مشخصي نرسيده‌ايم كه بخواهيم اعلام كنيم كه اين تعرفه‌ها تا چه حد كاهش مي‌يابد.


قطعا ما مقاومتي در برابر افزايش پهناي باند نداريم
وزير ارتباطات در ادامه صحبت‌هاي خود درباره اين كه گفته مي‌شود بدنه دولتي جهت افزايش پهناي باند اينترنت مقاومت‌هايي انجام داده، اظهار كرد: اگر مفهوم دولت را به معناي دستگاه‌هاي اجرايي بگيريم،‌ قطعا اينگونه نيست. من پيش از اين هم بارها اعلام كرده‌‌ام كه خوشبختانه از نظر زيرساخت‌ها و ظرفيت شبكه، اين پتانسيل وجود دارد كه بخواهيم پهناي باند اينترنت را افزايش دهيم بنابراين اگر تصميم‌گيري در سطح كلان كشور صورت بگيرد ما آمادگي انجام اين عمل را خواهيم داشت.
وي در عين حال يادآور شد: اكنون هم دستگاه‌هاي دست‌اندركار تلاش دارند تا بتوانند در اين زمينه به تصميمي واحد برسند.

نمي توانيم ادعا كنيم پهناي باند در ايران ارزان است
تقي‌پور در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه آيا به عنوان وزير ارتباطات فكر مي‌كنيد وضعيت اينترنت از نظر سرعت، پهنا و قيمت شرايط مناسبي را تجربه مي‌كند؟ خاطرنشان كرد: اگر بخواهيم اين موضوع را به شكل مقايسه‌اي مورد بررسي قرار دهيم، بايد بگوييم كه در حد متوسط كشورهاي دنيا قرار داريم. به عبارت ديگر ما نمي‌توانيم ادعا كنيم كه پهناي باند در كشور ما ارزان است. البته در عين حال برخي ادعاها كه بر گراني اينترنت در ايران دلالت مي‌كند را هم قبول نداريم، كما اينكه در بسياري حوزه‌هاي خدماتي حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات ما بر اين اعتقاد هستيم كه ‌قيمت خدمات مختلف در ايران نسبت به ساير كشورها ارزان‌تر است.

وي در پايان افزود: ‌البته اين حرف به معناي آن نيست كه اپراتورها بخواهند قيمت خدمات خود را در اين بخش‌ها افزايش دهند اما به هر صورت در بخش‌هايي مانند تلفن ثابت ما جزو كشورهايي هستيم كه ارزان‌ترين تعرفه‌ها را داريم، يا در بحث موبايل ما جزو كشورهاي ارزان محسوب مي‌شويم اما در زمينه پهناي باند همان‌گونه كه گفتم در حد متوسط قرار داريم.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 26 شهریور 1391  4:04 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

پشت نقاب هکرهای ناشناس چه می‌گذرد؟

اما این گروه ناشناس کیستند و به دنبال چه هدفی هستند؟ آیا آنها اعضای یک گروه افراطی عمل گرا هستند و یا این که این گروه را تعدادی از جوانان بیکار و عصیانگر تشکیل داده‌اند.

گاردین - برگردان: صدرا صابری - از سال ۲۰۰۸ میلادی یک گروه اینترنتی موسوم به هکرهای ناشناس، سایت‌های وابسته به مراکز مهمی چون سازمان سیا، روزنامه Sun و چندین مرکز دولتی و خصوصی دیگر را مورد حملات اینترنتی قرار داده‌اند.

اما این گروه ناشناس کیستند و به دنبال چه هدفی هستند؟
آیا آنها اعضای یک گروه افراطی عمل گرا هستند و یا این که این گروه را تعدادی از جوانان بیکار و عصیانگر تشکیل داده‌اند.

کارول کدوالادر مقاله‌نویس گاردین برای یافتن پاسخ این پرسش‌ها سراغ این افراد رفته تا با انگیزه آنها آشنا شود، علاوه بر این پای صحبت کارشناسان نشسته تا علت وقوع پدیده‌ای تحت عنوان هک گرایی Hactivisim را ریشه یابی کند:

ایستگاه متروی لینکلن‌شایر محلی است که برای ملاقات با یکی از این هکرهای ناشناس انتخاب می‌کنیم.
خوبی این ایستگاه آن است که مساحت زیادی ندارد و با کمی چشم دواندن به راحتی می‌توان جیک دیویس هکر جوان را که سال گذشته به عنوان یکی از افراد تحت تعقیب شناخته شده بود را یافت.

در سال ۲۰۱۱ گروه هکری LuzSec به عنوان شاخه جدیدی از گروه هکرهای ناشناس همزمان با وقوع پدیده‌ای با نام ویکی‌لیکس دست به انجام عملیات خرابکارانه دنباله داری کردند که به عنوان نمونه می‌توان به برهم زدن امنیت سایت سازمان سیا و به دست آوردن اطلاعات شخصی بیش از یک میلیون از کاربران شرکت سونی اشاره کرد.

هرچند این گروه پشتیبانی خود را از جولیان آسانژ گرداننده سایت ویکی لیکس اعلام نکرد اما بلافاصله پس از این که شبکه PBS آمریکا مستندی راجع به این فرد روی آنتن برد، هکرهای ناشناس دست به کار شدند و با حمله به سایت این شبکه تلویزیونی، خبری را راجع به یکی از خوانندگان رپ سیاه پوست که زمان زیادی از مرگش گذشته روی صفحه اصلی سایت منتشر کرده و مدعی شدند که او در حال حاضر زنده است و در نیوزلند اقامت دارد.

در زمان وقوع تحولات کشورهای عربی، اعضای این گروه سایت‌های دولتی کشورهای مصر و تونس را مورد حمله قرار دادند.
تحقیقات نیروهای امنیتی مشخص کرد که یکی از عاملان این عملیات خرابکارانه نوجوان انگلیسی ۱۶ ساله با نام مستعار Tflow است.

LulzSec سایت‌های دیگری مانند Soca وابسته به سازمان رسیدگی به امور جنایی انگلستان و صفحه اصلی روزنامه Sun را پس از محکومیت جنجالی Rupert Murdoch، هک کرده و اعلام کردند جسد وی در منزل ویلایی‌اش کشف شده است.

به نظر می‌رسد با این اقدامات اعضای LulSec قصد داشتند تا توجه مجامع بین‌المللی را به خود جلب کنند که تا حد بسیار زیادی هم موفق شدند.

پیغام‌های توئیتری آن‌ها تبدیل به تیتر‌های مهم شد و پیغام‌های طنزشان در شبکه‌های اجتماعی بارها و بارها با اشتراک گذاشته شد.

هنگامی که Jake Davis را در ایستگاه مترو ملاقات کردم باورم نمیشد که این جوان لاغر و رنگ پریده ۱۹ ساله با موهای پریشان مجری این عملیات خابکارانه باشد.

او را برای اولین بار زمانی که ۱۸ سالش بود در دادگاه دیدم. در جولای سال گذشته پس از این که وی را در منزلش دستگیر کردند به جرم شرکت در ۵ عملیات خرابکارانه اینترنتی دنباله‌دار متهم شناختند اما پس از آن توانست با قید وثیقه آزاد شود.

اما گابریلا کولمن استاد دانشگاه علوم و تکنولوژی دانشگاه مک گیل مونترال بیشتر از هر فردی روی کره زمین، راجع به این گروه نقابدار اطلاعات دارد.

او از سال ۲۰۰۸ میلادی یعنی همزمان با پیدایش گروه هکرهای ناشناس تحقیقاتش را راجع به آن‌ها آغاز کرد. او در مصاحبه با کارول می‌گوید: این اتفاقی نیست که اکثر اعضای هکرهای ناشناس اهل انگلستان یا ایرلند هستند.

به عقیده او هکرهای ناشناس که در سال‌های اخیر تعدادشان به مراتب بیشتر شده، عضو یک گروه فعال جهانی تندرو هستند که جامعه جهانی آشنایی چندانی با آن‌ها ندارد.

از سوی دیگر پارمی اولسون روزنامه نگار مجله فوربس و نویسنده کتاب ما ناشناس هستیم که در مورد این گروه تبهکار نگاشته شده، پس از تحقیقات متوجه شد چت روم‌های انگلیسی محل گردهمایی اعضای گروه ناشناس هستند.

این خبرنگار و نویسنده یک سال پیش از دستگیری و محکومیت جیک دیویس، هکر ۱۸ ساله گروه ناشناس، به دیدینش در Shetlands رفته بود.

اولسون در آنجا چهره بدون نقاب این هکر دید و از این که در آن زمان بسیاری از گروه‌ها و سازمان‌های حقوقی به دنبال پسر نوجوانی با این شکل و شمایل به عنوان تبهکار اینترنتی هستند حسابی گیج شده بود.

بعد از این که وی دستگیر و متهم به انجام عملیات خرابکارانه و بر هم زدن آسایش عمومی محکوم شد، اکنون با قید وثیقه آزادی خود را به صورت مشروط بیرون از زندان می‌گذراند.

این هکر جوان در حال حاضر با مادر خود زندگی می‌کند و به شدت تحت مراقبت است. تنها وسیله برقراری ارتباط او با دنیای خارج یک تلفن همراه مدل ۱۹۹۵ است و حق استفاده از اینترنت را هم ندارد.

اولسون می‌گوید ارتباط نداشتن دیویس با دنیای خارج کمک کرد تا او مرا در نوشتن این کتاب یاری دهد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 26 شهریور 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هشدار بحرین به برخی کاربران اینترنتی

دولت بحرین از توهین افراد به نمادهای ملی و شخصیت‌های دولتی ابراز ناخشنودی کرد.

وزارت کشور بحرین گفت این وزارت‌خانه قصد دارد افرادی را که با سوءاستفاده از شبکه‌های اجتماعی در اینترنت به دیگران توهین می‌کنند و به آنها افترا می‌زنند، محاکمه کند.

 وزارت کشور بحرین با صدور یک بیانیه مطبوعاتی، با اشاره به این که به تازگی افرادی از اقشار مختلف جامعه با استفاده از وسایل ارتباطی مدرن، در شبکه‌های اینترنتی و انجمن‌های الکترونیکی، به بسیاری از افراد، نمادهای ملی و شخصیت‌های دولتی توهین می‌کنند، چنین افرادی را به پیگرد قانونی تهدید کرد.

این وزارت‌خانه بحرینی در بخش دیگری از بیانیه خود، با تاکید بر این که تا کنون شکایت‌های بسیاری در این خصوص دریافت کرده است، تصریح کرد چنین اعمالی جرم است و لذا کسانی که به آن مبادرت می‌ورزند باید محاکمه شوند تا طبق قانون، مجازت گردند.

وزارت کشور بحرین با اشاره به این که این اقدامات به معنای اعمال محدودیت علیه آزادی بیان و جلوگیری از اعلام نظر با استفاده از بسترهای گوناگون نیست، خاطرنشان کرد: هدف، مقابله با نقض حقوق دیگران است و این امر در چارچوب ضوابط قانونی صورت می‌پذیرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 26 شهریور 1391  4:06 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

سایتی برای تعیین میزان تشعشعات زیان‌بار ناشی از زلزله ژاپن

این سایت توسط پنتاگون راه‌اندازی شده است.

وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، سایتی برای تعیین میزان تشعشع مواد رادیواکتیو ناشی از زلزله سال گذشته ژاپن راه‌اندازی کرده است.

به گزارش ایتنا از مرواهاست به نقل از سی‌ان‌ان، این سایت به نظامیان آمریکایی و خانوارهای مستقر در نزدیکی محل رآکتور هسته‌ای ژاپن که سال گذشته بر اثر زلزله و سونامی ماه مارس آسیب دید، خدماتی ارائه می‌کند.

به عنوان مثال در این سایت نظامیان آمریکایی می‌توانند با اشاره به محل استقرار خود در ژاپن، از میزان احتمالی آلودگی آن نقطه به مواد رادیواکتیو مطلع شوند.

پنتاگون می‌گوید از ۱۲ مارس سال ۲۰۱۱ تا ۱۱ می همان سال، در مجموع حدود هفتاد هزار نظامی آمریکایی، خانواده‌های آنها و شهروند ژاپنی در نزدیکی محل وقوع زلزله که در شرق ژاپن رخ داد، حضور داشته‌اند.

با این حال پنتاگون مدعی است که هیچ یک از این افراد در معرض تشعشع «شدید» رادیواکتیو قرار نگرفته‌اند.

سی‌ان‌ان بدون اشاره به آدرس اینترنتی این وب سایت افزود: افراد با استفاده از اطلاعاتی که در این سایت گردآوری می‌شود، می‌توانند از میزان تشعشع مواد رادیواکتیو در نقطه حضور خود در ژاپن آگاه شوند.

این اطلاعات همچنین در یک پایگاه داده محرمانه نگهداری می‌شود و افراد درگیر در ماجرا، در آینده می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 26 شهریور 1391  4:08 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

شکایت از سایتی که آثار مایکل جکسون را می‌فروخت

شکایت از سایتی که آثار مایکل جکسون را می‌فروخت

گفته می‌شود صاحب این سایت، حقوق معنوی بنیاد مایکل جکسون را زیر پا گذاشته است.

یک مرد کانادایی به اتهام نقض قانون کپی رایت آثار مایکل جکسون به دادگاه معرفی شد.

به گزارش ایتنا از  مرواهاست به نقل از ان‌بی‌سی‌نیوز، هاوارد مان (Howard Mann)، بازرگان کانادایی و شریک تجاری کاترین جکسون (مادر مایکل جکسون) متهم است با راه‌اندازی سایت‌هایی به نام michaeljacksonsecretvault.com و MJgives.com و چند سایت دیگر با نام‌های مشابه، تلاش داشته آلبوم‌های موسیقی و بخش دیگری از آثار مایکل جکسون را به طور غیرقانونی و بدون کسب اجازه، به فروش برساند.

اکنون بنیاد مایکل جکسون از این فرد شکایت کرده است.

قرار است دو طرف در دادگاهی در لس‌آنجلس این قضیه را مطرح کنند.

پیشتر، سایت‌های تحت امر وی به حکم دادگاه تعطیل شده بود.

هاوارد ویتزمن و ضیا مدبر (وکیل ایرانی) که در این پرونده وکالت بنیاد مایکل را بر عهده دارند گفتند این قضیه برای همه نگران‌کننده است.

این در حالی است که آقای مان تا کنون در پروژه‌های مختلفی با کاترین جکسون همکاری داشته که از آن جمله می‌توان به انتشار کتاب Never Can Say Goodbye شامل خاطراتی از مایکل جکسون و نیز یک دی‌وی‌دی و تقویم شامل تصاویری منتشرنشده از این چهره مشهور دنیای موسیقی، اشاره کرد.

آقای مان مدعی است حقوق معنوی این آثار را در یک جلسه فروش که چند سال پیش با حضور خانواده مایکل جکسون صورت گرفت، به دست آورده است.

گفتنی است مایکل جکسون، سلطان پاپ در ژوئن سال ۲۰۰۹ در سن پنجاه سالگی درگذشت.

پزشکان علت مرگ وی را ایست قلبی اعلام کردند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 26 شهریور 1391  4:11 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مسلمانان «چاد» نیز به اینترنت نیازمندند

اینترنت و شاهرگ‌های ارتباطی نوین از جمله موضوعاتی است که زمینه‌های جهانی شدن را فراهم آورده است و این امکان را به تمامی ملت‌های مستقل داده است تا با برنامه‌ریزی همه جانبه در عرصه تکنولوژی حرکت کرده و خود را جهانی کنند.

کشور مسلمان نشین جمهوری چاد با جمعیتی معادل یک هفتم ایران و ۴۸ درصد جوانان زیر ۲۵ سال که بالاترین رتبه را در میان افسرده‌ترین کشورهای جان دارد، نیازمند کمک مسلمانان برای ارتقای وضعیت فعلی دارد.

به گزارش ایتنا از  شفقنا، مواصلات و شاهراه‌های ارتباطی مبتنی بر تجهیزات سخت‌افزاری عرصه اطلاعات، زمینه را برای تحقیق و پژوهش حول نکات کلیدی و ارزشمندی در حوزه‌های متعدد فراهم آورده است که یکی از همین نکات کلیدی می‌تواند در حوزه ارتباطات سایر کشورها مطرح شود.

کشورهایی که شاید تنها به دلیل مسائلی از قبیل فقر و نداشتن امکانات رفاهی هم پای توسعه یافتگان، نام و نشانی از آنها به میان نیست؛ کشورهایی که از لحاظ جمعیت چیزی کمتر از کشورهای بزرگ و مطرح نیستند اما به دلیل استعمار و موضوعات تحمیلی دیگری که توان و قدرت تصمیم‌گیری و مستقل زیستن را از آنها گرفته است، به فراموشی سپرده شده‌اند و کودکان و جوانان آنها در آرزوی این هستند که روزی به دور از تمامی جنگ‌های نژادی و قومی بتوانند آزادانه زندگی کنند و در عرصه‌های بین‌المللی ورود پیدا کنند.

اینترنت و شاهرگ‌های ارتباطی نوین از جمله موضوعاتی است که زمینه‌های جهانی شدن را فراهم آورده است و این امکان را به تمامی ملت‌های مستقل داده است تا با برنامه‌ریزی همه جانبه در عرصه تکنولوژی حرکت کرده و خود را جهانی کنند.

نام کشوری در مرکز آفریقا که شاید کمتر کسی آن را شنیده باشد یا حتی اگر هم به گوش خورده باشد اطلاعات پیراونی آن چندان نباشد که بتوانیم راجع به وضعیت آن قضاوت کنیم، جمهوری چاد است که با جمعیتی بیش از ده میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در بیابانی ترین نقطه آفریقا واقع شده و بالغ بر یک میلیون و ۲۵۹ هزار کیلومتر مربع از یک میلیون و ۲۸۴ هزار کیلومتر مربع از کل خاک این سرزمین را خشکی ها در بر گرفته‌اند.

جمهوری چاد که از جمله کشورهای مسلمان نشین قاره آفریقا به حساب می‌آید به جرأت می‌توان گفت از دید سایر مسلمانان کشورهای دیگر نیز به انزوا کشیده شده چرا که نه حرفی درباره آن زده شده و نه اطلاعاتی از آداب و فرهنگ آنها عنوان شده است.
مساحت این کشور که پایتخت آن انجامنا است در رده بیست کشور بزرگ دنیا به حساب می‌آید از شمال با کشور لیبی، از شرق با کشور سودان شمالی، از جنوب با کشور‌های آفریقای مرکزی و کامرون و از غرب با کشور‌های نیجر و نیجریه همسایه است.

چادی که ۷۵ درصد جمعیت‌اش را مسلمانان در برابر مسیحیت شامل می‌شوند و جمعیتی حدود یک دهم ایران دارد و بنا بر گزارشات واصله در سال ۲۰۰۰ پیرامون نرخ رشد جمعیت و نسبت جمعیت زیر ۱۴ سال آن به سایر رده‌ها به ترتیب۳۱/۳ و ۴۸ درصد بوده است، افسرده‌ترین کشور جهان ارزیابی شده است که این عنوان از اندازه‌گیری شاخص‌هایی همچون مشارکت مردم در فعالیت‌های ورزشی و اشتیاق برای فعالیت‌های شغلی و کارهای داوطلبانه احصا شده است.

این کشور افسرده که جمعیت آن در سال ۲۰۰۸ حدود ۷۶۰ هزار نفر بوده است توانسته جمعیت خود را در سال ۲۰۱۱ به ده میلیون و ۷۵۹هزار نفر رسانده و بر تعداد کاربران اینترنتی خود نیز بیفزاید به طوری که در دسامبر سال ۲۰۱۱ حدود ۱۹۰ هزار و ۸۶۳ کاربر اینترنتی داشته است که این رقم در برابر کل جمعیت حاکی از ضریب نفوذ ۱.۸ درصدی دارد.

توسعه خدمات و سرویس‌های مبتنی بر وب این امکان را داده که از طرق مختلفی بتوان کاربران اینترنت در یک حوزه جغرافیایی را ارزیابی کرد که به عنوان مثال عضویت در شبکه‌های اجتماعی یکی از این موارد است چرا که امروزه دسترسی به شبکه‌های اجتماعی رکنی غیر قابل انکار است و تقریبا کلیه ارتباطات و اخبار گوشه و کنار دنیا در کسری از ثانیه توسط آنها اشاعه می‌یابد.

ملاک قرار دادن شبکه اجتماعی و حضور آن در جوامع رقم فوق در حوزه ضریب نفوذ را کاهش می‌دهد و به ۰.۴ درصد می‌رساند که در برابر کل جمعیت نشان از ۳۸ هزار کاربر اینترنت در این کشور فقیر در سال ۲۰۱۱ دارد.

به صورت جزیی اگر بخواهیم به آماری در حوزه اینترنت و ارائه دهندگان خدمات آن بپردازیم، در این کشور در سال ۲۰۰۸ حدود پنج میزبان اینترنت وجود دارد که به صورت مستقیم به شاهرگ‌های اینترنتی و نقاط مواصلاتی و ارتباطی با سایر نقاط جهان متصل هستند و سایر کاربران از طریق آن می‌توانند به اینترنت متصل شوند که اصطلاحا به این مراکز متصل به شاخه‌های اینترنتی ISP می‌گویند.

در این بازده زمانی و البته از سال ۲۰۰۳ تا سال ۲۰۰۸ میانگین پهنای باند متصل کننده این کشور به اینترنت ۳.۵ مگابیت بر ثانیه بوده است که البته تمامی این ارتباطات اینترنتی از طریق یک ISP تأمین می‌شده است و این جای تعجب دارد که در کشوری با این مساحت تنها یک ISP فعال باشد!

میانگین قیمتی که برای اینترنت برای حدود ۲۰ ساعت استفاده اوج مصرف و در ساعات غیر از اوج در نظر گرفته شده بود، حدود ۸۵ دلار در ماه بوده که به نسبت رقم بالایی را به کاربران اینترنتی تحمیل کرده است.

نگاهی با بعد ارتباطی به وضعیت این کشور بسیاری از نکات را برای ما روشن می کند که ارتباطات در این کشور هنوز نیازمند سرمایه‌گذاری‌های بسیاری در بخش‌های متعدد از قبیل زیرساختی و سرویس‌های خدماتی است به گونه‌ای که علاوه بر تضمین بازگشت سرمایه برای توسعه‌دهندگان خدمات، بتوان شرایط این کشور را نیز در این حوزه دچار تحولاتی کرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 26 شهریور 1391  4:12 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آدرس‌های اینترنتی اروپا تقریبا تمام شد

اروپا تقریبا تمامی آدرس‌های اینترنتی سیستم قدیمی IPv4 خود را مصرف کرده و به پایان رسانده‌است.

به گزارش همشهری از این به بعد شرکت‌های اروپایی تنها می‌توانند یک درخواست برای دریافت آدرس‌های IPv4 داشته باشند و حتی در صورت پذیرفته شدن درخواست، تنها هزار و 24 آدرس اینترنتی دیگر در سیستم IPv4 می‌توانند دریافت کند. از این رو درخواست شرکت‌ها و سازمانها برای دریافت چنین آدرسهایی باید نشان دهد شرکتها و سازمان‌ها از آدرس‌های سیستم جدید نیز استفاده کرده و آنها را جایگزین قدیمی‌ها کرده‌اند.

اینترنت با استفاده از سیستم آدرس‌دهی IPv4 رشد و توسعه فراوانی کرد. در دهه 1970 زمانی که وب درحال ساخته شدن بود، 4.3 میلیارد آدرس در سیستم IPv4 به نظر کافی می‌آمد. بااین همه رشد بسیار سریع اینترنت و محبوبیت آن در میان کاربران باعث شد تا مخزن آدرس‌های اینترنتی با سرعتی باورنکردنی خالی شود.

درپی پایان یافتن تقریبی آدرس‌های اینترنتی IPv4، طرح استفاده از سیستم جدید IPv6 که دارای حجم نامحدودی از آدرس‌های اینرتنتی است،‌به تدریج در گوشه‌و کنار جهان آغاز شده است. در 14 سپتامبر موسسه Ripe NCC که تخصیص آدرس‌های اینترنتی در اروپا را به عهده دارد به آخرین 16 میلیون آدرس اینترنتی IPv4 خود رسید. با اینکه شاید 16 میلیون عدد بزرگی به نظر برسد، استفاده از این مقادیر باقی‌مانده به اندازه‌ای محدود خواهد بود که باید این مقدار را نادیده و تمام شده در نظر گرفت.

به گفته الکس پاولیک مدیر موسسه Ripe NCC متقاضیان تنها هزار آدرس دیگر دریافت خواهند کرد و دیگر تخصیص این آدرسها به پایان خواهد رسید و برای دریافت همین تعداد محدود نیز متقاضیان باید گرایش و پایبندی خود را به IPv6 نشان داده و برنامه خود برای استفاده از این سیستم جدید را نمایش دهند.

پیش از اینکه این آدرسها به پایان خود نزدیک شوند،‌ Ripe NCC هر 10 روز درحدود چهارمیلیون آدرس اینترنتی به متقاضیان اختصاص می‌داد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 27 شهریور 1391  8:37 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

50درصد بازیهای رایانه ای ایرانی می شوند

مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای از برنامه ریزی بلند مدت(15سال) و میان مدت (5سال) در زمینه گیم خبر داد و گفت: درنظر داریم تا با برنامه ریزیهای دقیق درصد استفاده از 95 درصد از تولیدات بازیهای رایانه ای خارجی را در ایران تبدیل به 50 درصد بازیهای داخلی کنیم.
 
به گزارش مهر، بهروز مینایی بر لزوم ساخت بازی رایانه ای ویژه گروه سنی کودک و نوجوان تاکید کرد و گفت: کشورهای غربی با ساخت بازیهای رایانه ای زیر دوسال سعی در تبیین زندگی غربی برای قشر کودکان دارند.
 
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای به تشریح ضرورت فعالیت انستیتو ملی بازی سازی رایانه ای پرداخت و افزود: برای تامین نیروی کارآمد و متخصص در صنعت گیم از سال 1390 اقدام به تاسیس انستیتو بازی سازی در زمینه آموزش نرم افزار و سخت افزار بازیهای رایانه ای کردیم.
مینایی به جایگاه ایران به عنوان تولید کننده در ساخت بازی های رایانه ای در خاورمیانه اشاره کرد و گفت: صنعت گیم در خاورمیانه و منطقه نو پا تر از ایران است و این به دلیل هوشمندی جوانان ایرانی برای استفاه از فناوری نوین است مثلا در کشور مالزی هنوز بازی رایانه ای قابل رقابت با دیگر کشورها تولید نشده است.
 
وی با اشاره به اینکه بازی شبان، طلای سیاه، سیاره میترا و زندگی جدید سارا توانسته در کشورهای خارجی ناشر برای توزیع پیدا کند و این نشانگر پیشرفت کشورمان در صنعت گیم است، افزود: نبود قانون کپی رایت سبب شده که تولیدات خارجی به صورت غیرطبیعی وارد کشور شده و مجال کمتری برای عرضه تولیدات داخلی فراهم شود.
 
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای فرهنگسازی برای استفاده از بازیهای رایانه ای مناسب را از مهمترین محورهای فعالیت این بنیاد عنوان کرد و افزود: راحت ترین و کم هزینه ترین راه برای مقابله با تولیدات خارجی، تولید بازیهای رایانه ای برای گروه سنی کودکان و نوجوانان است تا از همان ابتدا با بازیهای ایرانی مناسب آشنا شوند.
 
مینایی ادامه داد: کشورهای غربی به ویژه رژیم صهیونیستی با ساخت بازیهای رایانه ای نامناسب حوزه های سیاسی و مذهبی کشورهای اسلامی را هدف قرار داده اند به طوری که رژیم صهیونیستی با ساخت بازی رایانه ای برای کودکان زیر دوسال سعی دارد از همان ابتدا سبک زندگی غربی را به کودکان آموزش دهد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 27 شهریور 1391  8:43 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها