0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اپل مراودات تجاری خود با سامسونگ را کاهش می‌دهد

اپل مراودات تجاری خود با سامسونگ را کاهش می‌دهد

شرکت اپل اعلام کرد به منظور کاهش مراودات تجاری خود با سامسونگ، سفارشات مربوط به چیپ‌های حافظه را به حداقل می‌رساند.

به نظر می‌رسد داستان دعوای اپل و سامسونگ فعلا ادامه داشته باشد و هر روز خبر جدیدی درباره رفتار خصمانه این ۲ شرکت بزرگ منتشر شود.

روز گذشته اپل اعلام کرد که با توجه به رویه‌ای که در پیش گرفته، قصد دارد تا سفارشات مربوط به تراشه‌های حافظه آی‌فون جدید خود را که شرکت سامسونگ تنها تولیدکننده آن بود کاهش دهد تا با این اقدام، اتکای خود را به رقیب و دشمن خود کم کند.

تا پیش از این سامسونگ یکی از منابع اصلی تامین میکروپردازنده‌ها، صفحات نمایش فلت و چیپ‌های حافظه محصولات آی‌پد، آی‌فون و آی‌پاد اپل بود.

اما اپل روز گذشته اعلام کرد که قصد دارد میزان تامین قطعات مورد نظر برای آی‌فون جدید خود را از سامسونگ کاهش دهد.

هر چند هنوز نام شرکت کره‌ای در لیست تامین کنندگان قطعات محصولات اپل وجود دارد، اما با این اقدام، اپل در صدد کاهش مراودات تجاری خود با این شرکت است.

به گفته مدیران اپل، در حال حاضر این شرکت برای تامین قطعات مورد نیاز خود با شرکت‌های توشیبای ژاپن و SK Hynix کره وارد مذاکره شده است تا به این ترتیب جای خالی سامسونگ را پر کند.

یکی از منابع آگاه علاوه بر این که عنوان کرد سامسونگ هنوز هم در لیست تامین‌کنندگان قطعات برای اپل وجود دارد، اعلام کرد این اقدام اپل ربطی به روابط تیره و تار ۲ شرکت بر سر حق مالکیت فناوری‌های مربوط به تبلت ندارد و اپل فقط قصد دارد تعداد تامین‌کنندگان قطعات خود را افزایش دهد.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 18 شهریور 1391  2:13 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آیا می دانید سورپرایز بزرگ اپل در ۱۲ سپتامبر چیست؟

آیا می دانید سورپرایز بزرگ اپل در ۱۲ سپتامبر چیست؟

همچنان گمانه‌زنی‌ها برای تاریخ 12 سپتامبر ادامه دارد. عرضه آیفون 5 یا معرفی آیپد مینی؟

اپل با ارسال دعوت نامه رسمی کنفرانس خود در روز ۱۲ سپتامبر تایید کرد سورپرایز بزرگی را با هدف معرفی محصولات جدید برای کاربران دارد.

شرکت اپل دعوتنامه رسمی برای برگزاری یک کنفرانس رسمی در ساعت ۱۰ صبح روز ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۲ به وقت محلی (ساعت ۲۱:۳۰ چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۱) در Yerba Buena Center شهر سانفرانسیسکو را منتشر کرد.

کارشناسان عرضه آیفون ۵ را سورپرایز جدید می دانند، هر چند برخی نیز ورود آیپد مینی با شمایلی جدید را پیش‌بینی می‌کنند.

اپل با ارسال دعوت نامه‌های رسمی برای رسانه‌ها و کارشناسان، از آنها دعوت کرده تا در سان فرانسیسکو گرد هم آیند.

نامه‌ها با این جمله شروع شده است: it`s almost here و البته با ذکر روز ۱۲ و سایه ای از شماره ۵ که گفته می‌شود همان آیفون ۵ است.

(برخی شایعه ها حاکی از این است که ممکن است اپل شماره دیگری را به جای ۵ اعلام کند، هر چند این احتمال بسیار کم است.)

همچنین گفته می شود آیفون جدید روز دوازدهم عرضه رسمی نخواهد شد و همه چیز به تاریخ ۲۱ سپتامبر بر می گردد.

اپل قرار است سخت‌افزار و نرم‌افزار ویژه خود که با آندروید بسیار متفاوت است را به همگان نشان دهد تا گوگل علیرغم کپی‌برداری‌های نرم‌افزاری یا سامسونگ با کپی سخت‌افزاری، رو دست بخورند.

آیفون ۵ با سیستم عامل جدید ios6 و نیز رقیب گوگل‌مپ یعنی fruity mapping app عرضه شده؛ هر چند روی آن خبری از یوتیوب گوگل نخواهد بود.

ممکن است در شوی ۱۲ سپتامبر در مورد مینی آیپد نیز صحبت شود که تا کنون بیشتر از آیفون ۵ مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

به گفته برخی از افراد از داخل اپل، سری جدید آیپاد نانو ممکن است معرفی شود.

اخبار منتشر شده در این چند ماه گذشته حاکیست آیفون جدید (که شاید آیفون ۵ یا شماره دیگری نام گذاری شود) نسبت به نسل قبلی نازک‌تر٬ صفحه نمایش بلندتر (۴ اینچ) و دارای تغییرات و بهبودهای سخت‌افزاری خواهد بود.

همچنین از هم اکنون شایعاتی در مورد معرفی محصولات دیگری از جمله iMac ٬ Macbook Pro with Retina Display 13 inch هنگام برگزاری کنفرانس مطرح شده که هنوز در حد حدس و گمان است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 18 شهریور 1391  2:16 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

چرا اینترنت کشور ما کند است؟

چرا اینترنت کشور ما کند است؟

وزیر ارتباطات پاسخ می‌دهد.
وجود مشكل در كابل‌ها و مسيرهاي بين‌الملل، اختلال در كابل‌هاي زيردريايي و در نهايت ملاحظات امنيتي برخي مواردي هستند كه به گفته وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گاه موجب كندي و اختلال در اينترنت مي‌شوند.

رضا تقي‌پور در گفت‌وگويي با ايسنا، اظهار كرد: كندي اينترنت دلايل متعددي مي‌‌تواند داشته باشد كه در برهه‌هاي زماني مختلف به آنها اشاره شده است اما در ابتداي دولت نهم، ما پهناي باند بين‌الملل را از هفت درگاه دريافت مي‌كرديم اما اكنون تعداد اين درگاه‌ها دو برابر شده و به ۱۴ درگاه رسيده است.

به گفته او در اين ميان گاه به دلايلي ممكن است برخي درگاه‌ها با مشكلي مواجه شدند و در كابل‌هاي بين‌الملل يا در مسير منتهي به كشور، اختلالي ايجاد مي‌شود كه در اين موارد ترميم آن بخش و يا تامين پهناي آن از سوي درگاه‌هاي ديگر بين دو روز تا يك هفته زمان مي‌گيرد و همين مسئله موجب كندي اينترنت در اين مدت مي‌شود.

وزير ICT در ادامه كابل‌هاي زيردريايي و اختلالات آنها را از ديگر دلايل كندي اينترنت كشور دانست و گفت: گاه هم شاهد بوده‌ايم كه اختلالات ايجاد شده در شبكه اينترنت كشور به كابل‌هاي زيردرياي عمان برمي‌گردد كه اكنون با ايجاد يك كابل موازي زيردريايي تلاش شده است حجم مشكل در اين زمينه كم شده و بخش اعظمي از ترافيكي كه در اين زمينه و جود دارد منتقل شود.

اما تقي‌پور از ملاحظات امنيتي به عنوان يكي از ديگر از دلايل كندي اينترنت در برخي زمان‌ها ياد كرد و افزود: با توجه به حملات متعددي كه در ارتباط با اينترنت كشور صورت مي‌گيرد ما نيز گاه ناچار به تشديد ملاحظات امنيتي هستيم و اين مسئله موجب ايجاد محدوديت‌هايي در پهناي باند و سرعت اينترنت مي‌شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 18 شهریور 1391  2:26 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اینترنت آزادتر، رای بیشتر

این رقابت تا به آنجا رسیده که باراک اوباما و رقیبش میت رامنی در مورد ایده‌ها و برنامه‌های خود در مورد آزادی اینترنت صحبت کرده‌اند.

گزارش: نسترن صائبی - منابع: PCWorld و ZDNet
باراک اوباما به‌سرعت از طریق حساب رسمی خود در توییتر تایید کرد که واقعا خود اوست که در ردیت حضور یافته است. این موضوع از سوی مدیران ردیت نیز تایید شد.
بر اساس اطلاعات سایت بیش از ۲۰۰ هزار نفر در زمان واقعی پرسش و پاسخ در صفحه سوال و جواب اوباما حضور داشتند. اما به صفحه سوال و جواب آقای اوباما در کل بیش از ۸/۱ میلیون نفر تاکنون وارد شده‌اند تا مطالعه کنند.

هر چقدر که به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نزدیک‌تر می‌شویم، رقابت دو کاندیدا برای جلب توجه شهروندان و به ویژه جوانان داغ‌تر می‌شود. این دو کاندیدا هر بار ترفندی را برای مطرح کردن خود در فضای مجازی و پشت سر گذاشتن دیگری رو می‌کند.
این رقابت تا به آنجا رسیده که باراک اوباما و رقیبش میت رامنی در مورد ایده‌ها و برنامه‌های خود در مورد آزادی اینترنت صحبت کرده‌اند.

حزب رامنی یعنی حزب جمهوری‌خواه آمریکا به تازگی در بیانیه‌ای اعلام کرده که تمرکز خود را روی حذف قوانینی گذاشته که آزادی بیان کاربران را در اینترنت نقض می‌کند و همچنین اعلام کرده که تمام سعی خود را می‌کند تا از اطلاعات شخصی کاربران در اینترنت حمایت کند.
نمایندگان مجمع ملی جمهوری‌خواهان در تامپای فلوریدا هفته گذشته با پلات‌فورمی (اصول اساسی یک حزب سیاسی) موافقت کردند که شامل استقلال داخلی بخش خصوصی در اینترنت می‌شود و با تلاش‌هایی برای به دست گرفتن راهبری اینترنت از سوی سازمان ملل یا سازمان‌های بین‌المللی دیگر مخالفت می‌کند.
براساس این پلات‌فورم؛ اینترنت مهد بروز نوآوری است و باعث رشد و توسعه می‌شود و بیشتر و سریع‌تر از هر پیشرفت فناورانه‌ای در تاریخ بشر الهام‌بخش آزادی است. در واقع، غیر وابسته بودن این شبکه جهانی نشانه قدرت آن است. اینترنت سیستم ارتباطی را ارایه می‌دهد که به طور منحصر به‌فردی از مداخله دولت‌ها مبری است.

جمهوری‌خواهان همچنین اعلام کرده‌اند که این حزب تضمین خواهد کرد که اطلاعات شخصی افراد از دستکاری دولت‌ها در امان باشد و افراد خود حق کنترل استفاده از اطلاعات‌شان را داشته باشند. اما قوانین یا آیین‌نامه‌های جدید نمی‌توانند این اهداف را دنبال کنند. تنها «روش برای حراست یا بهبود این سیستم‌ها به واسطه بخش خصوصی» است.

واکنش‌های درهم
گروه‌های متعددی از دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات خواسته‌اند تا از اصول آزادی اینترنت در پلات‌فورم‌های حزب‌شان حمایت کنند. در همین راستا، همایش حزب دموکرات هفته آینده برگزار خواهد شد. Demand Progress یکی از این گروه‌هاست که پلات‌فورم جمهوری‌خواه را حسابی تمجید کرده است.
قانونگذاران روی اسنادی دست گذاشته‌اند که ممکن است به مخالفت با قانون سوپا (قانون توقف سرقت آنلاین) بپردازد؛ لایحه‌ای که به آژانس‌های آمریکایی امکان می‌دهد موتورهای جست‌وجو و کسب‌وکارهای آنلاین دیگر را مجبور به قطع همکاری با وب‌سایت‌هایی کند که قانون کپی‌رایت را رعایت نمی‌کنند. به بیان دیگر، بر اساس این طرح تمام سایت‌هایی که به هر نحو محتوای دارای حق ‌تالیف را بدون اجازه انتشار دهند مسدود شده و همه شرکت‌ها و سرویس‌های آنلاین حتی ارایه دهندگان خدمات اینترنتی هم اجازه ارايه خدمات به این وبگاه‌ها را ندارند. قانونگذاران موافقت کرده‌اند که این پلات‌فورم همچنین می‌تواند با قانون حمایت و به‌اشتراک‌گذاری هوش سایبری یا سیسپا (CISPA) مخالف باشد. این قانون به شرکت‌های بخش خصوصی امکان می‌دهد که حجم اطلاعات بیشتری را در مورد مشتریان خود در اختیار آژانس‌های آمریکایی بگذارند تا از این طریق با تهدیدات سایبری مقابله کنند.

دیوید سگال، مدیر اجرایی گروهDemand Progress می‌گوید: برای سیاستمداران بسیار مهم است که بدانند آیا مخالف این اصول آزادی اینترنت اقدام می‌کنند یا نه. زیرا ممکن است با این کار خشم حزب خود را برانگیزند. وی می‌افزاید: واضح است که امروزه سانسور اینترنت و مانیتورینگ کاربران اینترنت کار منفوری است و در همین راستا، به دموکرات‌ها پیشنهاد می‌کنیم که برای مقابله با این اقدامات پلات‌فورمی را برای خود تعریف کنند.

اوبامای یخ زده
حزب باراک اوباما یعنی دموکرات‌ها نه مزایده‌ای برای طیف بی‌سیم راه انداخته و نه اپراتوری را ترغیب به سرمایه‌گذاری کرده و نه قانون بی‌طرفی اینترنت کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا را تایید کرده است.
به نظر می‌رسد که پلات‌فورم اوباما از چندی پیش تاکنون هیچ پیشرفتی در رسیدن به اهداف پوشش‌دهی پهن‌باند جهانی نداشته است. براساس این پلات‌فورم، فقط با شرط‌بندی‌های اینترنتی مقابله شده و برنامه‌های سرسختی برای اجرای قوانین موجود در زمینه مقابله با پورنوگرافی آنلاین در نظر گرفته شده است. البته هفته گذشته، اوباما قول داد که پلات‌فورم حزب دموکرات از آزادی اینترنت حمایت خواهد کرد. وی در جلسات پرسش و پاسخ خود در سایت Reddit.com نوشت: آزادی اینترنت موضوعی است که همه شما نسبت به آن حساسیت دارید و من هم دلم می‌خواهد که این مقوله اجرا شود.
وی افزود: ما به شدت با موارد خاص مقابله می‌کنیم تا اینترنت به عنوان یک پایگاه باز و آزاد برای همه افراد باقی بماند؛ از افرادی که می‌خواهند ایده‌های خود را در اینترنت به اشتراک بگذارند تا کسانی که می‌خواهند کسب‌وکاری را در این فضا شروع کنند.

تاثیر توییتر در انتخابات ریاست جمهوری
توییتر و دیگر شبکه‌‌ها یا رسانه‌های اجتماعی به خدمت کاندیدا‌های انتخاباتی آمده‌اند تا به هواداران خود انرژی بدهند. این شبکه‌ها از سویی دیگر سبب افزایش پشتوانه و سرمایه کاندیداها می‌شوند و از طرفی تمرکز مناظره‌های عمومی را به سمت آنچه بعضی‌ها نخستین «انتخابات اجتماعی» می‌نامند، تغییر می‌دهند.
زاک گرین، رییس مشاوران ۱۴۰Elect در همین راستا، ضمن توصیه به کاندیداها به نحوه‌ استفاده از توییتر می‌گوید: توییتر پتانسیل این را دارد که در روایت ملی از این رویداد نوسان ایجاد کند. علت این حرف این است که توییتر انتقال اطلاعات را دموکراتیزه کرده؛ توییت‌ها می‌توانند به کمک یک کاندیدا بیایند تا پیامی را که ممکن است فرصت دیده شدن در یک رسانه سنتی همچون روزنامه و تلویزیون را پیدا نکند، منتشر کنند. گرین در این خصوص می‌گوید که توییتر راهی برای تزریق یک پیغام به گفت‌وگوی ملی است.

تونی فراتو، سخنگوی پیشین خزانه‌داری آمریکا و کاخ سفید در دوران جورج دبلیو بوش و از شرکای شرکت مشاوره استراتژی‌های همیلتون پلس از توییتر به عنوان «تغییردهنده بازی» نام می‌برد و می‌گوید:توییتر برای کمپین‌ها این موقعیت را فراهم آورده تا بلافاصله با تعداد زیادی از کسانی که به صورت بالقوه می‌توانند رای‌دهنده باشند از طریق ارزان‌ترین روشی که می‌توان تصور کرد، رابطه برقرار کنند.
وی می‌افزاید: نه تنها این امکان وجود دارد که یک پیغام را برای میلیون‌ها نفر به نمایش بگذارید، بلکه همچنین می‌توان به اتهامات به سرعت پاسخ داد،. در گذشته، برای پاسخ‌گویی در برابر اتهاماتی که در یک تبلیغ تلویزیونی زده می‌شد، زمان زیادی می‌گذشت تا یک کنفرانس مطبوعاتی برگزار و یا یک آگهی تازه منتشر شود.

رییس‌جمهور فعلی آمریکا، باراک اوباما از رقیب جمهوری‌خواه خود میت‌رامنی به طرز چشم‌گیری در زمینه تعداد دنبال‌کنندگان توییتر خود برتری دارد. اکانت توییتر اوباما ۶/۱۸ حدود میلیون دوست یا follower دارد، در حالی که میت رامنی حدود ۹۰۰ هزار دوست دارد.
از طرفی دیگر به روز رسانی توییت‌های رییس جمهور آمریکا بیش از ۱۰ برابر میت رامنی است و توییت‌های رامنی بیشتر مربوط به محتواهایی می‌شود که به اشتراک گذاشته شده‌اند و یا محتوایی را دوباره توییت کرده‌اند.

جانت کست، استاد دانشگاه ایالت فلوریدا با تخصص رسانه‌های دیجیتال می‌گوید که در انتخابات سال ۲۰۰۸، توییتر تازه آغاز به کار کرده بود و تاثیر محدودی داشت. چرا که کاربران کمتری داشت که عمده آنها جوانان بودند و به عنوان رسانه‌ای خبری اهمیت چندانی نداشت.
در گزارش مرکز تحقیقات Pew آمده که کاندیداهایی که از این فناوری‌ها استفاده می‌کنند، نشان خواهند داد که با زمانه‌ خود حرکت می‌کنند. در این گزارش آمده: از زمان استفاده فرانکلین روزولت از رادیو، تا در آغوش‌گیری تلویزیون توسط جان اف کندی و تشخیص رونالد ریگان برای پتانسیل رویدادهای کمپین‌ در زمانه ماهواره‌ها و نوارهای ویدیویی، کاندیداها سریع‌تر به تصاحب قدرت فناوری‌های نوین می‌پردازند تا این حس را بیان کنند، که نمایندگی نسلی را دارند که با سمت و سویی که کشور به آن می‌رود هماهنگ هستند.

چت آنلاین باراک اوباما با کاربران در شبکه اجتماعی Reddit
«من باراک اوباما هستم، رییس‌جمهور آمریکا، هر چه می‌خواهید از من بپرسید»! این جمله‌ای بود که شامگاه چهارشنبه ۲۹ اوت در شبکه اجتماعی ردیت (Reddit) نوشته شد و حجم مراجعه به این وب‌سایت محبوب را با چنان افزایش شدیدی مواجه کرد که سایت برای دقایقی از دسترس خارج شد.
باراک اوباما به‌سرعت از طریق حساب رسمی خود در توییتر تایید کرد که واقعا خود اوست که در ردیت حضور یافته است. این موضوع از سوی مدیران ردیت نیز تایید شد. بر اساس اطلاعات سایت بیش از ۲۰۰ هزار نفر در زمان واقعی پرسش و پاسخ در صفحه سوال و جواب اوباما حضور داشتند. اما به صفحه سوال و جواب آقای اوباما در کل بیش از ۸/۱ میلیون نفر تاکنون وارد شده‌اند تا مطالعه کنند.

این اتفاق قابل ملاحظه‌ای در زمینه ایجاد ارتباط یک سیاستمدار با مردم قلمداد می‌شود؛ اتفاقی که اگر قرار بود مشابه آن در دنیای واقعی انجام شود به ساعت‌ها برنامه‌ریزی و هزینه مالی هنگفت نیاز بود. اما برای این کار تنها یک لپ‌تاپ استفاده شد و عکس اوباما با لپ‌تاپ هنگام پاسخ به پرسش‌ها در ردیت به‌سرعت در دیگر صفحات اینترنت پخش شد و این امر به عنوان لحظه‌ای مهم در «درهم‌آمیختگی اینترنت و سیاست» در تاریخ اینترنت شمرده می‌شود.

«هر سوالی می‌خواهی بپرس» (Ask me anything) بخشی در ردیت است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا از افرادی که در آن حاضر می‌شوند سوالات خود را بپرسند. معمولا سوالات و جواب‌ها با رای کاربران در بالا یا پایین صفحه رده‌بندی و در نتیجه اولویت‌بندی نیز می‌شوند.
در واقع، باراک اوباما نخستین رییس‌جمهور دنیاست که با زیرکی‌اش از این امکان وب‌سایت ردیت استفاده کرده است. بر اساس اطلاعات سایت ردیت در کل برای پست باراک اوباما ۲۱ هزار و ۱۴۰ کامنت نوشته شده است که رقمی بی‌نظیر است. البته این اقدام به ردیت محدود نماند و توییتر را نیز با انتشار فورانی توییت درباره حضور رییس‌جمهور در ردیت مواجه کرد. آنچنانکه این موضوع به‌سرعت در توییتر تبدیل به ترند (trend) شد. ترند موضوع یا توییتی است که در زمینه خاصی ارسال و دارای بیشترین مشارکت‌کننده در واحد زمانی می‌‍‌‌‌شود.
ترندها یکی از پرکاربردترین ابزارهای توییتر، مخصوصا در زمینه اطلاع‌رسانی از طریق توییتر، محسوب می‌شوند. سوال‌ها از باراک اوباما در ‌ردیت از جدی تا شوخی و هجو در هم آمیخته بود که رییس‌ جمهور جز در مواردی به سوالات جدی پاسخ گفت؛ سوالاتی از قبیل آزادی اینترنت و بیکاری. البته اوباما وقتی صحبت از بازیکن مورد علاقه‌اش در بسکتبال شد به شوخی جواب هر سوال را داد. اما بسیاری از دیگر سوالات که شوخی یا تمسخرآمیز بودند بی‌جواب ماندند. با این‌ همه وی که در تلاش است تا ریاست دوره آینده دولت را برای بار دیگر عهده‌دار شود، به دقت به سوالات کاربران در دیگر موارد پاسخ داد.

حضور اوباما در شبکه اجتماعی ردیت از ساعت ۴:۳۰ بعداز ظهر روز چهارشنبه ۲۹ اوت به وقت آمریکا آغاز شد. طولانی‌ترین پاسخ اوباما به سوال درباره بیکاری بود. وی در پاسخ به این سوال ۲۹۷ کلمه نوشت و ۱۵ دقیقه وقت صرف شد تا جواب آقای رییس‌ جمهور به این پرسش پست شود. با وجود آنکه پاسخ به پرسش‌ها درباره قانونی کردن مواد مخدر و سایر مسایل بحث‌برانگیز بود، اما کاربران سایت ردیت که ردیتور نامیده می‌شوند، آن را مثبت ارزیابی کردند.
اوباما در انتهای جلسه نیم‌ ساعته پرسش و پاسخ آنلاین، ضمن تشکر از کاربران، این کار را نمونه‌ای از کمک فناوری و اینترنت به انجام گفت‌وگوهایی خواند که دستیابی به دموکراسی را در دراز مدت آسان‌تر می‌کنند. جالب است بدانید که اوباما همچنین از امکان پاتوق کلیک گوگل پلاس برای کنفرانس ویدیویی و شبکه‌های اجتماعی کلیک پینترست و کلیک اینستاگرام نیز استفاده می‌کند.
گفتنی است که سایت ردیت که در سال ۲۰۰۵ راه‌اندازی شد، در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین سایت‌های جمع‌آوری اخبار در دنیاست. ردیت در حال حاضر نزدیک به ۴۰ میلیون بازدیدکننده یکتا (یونیک) در ماه دارد.

کمک‌های اقتصادی شرکت‌های فناوری به باراک اوباما
براساس گزارش سایت Open Secrets ، در کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۲، شرکت‌های مایکروسافت و گوگل به ترتیب با ۴۴۳ هزار دلار و ۳۵۷ هزار دلار در رتبه دوم و سوم اهداکنندگان کمک‌های اقتصادی به باراک اوباما قرار دارند.
البته سایت تاکید کرده است که این کمک‌ها به طور مستقیم از سوی این شرکت‌ها و شرکت‌های دیگر انجام نشده است، بلکه از سوی اعضا، کارمندان و دارندگان سهام و اقوام درجه یک آنها صورت گرفته است.

بر اساس آمار این سایت، اوباما در جمع‌آوری کمک‌های مالی بسیار موفق‌تر از رامنی عمل کرده است. اوباما توانسته است حدود ۳۴۸ میلیون دلار کمک جمع‌آوری کند، در صورتی که رامنی حدود ۱۹۳ میلیون دلار کمک دریافت کرده است.
گفته می‌شود که در انتخابات چهار سال پیش هم شرکت‌های فناوری اوباما را ترجیح داده بودند، تا جایی که مدیرعامل وقت گوگل یعنی اریک اشمیت در کارزار انتخاباتی اوباما شرکت کرد و به عنوان مشاور وی فعالیت کرد. استیو بالمر، مدیر اجرایی مایکروسافت هم چهار سال اخیر، حامی اوباما بوده است.
به طور کلی، بعد از انتخابات چند عضو گوگل وارد دستگاه اداری اوباما شدند و اریک اشمیت به همراه کریک موندی، رییس بخش پژوهش و راهبردی مایکروسافت عضو شورای مشورتی اقتصادی شدند.
به این ترتیب به صورت خلاصه حامیان اوباما، شرکت‌های فناوری، دانشگاه‌ها و تشکیلات حقوقی هستند. در صورتی که بانک‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری از رامنی حمایت می‌کنند.

فیس‌بوک هم تا حالا بیشتر حامی اوباما بوده است، اما موضع جدید اپل مشخص نیست و از آنجا که مطابق برنامه‌های اقتصادی اوباما مجبور به پرداخت مالیات بیشتری خواهد شد، معلوم نیست، عملا موضعش چگونه باشد.

کمپین رامنی، ترند توییتر خرید
کارزار انتخاباتی میت رامنی برای نخستین بار در تاریخ شبکه‌های اجتماعی یک موضوع ترند شده ملی توییتر را به عنوان یک کمپین تبلیغاتی برای خود خریدند.
حزب جمهوری‌خواه آمریکا حساب کاربری #RomneyRyan2012 را به عنوان یک نشانی ارتباطی رسمی برای کمپین خود خریداری کردند که در کنار ترندهای دیگر در توییتر به نمایش در می‌آید. به هر حال، از آن زمان تاکنون این ترند سفارشی در کنار عناوین دیگر قرار گرفته است. شرکت توییتر البته پیش از این هم هشتگ‌هایی را از سال ۲۰۱۰ تاکنون از ۱۲۰ هزار دلار به بالا فروخته بود، ولی استفاده سیاسی از آن برای نخستین بار صورت می‌گیرد.

زک موفات، مدیر امور دیجیتال میت رامنی به سایت Mashabale گفته است که ما واقعا فکر می‌کنیم که دسترس بودن می‌تواند رویکردی که خودمان را برای آن آماده کرده‌ایم و آن دسترسی بدون دیوار است، نشان بدهد. او اظهار امیدواری کرده که این یک آغاز برای تغییر باشد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 18 شهریور 1391  2:29 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

حواشی نخستین دوره انتخابات مجمع ناشران دیجیتال

«روز چهارشنبه جلسه‌ای سنگین در وزارت ارشاد در این مورد داشتیم اما نتیجه‌ای که نشان بدهد منافع صنفی در این مجمع جدید رعایت خواهد شد، از آن نگرفتیم.»

علی اصلان شهلا - نخستین دوره انتخابات مجمع ناشران دیجیتال که قرار بود ۱۲ شهریور ماه برگزار شود، به دلیل آنچه که "تعطیلات تهران به دلیل برگزاری اجلاس سران" اعلام شد، به ۲۰ شهریورماه موکول شد.
اما تغییر تاریخ انتخابات نه تنها از حواشی پیرامون آن نکاست که سبب شد تا اختلافات گروه‌های حاضر در آن بیشتر شود.

ماجرا چیست؟
مجمع ناشران الکترونیک پس از ۱۵ سال و تلاش چند باره برای کسب مجوز فعالیت قانونی، سرانجام با دعوت مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تلاش برای دریافت مجوزهای لازم را دوباره از سر گرفت.
نتیجه این تلاش‌ها سبب تولد نهادی تازه به نام مجمع ناشران دیجیتال شد.
اساسنامه این مرکز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد تایید قرار گرفت و قرار شد همه گروه‌های فعال در حوزه رسانه‌های دیجیتال دور هم جمع شده و مجمعی فراگیر را تشکیل دهند.

اما بحث برگزاری انتخابات و حضور گروهی قوی و صاحب نفوذ از مدیران اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار سبب غافلگیری مدیران مجمع ناشران الکترونیک شد.
آنها که گمان می‌کردند قرار است با دریافت مجوز، اقدامات صنفی خود را آسان‌تر پیگیری کنند، با خطر از دست دادن جایگاه‌شان در هیئت مدیره مواجه شدند.
ارشاد چاره کار را در ائتلاف این دو گروه دید اما توافق نکردن دو طرف و اختلافات دیرین سبب شده تا امروز این ائتلاف شکل نگیرد. حتی این اختلافات سبب شد تا انتخابات هشت روزی عقب بیفتد.

آخرین خبر اینکه روز چهارشنبه جلسه‌ای میان ائتلاف نوین (مدیران اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار) و مدیران قدیمی مجمع ناشران الکترونیک برگزار شد اما توافق دو طرفه حاصل نشد و معلوم نیست تا ۲۰ شهریور ماه روز انتخابات، این توافق برقرار می‌شود یا نه.

شنیده شده ۲۲ نفر در انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند اما اسامی آنها به طور رسمی اعلام نشده است. همچنین گفته می‌شود سه نفر از این تعداد تاکنون انصراف داده‌اند و ممکن است اعضای مجمع ناشران الکترونیک که خود بانی این مجمع جدید هستند، نیز از انتخابات کنار بروند.

انتخابات به روایت سرآمد
در حاشیه انتخابات مجمع ناشران دیجیتال، وبلاگی با نام سرآمد و به نشانی اینترنتی
www.saramad1391.blogfa.com آغاز به کار کرده است.
این وبلاگ توسط گروهی ناشناس اداره می‌شود، مدعی اطلاع‌رسانی در مورد انتخابات مجمع ناشران دیجیتال است.

نوک حمله انتقادات این وبلاگ به سمت محمدرضا طلایی رییس اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار است و مدعی شده است که طلایی مورد حمایت مدیران وزارت ارشاد است.

وبلاگ سرآمد دلیل تعویق انتخابات را نه تعطیلات تهران به دلیل برگزاری اجلاس سران که اختلاف مدیران ارشد مرکز توسعه فناوری اطلاعات وزارت ارشاد با فعالان صاحب نفوذ حوزه رسانه‌های دیجیتال بر سر انتخاب افراد مورد نظر ارشاد دانسته است.

از سوی دیگر در حالی که کاندیداهای نهایی حضور در انتخابات هنوز اعلام نشده‌اند، این وبلاگ از تلاش ارشاد برای تشکیل ائتلاف میان مدیران مجمع ناشران دیجیتال و کاندیداهای اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار خبر داده است.
براساس ادعای سرآمد طلایی، حسینی و بهادری کاندیداهای اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار هستند و حتی از سوی مرکز توسعه فناوری اطلاعات ارشاد تماس‌هایی با شرکت‌های فعال این حوزه برای حمایت از این فهرست سه نفره گرفته شده است.

براساس ادعای این وبلاگ، طلایی با حمایت مرکز توسعه فناوری اطلاعات ارشاد ۶۰ رای وکالتی را تاکنون جمع کرده و از سوی دیگر مجمع ناشران الکترونیک با توجه به سبقه تاریخی و فعالیت‌های صنفی، خود را برنده انتخابات می‌دانند.
براساس ادعای این وبلاگ مراسم‌های افطاری و رایزنی برای دریافت وام صد میلیون تومانی از راهکارهای برخی از افراد برای جمع رای بوده است.

انتخابات به روایت مشهدی
سعید مشهدی از فعالان حوزه رسانه‌های دیجیتال و مدیرعامل اتحادیه رسانه‌های دیجیتال اسلامی در مورد نحوه تصمیم‌گیری در مورد تاسیس اتحادیه ناشران دیجیتال گفت: هنگام پیگیری ما برای تاسیس اتحادیه رسانه‌های دیجیتال اسلامی، چنین پیشنهادی برای تاسیس مجمعی فراگیر و قانونی مطرح شد که ما هم از آن استقبال کردیم.

وی با بیان اینکه اکنون شش اتحادیه و مجمع در این حوزه فعالیت می‌کنند، گفت: هیچ انسان عاقلی نمی‌پذیرد که در یک صنف شش نهاد صنفی با هم فعالیت کنند و قطعا کار به نتیجه نمی‌رسد. اما دوستان در دولت برای تشکیل چنین اتحادیه فراگیری خیلی سنگ‌اندازی کرده‌اند. هر بار مشکل جدیدی را طرح می‌کردند و با حل آن مشکل مشکل دیگری اضافه می‌شد. اما خوشبختانه کار به جایی رسید که با کمک آقای علیزاده رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد، کار به مرحله انتخابات رسید. اما در این راه مشکلات و حواشی زیادی پیش آمده است.

مشهدی ادامه داد: ارشاد ابتدا از مجمع ناشران الکترونیک حمایت کرد. اما رایزنی‌های از سوی عده‌ای صورت گرفت که سبب شد ارشاد از مدیران مجمع بخواهد برای فراگیرتر شدن مجمع ناشران، دو نفر از گروه‌های دیگر را به هیئت مدیره اضافه کنند. مدیران مجمع هم قبول کرده و تعداد اعضای هیئت مدیره از پنج به هفت رسید. بعد از اعضای مجمع ناشران الکترونیک خواسته شد تعداد این دو نفر به سه نفر افزایش یابد. باز هم این موضوع مورد قبول واقع شد. سپس اعلام شد که دو نفر هم از گروه‌های دیگر بیایند. این موضوع هم به نحوی حل شد. اما سرانجام اصل کار را زیر سوال بردند و گفتند باید انتخابات هیئت مدیره برگزار شود.

مدیرعامل اتحادیه رسانه‌های دیجیتال اسلامی افزود: به هر حال در بحث انتخابات دو جریان وجود دارد. یکی مدیران مجمع ناشران الکترونیک هستند که از قدیم در این حوزه فعال بوده و کار صنفی کرده‌اند. یک گروه دیگر هم به رهبری آقای طلایی رییس اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار حضور دارند. ما و دوستان دیگر تلاش کردیم میان این دو گروه مصالحه برقرار کنیم اما متاسفانه برخی روابط پشت پرده مانع از انجام این کار شده است.

انتخابات به روایت اتفاق
دکتر جواد اتفاق رییس مجمع ناشران الکترونیک نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فناوران در مورد تشکیل مجمع ناشران دیجیتال گفت:مجمع ناشران الکترونیک ۱۵ سال سابقه فعالیت دارد و برای دفاع از حقوق صنف تلاش می‌کند. در نمایشگاه کتاب امسال مشکلات زیادی برای حضور در نمایشگاه به وجود آمد و دوستان در وزارت ارشاد اعلام کردند که به دلیل آنکه مجمع مجوز فعالیت ندارد، اجازه حضور در نمایشگاه را نخواهد داشت.وی ادامه داد: هرچند که بالاخره یک متراژ نسبتا خوبی را از معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حضور در نمایشگاه کتاب دریافت، اما اقدامات خود را برای دریافت مجوزهای لازم آغاز کردیم. خوشبختانه آقای دکتر علیزاده در مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارتخانه هم رویکرد خوبی داشتند و در جلسه‌ای که اوایل خرداد ماه برگزار شد، به ما اعلام کردند که برای کمک به قانونی شدن فعالیت‌های مجمع ناشران الکترونیک که چند سالی بود پیگیر آن بودیم، همکاری می‌کنند.

اتفاق افزود: بحث ما با دوستان و توافق‌مان این بود که مجمع ناشران الکترونیک مجوز فعالیت بگیرد و به کار خودش ادامه دهد و در واقع مجمع ناشران دیجیتال همان مجمع ناشران الکترونیک باشد. در این راه هم دوستان در ارشاد توصیه کردند که دو نفر را به جمع هیئت مدیره اضافه کنیم و ما هم با آغوش باز پذیرفتیم. اما جلوتر که رفتیم دیدیم صورت مساله عوض شده است و دوستان به دنبال سهم‌خواهی هستند. در واقع این رویکرد که مجمع ناشران الکترونیک به دنبال کسب مجوز برای فعالیت است عوض شد و انگار یک نهاد جدیدی از پایه در حال متولد شدن است و انتخاباتی برای آن برگزار خواهد شد و دوستان هم به دنبال سهم‌خواهی هستند.

رییس مجمع ناشران الکترونیک گفت: مشکل دیگر هم این است که اساسنامه‌ تهیه شده برای مجمع ناشران دیجیتال، این نهاد را از یک مجمع صنفی که خود صنف برای آن تصمیم می‌گیرد و هیئت مدیره منتخب همه کاره آن است، تبدیل به نهادی زیرمجموعه مرکز توسعه فناوری اطلاعات وزارت ارشاد شده است که هر لحظه مدیران ارشاد با عملکرد و سیاست‌های مدیران منتخب موافق نبودند، می‌توانند حکم به تغییر یا انحلال آن بدهند.

به گراش فناوران، وی با بیان اینکه برای حضور در انتخابات ثبت‌نام کرده اما هنوز معلوم نیست که کاندیدا باقی بماند، گفت: روز چهارشنبه جلسه‌ای سنگین در وزارت ارشاد در این مورد برگزار شد اما نتیجه‌ای که نشان بدهد منافع صنفی در این مجمع جدید رعایت خواهد شد، از آن نگرفتیم. بنابراین حضور ما در انتخابات بستگی به شرایطی دارد که در آینده نزدیک مشخص خواهد شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 18 شهریور 1391  2:32 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

گوگل لپ‌تاپ‌های کروم بوک را به کسب‌وکارهای تجاری کرایه می‌دهد

کروم‌بوک، لپ‌تاپ‌های مجهز به سیستم‌عامل کروم در ازای 30 دلار به شرکت‌هایی که نیرو‌کار فصلی و موقتی دارند اجاره داده مش‌وند.

شرکت گوگل تصمیم گرفته است لپ‌تاپ‌های کروم‌‌بوک خود را به صورت موقت در اختیار شرکت‌ها و کسب‌وکارهای تجاری قرار دهد.

کسب‌وکارهای تجاری می‌توانند با پرداخت ماهانه ۳۰ دلار لپ‌تاپ‌های کروم بوک گوگل را کرایه کنند.

به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب سایت eweek، کسب‌وکار‌ها و شرکت‌هایی که برای انجام عملیات و فعالیت‌های کاری خود نیازمند فناوری‌های مبتنی بر پردازش ابری هستند، می‌توانند لپ‌تاپ‌های کروم بوک گوگل را اجاره کنند.

کروم‌بوک به لپ‌تاپ‌های عرضه شده از سوی گوگل گفته می‌شود که تحت سیستم عامل کروم کار می‌کنند.

این لپ‌تاپ دارای سیستم عامل چندان پیچیده‌ای نیست و در واقع تحت مرورگر کروم گوگل قرار دارد.

گوگل این لپ‌تاپ را برای استفاده از نرم‌افزار‌ها و خدمات تحت وب و یا به اصطلاح مبتنی بر فناوری پردازش ابری طراحی کرده است.

براساس این گزارش، شرکت‌ها و کسب‌وکارهای تجاری در حال حاضر می‌توانند لپ‌تاپ‌های کروم‌بوک را کرایه کنند و پس از اتمام کارشان آن‌ها را به گوگل برگردانند.

انتظار می‌رود شرکت‌هایی که دارای نیروی کار فصلی و موقتی هستند، شرکت‌های نوپایی که درصدد صرفه جویی مالی در هزینه‌ها هستند و شرکت‌هایی که قصد استفاده آزمایشی از کروم بوک را دارند، از طرح جدید گوگل استقبال کنند.

شرکت گوگل لپ‌تاپ‌های کروم بوک را به صورت نامحدود واگذار می‌کند و کسب‌وکارهای کاربر فقط می‌بایست به ازای کرایه هر دستگاه کروم بوک ماهانه ۳۰ دلار بپردازند.

ضمانت پشتیبانی سه ساله از سخت‌افزارهای کروم بوک، کنسول مدیریت تحت وب کروم و پشتیبانی ۲۴ ساعته از دیگر خدماتی است که گوگل در اختیار کسب‌وکارهایی قرار می‌دهد که کروم بوک را کرایه کنند.

گفتنی است استفاده از لپ‌تاپ‌های کروم بوک گوگل هنوز گسترش چندانی نیافته است، اما تاکنون مدارس و موسسات آموزشی در آمریکا از این دستگاه‌ها استقبال کرده‌اند.

هم اکنون صد‌ها مدرسه در ۴۱ ایالت آمریکا از این دستگاه‌ها استفاده می‌کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 19 شهریور 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آی‌بی‌ام خدمات بازاریابی خود را به صورت آنلاین عرضه می‌کند

بسیاری از کاربران به اینترنت دسترسی دارند و ارائه این خدمات آنلاین، امکان برون‌سپاری عملیات‌های بازاریابی را به کاربران می‌دهد.
 
آی‌بی‌ام خدمات بازاریابی خود را به صورت آنلاین عرضه می‌کند


شرکت آی‌بی‌ام خدمات آنلاین جدیدی در حوزه بازاریابی راه اندازی کرد.

آی‌بی‌ام در واقع با ترکیب برخی از نرم‌افزارهای بازاریابی خود راهکار جدیدی را طراحی و آن را به صورت آنلاین عرضه کرده است. 


به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب سایت sitesetter، آی‌بی‌ام خدمات جدیدی در حوزه بازاریابی و تجارت هوشمند عرضه کرده است که سازمان‌ها و شرکت‌های مشتری به کمک آن می‌توانند عملیات بازاریابی خود را به صورت برون سپاری انجام دهند و نیازی به خرید و نصب نرم‌افزارهای بازاریابی و استخدام متخصصان آی‌تی برای مدیریت این نرم‌افزار‌ها نداشته باشند.

این خدمات به کسب‌وکارهای کاربر اجازه می‌دهد پس از انتخاب مشتریان و گروه‌های هدف کمپین‌های بازاریابی خود، یک صفحه اینترنتی یا یک پایگاه ایمیل ایجاد کنند و واکنش‌ها و بازخوردهای صورت گرفته به کمپین خود را تحلیل و ارزیابی کنند. 

آی‌بی‌ام خدمات جدید خود را پایگاه بازاریابی آی‌بی‌ام نامیده که بخشی از خدمات «تجارت هوشمندانه‌تر آی‌بی‌ام» است.

این پایگاه در واقع دو عملیات عمده را که تا پیش از این به صورت مجزا توسط نرم‌افزارهای مختلف صورت می‌گرفت، ترکیب کرده است؛ یکی نرم‌افزاری که شرکت‌های کاربر به کمک آن تبلیغات ایمیلی و اینترنتی خود را مدیریت می‌کردند و دیگری نرم‌افزاری که نتایج کمپین تبلیغاتی و بازاریابی صورت گرفته را تجزیه و تحلیل می‌کرد.

ترکیب این نرم‌افزار‌ها و عرضه آنها به صورت آنلاین باعث می‌شود کاربران راحت‌تر بتوانند کمپین‌های بازاریابی جدید را امتحان کنند و نتایج به دست آمده را سریع‌تر مورد ارزیابی قرار دهند.

آی‌بی‌ام در عرضه خدمات جدید خود از فناوری شرکت‌هایی بهره برده است که آن‌ها را در یکی دو سال اخیر خریداری کرده است.

کورمتریک (Coremetrics) و یونیکا (Unica) از جمله شرکت‌های عرضه کننده راهکارهای تحلیلی و بازاریابی هستند که هم اکنون در مالکیت آی‌بی‌ام قرار دارند.

گفتنی است شرکت آی‌بی‌ام هفته گذشته در کنفرانسی تحت عنوان نشست جهانی تجارت هوشمندانه‌تر که در اورلاندوی آمریکا برگزار شده بود، از این خدمات رونمایی کرد.

آی‌بی‌ام در این نشست همچنین نتایج یکی از نظرسنجی‌های سال ۲۰۱۱ خود را که در میان ۱۷۰۰ نفر از متصدیان بازاریابی شرکت‌های تجاری انجام داده بود، ارائه کرد.

براساس این یافته‌ها، ۸۲ درصد از متصدیان بازاریابی شرکت‌ها در سال ۲۰۱۱ تصمیم گرفته بودند استفاده از شبکه‌های اجتماعی را در عملیات بازاریابی خود سال بعد خود افزایش دهند.

در آن زمان حدود ۲۶ درصد از متصدیان بازاریابی نیز در تلاش‌های خود مطالب وبلاگ‌ها را دنبال می‌کردند، ۴۲ درصد گزارشات شرکت‌های طرف ثالث را دنبال می‌کردند و ۴۸ درصد نیز گزارشات ارسالی از سوی مشتریان خود را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دادند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 19 شهریور 1391  3:40 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

کاهش چشمگیر درآمد اینتل

در پی انتشار این گزارش، سرمایه‌گذاران واکنش منفی نشان داده و به همین رو ارزش سهام اینتل با کاهش ۹۰ سنتی یا ۳.۶ درصدی به ۲۴ دلار و ۱۹ سنت در هر سهم رسید.

شرکت اینتل در تازه‌ترین گزارش خود از کاهش درآمدها در سه ماهه سوم سال جاری میلادی خبر داد.

بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده چیپ‌های کامپیوتری جهان پیش‌بینی کرده است که در سه ماهه سوم سال جاری میلادی درآمدی برابر با ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار داشته باشد که در مقایسه با درآمد ۱۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری اینتل در سه ماهه مشابه سال گذشته کاهش هفت درصدی نشان می‌دهد.

پیش‌بینی اینتل مبنی بر درآمد ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلاری در سه ماهه سوم سال در حالی صورت می‌گیرد که این شرکت در ماه جولای این رقم را ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تا ۱۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار پیش‌بینی کرده بود.

آسوشیتدپرس گزارش کرده است که در پی انتشار این گزارش، سرمایه‌گذاران واکنش منفی نشان داده و به همین رو ارزش سهام اینتل با کاهش ۹۰ سنتی یا ۳.۶ درصدی به ۲۴ دلار و ۱۹ سنت در هر سهم رسید.

اینتل دلیل کاهش فروش خود را روند نزولی تقاضا برای کامپیوترهای شخصی اعلام و پیش‌بینی کرد که چنین کاهش فروشی برای دیگر شرکت‌هایی که در زمینه تولید و فروش کامپیوترهای شخصی فعال هستند نیز روی خواهد داد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 19 شهریور 1391  3:41 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

پوشش بد موبایل و سرعت اینترنت مهم‌ترین شکایت کاربران

کاربران سرویس‌های اینترنتی در زمینه تعرفه و نرخ دسترسی به اینترنتی که دریافت می‌کنند ناراضی بوده و در بازه زمانی ۶ ماه نخست امسال چندین بار نارضایتی خود را از این طریق اعلام کرده‌اند.

معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات بیشترین آمار شکایات مردم از ارائه‌دهندگان سرویس‌های ارتباطی را مربوط به عدم پوشش و آنتن‌دهی ضعیف شبکه‌های موبایل درکشور عنوان کرد و گفت: برای رفع مشکل کیفیت شبکه‌های موبایل به اپراتورها چندین بار تذکر داده شده است.

رضوانی در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به ثبت شکایات مردم از ارائه‌دهندگان سرویس‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات در سامانه جامع پاسخگویی به شکایات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار داشت: عمده شکایات کاربران سرویس‌های ارتباطی از ارائه‌دهندگان این سرویس‌ها در ۶ ماهه نخست امسال مربوط به ضعف پوشش دهی در شبکه‌های تلفن همراه، نارضایتی از نصب آنتن‌های موبایل –BTS – و مزاحمت‌های تلفن همراه بوده است.

وی با بیان اینکه کاربران سرویس‌های ارتباطی باید شکایات خود را در مورد سرویس‌هایی که دریافت می‌کنند ابتدا با اپراتورهای مربوطه در میان بگذارند، ادامه داد: شکایاتی که در سامانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به ثبت می‌رسد مربوط به آن دسته از شکایاتی می شود که از سوی اپراتور پاسخی به آن داده نشده است.

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با تاکید بر اینکه در بخش سرویس‌های فناوری اطلاعات نیز عمده شکایات مطرح شده از سوی کاربران مربوط به کندی سرعت در زمان اتصال سرویس اینترنت و نیز مشکلات ناشی از سرعت اینترنت ارائه شده از شرکت‌های اینترنتی است که با آنچه که کاربران از این سرویس انتظار دارند در پاره‌ای اوقات متفاوت است.

رضوانی تصریح کرد: کاربران سرویس‌های اینترنتی در زمینه تعرفه و نرخ دسترسی به اینترنتی که دریافت می‌کنند نیز ناراضی بوده و در بازه زمانی ۶ ماه نخست امسال چندین بار نارضایتی خود را از این طریق اعلام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه به تمامی شکایات کاربران در اسرع وقت رسیدگی می‌شود و بارها اپراتورها را به دلیل شکایت کاربران جریمه‌های نقدی و غیرنقدی کرده‌ایم، افزود: کاربران با مراجعه به پرتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و ثبت مشکل خود ابتدا شماره شناسه‌ای دریافت کرده که از این طریق می‌توانند مشکل خود را با اپراتور مربوطه در میان بگذارند و چنانچه از این طریق به نتیجه نرسیدند رگولاتوری خود وارد عمل شده و موضوع را پیگیری می‌کند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 20 شهریور 1391  11:20 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هشدار امنیتی در مورد بارگذاری فایل از سایت‌های تورنت

کاربران اینترنت که از سایت های تورنت استفاده می کنند عملا کنترل رایانه خود را به نیروهای پلیس یا هکرها و کلاهبرداران آنلاین واگذار می کنند.

تی وی بالا، بسیاری از کاربران اینترنت برای بارگذاری عکس و فیلم و موسیقی به سایت های تورنت مراجعه کرده و از این طریق حجم زیادی از اطلاعات را به رایانه های خود متنقل می کنند، اما یافته های دانشمندان در دانشگاه بیرمنگام ثابت می کند که از این طریق ابزار مختلف جاسوسی و نظارت بر عملکرد کاربران هم به رایانه های شخصی منتقل می شود.

این محققان که تحت سرپرستی تام چاتیا به مدت دو سال ترافیک سایت های مختلف تورنت را زیر نظر گرفته اند، ضمن شناسایی 100 فایل برتر تورنت در حوزه های مختلف در سایت The Pirate Bay، رفتار کاربرانی که این فایل ها را به اشتراک می گذارند زیر نظر گرفته اند.

آنها متوجه شدند که بارگذاری این فایل ها در بسیاری از موارد به کنترل غیرمستقیم عملکرد کاربران دانلودکننده منجر می شود. این اقدام توسط دیگر افرادی انجام می شده که همزمان با دیگر افراد در حال بارگذاری فایل های محبوب بوده و در اصطلاح peers محسوب می شوند.

البته این اقدام از سوی سایت های تورنت هم صورت می گیرد و در مواردی نظارت مستقیم بر عملکرد سایت های تورنت از سوی پلیس و گروه های مدافع کپی رایت به منظور شناسایی عوامل توزیع کپی های غیرقانونی فیلم ها صورت گرفته است. این اقدامات امنیت اطلاعات شخصی کاربران را به خطر انداخته است.

بررسی ها نشان داده از 100 تورنت فیلم 65 تورنت و از هر 100 تورنت برتر موسیقی 26 مورد به طور مستقیم مورد کنترل قرار گرفته اند. در 40 درصد موارد هم کنترل ها سه ساعت بعد از آغاز بارگذاری هر تورنت آغاز شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 20 شهریور 1391  11:22 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

پیروزی مهم برای موتور جست‌وجوی بینگ
 

ایتنا - بینگ در تبلت کیندل فایر HD و دیگر تبلت‌های جدید مایکروسافت به صورت پیش فرض موتور جست‌وجوی اصلی خواهد بود.


شرکت مایکروسافت اعلام کرد که بینگ موتور جست‌وجوی پیش‌فرض در تبلت جدید شرکت آمازون خواهد بود.


به گزارش ایتنا از ایسنا، مایکروسافت به سایت خبری مش‌ابل گفت که طبق توافق با شرکت آمازون قرار شده است تا بینگ به عنوان موتور جست‌وجوی پیش‌فرض در تبلت کیندل فایر HD آمازون تبدیل شود که چند روز پیش رونمایی شد.


شرکت آمازون نیز در بیانیه‌ای این موضوع را تائید کرده است و آدام سان، یکی از مدیران ارشد بینگ نیز با تائید نهایی شدن این موضوع گفت: بینگ در تبلت کیندل فایر HD و دیگر تبلت‌های جدید مایکروسافت به صورت پیش فرض موتور جست‌وجوی اصلی خواهد بود.

البته کاربران قادر خواهند بود تا موتور جست‌وجوی پیش فرض خود را به دلخواه خود تغییر دهند و این امکان در حالی فراهم شده است که موتور جست‌وجوی بینگ در رقابت با گوگل توفیق چندانی نداشته است و سهم ناچیزی از بازار را در اختیار دارد.


آمازون پس از شرکت RIM دومین شریک مهم شرکت مایکروسافت در زمینه دستگاه‌های سیار است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

دوشنبه 20 شهریور 1391  11:22 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

تحقیقات تازه مخترع وب در مورد کاربرد و اثرات جهانی اینترنت

 تیم برنرز لی مخترع وب تحقیقاتی جهانی در مورد میزان دسترسی به اینترنت و اثرات آن بر ملل دنیا انجام داده است.

 ورج، این تحقیقات موسوم به فهرست وب از طریق وب سایتی به نشانی thewebindex.org در دسترس قرار گرفته و قابل مشاهده است. در این فهرست 61 کشور جهان بر اساس میزان کارآیی استفاده شان از اینترنت طبقه بندی شده اند.

در صدر این فهرست سوئد با امتیاز 100 قرار گرفته است و اثری از نام ایران در میان کشورهای طبقه بندی شده به چشم نمی خورد. طبقه بندی کشورها در فهرست مذکور بر اساس میزان دسترسی به اینترنت، کیفیت محتوای در دسترس، زیرساخت ها و تاثیر اجتماعی، اقتصادی و سیاسی اینترنت بر هر کشور انجام شده است.

برنرز لی پس از ارائه این تحقیق گفته است: من و دوستانم زندگیمان را صرف قدرتمندتر کردن وب کرده این و حال متوجه شده ایم در زمانی که مشغول این کار بوده ایم تنها 20 درصد جهانیان از آن استفاده کرده اند.

وی افزوده هر کشور با مراجعه به این فهرست درخواهد یافت که برای افزایش اتصال مردم به اینترنت باید چه کارهایی انجام دهد و در هر مرحله باید چه کند.

گفتنی است پس از سوئد که در صدر قرار دارد، آمریکا، انگلیس، کانادا، فنلاند، سوییس، نیوزلند، استرالیا، نروژ، ایرلند، سنگاپور، ایسلند، کره جنوبی و فرانسه رتبه های دوم تا چهاردهم را از آن خود کرده اند. از میان کشورهای خاورمیانه و همسایه ایران قطر رتبه 21، ترکیه رتبه 27، اردن رتبه 35، مصر رتبه 39 و پاکستان رتبه 44 را کسب کرده اند.

همچنین رتبه 51 تا 61 این جدول به تانزانیا، نپال، کامرون، مالی، بنگلادش، نامیبیا، اتیوپی، بنین، بورکینافاسو، زیمباوه و یمن اختصاص یافته است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 شهریور 1391  9:11 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

روند افزایشی استفاده از اینترنت در روستاهای هند

به دنبال طرح‌های دولت هند مبنی بر رواج استفاده از اینترنت، آمار کاربران اینترنتی در روستاهای این کشور افزایش داشته است.

روستانشین‌های هندی به استفاده از اینترنت تمایل دارند.

بین ماه‌های دسامبر تا ژوئن سال جاری، تعداد روستایی‌های هندی فعال در اینترنت، از ۲۴ میلیون به ۳۱ میلیون نفر رسیده که این رقم، از ۲۹ درصد افزایش حکایت دارد.

این یافته‌ها بر اساس مطالعات مشترک موسسه تحقیقاتی IMRB و اتحادیه موبایل و اینترنت هند موسوم به IAMAI، و بر اساس آمارگیری در هفت ایالت هند شامل آندرا پرادش، آسام، مهاراشترا، اوریسا، راجستان، تامیل نادو و اوتار پرادش به دست آمده است.

در این تحقیق، به هر فردی که در یک ماه گذشته حداقل یک بار از اینترنت استفاده کرده باشد، کاربر فعال اطلاق می‌گردد.

پیش‌بینی می‌شود این رقم تا دسامبر سال آینده، به ۳۸ میلیون نفر برسد، که برابر با ۴.۶ درصد جمعیت روستایی هند است.

تعداد کاربران اینترنتی در مناطق شهرنشین هند بالاتر است.

سوبهی ری (Subho Ray) رئیس اتحادیه IAMAI، افزایش تعداد کاربران اینترنت در مناطق روستایی هند را نتیجه طرح‌های دولتی و خصوصی در خصوص ارتقاء میزان استفاده از اینترنت و «افزایش آگاهی رسانه‌ای» ناشی از آن عنوان کرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 شهریور 1391  9:12 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

رشد خیره‌کننده بدافزارهای آندرویدی

رشد خیره‌کننده بدافزارهای آندرویدی

محبوبیت سیستم عامل آندروید، چشم هکرها را به سوی خود جلب کرده است.

در سه ماه اول سال جاری، بدافزارهای ویژه دستگاه‌های همراه به طرز حیرت‌انگیزی رشد داشته است.

شرکت مکافی در گزارش جدید خود اعلام کرد که در بهار سال ۲۰۱۲ تعداد ویروس‌ها و بدافزارهای ویژه حمله به سیستم عامل آندروید و تبلت‌ها، نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۱۲۰۰ درصد رشد داشته است.

مکافی در گزارش خود گفته این شرکت در سه ماه اول سال ۲۰۱۲، تعداد ۸۰۰۰ ویروس جدید برای حمله به آندروید کشف کرده است، در حالی که در بهار سال گذشته، این رقم فقط ۶۰۰ بدافزار بوده است.

کارشناسان معتقدند رشد و محبوبیت فراگیر آندروید، چشم هکرها را به خود جلب کرده است.

تحلیلگران می‌گویند نبود ساز و کارهای لازم برای کنترل بازار از یک سو و امکان فروش نرم‌افزارهای کاربردی در بازارهای غیررسمی از سوی دیگر، امکان ادامه فعالیت هکرها را برای طرح‌ریزی حملات بی‌امان علیه دستگاه‌های مجهز به آندروید کاملاً فراهم کرده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 شهریور 1391  9:20 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

حضور گیمرهای مشهور دنیا در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران

تعدادی از مشهورترین و قدرتمندترین بازیکنان جهانی بازی‌های رایانه‌ای به بهانه این مسابقات در تهران حضور یافته‌اند.

با ورود گیمرهای مشهور خارجی، رقابت‌های بزرگ بازی‌های رایانه‌ای ماتریس وارد مرحله تازه‌ای شد.
شامگاه یکشنبه نوزدهم شهریورماه، میهمانان خارجی رقابت‌های بزرگ بازی‌های رایانه‌ای ماتریس، وارد محل برگزاری این رویداد شدند.

تعدادی از مشهورترین و قدرتمندترین بازیکنان جهانی بازی‌های رایانه‌ای به بهانه این مسابقات در تهران حضور یافته‌اند.

Nikita ملقب به Nicker، یکی از گیمرهای حاضر در رقابت‌هاست.
او که ملیت روس دارد، قهرمان چند دوره رقابت‌های جهانی در رشته Warcraft و سایر بازی‌های استراتژیک است.

Danny Eagels ملقب به Husky با ملیت آلمانی، دیگر بازیکن خارجی که در این مسابقات حضور یافته، قهرمان جهان در رشته Need for Speed و سایر سیمولاتورهای رانندگی است.

همچنین تیم کامل FNATIC در رشته Counterstrike میهمان گیمرهای ایرانی در رقابت‌های امسال یازی‌های رایانه‌ای ماتریس است.
این تیم مشهور چندملیتی، در اکثر مسابقات اخیر Counterstrike تیمی دنیا مقام اول را کسب کرده‌اند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 شهریور 1391  9:24 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها