0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

نوكيا خيانت كرد يا خيانت ديد؟

تعجب نمي‌كنم اگر بشنوم بعضي كاركنان نوكيا در تهران حتي خود پشت انتشار اخبار و شايعات پيرامون نوكيا باشند، حال يا به قصد تسويه حساب شخصي يا وعده همكاري با رقبايش.

نوكيا را شركت موفقي نمي‌دانم به خصوص در سال‌هاي اخير.
غول روزهاي بچگي ما كه هميشه آرزوي داشتن يكي از گوشي‌هايش را داشتيم سرانجام به عادت بد فنلاندي خود دچار شد و كارش به جاهاي باريك كشيده است. فنلاندي‌ها بيش از حد محتاط هستند، البته چاقي بيش از حد نوكيا هم به اين صفت اخلاقي اضافه شود معجون شكست آماده است.

نوكيا به حدي چاق، مغرور و محتاط شده بود كه اپل آمريكايي نه در حالت بيهوشي بلكه هوشياري كامل، تكه تكه گوشت تن نوكيا يا همان سهم بازارش را در روز روشن و جلوي چشم ايشان كند و مديران اين شركت هم امكان تكان دادن دست و پايشان را هم نداشتند. شايد هم اصلاً عمداً قصد نداشتند كاري كنند.
در حالي‌كه بوي خيانت و رقابت در هم آميخته شده بود، برنج‌فروش سابق و غول فعلي كره جنوبي، "سامسونگ" هم از اين ضيافت بي‌نصيب نماند و آنقدر از سهم بازار نوكيا و البته اپل آمريكايي برد كه حالا اوست كه بر صدر بازار گوشي‌هاي بزرگ هوشمند ايستاده است.

نوكيا تاوان خيلي چيزها را داد، سهامدارانش در نهايت نيز به اين نتيجه رسيدند تا فرمان مديريت اين شركت بدحال را به يك آمريكايي بسپارند تا شايد اين كابوي كه زماني در مايكروسافت بود بتواند ماشين در حال سرازيري به دره را مهار كند.

فرمانروايان "وال استريت" و "سيليكون ولي" در نقطه‌اي از دنياي امروز ايستاده‌اند كه نگاه سرمايه‌داران دنيا به آنجا دوخته شده است.
آنها خوب مي‌دانند چه شركتي نفس‌هاي آخر را مي‌كشد، خوب مي‌دانند زماني بايد بالاي سر اين شركت‌ها بروند كه توان دفاع نداشته باشند و البته اين را هم مي‌دانند كه نبايد آنقدر دير بالاي سر طعمه خود بروند كه مرده و فاسد شده باشد.

شايع شده فرمانروايان قصد خريد نوكيا را دارند اما نه به قيمت نوكيا بلكه به قيمتي كمتر. البته از نوكيايي‌ها هم شنيده مي‌شود كه هنوز كارشان به جايي نرسيده كه قصد خود فروشي را داشته باشند. اما برخي خب اين كرشمه‌ها را براي بازار گرمي مي‌دانند و خيره به انتظار زمان چوب حراج زدن به نوكيا هستند.

شايع شده مديراني در نوكيا هستند كه قصد دارند سهامداران اين شركت را به آستانه‌اي از ترس بكشانند كه به فروش شركت با قيمت مدنظر فرمانروايان اقدام كنند. مي‌گويند اين افراد نفوذي، ماموريت خيانت به اين شركت را دارند و خب در دنياي پول هم گذشتن از چنين طعمه‌هايي كار سختي است.
براي تحقق اين امر هم گويي عمل به ضرب المثل اسكيموها در دستور كار قرار گرفت.
اسكيمو‌ها مثلي دارند كه مي‌گويد براي خوردن يك نهنگ بايد آن را تكه كرد. در مورد نوكيا هم مدير تازه وارد آمريكاييش گويي همين كار را آغاز كرده است. اخراج‌ها در مقياس ده هزار نفري آغاز شد، مراکز تحقيقاتي نوكيا در آلمان و انگليس مسدود شد، برند "ورتو" كه گوشي‌هاي فوق لوكس نوكيا به آن نام توليد مي‌شد، فروخته شد، تنزل جايگاه نوكيا اما همچنان ادامه دارد، در اين ميان شركت‌هاي اعتبارسنجي هم وارد گود شدند و تعجب نكنيد اگر بگويم در دنياي امروزي انجام كار سفارشي از سوي اين موسسات اصلا بعيد نيست.

به قول خودمان موضوع يك قران و دوزار نيست. اما در ادامه مسير وحشت آفريني در ميان سهامداران پير نوكيا، مؤسسه اعتبار سنجي "موودي" رتبه عجيبي به نوكيا اعطا فرمود و رتبه ايشان را به "Junk" كه به زبان فارسي ما به "بنجل" و "آشغال" هم ترجمه مي‌شود، تنزل داد.
زيان‌هاي ميليارد دلاري نوكيا و رشد روزانه رقباي تازه ورود را هم به مجموع اخبار منتشره در معتبرترين رسانه‌هاي جهان اضافه كرده، آن را جلوي سهامداران نوكيا قرار داده و خود را يك لحظه جاي اين سهامداران وحشت‌زده بگذاريد. ارزش سهام شما همچنان رو به كاهش است و گاوشيردهي كه سال‌ها شير مي‌داد حالا حال خوبي ندارد.

اگرچه نوكيا هنوز هم آنقدر بزرگ هست كه سهامدارانش را سراسيمه روانه صف فروش سهام نكند، اما خب بايد منتظر ماند و ديد اين رويه تا كي دوام دارد.

تعطيلي دفتر نوكيا در ايران
يكي از راه‌هاي ضربه‌زدن رقبا، حذف نوكيا از بازارهاي پر سود است.
نوكيا در قاره آمريكا جايگاه مناسبي نداشت، در اروپا هم وضعيت دلچسب نبود. در عوض بخش‌هايي از خاورشرقي و خاورميانه و اين اواخر آفريقا سود خوبي به جيب نوكيايي‌ها سرازير مي‌كرد. به عبارتي اين بازارها آخرين سنگرهاي نوكيا براي بقا و دوام هستند.
در اين ميان بازار ايران بزرگ‌ترين بازار مصرف خاورميانه براي نوكيا به شمار مي‌رود. مديران جديد نوكيا در تصميمي كه علت آن با نگاه دايي جان ناپلئوني هم براي نگارنده قابل تحليل نيست، خبر از تعطيلي دفتر نوكيا در ايران دادند.

نحوه انتشار اين خبر در ايران نيز در نوع خود تامل برانگيز بود. اين خبر نه به شكل رسمي از طريق سايت نوكيا يا دفتر رسمي ايشان در تهران، بلكه از طريق رسانه‌هاي داخلي منتشر شد. ظاهراً يك روزنامه اقدام به ارسال ايميلي به دفتر مطبوعاتي نوكيا در فنلاند كرده بود و از ايشان پرسيده بود، "خبر مسدود شدن دفتر تهران اين شرکت را تاييد مي‌کنند؟" در پاسخ نيز نوكيا اعلام كرده "اين شركت به فعاليت‌هاي خود در تهران به طور مستقيم خاتمه مي‌دهد."

نكته جالب‌ آن‌كه خبر تعطيلي دفتر نوكيا در تهران به تحريم ايران تعبير شد كه طبعاً به تحريك حس ناسيوناليستي كاربران احساسي بزرگ ترين بازار نوكيا در منطقه مي‌انجامد. نتيجه چنين حركت تحريك‌آميزي هم روشن و به منزله از دست رفتن بخش جديدي از سهم نوكيا در بازار ايران است.
نكته جالب‌تر از نكته جالب قبلي هم اين‌كه دفتر رسمي نوكيا در تهران به عنوان حافظان منافع اين شركت كه تا ۳۰ مردادماه سال‌جاري همچنان حقوق‌بگير ايشان نيز محسوب مي‌شوند، (تا لحظه تنظيم و انتشار اين گزارش)، هيچ واكنشي به تبعات انتشار تحريم‌گونه اين اخبار در ايران نشان نداده‌اند.
در بخشي از اطلاعيه نوكيا آمده است، "نوکيا به منظور سازگاري با قوانين بين المللي تجارت اقدام به تعطيلي دفتر منطقه‌اي خود در تهران تا پايان ماه آگوست مي‌نمايد وليکن مطابق با قوانين و ارزش‌هاي اين شرکت همچنان به پشتيباني خود ادامه مي‌دهد. با وجوديکه نوکيا در آينده حضور مستقيم در ايران نخواهد داشت وليکن مصرف کنندگان همچنان به محصولات نوکيا از طريق شرکت‌هاي واسطه همانگونه که تا کنون انجام شده دسترسي خواهند داشت."

سومين نكته جالب در خصوص تصميم عجيب و اخير نوكيا براي بستن دفتر تهران موضوع شبيه‌شدن اين شركت به سايرين است. ترجمه جمله مذكور به اين شرح است كه نوكياي اروپايي نزديك به ۱۵ سال است كه بر خلاف رقباي شرقي و غربي خود اقدام به تاسيس دفتر رسمي در تهران كرده است. به عبارت ديگر نوكيا در اين سال‌ها بي‌توجه به تحريم‌ها و ساير موارد مستقيماً در بازار ايران حضور داشته و با كاربران و رسانه‌هاي ايراني به اشكال مختلف و البته مستقيم در ارتباط بوده است.
آن سوي ماجرا و از گذشته تا كنون، رقباي شرقي و غربي يا همان سامسونگ و اپل و غيره هيچ‌گاه فكر حضور مستقيم در ايران را به ذهن خود خطور نداده و همواره ترجيح داده‌اند به شكل غيرمستقيم در بازار ايران حضور داشته باشند.

دفتر نوكيا در تهران با وجود اشكالات و ناكارآمدي‌هايي كه داشت به هر حال در ايران حضور داشت. حال آن‌كه الباقي رقباي محترم زحمت تقبل يك صدم هزينه‌هاي وارده به نوكيا را هم به خود نداده‌اند.

سرنوشت مديران نوكيا
رفتارشناسي شركت‌هاي فناورانه نشان مي‌دهد جابجايي كاركنان، مدير ربايي و سرقت اطلاعات و غيره امري مرسوم محسوب مي‌شود. به همين جهت برخي شركت‌هاي آمريكايي از مديران خود تعهدات سنگيني جهت عدم حضور در شركت‌هاي رقيب، محرمانگي اطلاعات و شرايطي از اين دست مي‌گيرند.
با اين حال كم نيست خبرهايي مبني بر جذب مديران شركت‌هاي رقيب از يكديگر و لو دادن اطلاعات بازار. رئيس فعلي نوكيا از مايكروسافت آمده است، شركتي كه همچون رقيب قدرش يعني گوگل، خود دستي بر آتش داشته و جنبنده‌اي در دنياي فناوري نيست كه از نگاه ايشان مخفي بماند.

غول دنياي مجازي يعني گوگل ابتدا نرم‌افزاري و از طريق "سيستم عامل" قدم در بازار گوشي‌هاي تلفن همراه گذاشت. اما گوگل چندي بعد يك گام سخت‌افزاري هم برداشت تا رسماً در كنار برند‌هاي دنياي موبايل نام گوگل را هم بشنويم. به اين منظور گوگل ۱۲ و نيم ميليارد دلار براي خريد موتورولا هزينه كرد و اين شركت را هم بلعيد. البته قبل از خريد اين موضوع شايعه بود.
مايكروسافت هم كه اصل و اساس كارش بر سيستم عامل است اما گاه و بيگاه شايعاتي هم در بازار مطرح است. شايعه فروش نوكيا، اين شايعات عمدتاً با اهداف تجاري هدفمندي در بازار بر سر زبان‌ها مي‌افتد تا به اين ترتيب واكنش بازار به خوبي سنجيده شود. گاه و بيگاه نيز شنيده مي‌شود مايكروسافت خواستار خريد نوكيا است.
حالا كه حرف از شايعه شد يك شايعه هم هست كه مي‌گويد مدير فعلي نوكيا اصولاً با ماموريت به نزديكي كشاندن مايكروسافت و نوكيا قدم در اين شركت گذاشته و احتمال چنين پيوندي در قالب ادغام يا خريد هم مطرح است.

باز گرديم به كشورمان، سابقه نزديك به ۱۵ سال حضور مستقيم نوكيا در ايران شاهد تغيير سه مدير كل بود.
مدير نخست نوكيا بعد از جدايي از اين شركت به يكي از نمايندگي‌هاي رقيبش يعني سامسونگ پيوست.
مدير دوم نيز تا چندي پيش با تنزل جايگاه همچنان در دفتر نوكيا در تهران حضور داشت، اما در خبرها آمد كه او نيز به رقيب ديرينه يعني سامسونگ پيوسته است.
مدير فعلي هم كه سابقه فعاليت در حوزه موبايل را نداشت و هنوز مشخص نيست به كجا برود.

حالا اما از دفتر نوكيا در تهران خبري نيست و گفته مي‌شود از تصميم اخير نوكيا بسيار عصباني هستند.
دو شب قبل از اين‌كه از دفتر مركزي فنلاند خبر برسد كه كارها را جمع و جور و تحويل دهيد، نوكيايي‌ها به قول خودشان كمپين جديد تبليغاتي خود را شروع كرده بودند و اتفاقاً به قيد قرعه يك مرسدس بنز هم به يكي از فروشنده‌هاي پركار خود اهدا كرده بودند.

حالا موضوع فقط جدايي نوكيا از ايران نيست، بلكه پاي چند بچه هم در ميان است!، وضعيت پشتيباني، وضعيت قراردادهاي تبليغاتي سالانه نوكيا و سرنوشت شبكه توزيع هم روي هوا هستند.
 شك ندارم كه رقباي نوكيا نهايت بهره‌برداري را از اين عدم حضور خواهند برد. اين را هم نيك مي‌دانم كه حالا بريده جرايد زير دست برخي فروشندگان رقيب است و با ذوق‌زدگي و به عنوان مدرك آن را به خريداراني كه دنبال گوشي نوكيا هستند، نشان داده و مي‌گويند، "به! مگر نمي‌بيني در روزنامه نوشته نوكيا ايران را تحريم كرد" بعد هم چند شايعه را چاشني مي‌كنند و مي‌گويند، "بچه‌ها از گمرك خبر داده‌اند كه جلوي واردات نوكيا گرفته شده، ديگه در داخل هم كسي روي گوشي‌هاي نوكيا كار نمي‌كنه، گارانتي هم كه نمي‌شه، عقل سليم حكم مي‌كنه شما از اين گوشي كه من دارم ببريد، ديگه تصميم با شما!"

كسي چه مي‌داند شايد كاركنان ناراحت دفتر نوكيا در تهران هم ناگزير به رقبايش بپيوندند، تعجب نمي‌كنم اگر بشنوم بعضي كاركنان نوكيا در تهران حتي خود پشت انتشار اخبار و شايعات پيرامون نوكيا باشند، حال يا به قصد تسويه حساب شخصي يا وعده همكاري با رقبايش.

خلاصه آن ‌كه يكي مي‌گويد تحريممان كرد و يكي مي‌گويد نه تحريم كه نكرده اگر اين‌طور باشد سامسونگ و اپل و همه برندهاي موجود در بازار سال‌هاست كه تحريممان كرده‌اند. برداشت‌ها اما هر چه باشد فرقي نمي‌كند به هر حال نوكيا از ايران رفت. حالا بايد منتظر ماند و واكنش بازار و خريداران را به اين اخبار ديد.

ختم گزارش اين‌كه در خبرها عيناً اين‌گونه آمده: تعطيلي دفتر نوکيا در ايران به منظور وارد نشدن اين گوشي‌ها در ايران نيست چرا که سه شرکت ايراني کمال الکترونيک، ارکان ارتباطات و الوطني به فعاليت خود به منظور واردات گوشي‌هاي اين برند ادامه مي‌دهند.
از سوي ديگر فعاليت واردکنندگان غيرقانوني اين برند نيز در کشور متوقف نخواهد شد چرا که قاچاقچيان به فکر سود حاصل از فروش خود هستند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 26 مرداد 1391  3:41 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

پيامك بزنيد، قبض بگيريد

در حال حاضر مشتركين تلفن همراه نيز مي‌توانند با ارسال پيامك به شماره ۹۹۰۰۰۹ از قبض و دوره كاركرد ميان دوره‌اي تلفن همراهشان با خبر شوند.

مشتركين تلفن همراه شركت ارتباطات سيار از اين پس مي‌‏توانند با ارسال يك پيام كوتاه (SMS) به شماره ۹۹۰۰۰۹، از قبض دوره وكاركرد ميان دوره تلفن همراه خود به تفكيك موارد كاركرد تلفن شهري، بين شهري، پيام‌كوتاه و ساير هزينه‌‏ها مطلع شوند.


به گزارش ایتنا از ایسنا، طي كردن مسير و رفتن به بانك و پرداخت قبوض در سال‌هاي گذشته امري معمولي بود. اما در چند سال اخير با گسترش پرداخت قبوض به صورت اينترنتي و از طريق تلفن ثابت بسياري از رفت‌ و آمدهاي شهري را كاهش داده است و پرداخت قبوض به موقع‌تر و آسان‌تر انجام مي‌شود.

در حال حاضر مشتركين تلفن همراه نيز مي‌توانند با ارسال پيامك به شماره ۹۹۰۰۰۹ از قبض و دوره كاركرد ميان دوره‌اي تلفن همراهشان با خبر شوند.

مشتركين تلفن همراه شرکت ارتباطات سيار مي‌‏توانند درخواست خود را طبق فرمت‌هاي تعيين شده در سايت به سيستم BillingSMS ارسال كنند و چند لحظه بعد، خدمات مورد نظربراي مشتركان ارسال خواهد شد.
دريافت قبض پايان دوره
براي دريافت قبض پايان دوره يک رقم شماره دوره صورتحسابگيري * دو رقم شماره سال ۸۸*۱) ) ، همچنين براي دریافت مبلغ کارکرد میان‌دوره واژه " "m، براي دريافت مبلغ كاركرد از تاریخ تا تاریخ بايد تاريخ پايان (۶ رقمي) * تاريخ شروع (۶ رقمي) (۸۷۱۲۱۰*۸۷۱۲۱۳)، دريافت راهنماي سيستم كلمه "H " يا" h يا help"، دريافت ليست دوره‌هاي صورتحساب‌گيري D يا d،‌ براي دريافت خلاصه قبض آخرين دوره S يا s ،‌ ثبت نام جهت دریافت قبض پایان دوره پیش از چاپ و توزیع قبوض R"" را به شماره ۹۹۰۰۰۹ ارسال كنيد.

اطلاعات قبض ميان دوره به كاركرد يک بازه زماني بين دو دوره صورتحساب‌گيري گفته مي شود. به جاي کاراکتر* مي توانيد از ‚ يا . يا / يا _ يا \ و يا Space استفاده كنيد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران در صورت درخواست قبض آخرين دوره و يا خلاصه قبض، شناسه قبض و پرداخت نيز به منظور استفاده از خدمات پرداخت‌هاي غيرحضوري بانك‌ها براي متقاضي ارسال خواهد شد.

قبض پایان دوره از دوره ۱ سال ۸۷ پیش از توزیع قبوض پستی برای مشترکین به ترتیب زون، ارسال مي‌شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 28 مرداد 1391  11:12 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام برگزار می‌شود

 اطلاع‌رساني اين نمايشگاه آغاز گرديده است و انجام مراحل ثبت نام از متقاضیان مشارکت در تلكام ۲۰۱۲ بزودي صورت خواهد گرفت.

سيزدهمين نمايشگاه بين‌المللي صنايع مخابرات و اطلاع‌رسانی( ايران تلکام ۲۰۱۲) با حضور شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و خارجی از تاریخ ۲۴ تا ۲۷ آبان ماه ۱۳۹۱ مصادف با ۱۴ تا ۱۷ نوامبر ۲۰۱۲ در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش ایتنا ، نمایشگاه تلکام که سال‌هاست به عنوان بزرگ‌ترین رویداد و گردهمائی در بخش مخابرات و ارتباطات کشورمان جایگاه خود را یافته و تثبیت شده، تاکنون دوازده دوره متوالی و بصورت بین‌المللی با حضور فعال ارگان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی مطرح کشورمان مرتبط با زمینه‌های موضوعی نمایشگاه و همچنین شرکت‌های مطرح خارجی فعال در زمینه این صنعت، توسط شرکت پالار سامانه با اخذ مجوز از سازمان توسعه تجارت ایران و با همکاری شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا.ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شده است.

برگزاری منظم و مطابق با برنامه پیش‌بینی شده، از این نمایشگاه، چهره‌ای موفق ساخته که با اقبال بخش صنعت مخابرات و ارتباطات، دست‌اندرکاران و کارشناسان مواجه شده است.

مطابق این گزارش، اطلاع‌رساني اين نمايشگاه آغاز گرديده است و انجام مراحل ثبت نام از متقاضیان مشارکت در تلكام ۲۰۱۲ بزودي صورت خواهد گرفت.

شرکت‌ها و علاقه‌مندان جهت كسب اطلاعات و جزئيات بيشتر مي‌توانند از طريق تلفن، فاكس و يا نمابر با ستاد برگزاري نمايشگاه تماس حاصل نمايند.
همچنین وب سایت اختصاصی نمایشگاه نیز در دسترس است.

تلفـن : ۳۹-۸۸۷۹۸۷۳۸
فاكس : ۸۸۷۹۹۳۳۴
پست الكتــــرونيك : palarsamaneh@gmail.com

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 28 مرداد 1391  11:14 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

تروجان‌های پیامکی بلای جان کاربران آندروید

بدافزارها و تروجان های مختلف آندروید گرفتاری های جدی برای کاربران این سیستم عامل همراه ایجاد کرده اند.

اینکوایر، گزارش تازه موسسه امنیتی کاسپراسکای نشان می دهد تعداد برنامه های آلوده که سیستم عامل گوگل را هدف قرار داده اند در سه ماهه دوم سال 2012 نسبت به سه ماهه قبل از آن افزایش چشمگیری داشته و از تنها 5400 مورد به بیش از 14900 مورد افزایش یافته است.

این افزایش 275 درصدی موجب نگرانی شدید کارشناسان امنیتی شده که معتقدند علیرغم هشدارهای مکرر به گوگل این شرکت در جهت افزایش امنیت سیستم عامل اندروید چندان فعال نیست.

از مجموع بدافزارها و تروجان های کشف شده آندروید حدود 25 درصد یا یک چهارم آنها تروجان های پیامکی بوده اند که برای سرقت پول از کاربران به کار می روند. این تروجان ها معمولا بدون اطلاع کاربر موجب اتصال او به شماره ای با هزینه مکالمه بالا می شوند.

18 درصد دیگر از تهدیدات کشف شده در سه ماهه دوم سال 2012 از نوع تهدیدات backdoor بوده اند که به هکرها امکان می دهد رایانه های مورد نظرشان را تحت کنترل گرفته و از آنها برای راه اندازی شبکه هایی مانند شبکه بوت نت استفاده کنند. جالب آنکه از مجموع بدافزارهای کشف شده تنها دو درصد از نوع نرم افزارهای جاسوس بوده اند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 1 شهریور 1391  10:11 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اپل باارزش‌ترین برند تاریخ شد

شرکت اپل با ارزش‌ترین برند تاریخ جهان شد.

شرکت اپل با ارزش مجموع 622 میلیارد دلار به عنوان با ارزش‌ترین برند تاریخ که سهام آن در بورس معامله می‌شود، معرفی شد.

پیش از این شرکت مایکروسافت با ارزش بازاری 618 میلیارد و 900 میلیون دلاری عنوان با ارزش‌ترین برند جهان را در میان برند‌هایی که سهام آنها به طور عمومی در بورس عرضه شده بود، در اختیار داشت.

این عنوان از سال 1999 که ارزش برند مایکروسافت به 618 میلیارد و 900 میلیون دلار رسید تا کنون در اختیار این شرکت بوده و این در حالی است که در حال حاضر ارزش برند مایکروسافت به 258 میلیارد و 200 میلیون دلار کاهش یافته است.

اکنون اپل موفق شده است با ارزش بازاری 622 میلیارد دلاری این عنوان را از آن خود کند.

ارزش بازاری هر برند بر اساس میزان سهام آن شرکت در بازار سهام ضرب در ارزش سهام آن محاسبه می‌شود.

اپل در ماه اوریل سال جاری میلادی توانسته بود به ارزش بازاری 600 میلیارد دلاری دست پیدا کند و طی سه ماه گذشته ارزش سهام این شرکت 25 درصد افزایش داشته است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 1 شهریور 1391  10:48 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

حمله هكرها به سایت های دولتی انگلیس

این گروه اعلام كرد كه این حملات به تلافی رفتار انگلیس با جولیان آسانژ و اصرار این كشور به دستگیری و استرداد بنیانگذار ویكی لیكس به سوئد صورت گرفته است.

گروه هكرهای موسوم به 'ناشناس' روز سه شنبه اعلام كرد كه اعضای این گروه برخی سایت های دولتی انگلیس را به تلافی رفتار دولت این كشور با 'جولیان آسانژ' بنیانگذار سایت 'ویكی لیكس' مورد حمله قرار داده اند.   
 
به گزارش ایرنا، گروه هكرهای 'ناشناس' با انتشار اعلامیه ای در شبكه اجتماعی توییتر مسئولیت حمله شب گذشته به سایت های دولتی از جمله سایت وزارت دادگستری و وزارت كشور انگلیس را برعهده گرفت.

این گروه اعلام كرد كه این حملات به تلافی رفتار انگلیس با جولیان آسانژ و اصرار این كشور به دستگیری و استرداد بنیانگذار ویكی لیكس به سوئد صورت گرفته است.

یك سخنگوی وزارت دادگستری انگلیس نیز امروز مورد حمله قرار گرفتن وبسایت این وزارتخانه را مورد تایید قرار داد و گفت: احتمالا طی 24 ساعت گذشته برخی از مراجعان قادر به دسترسی به خدمات این وبسایت نبوده اند.

وی تاكید كرد: تدابیر لازم برای مقابله با این گونه حملات اینترنتی اندیشیده شده است تا آسیبی به خدمات اینترنتی این وزارتخانه وارد نشود.

جولیان آسانژ كه از سوی دولت سوئد تحت تعقیب قرار دارد، از حدود دو ماه پیش در سفارت اكوادور در لندن پناه گرفته و هفته گذشته نیز تقاضای پناهندگی سیاسی وی رسما توسط دولت اكوادور پذیرفته شد.

در مقابل دولت انگلیس تاكید كرده است كه نسبت به استرداد آسانژ به سوئد متعهد است و به محض خروج وی از ساختمان سفارت اكوادور او را دستگیر خواهد كرد.

موضوع اعطای پناهندگی سیاسی به جولیان آسانژ باعث بروز تنش دیپلماتیك میان انگلیس و اكوادور شده است.

آسانژ از سوی دادستانی سوئد به آزار و اذیت جنسی دو زن متهم شده و درخواست استرداد وی از حدود یك سال و نیم پیش در دادگاه های انگلیس در دست رسیدگی بوده است. آسانژ این اتهامات را بی اساس خوانده و رد كرده است.

پس از اینكه دادگاه های انگلیس استرداد بنیانگذار ویكی لیكس به سوئد را تایید كردند، وكلای آقای آسانژ این پرونده را سیاسی خواندند و اعلام نمودند كه در صورت تحویل موكل شان به سوئد، وی ممكن است به دلیل افشاگری های سایت ویكی لیكس به آمریكا تحویل شود و حتی با مجازات اعدام مواجه گردد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 1 شهریور 1391  10:49 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

سامسونگ تولید تراشه‌ها را متحول می‌کند

شرکت سامسونگ اعلام کرد 4 میلیارد دلار برای تولید تراشه‌های جدید سرمایه‌گذاری می‌کند.

شرکت سامسونگ اعلام کرد به منظور ایجاد تحول در تولید تراشه‌های موجود، قصد دارد ۴ میلیارد دلار برای این منظور سرمایه‌گذاری کند.

هدف این شرکت کره‌ای این است که با ایجاد یک خط تولید جدید تراشه مخصوص تلفن‌های همراه هوشمند و تبلت در آستین تگزاس، نبض بازار را در دست بگیرد.

به گفته مدیران سامسونگ، این سرمایه‌گذاری با هدف ایجاد یک خط تولید تراشه که پیش از این در ماه ژوئن خبر راه‌اندازی آن داده شده بود و تلفیق ۲ خط تولید حافظه انجام می‌شود.


تحلیلگران اعلام کردند که این مبلغ‌، بیشترین مقداری است که تا به حال توسط یک شرکت خارجی در آستین تگزاس سرمایه‌گذاری شده است.


هم اکنون با وجود مشکلات حقوقی فراوانی که سامسونگ و اپل با یکدیگر پیدا کرده‌اند، اما هنوز سامسونگ به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده‌های تراشه فعالیت می‌کند و وظیفه تامین حافظه‌های آی‌فون و آی‌پد را هم به عهده دارد.

سامسونگ تولید تراشه‌ها را متحول می‌کند

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 1 شهریور 1391  11:03 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آیا وزارت ارتباطات تجزيه می‌شود؟

اگرچه هنوز اطلاع موثق و رسمي در دست نيست، اما ظاهراً شوراي رقابت اعلام كرده سرانجام توانسته نظر رئيس جمهور را براي جدا كردن رگولاتوري از وزارت ارتباطات جلب كند.

دانيال رمضاني - وزارت پست، تلگراف و تلفن كشور از زماني كه اسم قديمي و منسوخ خود را تغيير داد و لباس، نام و ماموريت جديد برايش طراحي شد، روز خوش نديد. گويي تغيير نام كهنه به نام مدرن وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات شگون نداشت.
هنوز لوگو و سربرگ‌هاي جديد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات جا نيفتاده، خصوصي‌سازي آغاز شد. تيغ خصوصي‌سازي تكه‌هاي بزرگ و پول‌سازي را از اين وزارتخانه جدا كرد. هنوز هم كه هنوزه بسياري از دولتمردان سابق و فعلي، نمايندگان مجلس و مردم، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات را با نام وزارت مخابرات مي‌شناسند و از اين وزارتخانه با نام خود ساخته ياد مي‌كنند.

پرده اول: خصوصي‌سازي
با شروع خصوصي‌سازي، شركت مخابرات ايران كه سال‌ها عمده‌ترين دلمشغولي و كار مانده در ذهن مردم از وزارت ارتباطات بود، در ليست واگذاري‌ها قرار گرفت و فارغ از حاشيه‌هايي كه موضوع اين گزارش نيست وارد بورس شد.

در دل شركت مخابرات ايران غول ديگري قرار داشت كه در سال ۸۶ و بعد از سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران و شرکت سايپا عنوان سومين بنگاه سودده اقتصادي کشور را به يدك مي‌كشيد.
شركت ارتباطات سيار ايران كه مردم آن را با نام برند اين شركت يعني همراه اول مي‌شناسند هم از وزارت ارتباطات جدا شد.

شركت پست جمهوري اسلامي ايران هم كه سودده نبود، به حكم خصوصي‌سازي از اين وزارت‌خانه جدا شد و به دنبال سرنوشت خود رفت.

عمده‌ترين بخش پول‌ساز باقي مانده در دست وزارت ارتباطات، شركت ارتباطات زيرساخت بود كه به واسطه برخي حساسيت‌ها اين شركت حاكميتي شناخته شد و از مقوله خصوصي‌سازي كنار گذاشته شد.

وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات حتي بانك هم داشت. پست‌بانك هم به شكلي عجيب و ظاهراً بدون اطلاع و هماهنگي‌ با وزير ارتباطات خود به سمت خصوصي‌سازي رفت و بعد از كشمكش فراوان گويي انتقالش منتفي شد.

در نهايت وزارت ارتباطات ماند و شركت ارتباطات زيرساخت، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سازمان فناوري اطلاعات و پست بانك. در همان اوضاع و احوال سازمان فضايي وزارت ارتباطات هم از اين وزارت‌خانه جدا شده و به معاونتي در كنار رئيس جمهوري تبديل شد. اما وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در حالي‌كه به سختي و به تازگي گريبان خود را از خصوصي‌سازي كرده بود، با چالش جديدي مواجه شد. اين بار به جاي خصوصي‌سازي اين كوچك‌سازي بود كه به سراغ وزارت ارتباطات آمد.

پرده دوم: كوچك‌سازي
مجلس شوراي اسلامي قصد لاغركردن دولت را داشت و ماجراي حذف و ادغام وزارت‌خانه و ايجاد وزارت‌خانه‌هاي جدي در دستور كار بود. وزارت ارتباطات هم كانديد ادغام در وزارت راه و ترابري و وزارت مسكن و شهرسازي بود يعني ادغام سه وزارت‌خانه در هم.
اگرچه برخي شنيده‌ها از سمت دولت و معاون پارلماني قوه مجريه حكايت از آن داشت كه خود دولت نيز تمايلي به حفظ اين وزارت‌خانه ندارد. كما اين كه در ايام مربوط به ادغام وزارت‌خانه‌ها، معاون پارلماني دولت رسماً بي‌طرفي خود در قبال تصميم اتخاذ شده از سوي مجلس‌نشينان را اعلام كرد. اين موضوع نيز در ادبيات سياسي ما يعني چراغ سبز و نوعي بله غيرمستقيم. اما در حالي‌كه همه چيز براي خداحافظي با يكي از قديمي‌ترين وزارت‌خانه‌هاي كشور فراهم بود، ناگهان ورق برگشته و سرنوشت وزارت ارتباطات به شكل ديگري رقم خورد.
در نهايت با تقلاي وزارت ارتباطات، مخالفت‌هايي در مجلس شوراي اسلامي و البته فشار رسانه‌ها و به اين علت كه مقوله ارتباطات و فناوري اطلاعات امري به كلي متفاوت از آجر و آسفالت است، وزارت ارتباطات اين بار هم توانست گلوي خود را از دست غول كوچك‌سازي رها كرده و بازهم نفسي بكشد.

پرده سوم: رقباي تازه وارد
چندماهي از بحث خصوصي‌سازي و ادغام نگذشته بود و وزير ارتباطات به دنبال بازسازي معاونان جديد و خدمات جديد بعد از خصوصي‌سازي بود كه زمزمه‌هاي جديدي آغازيدن گرفت. به موجب خصوصي‌سازي نهاد تازه‌اي با اختيارات جامعي متولد شده بود به نام شوراي رقابت. قرار بود در مقوله خصوصي‌سازي شوراي رقابت وظيفه نظارت بر خصوصي‌سازي‌ها و تنظيم بازار بعد از اين تغييرات را بر عهده بگيرد.
شوراي رقابت در حالي‌كه هنوز عرقش خشك نشده بود بخشي در دل وزارت ارتباطات توجهش را جلب كرد. سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي جايي بود كه شوراي رقابت اعتقاد داشت در حال موازي كاري با ايشان بوده و مي‌بايست به بخش كوچكي درون اين شورا تبديل شود.

جنگ جديدي براي وزارت ارتباطات آغاز شد كه تاكنون نيز ادامه دارد. شوراي رقابت، سازمان رگولاتوري وزارت ارتباطات را مي‌خواهد. براي حرفش هم قانون و اختياراتش را به ميدان آورده است. لابي‌هاي سنگين از هر دو طرف دعوا آغاز شد. طرفين هم گاه نظرات يك ديگر را نقض كرده و در رسانه‌ها خط و نشان براي هم مي‌كشند.

اگرچه هنوز اطلاع موثق و رسمي در دست نيست، اما ظاهراً شوراي رقابت اعلام كرده سرانجام توانسته نظر رئيس جمهور را براي جدا كردن رگولاتوري از وزارت ارتباطات جلب كند.
وزارت ارتباطاتي‌ها كه فكر مي‌كردند فقط با شوراي رقابت طرف هستند به ناگاه با شوراي جديدالتاسيس ديگري به نام شوراي عالي فضاي مجازي مواجه شدند! بر حسب اتفاق دبير اين شورا و رئيس مركز فضاي مجازي، معاون وزير ارتباطات و رئيس مركز تحقيقات ارتباطات و فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از كار درآمد.
اما در حالي‌كه تصور مي‌شد اين انتصاب به حسن همكاري وزارت ارتباطات با يكي از معاونان سابق خود در شوراي قدرتمند و تازه تاسيس فضاي مجازي بيانجامد، نه تنها چنين اتفاقي رخ نداد بلكه به نوعي تقابل نيز انجاميد.
رئيس اسبق مركز تحقيقات ارتباطات، حالا گويا دلتنگ محل كار خود بوده و قصد آن كرده كه اين مركز را نيز با خود از وزارت ارتباطات به شوراي عالي فضاي مجازي منتقل كند. در خصوص مركز تحقيقات ارتباطات و فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات كه سابق بر اين با عنوان مركز تحقيقات مخابرات شناخته مي‌شد به يك جمله بايد اكتفا كرد كه "اين مركز مرموزترين و ناشناخته‌ترين بخش وزارت ارتباطات به شمار مي‌رود." گفته مي‌شود يكي از دلايل اين ناشناخته ماندن به علاقه مديران براي عدم جلب توجه رسانه‌ها و بودجه‌هاي بسيار قابل ملاحظه در آن باز مي‌گردد.

به هر حال حالا اين بخش مرموز هم خواستار پيدا كرده است و تا لحظه تنظيم اين گزارش كشمكش بسيار جدي بر سر اين مركز وجود دارد. خلاصه آن‌كه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات همچون كيك بزرگي در حال كوچك شدن است و اگر اتفاقاتي كه در پي آمد رسماً به وقوع بپيوندد، مي‌توان گفت كه اين وزارت‌خانه در آستانه تجزيه قرار دارد.
-----------------------------------------------
منبع: نشریه دنیای تجارت
 

آیا وزارت ارتباطات تجزيه می‌شود؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 1 شهریور 1391  11:04 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

وقتی مودم مبین نت می‌ترکد!

وقتی من در کسوت خبرنگار این حوزه نمی‌توانم پاسخی برای مشکلات عمومی و حتی شخصی مربوط به این سرویس بیابم وای به حال کاربران دیگر که راه حل‌های پیگیری خبرنگاری را هم نمی‌دانند.

محمد فواد رحمان سرشت* - ICTPRESS - شرکت ارتباطات مبین نت تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران مدتی است برخلاف سنت معمول و رایج در شرکت‌های سرویس دهنده عمومی، رویکرد غلطی را در پاسخگویی به مشترکین و اصحاب رسانه در پیش گرفته است.

این شرکت که از مرداد ماه ۱۳۸۹ پا به عرصه ارایه خدمات اینترنت پرسرعت گذاشته است به نظر می‌رسد با ورود به سومین سال فعالیت خود مشتری مداری را از دستورکار خود خارج کرده و در پاسخگویی به ۳۰۰ هزار مشترک این شبکه مسیر مخالف را طی می‌کند و البته از پاسخگویی به خبرنگاران نیز امتناع می‌ورزد.

در سال جاری کمتر مشترکی را می‌توان یافت که توانسته باشد با یک هفته تماس مداوم با شماره ۰۹۶۷۹۰ مشکلات خودرا به گوش مسئولان این شرکت رسانده باشد و کمتر خبرنگاری را می‌توان یافت که اطلاعاتی از روابط عمومی این شرکت گرفته باشد.

شاهد این مدعا می‌تواند اقدام به یک تماس با call center این اپراتور از سوی شما مشترکین گرامی باشد و یا تلاش برای ارتباط با روابط عمومی این شرکت معظم از سوی خبرنگاران محترم.
این درحالی است که نوع مشکلات مشترکین این شرکت که تماس با مرکزتماس را ایجاب می‌کند حدیث دیگری است که به آن نپرداخته‌ایم.


یک مورد از هزاران مشکل وایمکس مبین نت
نگارنده اواخر سال گذشته در طرح ارائه اینترنت پرسرعت جیبی به خبرنگاران اقدام به خرید سرویس یاد شده برای خود و یکی از خبرنگاران دفتر نمودم آن هم ازنوع دوساله آن.
فارغ از این که این شرکت در زمان عقد قرارداد با توجه به وعده ارائه اینترنت پرسرعت ۱۲۸ کیلوبیت تا مرز ۵۱۲ کیلو بیت برثانیه از مستندسازی آن به صورت کتبی در بندهای قرارداد امتناع ورزید و آن را به عنوان اینترنت با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه مکتوب و با عنوان اینترنت ۵۱۲ کیلو بیت شفاها ذکر کرد تا به راحتی از زیربار تعهد بر ارائه سرعت ۵۱۲ کیلو بیت فرار کند. به هر تقدیر برخی از مشکلاتی که در استفاده از این سرویس مواجه بوده‌ام عبارتنداز:

• ترکیدگی مودم خبرنگاردفتر که تعویض آن هفت خوان رستم را یادآوری می‌کرد.
• عدم آنتن دهی در بسیاری از نقاط شهر تهران
• قطعی مکرر سرویس اینترنت
• نوسان بسیارزیاد سرعت
• کاهش مقطعی کیفیت
• عدم دانلود آسان در مواقع متعدد
• قطعی سیگنال مودم
• ناتوانی در تماس با پشتیبانی مبین نت
• ناتوانی درتماس و ملاقات با روابط عمومی
و بالاخره مشابه تجربه بسیاری از مشترکین سرویس‌های وایمکس مبین نت قطع کامل سیگنال دریافتی وایمکس

در طول مدت استفاده از این مودم که به کمتر از ۶ ماه محدود شد با بسیاری از کاربران سرویس گفت‌وگو کردم اغلب آنها از موارد زیر گله دارند:

• کیفیت و سرعت سرویس
• کیفیت باتری مودم
• عدم شارژ کامل و مناسب با پورت USB (درحالی که یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این مودم شارژی بودن آن است که در تبلیغات شرکت مبین نت مورد تاکید قرار می‌گیرد)

شاکیان این سرویس اذعان دارند که این مودم‌ها باتری خوبی ندارند و بايد سعی کرد تا بیشتر از طریق اتصال مستقیم مودم به جریان برق شهری بهره گرفت تا در حسرت تهیه باتری بک آپ که در بازار گیر نمی‌آید، نماند.

و مشکل مشترک میان همه کاربران، ناتوانی در برقراری ارتباط با مراجع پاسخگو درمبین نت بوده و هست.
القصه... مدیران اجرایی شرکت ارتباطات مبین نت گویا مدتی است تصمیم دارند به میزان افزایش تجربه و سابقه این شرکت، از میزان توجه به مشتریان خود بکاهند و البته باید گفت در این مسیر موفق نیز بوده‌اند. چرا که سال‌های اول و دوم این گونه بی‌توجهی دراین شرکت دیده نمی‌شد. به نظر می‌رسد ظرفیت پاسخگویی این شرکت به میزان افزایش تعداد مشترکین افزایش نیافته است.

اعتراف می‌کنم بنده به عنوان یک خبرنگار همه تلاشم را بکار گرفتم تا مشکلم را از طریق پشتیبانی مبین نت حل کنم و چون نتوانستم به روابط عمومی پناه بردم.
وقتی نتوانستم مدیر روابط عمومی را بیابم و یا لااقل تلفنی مشکلم را مطرح کنم به مدیران بالاتر متوسل شدم و چون موفق نبودم قلم خبرنگاری را بکار گرفتم و اگر پاسخ نیابم به ناچار به مراجع قانونی متوسل خواهم شد.

وقتی من در کسوت خبرنگار این حوزه نمی‌توانم پاسخی برای مشکلات عمومی و حتی شخصی مربوط به این سرویس بیابم وای به حال کاربران دیگر که راه حل‌های پیگیری خبرنگاری را هم نمی‌دانند.

من برای دریافت پاسخ از اغلب ابزارهای ارتباطی در عصر جامعه اطلاعاتی و ارتباطات استفاده کردم. از پست الکترونیک گرفته تا تلفن ثابت. آنهم برای برقراری ارتباط با مدیر روابط عمومی این شرکت که باید راحت‌ترین کار در این گونه شرکت‌ها باشد.
اما پس از گذشت بیش از ۱۰ روز دریغ از یک پاسخ حتی اتوماتیک یا با واسطه؟

مدیران شرکت ارتباطات مبین نت یا از نوع سرویس دهی خود بسیار مطمئن هستند و یا پاسخگویی به مشترکین از جمله خبرنگاران را شایسته خود نمی‌دانند!
آنها نه پاسخ الکترونیکی می‌دهند و نه از طریق تلفن می‌توان آنها را پیدا کرد. از برگزاری نشست خبری یا کنفرانس‌های مطبوعاتی هم که خبری نیست. اطلاعیه یا خبری هم از این شرکت بیرون نمی‌آید؟
پشتیبانی این شرکت هم پس از ده‌ها بار مواجهه با بوق اشغال وقتی ارتباط برقرار می‌شود پاسخ می‌دهد: این مودم‌ها اغلب مشکل دارند و باید تعویضشان کرد.

مهندسان پشتیبانی این شرکت در اقدامی سوال برانگیز می‌گویند با دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی باید تماس بگیرید و درخواست کنید کارشناس فنی آنها به محل استفاده بیایند تا مشکل فنی مودم را بر طرف کنند، آیا منظورشان تعویض مودم از سوی کارشناس فنی دفاتر در محل مورد استفاد مودم است یا این که کارشناس فنی دفاتر باید سیگنال را برای مودم به صورت دستی وصل کند!!!
آیا دفاتر پیشخوان خدمات دولت، کارشناس فنی برای اعزام به محل و رفع مشکلات مودم‌های جیبی مبین نت در اختیار دارند؟

به نظر شما قرارداد دوساله ارائه سرویس پرسرعت وایمکس سیار مبین نت با ممنوعیت‌های اعلام شده ارائه اینترنت در سطح شهر و معابر عمومی و همچنین راه اندازی اینترنت ملی یا پاک که به قول دبیر شورای عالی فضای مجازی هر چه می‌خواهید اسمش را بگذارید، چگونه و با چه شرایطی در ادامه و بر طبق قرارداد ارائه خواهد شد؟

اما اندکی دیگر صبر می‌کنیم تا شاید مدیران محترم شرکت ارتباطات مبین نت، به طرح رسانه‌ای مشکلات وایمکس مبین نت پاسخ دهند!

وقتی مودم مبین نت می‌ترکد!

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 1 شهریور 1391  11:06 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

نحوه مشاهده صورت‌حساب تلفن با پيامك و اينترنت

آن دسته از مشتركيني كه قصد دارند نسبت به تغییر مالکیت سیم‌کارت خود اقدام كنند و یا تمایل دارند صورت‌حساب خود را تا تاریخ همان روز دریافت كنند می‌توانند از گزینه «صورت‌حساب فوری» استفاده کنند.
چندي است كه دريافت صورت‌حساب و قبوض تلفن همراه از طريق پيامك متداول شده است و مشتركان اپراتورهاي تلفن همراه مي‌توانند با ارسال پيامك به شماره هاي مشخص شده از مبلغ قبض خود مطلع شوند.

به گزارش ايسنا،‌ اپراتور دوم تلفن همراه نيز مانند همراه اول اين امكان را فراهم كند تا مشتركانش از مبلغ صورت‌حساب خود باخبر شوند.

مشتركين دائمي ايرانسل مي‌توانند براي مشاهده صورت‌حساب از طریق پیامک و اینترنت و پرداخت صورت‌حساب از طریق اینترنت به همراه ۲% تخفیف از مبلغ صورت‌حساب خود مطلع شوند.

همچنين مشترکین دائمی اين اپراتور می‌توانند هر زمان که مایل باشند، صورت‌حساب سیم‌کارت خود را از طریق وب‌سایت ایرانسل، پورتال کنترل حساب اینترنتی و یا پیامک مشاهده کنند.
 
*ُدريافت صورت‌حساب با اينترنت
 
برای استفاده از این روش کافیست به سیستم درخواست صورت‌حساب وارد شده و نوع صورت‌حساب مورد نظر خود را از میان گزینه‌های موجود، شامل آخرین صورت‌حساب، صورت‌حساب کلی و صورت‌حساب فوری انتخاب كنيد. برای تسریع روند دریافت صورت‌حساب، می توانید اطلاعات مورد نیاز را پیشتر آماده داشته باشید؛ این اطلاعات عبارتند از:

شماره تلفن‌همراه ، شماره سریال سیم‌كارت، شماره مدرک شناسایی و اما لازم به ذكر است که برای دریافت صورت‌حساب کلی، نیازی به وارد کردن کدملی نیست.

آن دسته از مشتركيني كه قصد دارند نسبت به تغییر مالکیت سیم‌کارت خود اقدام كنند و یا تمایل دارند صورت‌حساب خود را تا تاریخ همان روز دریافت كنند می‌توانند از گزینه «صورت‌حساب فوری» استفاده کنند.

*دريافت صورت‌حساب از طریق پیامک 

در این روش، مشترکین دائمی ایرانسل می‌توانند براي استفاده از سرویس «دریافت صورت‌حساب با پیامک» یک پیامک بدون متن به ۵۴۵۹ بفرستند. سپس می‌توانند با ارسال یک پیامک بدون متن به ۵۴۵۵ خلاصه صورت‌حساب قبلی را در یک پیامک دریافت کنند. برای انصراف از این سرویس نیز می‌توانید یک پیامک بدون متن به ۵۴۵۸ ارسال كنند.

*دريافت صورت‌حساب از پورتال کنترل حساب اینترنتی (e-Care)
 

لازم است تا مشترکین دائمی، پس از ورود به پورتال کنترل حساب اینترنتی (e-Care) در وب سایت ایرانسل، به صفحه «صورت‌حساب اینترنتی» مراجعه کرده و سپس از طریق گزینه‌های موجود، به مشاهده «خلاصه صورت‌حساب»، «صورت‌حساب تفکیکی» و «صورت‌حساب دوره‌های یافت نشده در سیستم» بپردازيد.

در صورتی که از قبل ثبت نام کرده‌اید، نام کاربری (شماره تلفن) و رمز ورود و سپس شماره سریال سیم‌کارت (KIT number) و یا رمز عبور یک بار مصرف را وارد کرده و به پورتال وارد مي‌شويد. رمز ورود یک بار مصرف را می‌توانید از طریق سیستم کنترل حساب اینترنتی دریافت کنید.

در صورتی که از قبل ثبت نام نکرده‌اید، یک پیامک بدون متن از خط خود به شماره ١٣٠ ارسال و یا از خط خود با شماره ۷۰۰ (مرکز خدمات مشترکین ایرانسل) تماس حاصل کرده و رمز ورود اختصاصی کنترل حساب اینترنتی خود را دریافت کنید.
 
مشتركين تلفن همراه شركت ارتباطات سيار هم مي‌‏توانند با ارسال يك پيام كوتاه (SMS) به شماره 990009، از قبض دوره وكاركرد ميان دوره تلفن همراه خود به تفكيك موارد كاركرد تلفن شهري، بين شهري، پيام‌كوتاه و ساير هزينه‌‏ها مطلع شوند.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، طي كردن مسير و رفتن به بانك و پرداخت قبوض در سالهاي گذشته امري معمولي بود. اما در چند سال اخير با گسترش پرداخت قبوض به صورت اينترنتي و از طريق تلفن ثابت بسياري از رفت‌ و آمدهاي شهري را كاهش داده است و پرداخت قبوض به موقع تر و آسان‌تر انجام مي‌شود.

در حال حاضر مشتركين تلفن همراه نيز مي‌توانند با ارسال پيامك به شماره 990009 از قبض و دوره كاركرد ميان دوره‌اي تلفن همراهشان با خبر شوند.

مشتركين تلفن همراه شرکت ارتباطات سيار مي‌‏توانند درخواست خود را طبق فرمت هاي تعيين شده در سايت به سيستم BillingSMS ارسال كنند و چند لحظه بعد، خدمات مورد نظربراي مشتركان ارسال خواهد شد.

*دريافت قبض پايان دوره 

براي دريافت قبض پايان دوره يک رقم شماره دوره صورتحسابگيري * دو رقم شماره سال 88*1) ) ، همچنين براي دریافت مبلغ کارکرد میاندوره واژه " "m، براي دريافت مبلغ كاركرد از تاریخ تا تاریخ بايد تاريخ پايان (6 رقمي) * تاريخ شروع (6 رقمي) (871210*871213)، دريافت راهنماي سيستم كلمه "H " يا" h يا help"، دريافت ليست دوره‌هاي صورتحساب گيري D يا d،‌ براي دريافت خلاصه قبض آخرين دوره S يا s ،‌ ثبت نام جهت دریافت قبض پایان دوره پیش از چاپ و توزیع قبوض R"" را به شماره 990009 ارسال كنيد.

اطلاعات قبض ميان دوره به كاركرد يک بازه زماني بين دو دوره صورتحسابگيري گفته مي شود. به جاي کاراکتر* مي توانيد از ‚ يا . يا / يا _ يا \ و يا Space استفاده كنيد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران در صورت درخواست قبض آخرين دوره و يا خلاصه قبض، شناسه قبض و پرداخت نيز به منظور استفاده از خدمات پرداختهاي غيرحضوري بانكها براي متقاضي ارسال خواهد شد.
قبض پایان دوره از دوره 1 سال 87 پیش از توزیع قبوض پستی برای مشترکین به ترتیب زون، ارسال مي‌شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 1 شهریور 1391  1:56 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اپل عصبانی و سامسونگ متهم در انتظار رای نهایی دادگاه

نتیجه دعوای حقوقی 2 شرکت اپل و سامسونگ پس از کشمکش‌های فراوان امروز با رای دادگاهی در کالیفرنیا مشخص می‌شود.

اختلاف قدیمی میان اپل و سامسونگ از آنجا شروع شد که اپل، سامسونگ را به کپی از محصولاتش متهم کرد.

در این مدت اپل با تلاش‌های بسیار موفق شد در مدت زمان‌هایی هر چند کوتاه از عرضه محصولات سامسونگ در برخی از کشورها جلوگیری کند.

اما حالا با ارجاع این پرونده به دادگاه فدرال واقع در سن‌خوزه کالیفرنیا هر ۲ طرف دعوی منتظر رای نهایی هستند.
این دادگاه قرار است تا چند ساعت دیگر رای خود را اعلام کند.
 
نماینده و سخنگوی وکلای سامسونگ در این باره می‌گوید: «اپل بیشتر از این که در بازار به فکر رقابت باشد سعی می‌کند تا در دادگاه به رقابتش با ما ادامه دهد. آنها فکر می‌کنند که انحصار تولید این محصولات مستطیل شکل (تبلت) تنها در دست خودشان است. این واقعا حیرت آور است!»

تا به حال اپل و ساموسنگ شانه به شانه یکدیگر در این دعوای حقوقی بر سر حق انحصار اختراع جلو آمدند.

کارشناسان عقیده دارند برد برای اپل در این دادگاه تاثیر مهمی روی بازار تبلت و تلفن همراه می‌گذارد. چرا که سیستم عامل محصولات سامسونگ آندروید گوگل بوده و این سیستم عامل از محبوبیت بسیار زیادی نزد کاربران برخوردار است.

استیو جابز موسس و طراح فقید شرکت اپل پیش از مرگش به نویسنده زندگینامه‌اش گفته بود که قصد دارد آندروید را که به عقیده‌اش از اپل کپی شده به کلی نابود کند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 2 شهریور 1391  9:13 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

برترین فروشنده تبلت جهان مشخص شد

در بازار تبلت‌ها، شرکت معظم اپل با اتکا به حضور آیپد، گوی سبقت را از رقیبان ربوده است.

شرکت اپل در سه ماهه دوم سال جاری نیز توانست جایگاه خود را به عنوان بزرگترین فروشنده تبلت جهان حفظ کند.

آمارهای منتشره از سوی شرکت مطالعاتی HIS iSuppli نشان می‌دهد که در سه ماهه دوم سال جاری میلادی شرکت اپل در مقایسه با دیگر شرکت‌ها در بازار تبلت جهان وضعیت بهتری داشته است و از هر ۱۰ تبلت فروخته شده در جهان، هفت تبلت از نوع آیپد و متعلق به این شرکت بوده است.

شرکت اپل چند هفته پیش از آغاز ماه آوریل تبلت جدید خود را رونمایی و به بازارهای جهانی روانه کرد و همین امر به افزایش فروش این شرکت در سه ماهه دوم سال جاری میلادی کمک زیادي کرد و در همین راستا ارزش سهام اپل افزایش چشمگیری یافته و باعث شد تا این شرکت به با ارزش‌ترین برند جهان تبدیل شود.

سهم اپل از بازار تبلت جهان در سه ماهه دوم امسال به ۶۹.۶ درصد رسید و این در حالی بود که این سهم در سه ماهه نخست سال جاری برابر با ۵۸ درصد بود.

در ادامه پنج بازیگر اصلی بازار تبلت جهان را در سه ماهه دوم سال جاری معرفی می‌کنیم:
اپل با تبلت آیپد، فروش ۱۷ میلیون دستگاهی و سهم ۶۹.۶ درصدی
سامسونگ با تبلت گالاکسی، فروش ۲.۳ میلیون دستگاهی و سهم ۹.۲ درصدی
آمازون با تبلت کیندل فایر، فروش یک میلیون دستگاهی و سهم ۴.۲ درصدی
ایسوس با تبلت ترنسفورمر، فروش ۶۸۸ هزار دستگاهی و سهم ۲.۸ درصدی
بارنز اند نوبل با تبلت نوک تبلت، فروش ۴۵۹ هزار دستگاهی و سهم ۱.۹ درصدی
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 2 شهریور 1391  9:16 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

لپ تاپ 200 هزارتومان گران شد

نوسانات نرخ ارزو مشکلات پیش روی واردکنندگان برای واردات کالا از جمله تهیه ارز از جمله مواردی است که باعث شده تا بهای این کالای ارتباطی افزایش یابد.

فروشندگان انواع لپ تاپ از افزایش قیمت این کالای دیجیتالی تا سقف ۲۰۰ هزار تومان در ماه جاری خبر دادند.

نوسانات نرخ ارزو مشکلات پیش روی واردکنندگان برای واردات کالا از جمله تهیه ارز از جمله مواردی است که باعث شده تا بهای این کالای ارتباطی افزایش یابد.

یکی از فروشندگان لپ تاپ در این باره گفت: به دلیل مواردی همچون کاهش واردات این کالای ارتباطی و همچنین تهیه ارز آزاد قیمت این کالای ارتباطی تا سقف ۲۰۰ هزار تومانی گران شده است.

"محمد نیکوند" افزود: با وجود رشد لحظه‌ای قیمت انواع لپ تاپ طی ماه جاری اما استقبال متقاضیان از این محصول چشمگیر بوده، چرا که کاربران این کالای ارتباطی برای رفع نیازشان به خرید لپ تاپ‌های ارزان قیمت روی آورده‌اند.

وی افزود: هم اکنون لپ تاپ‌های ارزان قیمت زیر یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی برندهایی همچون اچ پی، ایسر، دل ، ام اس آی و غیره از تقاضای بالای مشتریان برخوردار شده است.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 2 شهریور 1391  9:25 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مدیر عامل یاهو، آیفون را انتخاب کرد

خانم مایر جنجالی، این‌بار تلفن آیفون را برای کارمندان یاهو انتخاب کرده است! یعنی رقیب شرکت پیشین خودش، گوگل!

مدیرعامل جدید یاهو برای کارمندان خود تلفن‌های همراه هوشمند آیفون را انتخاب کرد.
خانم ماریسا مایر ـ مدیرعامل تازه شرکت یاهو ـ برای کارمندان این شرکت آیفون را برگزید و این موضوع می‌تواند برای همکاران قدیمی وی در شرکت گوگل ناراحت‌کننده باشد.

ماریسا مایر پیش از اینکه به عنوان مدیرعامل جدید یاهو انتخاب شود سال‌ها به عنوان یکی از مدیران ارشد گوگل در این غول تکنولوژی فعالیت می‌کرد.

وی برای کارمندان خود در شرکت یاهو می‌توانست تلفن‌های همراه مبتنی بر سیستم عامل اندروید را انتخاب کند که متعلق به شرکتی بود که سال‌ها در آن فعالیت می‌کرد، اما ترجیح داد تا هزاران کارمند شرکت یاهو از تولیدات شرکت اپل استفاده کنند.


به گزارش آتلانتیک وایر، این در حالی است که گفته می‌شود حتی وقتی ماریسا در گوگل نیز فعالیت می‌کرد تلفن همراه وی آیفون بود و انتخاب جدید وی برای کارمندان یاهو نیز نشان داد که وی دیگر به شرکت پیشین خود متعهد نیست.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 2 شهریور 1391  9:26 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هشدار پليس فتا براي اشترك‌گذاري مطالب در اينترنت

 

به گفته وي، براي تبهكاراني كه از مهندسي اجتماعي براي مقاصد مجرمانه خود استفاده مي‌كنند، هيچ اطلاعاتي ارزشمندتر از اطلاعات دسته اولي كه خود كاربران به اشتراك گذاشته‌اند، نيست.

 رعايت نكردن مسائل و الزامات امنيتي و اصول محرمانه در اشتراك‌گذاري‌هاي اينترنتي عامل بروز آسيب‌هاي جدي در حوزه‌هاي فردي، اجتماعي و خانوادگي مي‌شود. در همين راستا، پليس فتا هشدارهايي را به منظور جلوگيري و پيشگيري از چنين مواردي به شهروندان و كاربران فضاي مجازي ارائه داد.

سرهنگ ايرج محمدخاني، رييس پليس فتاي استان گيلان در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به اينكه بسياري از سرويس‌هاي اينترنتي مبتني بر اشتراك‌گذاري اطلاعات اين امكان را به كاربران خود مي‌دهند كه منابع مشتركي را از قبيل عكس، ويدئو و ساير محتواها با ديگران ايجاد كنند، گفت: اگر مسائل و الزامات امنيتي و اصول محرمانه در اين اشتراك‌گذاري‌ها رعايت نشود، آسيب‌هاي جدي در حوزه‌هاي فردي، اجتماعي و خانوادگي به افراد جامعه وارد خواهد شد.

وي از كاربران شبكه‌هاي مجازي خواست عكس‌ها، ويدئوها و ساير اطلاعات شخصي را تنها با كساني به اشتراك بگذارند كه به آنان اعتماد بالايي دارند و در صورتي كه در شبكه‌هاي اجتماعي، اين موارد را به اشتراك مي‌گذارند، حتماً نسبت به تنظيمات محرمانه يا همان Privacy اقدام كنند.

محمدخاني با بيان اينكه اطلاعات مكاني كاربران اينترنت يكي از موارد مورد علاقه سارقان و فرصت‌طلبان اينترنتي است، اظهاركرد: كاربران بايد زماني‌كه از دستگاه‌هاي رايانه‌اي همراه مجهز به GPS، نظير برخي از تلفن‌هاي همراه و تبلت‌ها استفاده مي‌كنند و در مكاني خارج از محل كار يا محل زندگي هستند، اطلاعات مكاني خود را در سيستم هاي جانمايي مثل گوگل مپ و گوگل ارت به اشتراك نگذارند چرا كه در غير اين صورت، سارق يا سارقان به خالي‌بودن منزل يا محل كار آنان پي برده و اقدام به سرقت از آنجا مي‌كنند.

رييس پليس فتاي گيلان با بيان اينكه سيستم‌هاي به اشتراك‌گذاري اطلاعات مكاني نظير گوگل ارت و ويكي‌مپيا مي‌توانند مورد استفاده سيستم‌هاي جاسوسي دشمن قرار گيرند، اظهاركرد: جانمايي اماكن حياتي و حساس نظير اماكن سياسي، نظامي، خدماتي، فرهنگي اقتصادي و اجتماعي، اطلاعات ذي‌قيمتي را براي دشمن فراهم مي‌كند و فرد را بي‌آن كه خودش بخواهد به يك جاسوس تبديل مي‌كند.

به گفته وي، براي تبهكاراني كه از مهندسي اجتماعي براي مقاصد مجرمانه خود استفاده مي‌كنند، هيچ اطلاعاتي ارزشمندتر از اطلاعات دسته اولي كه خود كاربران به اشتراك گذاشته‌اند، نيست.

محمدخاني با بيان اينكه بسياري از فايل‌هايي كه در سيستم تورنت و Peer2Peer به اشتراك گذاشته مي‌شوند به انواع ويروس‌ها، تروجان‌ها و ساير بدافزارها آلوده‌اند گفت: كاربران بايد در صورت دانلود اينگونه فايل‌ها، آنها را با نرم‌افزارهاي امنيتي چك كنند.

رييس پليس فتاي گيلان از كاربران شبكه‌هاي مجازي خواست عكس‌ها و ويدئوهاي شخصي و خانوادگي را در سايت‌ها به اشتراك نگذراند چرا كه در غير اين صورت ديگر خودشان صاحب آنها نيستيد و اينگونه محتواها به سرعت توسط مجرمان اخلاقي منتشر مي‌شوند.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
جمعه 3 شهریور 1391  6:26 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها