0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

ادعای جدید درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران

همچنین ادعا گردیده که در بعضی مواقع، از برخی کامپیوترهای متصل به شبکه این تاسیسات، موسیقی با صدای بلند پخش می‌شود.

بنا به ادعای کارشناس ارشد شرکت ضدویروس F-Secure طی چند روز گذشته ایمیل‌هایی توسط یک شخص که خود را کارشناس سازمان انرژی اتمی ایران معرفی کرده، به وی ارسال شده است.


بنا بر گزارش ایتنا از شرکت مهندسی شبکه گستر در این ایمیل‌ها که به ادعای وی از داخل سازمان انرژی اتمی ایران ارسال شده‌اند، ادعا شده که تاسیسات هسته‌ای نظنز و فردو مورد حمله سایبری قرار گرفته و مشکلاتی را به وجود آورده است.

طبق نوشته کارشناس ارشد شرکت F-Secure، در این حملات جدید، ارتباطات VPN مورد هدف بوده و از ابزارهای نفوذ Metasploit استفاده شده است.
در این عملیات، سیستم اتوماسیون و تجهیزات Siemens دچار آسیب شده‌اند.

همچنین ادعا گردیده که در بعضی مواقع، از برخی کامپیوترهای متصل به شبکه این تاسیسات، موسیقی با صدای بلند پخش می‌شود.

جالب اینکه این کارشناس ایرانی سازمان انرژی اتمی، قادر بوده که اسم آهنگ خارجی که از کامپیوترها پخش می‌شود و گروه خواننده این آهنگ را نیز تشخیص داده و در ایمیل‌های ارسالی خود اعلام کند.
بسیاری از رسانه‌های خارجی از نام این آهنگ(Thunderstruck) برای ساختن عناوین جنجالی برای خبرهای خود در این زمینه استفاده کرده‌اند.

در حال حاضر (چهارشنبه ۱۰:۰۰) درباره صحت و سقم این خبر، هیچ مطلبی بر روی سایت مرکز ماهر ایران و یا رسانه‌های خبری داخل منتشر نشده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:23 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

تعداد شبکه‌های ماهواره‌ای چقدر است؟

۱۹ اپراتور ارائه دهنده خدمات پخش ماهواره‌ای رشد درآمدشان در سال ۲۰۱۱ بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بوده است.

يك مرکز مشاوره و تحلیل در امور ارتباطات ماهواره‌ای در اتحادیه اروپا، اعلام كرد كه در سال ۲۰۱۱ بیش از ۳۲ هزار و ۱۴۰ شبکه ماهواره‌ای و نیز ۱۳۸ شبکه پولی از طریق اپراتورهای ماهواره‌ای فعال در سراسر جهان پخش برنامه داشتند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، به نقل از پايگاه اينترنتي عصر ایران، مرکز مطالعات " EUROCONSULT " که یک مرکز مشاوره و تحلیل در امور ارتباطات ماهواره‌ای در اتحادیه اروپا است، در تازه‌ترین گزارش خود درباره فعالیت ۳۸ اپراتور ارائه دهنده خدمات ماهواره‌ای در جهان از رشد فعالیت‌های این اپراتورها و افزایش فعالیت شبکه‌های ماهواره‌ای در مناطق مختلف جهان به ویژه آسیا خبر داد.

بر اساس این گزارش ۸۰ درصد از اپراتورهای ارائه دهنده خدمات پخش ماهواره‌ای در سال ۲۰۱۱ شاهد رشد درآمد بوده‌اند که از این میزان ۱۳ اپراتور از میان ۳۸ اپراتور فعال، رشد درآمد ۱۰ درصدي یا بیشتر داشته‌اند.

این گزارش با اشاره به اینکه در دو سال آینده تعداد اپراتورهای فعال در بخش ماهواره‌ای به ۴۷ خواهد رسید، افزوده است: ۱۹ اپراتور ارائه دهنده خدمات پخش ماهواره‌ای رشد درآمدشان در سال ۲۰۱۱ بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش می‌افزاید، بازار آسیا رشد بیشتری نسبت به دیگر بازارها داشته و هم اینک در این منطقه ۱۸ اپراتور پخش ماهواره‌ای فعال هستند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:27 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

بخشنامه رانژه خطوط مشتركان ADSL قابل اجرا نيست

چنانچه شركت مخابرات ايران نيز به عنوان يكي از اپراتورهاي اين حوزه چارچوب مصوبات و مفاد پروانه را رعايت نكند، مقررات لازم در مورد آن اعمال مي‌شود.

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كرد: شركت مخابرات ايران و شركت‌هاي مخابرات استاني مجاز نيستند بخشنامه مربوط به رانژه خطوط مشتركين شركت‌هاي PAP را اجرا كنند.


به گزارش ایتنا از ايسنا، حسن رضواني گفت: شركت مخابرات ايران بخشنامه‌اي به شركت‌هاي مخابرات استاني ابلاغ كرده است كه براساس آن، از اين پس شركت‌هاي مخابرات استاني مجاز شده‌اند بابت رانژه كردن خطوط مشتركان شركت‌هاي اينترنتي هزينه دريافت كنند.

وي افزود: اين بخشنامه براساس بخشي از توافق شركت‌هاي PAP و شركت مخابرات ايران تهيه شده است و با توجه به عدم اجراي كامل تعهدات طرفين به يكديگر مطابق اين توافقنامه و همينطور برآورده نشدن الزامات مفاد مصوبه ۹۷ كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در قالب آئين‌نامه تعاملي واگذاري خدمات شركت‌هاي مخابراتي و شركت‌هاي ندا، اين بخشنامه مورد تائيد رگولاتوري نيست و شركت مخابرات ايران و شركت‌هاي مخابرات استاني تا زمان تائيد موافقتنامه بين اين شركت و شركت‌هاي PAP در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مجاز به اجراي آن نيستند.

رضواني با اشاره به اينكه تمامي اپراتورها بايد در چارچوب پروانه فعاليت شان نسبت به ارائه خدمات و تعرفه‌گذاري اقدام كنند، اظهار كرد: چنانچه شركت مخابرات ايران نيز به عنوان يكي از اپراتورهاي اين حوزه چارچوب مصوبات و مفاد پروانه را رعايت نكند، مقررات لازم در مورد آن اعمال مي‌شود.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 5 مرداد 1391  4:41 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

رایتل کجاست و چه می کند؟

چندی پیش پیگیری‌هاي دنیای‌اقتصاد باعث شد تا معلوم شود که گوشی‌های آي فون توانایی مکالمه تصویری در شبکه این اپراتور را ندارند.

م.ر.بهنام رئوف - رايتل از تعهداتش عقب است. این جمله‌اي است که اواسط تیرماه رضا تقی‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت به خبرنگاران گفته بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته بود که اپراتور سوم تلفن همراه «رایتل» از تعهدات خود از لحاظ زمانی عقب مانده است.
رضا تقی‌پور درباره اجرای مراحل اپراتور سوم تلفن همراه اظهار كرد: باتوجه به محدودیت‌هاي موجود رایتل از تعهدات خود از لحاظ زمانی عقب مانده است.

وی ادامه داد: امید است رایتل براساس وعده‌ای که داده است تا پایان شهریور به تعهدات خود عمل کند، اما در مورد وعده داده شده رایتل، به نظر مي‌رسد که این اپراتور فارغ از بحث و مفاد موجود در پروانه به توافقی جدید با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دست یافته است، چرا که پیش‌تر حمیدرضا فرنگ، مدیرعامل رایتل در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا از برنامه توسعه و گسترش شبکه رایتل عقب مانده‌اید، گفت: براساس برنامه‌ای که به وزارت ارتباطات ارسال کرده‌ایم درحال پیشروی هستیم، البته آنچه که از نظر قانونی مورد تایید کارشناسان و به خصوص سازمان تنظیم مقررات است پروانه اعطا شده به رایتل است.

پروانه چه مي‌گوید؟
از مهرماه ۸۷، یعنی زمانی که فعالیت رسمی برای برگزاری مزایده اپراتور سوم شروع شد تا امروز؛ یعنی مرداد ۹۱ نزدیک به ۴۷ ماه مي‌گذرد.
همچنین از زمان رسمی عرضه سیم‌کارت‌هاي نسل سوم که البته بارها و بارها و توسط مقامات دولتی تغییر پیدا کرد و به تعویق افتاد تا آبان ماه سال ۹۰ که اولین سیم‌کارت‌هاي آن نیز عرضه شد نیز ماه‌ها مي‌گذرد.
اپراتور سوم قرار بود ظرف ۱۵ سال حداقل ۱۷ میلیون مشترک جذب کند، هر چند که آمار رسمی از میزان واگذاری‌هاي این اپراتور تا به امروز اعلام نشده است اما برخی منابع از عرضه ۲۰ هزار سیم‌کارت خبر مي‌دهند.

اعطای پروانه ایجاد و بهره برداری از شبکه همگانی تلفن همراه نسل سوم به شرکت ارتباطات تامین شمس نوین (تامین تله کام) با ترک تشریفات مزایده، موضوع مصوبه هیئت وزیران در تاریخ ۲۵/۵/۸۸ صورت گرفته است، البته این اتفاق بعد از مشکلاتی که اتصالات پیش روی این شرکت قرار داد رخ داد. سرانجام اردیبهشت ۸۹ پروانه به تامین تله‌کام رسید و قرار شد که این شرکت تا بهمن‌ماه همین سال سیم‌کارت‌هاي خود را روانه بازار کند. زمان عرضه بارها و بارها به تعویق افتاد تا نهایت مهر ماه سال ۹۰ از برند و لوگوی این اپراتور رونمایی و یکی دو ماه بعد هم عرضه سیم‌کارت رایتل در تهران آغاز شد.

بعد از تهران ثبت نام و عرضه در کرج و بعد هم در مشهد و شیراز به تازگی آغاز شده است، البته گفته مي‌شود که هم‌اکنون عرضه این سیم‌کارت‌ها به روز شده است، اما برخی از متقاضیان در تماس با دنیای اقتصاد در مورد عرضه به روز سیم‌کارت انتقادات و مشکلاتی را مطرح مي‌کنند.
در پیوست شماره ۴ پروانه این اپراتور درباره تعهدات پوششی شهرها آمده است، در پایان سال اول قراردادی، ۸ شهر اول پرجمعیت کشور با فناوری GSM و ۵ شهر اول پرجمعیت با فناوری UMTS و در پایان سال دوم مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۵۰ هزار نفر با فناوری جی اس ام و شهرهای بالای ۶۰۰ هزار نفر با فناوری UMTS باید تحت پوشش این اپراتور قرار گیرند، اما همانطور که در بالا نیز گفته شد این اپراتور از برنامه خود عقب بوده و با توجه به صحبت‌هاي مطرح شده به نظر مي‌رسد برنامه زمان‌بندی جدیدی به وزارت ارتباطات ارائه شده است.

رایتل به مجلس مي‌رود؟
از تمام این داستان‌ها که بگذریم اما سرعت کند توسعه اپراتور سوم باعث شده تا این بار مجلس هم نسبت به این موضوع حساس شود. تیرماه گذشته در خبرها آمد که مجلس دهم وعده داده است بررسی علل تاخیر ورود نسل سوم تلفن همراه کشور را بررسی کند.
از سوی دیگر، به‌رغم تاخیرهای رایتل و محاسبه جریمه‌های آن از سوی رگولاتوری گفته مي‌شود که سازمان تنظیم مقررات هنوز هم این اپراتور را ملزم به پرداخت جریمه ناشی از تاخیر نکرده است و حتی درآمد تضمین‌شده سال نخست خود از این اپراتور را نیز مطالبه نکرده و رایتل تنها بايد برای راه‌اندازی شبکه خود تامین سرمایه می‌کرد. همواره دلایل متعددی در مورود تاخیرهای این اپراتور مطرح مي‌شود. گاهی مشکلات زیرساختی، گاهی مشکلات تحریمی، گاهی مشکلات شهری در بخش نصب تجهیزات و گاهی هم تامین منابع مالی. اما این بار در گفت‌وگویی خبر از سنگ‌اندازی‌هایی در روند اجرایی این اپراتور به میان آمده است.

حمید فرنگ، مدیرعامل اپراتور سوم چندی پیش در گفت‌وگویی در پاسخ به این سؤال که خیلی‌ها معتقدند همان اتفاقی که برای تالیا در چند سال پیش افتاد امروز در رایتل در حال وقوع است و عامل اصلی آن نیز سنگ‌اندازی اپراتورهای فعلی برای به پایان رسیدن دوره انحصار است، آيا این موضوع صحت دارد، گفت: این موضوع طبیعی است. خصلت تجارت به این شکل است و ما خیلی دوست نداریم به این موضوعات وارد شویم. وی بیان کرد: البته تاکید مي‌کنم که مدیران ارشد اپراتورهای دیگر اصلا در این فضاها نیستند و بنده ارتباط خوبی هم با آقای صدوقی، مدیرعامل همراه اول و هم آقای دزفولی، مدیرعامل ایرانسل دارم و این ارتباط قبل از حضور در رایتل بوده است. اما در لایه‌های پایین‌تر که وارد می‌شوید، این سنگ‌اندازی‌ها وجود دارد.
وی در خصوص اینکه مدیران رایتل نگران اتمام دوره انحصار نیستند، افزود: ما نه تنها نگران این موضوع نیستیم، بلکه خوشحال می‌شویم سایر اپراتورها نیز برای ارائه خدمات نسل سوم گام بردارند.

امکانات نامعلوم!
در حالی که یکی از فاکتورهای اصلی این اپراتور مکالمات تصویری است اما کاربران این اپراتور هنوز اطلاعی از نحوه چگونگی مکالمات تصویری ندارند. چندی پیش پیگیری‌هاي دنیای‌اقتصاد باعث شد تا معلوم شود که گوشی‌های آي فون توانایی مکالمه تصویری در شبکه این اپراتور را ندارند. این درحالی است که پیش از این در تمام تبلیغات محیطی رایتل از گوشی آي‌فون برای تبلیغ مکالمات تصویری استفاده كرده بود.

هر چند که این موضوع ابتدا از سوی رایتل تکذیب شد اما در نهایت عنوان شد که هیچ کدام از گوشی‌های آي‌فون قابلیت مکالمه تصویری را ندارند. از سوی دیگر کارمندان بخش پشتیبانی این اپراتور در پاسخ به این سؤال که با چه گوشی‌هایی مي‌توان مکالمه تصویری در این شبکه داشت از نام بردن نام گوشی به بهانه تبلیغ شدن برای برند گوشی خودداری مي‌کنند.

بررسی‌هاي «دنیای‌اقتصاد» نشان مي‌دهد که در حال حاضر تنها چند مدل خاص از گوشی‌هاي هوشمند موجود در بازار این قابلیت را پشتیبانی مي‌کند، اما متاسفانه رایتل تمایلی به اطلاع‌رسانی کاربرانش در این بخش ندارد. از جمله مشکلات دیگری که این اپراتور هم اکنون با آن روبه‌رو است عدم ارسال قبوض کاربران است. این اپراتور هم‌اکنون تنها سیم‌کارت دائمی و سیم‌کارت دیتا خود را عرضه کرده است. در بخش سیم‌کارت دائمی با توجه به مشاهدات خبرنگار «دنیای‌اقتصاد» تا به امروز قبوض مصرفی به دست کاربران نرسیده است.

مسئولان بخش مشترکان این اپراتور پاسخ به خبرنگار ما پیرامون میزان مبلغ قبض موبایل خود را به روز آینده موکول کردند. نکته جالب توجه آنجاست که بعد از یک روز و با تماس از سوی این اپراتور یک رقم کلی بدون تفکیک اعلام و پس از پرسش این سوال که حال چگونه این قبض پرداخت شود، شناسه قبض و شناسه پرداخت عنوان شد و خواسته شد بعد از مراجعه به دستگاه ATM بانک و پرداخت، فیش را به شماره تلفنی، فکس کرده تا به این صورت قبض پرداخت شود. هرچند که به نظر مي‌رسد مسائلی باعث تاخیر در روند رشد این اپراتور پیش آمده باشد، اما آیا ارائه چنین خدماتی برازنده اپراتور نسل سوم است؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 5 مرداد 1391  4:42 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

فرزند جدايي! / مرور تلفن هوشمند Sony Xperia S

نخستین محصول با برند «سونی»، Sony Xperia S می‌باشد که در صورت پشتیبانی، تماس 10 انگشت را می‌تواند به طور متمایز تشخیص دهد.

چند ماهي است كه پس از يك دوره حدودا ده ساله، دو شركت سوني و اريكسون پيوند خود را گسسته‌اند و ديگر قرار نيست شاهد محصولي با برند آشناي «سوني اريكسون» باشيم.
Sony Xperia S در واقع نخستين محصول تحت برند يگانه «سوني» است كه دو ماهي است روانه بازارهاي جهاني شده است.

در ادامه نگاهي خواهيم داشت به اين اسمارت‌فون پيشرفته سوني.

صفحه نمايش
در وهله نخست، صفحه نمايش ۳/۴ اينچي اين مدل از فناوري اختصاصي سوني Bravia بهره مي‌برد.
در مورد دقت، روشني، راحتي كار و نرمي صفحه نمايش لمسي خازني، بدون هيچ حرفي براي گفتن، جاي هيچ‌گونه انتقادي نيست.
 
قدرت چندلمسي اين صفحه تا حد ۱۰ انگشتي است. يعني در صورت پشتيباني برنامه، تا تماس ده انگشت را هم مي‌تواند به طور متمايز تشخيص دهد.
در هنگام اجراي يك ويدئوي HD نيز مي‌توان دقت تصوير تا حد ۱۲۸۰×۷۲۰ پيكسل و ppi۳۴۲ و ۱۶ ميليون رنگ صفحه نمايش را به عينه مشاهده كرد.

سوني در اين مدل اثبات كرده هنوز هم صفحه نمايش‌هاي LCD در مقابل انواع OLED پيشرفته حرف براي گفتن دارند و كم نمي‌آورند.

دوربين
اگر بخواهيم منصف باشيم، بايد اعتراف كنيم دوربين Sony Xperia S هم به مثابه صفحه نمايش آن چيزي فراتر از عالي است و هيچ چيز كم و كسر ندارد؛ همان چيزي كه به اصطلاح آن را «لبه فناوري» مي‌گويند.
یک دوربين ۱۲ مگاپيكسلي در پشت و قابليت فيلمبرداري ۱۰۸۰p HD هم حرفي براي گفتن باقي نمي‌گذارد.
حتي دوربين ثانويه ۳/۱مگاپيكسلي جلوي دوربين هم توانايي ضبط ويدئويي ۷۲۰ p HD با سرعت ۳۰ فريم بر ثانيه را دارد.

خوشبختانه در اين مدل سوني يك دكمه جانبي هم مخصوص راه‌اندازي دوربين كنار گوشي در نظر گرفته است.
در مقام مقايسه، به جرات مي‌توان دوربين Sony Xperia S را بالاتر از مدل‌هاي پيشگام و هم‌دوره‌اش چون Samsung Galaxy S۲ و iPhone ۹۴ دانست.
 
گرچه عكس‌هاي گرفته شده مثلا با آي فون در محدوده متنوعي از شرايط تصويربرداري بهتر و با كيفيت‌تر در مي‌آيند، اما در عوض Sony Xperia S قابليت‌هاي مفيد و افزوده متعددي چون تايمر و حالت‌هاي عكسبرداري سرگرم كننده‌اي چون پانوراماي سه بعدي و عكس سه بعدي دارد.
ضمن اينكه خب، به هرحال عدد حيرت انگيز ۱۲ كمتر مجالي براي مقايسه بيشتر باقي مي‌گذارد!

طراحي
طراحي اين مدل از معدود مواردي است كه موافقان و منتقدان بسياري دارد. در جايگذاري دكمه‌هاي آندرويدي كمي بي‌سليقگي شده و پيدا كردن آنها دشوار است.
ضمن اينكه صرفا براي مهيب‌تر جلوه دادن گوشي، فضاي زيادي در اطراف آن به هدر رفته است.

ابعاد اين اسمارت‌فون ۱۱×۶۴×۱۲۸ ميلي‌متر و وزن آن ۱۴۴ گرم است. اما با وجود اينها، بايد گفت به رغم ظاهر نسبتا بزرگش، موبايل اكسپريا اس سوني كاملا خوش‌دست و البته خوش‌جيب است!
نكته جالبي كه شخصا درباره بدنه آن خوشم آمد، سهولت باورنكردني باز و بسته كردن در پشت گوشي است؛ در حين اينكه از نظر استحكام آن كاملا مي توان مطمئن بود.

اجازه بدهيد همينجا به سه نكته منفي درباره اين گوشي اشاره كنم: باتري Sony Xperia S از نوع ثابت و غيرقابل تعويض است.
هيچ شكافي براي كارت حافظه خارجي وجود ندارد (البته به احتمال زياد ظرفيت ۳۲ گيگابايتي خود گوشي براي هر كاربري كافي خواهد بود).
و سوم اينكه مدل موجود در بازار صرفا با ميكروسيم سازگار است كه اندكي كوچك‌تر از سيم‌كارت‌هاي متداول اپراتورهاي داخلي است.

البته در صورتي كه مشتاق به خريد اين مدل جديد و پيشرفته سوني باشيد، چندان منعي وجود ندارد و مي‌توانيد با مراجعه به يكي از دفاتر مربوط به اپراتور سيم‌كارت خود و صرف اندكي هزينه سيم‌كارت خود را به نوع Micro SIM تبديل كنيد و به كمال از اسمارت‌فون Sony Xperia S خود لذت ببريد.

امكانات
در آينده‌اي نزديك، روزي خواهد رسيد كه اسمارت‌فون‌ها در عين حال كاركرد كارت اعتباري خريد و بليت مسافرتي را نيز پيدا خواهند كرد.
از همين رو، در اين چند ماهه اخير ديگر تعبيه سخت افزار NFC در اسمارت‌فون‌هاي توليدي برندهاي بزرگ، امري متداول شده است.

غير از اين، اين مدل لمسي داراي شتاب‌سنج، قطب‌نما، فاصله سنج، ژيروسكوپ، واي‌فاي، راديوي FM، خروجي HDMI، سخت افزار حذف كننده نويز ( در صورت استفاده از ميكروفون مخصوص)، امكان پخش انواع فايل‌هاي صوتي و تصويري از جمله MP۴ و WMV و A-GPS است.
علاوه بر GPS مدل Sony Xperia S توانايي كار با سيستم مكان‌يابي روسي GLONASS را هم دارد.

اين تلفن هوشمند با انواع شبكه‌هاي فركانسي نسل دوم و نسل سوم سازگار است.

سخت افزار و نرم‌افزار
در پي سياست اخير سوني-اريكسون(و اكنون سوني) سيستم عامل اين هوشمند نيز آندرويد گوگل نسخه ۳/۲ (نان زنجفيلي) است.
سوني قول داده تا ماه آينده امكان ارتقاي سيستم عامل اكسپريا-اس به آخرين ورژن يعني ۴.۰ را فراهم كند، گرچه شخصا قول مي‌دهم در كار با اين سيستم عامل از لحاظ راحتي و گستردگي كاربردها و حتي براي نصب هرگونه برنامه با هيچ محدوديت و مشكلي مواجه نخواهيد شد.

تنها مشكل گزارش‌شده در برقراري ارتباط با سيستم‌هاي مك خصوصا Snow Leopard است كه آن هم احتمالا براي كاربران داخلي اهميت چنداني نخواهد داشت.
چيپ‌ست گوشي از نوع Qualcomm MSM۷۲۶۰ اسنپ دراگون است كه يك پردازنده قدرتمند دوهسته‌اي با سرعت پردازش GHz ۵/۱ به علاوه يك RAM يك گيگا بايتي روي آن سوار شده‌اند.

پردازنده گرافيكي يا همان GPU هم از نوع Adreno ۲۲۰ است. از لحاظ امكانات نرم‌افزاري آن نيز از جمله مي‌توان به پشتيباني فلش ادوبي و HTML۵ و نيز جاوا با امولاتور MIDP اشاره كرد.

باتري
همچنان كه اشاره شد، باتري غيرقابل تعويض است. اما چندان جاي نگراني نيست؛ چون عمر باتري ليتيومي(با توان mAh۱۷۵۰) اين موبايل بالاست و به احتمال زياد آخرين قطعه تلفن همراه خواهد بود كه عمر مفيدش به پايان خواهد رسيد!
در شبكه‌هاي نسل دوم زمان كاركرد استندباي گوشي تا ۴۵۰ ساعت و در صورت مكالمه مداوم تا هفت و نيم ساعت اعلام شده است.
گرچه با توجه به وفور برنامه‌هاي موجود روي اين تلفن همراه، معمولا روزي يك بار شارژ آن لازم مي‌شود.

جمع بندي
از چند اشكال جزئي گوشي كه بگذريم -كه اغلب هم ناشي از عزم سوني در بنيان نهادن شيوه جديد طراحي اسمارت‌فون‌هاي خود است- Sony Xperia S را واقعا مي‌توان اسمارت فوني با وصف «لبه تكنولوژي» محسوب كرد.
دوربين، كاركرد سيستم عامل، سخت افزار و صفحه نمايش، همگي شاهدان اين مدعايند.
فقط بد نبود سوني دست كم دو ماهي صبر مي‌كرد و از همان ابتدا Sony Xperia S را مجهز به آخرين نسخه آندرويد يعني ۴.۰ روانه بازارهاي جهاني مي‌كرد.

در خصوص قيمت اين مدل در بازارهاي داخلي به علت تازگي عرضه آن نمي‌توان با اطمينان رقمي را اعلام كرد؛ اما قيمت جهاني Sony Xperia S از سوي سازندگان در اروپا ۴۳۰ يورو اعلام شده است.
تبديلش به نرخ شناور روز با خود شما!

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 8 مرداد 1391  7:21 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

ابتکار عمل آمازون برای مقابله با "آی‌تیونز" اپل

شرکت اپل که سالهاست با ارائه خدمات آنلاین فروش فیلم و موسیقی از طریق سرویس آی تیونز بی رقیب مانده، حال باید با ابتکارات موسسه آمازون دست و پنجه نرم کند.

به نقل از آسوشیتدپرس، آمازون خدمات موسیقی کلود خود را به روز کرده و فضایی که برای ذخیره سازی اطلاعات در وب به هر کاربر اختصاص داده 10 برابر خدمات آی تیونز شرکت اپل است.

نکته دیگری که به خدمات آمازون مزیت رقابتی می دهد ارائه خدمات یاد شده با قیمتی مشابه با اپل است که بخش عمده کاربران را به استفاده از آن ترغیب می کند. کاربران آمازون همچنین می توانند به رایگان و از طریق گوشی های همراه به فایل های موسیقی سرویس کلود این شرکت دسترسی داشته باشند.

به روز کردن خودکار فایل های موسیقی با کیفیت پایین و همین طور همگام سازی اطلاعات ذخیره شده بر روی رایانه ها و گوشی های مختلف مورد استفاده کاربر از دیگر مزایای استفاده از این سرویس است. کاربران با پرداخت 25 دلار  در سال می توانند از خدمات یاد شده بهره بگیرند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 12 مرداد 1391  8:33 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

محبوب‌ترین رهبران جهان در تويیتر

تصور کنید که اوباما شخصا عقاید خودش را روی اینترنت منتشر می‌کند!‌این برای همه می‌تواند جالب باشد!

نتايج يك بررسي نشان داد، رییس جمهوري آمریکا محبوب‌ترین رهبر جهان در شبکه اجتماعی تويیتر است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، نتایج بررسی انجام شده توسط موسسه مطالعاتی اسکاتس‌من نشان می‌دهد که باراک اوباما با ۱۷ میلیون دنبال‌کننده (Followers) در شبکه اجتماعی تويیتر، محبوب‌ترین رهبر جهان در این شبکه اجتماعی به شمار می‌رود.

تويیتر رییس جمهور آمریکا به آدرس @BarakObama تا روز نهم مه سال جاری میلادی بیش از هر حساب تويیتر دیگر رهبران جهان فعال بوده و بیشتر از همه تويیت کرده است.

علاوه بر رتبه‌ نخست سران جهان، حساب تويیتری رییس جمهوري آمریکا از نظر دنبال کننده پس از بریتنی اسپیرز، خواننده آمریکایی در جایگاه پنجم جهان جای گرفته است.

در میان سران جهان هوگو چاوز ـ رییس جمهوري ونزوئلا ـ با آدرس @chavezcandanga دومین رهبر محبوب جهان در تويیتر است.

دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس، با بیش از دو میلیون دنبال کننده در جایگاه پنجم قرار گرفته و نخست‌وزیر مالزی نیز به عنوان بیست و پنجمین رهبر محبوب جهان در تويیتر انتخاب شده است.

در میان سران کشورهای عضو اتحادیه آسه‌آن، نجیب تون رزاق ـ نخست وزیر مالزی ـ محبوبترین است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 12 مرداد 1391  4:29 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هميشه به اطلاعات پزشكي اينترنت اطمينان نكنيد

 

آنها پس از تجزيه و تحليل بيش از 1300 وب سايت دريافتند كه اطلاعات موجود در سايت‌ها در اين زمينه فقط در 43.5 درصد موارد صحت دارد در حالي كه در 28/1 درصد موارد اطلاعات اشتباه است و در 28.4 درصد موارد اساسا اطلاعات منتشر شده در سايت‌هاي مرتبط با موضوع ايمني خواب در نوزادان هيچ ربطي ندارند.

اگر شما هم براي جمع‌آوري اطلاعات بهداشتي و پزشكي به موتورهاي جستجوگر اينترنتي كاملا وابسته هستيد،‌ به شما توصيه مي‌كنيم كه هميشه به اطلاعات پزشكي اينترنت اطمينان نكنيد.

 

 

به گزارش ايسنا، نتايج يك مطالعه گسترده نشان مي‌دهد كه در بسياري از موارد درماني و بهداشتي، اين منبع اطلاعاتي در فضاي مجازي حاوي اطلاعات نادرست و گمراه كننده است.

 

 

به گزارش روزنامه اكسپرس، متخصصان دانشكده پزشكي دانشگاه كاروليناي جنوبي، مركز پزشكي ملي كودكان و كارشناسان بهداشتي دانشگاه واشنگتن جورج در يك ارزيابي مشترك ميزان صحت و درستي اطلاعات درباره ايمني خواب نوزادان را در اينترنت جستجو و بررسي كردند و به نتايج قابل توجه و تعجب آوري دست پيدا كردند.

 

 

آنها پس از تجزيه و تحليل بيش از 1300 وب سايت دريافتند كه اطلاعات موجود در سايت‌ها در اين زمينه فقط در 43.5 درصد موارد صحت دارد در حالي كه در 28/1 درصد موارد اطلاعات اشتباه است و در 28.4 درصد موارد اساسا اطلاعات منتشر شده در سايت‌هاي مرتبط با موضوع ايمني خواب در نوزادان هيچ ربطي ندارند.

 

 

راشل واي مون، متخصص اطفال و از كارشناسان مركز پزشكي ملي كودكان در اين باره خاطرنشان كرد: براي ارائه كنندگان خدمات بهداشتي مهم است دريابند كه والدين تا چه حد براي دريافت اطلاعات فوق به اينترنت وابسته هستند و بدون توجه به قابل اطمينان بودن منبع مورد نظر، براساس توصيه‌هاي آن عمل مي‌كنند.

 

 

اين بررسي‌ها همچنين تاكيد مي‌كند كه وب سايت‌هاي دولتي و سازماني بالاترين درصد صحت و درستي اطلاعات را دارند.

 

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 16 مرداد 1391  9:56 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

سيم‌كارت در ايران 18 ساله شد

 
 
در همان سال‌هاي ورود تلفن همراه و سيم‌كارت قيمت‌ها از يك و نيم ميليون تومان تا ۷۰۰ و ۵۰۰ هزار تومان معامله مي‌شد و بازار فروش سيم‌كارت‌ها داغ و داغ‌تر مي‌شد.
 
«فراخوان برای ثبت نام نخستین شبکه تلفن متحرک جیبی» تيتري بود كه ۱۸ سال پيش بر صفحه اول روزنامه‌هاي كشور علاقه‌مندان بسياري را جذب كرد و شايد در آن زمان كسي فكر نمي‌كرد كه اين وسايل روزي به عنوان مهم‌ترين وسايل ارتباطي محسوب شوند.


به گزارش ایتنا از ايسنا، ۱۹ مردادماه، هجدهمين سالروز عرضه سيم‌كارت‌ در ايران است و اپراتور همراه اول،‌ به‌عنوان اولين عرضه‌كننده اين سيم‌كارت‌ها در ايران همراه با دو اپراتور ديگر مشغول به فعاليت هستند و سعي دارند هر روز با عرضه خدمات جديد و ارزش افزوده گوي سبقت را از ديگري بربايند.

اما با ثبت‌نام تلفن همراه در تيرماه سال ۱۳۷۲ به دلیل عدم استقبال در آن زمان توسط مردم، روند ثبت نام چندین ماه به طول انجامید؛ به نحوی که در نهایت شرکت مخابرات ايران و شرکت پست توافق کردند به کسانی که در‌اين زمینه بازاریابی کنند و قادر باشند یک یا چند مشتری به پست بکشانند، مبلغی به عنوان پاداش پرداخت شود.

بنا بر گزارش‌هاي موجود در آن زمان با تبلیغات فراوان و با شعار «با تلفن همراه همیشه در مقصد هستید» تا اواسط سال ۷۴ جمعا ۹ هزار و ۹۴۷ نفر ثبت نام کردند که در شهریور همان سال واگذاری‌ها آغاز و بلافاصله بعد از ثبت نام به پایان رسید.
در همان سال‌هاي ورود تلفن همراه و سيم‌كارت قيمت‌ها از يك و نيم ميليون تومان تا ۷۰۰ و ۵۰۰ هزار تومان معامله مي‌شد و بازار فروش سيم‌كارت‌ها داغ و داغ‌تر مي‌شد.

در گزارش‌هاي مربوط به آن زمان آمده است كه بهره برداری از اولین فاز شبكه تلفن همراه كشور، در مردادماه سال ۱۳۷۳ در شهر تهران با استفاده از ۱۷۶ فرستنده و گیرنده در ۲۴ ایستگاه رادیویی و با ظرفیت ۹۲۰۰ شماره آغاز شد و در سال ۱۳۷۴ تعداد تلفن‌هاي دایری به ۱۵۹۰۷ شماره افزایش یافت و علاوه بر تهران، شهرهای مشهد، اهواز، تبریز، اصفهان و شیراز نیز زیر پوشش شبكه تلفن همراه قرار گرفت.
اما فكر ايجاد تلفن همراه و متحرك از دهه ۱۹۶۰ميلادي از سوي كشورهاي اسكانديناوي ( سوئد، نروژ، دانمارك و فنلاند) آغاز شد و و در اواخر آن دهه، اولین تلفن نقطه به نقطه به كار گرفته شد. این فناوری در سال ۱۹۷۵ میلادی از سوی كشورهای اسكاندیناوی با سیستم آنالوگ به بازار عرضه شد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اخيرا ضريب نفوذ كاربران تلفن همراه را ۸۶ درصد اعلام كرد و گفت با انعقاد تفاهم‌نامه با كشورهاي تركيه، عراق، روسيه و كشورهاي اروپايي درصدد توسعه پروژه‌هاي ترانزيت مخابراتي هستيم.
به گفته وي ۹۶ درصد پوشش جاده‌هاي روستايي تلفن همراه انجام شده است.

اكنون اين كارت‌ها با عنوان سيم‌كارت شناخته شده‌اند و در اندازه‌هاي مختلفي با عنوان سيم‌كارت و ميني سيم‌كارت عرضه مي‌شوند اما با نگاهي به تاريخچه سيم‌كارت متوجه تغيير و تحول‌هاي اين فناوري كوچك مي‌شويم.

ريشه سيم‌كارت‌هاي مدرن به بيش از دو دهه گذشته برمي‌گردد كه ساخت آنها درنتيجه تلاش كنفرانس اروپايي اداره پست و مخابرات (CEPT) براي طراحي يك استاندارد تلفن همراه انجام گرفت و اين استاندارد كه به عنوان GSM شناخته شده به منظور اطمينان از سازگاري سيستم‌هاي تلفن همراه در سراسر اروپا بود.

اين شبكه‌ها ابتدا در اوايل دهه ۱۹۸۰ پيشنهاد شده‌اند كه البته نخستين شبكه GSM تا سال ۱۳۹۱ راه‌اندازي نشد اما نقش سيم‌كارت در اين شبكه‌ها از آغاز اهميت زيادي داشت و اكنون نيز به همين روال ادامه دارد. اين كارت‌ها شامل يك شماره سريال علاوه بر اطلاعات شبكه دارند و به همين دليل است كه كاربران مي‌توانند يك سيم كارت از يك خط تلفن خارج و در دستگاه جديد ديگري نصب كنند بدون آن كه ناچار باشند دستگاه مذكور را در اشتراك خود به ثبت برسانند.

کليه اطلاعات تائيد شده (AUTHENTICATION) درسيم‌كارت ذخيره شده است كه البته خارج از اين عملكرد سيم‌كارت‌ها تحول زياد داشته‌اند و به دستگاه‌هاي GSM امكان مي‌دهند در شبكه هاي متعددي كار كنند.

همچنين سيم‌كارت‌هاي مدرن مي‌توانند كد حداكثر ۸۰ شبكه تلفن همراه را ذخيره كنند و از اين رو به كاربران امكان مي‌دهد در سفرهاي بين‌المللي از يك دستگاه و اشتراك استفاده كنند.
سيم‌كارت‌هاي امروزي مي‌توانند تا ۲۵۰ تماس را ذخيره كنند به اين ترتيب كاربر مجبور نيست اطلاعات تماس‌هايش را به طور دستي به دستگاه ديگر منتقل كنند. GSM متداول‌ترين استاندارد بي‌سيم در جهان است و بسياري از مزاياي آن ارتباط مستقيم با سيم‌كارت دارد.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 18 مرداد 1391  10:24 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

کلاهبرداری جدید پیامکی

 
 
طي چند روز گذشته تماس‌های زیادی از سوی مردم درباره این کلاهبرداری صورت گرفته است.

در یک کلاهبرداری جدید پیامکی، با ارسال پیامکی مبنی بر برنده شدن مشترکان همراه اول در طرح ثامن، به درخواست و دریافت مشخصات مشترک و کارت عابر بانک او و در نهایت کلاهبرداری اینترنتی اقدام می‌شود.

به گزارش ایتنا از ايسنا، در این کلاهبرداری، ابتدا پیامکی با مضمون برنده‌شدن مشترک در طرح ثامن ارسال می‌شود که در این پیامک از مشترک خواسته می‌شود که کد ملی خود را جهت تایید ارسال کند.

اگر مشترک کد ملی خود را ارسال کند، پیامک دومی مبنی بر درخواست مشخصات عابر بانک مشترک از جمله شماره کارت، کد موجود بر روی کارت و رمز دوم کارت به منظور دریافت وجه جایزه ارسال می‌شود.

مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات استان اصفهان در این زمینه گفت: طي چند روز گذشته تماس‌های زیادی از سوی مردم درباره این کلاهبرداری صورت گرفته است.

سید جمال سیاوشی افزود: اگر مشترکی مشخصات عابربانک خود را ارسال کند، تبهکاران به راحتی می‌توانند حساب بانکی او را تخلیه کنند.

وی با اشاره به این که این پیامک‌ها از طریق شماره‌های تلفن همراه اپراتورهای دیگر ارسال شده، تاکید کرد: اگر مشترکی چنین پیامکی دریافت کند، مطمئن باشد که این پیامک دروغین و برای کلاهبرداری ارسال شده است و به آن پاسخ ندهد.

مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات استان اصفهان خاطرنشان کرد: اسامی برندگان طرح‌های همراه اول فقط از طریق پایگاه اینترنتی این اپراتور اعلام می‌شود.

سیاوشی گفت: موضوع این کلاهبرداری به پلیس فتاي اصفهان اطلاع داده شده و اقدامات لازم جهت شناسایی این کلاهبرداران و برخورد با آنها در حال انجام است.

وی با اشاره به این که اگر مشترکی خواستار عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی انبوه است، می‌تواند آن را به سامانه ۹۹۹۰ اطلاع دهد، تصریح کرد: شرکت مخابرات نمی‌تواند برای جلوگیری از ارسال پیامک‌های تبلیغاتی از طریق شماره‌های تلفن معمولی اقدامی انجام دهد و خود مشترکان باید در این زمینه هوشیار باشند.

وی از مشترکان تلفن همراه خواست که به شماره‌های تلفنی که نمی‌شناسند، پاسخ ندهند و تحت هیچ عنوان اطلاعات شخصی و مالی خود را ارسال نکنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 18 مرداد 1391  10:25 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

رایتل نباید پیش ثبت نام کند

 
 
هنوز از عرضه سیم‌کارت‌های اعتباری رایتل خبری نیست.
 
معاون رگولاتوری گفت: هنوز از عرضه سیم‌کارت‌های اعتباری رایتل خبری نیست و این اپراتور باید کم کم مانند دو اپراتور دیگر مرحله پیش ثبت نام سیم‌کارت را حذف کند و محدودیتی در تعداد واگذاری نداشته باشد.


به گزارش ایتنا حسن رضوانی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: اپراتور سوم به تناسب نیاز برای ارائه خدمات امور مشترکین و نمایندگی‌های خود، با دفاتر پیشخوان دولت در حال امضای قرارداد است.

معاون نظارت و بررسی‌های فنی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: همچنان که هم‌اکنون یک کال سنتر(مرکز تماس) برای پاسخگویی به مشترکان خود دارد و باید به مرور این مرکز را متناسب با توسعه شبکه، توسعه دهد.

وی با اشاره به دو مرحله‌ای بودن فروش سیم‌کارت رایتل، گفت: همچنین قاعدتاً باید کم‌کم پیش ثبت‌نام برای واگذاری سیم‌کارت رایتل از بین برود.

رضوانی توضیح داد: اگرچه این تصمیم در حیطه مسئولیت‌های مدیران رایتل است اما باید سلیقه واگذاری رایتل، متناسب با توسعه شبکه باشد و مانند دو اپراتور دیگر بازار، دیگر محدودیتی در واگذاری‌ها وجود نداشته باشد.

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری همچنین در خصوص عرضه سیم‌کارت‌های اعتباری، گفت: فعلاً از ارائه سیم کارت‌های اعتباری رایتل خبری نیست.
 
وی گفت: زمان واگذاری اعتباری بر اساس طرح تجاری مدیران اپراتور خواهد بود.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 18 مرداد 1391  10:26 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

همراه اول همراه مشترکین در المپیک 2012 لندن

 
 
همراه اول بسته‌های ویژه‌ای را به منظور بهره‌مندی هموطنان ورزش دوست از تازه‌ترین اخبار المپیک آماده ارائه به کاربران دارد.
همراه اول با ارائه سرویس‌های ارزش افزوده ویژه، به استقبال المپیک لندن رفت.

به گزارش ایتنا از روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران، اپراتور اول همگام با حضور تیم‌های ورزشی کشور در المپیک ۲۰۱۲ لندن، به منظور بهره‌مندی هموطنان ورزش دوست از تازه‌ترین اخبار المپیکی، بسته‌های ویژه‌ای از خدمات پیامکی المپیک را به مشترکین خود عرضه می‌کند.

مشترکین همراه اول با دو بسته ویژه المپیک خدمات پیامکی همراه اول، در جریان لحظه‌های داغ و سرنوشت ساز این رویداد بزرگ جهانی قرار می‌گیرند.

در بسته نخست «روزنگار»، «اخبار و حواشی مسابقات»، «مسابقه» و «اتاق پیامکی المپیک» در نظر گرفته شده است که مشترکین علاقه‌مند می‌توانند جهت دریافت اخبار و حواشی بازی‌ها حرف M یا کلمه «المپیک»، روزنگار MD یا «روز»، مسابقه حرف C یا «مسابقه» و جهت عضویت در اتاق گفت‌وگوی المپیک CS یا کلمه «مدال» را به شماره ۲۰۵۰ پیامک کنند.

بسته دوم، شامل سرویس‌های متنوع «اخبار نتایج مسابقات، حاشیه‌ها و خبرهای ویژه، بیوگرافی بازیکنان و تیم‌ها، مجموعه‌های هواداران، نظرسنجی ها و مسابقات سرگرم کننده و مهیج» است.
برای بهره‌مندی از سرویس‌های بسته دوم، مشترکین علاقه‌مند کافی است عدد ۲۰۱۲ را به شماره ۲۰۱۲ ارسال کنند.

علاقه‌مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش خدمات پیامکی پایگاه اینترنتی همراه اول به نشانی www.mci.ir مراجعه کنند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 18 مرداد 1391  10:28 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آیا نظام صنفی الکـامپ را تحریم می‌کند؟

 
 
سازمان نظام صنفی رایانه‌ای دعوت اتاق ایران برای شرکت در نشست سیاست‌گذاری نمایشگاه را رد کرد .
 
یکی از توافقات مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات با سازمان توسعه تجارت در برگزاری نمایشگاه الکامپ، استفاده از توان دیگر نهادهای صنفی حوزه فناوری اطلاعات و از جمله سازمان نظام صنفی رایانه‌ای بوده است. از همین رو معاون امور بین‌الملل اتاق ایران از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای برای حضور در نشست شورای سیاست‌گذاری هجدهمین دوره نمایشگاه الکامپ کرده است.
اما سازمان نظام صنفی رایانه‌ای حضور خود در این نشست را مشروط به تغییر نام مجری نمایشگاه کرده و خواستار تعویق نشست سیاست‌گذاری شده است. شرطی که عملا سازمان را وارد فاز تحریم نمایشگاه می‌کند.

دعوت‌نامه برای ارائه نظرات ارشادی
سید مهدی میرابوطالبی معاون امور بین‌الملل اتاق ایران در نامه‌ای خطاب به «سازمان محترم نظام صنفی رایانه‌ای کشور» از این سازمان دعوت کرد تا در نشست شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه الکامپ حضور یابد.

در این نامه آمده است:
«عطف به طرح و بررسی موضوع برگزاری هجدهمین دوره نمایشگاه‌ بین‌المللی الکامپ در سال جاری در جلسات کمیته ارزیابی و صدور مجوزهای نمایشگاهی سازمان محترم توسعه تجارت ایران و تصمیم متخذه، مجوز برگزاری این رویداد به نام مجمع تشکل‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات ایران وابسته به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران صادر گردید. با عنایت به اهمیت و قابلیت‌های حوزه IT و ICT کشور و پیرو تصمیمات متخذه در شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه الکامپ دوره هفدهم، که سال گذشته به همت سازمان توسعه تجارت ایران و مشارکت فعالانه دست‌اندرکاران این حوزه تشکیل شد، مبنی بر لزوم تداوم فعالیت این شورا جهت سیاستگذاری و هرچه بهتر برگزار شدن دوره‌های آتی این رویداد مهم، در نظر است به مانند سال گذشته و با استفاده از ظرفیت کلیه دستگاه‌ها، سازمان‌ها، تشکل‌ها و دیگر دست‌اندرکاران بخش‌های دولتی و خصوصی زمینه لازم جهت برگزاری مناسب و درخورشان این حوزه فراهم گردد. به همین منظور از جنابعالی دعوت به عمل می‌آید با حضور خود در نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری هجدهمین دوره نمایشگاه الکامپ در ساعت ۹ روزسه‌شنبه ۱۷ مرداد ماه ۹۱ در محل سالن اجتماعات اتاق ایران با ارائه نقطه نظرات و دیدگاه‌های ارشادی در موفقیت و انجام این مهم اتاق ایران را همراهی نمایند.»

دست رد به سینه اتاق
حمیدرضا قمی دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور خواستار تعویق نشست شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه الکامپ شد و حضور سازمان در این نشست را مشروط کرد.
در نامه دبیرکل سازمان خطاب به سیدمهدی میرابوطالبی معاونت محترم امور بین‌المللی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران آمده است:
«بازگشت به نامه مورخ ۱۴ مرداد ۹۱ در خصوص دعوت به اولین نشست شورای سیاستگذاری هجدهمین دوره نمایشگاه الکامپ موارد زیر را به اطلاع می‌رساند:
۱- قاطبه این صنعت، اتاق را به عنوان نماینده و مدافع بخش‌خصوصی دانسته و بر این باورند که اجزای مختلف بخش‌خصوصی، صرف نظر از میزان وابستگی و نزدیکی‌شان به آن مجموعه مورد حمایت یکسان قرار دارند. لیکن با حضور نماینده اتاق در کمیته صدور مجوز، انتظار بدیهی آن بود که این روند شفاف و امکان دفاع متقاضیان به نحو مطلوب فراهم گردد که متاسفانه این مهم نادیده انگاشته شده است.
۲- مکررا و طی مذاکرات حضوری قبلی یادآور شده‌ایم که اصالت و وجاهت تشکل‌های صنفی حاضر در کمیسیون ICT اتاق مورد سوال است. به طور مثال تعداد اعضاء و نحوه انتخابات که از بنیان‌های هر تشکل صنفی است، باید برای عموم روشن و قابل دسترس باشد. جای تاسف است که علیرغم پیگیری‌های قبلی، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای که مبتنی بر قانون و با ذکر تکالیف مشخص قانونی نظم‌بخشی و ساماندهی بازار تاسیس یافته است و گستره ۲۳ استان کشور نزدیک به ۷۵۰۰ عضو را پوشش می‌دهد در این گونه امور مورد شور قرار نگرفته و در میانه مسیر دعوت به ورود به موضوع
می‌شود.
۳- از مواردی که به همسویی و اشتراک نظر در این خصوصی کمک خواهد کرد موضع روشن اتاق به عنوان مدافع بخش‌خصوصی در خصوص مطالبات قبلی این سازمان از سازمان محترم توسعه تجارت ایران بوده است. مطالبات این سازمان روشن و به صورت مبسوط قبلا و به طور مشخص در مطبوعات درج گردیده است. زیبنده بود هر مجموعه‌ای که خود را یک تشکل صنفی قلمداد می‌نماید در تحلیل و ارائه نقطه نظرات روشن خود در مورد این مطالبات تحلیل نماید. هرچند تسلیم درخواست تقاضا و رقابت با این سازمان، متاسفانه فرصت را برای نادیده انگاشتن این مطالبات که خواست به حق صنف بود توسط برخی تصمیم‌گیرندگان فراهم آورد. این رقابت‌های بی‌حاصل که مبسوق به سابقه است نتیجه مسلم آن تضعیف صاحبان این صنعت است که به سختی قابل جبران است.
لذا علیرغم تمام مواردی که خارج از عرف لازم در تقابل با این سازمان انجام پذیرفته است و از آنجا که توسعه این صنعت و منافع فعالان را مقدم بر هر موضوعی می‌داند، در صورتی که مجوز به نام آن اتاق محترم و با همکاری این سازمان تغییر نام یابد، ضمن استقبال از همکاری با تشکل‌های با هویت، از ایفای نقش و همکاری دریغ نخواهد ورزید، تا آن زمان تقاضای تعویق جلسه را دارد.»
 

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 18 مرداد 1391  10:34 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

گوی سبقت خرید کتب الکترونیک در سایت آمازون از کتب چاپی

تعداد افرادی که دست به خرید کتب الکترونیک در سایت آمازون زده اند، از تعداد خریداران کتب چاپی پیشی گرفته است.

به نقل از وی تری، بر اساس آماری که آمازون منتشر کرده این اولین باری است که چنین اتفاقی رخ می دهد. البته آمار یاد شده محدود به انگلستان است اما به طور کلی خرید کتب الکترونیک در بسیاری از نقاط جهان سیر صعودی به خود گرفته است.

آمازون که کتابخوان های الکترونیک کیندل را هم به فروش می رساند می گوید به ازای هر 114 کتاب الکترونیک، توانسته 100 کتاب چاپی به فروش برساند. مقامات آمازون معتقدند این روند حتی در صورت رایگان شدن کتب چاپی نیز تغییر نخواهد کرد و روند موجود کماکان به نفع کتب دیجیتالی خواهد بود.

کارشناسان معتقدند با توجه به اینکه تنها بین دو تا چهار سال از عرضه دستگاه های کتابخوان الکترونیک در نقاط مختلف جهان می گذرد، چنین استقبالی از کتب الکترونیک مایه امیدواری است. دستگاه کیندل هم اکنون به قیمت 89 پوند عرضه می شود. البته شرکت های دیگری مانند سونی هم در این زمینه فعال هستند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 22 مرداد 1391  11:42 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

بزرگ‌ترین راز بازاریابی اپل فاش شد
 

یکی از مدیران اپل، مامور تماس با کارگردانان و تهیه‌کنندگان بزرگ هالیوود و برنامه‌های تلویزیونی است تا برای قرار دادن این محصولات و تعیین نقش آنها در فیلمنامه‌ها برنامه‌ریزی کند.

 

فروش محصولات اپل در سراسر جهان سیری صعودی دارد. اپل پول هنگفتی صرف تبلیغ محصولات خود نمی‌کند، اما بهره‌گیری از همهمه رسانه‌ای و اتحاد با هالیوود، مهم‌ترین رمز توفیق این کمپانی در بازارهای جهانی است.

کمپانی اپل به موفقیت‌های خیره‌کننده‌ای در دنیای تکنولوژی دست یافته و دستاوردهای آن برای بسیاری از رقبا دست‌نیافتنی است؛ محصولات بی‌نظیر اپل که تلفیق معجزه‌آسایی از هنر و قابلیت‌های تکنولوژیکند، چنان در دنیا فراگیر شده‌اند که زندگی و ارتباطات بسیاری از شهروندان کره زمین را هم به‌طور محسوسی تحت تاثیر قرار داده‌اند.
اما بسیاری از مسائل مرتبط با این غول دنیای فناوری در پرده ابهام است و جهان چیز زیادی درباره آنها نمی‌داند.
یکی از بزرگ‌ترین رموز موفقیت اپل در ۳۵ سالی که از تولد آن می‌گذرد، استراتژی‌ها و تاکتیک‌های بازاریابی است. برگ برنده اپل، که تاکنون ناشناخته‌های زیادی درباره آن وجود داشت.

به گزارش ایتنا از دویچه‌وله، حالا فیل شیلر، مدیر بازاریابی اپل که برای پیگیری شکایت از سامسونگ بر سر حق اختراع محصولاتی نظیر آی‌فون و آی‌پد، درگیر دادگاه است، رازی را فاش کرده که پرده از ناشناخته‌ها و نادانسته‌ها پیرامون اپل برمی‌دارد.

معمولا از چند ماه پیش از معرفی و ارائه رسمی هر محصول اپل، بازار شایعات و گمانه‌زنی‌ها درباره آن چنان داغ می‌شود که کسر بزرگی از خبرهای دنیای تکنولوژی در رسانه‌های گوناگون دنیا به آن اختصاص می‌یابد.
حتما تا به حال خبرهایی از این دست را دیده‌اید: تصاویر به دست آمده از ‌آی‌فون ۵، پیش‌بینی‌ها درباره آی‌پد جدیدی که قرار است به بازار بیاید و گزارش‌هایی از این دست که دنیای رسانه را تسخیر می‌کند.

شاید باور نکنید که همین همهمه رسانه‌ای، مهم‌ترین علت موفقیت اپل در بازاریابی است.

کمپانی اپل بیش از آن‌که بودجه‌های هنگفت و کلان به تبلیغات تجاری اختصاص دهد، روی تبلیغات غیرمستقیمی از این دست حساب می‌کند؛ دامن زدن به شایعات و همهمه رسانه‌ای درباره محصولات اپل، که هیچ هزینه‌ای در بر ندارد.
تاثیر این تاکتیک‌های تبلیغاتی تا حدی است که در سال ۲۰۰۷ پس از معرفی اولین نسل آی‌فون، تا زمان آغاز عرضه آن در بازارهای جهانی، اپل هیچ هزینه‌ای برای تبلیغ آن نپرداخت.

همدستی با هالیوود؛ جذب مشتری از پرده‌های سینما
بازوی دیگر تبلیغاتی اپل، فیلم‌های هالیوودی است.
اپل برای تبلیغ و ترویج محصولات خود، آنها را به‌طور هوشمندانه‌ای در فیلم‌های هالیوودی نمایش می‌دهد تا به‌طور نامحسوس با بهره‌گیری از تاثیر استفاده از این محصولات توسط سوپرستاره‌های دنیای سینما، مشتریان را ترغیب به خرید آنها کند.
فلسفه تبلیغات اپل مبتنی بر این رویکرد است: «محصولات ما قهرمانان داستان‌اند.»

یکی از مدیران اپل، مامور تماس با کارگردانان و تهیه‌کنندگان بزرگ هالیوود و برنامه‌های تلویزیونی است تا برای قرار دادن این محصولات و تعیین نقش آنها در فیلمنامه‌ها برنامه‌ریزی کند.

بازار گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها، در تسلط کمپانی اپل است. این بازار بزرگ، در سال ۲۰۱۱ نزدیک به ۲۲۰ میلیارد دلار سود داشت که بخش عمده آن به کمپانی اپل و سامسونگ رسید.

موفقیت اپل از زمانی در روندی همواره فزاینده و در سیری به‌شدت صعودی قرار گرفت که برنامه‌ریزی‌های استراتژیک خود را تغییر داد.
اپل حالا بر اساس نیاز کاربران و تقاضای موجود در بازار برنامه‌ریزی نمی‌کند. اپل برای کاربران جهان نیازهای جدید تعریف می‌کند.

این کمپانی، سال گذشته با ۳۳۷ میلیارد دلار سرمایه، به ثروتمندترین کمپانی جهان تبدیل شد.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 26 مرداد 1391  3:35 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها