0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

سایت ریاست‌جمهوری عراق هک شد

پایگاه الکترونیکی ریاست‌جمهوری عراق از سوی یک فرد ناشناس هک شد.

 پایگاه الکترونیکی ریاست‌جمهوری عراق از سوی یک فرد ناشناس هک شد.
بر بالای صفحه هک شده نوشته شده است: ارتش الکترونیک عربستان سعودی

هکر سپس در پیامی کوتاه نوشته است: از من نپرسید که کیستم زیرا پاسخ من به ضرر شما تمام می‌شود. من از کسانی که اغلب اوقات خود را در دورویی، دروغ و فتنه‌انگیزی به شیوه‌های مختلف می‌گذرانند، تعجب می‌کنم...تفاله‌های این جامعه نخواهند توانست با ما روبرو شوند بلکه آنها عزم ما را راسخ تر می‌کنند زیرا کینه‌توزی آنها از نخستین نشانه‌های موفقیت ماست..من به کار خود در نفوذ به چنین سایت‌هایی ادامه می‌دهم و هیچ‌کس در مقابل مقاومت نخواهد کرد و من به آن توجهی نخواهم کرد زیرا لایق توجه من نیست.

پایگاه الکترونیک ریاست‌جمهوری عراق، اغلب به درج مهمترین عناوین رسانه‌های عراقی، دیدارها و اخبار ویژه مربوط به "جلال طالبانی" رئیس‌جمهور عراق و یادداشت‌های تحلیلی درج شده در برخی رسانه‌های عراقی درباره موضوعات داغ و روز عراق می‌پردازد که در حال حاضر از سوی فردی ناشناس هک شده است.

پیش‌بینی می‌شود که بی طرفی طالبانی در قبال موضوع سلب رای‌اعتماد از "نوری المالکی" و عدم موافقت رئیس جمهور با این موضوع، مخالفان دولت مالکی را به این کار واداشته باشد بویژه اینکه در بالای صفحه هک شده، وابستگی هکر به سعودی‌ها کاملا روشن است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  9:41 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

نقشه‌هاي گوگلي در سايت و وبلاگ
 
امروزه سایت‌های بسیار زیادی با كمك سرویس نقشه گوگل (Google Map) اطلاعات تماس و آدرس خود را در بخش تماس با «مای سایت» یا «وبلاگ خود» قرار می‌دهند كه به كمك این آدرس‌های پویا و زنده كاربران می‌توانند براحتی مكان‌های موردنظر را پیدا كرده و به آنها مراجعه كنند.

استفاده از سرویس نقشه گوگل و افزودن آن به سایت، وبلاگ یا هر صفحه وب دیگر بسیار ساده است. چنانچه شما هم به انجام این كار علاقه دارید و می‌خواهید علاوه بر نوشتن آدرس در بخش اطلاعات تماس سایت یا وبلاگتان، نقشه مربوط به آدرستان را نیز در آن قرار دهید، می‌توانید به روش زیر عمل كنید:

1ـ ابتدا با مراجعه به لینك زیر وارد سرویس نقشه گوگل شده و آدرس موردنظرتان را در آن مشخص كنید:

http://maps.google.com
2ـ چنانچه بخش سمت چپ نقشه را مشاهده نمی‌كنید، روی علامت پیكان كوچكی كه در سمت چپ ـ بالای نقشه وجود دارد كلیك كنید تا بخش سمت چپ نقشه نیز نمایش داده شود.

3ـ كنار همان آیكون پیكان، آیكون كوچكی به شكل زنجیر وجود دارد و لینك نامیده می‌شود. روی آن كلیك كنید.

4ـ حالا می‌توانید از پنجره به‌نمایش درآمده كدهای موجود در كادر Paste HTML to embed in website را كپی كرده و در وبلاگ یا سایت خود قرار دهید.

همچنین اگر بـــــخواهید اندازه نقـــــشه را نــــیز تغییر دهید می‌توانید روی گـــزینه Customize and preview embedded map از همین بخش كلیك كنید و در صفحه جدید تغییرات دلخواهتان را اعمال كرده و پس از آن كدهای مربوط را به صفحات وب خود انتقال دهید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  9:43 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

افشای پنهان‌کاری گوگل در ارائه اسناد به دادستان تگزاس 
 
 دادستان کل ایالت تگزاس آمریکا گوگل را به پنهان کردن اسنادی متهم کرده که سوءاستفاده این شرکت از موقعیت برتر در حوزه جستجوی اینترنتی را اثبات می کند.

به نقل از ای بی سی نیوز، مقامات قضایی ایالت تگزاس آمریکا بیش از دو سال است که در حال تحقیقات در مورد عملکرد تجاری گوگل هستند و این اولین بار است که به صراحت این شرکت را به سنگ اندازی متهم می کنند.

در حال حاضر مقامات محلی در شش ایالت آمریکا درصدد بررسی این موضوع هستند که گوگل در حوزه های مختلف تجاری و به خصوص تبلیغات آنلاین حق و حقوق شرکت های رقیب را رعایت می کند یا خیر. علاوه بر این کمیسیون تجارت فدرال و رگولاتوری های اروپایی هم تحقیقات جداگانه ای را در این زمینه آغاز کرده اند.

مقامات قضایی ایالت تگزاس از گوگل خواسته اند تا ایمیل های داخلی و دیگر سوابقی را که استراتژی این شرکت و دیدگاه های مدیرانش را مشخص می کند، ارائه دهند. اما گوگل از این کار امتناع کرده در حال پنهان کاری است.

این شرکت همچنین از ارائه 14500 سند مورد درخواست دادستان کل تگزاس هم خودداری کرده است. این اسناد مربوط به جولای سال 2010 تا می سال 2011 است.

خبرگزاری فارس: افشای پنهان‌کاری گوگل در  ارائه اسناد به دادستان تگزاس

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  9:48 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مدیر عامل گوگل "بی‌صدا" شد 
 
 لاری پیج مدیر عامل شرکت گوگل امکان صحبت کردن را از دست داده و به همین علت قادر نیست در چند همایش عمومی آینده این شرکت برای حضار سخنرانی کند.

 به نقل از کامپیوترورلد، قرار است هفته آینده کنفرانسی با شرکت برنامه نویسان و توسعه دهندگان گوگل برگزار شود و پیج بر خلاف روال همیشگی در این کنفرانس سخنرانی نخواهد کرد. این مشکل حتی ممکن است تا ماه های آینده هم ادامه یابد.

لاری پیج در آخرین حضور عمومی در زمان سخنرانی مشکل داشت و مرتباً صدایش را صاف می کرد. هنوز مشخص نیست چه بیماری موجب این مشکل شده و سخنگوی گوگل هم اطلاعات بیشتری را در این زمینه ارائه نکرده است.

لاری پیج که یکی از بنیانگذاران شرکت گوگل است، سال گذشته به عنوان مدیر عامل گوگل جایگزین اشمیث شد. همایش برنامه نویسان و توسعه دهندگان گوگل چهارشنبه این هفته در سان فرانسیسکو برگزار می شود.

خبرگزاری فارس: مدیر عامل گوگل "بی‌صدا" شد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  9:49 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آیا ایرانی ها از مزایای +۱ گوگل بهرمند می شوند؟ 
 
 گوگل پلاس و در کنار آن ورود گوگل به پروژه خصوصی سازی نتایج جستجو در حال ورود به دومین سال فعالیت است.

 ایران وب نیوز، گوگل در پروژه خصوصی سازی نتایج جستجو برای کاربرانش با آنالیز رفتار کاربران در شبکه اجتماعی اش و همچنین +۱ های که دوستان و خودش به صفحات مختلف زده اند ، نتایج جستجو را خصوصی تر کرده است و امروز اگر چندین نتیجه جستجو برای یک جستجو خاص را می بینید ، نباید تعجب کنید.

مدیران سایت های اگر در روزهای اولیه از اهمیت +۱ گوگل مطلع نبودند ، امروز دیگر به فواید آن در جذب بییشتر مخاطب از طریق موتور جستجو رسیده اند.

1x1.trans آیا ایرانی ها از  مزایای +۱ گوگل بهرمند می شوند؟

سایت های زیادی هم برای نوعی تبادل +۱ گوگل راه اندازی شد. البته این سایت ها فقط به گرفتن +۱ برای صفحه اصلی هر سایت کمک میکند و نمیتوان به آنها اتکا کرد. گرفتن +۱ برای مطالب که صفحات داخلی هر سایت را تشکیل میدهند بسیار مهم است.

اما در ایران مشکلات عجیبی وجود دارد. سرویس شبکه اجتماعی گوگل+ عملا در ایران مسدود است و همچنین دکمه های +۱ دارای اختلالات زیادی هستند و آنها نیز عملا در ایران بارگزاری نمی شوند و باعث کند شدن و در حقیقت عدم اتمام لود صفحات وبسایت های ایرانی شده اند.

با چنین مشکلاتی وبسایت های ایرانی فواید +۱ را از دست داده اند ، چون کاربرانی که به طور عادی به اینترنت متصل می شوند ، گزینه های +۱ را نمی بینند و در نتیجه صفحات را +۱ نمیزنند تا برای دوستان آنها در شبکه اجتماعی گوگل+ در هنگام جستجو تغییری ایجاد شود.

گوگل در بخش ابزار وبمستر (Webmaster tools) بخشی ویژه را برای فعالیت +۱ سایت ها در نظر گرفته است و این نیز مهر تاییدی بر اهمیت غیرقابل انکار +۱ گوگل است. ولی همانطور که گفتیم اکثر کاربران ایرانی این دکمه های با ارزش را نمی بینند.

اگر گوگل عاشق ایرانی هاست بهتر است آدرس بارگزاری مربوط به دکمه های +۱ را از گوگل پلاس جدا کند تا کاربران ایرانی هم از مزایای آن بهرمند شوند!!

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  9:50 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اينترنت چهار برابر شلوغ‌تر 
 
 جمعيت کاربران اينترنت روز به روز در حال افزايش است و به راحتي مي‌توان مشاهده کرد که تمامي محدوديت‌هايي که در گذشته از لحاظ سني براي استفاده از جهان مجازي وجود داشت، در حال حاضر از بين رفته است.

تا سال‌هاي پيش اين اعتقاد در ميان مردم وجود داشت که فناوري‌هاي نوين و ابزارهاي ديجيتالي بيشتر به قشر جوان اختصاص دارد و به همين دليل تعداد کاربران اينترنتي در رده سني جوان بسيار بيشتر از ديگر رده‌هاي سني بود اما با گذشت زمان و به کار گرفتن استراتژي‌هاي جديد توسط دولت‌هاي مختلف، اين طرز تفکر از ميان رفت و تعداد کاربران اينترنت روز به روز بيشتر از قبل شد.

شايد شما هم فکر کنيد که ترافيکي که اکنون در جهان وب وجود دارد بسيار زياد است اما بايد بدانيد که اگر چند سال ديگر نيز صبر کنيد، خواهيد فهميد که اين دوران به نقطه عطفي در دوره زماني اينترنت و کاربرانش تبديل خواهد شد و در چند سال بعد تعداد کاربران اينترنتي جهش ويژه‌اي خواهد داشت.

بر اساس گزارشي که به تازگي شرکت سيسکو منتشر کرده است ترافيک اينترنت در سال 2016 به چيزي در حدود 4 برابر رقم فعلي‌اش خواهد رسيد.

بر اساس پيش‌بيني‌هاي انجام شده ميزان ترافيکي که در سال 2016 وجود دارد از کل ترافيکـي که در فاصله سال‌هاي 1984 تا 2012 وجـود داشته است، بيشتر خواهد بود و چيزي در حـدود 1.3 زتا بايـت داده در سال، در آن زمان در جهان مجازي انتقال پيدا خواهد کرد. براي اين که بزرگي اين عـدد را درک کنيـد بايد گفت که هر يک زتا بايت برابر با 10 به توان 21 بايت يا بـه عبارت ديگـر يـک تريليون گيگا بايت است. مسلما شما هم هيچ تصوري از ميـزان بزرگي اين عـدد نمي‌توانيد داشته باشيد.

جالب است بدانيد طبق تحقيقاتي که شرکت سيسکو انجام داده است، بين سال‌هاي 2015 تا 2016، ميزان ترافيکي که تنها به يک منطقه خاص مربوط مي‌شود، 330 اگزا بايت خواهد بود و اين عدد بسيار نزديک به کل ترافيک سال 2011 است که 369 اگزا بايت بوده است.

کارشناساني که در حال پيگيري اين روند هستند اعتقاد دارند که اين افزايش قابل توجه تعداد کاربران اينترنتي و حجم زياد داده‌هايي که در جهان مجازي وجود دارد به دلايل مختلفي ايجاد خواهد شد که يکي از آن‌ها زياد شدن تعداد اتصالات WiFi است که به کاربران اين اجازه را مي‌دهد که بدون محدوديت و در مدت زمان بيشتري آنلاين باشند.

همچنين پيش‌بيني شده است که در سال 2016 بيش از 3.4 ميليارد نفر در جهان، آنلاين بـوده و براي خود يک هويـت مجازي داشته باشند و ايـن عـدد چيزي در حدود 45 درصد از جمعيت کل جهان در آن موقع خواهـد بود. همچنيـن تا آن زمان تعداد کاربران تلفن‌هاي هوشمند و ابزارهاي ديگر چون تبلت‌ها نيز افزايش پيدا خواهد کرد.

علاوه بر اين موارد تعداد اتصالات شبکه در جهان هم تا آن زمان به 18.9 ميليارد واحد خواهد رسيد.

تمامي اين اعداد نشان‌دهنده اين موضوع است که اينترنت در حال گسترده‌تر شدن است و تعداد کاربراني که به فکر زندگي در جهان مجازي هستند، روز به روز افزايش پيدا خواهد کرد و شايد بتوان گفت که در آينده دو جهان موازي با جمعيت مساوي خواهيم داشت و هر شخصي در جهان حقيقي به فکر داشتن يک هويت مجازي براي خود در جهان مجازي خواهد بود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  9:52 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

ايميل ايراني حافظ منافع ملي

از روزي که عنوان شد ايميل ملي در راه است بعد از راه‌اندازي آن هميشه اين سوال مطرح بوده است که آيا اين ايميل ملي با توجه به نگاه خاص کاربر ايراني، جايي براي عرض‌اندام در مقابل رقباي خارجي خود دارد؟ به نظر بسياري اين‌گونه نخواهد شد اما معاون وزير در مصاحبه جديد خود نظري متفاوت را اعلام کرده است.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به استقبال صورت گرفته از سوي کاربران اينترنت در ايران از ايميل‌هاي داخلي گفت: ''ظرف چندماه گذشته نزديک به 400 هزار نفر در کشور براي دريافت سرويس پست الکترونيکي ايراني ثبت‌نام کرده‌اند''. علي حکيم جوادي در گفت‌وگو با مهر با اشاره به بهره برداري از 3 درگاه پست الکترونيکي ايراني به نامهاي ''پست''، ''چاپار'' و ''ايران'' در کشور و استقبال خوب صورت گرفته از اين سرويس‌هاي ايميل اظهار داشت: ''تا کنون بالغ بر 70 هزار نفر در ايميل ''ايران'' ثبت‌نام کرده‌اند و در ايميل‌هاي پست دات‌آي‌آر و چاپار – سي‌اچ‌ميل- نيز هر کدام 150 هزار کاربر عضو شده است. بر اين اساس و با توجه به تعداد کاربران استفاده کننده ايميل در کشور، به نظر مي‌رسد ظرف چند ماه اخير ايميل‌هاي ايراني با استقبال خوبي از سوي کاربران روبه‌رو شده است''. وي ظرفيت موجود براي ارائه سرويس از سوي پست الکترونيکي ''ايران دات‌آي‌آر'' را تا مرز 3 ميليون مشترک عنوان کرد و گفت: ''سازمان فناوري اطلاعات به عنوان متولي اين بخش و براي پاسخ‌گويي بيشتر به کاربران ايراني از ديگر شرکت‌هايي که در زمينه راه‌اندازي و ايجاد خدمات پست الکترونيک در کشور فعال هستند دعوت به همکاري کرده است. بر اين اساس پيش‌بيني مي‌شود با مراجعه شرکت‌هاي فعال در اين عرصه پاسخ‌گوي تمامي کاربران ايراني براي استفاده از ايميل‌هاي داخلي باشيم''.

رئيس سازمان فناوري اطلاعات ايران با اشاره به استفاده کاربران ايراني از ايميل‌هاي خارجي تصريح کرد: ''طبق برآوردهاي انجام شده نزديک به 17 ميليون پست الکترونيکي از سوي کاربران ايراني در سرويس‌دهنده‌هايي چون ياهو، گوگل، هات‌ميل، ام‌اس‌ان و غيره به ثبت رسيده است که از اين تعداد تنها 5 ميليون آن فعال است و 5 ميليون کاربر ايراني از ايميل استفاده مي‌کنند''.

وي ادامه داد: ''با وجود بيش از 30 ميليون کاربر اينترنت در ايران برآورد مي‌شود که اغلب کاربران ايراني تنها دانلود اطلاعات دارند و کم‌تر از ايميل و پست الکترونيکي استفاده مي‌کنند؛ بر اين اساس لزوم فرهنگ‌سازي براي استفاده از ايميل در امور روزمره نيز در کشور احساس مي‌شود''.

به گزارش مهر، ايميل ملي ''ايران'' از شهريورماه 90 به صورت رسمي از سوي سازمان فناوري اطلاعات ايران به عنوان يکي از سازمان‌هاي زير مجموعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات فعاليت خود را آغاز کرد؛ اين سرويس‌دهنده مي‌تواند بدون هيچ گونه محدوديتي به هر تعداد تقاضا براي دريافت پست الکترونيکي پاسخ دهد.

پس از ايميل ايران، پست الکترونيکي فارسي چاپار با نام ''chmail'' نيز با حمايت شوراي‌عالي اطلاع‌رساني و بـدون نياز به اعلام هويـت اصلي کاربران ايراني راه‌اندازي شـد؛ در هميـن حال شرکت پست نيز ايميل ايراني را به آدرس ''پسـت دات‌آي‌آر'' ارائه کرده است که توانايي‌هايي مانند ايميل‌هاي چاپار و ايران را دارد.

ارديبهشت‌ماه امسال وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در راستاي حفظ امنيت اطلاعات در حوزه فناوري اطلاعات به عنوان اهداف ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه کشور، طي بخشنامه‌اي به اپراتورهاي ارتباطي کشور و بانک‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي و حاکميتي بر عدم استفاده از ايميل‌هايي با ميزباني خارجي و ايميل‌هاي عمومي نظير ياهو، جي‌ميل، هات‌ميل و MSN و استفاده از ايميل‌هايي با ميزباني داخلي همچون ''ايران''، ''چاپار'' و ''پست'' تاکيد کرد و اعلام کرد که ايميل‌هاي عمومي همچون ياهـو و جي‌ميـل يکي از ابزارهاي خروج اطلاعات از کشور است.

با توجه به آن چه که اين مقام مسئول عنوان کرده است، جاي اميدواري براي حضور پر رنگ اين سرويس جديد وجود دارد اما بايد دقت داشت که وجود چنين سرويسي به عنوان قطع کامل سرويس‌هاي موجود فعلي نيست و تنها به عنوان يک انتخاب جديد در اختيار کاربران قرار مي‌گيرد.

بسياري بر اين باورند که ايميل‌هاي ايراني تحت کنترل شديد قرار دارد و استفاده از آن‌ حريم خصوصي را نقض مي‌کند اما بهتر است بدانيد که تمام سرويس‌دهنده‌هاي موجود هيچ حريم خصوصي براي کاربران خود قائل نيستند و در ظاهر زيبا، کار راه‌انداز و امن خود، به عنوان درگاهي جهت کسب اطلاعات بيشتر از کاربران خود براي هدف‌هاي از قبل تعيين شده عمل مي‌کنند.

هر چند که سرويس‌هاي موجـود تقريبـا هـم‌پـاي رقباي موجود وارد ميـدان شده‌انـد امـا براي آن که اين سرويس‌ها بتوانند خدمات خـود را به مخاطبين بيشتري ارائه کنند، بايد اعتمادسـازي مناسبي صورت پذيرد. اين اعتمـادسازي کـه خود منجـر به فرهنگ‌سازي نيز مي‌شود به طور حتـم در دراز مدت منافع ملي را هم حفظ خواهد کرد؛ منافعـي که توسط سرويس‌هاي اطلاعاتي غرب سال‌هاست از رصد ايميل‌هاي ايراني و به خصوص مقامات ارشد دولتي و نظامي، به خطر افتاده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  10:05 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

 چه کسی شما را ردیابی می کند؟ 
 
 همانطور که شما به وب گشت و گذارمی کنید، اطلاعات در مورد شما جمع آوری می شود . ردیابی در وب صد در صد بد و ناشایست نیست– اطلاعات شخصی شما می تواند جستجوگر شما را موثرتر کند، اما به گفته گری کاواکس، این حق شماست که بدانید چه اطلاعاتی درباره شما جمع آوری می شود و چگونه زندگی آنلاین شما را تحت تاثیر قرار می دهد. او از افزونه ای برای  فایرفاکس پرده برداری می کند که جهت ردیابی ردیابی کننده ها استفاده می شود.

دو و نیم میلیارد نفر از ما در سراسر دنیا از طریق اینترنت با هم در ارتباط هستیم، در هر زمانی بیشتر از ۳۰ درصد از جمعیت جهان می توانند آنلاین شوند تا یادبگیرند، خلق کنند و به اشتراک بگذارند. و میزان زمانی که هر یک از ما صرف انجام این چیزها می کنیم بطور پیوسته افزایش می یابد.

مطالعات اخیر نشان می دهد که نسل جوان به تنهایی بیشتر از هشت ساعت در روز آنلاین هستند. به عنوان پدر یک دختر بچه نُه ساله ، این عدد بدجوری به نظر کم می آید .

اما همانطور که اینترنت جهان را به روی هر یک از ما باز می کند، و بعث ارتباط بیشتر ما با یکدیگر شده است،   قیمتی که از ما برای این ارتباطات اخذ می شود حریم خصوصی ما است.

امروزه ، چیزی که خیلی از ما دوست داریم که باور کنیم این است که اینتر نت یک حریم و مکان خصوصی است. اما واقعا ینطور نیست و با هر کلیک ماوس و هر تماسی اطلاعات شخصیمان را به هر جا که که در دنیای مجازی می رویم باقی می گذاریم، ما اطلاعات تاریخ تولدمان ، محل زندگیمان ترجیحاتمان و ارتباطاتمان ،پیشینه و سوابق مالیمان و همه چیزهایمان را به جا می گذاریم.

حرفم را اشتباه برداشت نکنید، نمی خواهم به شما بگویم بگم که به اشتراک گذاشتن اطلاعات بد است. در حقیقت، وقتی من می دانم که اطلاعات به اشتراک گذارده می شود و وب سایتها به صراحت از  رضایت و موافقت من در این مورد سوال می کنند ، می خواهم برخی از سایت ها عادات و علایق مرا بدانند، چون این اطلاعات به آنها کمک می کند که کتاب هایی برای خواندن ، یا فیلمی برای تماشا، و یا دوستی که با ما ارتباط داشته باشد را به من پیشنهاد کنند.

اما مشکل اصلی زمانی ایجاد می شود که سایت ها در مورد اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته می شود از من سوالی نمی کند، این یک موضوع و پدیده امروزی است که به آن ردیابی رفتاری می گویند و تجارت بسیار بزرگیست .

در حقیقت، کل این صنعت از ازدحام  اطلاعاتی دیجیتالی پیرامون ما شکل گرفته است و مشخصات هر یک از ما را تدوین می کند. و وقتی تمامی این اطلاعات با هم نگه داشته شوند آنها تقریبا همه آنچه را که بخواهند می توانند انجام دهند. امروزه در این حوزه مقررات بسیار کمی و حتی قانون کمتری وجود دارد.

اجازه دهد تا این صنعت سرقت کننده اطلاعات را افشا و روشن نمایم. تصویری را که در زیر مشاهده می کنید برنامه کلوژن می نامند.

این برنامه ای است که می توانید به مرورگر فایرفاکس کامپوتر خودتان اضافه کنید و به شما کمک می کند که در آن ببینید داده های شما به کجا می رود و چه کسی شما را ردیابی می کنند.

 نقطه های قرمز رنگ که اینجا نمایان می شوند وب سایت هایی هستند که رفتار ها راردیابی می کنند بدون اینکه من آنها را جهت داده و یا هدایت کرده باشم آما آنها ما را دنبال می کنند. نقطه های آبی رنگ وب سایت هایی هستند که در واقع من آنها را هدایت کردام و نقطه های خاکستری رنگ وب سایت هایی هستند که من را ردیابی می کنند.

همه این نقاط به هم مرتبطند، همانطور که می توانید ببینید ، تصویری از من بر روی وب شکل می گیرد که همه آنها مشخصات من هستند.

خُب اجازه دهید از مثال به یک مورد بسیار مشخص و شخصی برویم. من برنامه کلوژن را بر روی لپ تاپ خودم دو هفته پیش نصب کردم و به انها اجازه دادم که من را در یک روز عادی دنبال کنند. مثل بیشتر شما، شروع به چک کردن ایمل های روزانه ام کردم. سپس به وب سایت خبر رفتم، برای سرفصل خبرها.  اجازه دهید اینجا متوقف شویم. ما حتی دو لقمه از صبحانه نخورده بودیم که ۲۵ سایت ما را رد یابی می کردند و این در حالی بود که من کلا چهار  وبسایت را  دنبال کرده بودم.

خُب اجازه دهید بقیه روزم را سریع به جلو بروم. به سر کار می روم، ایمل هایم را کنترل می کنم، به چند وب سایت اجتماعی وارد می شوم، بلاگم را می نویسم، چند تا گزارش دیگر را کنترل می کنم، چند تا از گزارشات را به اشتراک می گذارم به چند تا ویدئو نگاه می کنم یک روز خیلی.

به پروفایلم نگاه می کنم نقاط قرمز رنگ زیاد می شوند. نقاط خاکستری رنگ رشد کرده اند. در مجموع بیشتر از ۱۵۰ وبسایت که اطلاعات شخصی من را ردیابی کردند که بیشتر آنها بدون موافقت من است.
من به این عکس نگاه کردم و این من را ترساند این چیزی است که در سراسر وب در کمین من بود. چرا این اتفاق می افتد؟ خیلی ساده— این تجارت عظیمی است. امروزدرآمد این چند شرکت انگشت شمار بیش از ۳۹ میلیارد دلار است.

همزمان من برنامه کلوژن را هم برای کامپیوتر دخترم نصب کردم و فقط در یک صبح یکشنبه، با حدود دو ساعت کار با اینترنت، این پروفایل کلوژن دخترم است.او یک دحتر بچه نُه ساله است که عمدتا به وب سایت های کودکان رفته
 من از این بابت خیلی خشمگین شدم. چون دیگه یک پیشگام تکنولوژی و یا مدافع حریم خصوصی نیستم،  بلکه من یک پدر هستم.  تصور کنید در دنیای واقعی اگر کسی فرزندان ما را همه جا با دوربین و نوت بوک دنبال کند و هر حرکت او را ثبت و ضبط کن!!

حریم خصوصی یک گزینه نیست، و نباید قیمیتی داشته باشد که فقط برای داشتن اینترنت آن را قبول کنیم .

ما برنامه کلوژن را راه اندازی کردیم. می توانید آن را دانلود و روی فایرفاکس نصب کنید تا ببینید که چه کسی شما را سراسر وب ردیابی در می کند. ما در حال تماشا شدن هستیم حالا نوبت ماست که تماشاگران را تماشا کنیم.

جهت دریافت و نصب این افزونه می توانید به ادرس زیر مراجعه کنید.
http://www.mozilla.org/en-US/collusion/

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  10:06 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

برنامه جهانی جایگزینی IPv4 و استفاده از آدرسهای اینترنتی ورژن ۶ 

IP یا همان آدرس های اینترنتی، عددی است یکتا که برای دسترسی به اینترنت از آن استفاده می شود. این آدرس که از ۴ بخش عددی تشکیل شده، بر روی هر یک از دستگاه های متصل به اینترنت قرار می گیرد و شبکه جهانی اینترنت را تشکیل می دهد.
فرمت فعلی آدرس های اینترنتی به شکل a.b.c.d می باشد، که هر کدام از این جایگاه ها می تواند عددی بین ۰ تا ۲۵۵ باشد. با این حساب، اگر آدرس های غیر قابل استفاده و آدرسهای جدا شده در استانداردهای RFC را از این تعداد کم کنیم، چیزی حدود 4.3 میلیارد آدرس آی پی خواهیم داشت.
در سال ۱۹۸۳ زمانی که اولین استانداردهای آی پی ورژن ۴ تهیه می شد کسی حتی فکرش را نمی کرد که این آدرسها روزی به پایان برسند. اما در اواخر سال ۲۰۱۰ بود که آدرسها رو به پایانی گذاشت و جامعه جهانی خود را برای انتقال به آی-پی های ورژن جدیدتر یا همان IPv6 آماده کرد.
ششم ژوئن سال ۲۰۱۲ به طور رسمی استفاده از آدرس آی پی ورژن شش یا IPv6 در دنیا آغاز شد. به همین بهانه نگاهی کوتاه به تاریخچه آن خواهیم داشت.

شاید با خود بگویید که این تعداد کاربر اینترنتی که وجود ندارد که این 4‪.‬3 میلیارد آدرس پایان یافتنی باشند. اما مساله اینجاست که دنیا با داشتن 2‪.‬5 میلیارد کاربر اینترنتی هم اکنون بیش از ۱۱ میلیارد دستگاه متصل به اینترنت دارد. این روزها همه چیز به اینترنت وصل می شود، از کامپیوتر و لپ تاپ و گوشی موبایل گرفته تا یخچال و ماشین و ساعت های مچی.

در نمودار زیر می توانید تعداد کاربران اینترنت و دستگاه های متصل به اینترنت را مشاهده کنید.

مصداق همین موضوع را می توان در سیستم شماره تلفن های شهر تهران یافت. چند سال پیش به سبب اینکه تعداد شماره های در دسترس برای تلفن های ۷ رقمی، تعداد محدودی بود، شرکت مخابرات استان تهران مجبور به افزایش تعداد ارقام شماره های تلفن به ۸ رقم شد.

چه تعداد آدرس در IPv6 در دسترس خواهد بود ؟
شاید اعلام کردن و یا خواندن این عدد سخت باشد، ولی بهتر است مقایسه کنید که تعداد آدرسهای در دسترس برای IPv4 و IPv6 چقدر با هم متفاوت است !
IPv4 : 4,300,000,000
IPv6 : 340,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000
همانطور که می بینید فعلا می توانیم بر روی آدرسهای جدید حساب باز کنیم، البته به شرطی که سالهای آینده پای سیارات دیگر و موجودات ساکن آنها به میان نیاید !

چه زمانی به آدرسهای جدید منتقل می شویم ؟
ششم ژوئن سال ۲۰۱۲  دنیا تصمیم گرفت تا به سمت آدرس های جدید حرکت کند و گوگل، فیسبوک، یوتوب، یاهو و دیگر شرکت های بزرگ سرورهای خود را به آدرس های جدید منتقل کردند. البته شایان ذکر است که انتقال به آدرس های جدید چند سالی زمان می برد، زیرا هنوز تعداد زیادی از دستگاه ها با آدرس های ورژن ۴ کار می کنند و بعضی ها هم کلا از سیستم جدید آدرس دهی پشتیبانی نمی کند.
همچنین ۱۰۰ شرکت تولید کننده تجهیزات شبکه از این به بعد ورژن جدید IP را به عنوان یک جز همیشگی دستگاه هایشان به حساب میاورند.


IPv6
توضیح اینکه آدرس های ورژن ششم چگونه کار می کنند و از چه ساختاری استفاده می کنند، در قالب یک مطلب نمی گنجد و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید :
http://en.wikipedia.org/wiki/IPv6

فقط بدانید که از به بعد به جای دیدن آدرس هایی به شکل قدیم، آدرس ها را اینگونه خواهید دید:
2001:0db8:85a3:0000:0000:8a2e:0370:7334

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  10:07 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آرزو بر چشم بادامي‌ها عيب نيست

مخابرات کشور چين پيـش‌نويـس طرحي را آمـاده کرده است کـه به موجـب آن اينترنت با استفاده از نام دامنه سيستم (DNS) به چندين بخـش تقسيم مي‌شود. هدف از ارائه اين طرح، کنترل بيشتر کشور چين روي بخش‌هاي مختلف شبکه اينترنت اعلام شده است.

DNS يکي از بلوک هاي اصلي ساختمان اينترنت است که مهم ترين وظيفه آن ترجمه پروتکل اينترنت (IP) به آدرس‌هاي نام ميزبان مي‌باشد.

در طبقه‌بندي فعلي نام دامنه اينترنت، سرور DNS اصلي، نام دامنه و آدرس IP را بين سرورهاي زيرلايه توزيع مي‌کند و به طور پيش‌فرض خدمات زماني انجام مي‌شود که هر يک از سرورهاي زير لايه، يک درخواست نام دامنه غيرمحلي از DNS اصلي دريافت کنند.

چين به دنبال اينترنت مستقل
هفته گذشته، کشور چين دسترسي به وب‌سايت‌هاي خارجي را محدود کرد. با توجه به پيش‌نويس موجود، هدف از اين اقدام دسترسي ساده‌تر و ارزان‌تر به سرورهاي DNS مستقل و تحقـق خود مختاري اينترنت چين، عنوان شده است. در اين ميان شرکت‌هاي امنيتي نيز مامور شده‌اند تا در زمينه ايمن‌سازي DNS تلاش کنند.

قوانين در اينترنت خودمختار
اولين قانون از قوانين DNS مستقل اين است که هر شبکه به طور مستقل يک مجموعه کامل از نام دامنه سيستم دارد. همچنين هر شبکه داراي يک نام عددي است که آن را از ديگر شبکه‌ها متمايز مي‌کند. هنگامي که نام دامنه داخلي يک شبکه مستقل، توسط يک شبکه خارجي فرا خوانده مي‌شود، نام عددي آن شبکه به صورت پسوند در نام دامنه قرار مي‌گيرد. قانون ديگري بيان مي‌کند که زمان برقراري ارتباط بين شبکه‌هاي مستقل، براي دسترسي به گروه IP شبکه خارجي بايد از نام دامنه خارجي آن گروه IP استفاده کرد.

طرح جديد، در هاله‌اي از ابهام
اسناد پيش‌نويس اينترنت حداکثر براي 6 ماه اعتبار دارند و ممکن است پس از مدتي به‌روز شده و يا با جايگزيني نسخه‌هاي ديگر به جاي اين اسناد، منسوخ شوند. بر اين اساس پيش‌نويس طرح دولت چين تا 13 دسامبر 2012 اعتبار خواهد داشت. اگر پيش‌نويس مذکور به تصويب برسد، دولت چين کنترل بيشتري بر محتواي اينترنت خواهد داشت. اگر چه کارشناسان شبکه احتمال تصويب پيش‌نويس را بسيار کم ارزيابي مي‌کنند اما معتقد هستند که در صورت تصويب اين طرح، تنها دليل آن کنترل دولت چين بر محتواي اينترنت نيست بلکه تغيير در معماري استاندارد شبکه است چرا که معماري فعلي DNS باعث توسعه اينترنت نمي‌شود. به عبارت ديگر وجود کنترل مرکزي در معماري DNS براي استقلال و مقياس‌پذيري اينترنت مناسب نيست. با اين حال داشتن يک سرور DNS مستقل و تحقق استقلال اينترنت، نه تنها به هزينه زيادي نياز دارد بلکه باعث بروز مشکلات فني براي پياده‌سازي خواهد شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 25 تیر 1391  11:35 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

50 درصد انگلیسی‌ها نگران امنیت پرداخت‌های آنلاین 
 
 حدود نیمی از انگلیسی ها نگران امنیت خدمات پرداخت آنلاین هستند و از آن بیم دارند که این سرویس ها امنیت کافی نداشته باشند.

 به نقل از وی تری، یافته های کمیسیون اروپا نشان می دهد که شهروندان انگلیسی از آن نگران هستند که داده ها و اطلاعات شخصیشان در زمان استفاده از این خدمات افشا شود  و تعاملات مالیشان در دسترس هکرها و کلاهبرداران آنلاین قرار بگیرد.

گزارش کمیسیون اروپا حاکیست 56 درصد از انگلیسی ها نگران میزان امنیت سرویس های پرداخت آنلاین خود هستند و 49 درصد هم گفته اند از آن بیم دارند که گروه ها و باندهای جنایتکار و شرکت های تجاری داده های شخصی آنان را مورد سوءاستفاده قرار دهند.

89 درصد از کسانی که در این نظرسنجی ها شرکت کرده اند هم می گویند که با ضرورت عدم افشای اطلاعات شخصی کاربران در محیط آنلاین موافقند. میزان نگرانی انگلیسی ها از امنیت داده های شخصیشان در محیط آنلاین بیشتر از دیگر از شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپاست.

به طور متوسط 40 درصد از شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا چنین نگرانی دارند و تنها 38 درصد هم نگران امنیت سرویس های پرداخت های آنلاین هستند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 25 تیر 1391  11:54 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

50 درصد انگلیسی‌ها نگران امنیت پرداخت‌های آنلاین 
 
 حدود نیمی از انگلیسی ها نگران امنیت خدمات پرداخت آنلاین هستند و از آن بیم دارند که این سرویس ها امنیت کافی نداشته باشند.

 به نقل از وی تری، یافته های کمیسیون اروپا نشان می دهد که شهروندان انگلیسی از آن نگران هستند که داده ها و اطلاعات شخصیشان در زمان استفاده از این خدمات افشا شود  و تعاملات مالیشان در دسترس هکرها و کلاهبرداران آنلاین قرار بگیرد.

گزارش کمیسیون اروپا حاکیست 56 درصد از انگلیسی ها نگران میزان امنیت سرویس های پرداخت آنلاین خود هستند و 49 درصد هم گفته اند از آن بیم دارند که گروه ها و باندهای جنایتکار و شرکت های تجاری داده های شخصی آنان را مورد سوءاستفاده قرار دهند.

89 درصد از کسانی که در این نظرسنجی ها شرکت کرده اند هم می گویند که با ضرورت عدم افشای اطلاعات شخصی کاربران در محیط آنلاین موافقند. میزان نگرانی انگلیسی ها از امنیت داده های شخصیشان در محیط آنلاین بیشتر از دیگر از شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپاست.

به طور متوسط 40 درصد از شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا چنین نگرانی دارند و تنها 38 درصد هم نگران امنیت سرویس های پرداخت های آنلاین هستند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 25 تیر 1391  11:56 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هشدار پلیس فتا درباره استفاده از ایمیل
 

ایرنا: استفاده از فضای مجازی در حال گسترش است و شاهد استفاده‌های فراوان از این فضا هستیم به نحوی که بسیاری از شهروندان از این طریق به تبادل اطلاعات و وجوه خود اقدام می‌کنند.

پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ضمن هشدار به هموطنان برای استفاده از ایمیل‌های جهانی از موارد زیر به عنوان موارد ایمنی که از برخی آسیب‌ها جلوگیری می‌کند، نام برد:

- نسبت به ایمیل‌های دریافتی و ارسالی هوشیاری لازم را داشته باشیم تا به دام شیادان این حوزه نیفتاده و اسناد و مدارک مالی را برای آنان ارسال نکنیم.

- به نامه‌های الکترونیکی مشکوک اعتنا نکنیم.

- از ارائه اطلاعات و مشخصات هویتی، جغرافیایی و نوع فعالیت اقتصادی از طریق ایمیل خودداری کنید.

- بر روی لینک‌های درج شده در ایمیل دریافتی بصورت مستقیم و بدون بررسی و دقت در متن آدرس لینک، کلیک نکرده و به منظور ورود به سایت، نشانی آن را در آدرس بار تایپ کنید.

- در صورتیکه وسعت فعالیت اقتصادی تجار و بازرگانان زیاد و گسترده است، امکان جلب توجه هکر‌ها و مجرمین حوزه سایبر برای آنان وجود دارد، در این خصوص لازم است قبل از انجام هرگونه معامله اینترنتی تمامی موارد با طرف معامله بصورت تلفنی چک شود.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 4 مرداد 1391  2:03 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

آی‌فون 5 از نانو سیم‌کارت پشتیبانی می‌کند

ایتنا - منابع آگاه می‌گویند شرکت اپل قصد دارد آی‌فون 5 خود را در ماه سپتامبر معرفی کند.

شایعات زیادی در مورد زمان عرضه نسل جدید تلفن‌های همراه پرفروش شرکت اپل در ماه‌های اخیر منتشر شده است، اما روز گذشته تعدادی از منابع نزدیک به مدیران این شرکت اعلام کردند که قرار است آی‌فون ۵ در ماه سپتامبر معرفی شود.


بر اساس گزارش ایتنا از گاردین، از دیگر نکاتی که در مورد طراحی نسل جدی آی‌فون اپل به چشم می‌خورد این است که گویا اپل آی‌فون جدید خود را به گونه‌ای طراحی کرده که از نسل جدیدی از سیم‌کارت‌ها که به Nano-Sim شهرت دارند، پشتییبانی می‌کند.
 
سیم‌کارت‌های نانو تقریبا ۴۰ درصد از سیم‌کارت‌های معمولی کوچک‌تر هستند و در ماه ژوئن سال جاری میلادی از طرف استاندارد اروپایی ETSI پذیرفته شده است.

همچنین به نظر می‌رسد کانکتور کابل شارژ آی‌فون ۵ از یک نوع جدید ۱۹ پین بوده و با کانکتورهای پیشین ۳۰ پین این شرکت تفاوت دارد.

منابع آگاه اعلام کردند این تلفن همراه از امکانات شبکه نسل چهارم پشیبانی خواهد کرد.
اما به گفته آنها بر اساس اطلاعاتی که فاش شده این امکانات فقط توسط شبکه‌ مخابراتی آمریکا قابل پشتیبانی هستند و شبکه ۴G در اروپا وسایر نقاط جهان دارای فرکانس‌های متفاوتی هستند که فعلا قابلیت پشتیبانی از آن را ندارند.

شرکت اپل هنوز در مورد انتشار این اخبار واکنشی از خود نشان نداده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:17 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

شکایت کداک علیه اپل و RIM رد شد

کداک می‌گوید بابت حق ثبت اختراع فناوری پیش‌نمایش تصاویر دیجیتال، بیش از یک میلیارد دلار از اپل طلبکار است.

طرح شکایت کداک علیه دو شرکت اپل و RIM در دادگاه، به شکست انجامید و نتیجه مثبتی برای کداک در بر نداشت.


به گزارش ایتنا به نقل از پایگاه خبری ماشابل، قاضی دادگاه گفت نه اپل و نه RIM، هیچ کدام قانون ثبت اختراع فناوری پیش‌نمایش تصاویر دیجیتال را نقض نکرده‌اند.

شرکت آمریکایی کداک، که زمانی صنعت فیلم و دوربین عکاسی را تحت سلطه خود داشت، ادعا کرده این اختراع توسط این شرکت صورت گرفته است و حقوق معنوی آن نیز متعلق به اوست.

کمیسیون تجارت بین‌الملل موسوم به ITC، رای دادگاه را تایید کرده است.

کداک با طرح این دعوا در دادگاه امیدوار بود بتواند دو شرکت اپل و RIM را مجبور کند تا برای صدور پروانه حق ثبت اختراع، هزینه‌هایی به این شرکت پرداخت کنند ولی حکم دادگاه بر علیه این شرکت ورشکسته صادر شد.

بر اساس این گزارش، طرح شکایت کداک از این دو، به ژانویه سال ۲۰۱۰ باز می‌گردد.

کداک می‌گوید بابت این موضوع، بیش از یک میلیارد دلار از اپل طلبکار است.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:19 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها