0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

تشکیل سندیکای تولیدکنندگان محتوا

 مشاور وزیر ارتباطات در امور فناوری و صنعت با اشاره به تشکیل سندیکای تولیدکنندگان محتوا و خدمات ارزش افزوده مخابراتی،‌ گفت: هم‌اکنون ضرورت وجود حلقه ‌واسطی بین دولت و شرکت‌های بخش خصوصی بیش از پیش احساس می‌شود.
محمود لیایی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به تشکیل نخستین جلسه سندیکای تولیدکنندگان محتوا و ارائه‌دهندگان خدمات ارزش افزوده مخابراتی با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات (علی حکیم جوادی)، اظهار داشت: این سندیکا با توجه به اهداف برنامه پنجم و با حضور تعدادی از مدیران شرکت‌های خصوصی ایجاد شده است.
مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در امور فناوری و صنعت افزود:‌ اگر این شرکت‌ها دارای تشکلی باشند‌ که از منافع آن‌ها محافظت کند‌، می‌توانند فواید بسیاری برای اجرای سیاست‌های دولت در حمایت از توان داخلی بخش خصوصی داشته باشند.
دبیر ستاد حمایت از تولیدات بومی فاوا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر تمایل دولت برای واگذاری کار به بخش خصوصی گفت: باید محفلی برای ساماندهی شرکت‌ها وجود داشته باشد؛ در عین حال که دولت هیچ دخالتی در تصمیم گیری های سندیکا نخواهد داشت اما ستاد حمایت از تولیدات بومی فاوا هیچ کمکی را از سندیکا دریغ نخواهد کرد.
لیایی افزود: کمک‌های دولت به سندیکا می‌تواند در زمینه تعریف پروژه‌های ملی، استفاده از بخش خصوصی در انجام این پروژها و نیز اعمال سیاست‌های تعرفه ای و تنظیم قوانین با مشورت سندیکا در جهت حمایت از تولیدات داخل، صورت گیرد.
مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در امور فناوری و صنعت افزود: تشکیل چنین سندیکایی، انسجام و هم‌افزایی توان بخش خصوصی و همچنین استفاده از حداکثر توان ملی برای تولید محتوی را به دنبال خواهد داشت.
وی تأکید کرد: در این سندیکا می‌توان با مدیریت توان تمام بخش خصوصی و جلوگیری از موازی کاری در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله) گامی مؤثر‌تر برداشت.
وی اضافه کرد: علاوه بر این می‌توان ضمن ایجاد یک رقابت سالم بین شرکت‌های خصوصی با مدیریت و خرد کردن پروژه ها، زمینه انجام پروژه‌های بزرگ توسط شرکت‌های داخلی را فراهم کرد.

یک شنبه 27 فروردین 1391  4:00 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

صفحه فيلترينگ شيك شد

 سايت پيوندها كه در ارتباط با فيلترينگ يا طرح پالايش سايت‌ها با نام پيوندها ايجاد شده است، كاربران را به سمت تارنماهاي مفيد سوق مي‌دهد و روز به روز لباسي نوتر به تن مي‌كند.
سايت پيوندها كه در رنكينگ جهاني، رتبه 509 را به خود اختصاص داده است، در ماه‌هاي اخير و روزهاي قبل از عيد ظاهري نو نوار به خود گرفت.
به گزارش(ايسنا)، محتواي متني سايت كه همچنان پاي برجاست و لينك‌هاي متعددي به پايگاه‌هاي موجود در بخش فرهنگي و مذهبي، خبري، خانواده و سرگرمي، علمي و آموزشي، خدمات اينترنتي، رسانه كاربر محور،ايران و وبلاگ‌ها دارد اين بار در قالبي با گرافيك پرحجم‌تر به كار رفته است. اين قالب كه هم‌چنان متكي بر كدهاي HTML است، ظاهري را در قالب پديد آورده كه از نوع فلش است و بسياري از كاربران چنين تلقي را دارند.
اين سايت در حقيقت مكاني براي يافتن تارنماهاي مفيد ايراني است.

یک شنبه 27 فروردین 1391  4:07 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

رشد 2 درصدي فروش جهاني كامپيوتر

 تعداد رایانه های شخصی در دنیا در سه ماهه اول در مقایسه با قبل افزایش داشته است اما همچنان چالش های بزرگی بر سر راه این صنعت وجود دارد.
شرکت Gartner اعلام کرد که تعداد ۸۹ میلیون کامپیوتر شخصی در سراسر دنیا در ۳ ماهه اول به فروش رفته که نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۱۱، ۱٫۹ درصد رشد داشته است. این شرکت پیش از این پیش بینی کرده بود که میزان رشد فروش کامپیوتر های شخصی در این مدت ۱٫۲ درصد باشد.
به گزارش پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از AP، شرکت تحقیقاتی IDC نیز در آمار خود به رشد ۲٫۳ درصدی فروش PC در ۳ ماهه نخست امسال اشاره کرده است. گزارشگران معتقدند که این بازار ممکن است با مشکلاتی مواجه شود اما همچنان به رشد خود ادامه خواهد داد. فروش کامپیوتر های شخصی در آمریکا و کشورهای صنعتی در مقابل تبلت ها مانند آی پد از میزان بالایی برخوردار نیست. کمپانی های Dell و Asus در زمینه فروش PC پیشتاز هستند.

یک شنبه 27 فروردین 1391  4:10 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

ثبت‌نام دانش‌آموزان فقط الكترونيكي شد

 دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی 92ـ91 طی بخشنامه‌ای از سوی مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌های کشور ابلاغ شد.
براساس مفاد این بخشنامه، ضمن تأکید بر ثبت‌نام دانش‌آموزان از طریق سامانه الکترونیکی آمده است: ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی از اول تا پایان اردیبهشت و پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی از اول تا پایان خردادماه صورت می گیرد و در سایر پایه‌ها و دوره‌ها از اول خرداد لغایت پایان تیرماه (ثبت نام مشروط) انجام خواهد شد.
در این بخشنامه بر اتخاذ تدابیر ستاد ثبت‌نام برای ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان عشایر تأکید شده و در ادامه آمده است: ثبت‌نام دانش‌آموزان تمام پایه‌های تحصیلی در مدارس دولتی عادی بدون برگزاری آزمون ورودی، مصاحبه، شرط معدل، نمره و ... صرفاً براساس محدوده جغرافیای مدارس (دانش‌آموزان عشایری از شرط محدوده جغرافیایی مستثی هستند ) صورت می‌گیرد. 
‌بر اساس تبصره‌های بند چهارم این بخشنامه، آموزش و پرورش شهرستان، منطقه و ناحیه موظف است، محدوده مدارس را بر اساس تراکم جمعیت و ظرفیت مدارس همجوار تعیین و ابلاغ کند.؛ درتبصره 2 نیز بر ثبت نام دانش‌آموزان در مدارس همجوار دو منطقه ناحیه آموزشی بنا به تشخیص ستاد ثبت‌نام اداره کل تأکید شده است.

یک شنبه 27 فروردین 1391  4:11 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

فیلترینگ سراسری متوقف می‌شود

 مرکز تحقیقات ICT وزارت ارتباطات، به جای اعمال فیلترینگ در دروازه‌های ورودی اینترنت کشور به دنبال ایجاد سامانه‌های‌ بومی جامع پالایش اینترنت است که بر پایه تحلیل محتوای وب، صفحات را پالایش کند.
موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تازگی پروژه‌ای را با موضوع ارائه طرح‌های کاربردی و عملیاتی با هدف سالم‌سازی و پالایش اینترنت برای انجام، برون سپاری کرده است.
بر این اساس، این موسسه از شرکت‌ها، مؤسسات و دانشگاه‌های فعال در زمینه ارائه طرح‌های کاربردی و عملیاتی با هدف سالم‌سازی و پالایش اینترنت، خواسته تا پیشنهادهای خود را در قالب اطلاعات (RFI) تا تاریخ 31 فروردین ماه 91، به این موسسه ارسال کنند.
این موسسه در اطلاعات توضیحی این فراخوان، آورده است: "اگرچه اینترنت دارای فواید فراوانی است، اما آلودگی فضای اینترنت به سایت‌‌های غیر اخلاقی، می‌تواند سلامت اخلاقی جامعه را به خطر اندازد؛ محتوی این سایت‌ها شامل متن، تصاویر و فایل‌های ویدئویی هستند که عموما با موازین اخلاقی کشور اسلامی ما مغایرت شدید دارند.
در ادامه متن این فراخوان آمده است: در کشور ما بحث سالم‌سازی اینترنت به صورت اعمال فیلترینگ در دروازه‌های ورودی اینترنت کشور انجام می‌شود، که خود مشکلات زیادی را به همراه داشته است؛ در این خصوص فعالیت‌های بسیاری را برای سامان بخشیدن به امر سالم سازی اینترنت می‌توان انجام داد که فعالیت‌های هر سازمان در نظام نامه پالایش کشور به تفکیک مشخص گردیده است.
مطابق با نظام نامه مذکور که مصوب ستاد پالایش کشور به عنوان عالی ترین مرجع در خصوص رسیدگی به امر پالایش است، پالایش باید در سطح عرضه کنندگان خدمات دسترسی انجام پذیرد و یکی از وظایف تعریف شده برای موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات، بومی سازی محصولات پالایش است.
بنا بر این این موسسه، با انگیزه ایجاد سامانه‌های پالایش بومی در کشور، قصد دارد با فراهم آوردن شرایط مناسب برای متخصصین داخلی گامی موثر در خصوص سالم سازی فضای وب و سامان بخشی به وضعیت کنونی پالایش کشور بردارد.
ایجاد یک سامانه بومی جامع پالایش اینترنت که بر پایه تحلیل محتوی وب، اقدام به پالایش صفحات کند، از جمله اهداف این پروژه است."
به گزارش فارس، این موسسه در فایل توضیحی پروژه برون سپاری شده خود، از ستاد پالایش کشور به عنوان عالی ترین مرجع در رسیدگی به امر پالایش و تفکیک وظایف هر سازمان در نظام‌نامه پالایش صحبت می‌کند و این پروژه را در راستای وظایف موسسه تحقیقات ICT در زمینه بومی سازی محصولات پالایش عنوان کرد.
البته پپیگیری‌های خبرنگار فارس در خصوص چیستی و اصل وجودی ستاد و نظام نامه پالایش کشور از برخی مدیران این موسسه و مسئولان دستگاه‌های دولتی مرتبط با اینترنت به جایی نرسید.
این در حالی است که یکی از مدیران این موسسه با تاکید بر وجود این ستاد، از ارائه توضیح بیشتر در خصوص زمان تشکیل این ستاد یا نهاد‌های تشکیل دهنده آن، امتناع کرد.

یک شنبه 27 فروردین 1391  4:17 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

بسيج اينترانت راه‌اندازي مي‌كند

 کارشناس فناوری اطلاعات سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان از راه اندازی شبکه مجازی اینترانت بسیج با هدف دسترسی آسان و سریع به فضای مجازی در چارچوب اینترنت ملی خبر داد.
به گزارش مهر، محمد حسن حسین پور شامگاه شنبه در جلسه توجیهی شبکه اینترانت بسیج در سالن جلسات سپاه ناحیه شاهرود گفت: با توجه به پیشرفت فناوری و کسب اطلاعات به صورت مجازی، سازمان بسیج مستضعفین شبکه مجازی اینترانت بسیج را راه اندازی است.
وی افزود: این شبکه در گام اول در سطح نواحی و سپس در سطح حوزه ها و پایگاه های بسیج راه اندازی می شود.
کارشناس فناوری اطلاعات سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان، دسترسی آسان و سریع به فضای مجازی در چارچوب تعریف شده اینترنت ملی را از اهداف راه اندازی اینترانت بسیج عنوان کرد و اظهار داشت: در این شبکه مجازی، سامانه پیامک، پست الکترونیک و دانشگاه مجازی تعریف شده است.
حسین پور با بیان اینکه سامانه اتوماسیون اداری بسیج نیز در قالب شبکه اینترانت بسیج تعریف می شود گفت: به زودی مکاتبات بسیج از سطح کشوری تا حوزه و پایگاه نیز در قالب این شبکه انجام می شود.

یک شنبه 27 فروردین 1391  6:29 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

جنگ روانی درباره شبکه ملی اینترنت صحت ندارد / دسترسی به اینترنت جهانی محدود نمی‌شود

 عضو اصلي شوراي حل اختلاف جرايم اينترنتي دادگستري كل استان تهران تاكيد كرد:‌ بايد به اين موضوع توجه داشت كه با راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات، هيچ محدوديتي براي دسترسي به اينترنت جهاني براي كاربران به وجود نخواهد آمد.

باقر افخمي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: متاسفانه عده‌اي اين نگراني را دارند كه با راه‌اندازي اينترنت ملي، دسترسي‌ها محدود مي شود در صورتي كه اين طور نيست و اين شبكه داراي تبعات بسيار خوبي خواهد بود.

وي تاكيد كرد: با توجه به اين كه با راه‌اندازي شبكه ملي اينترنت، ديتاسنترها در داخل كشور نصب شده و ميزباني هاست‌ها به كشور منتقل مي‌شود، بنابراين سرعت دسترسي كاربران به اينترنت افزايش مي يابد.

عضو شوراي حل اختلاف جرايم اينترنتي دادگستري كل استان تهران تصريح كرد: با راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات، سرعت دسترسي كاربران نهايي به اينترنت افزايش يافته و طبيعي است كه كاربران با سرعت بيشتري به سايت‌ها دسترسي خواهند داشت.

اين مديرشركت اينترنتي اظهار كرد: جنگ رواني كه عده‌اي پيرامون شبكه ملي اينترنت به راه انداختند صحت ندارد و با راه اندازي شبكه ملي اطلاعات طبيعي است كه كيفيت نيز به نوعي افزايش مي‌يابد. 
 

دوشنبه 28 فروردین 1391  12:28 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

خسرو زارع فريد هكر كارتهاي بانكي 
 
با سلام و خسته نباشيد به دوستان عزيز اين مطالب نقل قول هكر كارتهاي بانكي است پس لطفا مطالب رو با دقت بخوانيد ..........

نقدی بر اظهارات آقای ناصر حکیمی مدير اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی
 

" حکیمی : هیچ گونه نفوذ، دسترسی یا هک اتفاق نیفتاده است تنها یکی از مسئولان یکی از شرکت هایی که برای انجام امور خدماتی خود باید به این گونه اطلاعات دسترسی مي‌داشت، به علت اختلافاتی که پیدا کرده بود این اطلاعات اولیه را سرقت کرد."
 
پیش از پاسخ به این مورد لازم میدانم جهت اطلاع هموطنان موادی از مقررات ناظر بر ارایه دهندگان خدمات پرداخت ویرایش 1 آن مورخه اول شهریور 1383 که جزء مقررات خود بانک مرکزی میباشد و از وظایف اصلی آقای ناصر حکیمی نظارت صحیح در مورد اجرای دقیق این مواد توسط شرکت انیاک بوده است را ذکر کنم متن کامل این مقررات در سایت بانک مرکزی وجود دارد.
( بند ب الزامات مقرراتی
ماده 17: اطلاعات تراکنشهای دارندگان کارت و پذیرندگان محرمانه بوده و مسئولیت تامین ایمنی و حفاظت از ابزارهای پذیرش خطوط اتصالی آنها و سوئیچ جهت جلوگیری از دسترسی افراد غیر مجاز و یا هرگونه سوء استفاده احتمالی دیگر به عهده موسسه ( انیاک ) است.
ماده 19: موسسه موظف است از نرم افزارها و تجهیزات اصل دارای لیسانس معتبر و خدمات پشتیبانی کامل خصوصا در مورد اصلاحیه های ایمنی استفاده نماید.
ضمیمه 2: مشخصات فنی سوئیچ
الف مشخصات اجباری:
رمزگشایی رمز مشتری و رمزنگاری مجدد آن به صورت سخت افزاری و مستقل از نرم افزار سوئیچ. )
رمز گشایی رمز مشتری و رمز نگاری مجدد به صورت سخت افزاری موردی بود که در شرکت انیاک رعایت نشده بود و به رغم پیگیریهای بنده در طی مسئولیت خودم در آن شرکت انجام نگردید. بنابر این رمز بانکی دارنده کارت جزء اطلاعات اولیه نبوده و نبایستی در دسترس هیچ کسی چه در شرکت و یا بانک قرار گیرد. آقای ناصر حکیمی عزیز سرقت به معنی برداشت و استفاده از مالی است که متعلق به ما نمیباشد. کاری که بنده انجام دادم افشای خیانت در امانت مدیران شرکت است. که میبایستی در صف اول امانتدارانی باشند که وظیفه انتقال پول الکترونیکی مردم را به عهده دارد. شما به جای قدردانی از این حرکت به جا و سنجیده قصد جو سازی و منحرف کردن افکار عمومی را از بی لیاقتی خودتان در امر نظارت شایسته به عملکرد موسسات مالی دارید. تمنا میکنم شما و تمامی مدیران بانکی که امانتدار اموال مردم هستید. اگر توان امانت داری را ندارید به معتمدین با لیاقت واگذار نمائید. اختلاف بنده با انیاک دقیقا همین بود بنده اطلاع رسانی در مورد خطری که کارتهای بانکی را تهدید میکند را لازم میدانستم و آنها نمیخواستند این اقدام صورت گیرد.
 
" حکیمی : علت بروز این سرقت را سهل انگاری در نرم افزاری در بایگانی مناسب اطلاعات و نیز عدم کنترل کافی و اخذ تضمین های لازم از افرادی که دسترسی به اطلاعات دارند، ذکر و تصریح کرد: اطلاعات منتشر شده شامل شماره کارت و کدی 14 رقمی است که رمز اول کارت به صورت کد شده در آن وجود دارد در حالی که برای انجام تراکنش باید خود کارت و نیز رمز اصلی آن در دست باشد."
 
از آقای حکیمی برای تائید عدم پخش اطلاعات محرمانه دارندگان کارت توسط اینجانب سپاسگزارم. اما مشکل وجود اطلاعات محرمانه در بایگانی شرکت و دسترسی افراد متعدد به آن موردی بود که بنده نیز در شرکت با آن مخالفت نموده ام. فلسفه این اطلاع رسانی نیز از همین نقطه ناشی میشود. سوال من اینست که اگر شرکت انیاک از بنده تضمین های لازم را اخذ کرده بود باعث میشد که: این دسترسی در انیاک وجود نداشته باشد؟ امکان سوء استفاده نباشد؟ یا امکان اطلاع 
رسانی به مردم نباشد؟. من دارندگان کارتهای بانکی که مالکان اطلاعات هستند را در جریان این سهل انگاری قرار داده ام. نام این امانتداری است سرقت نیست آقای حکیمی به عنوان مدیر اداره پرداخت های بانک مرکزی آیا از وارد کردن تهمت سرقت برای این اقدام در مقابل میلیونها نفر خجالت نمیکشید.
 
" مدیر اداره پرداخت های بانک مرکزی درباره احتمال سوء‌استفاده از اطلاعات منتشر شده در تراکنش های اینترنتی هم به مردم اطمینان داد و گفت: برای خرید اینترنتی علاوه بر رمز دوم کارت، نیاز به دو مولفه تاریخ انقضا و کد اعتبارسنجی (سی سی وی 2) دارد که روی خود کارت حک شده است از این رو در مورد تراکنش های اینترنتی هیچ اتفاقی نیافتاده و در مورد خود کارت ها هم مشکلی رخ نداده چون کارت ها در دست مردم است."
 
جناب آقای حکیمی مطمئنا اطلاعات منتشر شده قابل سوء استفاده نیست. اما تاریخ انقضا و کد CVV2 جزء اطلاعات تراک دوم کارت میباشد که در اطلاعات قابل دسترسی شرکت انیاک بایگانی گردیده است. ضمنا تنها با داشتن تراک دوم و رمز کارت امکان ساخت کارت تقلبی بدون حضور کارت اصلی وجود دارد. همین دلیل تخصصی باعث میشود که تغییر رمز کارت برای تامین امنیت کارت کافی نباشد. و میبایستی کارتهای استفاده شده در سویچ انیاک ابطال شده کارت جدید صادر گردد. شما قصد مخفی کردن واقعیتها را دارید.
 
" حکیمی اطلاعات منتشر شده را غیرمحرمانه دانست و گفت: با این حال شرکت طرف قرارداد موظف به حفظ آنها بوده است و اگر چه این نشت اطلاعات در شرکتی غیربانکی رخ داده ولی مسئولیت آن با نظام بانک است که این مسئولیت را می پذیرد. حکیمی تصریح کرد: از طرف نظام بانکی از مردم پوزش می خواهیم به این علت که برای اطمینان صد در صدی ناچار شدیم تا از آنها بخواهیم که رمز خود را تغییر دهند."
 
شما از وجود اطلاعات محرمانه در بایگانی شرکت انیاک اطمینان دارید به همین خاطر در خواست تغییر رمز کارتها را از مردم کردید. ولی بهتر بود به خاطر عدم انجام نظارت دقیق و مدیریت صحیح از مردم عذرخواهی میکردید. و خواهش میکنم حد اقل الان کاری کنید که بعدا دوباره مجبور به عذرخواهی نباشید. ابتدا امنیت شبکه بانکی را تامین کنید سپس کارتهای مردم را تعویض کنید.
 
" وی تصریح کرد: خطر این گونه اتفاق ها وجود دارد و نمی شود صد در صد تضمین کرد که چنین مشکلی دیگر رخ نخواهد داد ولی مهم این است که مشکل به موقع تشخیص داده و جلوی بروز خسارت گرفته شود در این مورد هم ما به موقع موضوع را تشخیص دادیم و با واکنش مناسب حسابها مصون ماند و شاهد هیچ دسترسی غیرمجاز نبودیم."

آیا شما به موقع موضوع را تشخیص دادید یا با پخش این اطلاعات مصونیت برای حسابها ایجاد شد؟ آیا به جز انیاک نقاط دیگری نیز نا امن هستند؟ ضمنا متاسفم که نمیتوانید صد در صد امنیت حسابهای بانکی را تضمین کنید.

" مدیر اداره پرداخت های بانک مرکزی خاطرنشان کرد:با این حال با توجه به اهمیت حفظ امنیت که حتی در هنگام تحویل کارت های بانکی، از دارندگان خواسته می شود تا هر سه ماه رمز خود را عوض کنند، درخواست تغییر رمز همچنان معتبر است."
 
جناب آقای حکیمی یک مستمری بگیر پیر که رمز چهار رقمی خود را به سختی حفظ میکند چرا باید به خاطر بی لیاقتی شما مجبور باشد هر سه ماه یکبار رمز خود را عوض کند؟
 
اینجانب که در سال 1368 و 1369 اولین نرم افزار ضد ویروس کامپیوتری را در دوران دانشجوئی خود طراحی و تولید کرده ام به هیچ عنوان عقده شهرت و یا حقارت ندارم چرا که در دوران جوانی در صدر اخبار و رسانه های کشور قرار گرفته ام واقعا افسوس می خورم که اکنون بایستی الفبای ایجاد امنیت در شبکه بانکی را به مدیر اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی در یک کلاس 70 میلیون نفری آموزش دهم.
 
آقای حکیمی: رمز کارت بانکی محرمانه ترین اطلاعاتی هست که در سیستم پرداخت کارتی بایستی به آن توجه ویژه ای داشت. این رمز میبایستی در سویچ صادر کننده کارت یعنی بانک ارائه کننده کارت توسط سخت افزارهای ویژه تولید شود. توسط دستگاههای اتوماتیک چاپ در کاغذ محرمانه و درون پاکت در بسته قرار گیرد. و پس از تحویل به دارنده کارت توسط وی دریافت و استفاده شود. این رمز در سویچ صادر کننده کارت به صورت رمزنگاری شده در بانک اطلاعاتی ذخیره میشود. به جز سویچ صادر کننده کارت رمز کارت بانکی در هیچ نقطه دیگری از شبکه بانکی نبایستی ثبت و نگهداری شود حتی به صورت رمزنگاری شده و یا درون لاگ فایل رمز کارت بانکی به هنگام استفاده از کارت در دستگاه ترمینال فروشگاهی و یا خودپرداز در همان نقطه توسط کلیدهای امن ( تولید شده توسط سخت افزارهای موسسه پذیرنده کارت ) رمزنگاری شده و برای سویچ پذیرنده کارت مانند سویچ انیاک ارسال میگردد این رمز در سویچ پذیرندگی نیز همچنان که در مقررات بانک مرکزی ذکر شده توسط سخت افزارهای موسسه پذیرنده رمز گشائی و رمزنگاری مجدد با کلید سویچ بعدی انجام گرفته بدون ثبت در هیچ نقطه ای توسط تراکنشها به سویچ بعدی ارسال میگردد. سویچ بعدی میتواند سویچ شتاب – سویچ شاپرک یا سویچ بانک صادر کننده کارت باشد. این تغییر کلید رمزنگاری تا سویچ صادر کننده کارت در تمامی سویچهای بین راهی با رعایت عدم ثبت و استفاده از سخت افزار رمزنگاری انجام میشود. بنا براین عبارت شما :" یکی از مسئولان یکی از شرکت هایی که برای انجام امور خدماتی خود باید به این گونه اطلاعات دسترسی مي‌داشت، به علت اختلافاتی که پیدا کرده بود این اطلاعات اولیه را سرقت کرد." کاملا اشتباه و غلط میباشد. چرا که ثبت و نگهداری اطلاعات رمز دارندگان کارت به هیچ عنوان نبایستی در سیستمهای پذیرندگان کارتها و یا سویچهای بین راهی اتفاق بیافتد. نه تنها بنده بلکه هیچ فرد دیگری نبایستی امکان برداشت این اطلاعات را داشته باشد. این اطلاعات متعلق به دارندگان کارتهای بانکی است که به صورت غیر استاندارد و بدون رعایت موارد ایمنی در شرکت نگهداری میشد. و بنده با افشاء این سهل انگاری قصد اصلاح اینگونه خطرات جدی در سیستم بانکی کشور را داشته ام. بایستی دقت کنید که امکان استخراج اطلاعات محرمانه کارتهای میلیونها نفر از یک سیستم با در نظر گرفتن امکان اطلاع از مبالغ موجودی کارتها و مبالغ تراکنشهای کارتهای بانکی این خطر را دو چندان میکند. تعجب میکنم که شخص شما بدون اطلاع از بدیهی ترین نکات امنیتی در سیستمهای بانکی مسولیت اداره نظامهای پرداخت را به عهده گرفته اید. و به کسی که سعی در اصلاح موارد ایمنی را دارد تهمت سرقت میزنید. و کسانی که خیانت در امانت مردم کرده اند را به عنوان شرکتی بزرگ که سالها در خدمت مردم بوده اند معرفی میکنید. بنده پس از خروج از انیاک ابتدا سعی نمودم به صورت محرمانه این خطر را به بانکهای صادر کننده کارتها گوشزد نمایم که نا امید شدم سپس سعی کردم با علنی کردن آن برای معاونت و مدیریت انفورماتیک بانک رفاه به صورت حضوری در دفتر کار آقای مهدویانی و در حضور همکار ایشان جلوی این خطر گرفته شود. که اقدامی صورت نپذیرفت و نهایتا با توجه به خطری که برایم به وجود آمده بود. مجبور به ترک کشور و اطلاع رسانی عمومی شدم. در حقیقت از دستهائی که از شرکت انیاک حمایت میکنند اطلاعی ندارم. و یا از میزان امنیت سایر نقاط شبکه بانکی مطلع نیستم اما اطمینان دارم با این شیوه مدیریت شما هیچ جای این شبکه بانکی امنیت لازم را ندارد.
 
" وی در خصوص دستگيری عامل اين تهديد بانکی افزود: بانک مرکزی در اين زمينه هيچ اطلاعی ندارد و مراجع امنيتی پيگير موضوع هستند."
الان من با این افشا گری مانع سوء استفاده از حسابهای بانکی شدم. آیا این کار تهدید بانکی است؟ آیا من عامل تهدید بانکی هستم؟ همین شیوه برخورد مدیران بانکها بود که باعث نا امن شدن کشورم برای من شد. و جهت اطلاع رسانی و دفاع از حقوق دارندگان کارتهای بانکی از کشور خارج شدم. علت دستپاچگی و تهمتهائی که به من وارد میشود فاش شدن عدم وجود امنیت در شبکه بانکی است. چون با این اقدام دارندگان کارتها با دیدن رمز بانکی خودشان به صحت ادعای این وبلاگ پی بردند. چگونه ممکن است یک آدم عاقل با به خطر انداختن جان خود و خانواده اش قصد انتقام گیری از یک شرکت را داشته باشد. آنهم بابت کارهائی که در مدت سه سال و نیم همکاری انجام داده است. آیا این شایعات برای دور کردن اذهان عمومی از عدم وجود امنیت در شبکه بانکی نیست؟
 
آقای ناصر حکیمی , آقایان حجازیان شما خطری هستید که حسابهای بانکی مردم را تهدید میکنید. آیا مراکز امنیتی موضوع شما را پیگیری میکنند؟
 
خبرنگاران و رسانه های متعددی از داخل کشور سعی در برقراری مصاحبه با اینجانب را نموده اند. به اطلاع این عزیزان میرسانم که تمامی نظرات بنده تنها از رسانه های آزاد و بی طرف پخش خواهد شد. و علت مصاحبه من با BBC نیز رعایت همین اصل هست. ضمنا مواردی که نیاز به پاسخ دارند را در این وبلاگ قرار میدهم. و میتوانید از مطالب آن استفاده کنید.
از تمامی هموطنان گرامی درخواست دارم با توجه به اتهامات واهی که به بنده وارد میشود در اطلاع رسانی به مردم با این وبلاگ همکاری کنند و مطالب این وبلاگ را به اطلاع دیگران برسانند. جو سازیهای مصموم کننده در فضای رسانه ای کشور ایران تمام تلاش خود را برای مخدوش کردن چهره بنده خواهند نمود تا مشکلات افشاء شده در این وبلاگ به وادی فراموشی سپرده شود. 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 31 فروردین 1391  3:10 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

معرفی برترین وب سایت‌های جهان؛ برندگان جوایز Webby اعلام شدند

همشهری آنلاین نوشت:
برندگان نهایی جوایز "Webby" اعلام شدند،‌ رقابتی که از سال 1996برای معرفی بهترین‌های شبکه اینترنت آغاز به کار کرد و امروز به اندازه‌ای گسترش یافته که سالانه 100 جایزه به برترین‌های فضای مجازی اهدا می‌کند.

سالانه آکادمی بین المللی علوم و هنرهای دیجیتال افرادی که فعالیت‌های قابل توجه اینترنتی آنها نسبت به دیگران برجسته تر بوده است را معرفی می‌کند. دستاورد ویژه Webby که به واسطه این آکادمی انتخاب می‌شود نیز برندگانی را معرفی می‌کند که به استفاده از اینترنت برای ایجاد نوآوری و کمک به توسعه اینترنت متعهد بوده‌اند.

داوران این دور از رقابت Webby "بیز استون" یکی از بنیانگذاران "توئیتر"،‌ "آریانا هافینگتون" بنیانگذار "هافینگتون پست" و "مارتین کوپر" مخترع موبایل بوده‌اند. این داوران برنده‌های نهایی را در حالی انتخاب کردند که مردم در سرتاسر جهان به کاندیدهای نهایی این رقابت رای می‌دادند،‌ در این دور از رقابت 1.5 میلیون رای از 200 کشور جهان جمع آوری شد.

بسیاری از برندگان و یا افرادی که در این رقابت مورد تقدیر قرار می‌گیرند افراد مشهور،‌ شرکت‌های بزرگ و یا وب سایتهای مشهور هستند. در میان برندگان امسال جوایز Webby نام وب سایت‌های Pinterest به عنوان بهترین اپلیکیشن شبکه اجتماعی و‌ اپلیکیشن اشتراک گذاری تصویری Instagram به عنوان رویداد بزرگ سال انتخاب شدند در حالی که از یک کمدین به نام "لوئیز سی-کی" به خاطر ایجاد شیوه ای جدید برای توزیع محتوی به واسطه انتشار برنامه های ویژه کمدی خود در وب سایتش تقدیر شده و به عنوان شخصیت سال معرفی شد.

جوایز Webby همواره تعدادی از وب سایت‌های ناشناخته و یا کمتر شناخته شده را نیز به خاطر خلاقیت و نوآوری که به کار گرفته‌اند به عنوان برندگان ویژه خود انتخاب می‌کنند که از آن جمله می توان به وب سایت سرگرمی Draw A Stickman به خاطر بهترین استفاده از انیمیشن و یا گرافیک‌های متحرک اشاره کرد. این وب سایت که اپلیکیشن موبایل آن نیز وجود دارد پایه و اساسی بسیار ساده داشته و کاربر باید در آن آدمکی را در حد تبحرش در نقاشی ترسیم کند.

برنده ویژه هیات داوران و برگزیده مردم در شانزدهمین دور از جوایز Webby وب سایتی به نام Counterspill است که در آن به گزارش اطلاعاتی درباره بلایای طبیعی که شرکت‌های نفتی،‌ گازی و دیگر شرکت‌های انرژی در آن دخیل هستند می پردازد. این وب سایت نه تنها بلایایی از قبیل نشت نفتی شرکت بریتیش پترولیوم در خلیج مکزیک و یا فاجعه نیروگاه فوکوشیما را دنبال می‌کند،‌ بلکه به آرشیو و مستندسازی رویدادهای تاریخی از دهه 1940 تا به امروز پرداخته است.

وبلاگ شخصی Clouds 365 Project نیز به عنوان یکی از برترین‌های Webby انتخاب شده است "کلی دیلی" مالک ‌این وبلاگ که از سال 2009 آغاز به کار کرده است،‌از سال 2009 تا به امروز به صورت روزانه از ابرها عکاسی کرده و یا تصویربرداری می کند تا به خود اطمینان دهد که در طول روز کاری خلاقانه انجام داده است.

اپلیکیشن Human Body نیز در بخش اپلیکیشن‌های موبایل و مرجع و آموزش به عنوان یکی از برترین‌های Webby انتخاب شده است،‌ این برنامه که تنها ویژه آی-پد است می‌تواند جزئیات دقیقی را از عملکرد داخلی بدن انسان به کاربران ارائه کند. این اپلیکیشن بیش از 270 تصویر با وضوح تصویری بالا را به صورت تعاملی به نمایش می گذارد، ‌به شکلی که کاربر می‌تواند با در مشت گرفتن آی-پد تنفس را در ریه‌ها و یا طپش قلب را احساس کند.

شبکه اجتماعی فیس بوک به واسطه تحولات گسترده‌ای که در سرتاسر جهان به وجود آورده به انتخاب مردم به عنوان دستاورد ویژه برای تغییرات اجتماعی انتخاب شد. در میان دیگر برترین وب سایت‌های امسال Webby می‌توان به counterspill در بخش "فعالیت"،‌Photoseed در بخش هنر،‌ Downtown Seattle Association Website در بخش انجمن،‌ Beetle.com در بخش خودرو،‌ Manilla در بخش بانکداری،‌ Visitnorway 360 در بخش بهترین صفحه اصلی،‌ Beetle.com در بخش بهترین ساختار،‌ Draw A Stickman به خاطر بهترین استفاده از انیمیشن،‌ Khan Academy در بخش آموزش و وب سایت ناسا در بخش دولتی به عنوان برترینها انتخاب شده‌اند.

همچنین در میان وب سایت‌های خبری،‌ وب سایت‌های "دیلی بیست،‌ بی بی سی،‌ هافینگتون پست،‌ NRP و نیویورک تایمز به عنوان برترین‌ها معرفی شده اند. برترین وب سایت علمی امسال نیز Wyss.harvard.edu انتخاب شده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391  10:37 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

استقبال از برنامه پیامک‌خوان رسا در گوشی‌های سیمبین نوکیا
 
این نرم‌افزار علاوه بر تبدیل متن پیامک به صوت، به افرادی که قادر به خواندن فینگلیش نیستند نیز بسیار کاربردی است.
 
 
استقبال از برنامه پیامک‌خوان رسا در گوشی‌های سیمبین نوکیا


در راستای بومی‌سازی محتوا و حمایت از برنامه‌نویسان بومی در دومین کنفرانس خدمات ارزش افزوده که در ۱۴ اسفند سال گذشته با همکاری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، نرم‌افزار برتر در مسابقه برنامه‌نویسی نوکیا با عنوان پیامک‌خوان رسا برای دانلود در گوشی‌های سیمبین از طریق صفحه دانلودهای وب‌سایت فارسی نوکیا در اواخر اسفند۹۰ در دسترس قرار گرفت.


به گزارش ایتنا برنامه پیامک‌خوان رسا تاکنون مورد استقبال بسیاری از کاربران واقع شده‌است.
نوکیا در راستای ادامه مسئولیت‌ها و فعالیت‌های اجتماعی خود و حمایت از مصرف‌کنندگان ایرانی، حدود ۱۵۰ بسته از نسخه کامل این نرم‌افزار را به مراکز آموزشی نابینایان واقع در ۱۰ استان کشور ایران ارسال کرده است تا در میان مدارس نابینایان توزیع شوند.

استان‌های قم، خراسان رضوی و شمالی، کرمان، لرستان، مرکزی، همدان، آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان و فارس استان‌های دریافت‌کننده بسته‌های کامل نرم‌افزار پیامک‌خوان رسا هستند.

هر کدام از این استان‌ها ۱۵ بسته نرم‌افزار پیامک‌خوان رسا را برای توزیع در میان مدارس نابینایان در اختیار گرفتند.
ین نرم‌افزار متون فارسی و انگلیسی را به گفتار صوتی تبدیل می‌کند.
محیط نرم‌افزاری پیامک‌خوان رسا همانند سیستم پیامکی تلفن همراه است؛ با این تفاوت که تمام پیامک‌ها را برای کاربر می‌خواند.

نرم‌افزار پیامک‌خوان رسا دسترسی به تلفن همراه را آسان و امن می‌کند. همچنین این برنامه قابلیت‌های ویژه‌ای برای افراد نابینا و ناشنوا (برای خواندن متن‌های نوشتاری؛ از آنجا که اکثر افراد ناشنوا دچار مشکل تکلم نیز هستند) فراهم می‌کند.

افرادی‌که قادر نیستند حروف انگلیسی(فینگلیش) را بخوانند، سالمندانی که دچار پیرچشمی هستند یا به هر دلیل دیگری قادر به خواندن پیامک نیستند، قادر خواهند بود از محتوای پیامک خود مطلع شوند.

افراد به هنگام مشغله کاری می‌توانند پیامک خود را بشنوند، بدون اینکه لازم باشد به نوشته‌ها نگاه کنند.
علاوه بر این، غیرفارسی‌زبانان نیز می‌توانند با تلفظ حروف فارسی آشنا شوند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 8 تیر 1391  7:36 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اچ تی سی در حال طراحی یک جستجوگر صوتی است
 
این جست‌وجوگر رقیبی برای کنترل‌گر صوتی اپل است.
 
 
اچ تی سی در حال طراحی یک جستجوگر صوتی است


برخی از منابع آنلاین گزارش کرده‌اند که شرکت اچ‌تی‌سی در حال طراحی یک جست‌وجوگر صوتی برای گوشی‌های هوشمند خود است که می‌تواند با جست‌وجوگر صوتی سیری اپل رقابت کند.
 

به گزارش ایتنا از  همکاران سیستم، به نقل از وب سایت technobloom ، اخیراً تصویری بر روی صفحه فیس‌بوک اچ‌تی‌سی منتشر شده است که طرز کار جست‌وجوگر صوتی این شرکت را نشان می‌دهد.
در این عکس سگی به تصویر کشیده شده‌است که از کنترل‌گر صوتی اچ‌تی‌سی سوالاتی می‌پرسد و پاسخ خود را به صورت صوتی دریافت می‌کند.

بر اساس این گزارش جست‌وجوگر صوتی اچ‌تی‌سی می‌تواند رقیبی برای کنترل‌گر صوتی اپل باشد که سیری نام گرفته است.
اپل اولین شرکتی بود که به عرضه چنین نرم‌افزاری پرداخت. سازوکار این جست‌وجوگر صوتی بدین شکل است که فرمان‌های صوتی کاربر را تجزیه و تحلیل و آن‌ها را اجرا می‌کند.

اپل برای اولین بار این قابلیت را بر روی گوشی آیفون ۴S عرضه کرده بود.
شرکت سامسونگ نیز دارای یک کنترل‌گر صوتی مشابه است که نام آن را ایریس گذاشته است. 

ظاهراً شرکت اچ‌تی‌سی نیز که با عرضه گوشی چهارهسته‌ای وان ایکس خود به رقابت با گوشی گلکسی اس ۳ برخاسته است، قصد دارد در عرصه کنترل‌گر‌های صوتی نیز به رقابت با این دو شرکت برخیزد.

تصویری که بر روی صفحه فیس‌بوک اچ‌تی‌سی منتشر شده است، گوشی وان ایکس این شرکت را نشان می‌دهد که جست‌وجوگر صوتی این شرکت بر روی آن نصب شده است.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 8 تیر 1391  7:38 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هکر جوان به عملیات خرابکارانه خود اعتراف کرد
 
هکر جوان سرانجام به هک کردن وب سایت‌های سازمان CIA و پنتاگون اعتراف کرد.
 
 
هکر جوان به عملیات خرابکارانه خود اعتراف کرد


رایان کلری عضو گروه هکری موسوم به LulzSec به انجام حملات هکری و خرابکارانه‌ای که به وب سایت‌های مشهور جهان از جمله وب سایت‌ سازمان CIA و وزارت دفاع آمریکا و حمله و سایت‌های دولتی و خصوصی در انگلستان انجام شده اعتراف کرد.


به گزارش ایتنا از تلگراف، کلری ضمن اعترافات خود اعلام کرد به همراه همکار و دوست ۱۹ ساله خود جیک دیویس حملات هکری را علیه وب سایت‌هایی از قبیل؛ NHS، سونی، نینتندو، پلیس آریزونا، استودیو قرن بیست فاکس و چندین وب سایت مشهور دیگر با هدف برهم زدن انجام فعالیت و سرویس انجام می‌شود را ترتیب داده‌اند.

این ۲ هکر جوان در اعترافات خود به صراحت اعلام کردند که در برنامه‌ریزی‌ها و طرح‌های خود از هکرهای مختلف و عضو گروه هکرهای ناشناس و Internet Feds هم استفاده کرده‌اند.

هکرهای جوان که با حضور در دادگاه Southwark در برابر اتهامات وارده از خود دفاع می‌کردند، اتهام استفاده و بهره‌برداری از اطلاعات محرمانه وب ‌سایت‌های مشهور را به کلی رد کرده و نپذیرفتند.

در حال حاضر این ۲ هکر جوان به تجاوز به حریم خصوصی و بر هم زدن نظم و انجام حملات مخرب متهم شده‌اند و دادگاه نهایی آنها قرار است در هشتم ماه آوریل سال آینده میلادی برگزار شود.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 8 تیر 1391  7:55 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

تجارت امن و همکاران برگزاری کارگاه های آموزشی خود را آغاز می کنند.
 
در پایان هر دوره مدارک معتبر حضور در دوره از طرف Comguard UAE و EPI UK و سایر مراکز معتبر به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.
 
 
تجارت امن و همکاران برگزاری کارگاه های آموزشی خود را آغاز می کنند.


شرکت تجارت امن دوره های تخصصی برای مدیران شبکـه، کارشناسان امنیت و تمامی افرادی که تمایل به گستــــرش دانش خود در زمینه تکنولوژهای نوین دارند را برگزار می کند.

به گزارش ایتنا، این دوره های آموزشی که با همکاری شرکت ها و مراکز آموزشی مطرح ایران و جهان برگزار خواهد شد به موضوعاتی چون آشنایی و پیاده سازی IPV6، دوره تخصصی طراحی مرکز داده، مجازی سازی (Virtualization) ، حفاظت داده ( Data Protection) و رایانش ابری (Cloud Computing) اختصاص دارد.

همچنین این دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با مشارکت طرف‌های تجاری شرکت تجارت امن نظیر شرکت ICTN، شرکت گیلاس کامپیوتر، شرکت دمسان رایانه و شرکت آیکو برگزار خواهند شد و در پایان هر دوره مدارک معتبر حضور در دوره از طرف Comguard UAE و EPI UK و سایر مراکز معتبر به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.

محمّد مبصّری مدیرعامل شرکت تجارت امن و قائم مقام کامگارد اعلام کرد همکاری این مجموعه با همکاران تجاری خود همیشه اثربخش بوده و این بار نیز تلاش به برداشتن گامی برای افزایش دانش کارشناسان آی تی کشور در زمینه تکنولوژهای نوین داشته‌ایم که تاکنون با استقبال بسیار خوبی روبرو شده است.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین حضور در این دوره ها می توانند به وب سایت شرکت تجارت امن به نشانی www.tejarateamn.com و یا سایت هریک از همکاران ذکر شده مراجعه نمایند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 8 تیر 1391  7:57 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

رونمایی فایرفاکس برای آندروئید 
 
موزیلا از طریق حساب توئیتر خود اعلام کرد که یک رونمایی بزرگ در هفته آینده برای فایرفاکس در اندروید دارد که در هفته آینده اعلام خواهد شد و این رونمایی در باره یک چیز سریع ، هوشمند و ایمن خواهد بود.

1x1.trans  رونمایی فایرفاکس برای آندروئید

 فارنت، در حال حاضر مرورگر فایرفاکس برای اندروید در مراحل بتا قرار داد و ما مطمئن هستیم این رونمایی بزرگ ممکن است ارائه نسخه نهایی و فاینال مرورگر فایر فاکس برای اندروید باشد.

البته کنفرانس  I/O گوگل در هفته آینده در حال وقوع است و شایعات حکایت از این دارد که گوگل قصد دارد از مرورگر کروم به عنوان مرورگر استاندارد اندروید خود رونمایی کند و این جا این سوال پیش می‌آید که رونمایی موزیلا پس چه خواهد بود.

به هر حال این اتفاق ممکن است روی دهد و به نظر می‌رسد که جنگ مرورگرها متوقف نخواهد شد و البته تمامی این جنگ و مبارزه همیشه به نفع کاربران بوده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  9:38 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مامان های بلاگر؛ نسل جدید زنان خانه دار 
 
 مادران در سراسر ایالات متحده دیوانه‌وار وبلاگ می‌نویسند. البته ذکر عبارت «مادر وبلاگ‌نویس» برای بسیاری از طرفداران اینترنت و در اولین واکنش بسیاری از افراد، غفلت از جایگاه ویژه زنان را در قدرت اقتصادی و قابلیت‌های بازاریابی نشان می‌دهد.

فناوران،  یک مادر وبلاگ‌نویس، زنی را توصیف می‌کند که دارای حداقل یک فرزند در خانه است، اما باز هم مرتبا وب‌سایت شخصی خود را مدیریت کرده و حتی به طور منظم برای سایر بلاگرها اظهار نظر می‌کند.

تعداد این زنان کم نیست و بر اساس آمار و تصاویر اینفوگرافی اخیر موسسه تحقیقاتی H & R Block، حدود ۹/۳ میلیون زن آمریکایی وبلاگ‌نویسی می‌کنند. جالب است بدانید که فضای وبلاگ این مادران بسیار رقابتی و متنوع است.

در میان چهار میلیون وبلاگ زنان، حدود ۵۰۰ وبلاگ از نظر محتوایی کاملا قوی و قابل توجه هستند.

1x1.trans مامان های بلاگر؛ نسل جدید زنان خانه دار

با این حال، این به آن معنا نیست که وبلاگ‌های دیگر مهم نیستند؛ همان‌طور که برخلاف یکی دیگر از تصورات غلط رایج در مورد اصطلاح «مامان‌های وبلاگ‌نویس»، زنان وبلاگ‌نویس صرفا در مورد فرزندان خود وبلاگ‌ نمی‌نویسند. بلکه این زنان در مورد موضوعات مختلف از خرده‌فروشی و کسب‌وکارها گرفته تا مشاوره و آمادگی جسمانی صحبت می‌کنند.

«مامان وبلاگ‌نویس» کیست؟

بسیاری از مادران وبلاگ‌نویس، تحصیلکرده‌‌هایی در دهه سوم زندگی‌شان هستند که کودکان خردسال دارند.

در ابتدا این زنان برای ارتباط با مادران دیگر به وبلاگ‌نویسی روی آوردند، اما هم‌اکنون این کار را برای افزایش قدرت خود انجام می‌دهند.

میراندا گریم، صاحب وب‌سایت «ماجراهای کار در خانه» که به بررسی فرصت‌های مشاغل خانگی و ارایه راهکارها، نگرش‌ها و چالش‌های دور کار شدن (telecommuter) می‌پردازد، می‌گوید که وبلاگ‌نویسی را از سال ۲۰۱۰ و به منظور کسب درآمد از داخل خانه آغاز کرده؛ در حالی که فرزند دوم خود را باردار بوده است.

او می‌افزاید: من مشتاقانه در جست‌وجوی راهی برای پول درآوردن از خانه بودم که وابسته به تلفن نباشد، چون به خاطر بچه‌هایم نیاز به سکوت کامل داشتم. به همین دلیل شروع کردم به یافتن فرصت‌های شغلی.

در همان زمان هم دوستان آنلاینم سوالات بسیاری در مورد مشاغل خانگی از من می‌کردند و احساس کردم که باید هر جوری شده راهی پیدا کنم و لینک‌های مربوط به آن کار را برای‌شان ارسال کنم.

هرچند، تصور غلط رایج این است که مادران وبلاگ‌نویس، اصولا بی‌سواد هستند و هرگز در خارج از خانه کار نمی‌کنند، اما ترا بولمن (Terra Bohlmann)،  صاحب وبلاگ «کار در خانه» بهترین مثال از زنان وبلاگ‌نویسی است که تحصیلات بالایی داشته و سابقه کاری خوبی نیز دارد. او سابقه حرفه‌ای در مدیریت فناوری پروژه دارد.

بولمن می‌گوید: من مشاوره شرکت‌های فناوری با درآمد بالا را ترک کردم که روی خدمت به جامعه کسب‌وکارکوچک متمرکز شوم و به آنها کمک کنم که با استفاده از تکنیک‌هایی مشابه آنچه شرکت‌های غول به کار می‌برند، کسب و کارشان را توسعه دهند؛ البته با بودجه‌ای معقول‌تر.

درآمدهای مادران

با توجه به تحقیقات ملی آمریکا، مادران در حال حاضر بیش از دو تریلیون دلار قدرت خرید را در ایالات متحده به خود اختصاص داده‌اند. در طول پنج سال گذشته، شرکت‌های اسباب‌بازی با درک پتانسیل بالای بازاریابی در میان مادران وبلاگ‌نویس، دست از پخش نمونه‌ کالاهای خود در رسانه‌های سنتی نظیر تلویزیون، روزنامه‌ها و مجلات برداشته‌اند و این کار را به مادران وبلاگ‌نویس سپرده‌اند.

مشهور شدن

اکثریت قریب به اتفاق مادران وبلاگ‌نویس می‌توانند از موفقیت متوسط خود لذت ببرند و احتمالا به دنبال چیزی فراتر از شرکت در جامعه آنلاین نیستند، اما موقعیت‌ها بزرگ دیگری هم در کسب‌وکار وبلاگ‌نویسی وجود دارد، مخصوصا برای حدود ۵۰۰ وبلاگی که محتوای قابل توجه و قوی‌تری نسبت به وبلاگ‌های دیگر دارند.

در حالی که بسیاری از مادران وبلاگ‌نویس هرگز در سطح ملی شناخته شده نیستند، برخی از آنها حتی قرارداد چاپ کتاب دارند، مصاحبه می‌کنند و حتی به کاخ سفید راه می‌یابند.

به عنوان مثال، استفانی آرورا کلارک نیلسون مقیم یوتا که از یک سقوط هواپیمای مرگبار جان سالم به در برده، در وبلاگ Nie Nie Dialogues، وقایع زندگی‌اش را در حالی که با پنج بچه کوچک و شش وبلاگش سر و کله می‌زند، شرح می‌دهد.

او تاکنون موفق به کسب تعدادی جایزه شده است و به دلیل نگرش خوبش در زندگی، تبدیل به یک چهره برجسته در برنامه‌های «نمایش امروز»، «سرگرمی امشب»، «اندرسون کوپر» و «فاکس و دوستان» شده است.

آیا وبلاگ‌نویسی سرگرمی است؟

این یک تصور غلط است که مادران وبلاگ‌نویس برای سرگرمی این کار را انجام می‌دهند. حتی اگر در ابتدای کار، وبلاگ‌نویسی را به عنوان سرگرمی شروع می‌کنند، بعد از مدتی آن را یک کار سخت خواهند یافت؛ به خصوص اگر بخواهند ۹/۳ میلیون زن وبلاگ‌نویس دیگر را به خود جلب کنند.
گریم می‌گوید: من مجبور شده‌ام چیزهای بیشتری درباره بازاریابی، نگارش، قوانین کپی‌رایت و رسانه‌های اجتماعی یاد بگیرم و این یادگیری هرگز تمام نمی‌شود. بولمن نیز می‌گوید که یکی از چالش‌های شخصی‌اش کار روی وبلاگش است، چرا که او زمان زیادی را صرف نوشتن در وبلاگ‌های دیگران می‌کند تا نوآوری برای مخاطبان خودش. با وجود این هر دوی این مادران وبلاگ‌نویس به مادران دیگر که می‌خواهند وب‌سایت خودشان را ایجاد کنند توصیه‌هایی دارند و به آنها هشدار می‌دهند که داشتن یک وبلاگ همیشه هم کار آسانی نیست.

بولمن می‌گوید: باید بدانید که چرا می‌خواهید وبلاگ داشته باشید. اگر وبلاگ را برای تفریح می‌خواهید که هیچ، اما اگر وبلاگ را برای کسب درآمد می‌خواهید باید بفهمید که برنامه‌تان برای پول درآوردن چیست.

وبلاگ یک پایگاه بزرگ برای به اشتراک گذاشتن محتوای رایگان و پیگیری آن است، اما اگر می‌خواهید صورت حساب‌های خود را پرداخت کنید، باید بفهمید چگونه یک وبلاگ سودآور بسازید.
گریم همچنین به زنانی که می‌خواهند از این طریق یک شبه پولدار شوند، هشدار می‌دهد: روشی را پیدا کنید که واقعا درمورد آن شور و اشتیاق زیادی دارید. شما به احتمال زیاد پول زیادی در سال اول در نخواهید آورد.

فکر نکنید این کار آسانی است. به آن بچسبید، با بقیه هم‌صدا باشید، مطالب جالب توجه و هیجان‌آمیز ارایه کنید. همه چیز به طور طبیعی پیش خواهد رفت.

آیا مردان وبلاگ مادران را می‌خوانند؟
در حالی که به طور سنتی، بسیاری از مادران وبلاگ‌نویسی را شروع کرده‌اند و یا از رسانه‌های اجتماعی برای ارتباط با دیگر مادران استفاده می‌کنند، رشد به اصطلاح «وبلاگ‌ مامان» به معنی این است که مردان هم این وبلاگ‌ها را می‌خوانند.

بسیاری از وبلاگ‌ها مانند وبلاگ‌های گریم و بولمن درگیر مسایل دیگری هستند، از جمله جست‌وجوی شغل، آموزش آنلاین و یا هر موضوعی که یک زن می‌تواند تصمیم به نوشتن آن بگیرد.

در حالی که که برخی از وبلاگ‌نویسان تحصیلکرده و نویسندگان فعال سیاسی از لقب «مامان بلاگر» اجتناب می‌کنند، بسیاری از آنها با مشهور شدن وبلاگ‌های‌شان و تاثیر گذاری در اجتماع، این برچسب را می‌پذیرند.

گریم می‌افزاید: همیشه سعی می‌کنم که به مردم بفهمانم وبلاگ «ماجراهای کار در خانه» فقط مختص مادران نیست، به همین دلیل هم سعی می‌کنم بیش از حد روی مادران متمرکز نشوم، چرا که بسیاری از خوانندگانم مادر نیستند. البته ناگفته نماند که بیشترین مخاطبان وبلاگم قطعا زنان هستند و من هم یک مادر هستم.

بنابراین به طور طبیعی، نتیجه یک «مامان وبلاگ‌نویس» از کار درمی‌آید. گریم و بولمن می‌گویند هنوز بیشتر خوانندگان منظم آنها زنان هستند، نه مردان.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 9 تیر 1391  9:39 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها