0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

قطع دسترسی به اینترنت جهانی از شهریور؟ 
 
در حال حاضر براساس آمارهای سایت NetIndex از میان ۱۷۰کشور جهان، کشور ایران در رتبه ۱۶۴ میانگین سرعت اینترنت قرار گرفته است که برخی از کشور‌هایی که از ما جلوتر هستند شامل: افغانستان هشت رتبه بالاتر از ما، عراق ۱۰ رتبه بالاتر از ما، مغولستان ۱۲۰ رتبه بالاتر از ما و قرقیزستان ۱۱۵ رتبه بالاتر از ایران هستند.

گزارش روزنامه جوان - تقی‌پور: از شهریور سال جاری نیز شرکت‌های ارائه دهند سرویس‌های اینترنت تنها می‌توانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.

جوان آنلاین - ماجرای ملی شدن اینترنت مدت‌ها است که تایید و تکذیب می‌شود.

همین چند وقت پیش بود کندی و قطعی‌های مکرر اینترنت برای کاربران دردسرساز شده بود و مسئولین وزارت ارتباطات اعلام کرده بودند با راه‌اندازی اینترنت مشکلات مربوط به کندی و قطعی اینترنت حل خواهد شد.

در حال حاضر براساس آمارهای سایت NetIndex از میان ۱۷۰کشور جهان، کشور ایران در رتبه ۱۶۴ میانگین سرعت اینترنت قرار گرفته است که برخی از کشور‌هایی که از ما جلوتر هستند شامل: افغانستان هشت رتبه بالاتر از ما، عراق ۱۰ رتبه بالاتر از ما، مغولستان ۱۲۰ رتبه بالاتر از ما و قرقیزستان ۱۱۵ رتبه بالاتر از ایران هستند.

این در حالی است که قیمت اینترنت در ایران گران‌ترین قیمت ممکن در دنیا به نسبت سرعت و کیفیت و حجم دانلود است.

اما در حالی که مسئولین امر اعلام کرده‌اند با راه‌اندازی اینترنت ملی بسیاری از مشکلات کابران حل خواهد شد در همان روزها وزیر ارتباطات اعلام کرد ایجاد اینترنت ملی در حال حاضر امکان‌پذیر نیست.

وزیر ارتباطات در سال گذشته، درباره این که آیا با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، اینترنت از حوزه ارتباطات بدون مرزی حذف می‌شود، گفت: ‌این کار امکان‌پذیر نیست؛ اما اگر در آینده توانستیم تمام محتوای مورد نیاز را به میزبانی داخلی و در شبکه ملی اطلاعات بگذاریم، ممکن است دسترسی به اینترنت خود به خود حذف شود.

حالا در سال جدید وزیر خبر از راه‌اندازی اینترنت ملی می‌دهد.

وزير ارتباطات در حاشیه نشست هم‌اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما، در خصوص شبکه اینترنت ملی گفته است: «طبق برنامه‌ریزی زمان‌بندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است.»

رضا تقي پور ادامه داد: اجرای جزئی این شبکه نیز در شهریور ماه سال گذشته صورت گرفت همچنین در حال حاضر بسیاری از دستگاه‌های دولتی برای برقراری ارتباط بین دفاتر خود از اینترنت ملی استفاده می‌کنند و همچنین برخی از مدارس نیز از اینترنت ملی استفاده می‌کنند.

وی افزود: تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمی‌شد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد.

وی در ادامه گفت: هم‌اکنون متقاضیان اینترنت ملی(اینترانت کشوری) می‌توانند برای اخذ این سرویس به مخابرات‌ استانی مراجعه نمایند.

وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکت‌های ارائه دهند سرویس‌های اینترنت تنها می‌توانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.

به گفته وی این شبکه طبق پیش‌بینی‌ها ظرف دو یا سه سال آینده به شکل مطلوب خواهد رسید.

تقی پور افزود: با اجرای این شبکه، اینترنت و سرویس‌های متنوع اینترنتی ارزان‌قیمت در اختیار مردم قرار می‌گیرد. همچنین مباحثی چون امنیت و حفظ اطلاعات در درون کشور نیز با اجرای اینترنت ملی تحقق می‌یابد.

وی پایدار کردن شبکه اینترنت ملی و استفاده از اطلاعات ذخیره شده در آینده را از دیگر مزیت‌های آن دانست.

باید منتظر ماند و دید با راه‌اندازی اینترنت ملی، سرعت، هزینه و وضعیت اینترنت در کشور بهبود خواهد یافت یا خیر؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 21 فروردین 1391  8:15 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

مخابرات: تلویزیون اینترنتی آماده است

 مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از آمادگی این شرکت برای راه اندازی تلویزیون اینترنتی در کلانشهرها خبرداد و گفت: فاز آزمایشی اجرای این طرح با موفقیت به اتمام رسیده است.
صابر فیضی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای آزمایشی IPTV در تهران، مشهد و تبریز در سال 90 اظهار داشت: سیستم مخابرات آمادگی ارائه سرویس تلویزیون اینترنتی را دارد و در این زمینه سازمان صدا و سیما باید زمان آغاز به کار این پروژه را اعلام کند.
وی با بیان اینکه مذاکرات اجرای این پروژه با صدا و سیما صورت گرفته و همه چیز آماده راه اندازی IPTV است، تصریح کرد: به محض اعلام سازمان صدا و سیما در ارائه این سرویس، بسترهای مخابراتی در شهرهای بزرگ آمادگی راه اندازی این نوع تلویزیون را خواهند داشت و اقدامات لازم صورت می گیرد. 
پیش از این نیز سیدمصطفی سید هاشمی نائب رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با اشاره به گستره شبکه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران و سرمایه گذاری کلانی که در این بخش انجام گرفته است به مهر گفته بود تلویزیون اینترنتی را از طریق شبکه فیبرنوری در 3 شهر پیاده سازی کرده ایم و به تدریج این پروژه در مابقی استانهای کشور نیز راه اندازی خواهد شد.
براساس اهداف مندرج در برنامه پنجم توسعه، تلویزیون کابلی باید تا پایان این برنامه در کشور راه اندازی شود که با توجه به اقدامات صورت گرفته پیش بینی می شود این امر تا سال چهارم برنامه پنجم توسعه محقق و بیش از 7 میلیون نفر در کشور مشترک تلویزیون کابلی شوند.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از سال گذشته و با توافقهای صورت گرفته با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی اجرای پروژه تلویزیون اینترنتی مبتنی بر شبکه باند وسیع را آغاز کرد که قرار است براساس این توافقات، سازمان صدا و سیما مسئولیت تولید محتوای این تلویزیون کابلی را عهده دار شود.
البته مقدمات راه اندازی تلویزیون اینترنتی به عنوان یکی از سرویس های ACS – خدمات ارتباطی پیشرفته – از اواخر سال 88 در دستور کار شرکت مخابرات ایران قرار گرفت و پس از آن گفته شد که کانالهای انتقال تصویر شبکه برای ارائه این سرویس آماده و مذاکرات با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای تولید محتوا بر روی این شبکه آغاز شده است.
به گزارش مهر، پدیده جهانی تلویزیون اینترنتی فرصتی برای شرکت‌های مخابراتی در جهت استفاده بهتر از زیرساخت‌های خود برای ارسال ویدئو و محتوای دیجیتال روی شبکه‌های IP فراهم کرده و به همین دلیل امروزه بسیاری از سرویس‌دهندگان باند وسیع، ارائه سرویس‌های نوین تلویزیونی را روی شبکه‌های IP آغاز کرده‌اند. 
پخش دیجیتالی تلویزیون، ویدئو برطبق تقاضا، فیلم برطبق تقاضا که کاربران از یک" بانک فیلم" فیلم مورد علاقه خود را انتخاب می‌کنند، برنامه‌ها و محتواهای ذخیره ‌شده‌ای که لزومی به مشاهده بهنگام آنها نیست و کاربر می‌تواند آنها را دانلود و سپس مشاهده کند، سرویس‌های تلفنی گوناگون، دسترسی به اینترنت و آموزش از راه دور از جمله کاربردهای IP-TV عنوان شده که قرار است همگام با دیگر کشورها در ایران نیز راه اندازی شود.

سه شنبه 22 فروردین 1391  2:47 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

لذت سفر به دور دنیا با صنعتی به نام توریسم الکترونیک!

علم پیشرفت کرده است و ما شاهد این هستیم که روز به روز گجت‌ها و ابزارهای دیجیتالی جدیدی در زندگی امروز به کار گرفته می‌شوند و در مقایسه با سال‌های گذشته تمامی کارها بسیار سریع‌تر و آسان‌تر قابل انجام است.

در حال حاضر شرایط به گونه‌ای تغییر پیدا کرده است که شما می‌توانید در حالی که در منزل خود نشسته‌اید بسیاری از کارها را در مکان‌های مختلف بدون نیاز به حضور فیزیکی انجام دهید به عنوان مثال حتما خودتان هم احساس کرده‌اید که از رفت و آمدهایی که به بانک یا ادارات مختلف داشته‌اید بسیار کاسته شده است و اکنون با کمک سرویس‌های اینترنتی که در اختیارتان قرار می‌گیرد، زندگی بسیار ساده‌تر از گذشته شده است.

با اطمینان می‌توان گفت که اینترنت بسیاری از کاربران حرفه‌ای خود را تنبل کرده است و شرایطی را برای آنان به وجود آورده است که حتی حاضر به حضور فیزیکی در فروشگاه‌ها برای خرید لباس یا کفش هم نیستند و سعی بر این دارند که تا حد امکان تمامی کارهای خود را از طریق جهان مجازی و سرویس‌ها و امکاناتی که اینترنت در اختیارشان قرار می‌دهد، انجام دهند.

به نقل از مجله بایت، گذشته از این موارد اینترنت و جهان آی‌تی علاوه بر این که به صنایع مختلف کمک کرده و کارهای آنان را آسان کرده‌اند، صنایع جدیدی را هم به وجود آورده‌اند.

به عنوان مثال یکی از صنایعی که در سال‌های اخیر به آن توجه ویژه‌ای در جهان شده است، صنعت گردشگری مجازی بوده است.

یک لحظه تصور کنید که در منزل خود نشسته‌اید و قادر هستید که از دریچه رایانه و اینترنت به هر نقطه از جهان که دوست دارید سفر کرده و علاوه بر این که توضیحات کاملی در مورد آن خواهید دید، به صورتی مجازی در آن به گشت و گذار هم بپردازید. خوبی بزرگی که این روش دارد این است که لازم نیست که شما هزینه‌ای را برای این شیوه از گشت و گذار بپردازید و تنها با هزینه‌ای که برای اتصال به اینترنت پرداخت می‌کنید، می‌توانید در یک سفر مجازی خوش بگذرانید.

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید در حال حاضر بیشتر کشورها دارای صنعتی به نام توریسم الکترونیک هستند و با استفاده از آن تمامی نقاط دیدنی موجود در کشور خود را در جهان مجازی به کاربران معرفی کرده و حتی نمایی نزدیک از آن‌ها را به نمایش خواهند گذاشت.

به این ترتیب شما قبل از این که به صورت واقعی به یک مکان سفر کنید می‌توانید اطلاعات کامل و جامعی در مورد آن داشته و در این مورد تصمیم بگیرید که آیا علاقه‌مند به بازدید واقعی از آن مکان هستید یا نه.

اگر جزو آن دسته از افراد هستید که به سفر و گشت و گذار علاقه دارید ولی وقت کافی برای مسافرت نداشته یا به دلیل بالا بودن هزینه‌ها نمی‌توانید به هر جا که دوست دارید سفر کنید بد نیست که با توریسم الکترونیک، آشنایی بیشتری پیدا کنید.

موضوع ویژه این هفته بایت را دنبال کنید زیرا در این شماره به سراغ این صنعت نوین رفته و آن را به شما معرفی خواهیم کرد.

گردشگری الکترونیک

تمامی افرادی که در این صنعت فعالیت می‌کنند، معتقد هستند که گردشگری الکترونیکی نقطه عطفی میان صنعت فناوری اطلاعات و صنعت گردشگری است.

با توجه به این موضوع که بسیاری از فعالیت‌های درآمدزا و فرصت‌های شغلی مناسب در جهان از این دو صنعت نشات گرفته، می‌توان نتیجه گرفت که صنعت توریسم الکترونیک هم می‌تواند به نوبه خود در صورتی که به آن به اندازه کافی توجه شود، پیشرفت داشته و به یکی از قدرتمندترین صنایع جهان تبدیل شود.

البته صنعت گردشگری به انواع گوناگونی تقسیم می‌شود و زیرشاخه‌های متفاوتی دارد اما به وضوح می‌توان نقش فناوری اطلاعات را در تمامی بخش‌های آن مشاهده کرد.

فناوری اطلاعات از دو جنبه متفاوت به صورت تدریجی به صنعت گردشگری نفوذ پیدا کرده است. جنبه اول به کار گیری فناوری اطلاعات برای مواردی مانند اطلاع رسانی و معرفی خدمات گردشگری به مردم است که برای این کار از تمامی پتانسیل‌های صنعت فناوری اطلاعات به منظور توسعه زیر ساخت‌های صنعت گردشگری برای اطلاع رسانی استفاده شده است.

جنبه دیگری که در سال‌های اخیر از آن بسیار استقبال شده است، گردشگری مجازی یا همان توریسم الکترونیک است.

این جنبه به اندازه‌ای قدرتمند ظاهر شده و عمل کرده است که کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که در آینده شاهد جدا شدن این جنبه و ادامه فعالیت آن به عنوان یک صنعت جداگانه باشیم.

گردش یا سفر به صورت مجازی و الکترونیکی می‌تواند برای بسیاری از افراد جذاب بوده و طرفداران مخصوص به خود را داشته باشد.

البته از پیش نیازهای این صنعت می‌توان به الکترونیکی شدن تمامی منابع گردشگری اشاره کرد.

در گردشگری مجازی یک کاربر یا در واقع یک توریست قادر خواهد بود که در کمترین زمان ممکن با کمترین هزینه تمامی ظرفیت‌های گردشگری مربوط به کشور یا مقصد مورد نظر خود را شناسایی کرده و به این ترتیب با تدوین یک برنامه مناسب برای خود به سمت مکان مورد نظرش سفر کند.

گردشگری مجازی صنعت نوینی است که مدت زمان زیادی از پدید آمدن آن نمی‌گذرد و با افزایش تعداد کاربران اینترنتی به این صنعت هم بیشتر از گذشته توجه شده و امکانات توسعه و گسترده‌تر شدن آن فراهم شده است.

گردشگری مجازی از نظر علمی هم می‌تواند به یک رشته دانشگاهی جدا تبدیل شده زیرا شامل مجموعه‌های مدیریت کسب و کار، مدیریت اطلاعات و مدیریت گردشگری است.

چرا گردشگری الکترونیک؟

بسیاری از افراد هستند که علاقه‌مند به آثار باستانی شهرها و کشورهای مختلف بوده و حتی حاضرند با انجام هزینه‌های سنگین به نقاط مختلف جهان سفر کرده و به دیدن این جاذبه‌های توریستی بروند اما هیچ کس قادر نیست که هزینه سفرهای زیادی را در مدت زمان کم بپردازد و آن طور که دوست دارد برای دیدن بناهای جذاب و اشیاهای قیمتی به تمامی کشورها سفر کند.

در این لحظه، گردشگری مجازی می‌تواند به کمک این دسته از افراد آمده و تا حدودی به برآورده کردن نیازهای آن‌ها بپردازد.

 

شاید بتوان گفت که این نوع از گردشگری برای انواع گردشگری مانند گردشگری روستایی، کشاورزی و گردش در مناطق دور افتاده که زیاد مورد توجه توریست‌ها قرار ندارد، موفق‌تر عمل می‌کند.

اما اگر هدف از گردش حس کردن آب و هوا در یک منطقه خاص یا چشیدن طعم غذا یا استفادهاز یک هوای آفتابی در یک ناحیه خاص باشد، نمی‌توان از این روش استفاده کرد زیرا شما در هیچ زمانی قادر نخواهید بود که یک نسیم صبحگاهی در سواحل یک جزیره زیبا را از طریق گردشگری مجازی حس کنید.

اما این نوع از گردشگری برای تحقیقات در مورد محل زندگی یک عده خاص یا آشنایی با صنایع دستی یک منطقه یا حتی خریداری آن‌ها به صورت الکترونیک بسیار مناسب بوده و به ما کمک خواهد کرد.

نقش آی‌تی در توریسم مجازی

می‌توان کاربرد فناوری اطلاعات در گردشگری را به چند بخش مختلف تقسیم کرد. به عنوان مثال شبکه‌های داخلی، شبکه‌های خارجی و خود شبکه مجازی اینترنت سه بخش کاملا مجزا هستند که در صنعت گردشگری مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

به کارگیری فناوری اطلاعات و استفاده از شبکه‌های داخلی در صنایع گردشگری می‌تواند باعث بالا رفتن تعداد توریست‌ها و افزایش کارایی شرکت‌هایی شود که در این صنعت فعالیت می‌کنند.

از طرف دیگر به کارگیری فناوری اطلاعات در شبکه‌های داخلی و اینترنت باعث خواهد شد که همبستگی مناسبی میان فعالیت‌های متفاوت آژانس‌ها و شرکت‌های مختلفی که در زمینه گردشگری فعالیت دارند، به وجود آید.

اکنون کاربرد ابزارهای ICT در موارد مختلفی مانند نظام ذخیره مکان CRS ، نظام توزیع جهانی GDS و مدیریت مقصد DMS بسیار بیشتر از گذشته و پر رنگ‌تر شده است و این ابزارها در صنایع حمل و نقل هوایی و هتل‌ها و خدمات مسافرتی هم به کار گرفته شده‌اند.

به استفاده از این امکانات است که امروزه شما می‌توانید تمامی هماهنگی‌های مورد نیاز با مقصد خود را به آسانی انجام داده و در مورد تمام ابهاماتی که برایتان وجود دارد با استفاده از پورتال‌های گردشگری مجازی، تحقیق کرده و یک سفر با چشم باز انجام دهید.

به کارگیری این ابزارها در صنایع گردشگری سبب شده است که روند گردشگری به صورت کلی در جهان تغییر پیدا کرده و ساز و کارهای جدید راهبردی و مدیریتی در این صنعت به وجود آید.

شاید در گذشته به اندازه کافی اطلاعات در اختیار افرادی که قصد سفر داشتند، قرار نمی‌گرفت اما شرایط در حال حاضر به گونه‌ای تغییر پیدا کرده است که شما قادر هستید در حالی که در منزل خود و پای رایانه‌تان نشسته‌اید به دورترین نقاط جهان سفر کرده و دیدنی‌های کشورهای مختلف را از دریچه جهان مجازی ببینید.

ایران نیازمند گردشگری مجازی

با اطمینان بسیار زیادی می‌توان گفت که به دلیل تمدن کهن ایران، کشور ما به عنوان یکی از قطب‌های اصلی گردشگری همیشه مورد توجه توریست‌ها بوده است.

بالاخره مردم کشور ما هم خود را به هر طریقی که شده با جهان وب تا حدی سازگار کرده و تصمیم به استفاده از اینترنت در زندگی روزمره خود گرفته‌اند و همین موضوع هم دلیل بسیار محکمی برای این خواهد بود که مسئولان کشورمان به این دسته از خدمات بیشتر از قبل اهمیت داده و سعی به استفاده از صنایع جدید داشته باشند.

آثار باستانی مانند تخت جمشید، شهر سوخته، سی‌و سه پل، طاق بستان، چهل ستون و… به قدری برای ما و باستان شناسان جهان ارزشمند هستند که اکنون معرفی این آثار بسیار گرانبها به جهانیان به عنوان یک ضرورت شناخته شده است.

گرچه که سازمان میراث فرهنگی کشور ما برای معرفی میراث فرهنگی و صنایع دستی کشورمان تا به حال تلاش قابل تقدیری داشته است اما می‌توان گفت که این امکان وجود دارد که بسیار بهتر از این هم عمل کنیم و آثار تاریخی و مکان‌های مهم گردشگری کشورمان را بسیار قوی‌تر به جهانگردان خارجی و حتی مردم ایران معرفی کنیم.

این گونه است که مسئولان کشورمان تصمیم بر این دارند که با استفاده از این روش تمامی سرویس‌های مورد نیاز گردشگران داخلی و خارجی را به صورتی ساده‌تر، با کیفیتی بسیار بالاتر با انجام هزینه‌ای کمتر به آن‌ها ارائه کنند.

به عبارت دیگر قرار بر این شده است که در کشور ما هم تمامی سرویس‌هایی که در گذشته به صورت سنتی مورد استفاده گردشگران قرار می‌گرفته است، از این پس به صورت الکترونیکی به آن‌ها ارائه شود.

مدیران کشور ما هم به این نتیجه دست پیدا کرده‌اند که الکترونیک توریسم، حاصلی از ترکیب مدل‌های تجارت الکترونیکی و دولت الکترونیک است که به صورت خودکار باعث ایجاد سرویس‌ها و مفاهیم جدید دیگری می‌شود.

فعالیت‌هایی که رقبای خارجی و داخلی در رابطه با ارائه خدمات گردشگری و ترکیب آن‌ها با فناوری اطلاعات انجام می‌دهند منجر به ایجاد صنعت گردشگری مجازی می‌شود و هر کشوری برای جذب توریست بیشتر باید از این صنعت مجازی به بهترین شکل ممکن استفاده کرده و قدمت و آثار باستانی خود را به دیگر جهانیان معرفی کرده و آن‌ها را به سمت خود بکشاند.

به طور حتم فناوری اطلاعات و ارتباطات مهم‌ترین وسیله‌ای است که می‌توان پیشرفت بزرگی را در صنایع گردشگری به وجود آورده و حد و مرزها را بشکند.

گذشته از تمامی این موارد مقوله گردشگری مجازی، می‌تواند در کشور ما به یک صنعت پر سود تبدیل شود زیرا فرهنگ غنی و بستر بسیار مناسبی برای فعالیت در این زمینه داریم.

سودمندی این صنعت زمانی برای ما بیشتر مشخص خواهد شد که حرکت بیشتری به سمت آن داشته و فناوری اطلاعات و ارتباطات را به عنوان یک رکن اساسی در صنعت گردشگری کشورمان پذیرا باشیم.

ایران با توجه به پیشینه قدرتمندی که از نظر تاریخی و فرهنگی دارد به طور حتم نیازمند گردشگری مجازی است تا بتواند صنعت توریسم را گسترده‌تر کند.

البته در حال حاضر در بخش‌های خصوصی وب سایت‌های مختلفی یا حتی وبلاگ‌هایی در زمینه توریسم ایرانی در حال فعالیت هستند و افرادی که طراحی این سایت‌ها را انجام داده‌اند با توجه به امکانات اندکی که داشته‌اند، توانسته‌اند که دریچه متفاوتی را به روی مشتریان خارجی باز کرده و آن‌ها را به داشته‌های تاریخی و فرهنگی کشور ما علاقه‌مند کنند اما این کار کافی نیست و لازم است که برای دستیابی به صنعت توریسم مجازی سرپرستی و سازماندهی پایگاه‌های مجازی از سوی مدیران مختلف در بخش‌های دولتی مرتبط با سازمان میراث فرهنگی انجام گیرد.

فعالیت پورتال سازمان میراث فرهنگی برای توسعه صنعت توریسم مجازی به تنهایی کافی نخواهد بود و برای کشوری مانند ایران که جاذبه‌های توریستی بسیار زیادی دارد، باید بسیار قدرتمندتر از این عمل کنیم.

فناوری اطلاعات، رکن اساسی

در عرصه توریسم جهانی، فناوری اطلاعات نقش بسیار مهمی دارد و نقش تعیین کننده‌ای را در بالا بردن کیفیت و میزان بهره برداری از این صنعت دارد.

با این اوصاف می‌توان گفت که در آینده‌ای بسیار نزدیک کشورهایی که از زیر ساخت‌های مناسب در این زمینه استفاده نمی‌کنند، از چرخه رقابت‌های جهانی و حتی منطقه‌ای گردشگری حذف خواهند شد.

با استفاده از فناوری اطلاعات در صنعت گردشگری می‌توان به موارد مناسبی دست پیدا کرد که از میان آن‌ها می‌توان به اطلاع رسانی شفاف، دقیق و معتبر، انجام تمامی تشریفات اخذ ویزا، انجام تمامی امور مربوط به رزرواسیون الکترونیکی اشاره کرد.

اکنون بیش از ۶۶ درصد از مردم آمریکا از وب سایت‌های گردشگری استفاده می‌کنند و آن‌ها را به آژانس‌های مسافرتی ترجیح می‌دهند. این در حالی است که ۲۵ درصد از مردم کانادا و ۳۵ درصد از مردم آمریکا دوست دارند که به صورت اینترنتی سفر کنند و این مورد را تا به حال تجربه کرده‌اند.

از میان امکانات فناوری اطلاعات در صنعت گردشگری می‌توان به موارد دیگری هم اشاره داشت، از جمله گردشگری مجازی، تجهیزات گردشگری الکترونیک، پورتال‌های گردشگری، تجهیزات الکترونیکی مانند IP Camera، سیستم‌های ردیابی هوشمند، راهنماهای الکترونیک و کیوسک‌های الکترونیکی که در سطوح شهر برای راهنمایی مسافران وجود دارند.

در کنار تمامی موارد این امکان وجود دارد که توسط دوربین‌های مختلف یک مکان خاص را از طریق اینترنت از راه دور مانیتور کنید. تمامی این سرویس‌ها به نسبت امکاناتی که در اختیار ما قرار می‌دهند، هزینه بسیار کمی را برای ما خواهند داشت و بسیار بی‌دردسر خواهند بود.

تجهیزات بی‌سیم، استفاده از نقشه‌های مسیریابی مانند نقشه‌های شرکت گوگل می‌تواند امروزه به بسیاری از توریست‌ها در زمان ورود به یک مکان جدید کمک کند.

به این ترتیب دیگر نیازی به حضور شخصی به عنوان راهنما نخواهد بود و همچنین هر کسی می‌تواند از زبان خود برای استفاده از نقشه‌ها بهره برده و تمامی اطلاعات را در قالب فایل‌های ویدئویی یا صوتی دریافت کند.

کارشناسان سازمان بین المللی جهانگردی اعلام کرده‌اند که در حال حاضر مردم کشور فرانسه بیش از دیگر کشورهای جهان از فناوری اطلاعات و ارتباطات برای جذب توریست به کشور خود استفاده می‌کنند و پس از آن کشورهای اسپانیا و آمریکا در رده‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

درست است که هنوز دوره‌های آموزشی مناسبی برای توسعه گردشگری مجازی در مراکز دانشگاهی کشور ما به چشم نمی‌خورد اما به طور حتم نیاز است که به این مورد بسیار توجه شود و تمامی مواردی که به صورت مانع وجود دارد و نمی‌گذارد که افراد به اندازه کافی به سیستم‌های مجازی اطمینان داشته باشد از میان برداشته شود و شاید بتوان گفت که تمامی این موارد در صورتی امکان خواهد داشت که قبل از هر چیزی ما به فکر ایجاد یک بستر مناسب و قدرتمند اینترنتی در کشورمان باشیم تا به پایه‌ای محکم برای دیگر صنایعمان از جمله صنعت توریسم مجازی تبدیل شود.

پیشرفت کنیم

اگر ما همیشه منتظر این باشیم که دیگران در راهی به اندازه کافی به جلو حرکت کنند و بعد از آن ما از داشته‌های آنان استفاده کنیم، برای همیشه از آن‌ها عقب‌تر خواهیم بود و این گونه است که به کشوری تبدیل می‌شویم که خودش به تنهایی حرفی برای گفتن ندارد و همیشه وابسته به پیشرفت دیگران است.

مسلما صنعت توریسم مجازی در جهان به یک واقعیت کاربردی تبدیل شده است و اگر ما بعد از سال‌ها به واقعیت‌های دیگری مانند شهروند الکترونیک، دولت الکترونیک، تجارت الکترونیک و بانکداری الکترونیک رسیده‌ایم نباید در مقابل دیگر مقوله‌های الکترونیکی مقاومت به خرج داده و از آن‌ها در زندگی استفاده نکنیم.

زمینه‌های گردشگری مجازی با حمایت مسئولان در کشور ما باید به بهترین شکل ممکن فراهم شده و نباید این گونه باشد که فکر کنیم که توریسم مجازی تنها همین است که با راه اندازی یک پایگاه الکترونیکی و پورتال قادر باشیم که به دور دنیا تنها از طریق یک کلیک سفر کنیم.

بلکه گردشگری مجازی در حقیقت فراهم کردن شرایطی است که در آن هر کاربر قادر باشد با استفاده از ابزارهایی که در اختیارش قرار داده می‌شود، در کمترین زمان ممکن با کمترین امکانات و هزینه ، حتی اگر در سطح پایینی از دانش قرار دارد هم ظرفیت‌های گردشگری هر کشوری که دوست دارد را شناسایی کرده و اگر به آن‌ها علاقه دارد بتواند برنامه هدفمندی را برای مسافرت به آن مکان خاص فراهم آورد.

با استفاده از این روش می‌توان در توسعه فرهنگ‌ها و ارتباطات ملل هم موفق عمل کرد و این گونه است که بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که گردشگری اولین و مهم‌ترین صنعت در جهان است. شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید در سال ۲۰۱۱ بیش از ۱ میلیارد و ۲۰ میلیون نفر گردشگر به مناطق مورد علاقه خود سفر داشته‌اند و درآمد ناشی از گردشگری بین المللی چیزی در حدود ۱٫۶ تریلیون دلار بوده است.

همچنین کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که وضعیت تا سال ۲۰۲۰ به گونه‌ای تغییر پیدا خواهد کرد که ما در هر سال چیزی در حدود ۱٫۶ میلیارد نفر گردشگر و درآمد سالانه‌ای بیشتر از ۲ تریلیون دلار خواهیم داشت.

البته سابقه شرکت ابزارهای الکترونیکی در صنعت گردشگری به دهه ۱۹۶۰ باز می‌گردد که در آن زمان شرکت‌های هواپیمایی آمریکایی از سیستم‌های الکترونیکی برای رزرو جا استفاده می‌کردند و پس از آن تحولات گسترده و تعیین کننده‌ای در عرصه گردشگری آغاز شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 23 فروردین 1391  8:20 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

معامله یک میلیارد دلاری مایکروسافت کلید خورد
 
ایتنا- مایکروسافت درباره اینکه دقیقاً حق ثبت چه اختراعاتی از AOL را خریده است، اظهار نظر نکرده است.
 
 
معامله یک میلیارد دلاری مایکروسافت کلید خورد


شرکت AOL اعلام کرده است که حق ثبت ۸۰۰ اختراع خود در زمینه فعالیت‌های اینترنتی را به قیمت یک میلیارد دلار به شرکت مایکروسافت واگذار کرده است.

به گزارش ایتنا به نقل از همکاران‌سیستم، شرکت AOL هنوز هم حق ثبت بیش از ۳۰۰ اختراع دیگر در زمینه‌هایی مثل تبلیغات، جست‌وجوی اینترنتی، نقشه‌برداری و غیره را در اختیار دارد و اعلام کرده است که مجوز فروش این ۳۰۰ حق ثبت به مایکروسافت را نیز کسب کرده است.

انتشار خبر مربوط به معامله یک میلیارد دلاری AOL و مایکروسافت باعث رشد ارزش سهام شرکت AOL شد.
به گزارش وب‌سایت رویترز ارزش هر سهم این شرکت از ۱۸.۴۲ دلار در جمعه به ۲۵.۱۶ دلار در روز شنبه رسید. گفتنی است خرید و فروش حق ثبت‌های انحصاری در چند سال اخیر و در دنیای فناوری اطلاعات از جمله سودآورترین معامله برای بازیگران این بازار بوده است.

براساس این گزارش معامله یک میلیارد دلاری دو شرکت AOL و مایکروسافت تا پایان سال ۲۰۱۲ به طور کامل اجرا خواهد شد. شرکت مایکروسافت نیز درباره اینکه دقیقاً حق ثبت چه اختراعاتی از AOL را خریده است، اظهار نظر نکرده است.

شرکت AOL که در اصل America Online نام دارد یکي از پیشروترین شرکت‌های عرضه کننده خدمات اینترنتی در سطح جهان است. این شرکت که دفتر مرکزی آن در ایالت ویرجینای آمریکا قرار دارد، از جمله مهم‌ترین رقبای شرکت مایکروسافت در زمینه خدمات اینترنتی محسوب می‌شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 23 فروردین 1391  8:21 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

عرضه نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری شرکت سی دی سی بر روی آیپد
 
ایتنا- از مهم‌ترین قابلیت‌های نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری شرکت سی دی سی یکپارچگی آن با نرم‌افزار اسکایپ و شبکه‌های اجتماعی لینکدین و فیس بوک و نقشه‌های گوگل است.
 
عرضه نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری شرکت سی دی سی بر روی آیپد


شرکت سی‌دی‌سی سافت‌ویر، یکی از فروشندگان نرم‌افزارهای کسب و کار و راهکارهای پردازش ابری از عرضه اولین نسخه نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) خود بر روی رایانه‌های لوحی آیپد خبر داده است.

به گزارش ایتنا به نقل از همکاران‌سیستم، این نرم‌افزار که Pivotal CRM نام دارد به شرکت‌ها و سازمان‌های کاربر اجازه می‌دهد از طریق رایانه‌های لوحی آیپد خود در هر کجا و در هر زمان به اطلاعات مربوط به مشتریان خود دسترسی داشته باشند.

به گزارش وب سایت marketwatch یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری شرکت سی دی سی یکپارچگی آن با نرم‌افزار اسکایپ و شبکه‌های اجتماعی لینکدین و فیس بوک و نقشه‌های گوگل است.

شرکت سی‌دی‌سی دو نرم‌افزار Outlook و SharePoint مایکروسافت را نیز ضمیمه راهکار مدیریت ارتباط با مشتری خود کرده و آن را با مجموعه نرم‌افزاری آفیس نیز یکپارچه کرده است. رابط کاربری این راهکار نیز به سبک رابط کاربری نرم‌افزارهای شرکت مایکروسافت است و به همین خاطر کاربران می‌توانند به آسانی از آن استفاده کنند.

سازمان‌ها و شرکت‌های کاربری که قصد استفاده از این نرم‌افزار را بر روی آیپد کارکنان خود دارند می‌توانند آن را از فروشگاه مجازی شرکت اپل که اپ‌استور نام دارد، خریداری کنند. کاربران این نرم‌افزار می‌توانند بسته به نیازهای خود از قابلیت‌های مختلف این نرم‌افزار استفاده کنند. شرکت سی دی سی به شرکت‌ها و سازمان‌های کاربر خود اجازه داده است این نرم‌افزار را طوری بر روی آیپدهای خود نصب کنند که بتوانند نیازهای ویژه و منحصر به فرد خود را از طریق آن برآورده کنند. کاربران در محیط این نرم‌افزار می‌توانند برای خود یک منوی شخصی تعریف کنند.

سازگاری نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری شرکت سی دی سی با رایانه لوحی آیپد این امکان را به کاربران می‌دهد تا از با استفاده از نمودارها و دیگر تصویرپردازی‌های موجود دسترسی سریعی به اطلاعات مورد نیاز خود درباره مشتریانشان داشته باشند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 23 فروردین 1391  8:22 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اینترنت رایگان در لبنان
 
ایتنا – این در حالی است که پیشتر، دولت لبنان با طرح کاهش قیمت اینترنت تا هشتاد درصد موافقت کرده بود.
 
 
اینترنت رایگان در لبنان


دولت لبنان پس از ارائه اینترنت رایگان در پارک‌های عمومی، از ارائه این سرویس به مشترکین خود خبر داد.

به گزارش ایتنا به نقل از پایگاه خبری التیار، این طرح با هدف جبران بخشی از هزینه‌های بالای اینترنت در لبنان، در دستور کار دولت قرار گرفته است.

گفته می‌شود در بین کشورهای عربی، پس از سودان و عراق، گران‌ترین اینترنت پرسرعت موسوم به ADSL توسط دولت لبنان ارائه می‌گردد.

بر اساس این گزارش، کابینه دولت لبنان در جلسه اخیر خود با پیشنهاد ارائه شده از سوی وزیر ارتباطات مبنی بر کاهش قیمت سرویس‌های پهنای باند و خطوط اینترنتی موافقت کرده است.

بر اساس این طرح مشترکین می‌توانند از ساعت ۱۲ نیمه شب تا ساعت ۷ صبح، به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.

نقولا صحناوی، وزیر ارتباطات لبنان در گفت‌وگو با النهار گفت این رویکرد، چیز جدیدی نیست و در همه کشورهای جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت اگر این طرح به گونه‌ای صحیح اجرا شود، باعث افزایش تعداد کاربران شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی شده و در نهایت آنها نیز از این موضوع سود خواهند برد.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 23 فروردین 1391  8:23 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

فیس‌بوک بهشت هكرها شده است

 

بررسی های موسسه امنیتی Imperva نشان می دهد که اطلاعات ارزشمند شخصی کاربران که برروی فیس بوک ذخیره شده این سایت را به یک منبع اطلاعاتی ارزشمند برای هکرها و جنایتکاران آنلاین مبدل کرده است.
به گزارش فارس به نقل از وی تری، Imperva اظهار نگرانی کرده که هکرها از فیس بوک به عنوان ابزاری برای آسیب زدن به شرکت های تجاری استفاده کنند و با انتشار داده های شخصی کارکنان این شرکت ها که از فیس بوک جمع آوری شده به شهرت و اعتبار آنها ضربه بزنند.
نمونه عینی استفاده از این روش مربوط به هکرهای گروه ناشناس است که با انتشار داده های خصوصی افراد اعم از نام و ایمیل و آدرس و وضعیت شغلی و حتی عکس و دیدگاه های شخصی افراد را شرمنده و خجالت زده کرده و آنها را در موضع دفاعی قرار می دهند.
این اطلاعات شخصی حتی به هکرها کمک می کند تا کلمات عبور مهم هر کاربر و دوستان . آشنایان وی را حدس بزنند. آنها همچنین با طراحی برنامه های کاربردی سارق می توانند داده های خصوصی اعضای فیس بوک را بدزدند. مساله ای که فیس بوک چندان به آن توجه ندارد.


چهارشنبه 23 فروردین 1391  4:40 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

تلاش برای سرقت فناوری صفحه نمایش سامسونگ از سوی رقیب
 
ایتنا – این عده قصد داشتند مخفیانه، فناوری AMOLED را به یک شرکت چینی بفروشند.
 
 
تلاش برای سرقت فناوری صفحه نمایش سامسونگ از سوی رقیب


یازده تن از کارمندان سامسونگ به اتهام تلاش برای فروش فناوری صفحه نمایش AMOLED این شرکت به یکی از رقبا، دستگیر شدند.


به گزارش ایتنا به نقل از سایت خبری تک‌آی، این متهمان در واحد Mobile Display سامسونگ مشغول به کار بوده‌اند.

این افراد قصد داشتند با به سرقت بردن فناوری صفحه نمایش AMOLED که توسط سامسونگ در حال توسعه است، آن را به یک شرکت رقیب سامسونگ به فروش برسانند.

بنا به اعلام یونهاپ، خبرگزاری رسمی کره جنوبی، قرار بود این افراد به ازای این کار پول خوبی دریافت کنند.

یکی از این افراد، نزدیک به ۱۷۰ هزار دلار از یک «شرکت رقیب محلی» سامسونگ دریافت کرد تا اسرار مربوط به این فناوری را به آنها منتقل نماید.

نام این شرکت اعلام نشده است.

این پژوهشگر قبلاً به طور کامل به توسعه این فناوری در سامسونگ مشغول بوده ولی از آنجا که نتوانست در این شرکت ارتقاء یابد، سرخورده و ناراحت می‌شود.

بنا به اعلام پلیس، این شخص در فروش فناوری AMOLED به یک شرکت چینی ناموفق بوده است.

مشخص نیست ده متهم دیگر به چه کاری مشغول بوده‌اند.
 
یادآور می‌شود AMOLED نسل جدیدی از نمایشگرهای LCD به شمار می‌رود و بررسی‌ها از محبوبیت فزاینده آن حکایت دارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 24 فروردین 1391  12:57 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

فیلترینگ جدید در سوریه
 
ایتنا – برخی سایت‌های خبریدر سوریه فیلتر شده است.
 
 
فیلترینگ جدید در سوریه


دولتمردان سوری در اقدامی جدید، دسترسی به برخی سایت‌های خبری را بلوکه کردند.


به گزارش ایتنا، پایگاه اخبار الیوم اعلام کرد روز دوشنبه (۹ آوریل – ۲۱ فروردین) دسترسی به وب سایت‌های خبری غیرممکن بوده است و بسیاری از کاربران نیز در پیام‌های توییتری خود به این موضوع اشاره کرده‌اند.

نکته قابل توجه این است که وقتی کاربر به این سایت‌های خبررسانی مراجعه کند، هیچ صفحه یا پیغامی که نشان‌دهنده فیلتر شدن سایت باشد دریافت نمی‌کند، بلکه صفحه کاملاً سفیدی ظاهر می‌شود که به دنبال آن تلاش کاربر برای باز کردن سایت و خواندن محتوای آن بی‌ثمر می‌ماند.

هر چند در ابتدای امر به نظر می‌رسد چنین سایت‌هایی به دلیل بروز مشکلات فنی در سرور خود، باز نمی‌شود ولی اکنون از دید کاربران سوری، پدیدار شدن صفحه سفید به مفهوم فیلتر شدن سایت از سوی نهادهای تصمیم‌گیرنده است.

این در حالی است که در بسیاری از کشورها، فیلترینگ از سازوکار مشخصی برخوردار است و کاربران با مراجعه به سایت‌های ممنوعه، پیغامی مشاهده می‌کنند که در آن به نامطلوب بودن محتوای سایت از دید دولت اشاره می‌شود.

به نظر می‌رسد این فیلترینگ غیرمحسوس و جدید، راهکار اخیر نظام سوریه برای مقابله با آن دسته از وب سایت‌هایی است که آنها را نامناسب می‌داند.

بر اساس این گزارش، سوریه یکی از رکوردداران فیلتر کردن سایت‌های اینترنتی به شمار می‌رود.

گزارشگران بدون مرز در گزارشی که ماه گذشته منتشر کرد، نام سوریه را در فهرست دشمنان اینترنت قرار داد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 24 فروردین 1391  1:00 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

شبكه ملي اطلاعات؛ سوال‌ها و ابهام‌ها
 
ایتنا- موضوعي كه در نگاه مسئولان اجراي چنين پروژه‌ ملي در درجه اول قرار ندارد، اطلاع‌رساني درباره وظايف و ساختارهاي شبكه ملی اطلاعات است.
 
شبكه ملي اطلاعات؛ سوال‌ها و ابهام‌ها


شبكه ملي اطلاعات و ايجاد شبكه داخلي در كشور يكي از برنامه‌هاي تأكيد شده در برنامه پنجم توسعه است كه در راستاي ايجاد آن سوالات و ابهام‌هاي بسياري مطرح شده كه قطعا مسوولان براي پاسخ به آنها چه راهكارهايي را اتخاذ كرده‌اند.

به گزارش ایتنا به نقل از ايسنا، شبكه ملي اطلاعات در سال گذشته روند پر افت و خيزي را طي كرد و از گفت و شنودها درباره راه‌اندازي يك‌باره آن گرفته تا قطع و وصلي‌هاي مكرر اينترنت و اختلال در كيفيت آن مخصوصا در روزهاي پاياني سال، كار را به جايي رساند كه بسياري از رسانه‌ها چه در داخل و چه در خارج از كشور تحليل‌هايي را پيرامون اينترنت ملي سابق ارائه دادند.

اتصال بيش از ۳۲ هزار مدرسه به شبكه علمي مدارس و برخي دانشگاه‌ها به شبكه علمي در فاز تهران از جمله اقداماتي بود كه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در آخرين ماه سال گذشته، ذهنيت‌ها را به سمتي سوق داد كه شبكه ملي اطلاعات اجرايي شده و اين وزارتخانه درصدد آن است كه با ايجاد دسترسي‌هاي بخشي و قسمتي، سال جديد را با اينترنتي جديد آغاز كند.

ارتقاي سرعت دسترسي به محتواي شبكه علمي كشور كه نسبت به شبكه سابق مي‌تواند روزنه اميدي در نگاه اول براي مراكز آموزش عالي و علمي و تحقيقاتي تلقي شود اما در كل، بحث محتواست كه اين مراكز را به ادامه حركت تشويق مي‌كند و هر زمان كه از اين حوزه راضي شوند مي‌توان گفت كه رسالتي در راستاي بهبود وضعيت آن‌ها صورت گرفته است و گرنه صرف بالا بردن سرعت دسترسي شايد در گذشته نيز با هزينه كردي بيش‌تر بسترهاي تحقق‌اش وجود مي‌داشت.

با در نظر داشتن اينكه برنامه پنجم توسعه يكي از محوري‌ترين برنامه‌ها در راستاي ارتقاي فناوري اطلاعات و ارتباطات در تمامي سطوح جامعه است و دستگاه‌ها مكلف هستند كه تا پايان سال دوم برنامه پنجم توسعه به اين شبكه متصل شوند و با اين حساب بايد دانست كه به احتمال قوي در نيمه اول سال جاري اين شبكه رخ نمايان خواهد كرد تا حداقل با گذر از نيمي از ماه‌هاي سال زمينه تست و آزمايش اين شبكه فراهم شود و زمينه را براي دسترسي‌هاي فراگير باز كند.

حال ظاهرا موضوعي كه در نگاه مسئولان اجراي چنين پروژه‌ ملي در درجه اول قرار ندارد، اطلاع‌رساني درباره وظايف و ساختارهاي اين شبكه است چراكه تا حال حاضر هنوز مشخص نشده كه اين شبكه از چه زيرساخت‌هايي براي ارائه خدمت بهره‌برداري مي‌كند و علاوه بر آن واقعا قرار است چه خدماتي را به كاربران ارائه دهد كه درنهايت نياز آن‌ها را به داشتن شبكه‌اي همچون اينترنت برآورده كند.

اگر اين شبكه قرار است پهناي باند را تا دو مگابيت بر ثانيه براي كاربران در شبكه داخلي ايجاد كند و در عين حال دسترسي به شبكه جهاني اينترنت نيز باز گذاشته شود كه هر كس بسته به تمايل شخصي خود از آن در موارد ضروري استفاده كند اين سوال وجود دارد كه به چه نحو نظارت‌ها برروي انجام درخواست‌ها بر مرز شبكه جهاني و داخلي اعمال خواهد شد؟

از طرفي ديگر اين سوال براي تمامي دانشجويان و محققان وجود دارد كه آيا براي دسترسي به تمامي منابع و يا حداقل، اكثريت منابع مورد نياز خود دچار مشكل خواهند شد؟ و تجار هم ابهام دارند كه آيا مسير جايگزيني براي برقراري ارتباط مستقيم با مقاصد مورد نظر خود خواهند يافت يا خير؟

هنوز اطلاعات دقيقي درباره عملكرد و زمان راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات ارائه نشده اما به گفته كارشناسان با استقلال خود از شبكه اينترنت به دنبال ايجاد امنيت‌هاي لازم بر بستر IP است و شايد در كل اين اقدام يكي از شيوه‌هاي نوآورانه و تقريبا كاري براي ايجاد مانع در برابر حجم وسيعي از آفات باشد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 24 فروردین 1391  1:01 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

پايه‌گذار بازار رايانه‌هاي شخصي درگذشت
 
ایتنا- جك تراميل، در سال ۱۹۷۷، Commodore PET يعني اولين رايانه شخصي كه قيمتي كمتر از ۱۰۰۰ دلار داشت را رونمايي كرد.
 
 
پايه‌گذار بازار رايانه‌هاي شخصي درگذشت


جك تراميل، بنیان‌گذار شرکت Commodore International كه به پايه‌گذاري يك بازار انبوه براي رايانه‌هاي شخصي در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ كمك شاياني كرده بود، در سن ۸۴ سالگي در بيمارستاني واقع در استنفورد كاليفرنيا درگذشت.

به گزارش ایتنا به نقل از ايسنا، وي با فهميدن چگونگي ساختن رايانه‌هاي خانگي قابل اطمينان با قيمتي كه مردم عادي از عهده آن برآيند، بازار رايانه را دگرگون ساخت.

او در سال ۱۹۷۷، Commodore PET يعني اولين رايانه شخصي كه قيمتي كمتر از ۱۰۰۰ دلار داشت را رونمايي كرد. دو رايانه مشهور ديگر Apple II و Radio Shack TRS-80 از شركت‌هاي رقيب نيز در همان سال وارد بازار شد.

شركت تراميل در سال ۱۹۸۰، از رايانه Commodore VIC-20 رونمايي كرد، اما اثر جاودانه خود، يعني Commodore 64 را دو سال پس از آن طراحي و روانه بازار كرد.

Commodore 64، يك رايانه قابل اطمينان با ۶۴ كيلوبايت حافظه داخلي و كار با آن بسيار آسان بوده است. اين رايانه جزو نخستين رايانه‌هاي شخصي بوده كه قابليت پخش بازي‌ها را داشته است.

ميليون‌ها Commodore 64 با قيمت زير ۳۰۰ دلار در سراسر جهان فروخته شد و آن را به يكي از مشهورترين و تاثيرگذارترين رايانه‌هاي شخصي در تاريخ تبديل كرد.

در سال ۱۹۸۴ يعني دو سال پس از اينكه Commodore 64 رونمايي شد، شركت تراميل از فروش آن در يك سال مبلغ يك ميليارد دلار را حاصل كرد و ۴۲ درصد از بازار رايانه‌هاي خانگي آمريكا را بدست گرفت.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 24 فروردین 1391  1:04 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

با این سایت جهانی شوید! + لینک سایت

 

 

به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (14 April)، در ساخت وب سایت های اینترنتی برای شرکت ها، موسسات و فروشگاه ها، گاهی ساختار سایت ساده است و صرفا معرفی محصولات، خدمات ارائه شده و اطلاعات تماس همراه با یک ظاهر زیبا و کاربر پسند کفایت می کند.

 

معرفی سرویس SeeMe برای شناساندن هر شخص و حرفه به دیگران! همچنین شاید شما به عنوان یک شخص، بخواهید برای خود یک پروفایل و یا رزومه آنلاین در اینترنت داشته باشید و تمامی اطلاعات تماس، توانایی ها و اطلاعات دیگرتان را در آن ذخیره کرده ویک نشانی منحصر به فرد در فضای مجازی برای خود داشته باشید.

 

SeeMe مکانی است برای معرفی و شناساندن هر شخص و حرفه به دیگران به ساده ترین راه ممکن و کاملا رایگان.

 

اگر شما تا به حال به عنوان یک شخص صاحب یک شغل و حرفه، در فکر راه اندازی یک وب سایت برای معرفی و شناساندن توانایی ها و استعدادهای خود و یا معرفی خدمات و محصولات خود در سطح وسیع بوده اید، ولی امکانات مورد نیاز برای راه اندازی یک سایت شخصی و کاملا متفاوت را نداشته اید، می توانید از خدمات ارائه شده توسط SeeMe به صورت کاملا رایگان استفاده کنید.

 

شما با ثبت نام در کمتر از 20 ثانیه، می توانید برای خود یک وب سایت شخصی و یا تجاری ایجاد نموده و به معرفی خدمات خود بپردازید.

 

پس از ایجاد یک حساب کاربری در سایت، و انتخاب یکی از قالبهای موجود از بین قالبهای کاملا حرفه ای ارائه شده در سایت، فقط با چند کلیک صفحات مورد نیاز خود را ایجاد کرده و وب سایت خود را در کمتر از چند دقیقه بدون نیاز به دانش وب و بدون پرداخت هزینه ای به شرکت های ارائه دهنده خدمات وب و یا پرداخت هزینه های سالیانه راه اندازی کنید.

 

به نقل از گویا آی تی، پایه و اساس SeeMe بر مبنای استفاده آسان و کاربر پسند بودن آن گذاشته شده است به طوری که هر کاربر با کمترین سطح اطلاعات نیز به راحتی می تواند از آن استفاده کند. از این رو، ثبت نام و استفاده از امکانات سایت کار بسیار ساده ای است. با این حال توضیحات تکمیلی به دقت در سایت داده شده است.

 

علاقمندان به استفاده از امکانات این سایت می توانند به نشانی www.seeme.ir  مراجعه نمایند.

 

شنبه 26 فروردین 1391  9:34 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران
شنبه 26 فروردین 1391  9:36 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

ویروس هوشمند و خطرناک در ای‌میل‌های ناخواسته

 همهشری‌آنلاین:
یک کارشناس فناوری اطلاعات هشدار داد: کاربران مراقب ای‌میل‌های ناخواسته حاوی ضمیمه باشند، چراکه حاوی ویروس‌های هوشمند و خطرناک است.

به گزارش ایسنا، محمد سیدی اظهار کرد: ویروس هوشمند و خطرناک ردپای خود را در کامپیوترهای آلوده بر جای می‌گذارد و بعد از استفاده از آنتی‌ویروس و به اصطلاح مرحله ویروس‌کشی، بار دیگر زنده شده و فعال می‌شود.

وی تصریح کرد: این ویروس کاربران را فریب داده و وادار به باز کردن ضمیمه‌های آلوده می‌کند و برای این منظور سعی دارد به کاربر القاء کند که پیام مزبور توسط اسکنرهای آنتی‌ویروس پاک و ایمن تشخیص داده شده است.

سیدی به اولین ویروس "سوبر" در اواخر سال ۲۰۰۳ اشاره کرد و افزود: این ویروس در کشور آلمان بسیار رواج پیدا کرد و به نوعی خود را به دنیای اینترنت معرفی کرده و از ترفندهای جدیدی برای حفاظت از خود و گمراه کردن کاربران استفاده می‌کند.

این کارشناس فناوری اطلاعات به این نکته تأکید کرد که این ویروس خطرناک در حافظه دستگاه‌های آلوده دو فایل کوچک قرار می‌دهد و اگر هر یک از این فایل‌ها حذف شوند، فایل دومی، فایل حذف شده را بازیابی می‌کند و این تکنیک تاکنون در بیشتر نرم‌افزارهای جاسوسی که به جمع‌آوری اطلاعات در مورد علایق کاوشگری کاربران می‌پردازند، به کار رفته است، اما این اولین‌بار است که این ترفند توسط یک ویروس‌نویس به کار گرفته شده است.

سیدی درباره با تشریح عملکرد این ویروس، اظهار کرد: این ویروس نوعی متن به پیام‌هایی که آن را حمل می‌کنند، اضافه می‌کند با این مضمون که ایمیل مزبور توسط نرم‌افزارهای ضدویروس اسکن شده و بی‌خطر تشخیص داده شده است، ضمیمه‌های آلوده‌ای که این ویروس را حمل می‌کنند خود را تحت پوشش عناوینی چون screensaver و غیره معرفی می‌کنند.

هر کاربری که روی این ضمیمه‌های آلوده کلیک کند، سیستم خود را برای حضور این ویروس مهیا می‌کند، زیرا این ویروس، بسیاری از برنامه‌های ضدویروس و امنیتی را از کار می‌اندازد و پس از نصب خود در سیستم میزبان، به مخزن آدرس‌های کامپیوتر حمله کرده و بعد با بهره‌گیری از یک نرم‌افزار داخلی ارسال ای‌میل، شروع به فرستادن نسخه‌هایی از خود برای کاربران و در حقیقت قربانیان بعدی می‌کند.

این ویروس همه سیستم‌های تحت ویندوز را آلوده می‌کند.

شنبه 26 فروردین 1391  9:58 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

اينتـرنــت در سال 2015 به روايت سيسكو

 شركت سيسكو با انتشار يك سند به نامCisco Visual Networking Index چشم‌انداز اينترنت و به طور مشخص آدرس‌هاي IP را در سال 2015 ترسيم‌كرده است.

 
 
 
پایگاه اطلاع رسانی ماهنامه شبکه: شركت سيسكو با انتشار يك سند به نامCisco Visual Networking Index چشم‌انداز اينترنت و به طور مشخص آدرس‌هاي IP را در سال 2015 ترسيم‌كرده است.

 در اين سند وضعيت ترافيك شبكه و اينترنت، ترافيك سرويس‌هاي مختلف روي آن و تجهيزات روي اينترنت پيش‌بيني و گزارش داده شده است...

شركت سيسكو با انتشار يك سند به نامCisco Visual Networking Index چشم‌انداز اينترنت و به طور مشخص آدرس‌هاي IP را در سال 2015 ترسيم‌كرده است.

 در اين سند وضعيت ترافيك شبكه و اينترنت، ترافيك سرويس‌هاي مختلف روي آن و تجهيزات روي اينترنت پيش‌بيني و گزارش داده شده است.

 اين سند براي مديران ارشد شركت‌ها و سازمان‌ها و تصميم‌گيرندگان بالادستي مي‌تواند بسيار جالب و راهگشا باشد و به خوبي چشم‌انداز اتفاقات آينده را روي بستر بزرگ‌ترين شبكه جهاني مشخص و ترسيم كند.

 اين سند بسيار طولاني و شامل انواع گزارش‌هاي وضعيت اينترنت به صورت منطقه‌اي، كشوري، قاره‌اي و جهاني است كه ترجمه تمام آن خارج از حوصله و ظرفيت اين كتاب است، اما سعي كرديم مهم‌ترين بخش‌هاي اين سند را به صورت تحليلي در ادامه بياوريم تا بتواند پنجره‌اي به اينترنت در سال 2015 براي تمامي فعلان حوزه شبكه بگشايد.

ترافيك IP روي اينترنت

پيش‌بيني شده در پايان سال 2015 ترافيك آدرس‌هاي IP نزديك به يك زاتابايت باشد. هر زاتابايت نزديك به هزار اگزابايت است. به طور دقيق، در هر ماه 80,5 اگزابايت و در مجموع سال 966 اگزابايت انتقال اطلاعات صورت خواهد گرفت.

 اين موضوع به خوبي مي‌تواند افزايش حجم ترافيك شبكه‌ها و اينترنت را در سال‌هاي آتي ترسيم كند كه اگر متوليان زيرساخت‌ها آن را در نظر نگيرند، مشكلات جدي به وجود خواهد آورد. 

ترافيك روي آدرس‌هاي IP از سال 2010 تا 2015 نزديك به 32 درصد افزايش خواهد يافت و در هر پنج دقيقه 3/7 پتابايت اطلاعات جابه‌جا مي‌شود. يعني معادل تمامي فيلم‌هايي كه تا‌كنون ساخته شده، در هر پنج دقيقه انتقال اطلاعات‌خواهيم داشت.

 آمار جالب توجه بعدي وجود شش ميليون خانواده در هر ماه است كه ترافيك استفاده از اينترنت آن‌ها يك ترابايت خواهد بود. يعني باشگاه‌هاي ترابايتي‌هاي يك ماهه شش ميليون عضو دارد، در حالي كه در سال 2010 زير صد هزار خانواده اين چنين ترافيكي‌داشتند. همچنين بيست ميليون خانواده ترافيك استفاده از اينترنت آن‌ها نيم ترابايت خواهد بود.


سرانه دستگاه‌هاي متصل به شبكه در سال‌2010 يك دستگاه، اما در سال 2015 دوبرابر، يعني دو دستگاه خواهد بود. سرانه ترافيك IP در سال 2015 برابر يازده‌گيگابايت خواهد بود، در حالي كه در سال 2010 اين سرانه سه گيگابايت است. 

دستگاه‌ها روي اينترنت

به يقين يكي از تحولات چند سال آينده به تغيير نمودار دستگاه‌هاي استفاده‌كننده از شبكه و اينترنت مربوط است و شاهد افزايش گسترده دستگاه‌هاي تبلت و اسمارت‌فون متصل به شبكه خواهيم بود. 

در سال 2010 سه درصد دستگاه‌هاي متصل به شبكه غير كامپيوتر شخصي بوده‌اند، اما در سال 2015 نزديك به پانزده درصد دستگاه‌هاي متصل به شبكه كامپيوتر نيستند. ترافيك كامپيوترها در اين پنج سال فقط 33 درصد افزايش‌خواهد داشت، در حالي كه ترافيك دستگاه‌هاي تلويزيون، تبلت، اسمارت‌فون و دستگاه‌هاي M2M (ماشين به ماشين) به ترتيب 101، 216، 144 و 258 درصد افزايش خواهد‌يافت.

 اين موضوع مي‌تواند تأثيرات بسيار زيادي در نحوه استفاده از اينترنت و سرويس‌ها و خدماتي كه روي آن‌ ارائه مي‌شود، داشته باشد. اتفاق جالب توجه بعدي در سهم دستگاه‌هاي كابلي و بي‌سيم از اينترنت‌است.


در سال 2015 فقط 46 درصد از ترافيك اينترنت متعلق به دستگاه‌هاي كابلي است و 54 درصد باقي‌مانده دستگاه‌ها بي‌سيم هستند. اين آمار را مقايسه كنيد با 63 درصد ترافيك اينترنت روي دستگاه‌هاي كابلي در سال 2010 و بعد نتيجه‌‌گيري مي‌كنيم كه تعداد دستگاه‌هاي بي‌سيم و همراه بيشتر از تعداد دستگاه‌هاي ثابت خواهند بود. 

ويديو روي اينترنت

پيش‌بيني تمام مؤسسه‌هاي تحقيقاتي اين است كه در سال‌هاي آينده پخش جرياني(Stream) و ويديو حجم زيادي از ترافيك اينترنت را به خود اختصاص خواهد داد. اما اجازه دهيد به پيش‌بيني سيسكو در اين‌باره نگاهي داشته باشيم. در سال 2015 در يك ساعت پانصد ميليون نفر فايل‌هايي ويديويي با كيفيت HD را روي اينترنت استريم مي‌كنند. 

همچنين در يك ثانيه، يك ميليون دقيقه محتواي ويديو در اينترنت انتقال‌خواهد‌يافت. نكته جالب‌ توجه آن‌كه مجموع ترافيك ويديويي در سال 2015 شامل فايل‌هاي ويديويي، اشتراك‌گذاري، پخش جرياني، P2P و VoD نود درصد كل ترافيك اينترنت را به خود اختصاص خواهد داد. 

ويديوي اينترنت روي تلويزيون در سال 2010 هفت درصد بوده، اما در سال 2015 به شانزده درصد خواهد رسيد. ترافيك VoD يا Video-on-Demand برابر سه ميليارد دي‌وي‌دي در هر ماه خواهد بود و از اين تعداد ديسك 77 درصد آن‌ها شامل ويديو با كيفيت HD خواهند بود. 

موبايل روي اينترنت

بخش قابل توجه ديگري از اينترنت در سال ‌2015 به ترافيك دستگاه‌هاي موبايل مربوط است. ترافيك انتقال اطلاعات با دستگاه‌هاي موبايل در اينترنت از سال 2010 تا سال 2015 افزايش 92 درصدي خواهد داشت و برابر 6,3  اگزابايت در هر ماه است. در اين ميان، ترافيك موبايل‌هاي عمومي با آدرس IP اختصاصي كه در سال 2010 يك درصد بوده است، بعد از پنج سال به هشت درصد مي‌رسد.  

    








شنبه 26 فروردین 1391  10:41 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها