0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

اتفاقاتی که در هر دقیقه در دنیای اینترنت رخ می دهد 
 
آن دسته از افرادی که عضوی از خانواده بزرگ اینترنت هستند در هر روز تصاویر جدید روی اینترنت منتشر می‌کنند، پست الکترونیکی می‌فرستند، پیام‌های فوری خود را ملاحظه می‌کنند، صفحه مخصوص خود در اینترنت را به‌روز می‌کنند و … اما کارشناسان در یک بررسی جدید نشان داده‌اند که به طور کلی در هر دقیقه در اینترنت چه اتفاقی می‌افتد.

به نقل از ایستنا،  طبق آمار رسمی منتشر شده، در هر دقیقه در اینترنت ۲۰ نفر در دام کلاه‌برداری‌های اینترنتی گرفتار می‌شوند، ۱۳۵ آلودگی از طریق بوت‌نت‌ها صورت می‌گیرد، ۴۷ هزار ابزار و برنامه بارگذاری می‌شود، ۲۰۴ میلیون پست الکترونیکی ارسال می‌شود، ۶ مقابله جدید در دایره‌المعارف آنلاین ویکی‌پدیا منتشر می‌شود، ۱۳۰۰ کاربر جدید به مشترکان تلفن‌همراه افزوده می‌شود، فروشگاه اینترنتی آمازون ۸۳ هزار دلار کالا می‌فروشد، ۱۰۰ حساب اینترنتی جدید در سایت LinkedIn باز می‌شود، ۳۲۰ نفر به مشترکان شبکه اجتماعی توئیتر اضافه می‌شود، ۲۷۷ هزار نفر وارد صفحه خود در شبکه اجتماعی فیس‌بوک می‌شوند، ۶۱ هزار ساعت موسیقی از طریق سایت Pandora گوش داده می‌شود، ۲۰ میلیون عکس در سایت اینترنتی Flickr مشاهده می‌شود، ۳۰۰۰ هزار عکس جدید در این سایت منتشر می‌شوند، ۳ میلیون جست‌وجوی اینترنتی در سایت اینترنتی گوگل انجام می‌شود و در پایان، ۳/۱ میلیون فایل ویدیویی در سایت YouTube مشاهده می‌شود و ۳۰ ساعت فایل ویدیویی روی این سایت قرار می‌گیرد.

این آمار و ارقام نشان می‌دهند که در هر دقیقه در دنیای اینترنت چه اتفاقاتی در حال رخ دادن هستند که البته باید توجه داشت این آمارها فقط مربوط به یک دقیقه از دنیای اینترنت می‌شود. این اطلاعات را شرکت اینتل بر اساس یک بررسی جامع منتشر کرده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 16 فروردین 1391  10:21 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

رجزخواني غول‌هاي اينترنت

امروزه بالا بردن سرعت وب به اولويت بسياري از ارائه‌دهندگان خدمات اينترنتي تبديل شده است چرا که سرعت بالاي وب‌سايت‌ها از يک سو باعث صرفه‌جويي در وقت و هزينه کاربران مي‌شود و از سوي ديگر آن‌ها را تشويق مي‌کند تا وقت بيشتري را در اينترنت سپري کنند و يا حتي تمايل بيشتري براي سرمايه‌گذاري در وب داشته باشند.

گوگل و مايکروسافت دو شرکتي هستند که به طور ويژه براي ايجاد وب سريع‌تر تلاش مي‌کنند و در اين زمينه با يکديگر رقابت دارند. هفته گذشته شرکت مايکروسافت از ارائه فناوري جديد HTTP خود با تاکيد بر دو پارامتر سرعت و پويايي خبر داد.

اگر چه پيش از اين گوگل طرحي به نام SPDY را براي بالا بردن سرعت HTTP پيشنهاد کرده و اين موضوع نيز مورد توافق مهندسين اينترنت و ناظران استانداردهاي وب قرار گرفته است اما مايکروسافت قصد دارد نقش پررنگ‌تري نسبت به گوگل در بهبود سرعت وب داشته باشد.

لازم به ذکر است SPDY يک پروتکل توسعه يافته در شبکه مي‌باشد که به منظور انتقال محتواي وب توسط گوگل ايجاد شد. اين پروتکل در حال حاضر در مرورگرهاي کروم و فايرفاکس مورد استفاده قرار مي‌گيرد. SPDY شبيه HTTP است و براي کاهش زمان تاخير بارگزاري صفحات وب و نيز بهبود امنيت آن‌ها به کار مي‌رود.

تاييدي همراه با رجزخواني
مديران شرکت مايکروسافت بر اين باور هستند که فناوري جديد HTTP با رويکرد پويايي و سرعت، از پروتکل SPDY شرکت گوگل و نيز کار بر روي WebSocketها شروع مي‌شود. آن‌ها عقيده دارند SPDY در بالا بردن آگاهي عمومي نسبت به عملکرد وب‌سايت‌ها بسيار موثر واقع شده است. با اين حال قصد دارند اثبات کنند که فناوري جديد شرکت مايکروسافت نسبت به پروتکل شرکت گوگل کارايي بهتري دارد. مايکروسافت با اين که پروتکل SPDY را قبول دارد اما مي‌خواهد با افزودن فناوري WebSocket به اين پروتکل، ارتباطي با سرعت بالا بين مرورگر و سرويس‌دهنده وب ايجاد کند. WebSocket يک فناوري وب است که در ارتباطات دو طرفه بيش از پروتکل انتقال TCP به کار مي‌رود.

اگر چه اين فناوري به منظور استفاده در مرورگرها و سرويس‌دهنده‌هاي وب طراحي شده است اما مي‌تواند توسط هر نرم‌افزار سرويس‌دهنده يا مشتري مورد استفاده قرار گيرد.

شواهد نشان مي‌دهد مايکروسافت درصدد افزايش سرعت در نرم‌افزارهاي کاربردي وب است و در اين ميان براي کنترل افسار اسب اينترنت از هيچ تلاشي دريغ نمي‌کند. مدير گروه شبکه شرکت مايکروسافت در بيان استراتژي اين شرکت اعلام کرده است: ما فکر مي‌کنيم نه تنها مرورگرها، بلکه نرم‌افزارهاي کاربردي نيز بايد سريع‌تر باشند و کاربران بايد بدانند چگونه با استفاده از مرورگرهاي خود سريع‌تر به خدمات وب دسترسي پيدا کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 فروردین 1391  8:26 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

مراقب کليک‌هاي خود باشيد!

هر روز هزاران رايانه به بدافزار آلوده مي‌شود اما نه از يک راه. ClickJacking يکي از روش‌هايي است که نفوذگران و ويروس‌نويسان براي رسيدن به اهداف خود از آن بهره مي‌برند که در طي چند سال گذشته شيوع بيشتري يافته است و در سال 2012 به يکي از روش‌هاي محبوب نفوذ تبديل شده است.

در روش ClickJacking کاربر از يکي از شاخه‌هاي Cross-site بهره مي‌گيرد. در اين روش کاربر به ظاهر روي يک دکمه يا لينک کليک مي‌کند اما در نهايت عملي ديگر انجام مي‌پذيرد و يا کاربر به‌طور ناخواسته به سايت ديگري هدايت مي‌شود. در روش ClickJacking کاربر با کليک روي دکمه‌هاي نامرئي، مجوزي صادر مي‌کند که خود از آن بي‌اطلاع است. در اين روش نفوذگر از ضعف مرورگر بهره مي‌برد چرا که هر سايتي مي‌تواند قرباني اين روش شود و لزومي ندارد که کاربر به آن سايت اعتماد داشته باشد يا نه.

صفحات وب به‌طور عمومي به وسيله کدهاي HTML نوشته مي‌شوند. کدهاي HTML خود مخرب نيستند اما مي‌توانند شرايط را براي اجراي يک کد مخرب JavaScript ايجاد کنند. به اين ترتيب که پس از بارگذاري سايت و نمايش همه المان‌ها، صفحه نامرئي ديگري روي صفحه بارگذاري مي‌شود. اين صفحه نامرئي باعث پاک شدن تصاوير صفحه اصلي نمي‌شود و مي‌تواند همه صفحه زيرين و يا بخشي از آن را بپوشاند. اگر چه نفوذگران معمولا قسمت‌هاي جذاب صفحه را انتخاب مي‌کنند و بقيه صفحه را دست نخورده باقي مي‌گذارند اما نمي‌توان به درستي دريافت که از چه روشي براي اين کار استفاده مي‌کنند و کيفيت آن چگونه است.

در بسياري از سايت‌ها اين صفحه نامرئي با اولين کليک کاربر روي سايت فعاليت خود را انجام داده و بلافاصله حذف مي‌شود. يکي از دلايل مرسوم باز شدن صفحات تبليغاتي، کليک روي همين صفحه نامرئي است.

مرسوم‌ترين و ساده‌ترين روش کليک دزدي، استفاده از نمايشگرهاي ويدئو در صفحات وب است. در بعضي از سايت‌ها يک Video بارگذاري مي‌شود و به ظاهر دکمه Play تنها به يک کليک کاربر نياز دارد تا فايل شروع به پخش شدن کند اما درست بعد از بارگذاري صفحه اصلي، يک صفحه نامرئي روي آن قرار مي‌گيرد و کاربر پس از کليک روي دکمه Play دکمه نامرئي را فشار مي‌دهد و دستورات ديگري را اجرا مي‌کند. مرسوم‌ترين اتفاقي که پس از کليک کردن روي يکي از اين دکمه‌ها رخ مي‌دهد، هدايت شدن به يک صفحه ديگر در اينترنت است اما با همين روش مي‌توان حساب کاربري و يا بانکي کاربر را نيز سرقت کرد و يا به وب‌کم و ميکروفون او دسترسي يافت. البته اين تنها نمونه‌اي از يک ClickJacking است اما بايد به اين نکته توجه کرد که ClickJacking با مهندسي اجتماعي گره خورده است و سعي مي‌کند از سوژه‌هاي جذاب و فريبنده براي مجبور کردن کاربر به کليک روي دکمه نامرئي بهره ببرد.

همان‌گونه که گفته شد، ضعف امنيتي مرورگرها به اضافه ضعف امنيتي سرويس‌دهنده‌هاي اينترنتي دليل اصلي استفاده نفوذگران از روش ClickJacking يا کليک دزدي است اما کاربران نيز مي‌توانند با اتخاذ رويه‌هاي امنيتي از افتادن در دام اين کليک دزدها در امان بمانند.

تا به امروز هيچ مرورگري به هيچ ابزاري براي جلوگيري از ClickJacking مجهز نشده است. اگر چه اين نکته يکي از نگراني‌هاي سازندگان مرورگرها است اما روش نفوذ به هر مرورگري متفاوت است و طبيعي است که مرورگرهاي محبوب‌تر بيشتر در خطر قرار دارند. مرورگر فايرفاکس تنها مرورگري است که مي‌تواند با استفاده از يک Add on در مقابل ClickJacking ايمن شود. البته اگر اين ابزار را روي فايرفاکس نصب نکنيد، اين مرورگر مي‌تواند کاملا مورد علاقه نفوذگران باشد. NoScript نام اين افزونه امنيتي است و در صورتي که يک سايت مورد حمله ClickJacking قرار گرفته باشد با نمايش عبارت redressed به کاربر اخطار مي‌دهد. البته نگاه کردن به سايت و مطالعه متون آن بي‌خطر است اما کليک کردن روي هر نقطه از يک سايت redressed شده يک ريسک واقعي است.

مايکروسافت براي حفاظت از مرورگر خود يک روش وب‌نويسي ايجاد کرده است که به کاربران IE در مورد ClickJacking اخطار مي‌دهد اما اين روش يک حفاظت نصفه و نيمه است و نمي‌توان هميشه به آن اعتماد کرد. اگر چه Safari و Chrome نيز از همين روش براي مقابله با ClickJacking استفاده مي‌کنند.

پايگاه‌هاي اينترنتي مشهور که روي سرورهاي مشهور و ايمن بارگذاري شده‌اند کم‌تر مورد اين گونه حملات قرار مي‌گيرند. از همين‌رو استفاده از سايت‌هاي ناآشنا و يا مشکوک مي‌تواند ريسک گرفتار شدن به دام ClickJacking را افزايش دهد.

خودداري از کليک روي هر لينک يا تصوير جذابي نيمي از امنيت است که نه تنها ClickJacking را کم اثر مي‌کند بلکه شما را در برابر روش‌هاي مهندسي اجتماعي نيز ايمن خواهد کرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 فروردین 1391  8:27 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

تاراج حريم شخصي کاربران به وسيله سرويس‌هاي تبليغاتي

يکي از مهندسين سابق گوگل که در زمان فعاليتش در آن شرکت براي غول جست‌وجو نرم‌افزارهاي تبليغاتي مي‌نوشت، شرکتي را راه‌اندازي کرده است که در آن به نوشتن برنامه‌هايي براي حفاظت از مرورگران وب از سرويس‌هاي جمع‌آوري داده‌هاي شخصي کاربران که خود از عوامل ايجاد کننده آن بوده، مشغول شده است.

برايان کنيش حدود 18 ماه پيش هنگامي که روي مقاله‌اي براي ارائه به کنفرانس DEFCON کار مي‌کرد، تصميم گرفت تا از کار در گوگل کناره‌گيري کند. کنفرانس DEFCON کنفرانسي است که از سال 1992 تا کنون محلي براي تجمع گروه‌هاي مختلف هکرها شده است تا در آن به بررسي دستاوردهاي امنيتي خود بپردازند. برايان کنيش در کنفرانس سال 2010 روي مقاله‌اي با موضوع رهگيري داده‌ها براي گوگل کار مي‌کرد.

کنيش در همان زمان در گروه‌هاي توليد سرويس‌دهنده‌هاي تبليغاتي نيز شرکت داشت اما در همان زمان که تحقيقات خود را براي سخنراني در کنفرانس DEFCON آغاز کرد، دريافت بسياري از داده‌هايش که توسط نرم‌افزارهاي متفرقه جمع‌آوري شده بود، در وب قرار داشت. او همچنين دريافت که بيش از 7000 نرم‌افزار رهگيري رفتار کاربران هنگام مرور اينترنت در وب وجود دارند که به تعقيب رفتار آن‌ها مشغول هستند. در بين اين نرم‌افزارها رقمي نزديک به 1000 شرکت با عنوان‌هاي نام آشنا نيز وجود داشت که داده‌هاي کاربران را جمع‌آوري مي‌کردند. او به اين نکته نيز اشاره کرده که بسياري از اين داده‌ها به نام‌هاي حقيقي کاربران نيز متصل شده بود که متولي اصلي اين اتفاق را پايگاه‌هاي اجتماعي مانند فيسبوک به علت ضعف در سياست‌هاي حفظ حريم شخصي کاربران و استقبال عمومي کاربران از آن مي‌دانست. بر اين اساس برايان کنيش تصميم گرفت تا براي مرورگر گوگل کروم افزونه‌اي را به نام Facebook Disconnet بنويسد. در همان زمان اتفاقي براي پايگاه اجتماعي فيسبوک افتاده بود و بر اساس آن داده‌هاي شخصي کاربران به طور تصادفي در اختيار توسعه‌دهندگان نرم‌افزاري قرار گرفت. از اين رو به محض آن که افزونه ايجاد شده در فروشگاه اينترنتي کروم قرار گرفت، با استقبال زياد کاربران مواجه شد و پس از آن کنيش تصميم گرفت تا گوگل را ترک کند. او در اين رابطه مي‌گويد: "ديگر کاربران هدف اصلي شرکت‌ها نيستند. سياست‌هاي امروز شرکت گوگل به طور کلي با آن چيزي که در سال 2003 مطرح کرده بود، متفاوت است". کنيش در سال 2010 افزونه‌اي را به نام Disconnect.me براي مرورگرهاي مختلف با کمک يکي ديگر از مهندسين گوگل و يک کارشناس حريم شخصي کاربران، ايجاد کرد که تا کنون توانسته با بيش از 400 هزار کاربر، سرمايه 600 هزار دلاري را جذب کند. اين افزونه در مرورگرهاي کروم، فايرفاکس و سافاري براي پايگاه‌هاي اجتماعي فيسبوک، توئيتر، LinkedIn و گوگل قابل اجرا است که براي مرورگر مايکروسافت IE نيز به زودي توليد خواهد شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 فروردین 1391  8:29 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

سيزده به در به سبک مجازي

علم پيشرفت کرده است و ما شاهد اين هستيم که روز به روز گجت‌ها و ابزارهاي ديجيتالي جديدي در زندگي امروز به کار گرفته مي‌شوند و در مقايسه با سال‌هاي گذشته تمامي کارها بسيار سريع‌تر و آسان‌تر قابل انجام است. در حال حاضر شرايط به گونه‌اي تغيير پيدا کرده است که شما مي‌توانيد در حالي که در منزل خود نشسته‌ايد بسياري از کارها را در مکان‌هاي مختلف بدون نياز به حضور فيزيکي انجام دهيد به عنوان مثال حتما خودتان هم احساس کرده‌ايد که از رفت و آمدهايي که به بانک يا ادارات مختلف داشته‌ايد بسيار کاسته شده است و اکنون با کمک سرويس‌هاي اينترنتي که در اختيارتان قرار مي‌گيرد، زندگي بسيار ساده‌تر از گذشته شده است. با اطمينان مي‌توان گفت که اينترنت بسياري از کاربران حرفه‌اي خود را تنبل کرده است و شرايطي را براي آنان به وجود آورده است که حتي حاضر به حضور فيزيکي در فروشگاه‌ها براي خريد لباس يا کفش هم نيستند و سعي بر اين دارند که تا حد امکان تمامي کارهاي خود را از طريق جهان مجازي و سرويس‌ها و امکاناتي که اينترنت در اختيارشان قرار مي‌دهد، انجام دهند. گذشته از اين موارد اينترنت و جهان آي‌تي علاوه بر اين که به صنايع مختلف کمک کرده و کارهاي آنان را آسان کرده‌اند، صنايع جديدي را هم به وجود آورده‌اند. به عنوان مثال يکي از صنايعي که در سال‌هاي اخير به آن توجه ويژه‌اي در جهان شده است، صنعت گردشگري مجازي بوده است. يک لحظه تصور کنيد که در منزل خود نشسته‌ايد و قادر هستيد که از دريچه رايانه و اينترنت به هر نقطه از جهان که دوست داريد سفر کرده و علاوه بر اين که توضيحات کاملي در مورد آن خواهيد ديد، به صورتي مجازي در آن به گشت و گذار هم بپردازيد. خوبي بزرگي که اين روش دارد اين است که لازم نيست که شما هزينه‌اي را براي اين شيوه از گشت و گذار بپردازيد و تنها با هزينه‌اي که براي اتصال به اينترنت پرداخت مي‌کنيد، مي‌توانيد در يک سفر مجازي خوش بگذرانيد. شايد براي شما هم جالب باشد که بدانيد در حال حاضر بيشتر کشورها داراي صنعتي به نام توريسم الکترونيک هستند و با استفاده از آن تمامي نقاط ديدني موجود در کشور خود را در جهان مجازي به کاربران معرفي کرده و حتي نمايي نزديک از آن‌ها را به نمايش خواهند گذاشت. به اين ترتيب شما قبل از اين که به صورت واقعي به يک مکان سفر کنيد مي‌توانيد اطلاعات کامل و جامعي در مورد آن داشته و در اين مورد تصميم بگيريد که آيا علاقه‌مند به بازديد واقعي از آن مکان هستيد يا نه. اگر جزو آن دسته از افراد هستيد که به سفر و گشت و گذار علاقه داريد ولي وقت کافي براي مسافرت نداشته يا به دليل بالا بودن هزينه‌ها نمي‌توانيد به هر جا که دوست داريد سفر کنيد بد نيست که با توريسم الکترونيک، آشنايي بيشتري پيدا کنيد. موضوع ويژه اين هفته بايت را دنبال کنيد زيرا در اين شماره به سراغ اين صنعت نوين رفته و آن را به شما معرفي خواهيم کرد.

گردشگري الکترونيک
تمامي افرادي که در اين صنعت فعاليت مي‌کنند، معتقد هستند که گردشگري الکترونيکي نقطه عطفي ميان صنعت فناوري اطلاعات و صنعت گردشگري است. با توجه به اين موضوع که بسياري از فعاليت‌هاي درآمدزا و فرصت‌هاي شغلي مناسب در جهان از اين دو صنعت نشات گرفته، مي‌توان نتيجه گرفت که صنعت توريسم الکترونيک هم مي‌تواند به نوبه خود در صورتي که به آن به اندازه کافي توجه شود، پيشرفت داشته و به يکي از قدرتمندترين صنايع جهان تبديل شود. البته صنعت گردشگري به انواع گوناگوني تقسيم مي‌شود و زيرشاخه‌هاي متفاوتي دارد اما به وضوح مي‌توان نقش فناوري اطلاعات را در تمامي بخش‌هاي آن مشاهده کرد. فناوري اطلاعات از دو جنبه متفاوت به صورت تدريجي به صنعت گردشگري نفوذ پيدا کرده است. جنبه اول به کار گيري فناوري اطلاعات براي مواردي مانند اطلاع رساني و معرفي خدمات گردشگري به مردم است که براي اين کار از تمامي پتانسيل‌هاي صنعت فناوري اطلاعات به منظور توسعه زير ساخت‌هاي صنعت گردشگري براي اطلاع رساني استفاده شده است. جنبه ديگري که در سال‌هاي اخير از آن بسيار استقبال شده است، گردشگري مجازي يا همان توريسم الکترونيک است. اين جنبه به اندازه‌اي قدرتمند ظاهر شده و عمل کرده است که کارشناسان پيش‌بيني کرده‌اند که در آينده شاهد جدا شدن اين جنبه و ادامه فعاليت آن به عنوان يک صنعت جداگانه باشيم. گردش يا سفر به صورت مجازي و الکترونيکي مي‌تواند براي بسياري از افراد جذاب بوده و طرفداران مخصوص به خود را داشته باشد. البته از پيش نيازهاي اين صنعت مي‌توان به الکترونيکي شدن تمامي منابع گردشگري اشاره کرد. در گردشگري مجازي يک کاربر يا در واقع يک توريست قادر خواهد بود که در کمترين زمان ممکن با کمترين هزينه تمامي ظرفيت‌هاي گردشگري مربوط به کشور يا مقصد مورد نظر خود را شناسايي کرده و به اين ترتيب با تدوين يک برنامه مناسب براي خود به سمت مکان مورد نظرش سفر کند. گردشگري مجازي صنعت نويني است که مدت زمان زيادي از پديد آمدن آن نمي‌گذرد و با افزايش تعداد کاربران اينترنتي به اين صنعت هم بيشتر از گذشته توجه شده و امکانات توسعه و گسترده‌تر شدن آن فراهم شده است. گردشگري مجازي از نظر علمي هم مي‌تواند به يک رشته دانشگاهي جدا تبديل شده زيرا شامل مجموعه‌هاي مديريت کسب و کار، مديريت اطلاعات و مديريت گردشگري است.

چرا گردشگري الکترونيک؟
بسياري از افراد هستند که علاقه‌مند به آثار باستاني شهرها و کشورهاي مختلف بوده و حتي حاضرند با انجام هزينه‌هاي سنگين به نقاط مختلف جهان سفر کرده و به ديدن اين جاذبه‌هاي توريستي بروند اما هيچ کس قادر نيست که هزينه سفرهاي زيادي را در مدت زمان کم بپردازد و آن طور که دوست دارد براي ديدن بناهاي جذاب و اشياهاي قيمتي به تمامي کشورها سفر کند. در اين لحظه، گردشگري مجازي مي‌تواند به کمک اين دسته از افراد آمده و تا حدودي به برآورده کردن نيازهاي آن‌ها بپردازد. شايد بتوان گفت که اين نوع از گردشگري براي انواع گردشگري مانند گردشگري روستايي، کشاورزي و گردش در مناطق دور افتاده که زياد مورد توجه توريست‌ها قرار ندارد، موفق‌تر عمل مي‌کند. اما اگر هدف از گردش حس کردن آب و هوا در يک منطقه خاص يا چشيدن طعم غذا يا استفاده از يک هواي آفتابي در يک ناحيه خاص باشد، نمي‌توان از اين روش استفاده کرد زيرا شما در هيچ زماني قادر نخواهيد بود که يک نسيم صبحگاهي در سواحل يک جزيره زيبا را از طريق گردشگري مجازي حس کنيد. اما اين نوع از گردشگري براي تحقيقات در مورد محل زندگي يک عده خاص يا آشنايي با صنايع دستي يک منطقه يا حتي خريداري آن‌ها به صورت الکترونيک بسيار مناسب بوده و به ما کمک خواهد کرد.

نقش آي‌تي در توريسم مجازي
مي‌توان کاربرد فناوري اطلاعات در گردشگري را به چند بخش مختلف تقسيم کرد. به عنوان مثال شبکه‌هاي داخلي، شبکه‌هاي خارجي و خود شبکه مجازي اينترنت سه بخش کاملا مجزا هستند که در صنعت گردشگري مورد استفاده قرار خواهند گرفت. به کارگيري فناوري اطلاعات و استفاده از شبکه‌هاي داخلي در صنايع گردشگري مي‌تواند باعث بالا رفتن تعداد توريست‌ها و افزايش کارايي شرکت‌هايي شود که در اين صنعت فعاليت مي‌کنند. از طرف ديگر به کارگيري فناوري اطلاعات در شبکه‌هاي داخلي و اينترنت باعث خواهد شد که همبستگي مناسبي ميان فعاليت‌هاي متفاوت آژانس‌ها و شرکت‌هاي مختلفي که در زمينه گردشگري فعاليت دارند، به وجود آيد. اکنون کاربرد ابزارهاي ICT در موارد مختلفي مانند نظام ذخيره مکان CRS ، نظام توزيع جهاني GDS و مديريت مقصد DMS بسيار بيشتر از گذشته و پر رنگ‌تر شده است و اين ابزارها در صنايع حمل و نقل هوايي و هتل‌ها و خدمات مسافرتي هم به کار گرفته شده‌اند. به استفاده از اين امکانات است که امروزه شما مي‌توانيد تمامي هماهنگي‌هاي مورد نياز با مقصد خود را به آساني انجام داده و در مورد تمام ابهاماتي که برايتان وجود دارد با استفاده از پورتال‌هاي گردشگري مجازي، تحقيق کرده و يک سفر با چشم باز انجام دهيد. به کارگيري اين ابزارها در صنايع گردشگري سبب شده است که روند گردشگري به صورت کلي در جهان تغيير پيدا کرده و ساز و کارهاي جديد راهبردي و مديريتي در اين صنعت به وجود آيد. شايد در گذشته به اندازه کافي اطلاعات در اختيار افرادي که قصد سفر داشتند، قرار نمي‌گرفت اما شرايط در حال حاضر به گونه‌اي تغيير پيدا کرده است که شما قادر هستيد در حالي که در منزل خود و پاي رايانه‌تان نشسته‌ايد به دورترين نقاط جهان سفر کرده و ديدني‌هاي کشورهاي مختلف را از دريچه جهان مجازي ببينيد.

ايران نيازمند گردشگري مجازي
با اطمينان بسيار زيادي مي‌توان گفت که به دليل تمدن کهن ايران، کشور ما به عنوان يکي از قطب‌هاي اصلي گردشگري هميشه مورد توجه توريست‌ها بوده است. بالاخره مردم کشور ما هم خود را به هر طريقي که شده با جهان وب تا حدي سازگار کرده و تصميم به استفاده از اينترنت در زندگي روزمره خود گرفته‌اند و همين موضوع هم دليل بسيار محکمي براي اين خواهد بود که مسئولان کشورمان به اين دسته از خدمات بيشتر از قبل اهميت داده و سعي به استفاده از صنايع جديد داشته باشند. آثار باستاني مانند تخت جمشيد، شهر سوخته، سي‌و سه پل، طاق بستان، چهل ستون و... به قدري براي ما و باستان شناسان جهان ارزشمند هستند که اکنون معرفي اين آثار بسيار گرانبها به جهانيان به عنوان يک ضرورت شناخته شده است. گرچه که سازمان ميراث فرهنگي کشور ما براي معرفي ميراث فرهنگي و صنايع دستي کشورمان تا به حال تلاش قابل تقديري داشته است اما مي‌توان گفت که اين امکان وجود دارد که بسيار بهتر از اين هم عمل کنيم و آثار تاريخي و مکان‌هاي مهم گردشگري کشورمان را بسيار قوي‌تر به جهانگردان خارجي و حتي مردم ايران معرفي کنيم. اين گونه است که مسئولان کشورمان تصميم بر اين دارند که با استفاده از اين روش تمامي سرويس‌هاي مورد نياز گردشگران داخلي و خارجي را به صورتي ساده‌تر، با کيفيتي بسيار بالاتر با انجام هزينه‌اي کمتر به آن‌ها ارائه کنند. به عبارت ديگر قرار بر اين شده است که در کشور ما هم تمامي سرويس‌هايي که در گذشته به صورت سنتي مورد استفاده گردشگران قرار مي‌گرفته است، از اين پس به صورت الکترونيکي به آن‌ها ارائه شود. مديران کشور ما هم به اين نتيجه دست پيدا کرده‌اند که الکترونيک توريسم، حاصلي از ترکيب مدل‌هاي تجارت الکترونيکي و دولت الکترونيک است که به صورت خودکار باعث ايجاد سرويس‌ها و مفاهيم جديد ديگري مي‌شود. فعاليت‌هايي که رقباي خارجي و داخلي در رابطه با ارائه خدمات گردشگري و ترکيب آن‌ها با فناوري اطلاعات انجام مي‌دهند منجر به ايجاد صنعت گردشگري مجازي مي‌شود و هر کشوري براي جذب توريست بيشتر بايد از اين صنعت مجازي به بهترين شکل ممکن استفاده کرده و قدمت و آثار باستاني خود را به ديگر جهانيان معرفي کرده و آن‌ها را به سمت خود بکشاند. به طور حتم فناوري اطلاعات و ارتباطات مهم‌ترين وسيله‌اي است که مي‌توان پيشرفت بزرگي را در صنايع گردشگري به وجود آورده و حد و مرزها را بشکند. گذشته از تمامي اين موارد مقوله گردشگري مجازي، مي‌تواند در کشور ما به يک صنعت پر سود تبديل شود زيرا فرهنگ غني و بستر بسيار مناسبي براي فعاليت در اين زمينه داريم. سودمندي اين صنعت زماني براي ما بيشتر مشخص خواهد شد که حرکت بيشتري به سمت آن داشته و فناوري اطلاعات و ارتباطات را به عنوان يک رکن اساسي در صنعت گردشگري کشورمان پذيرا باشيم. ايران با توجه به پيشينه قدرتمندي که از نظر تاريخي و فرهنگي دارد به طور حتم نيازمند گردشگري مجازي است تا بتواند صنعت توريسم را گسترده‌تر کند. البته در حال حاضر در بخش‌هاي خصوصي وب سايت‌هاي مختلفي يا حتي وبلاگ‌هايي در زمينه توريسم ايراني در حال فعاليت هستند و افرادي که طراحي اين سايت‌ها را انجام داده‌اند با توجه به امکانات اندکي که داشته‌اند، توانسته‌اند که دريچه متفاوتي را به روي مشتريان خارجي باز کرده و آن‌ها را به داشته‌هاي تاريخي و فرهنگي کشور ما علاقه‌مند کنند اما اين کار کافي نيست و لازم است که براي دستيابي به صنعت توريسم مجازي سرپرستي و سازماندهي پايگاه‌هاي مجازي از سوي مديران مختلف در بخش‌هاي دولتي مرتبط با سازمان ميراث فرهنگي انجام گيرد. فعاليت پورتال سازمان ميراث فرهنگي براي توسعه صنعت توريسم مجازي به تنهايي کافي نخواهد بود و براي کشوري مانند ايران که جاذبه‌هاي توريستي بسيار زيادي دارد، بايد بسيار قدرتمندتر از اين عمل کنيم.

فناوري اطلاعات، رکن اساسي
در عرصه توريسم جهاني، فناوري اطلاعات نقش بسيار مهمي دارد و نقش تعيين کننده‌اي را در بالا بردن کيفيت و ميزان بهره برداري از اين صنعت دارد. با اين اوصاف مي‌توان گفت که در آينده‌اي بسيار نزديک کشورهايي که از زير ساخت‌هاي مناسب در اين زمينه استفاده نمي‌کنند، از چرخه رقابت‌هاي جهاني و حتي منطقه‌اي گردشگري حذف خواهند شد. با استفاده از فناوري اطلاعات در صنعت گردشگري مي‌توان به موارد مناسبي دست پيدا کرد که از ميان آن‌ها مي‌توان به اطلاع رساني شفاف، دقيق و معتبر، انجام تمامي تشريفات اخذ ويزا، انجام تمامي امور مربوط به رزرواسيون الکترونيکي اشاره کرد. اکنون بيش از 66 درصد از مردم آمريکا از وب سايت‌هاي گردشگري استفاده مي‌کنند و آن‌ها را به آژانس‌هاي مسافرتي ترجيح مي‌دهند. اين در حالي است که 25 درصد از مردم کانادا و 35 درصد از مردم آمريکا دوست دارند که به صورت اينترنتي سفر کنند و اين مورد را تا به حال تجربه کرده‌اند. از ميان امکانات فناوري اطلاعات در صنعت گردشگري مي‌توان به موارد ديگري هم اشاره داشت، از جمله گردشگري مجازي، تجهيزات گردشگري الکترونيک، پورتال‌هاي گردشگري، تجهيزات الکترونيکي مانند IP Camera، سيستم‌هاي رديابي هوشمند، راهنماهاي الکترونيک و کيوسک‌هاي الکترونيکي که در سطوح شهر براي راهنمايي مسافران وجود دارند. در کنار تمامي موارد اين امکان وجود دارد که توسط دوربين‌هاي مختلف يک مکان خاص را از طريق اينترنت از راه دور مانيتور کنيد. تمامي اين سرويس‌ها به نسبت امکاناتي که در اختيار ما قرار مي‌دهند، هزينه بسيار کمي را براي ما خواهند داشت و بسيار بي‌دردسر خواهند بود. تجهيزات بي‌سيم، استفاده از نقشه‌هاي مسيريابي مانند نقشه‌هاي شرکت گوگل مي‌تواند امروزه به بسياري از توريست‌ها در زمان ورود به يک مکان جديد کمک کند. به اين ترتيب ديگر نيازي به حضور شخصي به عنوان راهنما نخواهد بود و همچنين هر کسي مي‌تواند از زبان خود براي استفاده از نقشه‌ها بهره برده و تمامي اطلاعات را در قالب فايل‌هاي ويدئويي يا صوتي دريافت کند. کارشناسان سازمان بين المللي جهانگردي اعلام کرده‌اند که در حال حاضر مردم کشور فرانسه بيش از ديگر کشورهاي جهان از فناوري اطلاعات و ارتباطات براي جذب توريست به کشور خود استفاده مي‌کنند و پس از آن کشورهاي اسپانيا و آمريکا در رده‌هاي بعدي قرار گرفته‌اند. درست است که هنوز دوره‌هاي آموزشي مناسبي براي توسعه گردشگري مجازي در مراکز دانشگاهي کشور ما به چشم نمي‌خورد اما به طور حتم نياز است که به اين مورد بسيار توجه شود و تمامي مواردي که به صورت مانع وجود دارد و نمي‌گذارد که افراد به اندازه کافي به سيستم‌هاي مجازي اطمينان داشته باشد از ميان برداشته شود و شايد بتوان گفت که تمامي اين موارد در صورتي امکان خواهد داشت که قبل از هر چيزي ما به فکر ايجاد يک بستر مناسب و قدرتمند اينترنتي در کشورمان باشيم تا به پايه‌اي محکم براي ديگر صنايعمان از جمله صنعت توريسم مجازي تبديل شود.

پيشرفت کنيم
اگر ما هميشه منتظر اين باشيم که ديگران در راهي به اندازه کافي به جلو حرکت کنند و بعد از آن ما از داشته‌هاي آنان استفاده کنيم، براي هميشه از آن‌ها عقب‌تر خواهيم بود و اين گونه است که به کشوري تبديل مي‌شويم که خودش به تنهايي حرفي براي گفتن ندارد و هميشه وابسته به پيشرفت ديگران است. مسلما صنعت توريسم مجازي در جهان به يک واقعيت کاربردي تبديل شده است و اگر ما بعد از سال‌ها به واقعيت‌هاي ديگري مانند شهروند الکترونيک، دولت الکترونيک، تجارت الکترونيک و بانکداري الکترونيک رسيده‌ايم نبايد در مقابل ديگر مقوله‌هاي الکترونيکي مقاومت به خرج داده و از آن‌ها در زندگي استفاده نکنيم. زمينه‌هاي گردشگري مجازي با حمايت مسئولان در کشور ما بايد به بهترين شکل ممکن فراهم شده و نبايد اين گونه باشد که فکر کنيم که توريسم مجازي تنها همين است که با راه اندازي يک پايگاه الکترونيکي و پورتال قادر باشيم که به دور دنيا تنها از طريق يک کليک سفر کنيم. بلکه گردشگري مجازي در حقيقت فراهم کردن شرايطي است که در آن هر کاربر قادر باشد با استفاده از ابزارهايي که در اختيارش قرار داده مي‌شود، در کمترين زمان ممکن با کمترين امکانات و هزينه ، حتي اگر در سطح پاييني از دانش قرار دارد هم ظرفيت‌هاي گردشگري هر کشوري که دوست دارد را شناسايي کرده و اگر به آن‌ها علاقه دارد بتواند برنامه هدفمندي را براي مسافرت به آن مکان خاص فراهم آورد. با استفاده از اين روش مي‌توان در توسعه فرهنگ‌ها و ارتباطات ملل هم موفق عمل کرد و اين گونه است که بسياري از کارشناسان اعتقاد دارند که گردشگري اولين و مهم‌ترين صنعت در جهان است. شايد براي شما هم جالب باشد که بدانيد در سال 2011 بيش از 1 ميليارد و 20 ميليون نفر گردشگر به مناطق مورد علاقه خود سفر داشته‌اند و درآمد ناشي از گردشگري بين المللي چيزي در حدود 1.6 تريليون دلار بوده است. همچنين کارشناسان پيش‌بيني کرده‌اند که وضعيت تا سال 2020 به گونه‌اي تغيير پيدا خواهد کرد که ما در هر سال چيزي در حدود 1.6 ميليارد نفر گردشگر و درآمد سالانه‌اي بيشتر از 2 تريليون دلار خواهيم داشت. البته سابقه شرکت ابزارهاي الکترونيکي در صنعت گردشگري به دهه 1960 باز مي‌گردد که در آن زمان شرکت‌هاي هواپيمايي آمريکايي از سيستم‌هاي الکترونيکي براي رزرو جا استفاده مي‌کردند و پس از آن تحولات گسترده و تعيين کننده‌اي در عرصه گردشگري آغاز شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 فروردین 1391  8:30 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

یاهو 2000 نیروی خود را اخراج می‌کند

مدیریت جدید یاهو به امید حل مشکلات مالی و بحران‌های پیشروی این شرکت، احتمالا به زودی 2000 نیروی این شرکت را اخراج خواهد کرد.
به نقل از روزنامه «گاردین»، شرکت یاهو در پی ادامه مشکلات در این شرکت، احتمالا به زودی دست به تعدیل نیروی گسترده خواهد زد.

این گزارش به نقل از وبلاگ «آل‌تینگز‌دی» می‌نویسد، احتمال دارد یاهو تا چهارشنبه اخراج 2000 نفر از نیروهای خود را اعلام کند. یاهو هنوز پاسخی در این زمینه ارائه نداده است.

با وجود اینکه یاهو هنوز هم یکی از پربازدیدترین موتورهای جستجو است، با این حال در رقابت با مهمترین رقبای خود نظیر گوگل و فیس‌بوک با مشکل مواجه شده است و نتوانسته موفقیت و رونق سابق خود را بازیابد. یاهو سال گذشته جایگاه خود به عنوان بزرگترین پنل تبلیغاتی در امریکا را نیز از دست داد و فیس‌بوک جایگزین آن شد.

یاهو اخیرا با مجموعه‌ای از تغییرات مدیریتی نیز همراه بوده است، و «اسکات تامپسون» مدیر اجرایی سابق شرکت «پی‌پال» از ماه ژانویه به جای «کارول بارتس» مدیر پیشین و ناموفق یاهو به مدیریت این شرکت رسید. اخیرا یاهو دست به تغییرات گسترده‌ای زده، و حتی شروع به فروش بخشی از دارایی‌های خود کرده است. یکی از این موارد، مذاکرات بلندمدت یاهو برای فروش سهام خود در شرکت چینی «علی‌بابا» بود که البته این مذاکرات با شکست مواجه شد.

اخراج 2000 کارمند از کارکنان یاهو به معنی تعدیل نیروی 14درصدی در 14000 کارمند این شرکت در سرتاسر جهان است. این تغییرات احتمالا بخش‌های تجاری یاهو تا بخش‌های برنامه‌های تلفن همراه این شرکت را در بر می‌گیرد.

این حرکت پس از آن انجام می‌گیرد که شرکت «تیرد پوینت» بزرگترین سهامدار یاهو در نامه‌ای به تامپسون در حالی که یاهو را شرکتی خواند که در چندسال اخیر تضعیف شده است، خواند، خواستار برکناری مدیران این شرکت شد، تا شاید بتوان این شرکت را بازیابی کرد.

یاهو علاوه بر این درگیر شکایات بر علیه فیس‌بوک نیز هست. یاهو فیس‌بوک را به کپی‌برداری از طرح‌های این شرکت متهم کرده و عنوان کرده که پنل‌های تبلیغاتی و امکانات به اشتراک گذاری عکس‌ها در فیس‌بوک از طرح‌های یاهو کپی شده است. این طرح‌ها 80درصد درآمد سال گذشته یاهو را تامین کرده‌اند.

گفتنی است روزنامه «لوفیگارو» نیز در گزارشی اعلام کرد، سود شرکت یاهو در سال 2011 با 15درصد کاهش روبرو بوده است. همچنین مجموع درآمد این شرکت در سال گذشته، 21 درصد کاهش یافته است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 فروردین 1391  8:32 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

فشار کاربران به یاهو برای رعایت حریم شخصی

به دنبال فشار و درخواست گسترده کاربران از موتور جستجوهای بزرگ اینترنتی برای احترام به حریم شخصیشان، یاهو تسلیم بخشی از خواسته های آنان شد.

  به نقل از تک وب، در حالی که گوگل به علت به اشتراک گذاری اطلاعات شخصی کاربرانش و نقض حریم شخصی آنها تا حد زیادی اعتبار خود را از دست داده، یاهو می گوید به زودی از قابلیتی موسوم به Do not track پشتیبانی خواهد کرد که مانع از بررسی سوابق جستجوهای کاربران در یاهو توسط اشخاص و شرکت های ثالث می شود.

در این صورت کاربران می توانند گزینه ای را در هنگام استفاده از یاهو فعال کنند که به آنان اجازه می دهد جلوی ردگیری فعالیتهایشان در فضای مجازی را بگیرند.

یکی دیگر از مزایای این کار جلوگیری از بمباران تبلیغاتی کاربران به صورت هدفمند و بر اساس سوابق کاربری وب است. امروزه آگهی دهندگان با بررسی کوکی ها می توانند از تمامی سایت های محبوب و علائق کاربران مطلع شوند و حتی بدانند کاربران اینترنت همراه چه موقعیت مکانی دارند وبر همین اساس تبلیغاتی را در معرض دیدشان قرار دهند. فعال کردن قابلیت Do not track جلوی این سواستفاده را هم می گیرد.

گفتنی است گوگل علیرغم همه اعتراضات به عمل آمده از سوی گروه های مدافع حقوق مدنی و شرکت های امنیتی کماکان چنین قابلیتی را بر روی سرویس های خود فعال نکرده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 فروردین 1391  8:34 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

با برترین ضدویروس‌های آندروید آشنا شوید

 

در حالی که کاربران سیستم عامل اندروید گوگل با دهها نوع بدافزار مختلف دست و پنجه نرم می کنند بی اثر بودن ضدویروس های طراحی شده برای این سیستم عامل هم موجب نگرانی های گسترده تر شده است. 

   موسسه AV-Test بررسی مفصلی را انجام داده تا میزان کارآیی نرم افزارهای امنیتی و ضدویروس هایی که برای حفاظت از کاربران سیستم عامل آندروید طراحی شده مشخص شده و نتایج این تحقیقات چندان امیدوارکننده نیست.

گوگل با بازاریابی های گسترده و تبلیغات سنگین برای سیستم عامل اندروید موفق شده سرعت رشد آن را از ماه می سال گذشته تاکنون به 472 درصد برساند. اما سرعت رشد بدافزارهای طراحی شده برای آندروید هم بالا بوده و البته کاملا طبیعی است که بدافزارنویسان سیستم عاملی را هدف بگیرند که کاربران بیشماری دارد.

 

** تهدیدات عمده آندروید؛ تروجان و نرم افزارهای جاسوس

به طور کلی بدافزارهای طراحی شده برای آندروید را در دو بخش می توان طبقه بندی کرد. یکی تروجان های ارسال شده از طریق پیامک و دیگری نرم افزارهای جاسوس.

تروجان های ارسالی از طریق پیامک ها در داخل برنامه های نرم افزاری مخفی می شوند و در زمان فعال شدن آن ها بی سروصدا به اقدامات مخرب خود می پردازند. مهم ترین کار این تروجان ها ارسال پیامک برای شماره هایی است که برقراری ارتباط پیامکی با آنها مستلزم صرف هزینه بالایی است.

در اکثر موارد این پیامک ها برای شماره های بین المللی که در خارج از یک کشور هستند ارسال می شود و به همین علت کاربر در پایان ماه باید قبضی با هزینه سنگین را پرداخت کند.

بررسی ها نشان می دهد این شماره ها معمولا متعلق به هکرهاست و به همین علت آنها با طراحی تروجان های پیامکی پول سنگینی به جیب می زنند.

کاربران تنها زمانی متوجه بلایی که بر سرشان آمده می شوند که در قبض موبایل متوجه هزنیه غیرعادی پیامک های ارسالی می شوند. نزدیک به نیمی از تروجان هایی که برای سیستم عامل آندروید طراحی می شوند از این نوع هستند.

نرم افزارهای جاسوس نوع دوم بدافزارهای متداول برای کاربران سیستم عامل آندروید هستند. این نرم افزارها که بخش اعظم بدافزارهای مخرب طراحی شده برای این سیستم عامل را شامل می شوند دسترسی عمیق و همه جانبه ای به سیستم های رایانه ای یافته و به طور گسترده از آسیب پذیری های موجود در سیستم عامل آندروید برای دسترسی root یا کامل به ابزار و امکانات و اطلاعات آن سوءاستفاده می کنند.

آنها از این طریق تمامی اطلاعات شخصی کاربر که بر روی گوشی وی ذخیره شده را جمع آوری می کنند، اطلاعاتی که شامل اطلاعات فهرست تماس های کاربر، پیامک ها، عکس ها و ویدیوها و اطلاعات مربوط به عادات آن کاربر خاص در زمان استفاده از اینترنت و سرویس های همراه دیگر است.

این اطلاعات سپس برای طراح نرم افزار جاسوس ارسال می شود و ممکن است وی این اطلاعات را برای طراحی برنامه های دیگری به کار بگیرد یا آنها را به شرکت های تبلیغاتی یا دیگر برنامه نویسان بفروشد. برخی از این برنامه ها تا بدان حد زیرکانه و پیچیده هستند که کاربر نمی تواند متوجه ماهیت واقعی آنها شود.

از همین روست که بر اساس بررسی های موسسه ژونیپر تعداد بدافزارهای طراحی شده برای آلوده کردن گوشی های مجهز به سیستم عامل آندروید در سال 2011 معادل 3325 درصد رشد نشان می دهد.

این میزان رشد کمیت بدافزارهای طراحی شده برای آلوده کردن یک سیستم عامل خاص در طول تاریخ بی سابقه بوده است. تعداد بدافزارهای شناسایی شده توسط ژونیپر از 11138 مورد در سال 2010 به 28472 مورد در سال 2011 رسیده است. گزارش دیگری هم که به طور جداگانه توسط موسسه اف –سکیور انتشار یافته حاکیست بخش اعظم بدافزارهای سال 2011 برای آلوده کردن سیستم عامل آندروید ابداع شده اند.

با توجه به اینکه به طور متوسط هر روز 850 هزار تبلت یا گوشی هوشمند جدید مجهز به سیستم عامل اندروید در نقاط مختلف جهان فعال می شوند، می توان تصور کرد که حجم آلودگی بدافزاری و ویروسی در نقاط مختلف جهان با چه سرعتی در حال افزایش است.

** دسته بندی چهارگانه ضدویروس های آندروید

اما شرکت AV-Test در جریان بررسی های خود 41 برنامه مختلف اسکنر ویروس های رایانه ای را که برای سیستم عامل آندروید طراحی شده بودند بر اساس توانایی کشف آلودگی به تروجان و نرم افزار جاسوس بررسی کرد و به این نتیجه رسید که نزدیک به دو سوم این نرم افزارهای امنیتی به هیچ وجه قابل اعتماد و مناسب نیستند.

این نرم افزارها 65 درصد از 618 نوع بدافزار منتخب شرکت AV-Test را شناسایی نکرده بودند. البته در اکثر موارد ضدویروس های همراه عرضه شده توسط شرکت هایی که محصولات مشابهی را برای رایانه های رومیزی عرضه می کردند، عملکرد خوبی داشتند و این امر نشان می دهد که تجربه قبلی این شرکت ها برای طراحی ضدویروس های متناسب با تلفن های همراه هوشمند به کمک آنها آمده است.

از میان ضدویروس های برتر آندروید می توان به Avast، Lookout، Dr. Web، Zoner، F-Secure، Ikarus و Kaspersky اشاره کرد. این ضدویذوس ها توانستند تا 90 درصد از 618 نوع بدافزار گنجانده شده در فایل های APK را که فرمت مخصوص سیستم عامل آندروید است، شناسایی کنند. ضدویروس های Lookout  و Zoner که تنها برای سیستم عامل آندروید طراحی شده و نسخه رومیزی آنها عرضه نمی شود نیز کم و بیش عملکرد خوبی داشتند.

بر اساس گزارش AV-Test به طور کلی می توان گفت ضدویروس هایی که قادر به شناسایی 65 تا 90 درصد از بدافزارهای همراه باشند عملکرد قابل قبولی دارند و امکان بهبود شرایط آنها در زمان طراحی نسخه های بعدی وجود خواهد داشت.

اما در دسته دوم ضدویروس هایی قرار می گیرند که بین 65 تا 90 درصد از تهدیدات بدافزاری آندروید را شناسایی می کنند. این ضدویروس ها عبارتند از AVG, Bitdefender، ESET، Norton Symantec، QuickHeal، Trend Micro، Vipre GFI، و Webroot. . همچنین دو ضدویروس AegisLab  و SuperSecurity نیز که تنها برای اندروید طراحی می شوند در این گروه قرار می گیرند.

گروه سوم آن دسته از ضدویروس های آندروید هستند که تنها می توانند بین 40 تا 65 درصد از تهدیدات موجود را شناسایی کنند. این نرم افزارها عبارتند از Bullguard، Comodo، G Data، McAfee, NetQin  و Total Defense. این ضدویروس ها برای استفاده بر روی گوشی های هوشمند مجهز به آندروید به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.

در دسته چهارم ضدویروس هایی قرار گرفته اند که کمتر از 40 درصد از تهدیدات امنیتی آندروید را شناسایی می کنند و البته برخی از آنها هم تا بدان حد ضعیف هستند که تقربیا نمی توانند هیچ تروجان یا نرم افزار جاسوسی را تشخیص دهند. شش مورد از این برنامه های امنیتی که از همه ضعیف تر هستند عبارتند از Android Antivirus، Android Defender، LabMSF Antivirus beta، MobileBot Antivirus، MT Antivirus و MYAndroid Protection Antivirus.

در مجموع تنها 17 برنامه امنیتی آندروید می توانند بیش از 65 درصد از برنامه های مخرب را شناسایی کنند و بقیه این برنامه ها از کارآیی کافی برای مقابله با تهدیدات روزافزونی که کاربران آندروید را تهدید می کند برخوردار نیستند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 فروردین 1391  8:36 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

طمع 4 میلیارد دلاری موتورلا را به دردسر انداخت 
 
کمیسیون اروپایی وابسته به اتحادیه اروپا قصد دارد در مورد ادعاهای موتورولا در مورد لزوم دریافت غرامت 4 میلیارد دلاری از مایکروسافت تحقیق کند.

  به نقل از اینترنت ویک، موتورولا مدعی شده مایکروسافت بدون کسب اجازه از اختراعات ثبت شده این شرکت در محصولات و خدمات خود به خصوص در حوزه بازی استفاده کرده و به همین علت باید 4 میلیارد دلار به موتورولا غرامت بپردازد.

این شرکت ادعای کلان مشابهی را بر ضد شرکت اپل هم مطرح کرده و با توجه به زیاده خواهی موتورولا که با اعتراض شدید مایکروسافت و اپل مواجه شده کمیسیون اروپا اعلام کرده این شکایت را در واقع تاکتیکی تازه برای کسب درآمد نامشروع می داند و در مورد آن تحقیق خواهد کرد.

در جریان این بررسی ماهیت فناوریهای مورد مناقشه که در آی پد و آیفون اپل و همین طور در ویندوز و کنسول بازی Xbox مورد استفاده قرار گرفته هم مورد توجه قرار می گیرند تا مشخص شود آیا مایکروسافت و اپل واقعا مقصر هستند یا خیر.

در صورتی که مشخص شود هدف از شکایات موتورولا کسب درآمد نامشروع است این شرکت خود به پرداخت غرامت بسیار سنگینی محکوم خواهد شد. همچنین ممکن است فرایند خرید بخشی از شرکت موتورولا از سوی گوگل با پرداخت 12.5 میلیارد دلار هم مختل شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 فروردین 1391  8:38 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

هکرها وزارت کشور انگلیس را تهدید به سرقت اطلاعات کردند 
 
اعضای گروه هکری ناشناس وزارت کشور انگلیس را تهدید به هک کردن وب سایت آن کردند.

به نقل از آی دی جی، علت این تهدید حمایت این وزارتخانه از استرداد تعدادی از اتباع این کشور به آمریکاست که به علت فعالیت های هکری در انگلستان دستگیر شده اند.

از جمله این افراد می توان به کریس تپین، ریچارد او دایر و گری مک کینون اشاره کرد که در یک دهه اخیر به علت حملات هکری به سایت های آمریکایی دستگیر و روانه زندان شده اند بحث استرداد آنها به آمریکا مطرح شده یا عملا انجام گردیده است.

گری مک کینون متهم به هک کردن 97 رایانه نظامی و وابسته به ناسا و دایر متهم به نقض مکرر کپی رایت است. تپین هم که قبلا به آمریکا منتقل شده به فروش غیرقانونی نوع خاصی از باتری نظامی متهم است.

هکرهای وابسته به گروه ناشناس در حساب های کاربری خود در سایت توییتر تصریح کرده اند به زودی با همکاری گسترده یکدیگر سایت وزارت کشور بریتانیا را مختل کرده و اطلاعات آن را سرقت خواهند کرد.

در پاسخ به این تهدیدات مقامات مسئول می گویند به دقت نحوه رفتار و عملکرد مراجعان به وب سایت وزارت کشور انگلیس را زیر نظر گرفته اند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 فروردین 1391  8:39 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

راه‌های افزایش امنیت در اینترنت 
 
برای حفظ اطلاعات شخصی و خصوصی موجود در سیستم و نیز جلوگیری از نفوذ بدافزارهای جاسوسی بهتر است هنگام اتصال به اینترنت نکات امنیتی را رعایت کنید تا کمتر در معرض هجوم هکرهای اینترنتی قرار بگیرید.

استفاده از HTTPS به جای HTTP :

وب سایت هایی که آدرس آن ها با HTTPS شروع می شود از نظر امنیتی دارای قدرت بیشتری هستند پس اگر هنگام ورود به سایتی امکان استفاده از Source را داشتید گزینه HTTPS را انتخاب و یا این که خودتان به صورت دستی آزمایش کنید که آیا با اضافه کردن یک S سایت قابل باز شدن است یا خیر.

این موضوع هنگام ارسال ایمیل، استفاده از سرویس های پیام رسان و شبکه های اجتماعی که کاربران بیشماری دارند و تعامل بین کاربران زیاد است نمود بیشتری پیدا می کند .

انتخاب نام های متفاوت:

هیچ گاه برای رایانه نام خودتان را انتخاب نکنید زیرا در HTTP Headers هر وب سایتی به صراحت نام رایانه شما نشان داده خواهد شد پس بهتر است برای امنیت بیشتر برای computer name اسم یا نامی مستعار را که همیشه از آن استفاده می کنید برنگزینید.

اگر هم خیلی علاقه دارید از نام خود استفاده کنید در انتهای آن شماره هایی را قرار دهید که هکر را در شناسایی شما سردرگم کند. اما توصیه ما این است که از نام های عمومی مانند home استفاده کنید.

استفاده نکردن از فیلترشکن ها:

با توجه به این که بیشترفیلترشکن های موجود بر اساس فناوری متن باز تولید می شود هر فردی که کمی به زبان برنامه نویسی مسلط باشد می تواند به راحتی یک فیلتر شکن را تولید و پخش کند از این رو هر فیلتر شکنی که به شما اجازه عبور از فیلترها را می دهد نمی تواند امن باشد زیرا اثر تمامی فعالیت های شما در لاگ فیلتر شکن باقی می ماند و قابل دسترسی است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 18 فروردین 1391  8:47 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

راهكارهاي تعامل بيشتر با كاربر

اضافه كردن تعامل و انيميشن به يك طراحي، نيازي نيست پيچيده باشد يا وب‌سايت را زماني كه از استانداردهاي پيشرفته وب استفاده مي‌كنيد از دسترس خارج كند. در اين نوشته تكنيك‌هايي ارائه شده‌اند كه به راحتي اين كار را براي شما انجام خواهد داد. برخي از اين تكنيك‌ها براي شما آشنا هستند ولي ممكن است با برخي آشنايي نداشته باشيد.
HTML و جاوا اسكريپت

اداره كردن HTML توسط جاوا اسكريپت معمول‌ترين روش براي اضافه‌كردن تعامل به يك وب‌سايت است. ولي قبل از اين كه استفاده از جاوا اسكريپت را آغاز كنيد، درك قوي از مدل فرمت‌بندي ديداري CSS و مدل جعبه، بسيار مهم است. آنها براي درك چگونگي به‌كارگيري عناصر HTML به صورت ديداري، حياتي‌اند. زماني كه به صورت پويا، سبك يك عنصر HTML را تغيير مي‌دهيد، اين تغيير تا پايان متن جريان پيدا مي‌كند و عكس‌العمل نشان مي‌دهد. ياد گرفتن پيشگيري و كنترل تأثيرات آن كمي سخت خواهد بود.

استفاده از يك كتابخانه جاوا اسكريپت مثل jQuery مي‌تواند از مشكلات چند مرورگري جلوگيري كند. همچنين jQuery عملكرد رايج‌تري ارائه مي‌كند كه تعامل با HTML را به پروسس سريع‌تري تبديل مي‌كند. يادگيري پايه‌هاي جاوا اسكريپت قبل از نگاه كردن به كتابخانه‌اي مثل jQuery ضروري است تا اصول را متوجه شويد و بدانيد چگونه jQuery كاري را انجام مي‌دهد نه اين كه چه كاري مي‌كند.

چه زماني نبايد از جاوا اسكريپت استفاده كنيد

محتواي تعاملي مي‌تواند بسيار جذاب‌تر از محتواي ثابت باشد ولي هميشه راه‌حل قابل استفاده‌اي نيست. شرايط زير را در نظر بگيريد:

ـ آيا كاربر عمل مناسبي كه اتفاق مي‌افتد را درك مي‌كند و انتظار آن را دارد؟

ـ اگر محتوا پنهان باشد آيا كاربر خواهد فهميد چگونه به آن دسترسي پيدا كند؟

ـ آيا وب‌سايت روي تمام دستگاه‌ها قابل استفاده است؟

اگر نمي‌توانيد جاوا اسكريپت را با اين سوالات تطبيق دهيد، بهتر است از آن دوري كنيد! هوشيار باشيد؛ از خودتان بپرسيد كه آيا چشم‌نوازي زياد واقعا ضروري است؟

قابل استفاده و در دسترس بودن تنها اين معني را نمي‌دهد كه يك دستگاه به طور فني توسط وب‌سايت پشتيباني شود. تمام مخاطبان و در تمام محيط‌ها بايد بتوانند به راحتي از وب‌سايت استفاده كنند.

انيميشن با SVG

افكت‌هاي معلق (hover) براي لينك‌ها خوب عمل مي‌كنند ولي زماني كه روي عناصر ديگر اعمال مي‌شوند گيج‌كننده خواهند بود. همچنين آنها روي دستگاه‌هاي صفحه لمسي دسترسي كمتري دارند. زماني كه كاربر كليك مي‌كند، تعامل معمولا خيلي قابل استفاده است چرا كه به كاربر بازخورد مي‌دهد. سايت getsatisfaction از يك تكنيك هوشمندانه براي نشان دادن 12 توصيه مختلف استفاده كرده است. در اين مثال، شركت از گرافيك‌هاي برداري مقياس‌پذير (Scalable Vector Graphics - SVG) براي پشتيباني از انيميشن بهره برده است.

چه زماني از SVG استفاده كنيد

هميشه فوايد و مضرات هر فناوري را در نظر داشته باشيد. منطقي‌ترين راه‌حل لزوما راحت‌ترين راه براي پياده‌سازي نيست. SVG يك محيط گرافيكي ديگر فراهم مي‌كند كه در برخي شرايط انيميشن را مثل يك برش كيك مي‌كند. همچنين طبيعت مقياس‌پذيري SVG فوايد آشكاري نسبت به تصاوير پيكسلي با اندازه ثابت دارد. دليلي كه به ندرت مي‌توانيم SVG را ببينيم اين است كه اينترنت اكسپلورر از آن پشتيباني نمي‌كرد (تا قبل از نسخه 9). البته كتابخانه رافائل (Raphaël) كه سايت getsatisfaction از آن استفاده كرده است، به طور خودكار SVG را براي VML (Vector Markup Language يا زبان نشانه‌گذاري‌برداري) كه IE آن را مي‌فهمد، تبديل مي‌كند.

انيميشن با Canvas

انتقال‌هاي CSS مي‌توانند بسياري از ويژگي‌ها را تغيير دهند تا افكت‌هاي بصري زيادي بسازند. ولي در نهايت آنها هنوز هم به شيوه‌هاي CSS و انتقال‌هاي با طول ثابت محدودند. آيا راهي وجود دارد كه انيميشن‌هاي پيشرفته‌تري توليد كرد؟

چگونه Canvas مي‌تواند مفيد باشد؟

Canvas يك عنصر بسيار منعطف HTML براي توليد گرافيك‌هاي اسكريپتي و قدرتمندترين راه‌حل براي تعامل و انيميشن است. با مشخص كردن افكت‌هاي مشابه براي عملياتي مثل كليك و hover توسط جاوا اسكريپت، مي‌توانيد اجسام لذتبخشي كه از ديد HTML و CSS نامحدود هستند را به كاربر نشان دهيد.

اگر مي‌خواهيد محتوا را توسط عنصر canvas نشان دهيد، بايد محتوا را در قالب يك فرمت ديگر و در دسترس قرار دهيد. شايد canvas براي نشان دادن داده‌هاي تصويري مثل گراف‌ها، نمودارها و جداول بهتر باشد.

يك يادداشت روي فلش

فلش يك استاندارد وب نيست ولي به طور گسترده در وب استفاده مي‌شود. ادوب فلش محيطي براي ساخت محتواي تعاملي با استفاده از Actionscript ارائه مي‌كند. Actionscript 3 همان ريشه‌هاي ECMAScript جاوا اسكريپت را به اشتراك مي‌گذارد، بنابراين يادگيري يكي بعد از ديگري حركت بسيار ساده‌اي خواهد بود. مشكل اينجاست كه فلش يك افزونه اختصاصي و نه يك استاندارد باز وب است. مسلما فلش مي‌تواند قدرتمندترين و در برخي موارد تنها راه‌حل مناسب در حال حاضر باشد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 18 فروردین 1391  8:47 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

 

نحوه دريافت ايميل در Post.ir

يكي از جديدترين خدمات شركت پست جمهوري اسلامي ايران، ايجاد سرويس پست الكترونيكي از طريق سايت اين شركت است كه اين سرويس از سوي شركت پست يک راه مطمئن براي داشتن پست الکترونيک، امکان شخصي سازي صندوق پست الکترونيک، امکان دريافت فضاي بيشتر برحسب نياز، امکان اضافه كردن امضاي ديجيتال به نامه هاي الکترونيک معرفي شده است.
به گزارش (ايسنا)، اين سامانه سازگار با سيستم‌هاي عامل ويندوز 8، موزيلا فايرفاكس، گوگل كروم و اپراست و توصيه شركت پست استفاده از موزيلا فايرفاكس و گوگل كروم است.
متقاضيان مي‌توانند با ورود به سايت شركت پست با آدرس post.ir با مشاهده گزينه سرويس پست الكترونيك در نوار بالاي صفحه نسبت به ثبت‌نام خود اقدام كنند.
کاربران مي توانند اقدامات ذيل را جهت ايجاد صندوق پست الکترونيکي انجام دهند:
1- انتخاب نوع شخصيت حقيقي يا حقوقي روي گزينه (نوع ثبت نام براي)
2- تکميل فيلدهاي اجباري و ترجيحا اختياري موجود
3- دريافت کد رهگيري پس از اتمام فرايند ثبت نام
4- حضور در يکي از دفاتر پستي منتخب جهت تکميل فرايند ثبت نام (تنها براي يک نوبت)
اين نكته نيز قابل توجه است كه پس از اتمام مرحله سوم، صندوق پست الکترونيک شما ايجاد گرديده و به مدت 15 روز بصورت رزرو بنام شما نگهداري خواهد شد و در صورت عدم مراجعه به دفاتر پستي منتخب عمليات رزرو شما لغو خواهد شد.
شما مي‌توانيد وجه ثبت نام صندوق پست الکترونيک خود را بصورت حضوري و يا غير حضوري (از طريق کارتهاي بانکي عضو شبکه شتاب ) پرداخت كنيد.
اما در قسمت انتخاب فرم ثبت‌نام براي اشخاص حقيقي و حقوقي جداگانه در نظر گرفته شده است كه هنوز ثبت‌نام براي اشخاص حقيقي امكان‌پذير نيست و تنها اشخاص حقوقي قادر به تكميل فرم خود هستند.

یک شنبه 20 فروردین 1391  3:21 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

نوکیا و مایکروسافت به دنبال جذب مشتریان بلک‌بری 
 
دو شرکت نوکیا و مایکروسافت که همکاری های گسترده ای در حوزه خدمات تلفن همراه دارند، قصد دارند با ارائه سرویس های جذاب مشترکان خدمات بلک بری را به خود جذب کنند.

به نقل از ای ویک، به روز رسانی سیستم عامل ویندوز فون و عرضه صدها برنامه کاربردی سازگار با آن در همین راستا پیش بینی شده است.

بر اساس بررسی های موسسه تحقیقاتی فارستر، گوشی Lumia 900 نوکیا که حاصل همکاری این شرکت با مایکروسافت است در این زمینه موفق بوده و تا حدی با استقبال کاربران گوشی های بلاک بری مواجه شده است.

البته شرکت Research In Motion سازنده گوشی های بلاک بری هم بیکار ننشسته و تصریح کرده جلوی مهاجرت مشترکان خدماتش به سمت تولیدات نوکیا و مایکروسافت را خواهد گرفت.

این در حالی است که رقابت اصلی در این عرصه میان گوگل و اپل کماکان در جریان است.

گفتنی است هر یک از این شرکت ها برای افزایش تعداد کاربران به همکاری با اپراتورهای مخابراتی مشهور در آمریکا و کانادا روی اورده اند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 20 فروردین 1391  3:52 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال

لینک داخلی به چه نوع لینکی گفته میشود ؟؟ 
 
به نقل از SEomoz , لینک داخلی به لینک هایی گفته میشوند که به صفحاتی ارجاع داده میشوند که به ادرس خود سایت یکی هستند.یعنی ادرس کلی منبع و مقصد یکی هستند.

لینک ها داخلی از یک صفحه یک دامنه به صفحه ی دیگری از همان دامنه میروند.

لینک های داخلی به ۳ دلیل کلی ایجاد میشوند:

آنها به کاربر این اجازه را میدهند که در وبسایت راحت تر گردش کند.
به مدیر وبسایت اجازه میدهد که قدرت رنک ( Link Juice ) را در کل وبسایت تقسیم کند.
به مدیر وبسایت این امکان را میدهند که اطلاعات تکمیلی را در مورد یک پست در داخل خود وبسایت به خود کاربر بدهد.
لینک های داخلی بهترین روش برای ساختن ساختار کلی یک سایت میباشند. در هر صفحه ی جداگانه موتورهای جستوجو باید محتوایی را مشاهده کنند تا بتوانند ان را در پایگاه دیتای خود ذخیره کنند.انها همچنین نیاز دارند که به لینک ها سایت برای شناسایی ساختار سایت دسترسی داشته باشند تا بتوانند تمامی صفحات یک سایت را پیدا کنند.بسیاری از طراحان وب این اشتباه را میکنند که لینک های خود را از گوگل مخفی میکنند این باعث میشود گوگل به خوبی نتواند لینک های داخلی شما را شناسایی کند و در نتیجه سایت شما خوب ایندکس نشود .لینک زیر این موضوع را به خوبی بیان میکند:

 

در تصویر بالا مشاهده میکنید که گوگل از طریق لینکی که در صفحه A به لینک صفحات B و E برخورد کرده است.اما در عین حال صفحات C و D هم ممکن است صفحات مفیدی باشند. اسپایدر نمیتوانید به انها دسترسی پیدا کند زیرا لینکی موجود نمیباشد و یا حتی نمیداند که این صفحات وجود دارند.لینک های داخلی خوب که ساختار خوبی داشته باشند به این صفحات هم لینک میدهند.ممکن است شما در صفحات دیگری کلمات کلیدی خوب محتوای عالی داشته باشید اما گوگل هیچ وقت نمیتواند به انها از طریق لینک های شما دسترسی پیدا کند زیرا ساختار لینک های شما ( Link Architecture ) شما ضعیف است.

یک وبسایت خوب با ساختار لینک های داخلی خوب تصویری  برای اسپایدر ها

تصویر بالا نشان دهنده ی ساختار لینک داخلی خوب است که از صفحه ی اصلی سایت میتوان به تمامی صفحات موجود لینک پیدا کرد.با انجام این کار قدرت لینک های سایت به صورت مساوی بین همه ی صفحات تقسیم میشوند.این نوع ساختار لینک در میان بسیار از وبسایت های خوب مشترک است.

اما سوال اینجاست که چگونه این نوع ساخت لینک امکان پذیر است؟بهترین راه برای انجام این کار استفاده از لینک های داخلی میباشد البته لینک های داخلی با ساختار URL خوب.

نمونه ی زیر برای لینک داخلی بسیار جالب میباشد.فرض کنید ادرس وبسایت شما jonwye.com میباشد:

 

ساختار بالا بهترین نوع ساختار لینک میباشد.این نوع ساختار برای موتورهای جستوجو کاملا قابل درک میباشد.انها متوجه میشوند که باید چه نوع لینکی با چه Anchor Text به پایگاه داده ی خود اضافه کنند. لینک ها باید دنبال شوند تا بتوان به انها رنک داد.در زیر دلیل هایی امده است که چرا ممکن است صفحات ایندکس نشوند: لینک ها فقط در هنگام جستوجو ظاهر میشوند

موتورهای جستوجو هیچ وقت نمیتوانند و نمیخواهند در سایت شما کلمه ی خاصی را جستوجو کنند.انها علاقه ندارند که به دنیال لینک باشند شما باید لینک ها را در اختیار انها قرار دهید.

لینک ها به صورت JavaScript مخفی شده اند . موتورهای جستوجو خوب نمیتوانند لینک های مخفی در جاوااسکریپ را دنبال کنند.اگر شما از Iframe استفاده کنید و یا لینک ها را برای زیبایی بیشتر در جاوا اسکریپ قرار دهید انها نمیتوانند لینک ها را شناسایی کنند. لینک هایی که به صفحات بسته شده توسط Robots.txt و یا Meta Robots Tag اشاره میکنند . شما زمانی که صفحه ای را مسدود میکنید نباید به ان لینک بدهید چون بیشتر باعث گیج شدن اسپایدر میشود زمانی که شما لینکی را بستید باید ایندکس شدن ان را فراموش کنید.

لینک هایی در صفحاتی با هزاران لینک

این اتفاق مانند این است که شما را میان هزاران خوراکی قرار دهند و به شما بگویند فقط یکی را انتخاب کن.شما نمیتوانند از میان هزران خوراکی خوشمزه فقط و فقط یکی را انتخاب کنید.لینک ها برای گوگل مانند خوراکی هستند که دوست دارد به دنبال انها برود.اگر شما تعداد بسیار زیادی لینک را در اختیار گوگل قرار دهید اسپایدر گیج میشود و نمیداند چه لینکی را باید دنبال کند.در این صورت ۲ حالت ایجاد میشود:یا هیچ لینکی را دنبال نمیکند.یا لینکی را دنبال میکند که دارای ارزش بسیار پایینی است.

لینک های موجود در Frames و Iframes

به صورت فنی لینک هایی که در ایفریم و فریم ها موجود هستند قابل دنبال کردن هستند.اما این دنبال کردن دارای شرایط خاصی هست که شاید هر کسی ان را ندارد.تنها کسانی که اطلاعات کافی از ساخت وبسایت ها و طراحی وب دارند میتوانند به درستی از امکان استفاده کنند.

با خودداری کردن از استفاده از این نوع کدها شما میتوانید HTML پاک و مناسب برای سایت خود بسازید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 21 فروردین 1391  8:14 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها