شفق: جدايي نصرتي بر خلاف ميل باطني من بود
شفق: جدايي نصرتي بر خلاف ميل باطني من بود
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت:با عزيز محمدي هيچ گونه اختلافي ندارم و احترام بسيار ويژهاي براي او قائلم و تابع قوانين سازمان ليگ برتر هستم.
|
|
|
ناصر شفق در مورد شايعات مربوط به اختلافش با عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ برتر، اظهار داشت: برخي نشريات مطالبي را در در اين مورد درج کرده بودند اما با صراحت اعلام ميکنم با عزيز محمدي هيچ گونه اختلافي ندارم و احترام بسيار ويژهاي براي او قائلم و تابع قوانين سازمان ليگ برتر هستم. مديرعامل باشگاه تراکتورسازي ادامه داد: ايرادي که به سازمان ليگ وارد کردم، ارتباطي به عزيزمحمدي ندارد. اين اشکال به آيين نامه نقل و انتقالات است که موجب سر در گمي و ابهام براي تيمهاي ليگ برتري ميشود. به طور مثال بازيکني که سال گذشته در ليگ برتر بازي کرده و امسال يک نيم فصل براي تيمي در ليگ دسته اول بازي کرده، هنوز ليگ برتري محسوب ميشود يا مثلاً يک بازيکن خارجي هم سهميه ليگ برتري محسوب ميشود و هم سهميه بازيکن خارجي.
شفق تأکيد کرد: اين موارد مشکلات اساسي است که در آييننامه وجود دارد که هيچ ارتباطي با شخص عزيز محمدي ندارد. رئيس سازمان ليگ از افرادي است که حق زيادي به گردن فوتبال دارد و زحمات زيادي ميکشد، ضمن اينکه او هميشه پاسخگو است. سازمان ليگ از بدو تشکيل تا به حال به اندازه زمان عزيز محمدي پاسخگو نبوده است. رسماً اعلام ميکنم باشگاه تراکتورسازي و بنده هيچگونه مشکلي با شخص عزيزمحمدي نداريم و او از دوستان خوب ما محسوب ميشود.
وي در مورد پيوستن نصرتي به النصر گفت: ابتدا از نصرتي خواهش کردم در تراکتورسازي بماند، اما او براي رفتن به باشگاه اماراتي مصمم بود. جدايي اين بازيکن بر خلاف ميل باطني ما انجام شد. مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در پاسخ به اين سؤال که آيا براي نگه داشتن نصرتي از لحاظ مالي اقدامي شد يا خير؛ تاکيد کرد: تراکتورسازي مشکلات عديده مالي دارد. با اين حال به نسبت ساير تيمها بهتر عمل کرديم و تا به حال 60 درصد پول قرارداد بازيکنان و کادر فني را پرداخت کردهايم، اما مشکلات مالي همچنان پابرجاست که اين موضوع دست ما را براي انجام حرکات فرهنگي و حتي گرفتن نتايج مطلوب ميبندد که اميدوارم در سال آينده اين مشکلات کمتر شود.
شفق تأکيد کرد: از حمايت پرشور هواداران تراکتورسازي که با حضور 110 هزار نفري خود از تيم محبوبشان پشتيباني کرده و با حضور حماسيشان بازيکنان محبوب خود را تنها نگذاشتند؛ تقدير و تشکر ويژهاي دارم و اميدوارم در بازي هاي آينده نيز با حضور پرشور اين هواداران در ورزشگاه، بهترين نتايج ممکن را به دست بياوريم.
|
الا ان نصرالله قریب
آگاه باشید یاری و نصرت خداوند بسیار نزدیک است
یک شنبه 4 بهمن 1388 5:31 PM
تشکرات از این پست