«... بالاخره راي دادند که يک مجله براي بچه ها منتشر کنيم وآن را از داستان شيرين و بازي هاي خوب و معماها و جدول هاي تفريحي که دوست دارند، پر کنيم و آن را طوري بسازيم که همه شما در موقع بيکاري با آن سرگرم شويد...»
اينها اولين جمله اي جعفر بديعي بود توي اولين شماره کيهان بچه ها؛ کسي که در يک بعدازظهر داغ تابستاني، پيشنهاد يک مجله مستقل براي بچه ها را به موسسه کيهان داد و پاي حرفش ايستاد تا آن را منتشر کند. خودش آن روزها در سرويس شهرستان هاي کيهان کار مي کرد. چند ماه بعد بود که تيم کيهان بچه ها جمع و جور شدند و اولين شماره مجله، پنجشنبه ششم دي 1335 روي دکه رفت. روز شنبه هفته بعد، حتي يک مجله هم باقي نمانده بود و تيم کيهان بچه ها که اول قرار بود با نام «کودکان» منتشر شود، در همان هفته هاي اول، تيراژشان را از 20 هزارتا به 50 هزار مجله رساندند. جعفر بديعي - بنيانگذار کيهان بچه ها - اصلاً فکرش را هم نمي کرد که در عرض دو سه ماه، دانش آموزها صبح هاي سه شنبه قبل از رفتن به مدرسه، دم دکه هاي روزنامه فروشي صف بکشند، همه با يک پنج ريالي در دستشان. کيهان بچه ها هر هفته منتشر مي شدو حالا ديگر همه درايران به دنبال کاغذهاي کاهي مجله اي با قطع 21 در 16 سانتي متر مي گشتند که با داستان هاي دنباله دار و مصورش، دلشان را برده بود. بديعي، همچنان مديريت کيهان بچه ها را بر عهده داشت. 23 سال بالاخره کم نبود؛ بايد در تمام اين سال ها بچه مي ماند و براي دنياي بچه ها در کيهان، رنگ و کلمه مي ساخت. بديعي توانست کيهان بچه ها را به خاطر مشترک خيلي از نسل ها تبديل کند. حتي خيلي از ما هم هنوز سردي بي رمق بعدازظهرهاي پاييزي را به ياد مي آوريم که از مدرسه با شوق خواندن شعرهاي کودکانه کيهان بچه ها روي تخت، تاخانه مي دويديم. بديعي در سال هاي پاياني مديريتش کمتر ميتوانست در تحريريه حاضر شود. پيري بود و هزار و يک دردسر؛ «... به بيماري قلبي مبتلا شدم و در منزل کار مي کردم. در آخرين سال هاي همکاري با کيهان بچه ها حتي جلسه هاي هيات تحريريه مجله را در خانه تشکيل مي دادم و توانستم تا بيست و سومين سال انتشار کيهان بچه ها دوام بياورم. اما ديگر قدرت انجام کار از من سلب شده بود و همان وقت به توصيه پزشکان، فعاليت هاي مطبوعاتي خود را که معمولاً بادلهره همراه است، متوقف کردم...». جواد بديعي در 86 سالگي فوت کرد. کيهان بچه ها اما هنوز زنده است.
منبع: همشهري جوان، شماره 221.