0

105 هزار تماشاگر تبریزی برندگان بازی با مقاومت

sajad1991
sajad1991
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1356

105 هزار تماشاگر تبریزی برندگان بازی با مقاومت

/حاشيه ديدار تراکتورسازي و مقاومت/اعتراض به نتيجه نظرسنجي برنامه 90 و پرواز 500 کبوتر قرمز

در جريان ديدار تيم‌هاي تراکتورسازي و مقاومت سپاسي شيراز، تماشاگران تبريزي به نتيجه نظرسنجي برنامه 90 اعتراض کردند.

ديدار تيم‌هاي تراکتور سازي تبريز و مقاومت سپاسي شيراز از ساعت 14:45 به ميزباني تراکتوري‌ها آغاز شد.

* در اين ديدار حدود 105 هزار تماشاگر تبريزي در ورزشگاه حاضر بودند تا جواب قاطعي به مسابقه پيامک برنامه تلويزيوني 90 داده باشند.

* برخي از هواداران تبريزي با در دست داشتن پلاکاردهايي با متن "پيامک من نرفت! " اعتراض خود را به عادل فردوسي‌پور و برنامه 90 اعلام کردند.

* آدمکي بادي به رنگ قرمز در کنار اسکوربورد ورزشگاه يادگار امام توسط هوادران تبريزي نصب شده بود.

* پيش از آغاز بازي 500 کبوتر و بادکنک قرمز رنگ در آسمان ورزشگاه به پرواز درآمد؛ همچنين 50 هوادار تبريزي با ورود به زمين بازي به طرف فراز کمالوند رفتند و با در آغوش گرفتن وي از کمالوند تشکر کردند. در ديدار قبلي تراکتورسازي برابر استقلال تهران، هواداران تهراني يک کبوتر قرمز تراکتورسازي را کشتند و امروز تبريزي‌ها به نشانه اعتراض به رفتار تماشاگران استقلال که در ورزشگاه آزادي انجام دادند، بيش از 500 کبوتر قرمز رنگ را به آسمان رها کردند.

* تمام خيابان‌ها و اتوبان‌هاي منتهي به ورزشگاه مملو از تماشاگر بود و برخي از هواداران با نشستن روي اسکوربورد و دکل‌هاي برق بازي تيم محبوبشان را از نزديک تماشا کردند. حتي جايگاه خبرنگاران هم توسط تماشاگران تبريزي پر شده تا خبرنگاران در امر اطلاع رساني کمي با مشکل مواجه شوند.

* صندلي‌هاي طبقه اول ورزشگاه يادگار امام نصب شده است.

ديدار تيم‌هاي تراکتورسازي و مقاومت سپاسي در هفته بيست و چهارم ليگ برتر فوتبال در ورزشگاه يادگار امام تبريز در حضور بيش از 105 هزار هوادار با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد.

الا ان نصرالله قریب
آگاه باشید یاری و نصرت خداوند بسیار نزدیک است
جمعه 2 بهمن 1388  5:48 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:105 هزار تماشاگر تبریزی برندگان بازی با مقاومت

"پيامک من نرفت! " ، یعنی پیامک من رفت ولی عادل فردوسی پور دریافتش نکرد ؟؟!!!!

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 2 بهمن 1388  6:22 PM
تشکرات از این پست
sajad1991
sajad1991
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1356

نقل قول doctor114
"پيامک من نرفت! " ، یعنی پیامک من رفت ولی عادل فردوسی پور دریافتش نکرد ؟؟!!!!

نخیر

یعنی وقتی 3 ارسال می کردی نمی رفت!!!!!!!!!!!!!

اما بازدن عدد1 یا 2 با سرعت برق و باد تحویل می داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الا ان نصرالله قریب
آگاه باشید یاری و نصرت خداوند بسیار نزدیک است
جمعه 2 بهمن 1388  6:26 PM
تشکرات از این پست
sarhang
sarhang
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 969

با سلام : 

تا آن جائی که بنده می دونم ، مسابقه ی پیامک برنامه ی نود سالم و پاک بوده و خواهد بود . متاسفم که در این تالار به این مباحث حاشیه ای و بی مورد پرداخته میشه .لازم به ذکر است که بنده گزینه ی 1 را زدم ولی نرسید ، حالا برم بگم که  این طور و آنطور .....
به دلیل ترافیک زیاد در آن شب برادران من هم که می خواستند به پرسپولیس رای بدهند پیامشان نرسید .
اقا سجاد نباید تا این حد بدبین بود !
تراکتور در بازی با مقاومت نشون داد که طرفداران زیادی داره دیگه نیازی نیست که با این دید و لحن جانبدارانه در سایت مطلب بنویسید !!!
کری خواندن خوبه ولی بدبینی خیر .

با تشکر.

: دروغگو با دروغ گوئی خود سه چیز را به دست می آورد

خشم خدا را نسبت به خود -

نگاه تحقیر آمیز مردم را نسبت به خود -

دشمنی فرشتگان را نسبت به خود -

امیر المومنین ، امام علی علیه السلام

اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

جمعه 2 بهمن 1388  10:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها