مواد لازم :
آرد 2 پيمانه
نمك 1/8 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
كره 1/2 پيمانه
شكر 2/3 پيمانه
دارچين آسياب شده 1 قاشق سوپخوري
زرد آلوي خشك 1/2 پيمانه
كمپوت گيلاس 2/3 پيمانه
خلال بادام سفيد 3/4 پيمانه
تخم مرغ 1 عدد (براي لعاب )
شكر دانه ريز براي تزئي
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده تا گرم شود . كره و شكر را
با همزن زده تا كرم رنگ و كشدار شود . تخم مرغ را اضافه كرده و دوباره
بزنيد . آرد ، دارچين و نمك را الك كرده و بتدرج به مايه اضافه كرده و
مخلوط نمائيد زردآلوها ، گيلاسها و 2/1 پيمانه از بادامها را اضافه كنيد .
تمام مواد را با هم مخلوط كنيد . با قاشق از مخلوط برداشته داخل سيني
شيريني پزي ريخته و با چنگال آنها را صاف كنيد . روي شيريني ها با قلم مو
تخم مرغ زده شده بماليد و سپس از باقيمانده بادام روي آنها را تزئين كيند
.سيني را به مدت 15 الي 20 دقيقه درطبقه وسط فر قرار دهيد تا شيريني ها
پخته و طلايي رنگ شوند . اگر دوست داريد مي توانيد روي شيريني ها مقداري
شكر دانه ريز بپاشيد .