نويسنده:سولماز فروتن
ذهن در کجاي مغز شما جاي گرفته است؟ما مي دانيم که ذهن وجود خارجي دارد زيرا تمام مدت داريم با خودمان حرف مي زنيم.
دو دانش آموز دبيرستاني به نام هاي ايولين و ديان اين فرصت را پيدا کردند که مقالات خود را در روزنامه مدرسه منتشرکنند.پس از آن که مقالات آنها توسط سردبير مورد ارزشيابي قرار گرفت،سردبيرآن مقالات را به همراه يادداشت هايي که براي بهتر شدن آنها قبل از چاپ لازم بود به آنها بازگرداند.همچنين به آنها گفت که مقالات را پسنديده است و بسياراميدوارکننده بوده اند.
ديان توصيه وي مبني بر نياز به اصلاح مقالات را به عنوان دليلي مبني بر بي استعدادي خودش در نوشتن برداشت کرد.بنابراين با خودش فکر کرد"حق با پدرم بود.من درنوشتن مهارت ندارم."او با قلبي آزرده،مقالات را به سطل آشغال انداخت و سرافکنده به کلاس تاريخ رفت.
در مورد اويلين اين گونه نبود.او بر ديدگاه خودش براي رسيدن به اين هدف که يک نويسنده حرفه اي شود،تمرکز کرد.او با داشتن اين توصيه ها درذهن خود بر روي مقالات کار کرد.مقاله او منتشر شد.
شايد فکر کنيد"مقصر پدر ديان بود که به او گفته بود استعداد ندارد."پيش از اين نگفته بودم که پدرهردو دختر يکي است.درست است،آنها خواهر هستند.
هردو درخانه در معرض شرايط يکساني قرار گرفته اند که به آنها گفته مي شد در نوشتن استعدادي ندارند.اما اين ديان بود که حرف پدر را به دل گرفت نه اويلين.
افکارمي توانند شما را بسازند يا بشکنند.از ترديد خود بهره بگيريد و آنچه را که به آن علاقه داريد دنبال کنيد.حداقل در ميانه راه از خودتان نخواهيد پرسيد که"چي مي شد اگر امتحان مي کردم؟"
منبع:www.ezinearticles.com
منبع:مجله موفقيت شماره 169.