0

پیامک های جالب

hosyin
hosyin
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1437

پیامک های جالب

اس ام اس فارسي SMS FARSI  http://bahar-20.com

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اس ام اس جالب bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

لبخندهايش به حالت تعليق درامده.ازوقتي تکرارشادي هايش راحلق اويزکرده

اس ام اس فارسي جديد bahar-20.com

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اس ام اس ضد زن bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

زنها دو وقت گريه مي کنن : ?- وقتي فريب مي خورن ! ?- وقتي مي خوان فريب بدن

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اس ام اس ضد زندگي bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

زندگي همچون بادکني است در دستان کودکي، که هميشه ترس از ترکيدن آن لذت داشتنش را از بين مي برد.

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اس ام اس . خوش به حال کودکان bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

کاش کودک بودم تا بزرگترين شيطنت زندگي ام نقاشي روي ديوار بود، اي کاش کودک بودم تا از ته دل مي خنديدم نه اينکه مجبور باشم همواره تبسمي تلخ بر لب داشته باشم ، اي کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتي و درد با يک بوسه همه چيز را فراموش مي کردم

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اس ام اس فارسي bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

بي وفا ديگه دوستم نداري . . . خيلي خب ، قلادتو باز مي كنم بري

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج کوتاهي از عشق bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

عشق مرگ نيست زندگي است. سخت نيست عين سادگي است. عشق عاشقانه هاي باد وگندم است . اولين پناهگاه کودکي آخرين پناهگاه آدم است. زندگي زيباست حتي اگر کور باشي ؟ خوش آهنگ است حتي اگر کر باشي مسحور کننده است حتي اگر فلج باشي؟ اما بي ارزش است اگرثانيه اي عاشق نباشي اگر مي دانستي دل ترک خورده ي من با ياد چشمان باراني ات شکسته تر مي شود هيچ گاه به من پشت نمي کردي اگر مي بيني کسي به روي تو لبخند نمي زند علت را در لبان فرو بسته خودت جستجو کن.

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اس ام اس دوست داشتن bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

ويكتور هوگو مي گه هرگز به كسي كه دوستش داري نگو دوستت دارم ... ويكتور هوگو غلط كرده دوست دارم دوست دارم دوست دارم

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اس ام اس عاشقانه bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

نه دل در دست محبوبي گرفتار، نه سردرکوچه باغي برسردار، از اين بيهوده گرديدن چه حاصل ؟؟ پياده مي شوم، دنيا نگهدار

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اس ام اس آدمهاي ... bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

چقدر حقيرند مردماني که نه جرأت دوست داشتن دارند ، نه اراده‌ي دوست نداشتن ، نه لياقت دوست داشته شدن و نه متانت دوست داشته نشدن، با اين حال مدام شعر عاشقانه مي‌خوانند

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج مسيج bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

بي تو بودن کار من نيست، تا دلت نرفته برگرد...

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج شعر کوتاه يک عاشق bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

من در اين کلبه خوشم تو در ان اوج که هستي خوش باش من به عشق تو خوشم تو به عشق هر که هستي خوش باش.

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج جمله عاشقانه bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

نظامي ترين جمله عاشقانه: توي اردو گاه قلبتء منم يه اسير جنگيء تو منو شکنجه ميديءتوي اين قلعه ي سنگي

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اس ام اس عاشقانه کوتاه bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

اي كه از درد دلم با خبري / قرص دل درد مرا كي مي خري؟

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اشعار نامردي در زمين bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

روزگاري مردم دنيا دلشان درد نداشت. هر كسي غصه اينكه چه مي كرد نداشت. چشم سادگي از لطف زمين مي جوشيد. خودما نيم زمين اين همه نا مرد نداشت

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج اس ام اس مهم bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

آدمي ساخته ي افکار خويش است فردا همان خواهي شد که امروز بدان فکر مي کني

bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج شما هم نسبت به خداوند ديني داريد bahar-20.com bahar-20.com - اس ام اس فارسي جديد SMS مسيج

آن چه به پروردگار مديونيم , دوست داشتن ديگران است

دل تاري است كه وقتي بشكند بهتر مي نوازد

ملت عشق از همه دينها جداست * عاشقان را مذهب و ملت خداست

نامي نداشت. نامش تنها انسان بود؛و تنها دارايي اش تنهايي اش

آن چه به پروردگار مديونيم , دوست داشتن ديگران است

سنگینی باری که خدا به دوش ما می گذارد آنقدر نیست که کمرمان راخرد کند بلکه آنقدر است که ما را برای دعا به زانو در آورد.

پنج شنبه 1 بهمن 1388  2:25 AM
تشکرات از این پست
ayesh1344
ayesh1344
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5083

پاسخ به:پیامک های جالب

جالب بود ممنون
جمعه 18 تیر 1389  9:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها