اس ام اس جالب
لبخندهايش به حالت تعليق درامده.ازوقتي تکرارشادي هايش راحلق اويزکرده
اس ام اس ضد زن
زنها دو وقت گريه مي کنن : ?- وقتي فريب مي خورن ! ?- وقتي مي خوان فريب بدن
اس ام اس ضد زندگي
زندگي همچون بادکني است در دستان کودکي، که هميشه ترس از ترکيدن آن لذت داشتنش را از بين مي برد.
اس ام اس . خوش به حال کودکان
کاش کودک بودم تا بزرگترين شيطنت زندگي ام نقاشي روي ديوار بود، اي کاش کودک بودم تا از ته دل مي خنديدم نه اينکه مجبور باشم همواره تبسمي تلخ بر لب داشته باشم ، اي کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتي و درد با يک بوسه همه چيز را فراموش مي کردم
اس ام اس فارسي
بي وفا ديگه دوستم نداري . . . خيلي خب ، قلادتو باز مي كنم بري
کوتاهي از عشق
عشق مرگ نيست زندگي است. سخت نيست عين سادگي است. عشق عاشقانه هاي باد وگندم است . اولين پناهگاه کودکي آخرين پناهگاه آدم است. زندگي زيباست حتي اگر کور باشي ؟ خوش آهنگ است حتي اگر کر باشي مسحور کننده است حتي اگر فلج باشي؟ اما بي ارزش است اگرثانيه اي عاشق نباشي اگر مي دانستي دل ترک خورده ي من با ياد چشمان باراني ات شکسته تر مي شود هيچ گاه به من پشت نمي کردي اگر مي بيني کسي به روي تو لبخند نمي زند علت را در لبان فرو بسته خودت جستجو کن.
اس ام اس دوست داشتن
ويكتور هوگو مي گه هرگز به كسي كه دوستش داري نگو دوستت دارم ... ويكتور هوگو غلط كرده دوست دارم دوست دارم دوست دارم
اس ام اس عاشقانه
نه دل در دست محبوبي گرفتار، نه سردرکوچه باغي برسردار، از اين بيهوده گرديدن چه حاصل ؟؟ پياده مي شوم، دنيا نگهدار
اس ام اس آدمهاي ...
چقدر حقيرند مردماني که نه جرأت دوست داشتن دارند ، نه ارادهي دوست نداشتن ، نه لياقت دوست داشته شدن و نه متانت دوست داشته نشدن، با اين حال مدام شعر عاشقانه ميخوانند
مسيج
بي تو بودن کار من نيست، تا دلت نرفته برگرد...
شعر کوتاه يک عاشق
من در اين کلبه خوشم تو در ان اوج که هستي خوش باش من به عشق تو خوشم تو به عشق هر که هستي خوش باش.
جمله عاشقانه
نظامي ترين جمله عاشقانه: توي اردو گاه قلبتء منم يه اسير جنگيء تو منو شکنجه ميديءتوي اين قلعه ي سنگي
اس ام اس عاشقانه کوتاه
اي كه از درد دلم با خبري / قرص دل درد مرا كي مي خري؟
اشعار نامردي در زمين
روزگاري مردم دنيا دلشان درد نداشت. هر كسي غصه اينكه چه مي كرد نداشت. چشم سادگي از لطف زمين مي جوشيد. خودما نيم زمين اين همه نا مرد نداشت
اس ام اس مهم
آدمي ساخته ي افکار خويش است فردا همان خواهي شد که امروز بدان فکر مي کني
شما هم نسبت به خداوند ديني داريد
آن چه به پروردگار مديونيم , دوست داشتن ديگران است
دل تاري است كه وقتي بشكند بهتر مي نوازد
ملت عشق از همه دينها جداست * عاشقان را مذهب و ملت خداست
نامي نداشت. نامش تنها انسان بود؛و تنها دارايي اش تنهايي اش
آن چه به پروردگار مديونيم , دوست داشتن ديگران است