سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز پس از كسب تساوي بدون گل مقابل پرسپوليس در هفته بيست و ششم رقابتهاي ليگ برتر در نشست خبري پس از بازي با اظهار رضايت از نتيجه به دست آمده، گفت: بازي با پرسپوليس آن هم در ورزشگاه آزادي هميشه سخت بوده است. چه آن موقعي كه بازيكن بودم و چه حالا كه مربيام. ميدانم كه بازي مقابل پرسپوليس در آزادي بسيار سخت است.
درخشان ادامه داد: خوشبختانه امروز به اهدافي كه داشتيم رسيديم و توانستيم در خط دفاع يك بازي منسجم را انجام دهيم و گل نخوريم. البته پرسپوليس هم زياد فرصت نداشت. آنها در نيمه دوم رو به سانترهاي بلند آورده بودند؛ اما ما به دنبال اين بوديم كه بر روي ضد حملهها به پرسپوليس گل بزنيم.
سرمربي شهرداري تبريز با اشاره به گل اين تيم در نيمه دوم كه داور آن را براي تيمش آفسايد اعلام كرد، گفت: به نظر من داور اشتباه كرد كه در آن صحنه گل صحيح ما را مردود اعلام كرد. البته به قهرماني خسته نباشيد ميگويم، چرا كه او يك بار ديگر مقابل تراكتورسازي هم يك گل درست ما را مردود اعلام كرده بود.
درخشان با بيان اينكه شهرداري هفته گذشته مقابل سپاهان هم اينچنين بدشانس بود، گفت: ما در هفته گذشته موقعيتهاي زيادي مقابل سپاهان داشتيم، اما تنها يك امتياز گرفتيم در عين حال يك امتياز از بازي مقابل پرسپوليس براي ما بسيار ارزشمند و حساس بود.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا در رختكن از بازيكنان تيمتان انتقاد كرديد، گفت: فرق بازيكن ايراني با يك بازيكن حرفهاي همين است. بازيكن حرفهاي همانگونه كه در تمرينها خوب بازي ميكند، در بازي نيز نمايش خوبي دارد، اما بازيكنان ما برعكساند؛ در تمرينها خوبند اما در مسابقه تابع احساسات خود هستند. من به بازيكنان گفتم كه همان چيزي كه در تمرينها انجام ميدهيد را در اينجا انجام دهيد، البته خود آنها هم به من گفتند كه اشتباه كرديم، اما اين حرفها ديگري فايدهاي ندارد، چرا كه ما سه امتياز را از دست داديم.
درخشان در پاسخ به اين سوال كه آيا بضاعت فوتبال شهرداري همين قدر است كه برابر استقلال و پرسپوليس در آزادي 90 دقيقه دفاع كند و به فكر مساوي باشد، گفت: مطمئن باشيد كه ما به شرايط تيم خودمان فكر ميكنيم، بضاعت شهرداري همين است. ما نميتوانيم خودمان را با تيمهايي چون سپاهان، استقلال و پرسپوليس مقايسه كنيم، البته دفاع كردن و ضد حمله هم خود يك تاكتيك است، در عين حال ما در بازي مقابل استقلال ميتوانستيم در دقيقه 92 اين تيم را شكست دهيم.
سرمربي شهرداري درباره صحنه پنالتي مشكوك پرسپوليسيها هم گفت: شما ميگوييد آن صحنه پنالتي بوده؛ اما من ميگويم نبوده است، چرا كه اگر بود داور پنالتي ميگرفت. موضوعي كه شما ميگوييد به داور مربوط ميشود، اما بحث من بر روي اشتباه كمك داور است كه آن صحنه را آفسايد گرفت در حالي كه ما ميتوانستيم در آن صحنه از پرسپوليس پيش بيفتيم.
درخشان در پاسخ به اين سوال كه شما گفتهايد اگر تيم دايي را به من بدهند آن را قهرمان ميكنم، گفت: من همچنين حرفي را نزدم كه اگر تيم دايي را بدهند، پرسپوليس را قهرمان ميكنم؛ تنها گفتم كه اگر پرسپوليس را خودم ببندم و بازيكناني را كه ميخواهم به خدمت بگيرم قول قهرماني ميدهم و اين هم فلسفه هر مربي است.
بازيكن پيشين پرسپوليس درباره شرايط اين روزهاي سرخپوشان هم گفت: به نظر من اگر اين پرسپوليس ميخواهد قهرمان آسيا شود بايد بيشتر تقويت شود و بهتر از اينها عمل كند.
در ادامه نشست خبري، خبرنگاري از درخشان پرسيد، مرتضي كريمي كه گل شما را آفسايد اعلام كرد همان كمك داوري بود كه در داربي امسال گل پرسپوليس به استقلال را آفسايد گرفت، فكر نميكنيد او با توجه به آن اتفاق دوست نداشته بار ديگر چنين موضوعي در بازي پرسپوليس برايش تكرار شود كه درخشان در پاسخ گفت: ما هميشه ميگوييم كه بايد از تجربياتمان استفاده كنيم، اما اينگونه نيست كه به خاطر آن قضيه، يك صحنه واضح را آفسايد بگيرد. اگر اينگونه باشد او خودش را اصلاح نكرده، بلكه فقط ميخواسته پرسپوليس بازنده نباشد. اگر تيم ما تماشاگران زيادي ندارد، چرا بايد مظلوم واقع شود؟
وي در پاسخ به اين سوال كه گفته بوديد باشگاه پرسپوليس با شما برخورد خوبي نداشت، گفت: بله، به هر حال من در اين باشگاه بسيار زحمت كشيدهام؛ اما مديراني كه به اين باشگاه آمدهاند از پيشكسوتان به خوبي استفاده نكردهاند. فقط ميخواستم اين مساله را بگويم كه پرسپوليس افرادي دارد كه ميتوانند به آن كمك كنند.
سرمربي شهرداري تبريز در پايان نشست خبري خود با اشاره به اينكه اين يك امتياز براي تيمش به منزله سه امتياز محسوب ميشود، گفت: صددرصد از عملكرد شاگردانم رضايت داشتم. ما خيلي زحمت كشيديم و اين يك امتياز ميتواند در آينده به ما كمك كند.