0

غلامرضا رضايي: پرسپوليس روي غلطك افتاده

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

کد خبر : 36441     زمان ارسال خبر : چهارشنبه 18/12/1389 ساعت : 10:51

غلامرضا رضايي گفت: پرسپوليس دوباره روي غلطک افتاده و بازي به بازي به صدر جدول نزديک مي‌شود.

غلامرضا رضايي گفت: فکر مي‌کنم بر خلاف بازي با الاتحاد که صحبت‌هاي دايي به خوبي در زمين اجرا نشد، بازيکنان در بازي مقابل پاس به خوبي دستورات کادر فني را اجرا کردند.

رضايي در مورد علت اجرا نشدن دستورات دايي در بازي با الاتحاد هم گفت: به نظر من بعضي مواقع بازيکنان خودشان را باور نمي‌کنند که چه کارهاي بزرگي مي‌توانند انجام دهند. خيلي وقت‌ها هيچ کس روي پرسپوليس حساب نمي‌کرد اما ما کارهاي بزرگي انجام مي‌داديم. فکر مي‌کنم کمي در آن بازي ترسيده بوديم و خط دفاع‌مان ناخودآگاه عقب نشيني کرده بود. هر چند خود ما و دايي چند بار از دفاع خواستيم به جلوتر بيايند اما به هر حال شرايط بازي روي ما تاثيرگذاشته بود و انشاالله دربازي الوحده اين نتيجه را جبران مي‌کنيم.

مهاجم پرسپوليس با اشاره به اينکه مصدوميت بازيکنان کمي براي اين تيم دردسر ساز شده گفت: خوشبختانه اکنون در شرايط بسيار خوبي هستيم و فقط آسيب ديدگي بازيکنان کمي دردسر ساز شده که اگر اين مساله حل شود، بهتر هم مي‌توانيم نتيجه بگيريم. متاسفانه آن 5 باخت پشت سر هم خيلي اذيتمان کرد و هنوز تاوان آن شکست‌ها را پس مي‌دهيم. با اين حال چند هفته‌اي است که روي غلطک افتاده‌ايم و آن ناکامي‌ها را فراموش کرده‌ايم. به نظر من در حال حاضر هر 4 تيم بالاي جدول شانس قهرماني دارند.

غلامرضا رضايي در ادامه گفتگويش درباره رقابت در خط حمله پرسپوليس بعد از اضافه شدن وحيد هاشميان به اين تيم گفت: با آمدن آقا وحيد رقابت در خط حمله خيلي سخت شده. من از همان زماني که هاشميان به پرسپوليس آمد بسيار خوشحال بودم. متاسفانه او الان آسيب ديده اما مطمئن باشيد او برمي‌گردد و باز هم به پرسپوليس کمک مي‌کند. من به خود او هم گفتم که وجودت مي‌تواند دراين فصل براي ما خيلي مفيد باشد. لقب هلي کوپتر واقعا برازنده هاشميان است و ما در اين چند وقت از بودن کنار اولذت برده‌ايم.

مهاجم پرسپوليس همچنين درباره درگيري يکي از ليدرهاي اين باشگاه با علي دايي گفت: فقط افسوس مي‌خورم که يک چنين اتفاق‌هايي فقط در فوتبال ما مي‌افتد. علي دايي اسطوره فوتبال ماست اما ما با او خوب برخورد نمي‌کنيم.

وي درپايان درباره آسيب ديدگي‌اش گفت: خيلي وقت بود که با درد بازي مي‌کردم. اما با توصيه دکتر زرينه نزد پزشک متخصص رفتم و فهميدم که عضلات شکمم ضعيف شده البته اميدوارم مشکل خاصي نباشد و با آمدن جواب آزمايش همه چيز معلوم مي‌شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 18 اسفند 1389  3:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها