0

تصاوير ويران شدن تالار عروسي علي پروين

amindesigner007
amindesigner007
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 49

تصاوير ويران شدن تالار عروسي علي پروين

خبر آنلاين : ماموران شهرداري منطقه 5 تهران بر سر يك مناقشه مالياتي ، تالار عروسي مجموعه ورزشي علي پروين را تخريب كردند.

علي پروين مي‌گويد در باشگاهش نشسته بوده كه ناگهان ماموران شهرداري وارد مي‌شوند و تمام شيشه‌ها را مي‌شكنند.

پروين اسطوره باشگاه پرسپوليس كه اين روزها بيشتر وقتش را در باشگاه سرخپوشان مي‌گذراند مي‌گويد: «من رفته بودم بهشت زهرا چون يكي از اقوامم فوت كرده بود كه دوستانم از باشگاه زنگ زدند و گفت ريختند مجموعه را ويران كردند. مي گفتند يكدفعه ماموران شهرداري ريختند و شيشه‌هاي باشگاه را شكستند. سرخپوشان يك باشگاه خصوصي است كه پاتوق بچه‌هاي ورزشكار شده. ما براي اين باشگاه اختلافي بر سر ماليات با شهرداري داشتيم ولي طبق مصوبه شوراي شهر، مكان‌هاي ورزشي از پرداخت ماليات معاف هستند. از ماليات يك ميليارد توماني، ما 300 ميليون تومان را هم داده بوديم ولي به ما گفتند به خاطر اين مصوبه شوراي شهر دست نگه داريد و بقيه‌اش را ندهيد.»

او ادامه مي‌دهد: « براي اين مملكت، علي پروين به درد نمي‌خورد. براي اين مملكت افشين قطبي خوب است كه برود با بي‌بي‌سي مصاحبه كند و بگويد ايران امنيت ندارد، بعد آقايان دو ميليارد تومان به او بدهند و سرمربيگري تيم ملي را هم به نامش بزنند. براي اين مملكت همان افشين قطبي خوب است كه دو ميليارد از ايران گرفته و بعد كه به ژاپن مي‌رود ژاپن و ايران را با هم مقايسه كند و بگويد ژاپن مثل بهشت است.»

پروين در پايان حرف‌هايش مي‌گويد: «مي خواهم بپرسم چرا وقتي بخش خصوصي سرمايه‌گذاري مي‌كند، اين برخوردها را مي‌كنيد؟ تا حالا با چه كسي اين برخورد را كرده‌اند كه شما با من اين كار را مي‌كنيد؟ ديروز علي دايي را با مشت زدند، امروز هم با شيشه‌هاي باشگاه من را شكاندند.

از خسارت مالي ناراحت نيستم ، از اينكه حرمت علي پروين را نگه نداشتند دلم بدجوري شكسته. ديروز نوبت علي دايي بود ، امروز من ، فردا هم حتما مي روند سراغ ناصر حجازي»

سه شنبه 17 اسفند 1389  11:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها