0

دايي: بهتر است ياوري به مسائل فني تيمش بپردازد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي پرسپوليس گفت: بهتر است آقاي ياوري به مسائل فني تيمش بپردازد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي که محمود ياوري پس از شکست برابر پرسپوليس از سمت خود استعفا کرده علي دايي در گفت و گو با سايت باشگاه پرسپوليس از اين مربي مستعفي خواسته به وضعيت تيمش بپردازد!

*ابتدا از بازي مقابل پاس بگوييد.
بازي سخت و مهمي بود که امتيازات آن براي هر دو تيم بسيار حائز اهميت بود. ما براي حضور در بالاي جدول و پاس براي فرار از بحران سقوط به ليگ يک، قدم به ميدان گذاشتيم. پرسپوليس در نيمه نخست خيلي خوب کار کرد و مي توانست گل هاي بيشتر به ثمر برساند. من و همکارانم اطلاعات لازم و جامعي از وضعيت فني تيم حريف داشتيم و قدم به ميدان گذاشتيم و در اين رابطه کناره هاي زمين را خوب بستيم که پاسي ها مجبور شدند اقدام به ارسال توپ هاي بلند براي سامره و کاظمي کنند که اين تدبير نيز چندان کار ساز نشد.
از طرفي چندين بازيکن کليدي را در اين مسابقه در خدمت نداشتيم و ترکيب جديدي را به ميدان فرستاديم که به نظر من خوب کار کردند. البته گل زود هنگام نيمه دوم، استرس زيادي به تيم وارد کرد ولي هر چه از زمان مسابقه سپري مي شد بچه ها با اعتماد به نفس بيشتري کار مي کردند.

*قضيه جر و بحث بازيکن پاس با کادر فني پرسپوليس چه بود؟
وقتي سيف اللهي مصدوم شد، فکر کردم مچ پايش دچار شکستگي شده که از بازيکن پاس خواستم توپ را به اوت بزند که آنها هم فيرپلي (بازي جوانمردانه) را خوب رعايت کردند البته احمدي ابتدا اعتراض کرد ولي پس از آن، عذرخواهي کرد و من هم او را بوسيدم.

*ياوري نيز انتقاداتي مبني بر برخورد شما با بازيکنان پاس و اتلاف وقت پرسپوليسي ها در رسانه هاي گروهي انجام داده است؟
شايد آقاي ياوري مي خواهد عدم نتيجه گيري تيمش را اينگونه توجيه کند و گرنه از احمدي بازيکن پاس سوال کنيد بنده چه توهيني به او کردم. با اين حال بهتر است آقاي ياوري به مسائل فني تيمش بپردازد چون پاس يکي از تيم هاي ريشه دار فوتبال ايران است که از تماشاگران فهيم و فوتبالدوستي در همدان بهره مند است. همدان يکي از معدود شهرهايي بود که پرسپوليس با وجودي که برنده زمين شد، هيچ توهيني از تماشاگران فهيم همداني نشنيد و به ما محبت داشتند.

*تبحر علي دايي بها دادن به بازيکنان جوان است، روح الله سيف اللهي نيز يکي از اين جوانان بود؟
اين مسابقه استارت خوبي براي سيف اللهي بود که اگر قدر موقعيت مناسبي که نصيبش شده را بداند خيلي زود پله هاي ترقي را طي مي کند.

*سامان آقازماني در فصل جاري در چهار مسابقه به طور ثابت در ترکيب قرار داشته و در هر چهار مسابقه پرسپوليس با بيش از يک گل زده پيروز ميدان بوده است؟
سامان با وجودي که پست تخصصي اش هافبک وسط است، در اين چهار مسابقه در دفاع راست، بازي کرده که الحق خوش درخشيده و از وي کاملا راضي هستم و چون نشان داده در اين پست حرف هاي زيادي براي گفتن دارد.

*قبل از شروع تمرين شما با وکيل تان جلسه اي داشتيد؟
بله، چون کميته انضباطي فدراسيون فوتبال مرا در رابطه با پرونده شيث رضايي فراخوانده بود، وکيلم را از طرف خودم فرستادم تا پرونده را بررسي کند و هر تصميمي گرفته شود براي بنده قابل احترام است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 17 اسفند 1389  5:24 PM
تشکرات از این پست
alino1367
alino1367
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 890

پاسخ به: دايي: بهتر است ياوري به مسائل فني تيمش بپردازد

این حاشیه ها کی میخوادتموم بشه؟

راسخونی

سه شنبه 17 اسفند 1389  6:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها