0

تحليل منصور واعظي از فتنه‌هاي بعد انتخابات

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

تحليل منصور واعظي از فتنه‌هاي بعد انتخابات

 منصور واعظي دبيركل نهاد كتابخانه‌هاي عمومي كشور در مراسم افتتاحيه پانزدهمين گردهمايي مديران كل كتابخانه‌هاي عمومي كشور گفت: بحثي كه در اين جلسه به آن مي‌پردازيم بحثي است كه مقام معظم رهبري به آن توجه دارند و در دهه چهارم انقلاب اسلامي بسيار كاربردي است و آن موضوع «بصيرت» است.
وي افزود: اين موضوع وقتي به دستگاه‌هاي فرهنگي مثل نهاد كتابخانه‌هاي عمومي مربوط مي‌شود، بايد بررسي كنيم چطور مي‌توانيد در اين زمينه نقش‌آفرين باشيم.
واعظي با بيان اين كه براي ورود به اين بحث بايد تحليلي از وضعيت جامعه امروز داشته باشيم، بيان كرد: فتنه‌هايي كه بعد از انتخابات در كشور پيش آمد گاهي به عنوان تهديد تلقي مي‌شوند كه براي انقلاب مشكل ايجاد كرد؛ اين نظر درست است اما بايد به عنوان فرصت هم به آن نگاه كرد و من معتقدم ابعاد فرصت اين فتنه‌ها بيش از ابعاد ايجاد مشكل براي انقلاب است.
دبير شوراي فرهنگ عمومي كشور تصريح كرد: در سه دهه اخير مديريت كشور در مقاطع و انتخابات مختلف و تنازعات سياسي گوناگون توسط دو جناح اصلي نقش‌آفرين در انقلاب مطرح بوده است؛ يك گروه كه در دهه اول انقلاب به چپ‌ها معروف بودند و در دهه دوم خود را طرفدار توسعه ناميدند و بعدها اصلاح‌طلب ناميده شدند. گروه ديگر جناح راست بود كه امروزه با عنوان اصولگرايان شناخته مي‌شوند.
واعظي عنوان كرد: تعدادي از اين افراد به اصول انقلاب و مقام معظم رهبري و ولايت فقيه كاملا اعتقاد داشتند، اما تعدادي ديگر از اين افراد به عنوان نيروهاي نفوذي در طي اين سال‌ها فعاليت مي‌كردند.
وي با اشاره به سخنراني 6 سال پيش مقام معظم رهبري گفت: ايشان در آن سخنراني افراد را به خودي و غيرخودي تقسيم كردند.
واعظي همچنان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در دهه 60 ادامه داد: ايشان چهار ويژگي را براي نيروهاي خودي برمي‌شمرند؛ اسلام، انقلاب، نظام مبتني بر ولايت فقيه و پذيرش حضرت امام خميني كه اگر آن را به عنوان يك امر مستمر در نظر بگيريم بايد اين را در شخصي در نظر بگيريم كه زعامت نظام جمهوري اسلامي را برعهده دارد.
دبيركل نهاد كتابخانه‌هاي عمومي كشور اظهار داشت: البته اگر كسي جزو نيروهاي خودي نبود حتما اين طور نيست كه جزو نيروهاي دشمن محسوب شود.
وي بيان داشت: اين انتخابات تا حدي وضعيت اين دسته‌بندي‌ها را مشخص كرد و چهره شفاف‌تري به آن داد.
منصور واعظي گفت: همواره تا قبل از ورود به دهه چهارم انقلاب مديراني بودند كه وارد مناصب سياسي مي‌شدند و در انتخابات مختلف تأييد صلاحيت مي‌شدند اما جزو نيروهاي خودي نبودند و يكي از اين چهار اصل را قبول نداشتند.
واعظي به عنوان مثال گفت: شما به اتاق وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برويد و عكس وزراي ارشاد دوره‌هاي قبل را ببينيد آنگاه متوجه مي‌شود بخش قابل توجهي از آن‌ها نه تنها امروز جزو نيروهاي خودي محسوب نمي‌شوند، بلكه همان زمان هم به يكي از اين چهار اصل اعتقاد نداشتند.
دبير شوراي فرهنگ عمومي كشور با بيان اين كه اين فتنه‌ها سبب شد خطوط شفاف شود گفت: در دهه چهارم انقلاب كه دهه پيشرفت و عدالت است امروز به اصلي‌ترين مقطع انقلاب رسيده‌ايم.
واعظي بيان داشت: دولت نهم توانست بيش از همه مواقع استكبار جهاني را در موضع انفعال قرار دهد و با مواضعي كه رئيس جمهور محترم اتخاذ كرد از جمله بحث هولوكاست استكبار جهاني ناچار شد عناصر نخبه خود را ملزم به پاسخگويي به جمهوري اسلامي كند.
وي تأكيد كرد: در اين مقطع بايد يك انسجام مديريتي فراهم شود و كساني مديريت كشور را برعهده بگيرند كه اين چهار مولفه را قبول داشته و خودي باشند.
واعظي اضافه كرد: من از اين جهت فتنه‌ها را فرصت تلقي مي‌كنم كه در آينده ديگر شاهد نخواهيم بود اين عناصر غيرخودي تأييد صلاحيت و وارد مديريت‌هاي اجرايي كشور شوند.
وي اين موضوع را امري مهم در كشورهاي پيشرفته برشمرد و افزود: وقتي به نظام‌هاي سياسي كشورهاي اروپايي و آمريكاي شمالي نگاه مي‌كنيم مي‌بينيم وقتي انتخاباتي برگزار مي‌شود اين انتخابات بين افرادي است كه قائل به نظام آن كشور هستند. مثلا در آمريكا يك مسلمان بنيادگرا نمي‌تواند به انتخابات ورود كند و كساني ورود مي‌كنند كه قائل به نظام سرمايه‌داري آن كشور هستند. ولي متاسفانه در سه دهه اخير در كشور كساني به انتخابات وارد شدند كه به اصول انقلاب اعتقاد نداشتند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 23 دی 1388  5:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها