0

انجمن پادشاهي ايران: ما محمدي را ترور كرديم

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

انجمن پادشاهي ايران: ما محمدي را ترور كرديم

اعضاي انجمن پادشاهي ايران در جريان فتنه‌هاي پس از انتخابات 22 خرداد نيز با ورود به كشور در تخريب اموال عمومي و اغتشاش نقش داشتند.
اعضاي اين انجمن ضمن حضور در اغتشاشات، وظيفه آموزش شيوه ساخت كوكتل‌ مولوتف و آتش زدن اماكن عمومي را به اغتشاشگران بر عهده داشتند كه در جريان دادگاه افشا شد.
انجمن پادشاهي ايران طي اطلاعيه‌اي با تأكيد بر اينكه "ما با افتخار اعلام مي‌كنيم كه محاربيم، آري ما محاربيم "، ترور مسعود علي‌‌محمدي از اساتيد دانشگاه تهران را به عهده گرفت.
در اطلاعيه اين گروهك آمده است كه محمدي در حوادث اخير به عنوان لباس شخصي نقش مؤثر و فعال داشته است.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 22 دی 1388  4:06 PM
تشکرات از این پست
mohammadss
mohammadss
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 34

پاسخ به:انجمن پادشاهي ايران: ما محمدي را ترور كرديم

با این که طرفدار حزب خاصی هستم که همه تو کشور اون فتنه و خس وخاشاک می نامند ولی باید بگم که این ترور وحشیانه ترین حرکت غرب بود
من از نهایت شب حرف میزنم من از نهایت تاریکی حرف میزنم اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیار و یک دریچه ای که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم
چهارشنبه 23 دی 1388  2:15 PM
تشکرات از این پست
dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2247

پاسخ به:انجمن پادشاهي ايران: ما محمدي را ترور كرديم

قضیه خس و خاشاک را چرا به خود گرفتید با این کار دارید این موضوع را اثبات می کنید
نقل قول mohammadss
با این که طرفدار حزب خاصی هستم که همه تو کشور اون فتنه و خس وخاشاک می نامند ولی باید بگم که این ترور وحشیانه ترین حرکت غرب بود

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

چهارشنبه 23 دی 1388  6:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها