0

برنامه اصول کافی ( 4 جلد ) برای موبایل

Iranianboy
Iranianboy
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 333

برنامه اصول کافی ( 4 جلد ) برای موبایل

سلام

چند مدت پیش یکی از دوستان این برنامه رو آماده کرده بود و به ایمیل من ارسال کرده بود و از من خواسته بود که این برنامه رو برای دانلود قرار بدم . با کمی تاخیر ، این برنامه رو برای دانلود اینجا قرار می دم .

همونطور که شاید خیلی از دوستان اطلاع داشته باشن ، یکی از مهمترین کتب شیعه در زمینه احادیث کتاب ارزشمند اصول کافی هستش . این کتاب ارزشمند ، اثر ثقه الاسلام مرحوم کلینی هستش که یکی از کتب اربعه ما شیعیان به حساب میاد .

جاوا هستش و قابلیت اجرا بر روی اکثر گوشیها رو داره

( البته این نکته رو متذکر بشم که شاید بعضی از دوستان هم بدونن که همه روایات در دست ما ، باید اول صحت و سقم اونها تایید بشه و بعد از اون ، به اون روایت میشه استناد کرد . بعضی از کتب روایی ما مثل " بحار الانوار " که حدود 110 جلد هستش ، خیلی روایت ضعیف و قوی داره که نمی شه یک انسان عادی از روایات اون استفاده کنه چون برای تشخیص صحت و سقم اونها باید به یک درجه ای از علم اجتهاد رسیده باشیم که بتونیم در این مورد نظر بدیم .
کتاب اصول کافی هم از این قائده مستثنی نیست و روایات ضعیف هم داره ( طبق اطلاعات کم خودم ، فکر می کنم در حد خیلی کم این کتاب ارزشمند روایت ضعیف داشته باشه ) اکثر روایات بکار برده شده در این کتاب ، روایات قوی و صحیح هستن که قابل استناد هستن . )

( ذکر این نکته ضروری بود )

توصیه می کنم که این کتاب رو از دست ندید و دانلود کرده و استفاده کنید
( برای دانلود روی نوشته زیر کلیک کنید )

دانلود اصول کافی
دوشنبه 21 دی 1388  8:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها