0

كروبی : محافظی ‌كه‌ در ‌قزوین ‌از‌ من‌‌حمایت‌‌ نكند ‌‌به ‌چه ‌دردی ‌می‌خورد؟

monaaa
monaaa
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1073

كروبی : محافظی ‌كه‌ در ‌قزوین ‌از‌ من‌‌حمایت‌‌ نكند ‌‌به ‌چه ‌دردی ‌می‌خورد؟

كروبی : محافظی ‌كه‌ شب ‌جمعه‌ در ‌قزوین ‌از‌ من‌‌حمایت‌‌ نكند ‌‌به ‌چه ‌دردی ‌می‌خورد؟
عصبانیت كروبی از اسلحه نكشیدن محافظانش به سوی مردم سبب شد تا شیخ اصلاحات فرزندان خود را جایگزین تیم حفاظتی اش كند . کروبی در خصوص دلایل كنار گذاشتن محافظانش با اشاره به اخراج خود از قزوین توسط مردم این شهر در حالی كه چند سالی است شدیدا میل دارد خود را مهم جلوه دهد مدعی شده كه در قزوین عده ای با شلیك گلوله قصد ترور او را داشته‌اند!
"صراط" - عصبانیت كروبی از اسلحه نكشیدن محافظانش به سوی مردم سبب شد تا شیخ اصلاحات فرزندان خود را جایگزین تیم حفاظتی اش كند. سایت كروبی در این خصوص اعلام كرده كه مهدی كروبی در غیاب محافظین خود با همراهی فرزندانش به دیدار خانواده عمادالدین باقی رفته است.

به گزارش صراط کروبی در خصوص دلایل كنار گذاشتن محافظانش با اشاره به اخراج خود از قزوین توسط مردم این شهرگفته : محافظینی که رسالت‌شان حفظ جان افراد است و در هنگام وقوع چنین حوادثی اختیار لازم در دفاع و حفاظت ندارند، عملاً کارایی موثری نخواند داشت. كروبی كه چند سالی است شدیدا میل دارد خود را مهم جلوه دهد مدعی شده كه در قزوین عده ای با شلیك گلوله قصد ترور او را داشته اند. این در حالی است كه فرمانده انتظامی استان قزوین با تكذیب شایعه تیراندازی به خودروی حامل كروبی در قزوین این شایعه سازی ها را تنها خوراك تبلیغاتی برای دشمنان برشمرده است.

مسعود جعفری‌نسب در این خصوص اظهار داشته است: در پی انتشار خبر حضور حجت‌الاسلام مهدی كروبی به قزوین و ورود وی تمهیدات امنیتی لازم برای حضور ایشان فراهم شد. وی اضافه كرده است: با توجه به شرایط تجمع مردم و با هماهنگی‌های لازم با گروه امنیتی آقای كروبی، ایشان با اسكورت مستقیم و غیرمستقیم پلیس از منزل مذكور خارج شد. جعفری‌نسب تصریح كرده است: در این میان نه تنها درگیری وجود نداشت بلكه با تدابیر اندیشیده شده حتی یك گلوله نیز تیراندازی نشد و تجمع اعتراضی، بدون تنش پایان یافت

1253967289.jpg

.

امیرالمومنین علی علیه السلام :

کسى کــه کردارش او را بــه جایى نرسانــد ، افتخارات خانــدانش

او را بــه جایى نخواهد رسانیــد.
نهج البلاغه ، حکمت 23

دوشنبه 21 دی 1388  8:03 PM
تشکرات از این پست
mohammadss
mohammadss
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 34

پاسخ به:كروبی : محافظی ‌كه‌ در ‌قزوین ‌از‌ من‌‌حمایت‌‌ نكند ‌‌به ‌چه ‌دردی ‌می‌خورد؟

مردم نبودن که برادرای بسیجی بودن بدم بیرونش نکردن که خودش رفت
من از نهایت شب حرف میزنم من از نهایت تاریکی حرف میزنم اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیار و یک دریچه ای که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم
دوشنبه 21 دی 1388  9:19 PM
تشکرات از این پست
dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2247

پاسخ به:كروبی : محافظی ‌كه‌ در ‌قزوین ‌از‌ من‌‌حمایت‌‌ نكند ‌‌به ‌چه ‌دردی ‌می‌خورد؟

نمردیم و تو این سایت هم شیخ چنجر (changer) یه طرفدار پیدا کرد.
در ضمن برادرا نبودن برا پنجره ها بودن
نقل قول mohammadss
مردم نبودن که برادرای بسیجی بودن بدم بیرونش نکردن که خودش رفت

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

سه شنبه 22 دی 1388  11:34 AM
تشکرات از این پست
monaaa
monaaa
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1073

به جای حفاظت از کروبی بی سواد باید از دانشمندان هسته ایی ایران محافظت بشه
کروبی که مهم نیست...

امیرالمومنین علی علیه السلام :

کسى کــه کردارش او را بــه جایى نرسانــد ، افتخارات خانــدانش

او را بــه جایى نخواهد رسانیــد.
نهج البلاغه ، حکمت 23

چهارشنبه 23 دی 1388  11:15 AM
تشکرات از این پست
mohammadss
mohammadss
کاربر تازه وارد

من طرفدار شیخ نیستم طرفدار شیخ نیستم ولی مخالفش نیستم
من از نهایت شب حرف میزنم من از نهایت تاریکی حرف میزنم اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیار و یک دریچه ای که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم
چهارشنبه 23 دی 1388  2:19 PM
تشکرات از این پست
dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2247

جالبه معنی طرفداری نکردن را هم فهمیدیم
نقل قول mohammadss
من طرفدار شیخ نیستم طرفدار شیخ نیستم ولی مخالفش نیستم

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

چهارشنبه 23 دی 1388  5:54 PM
تشکرات از این پست
mohammadss
mohammadss
کاربر تازه وارد

اصلا طرفدارشم که چی شه
پنج شنبه 24 دی 1388  1:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها