0

بخشی از پیاده‌رو سی‌وسه پل فرونشست!

 
Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 6667
محل سکونت : بوشهر

بخشی از پیاده‌رو سی‌وسه پل فرونشست!

ايسنا: صبح روز گذشته، برای دومین بار بخشی از پیاده‌رو مقابل سی‌وسه پل اصفهان نشست کرد.

محدوده عملیاتی تونل متروی اصفهان در فاصله کمتر از 15 متری رمپ جنوبی سی و سه پل دوم اسفندماه (11 روز پیش)، فرو نشست و سبب نگرانی مردم اصفهان شد و مدیران شهری اصفهان، به استفاده از ورق‌های فولادی در ابتدای چهارباغ بالا و در ورودی بلوار «آیینه خانه» مجبور شدند تا از نشست و ریزش زمین به علت تردد خودروها جلوگیری شود.

عبدالجواد زعفرانی ـ مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان ـ پیش از این در گفت‌وگویی با بیان این که عمق نشست زمین را نزدیک به یک تا دو متراعلام می‌کند و خاطرنشان کرده بود: این نشست در عملیات حفاری تونل مترو مشکلی ایجاد نکرده است.

طبق پیش بینی‌های کارشناسان، احتمال نشست دوباره این قسمت وجود داشته و حتا قرار دادن ورق‌های فولادی نیز نتوانسته از نشست دوباره زمین در این منطقه جلوگیری کند و اکنون نشست دوباره پیاده‌رو مقابل رمپ جنوبی این پل تاریخی را شاهد هستیم.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

جمعه 13 اسفند 1389  7:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها