0

دستگیری یک کاردار اروپایی در حوادث عاشورا

 
pop2000
pop2000
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 609
محل سکونت : مرکزی

دستگیری یک کاردار اروپایی در حوادث عاشورا

دستگیری یک کاردار اروپایی در حوادث عاشورا
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي گفت: رسانه‌هاي ديداري، شنيداري و مكتوب وابسته به ضد انقلاب نيز از تمام ظرفيت‌هاي خود براي تاثيرگذاري در جامعه و تامين اهداف شوم استكبار جهاني عليه ايران به‌كار گرفته‌اند.
فارس: رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي گفت: يك كاردار اروپايي در حوادث عاشوراي حسيني دستگير شده است.

علاءالدين بروجردي عصر امروز در گردهمايي روساي روابط عمومي‌هاي استان لرستان در استانداري لرستان با اشاره به حوادث رخ داده در روز عاشورا و حرمت شكني‌هاي صورت گرفته از دستگيري كاردار يك كشور اروپايي در تهران در حوادث اين روز خبر داد و اظهار داشت: كنگره آمريكا بيش از 60 طرح و توطئه عليه جمهوري اسلامي ايران طراحي و 55 ميليون دلار اعتبار براي اجراي اين طرح‌هاي براندازانه اختصاص داده است.

وي با بيان اينكه در طول 30 سال گذشته كشور ايران شاهد حوادث فراوان و فراز و نشيب‌هاي زيادي بوده است، خاطرنشان كرد: از زمان اتحاد جماهير شوروي تا امروز كه آمريكا و انگليس عليه ايران فتنه‌هاي فراواني صورت داده‌اند، ايران هميشه عليه اين فتنه‌ها ايستادگي كرده است و همه مردم در برابر آن بسيج شده‌اند.

رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي گفت: رسانه‌هاي ديداري، شنيداري و مكتوب وابسته به ضد انقلاب نيز از تمام ظرفيت‌هاي خود براي تاثيرگذاري در جامعه و تامين اهداف شوم استكبار جهاني عليه ايران به‌كار گرفته‌اند.

وي اظهار داشت: حوادث زشت روز عاشوراي حسيني بسيار دلخراش بود و حمله به خيمه‌ها و به آتش كشيدن پرچم عزاداري مردم، بخشي از حركات و تحركات گروه‌هاي نفاق و فتنه بود.

بروجردي با بيان اينكه دشمنان انقلاب بايد بدانند كه تمام ملت‌هاي آزاده و عدالتخواه جهان، براي امام حسين (ع) به عنوان جاودانه تاريخ بشريت و قيام عاشورا، احترام قائلند،‌ تصريح كرد: در 30 سال گذشته عمر جمهوري اسلامي ما شاهد حوادث فراواني در زمينه مقابله با نظام بوده‌ايم كه از جمله آنها مي‌توان به جتگ تحميلي، هشت سال دفاع مقدس، تحركات سياسي و نظامي مانند طبس اشاره كرد.

بروجردي افزود: اما حوادث اخير به عنوان يك آزمون بزرگ موجب مردودي برخي خواص شد كه تصور مي‌كردند كه در كشور داراي جايگاه و اعتبار هستند.

وي با اشاره به اينكه آمريكا دشمن قسم خورده ايران تا امروز نتوانسته است از كودتا و عمليات‌هاي نظامي عليه ايران استفاده كند، بيان داشت: در حال حاضر آمريكا به دنبال نوعي تعامل با ايران است و امروز اين واقعيت وجود دارد كه اين كشور دست همكاري به طرف ما دراز كرده است ولي ايران آن را قبول نكرده است.

بروجردي با بيان اينكه متاسفانه در جريان‌هاي بعد از انتخابات فتنه‌هاي صورت گرفته توسط بعضي خواص در ايران يك مجراي طبيعي رشد يافته از سوي آمريكا بود، گفت: انتخابات دور دهم رياست جمهوري نخستين انتخابات ايران نبود كه بي‌تجربه باشيم.

رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه افتخار ملت ما اين است كه اين انقلاب با تقديم كردن صدها هزار شهيد و سرمايه گذاري فراوان به دست آمده است، يادآور شد: ظلم است كه با حيثيت و آبروي اين ملت به راحتي بازي شود.

وي خاطرنشان كرد: تاريخ اين اتفاقات را ثبت خواهد كرد و همانگونه كه ما در مورد گذشتگان قضاوت مي‌كنيم آيندگان نيز در مورد ما قضاوت مي‌كنند.

رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به اينكه در برخي كشورها رياست جمهوري و ديگر مسئوليت‌ها از پدر به پسر به ارث مي‌رسد، افزود: در كشور ما تمام مسئوليت‌ها و مناصب اجرايي بر اساس انتخابات و خواست مردم به افراد واگذار مي‌شود و اين نشانه حاكميت دموكراسي، آزادي و استقلال در جمهوري اسلامي ايران است.

وي بزرگ‌ترين سرمايه سياسي و حاكميتي نظام را تقديم صدها هزار شهيد دانست و تصريح كرد: با اقدامات اخير ظلم بزرگي به نظام شد و برخي خواص به آبرو و اعتبار كشور لطمه وارد كردند.

بروجردي ولايت فقيه را حلقه مهمي از زنجيره حكومت الهي عنوان كرد و گفت: تلاش آنها اين بود كه نسل جوان را نسبت به امام راحل، جنگ، انقلاب، شهادت و رهبري بي‌اعتماد كنند.


يار هميشگي و همراه راسخون
www.user7.persianblog.ir


 

پنج شنبه 17 دی 1388  9:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها