0

شيخ مرتضى انصارى در محضر امام عصر مرحوم نهاوندى در كتاب عبقرىّ الحسان پس از آنكه در اوصاف شيخ مرتضى

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

شيخ مرتضى انصارى در محضر امام عصر مرحوم نهاوندى در كتاب عبقرىّ الحسان پس از آنكه در اوصاف شيخ مرتضى

شيخ مرتضى انصارى در محضر امام عصر مرحوم نهاوندى در كتاب عبقرىّ الحسان پس از آنكه در اوصاف شيخ مرتضى انصارى‏قدس سره مطالبى مى‏نويسد و او را از نظر قدس و تقوا و ارتباط با امام زمان‏عليه السلام ستايش مى‏كند اين حكايت را از كتاب دار السّلام نقل مى‏كند :
اجمال اين واقعه ( تشرّف شيخ محضر مبارك امام زمان‏عليه السلام ) اين است كه برادر عزيز ايمانى و فاضل كامل ربّانى آقا ميرزا حسن آشتيانى كه از شاگردان فاضل‏وعالم‏شيخ‏مرتضى‏انصارى « رحمةاللّه عليه » است براى من نقل كرد كه :
روزى با گروهى از طلاّب در خدمت شيخ استاد ( انصارى ) به حرم مطهّر اميرالمؤمنين‏عليه السلام مشرّف مى‏شديم ، اتّفاقاً در راه عبور بعد از دخول در صحن مطهّر شخصى با شيخ برخورد و سلام كرد ، و براى مصافحه و بوسيدن دست شيخ پيش آمد ، بعضى از همراهان براى معرّفى آن شخص به شيخ عرض كردند : اين شخص نامش فلان است و در جفر و رمل مهارت دارد ، و ضمير هم مى‏گويد ( يعنى از نيّت و باطن افراد خبر مى‏دهد ) استاد بزرگوار وقتى اين مطلب را شنيد تبسّم كرد و براى امتحان فرمود : من نيّتى كردم ، اگر تو ضمير مى‏دانى بگو من چه چيزى در نيّت گرفتم؟
آن شخص بعد از تأمّل عرض كرد : تو در ضمير خود گفتى كه آيا صاحب‏الامر را ديده‏ام يا نه ، وقتى شيخ اين جواب را شنيد حالت تعجّب به او دست داد ، و اگر چه صراحتاً حرف او را تصديق نكرد ولى آن شخص گفت : نيّت شيخ همان بود كه گفتم ، آن شخص اصرار كرد كه بلكه شيخ آن را تصديق كند امّا او ساكت بود و جواب نفرمود ،
پس چون آن شخص بسيار اصرار نمود شيخ فرمود : خوب بگو ببينم ديده‏ام يا نه؟ عرض كرد : آرى دو مرتبه خدمت آن حضرت شرفياب شده‏اى ، يك مرتبه در سرداب مطهّر ، و مرتبه ديگر در جاى ديگرى ، شيخ چون اين سخنان را از او شنيد مانند كسى كه نخواهد امر بيش از اين ظاهر شود با عجله رفت .
مؤلّف كتاب عبقرىّ الحسان بعد از ذكر اين قضيّه مى‏فرمايد : مقامات و كراماتى كه در حقّ شيخ استادقدس سره ديده و شنيده شده چنانچه در خاتمه كتاب ( همان كتاب دار السّلام ) در فصل منامات و كرامات به بعضى از آنها اشاره شده باعث يقين بر اينكه آن بزرگوار واجد اين مقام و فايز اين اكرام گرديده مى‏شود ، اگر نگوئيم كه در بسيارى از امور مهمّه اعمالش صادر از رأى منير و اذن آن حضرت بوده .

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

جمعه 13 اسفند 1389  1:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها