0

سيّد من تو كيستى تشرّف مرد صالحى در راه حجّ

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

سيّد من تو كيستى تشرّف مرد صالحى در راه حجّ

سيّد من تو كيستى

تشرّف مرد صالحى در راه حجّ

مرحوم نهاوندى از كتاب نجم الثّاقب نقل كرده كه او از كتاب كفاية المهتدى و او از كتاب غيبت حسن‏بن حمزه نقل فرموده كه فرمود :

يكى از شيعيان صالح براى من نقل كرد كه : سالى از سالها به قصد حجّ خانه خدا از شهر و ديار خود خارج شدم ، و آن سال هوا بسيار گرم بود ، من از قافله عقب افتادم و راه را گم كردم ، و از شدّت تشنگى از پاى در آمدم و بر زمين افتادم ، و مُشرف به مرگ شدم ، ناگاه صداى شيهه اسبى را شنيدم ، چون چشم گشودم ديدم جوانى زيبا و خوش بوئى سوار بر اسب شهبائى بود ، سپس آن جوان آبى به من داد كه از برف خنك‏تر و از عسل شيرين‏تر بود و مرا از مرگ نجات داد ،

گفتم : اى سيّد من تو كيستى كه اينگونه در حقّ من مرحمت فرمودى؟ فرمود : منم حجّت خداوند بر بندگان خدا ، و بقيّة اللّه در زمين او ، منم آن كسى كه زمين را پُر از عدل و داد مى‏كنم همانگونه كه پُر از ظلم و جور شده باشد ، منم فرزند حسن‏بن علىّ‏بن محمّدبن علىّ‏بن موسى بن جعفربن محمّدبن علىّ‏بن الحسين‏بن علىّ‏بن ابى‏طالب « عليهم السّلام » .

سپس به من فرمود : چشمهايت را بر هم بگذار ، من چشمانم را بستم ، بعد از چند لحظه فرمود باز كن ، چشمانم را باز كردم ، چون نگاه كردم ديدم در مقابل قافله نزد رفقاى خود مى‏باشم ، و ناگاه آن حضرت از نظرم غائب شدند .

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

جمعه 13 اسفند 1389  1:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها