0

هاله هاي شيطاني پیرامون اعتقادات مردم قل اعوذ ب-رب‌الفل—ق / م——ن شر م——ا خلق “بگومن پناه مي‌جويم به

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

هاله هاي شيطاني پیرامون اعتقادات مردم قل اعوذ ب-رب‌الفل—ق / م——ن شر م——ا خلق “بگومن پناه مي‌جويم به

هاله هاي شيطاني پیرامون اعتقادات مردم قل اعوذ ب-رب‌الفل—ق / م——ن شر م——ا خلق “بگومن پناه مي‌جويم به خداي فروزنده صبح روشن ازشرمخلوقات شريرومردم بد انديش...”
“تمام ذرات عالم را درتسخيردارم، تمام علوم برايم بازشده، من وهمسرم، پدرومادرهمه بشرروي زمينيم و... توكه پا دراين راه گذاشتي بايد بداني كه دين و مسلك همه پوچ است وزنجيري درپاي انسان. شب قدروآيين هاي مذهبي ونمازخواندن هم همه راهي براي گمراه كردن مردم است وگرنه... امام زمان همسر من است اوهميشه به من سرمي زند اوعاشقانه مرا دوست دارد و... شما مردم نمي فهميد اما من چون مي فهمم پس رب شما هستم...” شنيدن قسمتي هايي ازادعاهاي مدعيان دروغين امام زمان(عج) وآنهايي كه با نام عرفان وشريعت هاي دورغين دنبال جمع كردن مريد براي خود هستند خيلي وقت است كه روي زبان ها است.مريدان اين افراد دراغلب موارد حول گروههاي سني جوان وكم تجربه دورمي زند. افرادي كه ادعاهايشان انسان را به خنده مي اندازد اما...
زياد دورنيست! چند سال پيش مردي ميانسال با ادعاي اينكه با امام زمان(عج) ارتباط دارد بيش از200 ميليون تومان كلاهبرداري كرد اومعتقد بود بخاطرارتباط با امام زمان(عج) مي‌تواند بيماران را با دعا وداروهاي گياهي درمان كند. قبل ازآن هم داستان يك زن51 ساله نقل محافل بود اوادعا مي كرد آمده تا ماموريت آسماني خود را كه امام زمان به اوسپرده به پايان برساند. مثال ها زياد اند يكي درچالوس، ديگري دراراك وآن يكي دردل پايتخت ادعاي ارتباط با معصومين را مي كنند. يكي خود را حضرت مريم مي داند وفرزندش را فرزند امام زمان، آن يكي مردم را گوسفند مي داند وخود را چوپاني كه آمده است تا آنها را رهبري كند. ديگري هم فتوا صادرمي كند كه اگرجوانان وارد اين گروهها شوند با هم محرم مي شوند! هرروزتعدادشان بيشترمي شود وادعا هايشان مسخره تر. نمي دانم شايد سقوط انسان به دنياي مادي علت اصلي اين ماجرا باشد دنيايي ازپيشرفت تكنولوژي وصنعت ومدرنيته اي كه درزندگي انسان هزاره سومي ريشه دوانده وآنقدر با زندگي اش عجين شده اند كه جزءلاينفك آن تلقي مي شود.اما هرچه اين تكنولوژي ريشه اش را درزندگي محكم ترمي كند فرصت فكركردن به معنويت كم رنگ ترمي شود فرصتي كه براي انسان عصرارتباطات گاه هيچ تلقي مي شود وراحت ازكنارش مي گذرد. معادله سختي نيست وقتي آدم ها خودشان راحت از كنارمعنويات مي گذرند ، وفرصت فكركردن راجع به معنويات را ندارند عرصه را براي آنهايي كه قصد دارند ذهن هاي خام را به دنبال خود بكشند فراهم مي كنند. به گزارش برنا ،آنهايي كه با نام عرفان وتصوف وارتباط با پيامبران ومعصومين وبا شعارپيوند با عالم ملكوت ورسيدن به آرامش، دنياي بسياري ازافراد بخصوص جوانان را به نابودي مي كشند... ترس ازايجاد مزاحمت، ريخته شدن آبروواحتمال ايجاد درگيري خيلي ازكساني را كه جوانانشان وارد اين گروهها شده اند را ازدادن اطلاعات بيشترمنصرف مي كند ودرنقطه مقابل فضاي فعاليت بيشتررا به اين افراد مي دهد. فضايي كه زيرپوست شهرشكل مي گيرد وآرام آرام مي رود تا ريشه هاي مذهبي ومسائل مهدويت را خدشه وارد كند. كاري نداريم كه اينها ازكجا نشات مي گيرند وتا به حال براي مقابله با آنها چه تدابيري انديشيده شده است وآيا اين برخورد ها توفيق نسبي داشته است يا نه. اما آنچه آدم را بدجورآذيت مي كند اين است كه شايد اگرديربجنبيم همين ادعاهاي خنده داربراي گروههاي كثيري ازمردم مي شود خواب وخوراك( البته ظاهرا الان هم خواب وخوراك خيلي ها شده است) وآن وقت است كه جدا كردن سره ازناسره كاري مي شود طاقت فرسا!

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

جمعه 13 اسفند 1389  12:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها