0

ترشي گوجه فرنگي :

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

ترشي گوجه فرنگي :

ترشي گوجه فرنگي :

 

گوجه فرنگي ريز گرد را كه تازه رنگش به قرمزي زده در شيشه ريخته نمك و سركه بريزيد به گوجه فرنگي ادويه نمي زنند اگر هم بخواهند بستگي به سليقه دارد .

ترشي گيلاس :

گيلاس درشت و سخت و سفت را انتخاب كرده با دم آن كه كوتاه كرده ايد يا بدون سيخ با آب شسته و آب آنرا خوب گرفته سپس در شيشه چيده لابلاي هر طبقه چند شاخه ترخون و چند دانه فلفل سفيد گذاشته سركه را با قدري نمك جوشانده و بعد از سرد شدن روي آن بريزيد . بهتر است دو روز بعد سركه را خالي كرده و با قدري سركة تازه مخلوط و مجدداً جوشانده و سرد كرده روي آن بريزيد و درب آنرا ببنديد و پس از 15 روز صرف كنيد .

پنج شنبه 12 اسفند 1389  9:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها