0

ترشي پياز :

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

ترشي پياز :

ترشي پياز :

پياز هاي گرد ريز را پوست كنده به دقت كه پياز خطي نشود نوك آن را خيلي كم بريده يعني تيز باشد و ريشه هاي ته پياز را بريده كه فقط ريشه بريده شده با نوك چاقو به علاوه × در ته پياز زده روي پارچه تميزي در سايه پهن كرده بعد از 48 ساعت در شيشه ريخته دو قاشق سوپخوري نمك و 150 گرم ترخان پر كرده روي پيازها پاشيده سنگ تميز گذارده كه پيازها بالا نيايد و روي آن سركه خيلي تند ريخته و درب آن را با كاغذ  نازك گرة محكم بسته در جاي سرد نگاهداريد.

پنج شنبه 12 اسفند 1389  9:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها