مربای بهار نارنج از جمله مرباهای فصلی خوشعطروطعم است كه خوردن آن نهتنها همراه كره یا خامه بسیار میچسبد
بلكه آن را میتوانید با چای بهعنوان عصرانه نیز میل كنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
مواد لازم:
-گل بهار نارنج؛ یك كیلوگرم
-شكر؛ یك كیلوگرم
-آبلیمو ترش؛ 2قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1 -با توجه به اینكه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پیدرپی این تلخی را از بین ببرید. پس ابتدا شكوفههای بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبكش كنید. این كار را دو تا سه بار تكرار كنید و بعد آنها را بهمدت 24 ساعت در آب سرد خیس كنید. در این فاصله نیز آب آنها را یكی دوبار عوض كنید. به این ترتیب، دیگر تلخی بهار نارنج كاملا گرفته میشود.
2 - شكر را همراه 3پیمانه آب در قابلمهای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شكر در آب حل شود. سپس بهارنارنج را به محلول آب و شكر اضافه كنید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا مربا قوام آید.
نكته: اگر میخواهید شكوفههای بهارنارنج حالت ترد داشته باشند، میتوانید آنها را پیش از پختن، چند ساعت داخل آب و آهك خیس كنید، بعد از چند بار آبكشی مراحل پخت را انجام دهید.