0

سوپ جو

 
matin60
matin60
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 147
محل سکونت : اصفهان

سوپ جو

سوپ جو

مواد لازم:

جو پرک: 200 گرم

پیاز خرد شده: یک عدد

سیب زمینی: یک عدد

شیر:  یک فنجان

هویج رنده شده: یک عدد

جعفری: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

خامه: یک قاشق غذاخوری

عصاره مرغ:به میزان لازم

آب: به میزان لازم

نخود فرنگی: نصف فنجان

طرز تهیه:

ابتدا جو را پاک کرده و سپس آن را می‌خیسانیم بعد درون ظرف دیگری پیاز و هویج، نخود فرنگی را تفت می‌دهیم سپس جو را آب کش کرده و به مواد افزوده در این هنگام آب سرد را به آن اضافه می‌کنیم. آب قلم یا عصاره مرغ را به اندازه کافی به مواد اضافه کرده و بگذارید به مدت نیم ساعت جوش بخورد، جعفری و سیب زمینی را هم در این مدت به آن می‌افزاییم. شما می‌توانند اگر سوپ خیلی آبکی بود، مقداری کره را آب کرده کمی آرد را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا بوی خامی آرد گرفته شود می‌توانید در زمان سرو، شیر و خامه را هم به سوپ اضافه کرده و میل کنید.
سه شنبه 15 دی 1388  1:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها