سوپ جو
مواد لازم:
جو پرک: 200 گرم
پیاز خرد شده: یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
شیر: یک فنجان
هویج رنده شده: یک عدد
جعفری: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
خامه: یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ:به میزان لازم
آب: به میزان لازم
نخود فرنگی: نصف فنجان
طرز تهیه:
ابتدا جو را پاک کرده و سپس آن را میخیسانیم بعد درون ظرف دیگری پیاز و هویج، نخود فرنگی را تفت میدهیم سپس جو را آب کش کرده و به مواد افزوده در این هنگام آب سرد را به آن اضافه میکنیم. آب قلم یا عصاره مرغ را به اندازه کافی به مواد اضافه کرده و بگذارید به مدت نیم ساعت جوش بخورد، جعفری و سیب زمینی را هم در این مدت به آن میافزاییم. شما میتوانند اگر سوپ خیلی آبکی بود، مقداری کره را آب کرده کمی آرد را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا بوی خامی آرد گرفته شود میتوانید در زمان سرو، شیر و خامه را هم به سوپ اضافه کرده و میل کنید.