قرآن جدید با خط درشت عثمانی فارسی شده و ساین شده Quran-Parspda-selfsigned
* مشکل به عقب کشیدن تاریخ 100% حل شد * برنامه سلف ساین شد و نیاز به ساین ندارد * تمام منوها و واژه ها فارسی شد * اسامی 114 سوره که به انگلیسی بود همگی فارسی شد توضیح : بعضی از اسامی سوره های قرآن دارای 2 نام میباشند که در برگرداندن آن به فارسی سعی نمودم به اسامی آشناتر به فارسی و بر اساس قرآن مهدی الهی قمشه ای با خط احمد نیریزی ترجمه کنم . به عنوان مثال در نسخه انگلیسی "مؤمن" آمده بود و در نسخه احمد نیریزی "غافر" و یا در نسخه انگلیسی "دهر" و در نسخه نیریزی "انسان" که من بر این اساس نام سوره ها را نوشتم و یا فرضا "السد" که من آنرا همان "لهب" باقی گذاشتم . * معنی یک جمله را متاسفانه با وجود سرچ فراوان در گوگل متوجه نشدم و آن جمله انگلیسی باقی ماند : Rba hizb number . که خب حزب و شماره رو میدونستم اما منظور از RBa رو متوجه نشدم که بین 0 تا 3 هم بود ! اگه کسی میدونه لطفا بگه این مورد رو . مابقی کلمات همگی به انضمام اسامی 114 سوره از انگلیسی به فارسی برگردانده شد و بالای هر صفحه از قرآن اسم اون رو به فارسی مینویسه . * در تاپیک محمد عزیز گفته شد این قرآن دارای ترجمه انگلیسی هست اما من هر چی گشتم ترجمه انگلیسی اون رو پیدا نکردم در این مورد هم اگه میدونید به من بگید لطفا . * تفاسیر 3 گانه رو فعلا وقت نکردم ویرایش کنم هم اینکه نصف شبی دیگه فرصت نیست و هم اینکه خیلی سنگین و زیاد هست و هم اینکه من عربی ام خوب نیست و انشا... میمونه برای زمانی دیگه و در آینده . * قسمتی از برنامه مختص به قرائت و حفظ خوانی هست اما هیچ فایلی موجود نیست . از محمد عزیز تقاضا میکنم اگه فایلهای صوتی مربوط به این قرآن رو هم دارند برای ما بذارند . لطفا قبل از نصب نسخه قبلی رو ریممو کنید تا این نسخه فارسی نصب بشه . (3 تا فایل تفاسیر رو فعلا احتیاجی نیست ریموو کنید ) اگر فرضا اشتباهی در ویرایش من بود به بزرگی خودتون و عظمت خود قرآن ببخشید چون بلافاصله بعد از اینکه تاپیک محمد عزیز رو دیدم امشب گفتم نروم بخوابم و یه کاری انجام داده باشم . قبل از دانلود اگه دلتون خواست یه صلوات برای سلامتی خودتون و خانوادتون و من و خانواده ام بفرستید . همین :praying: . التماس دعا
پاسخ به: قرآن جدید با خط درشت عثمانی فارسی شده و ساین شده Quran-Parspda-selfsigned
معني اون جمله يعني حزب شماره چهار نامبر رو به انگليسي نوشته اما حزب رو به فينگلش و اربعه به عربي يعني 4 رو rba عربينگليش! نوشته
در مورد اسم سوره ها هم بايد بگم بعضي از سوره ها چندين اسم دارند
لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین است
کمپین حمایت از شیخ شیعییان عربستان